עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי windows vista ויש לי רמקולים 5.1t6060 עבודים טוב ושתיים אני שומע מנגינה ללא זמר אשאלה שלי אם זה צריך להיות כך הוא משהוא לא בסדר הוא הגדרות ואם זה הגדרות אפשר הסבר

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום חברים, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת הסטריאו עם החיבור ה SPDIF באמצעות חיבור כבל אופטי. כרטיס הקול הוא מובנה ויש לו את יציאה וכניסה SPDIF, להלן פרטי הלוח אם של המחשב DMI Baseboard vendor http://www.abit.com.tw/ model IS7/IS7-G/IS7-E (Intel i865-ICH5) revision 1.0 חברתי את הכבל האופטי ליציאת SPDIF וראיתי שיש אור מהכבל, חברתי את הכבל האופטי לכניסה היחידה האופטית שיש לי במגבר DENON AVR-1601, אני לא שומע כלום? יש למשהו רעיון? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by psycho,

אני מתכוון לקנות מערכת 4.1 או 5.1 הכי איכותית שאפשר בתקציב לא גדול במיוחד ואני מתלבט בין 3 המערכות הבאות: 1. CAMBRIDGE DTT2500 DIGITAL 5.1 2. Altec Lansing 641 3. Logitech Z560 2 האחרונות הן 4.1 הרמקולים מיועדים לכל המטרות (מוזיקה, משחקים ובמיוחד סרטים). כבר קראתי כמה ביקורות על 2 מערכות ה4.1 אבל יש הבדל של 26$ קנדי במחירים (90 ש"ח), AL עולה 225$ וLogitech 199$. איזו מהשלוש עדיפה? לא ראיתי הרבה ביקורות על הראשונה כך שאני לא כל כך מכיר אותה אבל היא הזולה פה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by lover323,

יש לי חדר קטן 3.5X3.5 ויש לי שולחן פינתי שבפינה נמצא המסך של המחשב. איך אני צריך למקם את הרמקולים(5.1)? ============ X=מסך X|| || || || || ============

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by re5pect,

שלום, ראיתי שלא מזמן יצאו אוזניות חדשות בסדרת הCX. מישהו יודע אם יש הבדל גם בדרייבר של האוזניה או רק בתצורה החיצונית (עיצוב או עם\בלי שלט ווליום)? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Access Denied,

מי מאלו עדיף?? הראשון, הנגן הזה שעולה 440 שח השני, Xuke MP-500 שעולה פה בסביבות 640 שח.. או השלישי, Xuke MP-600 שעולה פה קצת יותר, 740 שח.. מבחינת מחיר ואיכות מי משלושת אלו הכי טוב??

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. איזה סוג של כבל צריך לחבר ל סאב אני יודע שזה rca אולם האם הוא צריך להיות דיגיטלי עם התנגדות של 75 אום או מספיק rca רגיל עם חיבורים מוזהבים.והאם צריך לחבר אותו לכניסת ה low או לmono ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אוקיי אז אחרי הרבה מחקר וגלישה בהד-פיי אני עדיין אבוד. אני מחפש אוזניות: 1.נוחות - אם מדובר בנוחות הפיזית של האוזניות על הראש (שיקיפו את האוזן) ואם מדובר בנוחות ההאזנה עצמה לאורך שעות (שלא יהיו "בהירות" מדיי). 2.בעלי איכות סאונד מעולה ובעלי סאונד "דיי" מאוזן - כלומר שהבאס לא ישתלט ללא טעם על שאר הספקטרום כמו הליין היותר זול של AKG...על המיד להיות מדוייק,לא מזייף בשום צורה ועל הגבוהים להיות נוכחים וחדים מספיק. 3.לא זקוקות למגבר. *אני ישמח מאוד אם האוזנייה תהיה פתוחה או חצי פתוחה. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (לא פסיי וסקאזי וכל זה)...ניתן למשל את סדרת המג'יק של טיאסטו - אני בטוח שהרבה מכירים פה, או את ארמין ואן ביורן וסאשה לקצת יותר מבינים. אני גם אוהב מאוד רוק והיפ הופ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אבא שלי רוצה להשתמש ברדיו דיסק עם אוזניות אלחוטיות, חשבתי לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-A2DP-3-5mm-Stereo-Audio-Transmitter-Adapter-Dongle-for-MP3-TV-/161313986842?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item258f10191a ואוזניות בלוטוס כלשהן. מה שאני לא מצליח להבין זה איך זה יתחבר. למשל אם אני רוצה להשתמש באוזניות כאלה בטלפון סלולרי, צריך לחפש את ההתקן ואז להתחבר אליו (עם 0000 או מה שזה לא יהיה). אשמח לעזרה. עריכה: רק עכשיו ראיתי שכתוב will automatically search for pairing; ואם יש כמה התקנים, איך זה בדיוק ידע?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות over ear אטומות לרעש מבחוץ וגם שלא ירעישו למי שיושב לידי במשרד. חשוב לי שיהיו נוחות כמה שיותר, אני שומע בעיקר רוק, אבל מהמחשב בעבודה אז האיכות גם ככה מוגבלת, מעדיף שיהיה גם מיקרופון - אבל לא על זה יפול דבר מעדיף לקנות בארץ בשביל לקבל אותן באותו יום אבל לא בהפרש מוגזם במחיר תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Roeebaeloha,

