עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadav275,

שלום אני יכול לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 100 ש"ח- משומש מה כדאי לברר לפני קנייה- והאם מדובר בעסקה משתלמת? תודה, נדב

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. על איזה משני סוגי הרמקולים הייתם משקיעים?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי לוח אם ds3r ga-ep45עם כרטיס מובנהrealtekalc889a,אני מעוניין להוסיף כרטיס עצמאי שרק תכונה אחת חשובה-עוצמת הקול.עדכון דרייברים לא עזר.אם יש הצעב לכרטיס פשוט וזול אך עם עוצמת שמע גבוהה אשמח לקבל הצעה.על הלוח יש pciוגם pci-x תודה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by benboom,

יש לי דיוידי מסוג פרוסאונד 9000SP ויש לו 2 כניסות למיקרופונים, אבל אני מחבר מיקרופון {תקין בטוח} והוא לא עובד! {כמובן שניסיתי לשחק עם הווליום} וגם ניסיתי להכנס לתפריט ולהפעיל שם את מצב הקריוקי. מישהו יודע מה עושים? איך אפשר ליגרום למיקרופון לעבוד? {מצורפות תמונות של המכשיר ותמונות מהתפריט}

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by Gnome,

מה דעתכם על המכשיר הזה? האם הוא טוב והאם גם הוא יכול לתמוך בכתוביות, לפני או אחרי עידכון מליונטוורק... לפני הניתונים שלו הוא נראה אחלה של דבר אז מה אתם אומרים הוא באמת טוב? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. יש לי ממיר יאס המחובר באדום צהוב לבן(RCA נדמה לי)לכרטיס הטלויזיה WinTV-PVR150 והמחשב מחובר למסך 24' איכות הצפייה זוועתית!יש ארטיפקטים(לעיתים רחוקות וקטנים)והשחור לא שחור עם מן נמלים כאלה....וכשאני רואה סרטים רגילים(לא דרך הכרטיס)אז רואים נהדר.... או שיש בעיה עם הכרטיס או שהוא לא מספיק... מה ההצעות? ואם הבעיה היא שהכרטיס חלש אז על מה אתם ממליצים עד 800ש"ח?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by TMJ,

שלום לכולם! אני כבר המון זמן רוצה לקנות מערכת סטריאו, בכל וריאציה שהיא. אני פשוט לא מבין כל כך בתחום. הכי חשוב זה שהמוזיקה תהיה באיכות הכי טובה בהתאם לתקציב. כרגע יש לי מערכת של LG שהפסיקה לקרוא דיסקים וזה מחפרן אותי וגם הסאונד שלה לא בשמיים. לא עדיף לקנות איזה רסיבר או משהו? החדר הוא בערך 4 מטר על 5 מטר. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by idani1983,

דבר ראשון האם שווה לקנות את הIPOD VIDEO בארה"ב ב 300 דולר או שכבר לקנות בארץ את IAUDIO X5L במשהו כמו 380 דולר? בכול זאת יש הבדל של 80 דולר !!!!!!!!!! שאלה שניה איפה החנות הכי זולה כיום לקנות את ה IAUDIO ולאו דוקא מZAP חשוב לי רק שאני יכול ללכת ולקחת אותו ! תודהרבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by evy,

הוצע לי ליקנות את הסאבוופר של wharfedale powercube 8 ,מה אתם אומרים? http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=powercube10A&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=8 שמעתי אותו בעיקרון אבל הוא התחיל לזייף בעוצמות גבוהות,אבל אני לא יודע אולי כשהוא יישמע אצלי במערכת הוא ישמע אחרת?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  10. איזה מבין ה-2 עדיף? inspire 4.1 4400 logitech z-540 תודה. נ.ב. ואם יש דגם יותר משתלם - אנא ציינו זאת.

