אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש אוזניות למחשב במחיר של 150 ש"ח האוזניות צריכות להיות גדולות (מהסוג שעוטף את כל האוזן)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היצרנית הסינית מנסה לראשונה את מזלה בארצו של הדוד סם, דווקא עם מוצר אודיו מעוצב ויקר יחסית אשר מוצע דרך קמפיין מימון המונים Meizu היא יצרנית שצברה לעצמה לא מעט מומנטום בשווקי המזרח הרחוק, וגם כאן בישראל, תודות לסמארטפונים סבירים במחירים משתלמים במיוחד – אך במקביל, לא יהיה זה מוגזם להצהיר שבמערב היא "פשוט לא קיימת", בראש ובראשונה בשל היעדר נסיונות ממשיים לנסות ולשווק את מוצריה. כעת, יכול להיות שאנחנו חוזים בטבילה ראשונה במים העמוקים, אשר עשויה לשנות את הגישה והאסטרטגיה של החברה בעתיד הלא רחוק – מוצר ראשון שמכוון באופן ספציפי לצרכנים האמריקאים (אבל לא רק להם), וגם לא ממש משתייך אל עולם המובייל. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A6%D…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאחותי מתנה !!! ומכל מה שראיתי בארץ הוא נראה הכי שווה עולה 125$ אולי קצת יקר אבל לדעתי עדיף על חברות יותר זולות ולא ממש ידועות אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון איתו אתר המוצר
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי לאה ואני זקוקה לעזרתכם בבחירת מערכת קולנוע ביתית + טלוויזיה. אני צריכה מערכת 5.1 לסלון, רסיבר, 2 רמקולים למטבח, אפשרות להפעיל רק את הרמקולים במטבח מבלי אלה שבסלון, וטלוויזית 50'. מבחינת שימושים - מקורות המדיה הם ממיר של HOT, תקליטורי DVD, ודיסקים מוזיקה. הרמקולים במטבח מיועדים בעיקר למוזיקה, בעוד שאלה שבסלון גם לסרטים וטלוויזיה. הלכתי לאחת החנויות וקיבלתי את ההצעה הבאה: Panasonic 50S60 Tannoy TFX 5.1 Pionner VSX-523 בורר A+B ידני ולמטבח Morel in6x רציתי לדעת: א. האם המפרט הנ"ל טוב ועונה על צרכי? ב. האם יש לכם המלצות אחרות? תודה רבה מראש לאה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שתראו בתמונה...הפילטר שמסומן בתוכנה צריך ליהיות על 4 והוא על 8...אבל בשביל לשנות את זה ל4 ולשמור אותו במצב הזה צריך להכניס איזה מפתח לregistry...כמו שמתואר באתר : http://www.cask-of-amontillado.com/pvr_reg.html#_Set_(pre)filter_settings,_and_make_ הם רושמים שם :Set (pre)filter settings, and make them stick upon reboot Trick for pvr 150/500: You can change the temporal noise reduction setting GraphEdit, but youll need o add the following key to make these changes stick. [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\hcwPP2\DriverData] " HcwSaveEncoderSettings "=dword:00000001 גם את זה ניתן לראות בתמונה.... איך אני עושה את מה שהם מבקשים כאן? תודה רבה מראש! [attac…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ת'אקוסטיקה של המחשב (כרטיס on-boardו ו2 רמקולים ב 100 ש"ח פשוט לא מספקים אותי :saint:) אז מה אתם מציעים לי א. כרטיס קול חדש וסט רמקולים טוב ב. כרטיס קול חדש ומערכת מיני סטאריו תקציב... בו נגיד לא מעל 1000 ש"ח נ.ב אשמח גם לקבל הצעות למה לקנות (דגמים מחירים) תודה חבר'ה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצה ל-TV BOX עד 500 ש"ח. חשוב שהמכשיר יהיה איכותי ולא זול מידיי , לפחות עם 4GB זיכרון. רצוי שיהיה עם WIN10 כי אני רוצה שהממשק יהיה כמו במחשב רגיל. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטי FULL HD / BLUERAY / 4K על מסך הטלוזיה בסלון (בעזרת כבל HDMI , אשמח אם יהיו 2 יציאות כאלה) חשוב מאד שהמכשיר יתמוך בכל פורמטי ה-AUDIO החדשים DTS/DD וכד'.. (המכשיר יהיה מחובר ישירות לרסיבר בסלון). גלישה באינטרנט באמצעות WIFI בלבד (אין יכולת לחבר כבל) תודה לכם. *הסרטים יתנגנו עם VLC / MPHC.