שלום לכולם יש לי מערכת 5.1 ערוצים של לוגיטק דגם Z506 שמחוברת ומפועלת כהלכה דרך הכרטיס קול שבלוח האם. קניתי היום אוזניות של רייזר מדגם קרקן פרו נאון שחיברתי לחיבורים במארז שלי. אני רוצה להפעיל את שני מקורות הפאונד בן הזמנית אבל אני לא מצליח.. או שהוא מפעיל את המערכת החיצונית או את האוזניות או אף אחד מהם ואני צריך לנתק ולחבר את מה שאני רוצה שאפעל. אשמח אם מישהו יוכל להגיד איך להגדיר את התוכנה של האודיו במחשב נכנונה כדי ששני מקורות הסאונד יופעלו. נ.ב יש לי וינדוס 8.1 אם זה משנה... ויש לי גם מפצל אודיו אם צריך לחבר את שניהם לאותו הפורט תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Tomerb1,

עריכה: אפשר ביקורות על הZ5500? ואם אפשר גם ביקורות על נועה מחשבים. תודה [= שאלה נוספת האם יש סיכוי שבזמן הקרוב המחיר שלהם ירד בשאר החנויות כמו שהוא ירד בנועה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי אני מחפש אוזניות In Ear טובות עד 200 שקלים. אשמח להצעות תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by verynoti,

אני מחפש DVD שיציג לי FULL HD ומה שמצאתי הכי קרוב הוא זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692462# השאלה שלי היא האם הוא יקרא דיסקים של שכבה כפולה 8.5 ג'יגה אם יש DVD אחר שיכול להציג FULL HD שאתם ממליצים עליו במחיר סביר אשמח לשמוע

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by KF,

מבקש המלצה ל-TV BOX עד 500 ש"ח. חשוב שהמכשיר יהיה איכותי ולא זול מידיי , לפחות עם 4GB זיכרון. רצוי שיהיה עם WIN10 כי אני רוצה שהממשק יהיה כמו במחשב רגיל. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטי FULL HD / BLUERAY / 4K על מסך הטלוזיה בסלון (בעזרת כבל HDMI , אשמח אם יהיו 2 יציאות כאלה) חשוב מאד שהמכשיר יתמוך בכל פורמטי ה-AUDIO החדשים DTS/DD וכד'.. (המכשיר יהיה מחובר ישירות לרסיבר בסלון). גלישה באינטרנט באמצעות WIFI בלבד (אין יכולת לחבר כבל) תודה לכם. *הסרטים יתנגנו עם VLC / MPHC.