11. Started by a12beat,

הקדמה: בעיה: אוהבים לשמוע מוזיקה בחוץ בנסיעות,בדרך ,בכל מקום? ,כן? אז אתם מכירים את זה שהעולם פשוט מפריע לכם עם הרעשים הטורדנים האלה של הסביבה ,נשים קשקשניות והפלפונים שלהם ,נהגי מוניות שירות והשיחות המרתקות שלהם בקשר ,או סתם רעשים בכלל ,כל אלה שמפריעים למוזיקה לזרום חופשי לתוך האוזנים פתרון 1: לא עוד לכן, ישנם אוזניות iem -in ear monitor נכנסים לתוך האוזן ואוטמים אותך מהסביבה לחלוטין . בעיה: מה קורה שיש אנשים שלא אוהבים שאונסים להם את האוזנים ? פתרון :Akg K81dj הזמנתי אותם מאיביי עלה לי 350 ש"ח ,לקח שבוע וחצי עד שהגיע עד הבית . החבילה כללה אוזניות ,פאוצ לאחסון האוזניות,ומתאם מוברג שמעביר מ8\1 ל- 4\1 . האוזניות עצמם די נוחות,מתקפלות(יתרון למתנייד) ובניות די ט…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. Started by Alfies,

קניתי אוזניות Sennheiser HD 555, אוזניות מאולות! אני שומע אותם דרך מדגבר סטראו או מחשב. כשאני שומע מוזיקה דרך מגבר סטראו אני מקבל צליל מטורף, פשוט מפסוט אוזניות. במחשב איכות יורדת, לא פלא כי יש לי כרטיס קול של לוח אם. אני ששוקל לקנות נגן MP3 נראה לי אלך על IRIVER או IAUDIO. האם ההגברה שלהם מספיקה בשביל האוזניות האלה או שעדיף לי לקנות מגבר AIRHEAD? עד כמה שווה וטוב המגבר הזה וגם אם יתאים לי למחשב או שאני צריך לקנות קרטיס קל חדש? ואיפה בארץ אפשר לרכוש אותם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ashkenazone,

שלום, יש לי חבר שמעוניין לקנות את האוזניות הנ"ל, ליתר דיוק הZ700 שהוא טוען שזה אותו דבר או דומה מאוד , במחיר נמוך מאוד [מתחת ל300 ש"ח] (יד שניה). השימוש העיקרי לאוזניות יהיה משחקים ומוזיקה, האם כדאי לי? שאלות נוספות: 1. האם צריך מגבר בשביל לקבל איכות טובה עם אוזניות אלו? היו לו עוד שאלות אבל אני לא זוכר כרגע.. טוב, תודה רבה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by liran82,

ברשותי SMART TV של טושיבה דגם 50L7365 אחרי עידכון תוכנה שקיבלתי הטלוזיה רושמת לי הודעה כול פעם שאני מנסה להפעיל שירות רשת no illustration of this service is available in this demo mode please connect your TV to the internet אני יודע שיש לטלוזיה חיבור לרשת יש לה כתובת IP ואני מצליח לעשות PING אליה גירסת התוכנה שלי היא : 7.1.90.34.01.1 MBOOT version : 00503247 נסיתי לאפס את כול הגדרות אבל זה לא עזר איך אני יכול לצאת ממצב ה demo תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי מינידיסק של sony דגם:510 ואני רוצה תוכנה הכי פשוטה שיש שאני מראה לו תיקיה עם שירים במחשב והוא יעלה לי אותהבלי יותר מדי סיבוכים.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by Tzion,

ראיתי את התמונה הזאת ולא הבנתי כלום [רמקולים למחשב] מה כל החיבורים האלה?!?! לאן הם מתחברים (לא נראה לי שיש כל כך הרבה כניסות במחשב..)?? מישהו מוכן לפרט קצת? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by eranRohatyn,

תבחרו לי מnewegg.com או חנות קרובה ללונג איילנד אם אתה מכירים רמקולים 2.1 ב60$ משהו בסביבות וגם סקירה אם יש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by heilper,

אני מעוננין לקנות מערכת רמקולים 5.1 תומכת SPDIF ללוח ה NFORCE שלי במחיר של עד 500 ש"ח למישהו יש המלצה על מערכת טובה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Jbl club 700bt https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1070445&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=CjwKCAiAl-6PBhBCEiwAc2GOVLr1KqGAt96bZ6ZfItb_6aKoiMvGlS0dfY15XsYytqFisDyOHZYl4hoCaeoQAvD_BwE Jabra elite 45h https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1080150&q=elite 45h שימושים: זום, סרטים, יוטיוב, הרצאות, שיחות טלפון.