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה לקנות מערכת פצצה לחדר, אני יכול לתלות את הרמקולים., בנוסף אני צריך אוזניות למשחקים (חשבתי על SSV2 או על משהו של סנהייזר) לאוזניות מחיר עד 350-400 לרמקולים אני לא יודע כמה צריך כי אני רוצה רמקולים+מגבר +הכל שיהיה קומפלט, אז בערך 1XXX המערכת אני רוצה סראונד הכל מיועד למשחקים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי בפעם המיליון שלי בערך את הדרייברים לכרטיס קול שלי (creative SB live) לפי דעתי מהזיכרון שלי בפעמים האחרות לא היה בעיות, רק שהפעם יש בעייה מאוד רצינית יש לי וינדוס xp pro ואני לא מצליח לשמוע כלום.... ב"מנהל ההתקנים" יש על הדרייבר סימן שאלה אבל שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו"עדכן דריייבר" הוא מגלה אותו בתור Sb live כמו שצריך... רק שאז שהוא שניה מתחיל להתקין כתוב ארור והוא לא מצליח להתקין אותו, הורדתי את כל העידכונים לפי דעתי באתר של קריאיטיב אחד של 24/3 מגה אחד 6 אחד 3 כלום לא עבד מה אני יכול לעשות !? אין לי שום קול במחשב מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי אפשר גם לציין ששלחתי אימייל לתמיכה של קריאטיב לפני 4 ימים והם לא ענו לי, כתבתי שם בפורום והם לא ממש מגיבים, כתבתי …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חדר קטן 3.5X3.5 ויש לי שולחן פינתי שבפינה נמצא המסך של המחשב. איך אני צריך למקם את הרמקולים(5.1)? ============ X=מסך X|| || || || || ============
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הדגם הנ"ל...E20..יש לי אפשרות לקנות את הזוג ב600ש"ח...בכול מקרה הבנתי שהם מספקים 60RMS....אם מישהו שמע אותם או יש לו אותם אשמח לחוות דעת.. יש לי מגבר ישן מאוד יחסית אבל דיי טוב...SHERWOOD RX4010R (אם מישהו מכיר) הוא יחזיק? למה לא רשום כמה וואטים הוא מוציא וכאלה...רק היתנגדות אפשר לקבוע לו..(עד 8 אום)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, יום ההולדת שלי מתקרב וההורים הסכימו לקנות לי אוזניות איכותיות. אוזניות עד 500 ש"ח, לשמיעת מוזיקה בעיקר, גיימינג בנוסף, לינק לחנות שמוכרת יהיה נחמד. בנוסף, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם, האם יהיה כדאי לקנות כרטיס קול חדש ולהעצים את תחושת הסאונד ביותר? אם כן, אז בבקשה המלצות בהתאם לאוזניות בתקציב סביר של לא יותר מ-700 ש"ח.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם מישהו עוקב קצת אחרי השאלות האחרונות שלי בפורום, יודע שירשתי רסיבר + 5.1 רמקולים בני 10 שנים בערך. כל המערכת עובדת בונבון אבל יש בעיה קלה עם הסאב-וופר. כשיש בסרט/משחק רעש עמוק כמו מנוע מכונית, גיטרה באס, מוזיקת מתח נמוכה, הבאס מתחיל לגרגר אני לא יודע את הפועל המדיוק, אבל אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר, במקום סאונד נמוך ונקי אני מקבל "ברררררררר" כזה. פתחתי את הסאב כדי לבדוק שהכל בסדר בפנים ומצאתי בתוך הקופסא 2 פיני באולינג של ילדים וכדור סיני אחד. מסתבר שזה מה שקורא שיש אחיין בן שנתיים בבית. הוא דוחף דברים לחורים גדולים. אבל בכל מקרה, זה לא פתר את הבעיה, כי הסאב עדיין מגרגר. גם שמתי לב שיש קרע קטן בספוג של הסאב, אבל קשה לי להאמין שזה הגורם. האם הסאב פשוט מת/גוסס או …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החלפתי כרגע את הכרטיס במחשב מX-FI PLATINUM לXONAR D2X ....אני מרגיש שהXFI היה נותן דגש חזק יותר לנמוכים ואילו בD2X אני כמעט ולא מרגיש אותם (ביטלתי את חיתוך הסאב לגמרי ) חיפשתי בהגדרות הכרטיס ולא מצאתי תשובה...אולי מישהו פה יוכל לעזור לי בעניין זה...האם הכרטיס פשוט צבע הסאונד שלו הוא כזה ? דרך אגב גם כאשר מגבירים את עוצמת הקול דרך המערכת (Z5500) ישר מבחינים שהוא מנסה לשלוח את הנמוכים אל הסטלייטים ולא אל הסאב..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות רמקולים שאני יוכל לתלות אותם על הקיר ושיהיו בעוצמה טובה. מחפש 2.1 יש כאלו רמקולים מובנים? או שאני צריך לקנות מתלה או מעמד מיוחד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים 2.0 שיתחברו למחשב ויעמדו על השולחן ליד המסך בעיקר למוזיקה ומשחקים ומן הסתם גם סרטים. אני לא יכול להגיד שאני אאודיופיל אבל כן מעדיף מששהו איכותי יותר (אם כי לא משהו גדול מידי ושיהיה 2.0) ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.audioengine.co.il/#!