16. חייב יציאת AUX שהיא מתחברת לרסיבר שלי . הרבה סרטים קצת משחקים . תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות נגן Mp3 ואני רוצה לדעת העם הנגן MP3 הזה הוא טוב: ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shakedd,

יש לי מגבר pioneer vsx-822k אני לא יודע מה הסיבה אבל אני לא שומע מרמקול קדמי ימין פתאום דבר ראשון שעשיתי החלפתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים ועכשיו לא שומעים משמאל חשבתי נשרף לי החיבור של רמקול ימין או משהוא בדקתי את זה עם רדיו ושניהם עובדים כשאני מחזיר למחשב רק רמקול אחד עובד, עשיתי ריסט למגבר ועדין יש את הבעיה מישהוא יודע איך לסדר את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Gnome,

ערב טוב, בזמן האחרון אני מתעניין באייפוד (20 GB), יש לי מיני דיסק וממש אהבתי אותו רק שעכשיו זה מעצבן כל הקטע של לשבת שעתיים ולהקליט. אז איך שאני יודע זה שיש פה לעוד כמה אנשים אותו, אז רציתי לשאול עליו כמה שאלות. 1. קודם כל בכלליות, האם אתם מרוצים ממנו? 2. איך איכות הסאונד שלו? 3. האם אני יכול לשמוע בו כל שיר MP3 שיש או שהוא יעשה בעיות עם חלק? 4.למי שיש אותו הרבה זמן, האם נתקלתם בבעיות עם הסוללה שלו שמתה או משהו כזה או גססה? 5.ואם זה קורה, אז כיצד ניתן להחליף אותה? ועוד שאלה חשובה: האם הוא תומך בעברית? תודה רבה רבה לכל העונים. אשמח לקבל תשובות ועצות. גם המלצות לגבי נגנים נוספים אפשריים. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן אנשים. לאחרונה התקלקלו לי הרמקולים של המחשב ואני מחפש רמקולים חדשים. אני מחפש רמקולים שולחניים, רצוי 2.1 כי אין לי שולחן גדול מדי. מחפש רמקולים איכותיים, תקציב 500-1000 ש"ח. אני יודע שזה טווח תקציבים רחב, אבל זה כדי לשמור על גמישות בעניין. רוצה את הרמקולים שיציעו איכות סאונד מקסימלית למוסיקה. עיקר השימוש הוא עבור זה. כמובן שאני מחפש רמקולים שיציעו יחס "ביצועים-מחיר" בריא. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by אביאל אריכא,

קניתי סמארט טיוי של פוג'יקום ואני רואה תמונה אבל אין סאונד.... אני לא מוצא בהגדרות משהו שקשור לסאונד.... יש מה לעשות?

22. היי, בעיתון ממון פרסמו מכרז שבו מוכרים טלוויזיה METZ JT37 ב2400 ש"ח. האם זו טלוויזיה טובה +- ? האם המחיר הוא מחיר כדאי ? אנחנו מחפשים להחליף את הטלוויזיה בסלון שהיא "28 CRT מרחק הצפיה שלנו הוא כ2.5-3 מסתכלים לרוב שידורי טלוויזיה רגילים בכבלים (אם יהיה שווה את זה נאי מאמין שנסתכל גם ערוצי HD) אשמח לדעות והמלצות למשהו אחר אם יש לכם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. נתקלתי בבעיה מתסכלת מאוד אני קניתי לא מזמן טלוזית LCD של PHILIPS הדגם 42PFL5604H בכול פעם שאני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוזיה עם כבל HDMI הסאונד כול הזמו נשאר בלפטופ ולא עטבר לרמקולים שח הטלוזיה ??? אני ניסיתי כבר לעדכן הכול גם כרטיס קול של הלפטופ גם את התוכנה של הטלוזיה חיברתי בחיבורי HDMI שונים של הטלוזיה שום דבר לא עוזר תוכלו בבקשה לעזור לי זה ממש מעצבן ומבאס תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני הולך ליקנות מחשב חדש בשבוע הבא ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס קול. אני קונה רמקולים ATP 3 וכרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card. עכשיו, יש לי בבית אורגן ואני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אז רציתי לישאול אותכם אילו איבזרים אני צריך? באורגן יש יציאות וכניסות מידי. האם אפשר לחבר את האורגן לכרטיס קול הזה? באיזו דרך? אנא מכם תעזרו לי זה מאוד חשוב. תודה רבה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by omri2211,

אני רוצה רמקולים למחשב עד 150 ש"ח. חשבתי על אלה: http://ksp.co.il/?uin=10036 מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים