עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Aviram,

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים. אם זה לא, אז מצטער מנהלים תעבירו בבקשה. יש לי מכשיר dvd לטלוויזיה והוא קורא דיסקים צרובים והכל, (כתוב divx עליו). אני רוצה לצרוב כמה דברים על דיסק dvd וחלק מהם הם קבצים של quicktime (סיומת mov) למישהו יש מושג עם המכשיר יכול לקרוא קבצים כאלה? תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  2. Started by wrecker,

אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי, עכשיו התיבה שיש לי מעולה כל מה שאני צריך זה את הרמקול עצמו איפה אפשר לקנות רק את הרמקולים? ואם רמקולים של רכב יכולים להתאים או שצריך "אום" שונה וכו'

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את הלייב ויש לי כרטיס קול אל הלוח דגם REALTEK ALC655 ותראו את הנתונים עליו: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=2003051 אני לא מאמין אבל רשום שם שהוא תומך EAX2.0 והלייב לא תומך בזה אם אני לא טועה על פי נתונים שלהם הם מאוד מאוד זהים!! :-\

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by Kill-Bill,

אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 למחשב וכרטיס קול מתאים בתקציב של עד 1600 שקל אבל אפשר לחרוג טיפה אם אתם יכולים לעזור לי במה הכי כדאי לי להשקיע אני הולך בכיוון של סרטים ככה שאני צריך מערכת 7.1 תודה זה אתר תותח!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. ^ http://www.amazon.com/Bose-Companion-II-multimedia-speaker/dp/B000HZDF8W אני מתכוון לקנות אותם למטרת מוזיקה וסרטים. מה אתם אומרים? יש למה להשוות אותם? מישהו שמע אותם? כל פיסת מידע מעניינת אותי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  6. הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה

7. היי, יש לי את המערכת x530 של Logitech במחשב שמתי את הרמקוליים האחוריים לצד הקדמיים כי אין לי איפה לתלות אותם השאלה היא איך אני גורם לרמקוליים האחוריים לנגן בדיוק מה שהקדמיים מנגנים? יש לי כרטיס קול אוןבורד של Realtek אני משתמש בWinamp כנגן המוזיקה שלי ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, פתחתי דיון בפורום הרשמי של וינאמפ...לא הצלחתי למצוא פתרון יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  8. רכשתי ב-KSP ב-80 ש"ח מתאם DVB-T לעידן+ מדגם QUE UTQ200: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739861 דף היצרן: http://www.que-electronics.com/catalog/product.aspx?PId=12 ה-CD שבא איתו היה שרוט ולא קריא ולא מצאתי שום מקום מהימן להורדה של הדריברים והתוכנה לצפיה והקלטה שבאה איתו. אחרי 4 או 5 תוכנות שיחזור נתונים ו-CD RIP הצלחתי והכל עובד כשורה אז אני מעלה את תוכן ה-CD כשירות לגולשי האתר: https://dl.dropbox.com/u/10753172/QUE%20UTQ200%20Driver%20CD.7z רק תנו לזה זמן לעלות - מדובר ב~450MB בכל זאת. למי שמעוניין, הדונגל עובד מצויין (איזור ב"ש), קליטה מצויינת עם האנטנה המצורפת והתוכנה אפילו לא רעה בכלל. * עובד גם עם מאריך-USB למי שיש בעיות קליטה. זול ופשוט יותר מאנטנה…

