אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש רמקולים ל LCD החדשה שלי. אין לי רסיבר לכן זה יצטרך להיכנס לתקציב או להיות חלק מהערכה (סאב משולב וכדומה) כמו כן, לאיזה יציאה אצטרך לחבר את הרמקולים בטלויזיה לאיכות מרבית? תודה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני שוקל להביא סטרימר מארהב ורוצה לבדוק את הנושא חשבתי על פופקורן A210 השאלה אם הפער במחיר שווה את חוסר האחריות והתשלומים שיש ברכישה בארץ? האם אין בעיה להתקין עברית לתרגומי SRT והתממשקות מול אתר SRATIM? בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781398 בארהב: http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog 200$ ההבדל האמת לא גדול, 220 שקל, שווה את הפרוצדורה וגם את חוסר האחריות והתשלומים? באופן כללי איך המכשיר והאם יש טובים וכדאיים ממנו? מחפש משהו עם ממשק עברי נח ויכולת להורדת תרגומים מאתר סרטים (וכמובן הצגת תרגומים וכו ללא בעיות).
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום התחדשתי באוזניות HD595 יש לי בינתיים כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרגע אני צריך כרטיס קול שינצל את האוזניות עד הסוף וגם לרמקולים השימוש למשחקים וסרטים בעיקר וגם אין לי מגבר אם עדיף שיהיה כלול בכרטיס מסך מגבר ? אני אודיופיל וחשוב לי מאוד שהכרטיס קול יהיה מתאים לי אני חושב שהאופציה הכי טובה בשבילי : Sound Blaster X-Fi Titanium HD יש לכרטיס זה מגבר מובנה לאוזניות ? הבעיה שהוא לא יובא לישראל אם זה הכי מומלץ יש אפשרות להזמין מחו"ל או שעדיף כרטיס אחר ? התקציב 1100 ש"ח תודה ......
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רמקולים 5.1 ערוצים ורסיבר, עכשיו רציתי המלצה לכרטיס קול טוב שיוצא לי צליל באיכות טובה וב- 5.1 ערוצים למחשב. התקציב שלי הוא סביב ה- 350 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, כיום אני משתמש במערכת 5.1 ישנה של לוג'יטק מלפני 4-5 שנים לערך (?), אחד החיבורים בסאב כבר אינו שולח אות לרמקול צדדי, האחריות כבר פגה תוקף ואין לי הרבה מה לעשות עם זה והחלטתי שכדאי לחדש למערכת חדשה השימוש שלי בסאונד בחדר ( 3מ' על 3מ' ) הוא בעיקר למטרת מוזיקה וסרטים ההתלבטות שלי היא בין SOLO 7C או X15 ? מה לדעתם כדאי באמת ? התקציב הוא לא העניין אני מוכן להשקיע באחד מבין שני המערכות הללו, או שאני אלמד משהו חדש ולא כדאי ללכת על מיקרולאב
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר את ה Logitech Z-2300 שלי לטלויזיה (או יותר נכון לממיר). זו מערכת 2.1, כאשר 2 הרמקולים נכנסים לתוך הבאס/מגבר וממנו יוצא כבל אחד שבקצה הוא RCA המתחבר למחשב. השאלות שלי: 1. מחיפוש קצר ברשת, ראיתי שאני צריך חיבור Y, כזה: Amazon.com: Monster THXAI-YF-NF THX Certified Mono Female RCA to Stereo Male RCACable Adapter: Electronics האם ה THX CERTIFICATE חשוב? או שכל כבל גינרי יעשה את העבודה? (הרמקולים הם (THX CERTIFICATE 2. אני צריך כבל של לפחות 6-7 מטר (20ft, אני גר בארה"ב) מהחיבור של הרמקולים לממיר עצמו (הוא תלוי על הקיר), איך ואיפה אני מוצא כבל איכותי? ניסיתי לחפש ב AMAZON/EBAY כולם 2 זכרים ל 2 זכרים ואין 2 נקבות ל 2 זכרים (לפחות לא זבל סיני שכולם מתלונ…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1. 