עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by _uri,

שלום, אני רוצה לקנות בארה"ב אוזניות in-ear לטלפון שלי בסביבות ה 100$. האוזניות ישמשו אותי בעיקר להליכה ברחוב, אופניים וריצה (פחות בתחבורה ציבורית) אני שומע בעיקר רוק ומוסיקה ישראלית, לפעמים גם פרוג, ג'אז ומוסיקה קלאסית. בנוסף אני מקשיב לאודיובוקס (במיוחד בריצות ארוכות). חשבתי על שלושה דגמים: bose freestyle מהביקורות שקראתי זה הדגם המוביל מבחינתי. החשש שלי זה מכך שהן לא אוטמות ולכן אני לא יודע איך הן יהיו במקומות קצת רועשים. rha ma750i יש אותן לאח שלי ואיכות הסאונד מאוד טובה ויושבות טוב, אבל הן רק מרגישות לי קצת כבדות ואני לא בטוח שהן מתאימות לשימושים שלי. shure se215 שראיתי שהרבה כאן ממליצים. קראתי שמספר אנשים אמרו שהן אטומות מדי ולכן קשה לשים לב למה שמסביבך (מה שאולי לא…

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

שלום מצאתי מגבר די ישן אבל במצב טוב נראה יש לו שקע אמריקאי וההספק שלו אם אנלא טועה זה עד 100 וואט עכשיו חיברתי לו מעביר לשקע ישראלי שכתוב עליו עד 25 וואט האם זו יכולה להיות הסיבה שהמגבר לא נדלק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם , יש לי אפשרות לקנות מ-B&H או מ-Newegg , וחשבתי לקנות לי אוזניות... התקציב: 450 ש"ח (100$) . מטרות האוזניות: בעיקר מוסיקה, למרות שאשמח שיהיה טוב גם בתחומים אחרים (משחקים,סרטים וכו') . ז'אנר: ראפ הערות : [*] אנא לא לעבור את התקציב, אלא אם כן זה חורג ממש בקצת, או שמדובר במקרה מיוחד. [*] עדיפות לאוזניות קשת. [*] האוזניות כנראה ישמשו את נגן ה-Iriver H320 שלי, ומדי פעם גם לשימוש במחשב . לא יודע במה משניהם אשתמש יותר, כנראה במחשב. [*] אם זה משנה, יש לי כ.קול Audigy 2 ZS . תודה מראש לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by RawSteel,

does anmy 1 has it? any 1 has ever heard it maybe? i wanna buy it for the new pc i dont have speakrs aspecialy for the pc,u know - creative 4.1 etc.. in have a reciver with 4 speakers and sub that's how i used to hear music/games/mp3 in the old pc. i read some articles about the GTXP but i wanna know for real. thanks ahead 8) Edit : 1 more thing my sub is preaty old do u kow any place i can get second hand ? maybe buy a new 1 that will do the job? thx again.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by sxs,

אני משתמש באוזניות ורוצה כרטיס קול איכותי שיתמוך בכל הcodecs האלה של משחקים כמו EAX2, AC3 וכו.... וגם של מה שהמשחקים יתמכו בעתיד אז איזה כרטיס יהיה הכי טוב ? עריכה: עוד שאלה - האם כרטיס קול onboard 6 ערוצים שבא למשל ב Gigabyte תומך בכל הפורמטים האלה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום. תוכלו לראות את הכרטיס מסך שלי במפרט שלי . הבעיה : כאשר אני לוחץ על הכפתור ההקלטה זה מקליט כרגיל ושומעים צליל מהטלויזיה אך כאשר אני שומר את ההקלטה ולאחר מכן אני נכנס לקובץ השמור לא שומעים קול.. ניסיתי לשנות פורמט הקלטה פורמט הצליל אבל לא עוזר... לא יודע למה... ד"א אני לא יודע למה אבל יש לי רעשים מוזרים כאלה מהכרטיס קול שלי לפעמים... נגיד אני מפעיל את הרמקולים על הקול הכי גבוה אז אני שומע את הצלילי של החשיבה נגיד... זה כזה צליל של בלון משתפשף...