• 6 תגובות
    • 15.3k צפיות
  9. Started by Slash87,

טוב אז אחי התייעצות רבה כאן הבנתי שהאקסטרים אאודיו לא שווה כ הוא מסורס, האקסטרים גיימר לא שווה כי הוא חיקוי, והפטאליטי עולה 1000 שקל אז ירדתי מלקנות כרטיס קול חדש... יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסא sb0220 אבל אנילא מוצא דרייברים!! מישה יודע איפה מוצאים?? תודה!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. האם אפשר לעשות את הדרך ההפוכה? מדיסק מוכן לקובץ במחשב? נניח שברצוני להעתיק דיסק מיני לאיירוור שלי, שלא בעזרת הקלטה אנלוגית (מבחינת מהירות ההקלטה) האם יש תוכנה ההופכת דיסק מיני לקובץ במחשב? אם כן, מהי, ואיפה אפשר להוריד אותה?? מקווה שיש פתרון, תודה לכל המשיבים, עידו.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. היי חברה, אני כבר הרבה זמן מחפש רמקולים טובים כמה דברים שיעזרו לי לכוון אותכם לעזור לי לבחור את הדגם המושלם בשבילי: תקציב: סביבות 600 שקל, אבל אפשר לחרוג ב 100 שקלים גודל החדר: 3 מטר על 3 מטר , חדר סגור יחסית עם דלת ולחון שימושי הרמקולים: מוזיקה בעיקר,סרטים גם דגשים שאני רוצה בקשר לרמקולים: אני לא הולך לשמוע על הפול ווליום, אני מעדיף שיהיה ווליום יותר נמוך אבל שהאיכות תהיה כמו שיותר טובה, אני מאמין שברמקולים הם מתחלקים לשתי סוגים: אלה ששמים דגש על האיכות ואלה ששמים דגש על העוצמה, אני מעדיף את אלה ששמים דגש על האיכות כי אני לא הולך לשמוע בפול ווליום בכל מקרה באסים טובים גם בא בחשבון תודה רבה חברה!!

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by L_D,

.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. Started by GamesFreak,

שלום. ניתקלתי בבעיה שמאוד מפריעה לי במחשב. כשאני מנסה להקליט משהו בעזרת המיקרופון, לא משנה כמה זה רועש או שקט, המחשב אוטומטית מנמיך את הווליום לאט לאט מה שיוצר סאונד של פייד אאוט בסופו של דבר. אני לא יודע אם הבעיה היא בכרטיס קול או בדרייבר או במחשב עצמו, חיפשתי בכל המחשב הגדרות שאפשר לשנות כדי שהמחשב לא יגע לי בווליום לבד אבל לא מצאתי. חיפשתי גם בגוגל משהו דומה אבל לא מצאתי. כרטיס הקול שלי מובנה בלוח האם: Analog Devices AD1986A. הלוח הוא של ASUS. אשמח לשמוע הצעות ורעיונות איך לפתור את הבעיה הזאת. אני כבר נואש.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by nall,

שלום, כשאני מפעיל את הרסיבר על עוצמת קול נמוכה לא ניתן כלל לשמוע את הרמקול סנטר אך כאשר אני מגביר ונותן כביכול זרם חזק יותר הרמקול סנטר מתחיל לעבוד מה יכולה להיות בעיה זו ? האם חיבורים רופפים ? האם בעיה ביציאה של הסנטר ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by edenbd,

שלום לכם, קניתי LCD 32 של LG, הדגם הירוק (החסכוני יעני) FULL HD. וחיברתי אליו ממיר תקין של HOT עם הכבל של ה 3 צבעים (אדום צהוב לבן) ואני מקבל תמונה אבל יש עליה פסים כאלה שזזים מלמעלה למטה וגם מקבל אודיו אבל גם בו יש מין זמזום מפריע כזה. ניסיתי להחליף כבל ועדיין אותה בעיה ואין לי מושג מה לעשות, רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by talevi,

מה זה HDD?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. שלום, יש לי היטאצ'י 32LD9000TA2 שמחוברת למחשב בכבל VGA. הרזולוציה המקסימלית שאני מצליח להגיע היא 1024*768. ניסיתי להשתמש ב-powerstrip לשנות את הרזולוציה אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להגדיר רזולוציה ידנית במאפיינים של nVidia אבל הוא לא מאפשר להגדיר רזולוציה גדולה מ- 1024. האם למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  18. האם קיימת סכנה שתעלת האוזן תתרחב ע"י שימוש באוזניות IN EAR? רכשתי אתמול את הCreative EP630 , הסאונד אכן מצויין, החלפתי לסיליקון הקטנות ביותר (הגדולות ממש מציקות וכואבות) והיום באוטובוס ניסיתי לשים את האוזניות, ואני חייב לומר שהרגשתי ממש אי נעימות, אי נוחות וכאבים באוזניים עם האוזניות האלו וזה מבאס. עד עכשיו הייתי רגיל לאוזניות 'כפתור', אוזניות שלא גורמות נזק לאוזניים, לא מרחיבות שום כלום.. אז לשאלה שלי - האם קיימת סכנת התרחבות לתעלת האוזן? (כי זה הרי הגיוני שאם נכניס משהו רחב למשהו דק למשך כמה זמן / לתקופות ה"משהו הדק" הזה יתרחב)? מה עליי לעשות? בכל מקרה גם אם התשובה תיהיה חיביות בלית ברירה אני ארכוש את הMX400 ולא אוזניות יקרות יותר.

