אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חדש עם לוח K8NF-9 של ג'יגה בייט עם כרטיס קול און בורד.. עכשיו כל פעם כשאני נכנס למשחקים כבדים יחסית יש רעשים כאלו ברמקולים כאילו מנסים לחבר איזה מיקרופון עם מגעים רופפים או משו.... זה קורה לי ב SWAT 4 ACT OF WAR POSTAL2 ועוד כמה משחקים... זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות... :s05: יש לכם אוליי רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי טלוויזיה LCD HDTV ויש לה כל מיני כניסות שונות ורציתי שתדרגו לי אותם מהאיכותי ביותר לפשוט ביותר ואם אפשר הסבר קצר על כל אחד מהכניסות (אני פשוט רוצה לקנות רסיבר ודיוידי חדשים וכבלים איכותים אז חשוב לי לדעת מה אני קונה) RS232C יש 2 אחד IN ואחד OUT רשום במדריך שימוש: שקעי תקשורת טורית DVI}למחשב רשום במדריך שימוש: ממשק חוזי דיגיטלי RGB}למחשב Component1 Component2 (480i/576i S-Video AV (RCA3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. את הציוד הנ'ל אני מעוניין לרכוש לחדר בגודל בינוני-קטן. רסיבר - אני מעוניין לרכוש רסיבר איכותי שאליו יתחבר המחשב ובנוסף גם XBOX360. יתכן ובהמשך ארצה לחבר אליו כרטיס קול מקצועי. הרסיבר לא צריך לכלול את כל השיכלולים שיש היום כיוון שכבר יש לי כזה בסכום של 2000 שקל בסלון. אני מאוד מעדיף שהרסיבר יהיה כמה שיותר קטן ולא גדול כמו הרסיברים של הקולנוע ביתי. אם אין ברירה, אפשר שהוא יהיה גדול ואני פשוט אשים אותו במקום אחר בחדר ולא לידי ואשלוט עליו עם השלט. רמקולים - אפשרי שיהיו שני רמקולים+באס וופר בניפרד או בתוכם. עדיף שיהיה בתוכם וכך יהיה יותר מקום פנוי בחדר. כרגע יש לי שני רמקולים ישנים גדולים של SANYO שהאיכות שלהם סבבה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מהם. אליהם מחוברת כרגע מע…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש כרטיס עם יציאת לייזר יש לי מערכת 5.1 הייתי רוצה כרטיס שיהיה רמה אחת מעל לפחות מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם שיתן לי צליל נקי איכותי ועוצמה חזקה תודה... אך הכרטיס Creative X-Fi Surround 5.1 ?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי, יש לי GFORCE 9800GTX+ שיש לו 2 יציאות DVI, אני קונה טלויזית FHD ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה לדעתי אין לטלוויזיה חיבור DVI לכן חשבתי על ממיר DVI לHDMI בשביל החיבור, המרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא כ 7 מטרים. השאלה שלי היא, מה הדרך הכי נכונה לבצע את החיבור הזה?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום. יש לי iRiver H10 עם 5 ג'יגה. אני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני כבר צריך יותר מ5 ג'יגה, ולכן אני קונה נגן של 20 ג'יגה. מה אני רוצה בנגן: סוללה ארוכה (20+), מעוצב, לא גדול מדי, איכות שמע טובה, יכולת להצגת תמונות (לא חובה וידאו). תקציב: עד 2000 ש"ח. בעיקרון חשבתי על הiAudio X5L, אבל אם למישהו כאן יש משהו עדיף, אז אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לאלה שעוסקים בסאונד ויצירת מוסיקה: Mr. Soundman היא תוכנה לאימון אוזניים להורדה בחינם שכבר עשתה גל או שניים בעולם. עד סוף אוגוסט מתקיימת תחרות אוזן הזהב, עם פרסים מיוחדים לזוכים. Mר. Soundמן באתר LFO
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי,הנני עומד בפני רכישת כרטיס קול,AUDIGY 2 ZS,בכרטיס יש דבר שנקרא FIREWIRE מה זה? עם יש עוד הבדל בינו לבין גירסת הVALVUE?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי טלוויזה מה לבחור חברים? (אני רוצה איכות תמונה כמו טלוויזה לכול דבר!) תודה!!!! אני מחפש כרטיס טלוויזה למסך שלי מה לבחור? (יש לי מסך רחב 22 אינץ רזולוצה 1600 ומשהו על 1000 ומשהו לא זוכר בדיוק עם נגדיות 1:10000 ומהירות 2 מיליסקנד ) אני רוצה להפוך אותו לטלוויזה + מחשב ... יש לי מערכת הפעלה וויסטה פרימיום זה מה שהציעו לי לא יודע מה לבחור.? אני רוצה בדיוק כמו טלוויזה לא משהו חרא. זה: אין לי מוסג אם הוא טוב כלל! לא מכיר ! http://www.hardware.co.il/showproduct.aspx?prodid=11611 או זה שהוא יחסית זול ואמרו לי שהוא יתמוך בסנטר בוויסטה וזה מעולה אבל האיכות יורדת.(אני רוצה ממש כמו טלוויזה) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477 המליצו לי מאוד גם על ז…
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז ככה, השלטים של הוט (נוסה על האדום והכחול) הם שלטים אוניברסלים לומדים. כדי ללמד את השלט פעולות של שלט אחר בצעו את הפעולות הבאות: 1. לחיצה על מקש השליטה הרצויה (TV, VCR), לחיצה ארוכה על מקש ה-SETUP עד שמהבהבת הנורה פעמיים (בשלט האדום פשוט לחיצה ארוכה על מקש ה-TV,VCR,DVD). 2. לאחר ההבהוב, הקשת הספרות - 975 (הקוד שמכניס את השלט למצב למידה), הנורה שוב תהבהב פעמיים. 3. לאחר ההבהוב, בחירה במקש אותו רוצים ללמד (לדוגמא בחירה בהגברת ווליום), הנורית תתחיל לרצד ברציפות- זה אומר שהשלט מחכה לאות אינפרא כדי להכניס אותו לאותו מקש, במצב הזה שמים את השלט ממנו אנו רוצים ללמוד מול השלט של הוט ולוחצים על הכפתור ללימוד (לדוגמא כפתור הגברת ווליום בשלט של הרסיבר). במידה והשלט קיבל את האות הנו…
-
- 19 תגובות
- 64k צפיות
-
-
ממצב אחים שלי?!?! אממ רציתי לשאול אם מישהו כאן ממליץ לי על נגן mp3 בערך ב-200-350 שח ,אפשר להתגמש קצת... גם אני קצת חיפשתי פה ושם וראיתי את זה: http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif http://www.hacupon.co.il/_Pics/CouponAv.gif מה אתם אומרים? יש לכם מה להציע לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לי לקנות בכסף הזה? שישמעו כמה שיותר טוב תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי כדי שאוכל לחבר אותו לממיר של הוט למסך מחשב Samsung T240,מערכת הפעלה vista ללא מדיה סנטר. איזה כרטיס הכי מומלץ היום שיעשה לי את העבודה באיכות גבוהה כולל הקלטה? איזה ממיר איכותי אני צריך לדרוש מהוט ? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מערכת קולנוע ביתי לחדר עד 1000 ליס ולקונסולה ? איך היא ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7953
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 5.1. התקציב שלי לא גבוה במיוחד ובגלל זה בחרתי ב- P5800 עד היום היה לי Creative Inspire 4400 4.1 בכל אופן, רציתי לקבל דעה על הרמקולים הנ"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי מגבר שמחובר לרמקולים מערכת קולנוע בייתית אני רוצה לחבר ת'מחשב שלי למגבר ושישמעו 5.1, שאני מחבר דרך יציאה אחת מהמחשב ומחבר רק לחיבור אחד שומעים רק מהקדמיים אני צריך לקנות 3 כבלים של חיבור RCA ל 2 בננות ולחבר אותם כמו שמחברים רמקולים 5.1 לפי הכללים שהקדמיים זה בירוק, אחוררים זה בשחור\כחול וסנטר\סאב זה באדום ושאני יחבר כל אחד בהתאמה למגבר זה יצא טוב וישמעו סראונד ? בסרטיי די וי די שאני מפעיל דרך כונן DVD ישמעו גם סראונד ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני בקרוב טס לחול ביום חמישי לניו-יורק...ככה שיש לי הרבה אפשריות...המחיר לא חשוש אני צריך נגן מיני (שיהי קטן-ולא מכוער) משהו כמו 5 גיגה....רצוי שיההי גם רדיו בפנים אבל לא כל-כך חשוב איזה כדאי לקנות?? מה הכי טוב היום בשוק? המחיר לא חשוב אלא אם מדובר בהבדלים אסטרונומים במחיר תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
א. יש בלו טאק מסוים שמומלץ יותר בשביל מוד לאוזניות? ב. איך אני מפרק את הK81\ K518 (בלי להרוס את הפדים!)? מי שלא יודע מה זה בלו טאק ומה הקשר לאוזניות, שיעשה חיפוש ולא יגיב. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בנוגע לכרטיס קול- ישמש לאוזניות שאני אקנה ולרמקולים ATP-3 של Altec Lansing.. האוזניות צריכות להיות סגורות מוזיקה- לרוב מוזיקה של פעם, שנות ה-60-70-80, מעט 90, בכלל לא מאזין ל-2000+. סרטים- תוכן באבחנה גבוהה, 720p, 1080p. אם זה משנה אם מדובר ב-DTS או לא, אז תשאלו.. אני לא יודע. הערות: 1. כרגע אני עם אוזניות פשוטות ועם הרמקולים שציינתי, לרוב אני משתמש באוזניות כי רעשי הרקע מפריעים לי להנות מהרמקולים וכי ווליום גבוה מידי מפריע לאנשים. 2. בעבר פתחתי דיון דומה אך ללא כרטיס הקול, המליצו לי על ה-RP21 של Equation. אהבתי את איך שהאוזניות נראות והמחיר סביר בהחלט. ממש לא אתנגד להמלצות על אוזניות נוספות. ולא, אין לי את הראש להסתובב בחנויות של ציוד מוזיקה ולהאזין לכל מיני אוזנ…
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי רמקול מוגבר (כמו האלה של הdj) ומערכת חלקים ישנה של סוני שמחוברת למחשב...יש אפשרות לחבר את הרמקול המוגבר למערכת? או ישירות למחשב במקביל למערכת..
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
Whatevver that is exactly... כתוב בספר שכדי להפעיל את זה צריך ללחוץ בכפתור הימני על ההארדיסק הנייד ולעשות UPDATE DATEBASE או משהו... אבל אין לי אפשרות כזאת משום מה.. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
המחשב נייד, איזה כרטיס קול AC97,. הבעיה אינה בעיית חומרה, ושום פתרון תכנה גם כן לא יפתור את זה פשוט ההשראה מהמטען כשהוא מחובר גורם לרעש. עובדה, כשהוא מנותק אז אין רעש. השאלה אם כרטיס חיצוני יכול לפתור את הבעיה או לא? אולי יש איזשהו מתקן לחיבור בין המטען למחשב שמפסיק את ההשראה?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אחרי שההורים שלי חזרו מחו"ל ולא מצאו בשום חנות אייריבר אז החלטתי להזמין בארץ. מאיפה הכי כדאי להזמין אייריבר H10 במחיר הכי נמוך ומשלוח חינם? מפה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8977
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי סט רמקולים TSS1 ויש באפשרותי להביא כרטיס Fortissimo II במחיר לא רע השאלה אם הוא תומך ב5.1 ואם אני יוכל לשמוע סרטים בDTS וגם לשמוע מוסיקה בלי לשנות הגדרות ובאיכות טוב והכל בכבל האופטי!! תודה לכל העונים!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-