7. מעוניין בהצעות שלכם דעתכם למוצרים שמשתלמים בשוק (best value). רוצה לעזור לחבר בקנית מערכת. ההחלטה היא לקנות 5.1 כדי לאפשר צפיה בסרטים עם צליל היקפי. אבל בהחלט יש כוונה להשתמש במערכת גם כמערכת להאזנה (סטריאו) אני טוען שכדאי להשקיע הרבה ב-receiver וברמקולים קדמיים ראשיים (סטריאו) ומעט (מאוד) על שאר המרכיבים ההקפיים. אולי אפילו בשלב ראשון (או בכלל) לוותר על הסאבוופר אם הרמקולים הקדמיים מספיק מלאים. דעתכם והצעות לאיזה כיוון ללכת יתקבלו בברכה - משומש?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. יש לי מיני מערכת של טייפ ורדיו וגם כניסת AUX בין השאר שיכולה להגביר אוזניות או אולי אומר OC לאוזניות קטנות ומסכנות עד כדי רתיחת האוזניות ושמיעתם מס' מטרים מהם כמו רמקולים חלשים כאלה. אז אפשר להשתמש באוזניות או ברמקולים פשוטים אם צריך אפשר להשתמש באיזה מערכת מסכנה כמגבר והנה הרעיון: לרוב האנשים יש כיסא מסתובב ולדעתי יהיה מגניב לגמרי אם יהיה רמקולים בכל ידית או אולי בצידי גב הכיסא או בחלק האחורי של גב הכיסא גם למי שרוצה סראונד מלא. התוצאה: שמיעה מצידי הגוף שלכם ומאחוריכם, הרגשה מציאותית יותר כמו בסימולטור. אפשר להוסיף סאב וופר ולחבר אותו איכשהו אבל שלא יפול או יכביד על הכיסא והוא גם ידאג לרטט בכיסא. אשמח לשמוע תגובות ממכם חברה ואני מקווה שאני אוכל ליישם את הרעיון בקרוב וגם …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. האם אני יכול לחבר שתי מערכות סטריאו למחשב? זאת אומרת שתי חיבורי line in, האם יש איזה כרטיס קול שתומך בזה או משהו בסגנון?

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by ClubCaliber,

אהלן. יש לי פאנל של קלריון Clarion DB186MP שתי קומפוננטים 6.5 של JBL לא זוכר את הדגם אחורים גם 6.5 בדלתות מקורים של האוטו חשבתי על אולי לשדרג את המערכת בסאב ומגבר (מגבר להכל אם יש כזה דבר) בסכום של עד 1500 שקל אולי בעתיד נוסיף גם קומפוננטין מאוחרה איך הסאב הזה? JBL GTO1260BR לחץ להגדלה סאב וופר ‏12 ‏אינטש GTO1260BR JBL והמגבר הזה? מגבר לרכב JBL CS-60.4 ד

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by matan007,

קניתי אתמול xtreamer והוא עושה לי כמה בעיות: 1) כל פעם שיש סימן פיסוק בסוף שורת הכתוביות, הוא מופיע בצד ההפוך של השורה. ז"א אם למשל אמור להיות בסוף השורה נקוה או סימן שאלה אז הוא מופיע בתחילתה! באמצע השורה הסימנים תקינים. 2) כל פעם שאני נכנס לתפריט xtreamer הוא מבקש מימני לאשר משהוא ע"י לחיצה על 1 ולהתקין תוכנה. התקנתץי כבר כמה פעמים מחדש ופל פעם הוא רוצה שוב ולפעמים זה בכלל לא מצליח להתקין או מגיב לאישור ע"י לחיצה ב-1. יש למישהוא פיתרון\נסיון לבעיות? הערה: ברשותי הגרסה המתקדמת ביותר!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן אנשים, במסגרת קנייה נכנסתי לויכוח עם מוכר בחנות שטען שאני לא יכול לצפות בסרט שהורדתי מהאינטרנט שהוא FHD מלא ושוקל 40GB אם אין לי ממיר מיוחד (שעולה כ 700 שח) . אני אמרתי שאין דבר כזה ומחשב מסוגל לבצע את מה שהממיר מבצע בעזרת תוכנה תואמת ... כמובן שהמוכר לא הצליח להסביר לי מה יש בממיר המיוחד הזה שאין במחשב ביתי רגיל (כנראה יש שם איזה כישוף מיוחד). עכשיו, למרות שאני דיי חלוד כבר בתחום המחשבים המתחדש, לא זכור לי שיש צורך בממיר במידה ויש לך מחשב מספיק חזק שיכול להקרין HD בעזרת קודקים מתאימים או כל תוכנה אחרת... בשורה התחתונה אני שואל - האם המוכר צודק ולא ניתן ליראות סרט FHD באמת כ FHD אם אין לך ממיר ? או שזה בולשיט ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקיי תודה. למה כל פעם שאני פותח ת'רד אז לא רואים אותו כאילו הוא לא נוצר בכלל ?!?! בפורום של מפרטי מחשב ומעבדים לוחות וזכרונות. למהההההההההההההה?????????????

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by Chymes,

ראיתי ש-KSP מוכרים את אייריבר H10 5GB גרסה אמריקאית במחיר 1100 ש"ח במזומן. המחיר נראה חשוד כי הנגן עולה 1100 ש"ח בארצות הברית. יש הסבר למחיר הנמוך?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by urik,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס קול טוב בעל כניסת MIDI (אם קיים כזה) אשמח לשמוע המלצות בנושא בתודה מראש אורי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ofirrjd,

היי, האם אפשר לעשות זאת ללא מחשב? כלומר עם כבל ישירות? ה DVD הוא של PIONEER ללא HDMI אך עם יתר החיבוריםOPTIC SVIDEO SCART RGB COMPONENT המסך הוא של SAMSUNG עם חיבור DVI ו VGA בלבד. כרגע ה DVD מחובר לרסיבר עם כבל אופטי. אני רוצה לראות סרט בקולנוע ביתי אך ללא טלויזיה, כלומר עם מסך מחשב. תודה, אופיר

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. Started by hackerlazer,

איזה כרטיס קול כדאי והאם ארגיש בהבדלים ? המטרה העיקרית היא שמיעת מוסיקה במחשב . 1 ) http://ksp.co.il/main.php?uin=3525 AUZENTECH 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4139 M-AUDIO REVULUTION 3) http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=&SalesSubCatID=&Info=m+audio&fromPrice=&untilPrice= או בכלל לקנות יד שנייה אודיופיל 2496 ב 350 שקלים חדשים ???

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by sniper434,

שלום לכולם, האם יש איזה תרשים ברשת איך ליצור כבל עם הנחתה של 20 db בפלאג הRCA ? חפשתי המון ולא מצאתי. עם איזה נגדים משתמשים ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by gal1,

מה הכוונה שכתוב על רמקולים 4 אום 6 אום 8 אום וכו'

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. Started by Shbd,

חבר שלי צריך נגן mp3 חצי ג'יגה או ג'יגה אני לא ממש מבין בזה....... רק שיהיה חיבור usb למחשב בשביל להעביר שירים..... דודה שלו קונה את זה בחו"ל והיא מגיעה לארץ בקרוב אז הוא צריך לתת לה שם.. אז תמליצו לו על משהו בסביבות ה- 120 $

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3131 אמור לתקן מס' באגים אם כי אומרים שלא הכל תוקן, אולי בגרסה הבאה.. עוד שנה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום!! מישהו מכיר חנות בבוסטון או רשת חנויות שיש לה סניף בבוסטון בה ניתן לקנות את המובו2? זה דיי דחוף.. אני נוסע עוד שבוע... תודה..

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  23. שלום ,אני רוצה לקנות רמקולים שהיו שווים את המחיר (300-350) שזה יהיה 2 רמקולים וסאב. אפשר המלצות לדגמים כלשהם ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מעוניין לרכוש אוזניות, התקציב יהיה עד 2000 ש"ח. המוזיקה המיועדת היא המון אלקטרו ושחורה, לכן חשוב מאוד באס איכותי. חשוב שיהיו נוחות לשימוש של שעתיים ברציפות (מכון וריצות). האוזניות יירכשו מהארץ. אשמח להמלצות וקישורים לביקורות! תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. לא יודע ממתי הדבר קיים, אבל זה סתם מבדקון נחמד (גם אם מעט גימיקי ולא מורכב למדי) ואתגר חביב לחובבי האודיו: https://www.goldenears.philips.com/en/introduction.html בהצלחה (:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.