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by Stick2it,

יש לי כ. מסך GF8600GT שיש לו יציאת S-VIDEO רכשתי כבל s-video לs-video. איך אני גורם לסרטי DVD להופיעה על הטלוויזיה? משתמש בVISTA. המצב הכי טוב שהגעתי אליו הוא שרואים על הטלוויזיה את המשך שולחן העבודה אבל יש שתי בעיות עם זה. 1. הרזולוציה המינימלית שאני יכול לקבוע היא 600 על 800 ולדעתי טלוויזיה רגילה עובדת על פחות. 2. אני לא מצליח לראות סרטים על המסך טלוויזיה ורק על המחשב. איך אני גורם לסרט להופיע על הטלוויזיה ולשולחן העבודה להשאר על המחשב? בבקשה תעזרו לי, תודה!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. שלום אני מתלבט בין שני מסכי טלויזיה LCD דגמים האחד של LG דגם 32LC51 http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=624 והשני של SAHRP דגם LC32SA1 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=621#detailed שניהם גודל 32 אינצ'. מה דעתכם? תודה.

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by mikets,

שלום, קיבלתי מהוט ממיר HD, ויש בו יציאת HDMI. האם קיימים כרטיסי הקלטה עם כניסת HDMI או עדיין צריך להשתמש כרטיסי טלויזיה רגילים עם כניסה אנלוגית?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shaib1,

בס"ד משהו יודע אם יש עדכון כדי לראות עברית (ולא עברית הפוכה) בנגן iriver h10 ?? וגם אם משהו יודע על עברית בכלל לנגן של iaudio x5l ?? תודה

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by Black Knight,

היי קיימת לי האופציה לרכוש את המערכת הזאת ב1300 שקלים, השאלה שלי היא איך היא (למטרות מוסיקה, סרטים וכו'.. אין ממש הגבלה)והאם היא טובה ביחס לאפשרויות האחרות שקיימות בשוק. הבקשה היא מערכת 5.1. תודה רבה!

24. Started by FIRE-KID,

יש לי מחשב חדש והגה+דוושות קצת ישנים והיציאה של ההגה לא מתאים לשום יציאה בכרטיס קול (ובכלל למחשב) המחשב רק תומך רק ביציאות של USB יש לי כרגע את הלוח אם GA-K8NF של ג'יהבייט הכרטיס קול מובנה עליו... ואין יציאה לגיימפאד להגה שלי... על הלוח הזה לא אמורה להיות יציאה לגיימפאד (להגה ישן)? אם לא אז אני אשמח להצעות לכרטיסי קול שגם יש בהםיציאה לגיימפאד וגם שיספקו איכות קול טובה... למה יש לי רמקולים דיי טובים... אם למשהו יש הצעות אחרות אני שומע תודה לכולם ביי

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by Lior4543,

מצאתי אוזניות דיי ישנות בבית, אך הייתי מאוד מרוצה מהם.. הבעיה איתם היתה בפלאג, המגעים שמה לא היו משהו. חשבתי האם אני יכול לקחת פלאג מאוזניות שנהרסו, ולחבר לאוזניות הישנות כדי להפעיל אותם? ניסתי את זה, חשפתי חוטים והיו שלושה בכל אחד מן האוזניות ירוק כסף ואדום, התאמתי ביניהם חיברתי לMP3 והאוזניות לא עבדו.. האם ביצעתי את התהליך נכון?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.