• 0 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. היי חבר'ה, בשעה לא כל כך טובה הסנהייזר שלי הלכו לאיבוד ( :'( :'( :'( :'() ועכשיו כמובן שהסטנדרט שלי עלה וכל אוזניות פשוטות נשמעות לי ממש גרוע, לכן אני צריך את היעוץ שלכם קשר לרכישת אוזניות חדשות. התקציב שלי - כ400 שקלים הסוג - INEAR העדפות - באסים באסים ועוד פעם באסים, סאונד נקי וצלול, אוזניות חזקות ועמידות שלא נשחקות. למה יחובר - לכל דבר החל מהN95 שלי ועד לאייפון או SE מסדרת W. תודה מראש למושיעים ולמציעים

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by LastForOne,

אני משתמש בתוכנה Guitar rig כמגבר לגיטרה, אני מחבר את הגיטרה בליין אין למחשב... הבעיה היא שיש לטנסי [דיליי] בסאונד.. המליצו לי להשתמש בדבר שנקרא ASIO.. שנתמך בחלק מהכרטיסי קול.. 1. תמליצו לי על כרטיס קול בטווח של 200 שקל שיש בו ASIO ויכול להתאים (שמעתי שבAUDIGY2 של קרייטיב יש) 2. איך אני אמור להשתמש בדבר הזה? שמעתי גם כמה דברים על תוכנה שהופכת כל כרטיס קול לASIO וזה לא עובד..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום חברים אשמח לעצה או המלצה, ברשותי אוזניות ultrasone hfi 780 a שאיתם אני משתמש למשחקים ומע" 2.1 של altec lansing רציתי להוסיף מיקרופון טוב ומסנן רעשים כדי שתהיה לי את האפשרות לדבר במשחקים, יש לציין כי אני משתמש גם באוזניות וגם ברמקולים, חשבתי על logitech usb mic שמתומחר ב120 ש"ח וכולל סינון רעשים, כמעט קניתי אוזניות לגיימינג אבל הבנתי שהם אף פעם לא ישמעו כמו האוזניות שברשותי,מה גם שיש להם מחיר מפוצץ ומוגזם. לכן אשמח להמלצה על מיקרופון שיתאים לשימושים שלי ויוכל לעמוד מול רמקולים בלי לחרבש את הסאונד תודה מראש לכולכם

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. נכתב בשעתו בהרבה מקומות שיש בעייה לעבוד בנתונים הנ"ל עם כרטיסי טלוויזיה מסויימים.(למשל pvr-150). רכשתי כרטיס haouppaouge hvr-1700, נאמר לי שיתכן בכרטיס הזה פתרו את הנושא, אבל אני לא בטוח. אני צריך להחליט בדחיפות איזו מערכת וינ. 7 להתקין, 64 או 32. מישהו יכול לעזור בזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  24. Started by dzbeda,

אני עכשיו בארצות הברית ואני רוצה לקנות סטרימר. אני מחפש סטרימר מסוג אנדרואיד 1. אני רוצה את היכול להתקין עליו אפליקציות - כמו בפלאפון (אפליקציות VOD) 2. XMBC 3. שישמש כסטרימר 4אפשרות חיבור RJ45 5. אם אפשר שיקלוט שידור עידן פלוס זה אמור להיות לנסות ולהיות התחליף לYES שיש לי היום בבית אשמח להמלצות בהקדם תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Yoram_gini,

היי מה נשמע אני לא מבין בסאונד, אני צריך רמקולים לחוץ שבנויים שישמעו אותם לכמה שיותר רחוק. אני צריך עוצמה כמה שיותר גבוהה עד 2500 שקל. האיכות לא חשובה בכלל, אפילו האיכות הירודה ביותר. רק שיהיה כמה שיותר עוצמתי. תודה לעוזרים ! וסליחה שלא זה לא קשור למחשבים אני לא מכיר פורום אחר שמבינים בו בדברים כאלה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.