-----a2/ctbv ורציתי להתייעץ האם למישהו יש ניסיון או המלצה טובה יותר (יחסית למחיר) תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שלא מזמן יצאו אוזניות חדשות בסדרת הCX. מישהו יודע אם יש הבדל גם בדרייבר של האוזניה או רק בתצורה החיצונית (עיצוב או עם\בלי שלט ווליום)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות+מיקרופון חדשות לצרכי גיימינג בזמן הקרוב. כרגע אני משתמש בrazer characias חצי מתות. אני מנסה להמנע מכל חברות הגיימינג כמו RAZER וסטילסירייס וכו כי אני רוצה אוזניות עמידות. חשבתי על הHyperX Cloud (גם כן מותג גיימינג אך נראות איכותיות) אך אני לא בטוח שיש אותן בארץ. אשמח להמלצות, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות סראונד למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים. לסרטים ולמוזיקה שוטפת יש לי רמקולים שולחניים 2.1 פשוטים (ראה מפרט). התקציב כמו שצויין הוא עד 300 ש"ח אך אני גמיש, כלומר אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר אז אני מוכן לשקול. כרטיס הקול שלי הוא הצ'יפ שבא עם הלוח אם שלי, ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש אז אנא תתחשבו בזה. דבר נוסף, אני לא משחק משחקי רשת אז מיקרופון מובנה באוזניות הוא לא הכרחי (זה יהיה מאוד נחמד אם יהיה את זה אבל זה לא חובה). תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4850 הוא הגיע אם מתאם לכרטיס מסך ל hdmi העברתי כבל hdmi to hdmi מהמחשב לטלויזיה הבעיה היא שאין סאונד בטלויזיה. הסאונד מגיע רק מהמחשב hdmi to hdmi לא אמור להעביר גם סאונד? מה עושים? עריכה- תראו יש לי ויסטה ונכסתי ללוח הבקרה ולהגדרות צליל. ראיתי את ההתקן hdmi נכנסתי למתקדם ועשיתי "בדוק" ונשמע צליל מהטלויזיה אז איך אני מגדיר שישמע צליל מהטלויזיה באופן קבוע?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה ימים אוזניות איכותיות כמה שניתן. כל הידע שלי באוזניות מתבסס יותר לתחום אוזניות ה- Over Ear, אבל עכשיו שאני זקוק ל- In Ear אני אשמח לעזרתכם. עם חיפוש קצרצר באינטרנט, חשבתי אולי ללכת על Sennheiser MX 880. מה דעתכם עליו? אני חושב שככל הנראה אקנה מאיביי וככה אחסוך עלויות. מה שמאוד חשוב לי, ואולי אפיל הכי, זה שהאוזניות יהיו אוזניות "כפתור" מהסגנון הישן ולא אוזניות "אצבע" שנכנסו חזק לשוק לאחרונה. במידה וחשוב לדעת איזה סגנון מוזיקה אני שומע ובאיזה מכשיר, אז: שומע מוזיקה בסגנון רוק קלאסי, גם קצת רוק כבד, אבל בעיקר רוק קלאסי והרבה פולק. ואני אשמע את המוזיקה בעיקר דרך אייפון 4 (שכל קבצי האודיו הם כמובן 320kbps) אשמח לשמוע הצעות! זה חשוב לי מאוד.…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה של LG מדגם 47LD450 וקיבלתי במקום זה 47LD450c (אני מנחש שה-c זה china) על הקופסא היה כתוב בסינית והכיתוב על השלט גם כן בסינית אבל הוסיפו תרגום לאנגלית התפריט בטלויזיה מופיע גם באנגלית אבל הוא שואל שם מה המיקום שלי והאפשרויות הן רק סין והונג קונג... בקיצור זאת טלויזיה שכנראה הייתה אמורה להיות משווקת בסין... אתם חושבים שיש הבדל? יכול להיות שהאיכות שלה פחות טובה בגלל זה וכדאי לפנות לחנות ולדרוש שיחליפו אותה או שזה לא משנה? אני פוחד מאיכות ירודה, הכיתוב בסינית לא ממש מפריע לי... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי windows vista ויש לי רמקולים 5.1t6060 עבודים טוב ושתיים אני שומע מנגינה ללא זמר אשאלה שלי אם זה צריך להיות כך הוא משהוא לא בסדר הוא הגדרות ואם זה הגדרות אפשר הסבר
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למטרות נגינת שירים. רצוי כמה שיותר איכותי שנותן את מירב התמורה למחיר. ורצוי עם באס איכותי. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-