5 רמקולים שכל אחד מהם מתחבר לרמקול הגדול. ומהרמקול הגדול יוצאים שלושה חיבור R L ו - CENTER שמתחברים אצלי למחשב נייח(!). אני רוצה לחבר את המערכת הזאת למחשב הנייד שלי שיש לי סה"כ חיבור אחד של אוזניות (ירוק) וחיבור אדום (מיקרופון). רציתי לשאול אם יש איזה דרך לעשות את זה. איזה רכיב שלוקח שלושה חיבורים ומאחד אותם לאחד בלי לפגוע בחווית הקול (שכל רמקול שמייצד צד ינגן מתי שהוא צריך וכו'). תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני עושה מופעי רחוב ואני רוצה להכין לי רמקול נייד קטן וקל שיהיה בצורת קופסא עם 4 רמקולים אחד לכל כיוון. חשבתי לקחת רמקולים 5.25' שההספק הכולל יהיה עד 70 RMS. השאלה שלי היא בבניית התא עצמו של הרמקולים. האם יש בעיה לבנות קופסא סגורה עם חלל אחד לכל הרמקולים? או שצריך לחלק את החלל לתאים? או שהקופסא צריכה בכלל להיות עם פתח port?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות טלוויזיה 26 אינץ המרחק ביני לבין הטלוויזיה כ1.5 מטר קצת יותר התקציב הוא 1500-1400 וגם רמקולים לטלוויזיה מעדיף 2.0 עד כיוון ה700 חשבתי על הsolo 6c הממיר שלי :ממיר של הוט בתודה אור
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את האוזניות הנ"ל בערך כשנתיים השימוש בהן הוא לא רב, אך כל שימוש הוא נע בערך בין שעה שעה וחצי +- רציתי לדעת האם זה מספיק בשביל לגרום ל BURN IN? או שאני צריך לתת להן לעבוד איזה לילה בווליום סביר למשך 5-6 שעות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני לא רואה את הרמקולים האלו יותר בזאפ ? הם נמכרו יפה ב 1200 שקל בהרבה אתרים ועכשיו אי אפשר למצוא בשום מקום? למה זה יש תחליף? אני לא רואה שום דבר די רציתי לקנות את הרמקולים האלו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לטלוויזיה LCD לחדר שינה, השימושים הם: רק צפייה בHD (דרך סטרימר) וXBOX360 הטלוויזיה לא תחובר לממיר YES או HOT בקרוב התקציב עד 2500 ש"ח, מרחק צפייה 1.5-1.8 מטרים. כמה אינצ'ים מומלצים למרחק כזה ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה.. אני כבר מאוד קרוב לקניית ה- shure se535. אתמול שוב פעם ג'וק האודיו העלה לי רעיון חדש. אם כבר אני הולך רחוק, למה לא עד הסוף ? עכשיו אני מבקש את עזרתכם בלהחליט האם שווה לי לקנות את השור, או להמשיך לחסוך, וללכת עד הסוף על ה-JH AUDIO 16 PRO ? למי שהתנסה בדגמי הJH, גם ב-13, ושמע גם את השור 535, מה היא חוות דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני צריך טלוויזיה של 42" בתקציב עד 4,000 ש"ח. הדרישות: כניסת USB שתומכת ב-NTFS וקוראת MKV ללא ציפוי מבריק (מט) במסך
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבל 10 מטר עם חיבור NUTERIK של חברה PROEL או KLOTZ . חיפשתי באתרים בחו"ל אך הם לא שולחים לארץ. מישהו יכול להמליץ על אתר בעל מוניטין גבוהה. אני גם צריך מיקרופון אלחוטי לצרכי הופעת במה. המלצות בבקשה. :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה להזמין את האוזניות האלו,האם יש תמורה יותר טובה למחיר ב500 שקל? ישמש בעיקר למוזיקה אלקטרונית אבל גם לראפ/פופ/רוק.. והאם העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה תוריד מאיכות השמיעה? פשוט אין לי תקציב לכרטיס קול כרגע.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מתלבט בנושא אזניות לגיימינג (אין לי צורך במיקרופון ) , האים ללכת על אוזניה ייעודית של חברות כמו RAZER או STEELSERIES או שללכת על אוזניה מחברת סאונד ידוע כמו סנסהיזר או שור ?. התקציב עד 600 שקל. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן ודגמים מומלצים במסגרת התקציב . תודה , דרור.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
התקציב הוא סביבות ה-3000 שקלים. מרחק צפייה - 3 מטר. גודל באינצ'ים - 40"-42" מה שחשוב בטלויזיה זה שהאחריות תהיה כמה שיותר ארוכה ושל מישהו שאפשר לסמוך עליו (ניופאן או משהו בסגנון) ולא איזה חאפר, הטלויזיה תוצב בסלון, לכן השימושים יהיו צפייה הן בסרטים, חדשות, סדרות ובעצם הכל. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, רכשנו טלויזית SAMSUNG 40C5000 (לא רעה כלל) יש לנו בבית ממיר (לא יס או הוט) עם חיבור HDMI מאחור וחיבור אופטי יש רסיבר KENWOOD עם חיבורים אנלוגים וחיבור אופטי אחד (בטלויזיה גם קיים אגב) עכשיו הסוגיה : איך אני מחבר את המערכת בצורה כזו שהסאונד יתקבל מהמערכת ולא מהרמקולים בטלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש, ולפי ביקורות ה AUZENTECH כרטיס טוב למוזיקה, שזה מה שאני מחפש בעקרון. קודם כל, ראיתי אותו באייבי במחיר של בערך 100-120 דולר, זה מחיר הגיוני לכרטיס כזה חדש ולא משומש? יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE X-FI XTREME AUDIO, ורמקולים SOLO7 בתור קדמיים, SOLO6 בתור אחוריים וסאב מוגבר של POLK AUDIO, האם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיסי קול בכלל? גם בכרטיס של קרייאטיב אני יכול לשלוט על העוצמה של הסאבוופר דרך התוכנה של הכרטיס קול, האם גם דרך ה AUZENTECH זה אפשרי? ויכול להיות שיהיה לי איזה בעיה להגדיר סט-אפ של 4.1 דרך הכרטיס של AUZENTECH? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי היום ראיתי את המבצע של קיי אס פי ונזכרתי שאני וחבר שלי רצינו לקנות אוזניות. די ננעלתי (בעקבות מאמר פה באתר) על שני דגמים. 1) SHURE SRH440 2)SHURE SRH240 כבר נסגרתי על ה440 אבל גיליתי שיש לו כבל מסולסל אז מה עדיף? 440+כבל נוסף או 240? עוד שאלה, אולי יש עוד דגמים בתקציב הזה? (אוזניות בסגנון הזה)
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רסיבר משומש אבל אני לא יודע כמה וואט לכל ערוץ כדאי לקנות.... כל מה שאני רואה זה 80W-100W לערוץ והרמקולים הממוצעים שאני רואה הם 150W כל אחד...מה אני מפספס פה?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב כשצפיתי בטלויזיות LCD אצל חברים שאני רואה חלק מהתוכן (סרטים תוכניות) זז בצורה "לא טבעית" לדוגמה שבוע שעבר ראיתי אצל חבר CLASH OF THE TITANS ביס בערוצים הHD והרגשתי ממש לא נוח לצפות בו וממש עייף לי את העיניים זה קרה לי במקרים נוספים רבים בצפיה בתכני HD בטלוויזיות שונות מה יכול לגרום לבעיה זו? האם יכול להיות שאני פשוט לא רגיל לצפיה בHD? ואיך אפשר להימנע מזה? שבוע טוב ערן
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בטלווזיית LED או lcd גודל: 42 אינצ מרחק צפייה: 3.2 מטר תקציב : 4K + (במקרה הצורך ) רוב הצפיות יהיו ב SD מעוניין שיהיה כניסת USB לצפיית סרטים ב HD ואולי בעתיד הרחוק לעבור לממיר HD חשבתי על פאנסוניק TH-L42E30 ? אשמח לעוד המלצות (לא פלזמה) תודה ויום טוב לכולם !!!!</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי...קניתי את הבלוטוס הזה ואני מנסה להשתמש בו במחשב לדוגא סקאיפ וכאלה המחשב מזהה את האוזנייה אבל בגלל שאין לי דרייבר הוא לא מאשר לי להשתמש בו. ניסיתי לחפש דריבר דרך חיפוש אוטומטי וזה לא נתן. וגם בגוגל חיפשתי וזה נתן לי להוריד תוכנה של ג'ברה בשם jabra pc suite אבל שם כבר הסתבכתי ולא ראיתי את הדגם שלי ברשימה של הדמגמים המופיעים בתוכנה. האם יש אפשרות כול שהיא שאני יכול להשתמש באוזנייה דרך סקאייפ ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-