עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by KoM,

אני כבר בחרתי ב-ATP 3 השני שלי, אבל רציתי לדעת מה דעתכם, איזה סט אתם הייתם לוקחים הבייתה ולמה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. למטרות נגינת שירים. רצוי כמה שיותר איכותי שנותן את מירב התמורה למחיר. ורצוי עם באס איכותי. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by wampee,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות+מיקרופון חדשות לצרכי גיימינג בזמן הקרוב. כרגע אני משתמש בrazer characias חצי מתות. אני מנסה להמנע מכל חברות הגיימינג כמו RAZER וסטילסירייס וכו כי אני רוצה אוזניות עמידות. חשבתי על הHyperX Cloud (גם כן מותג גיימינג אך נראות איכותיות) אך אני לא בטוח שיש אותן בארץ. אשמח להמלצות, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Benz0r,

מרחק הצפייה שלי הוא: 3 וחצי מטר. המסך הוא לחדר . כמו שכתבתי בכותרת: 42 אינץ' , תקציב סביבות 4000 ש"ח. אני לא כלכך מבין ואשמח לעזרה. השאלה האם הם מספיק איכותיים? אני רוצה מסך איכותי שאני אוכל לראות סרטי FULL HD 1920X1080P באיכות טובה, חשוב לי מאוד לראות שידורי טלויזיה רגילים באיכות טובה ואולי קצתXBOX. מעוניין שתהיה גישה טובה לכניסות שלו. הכוונה שלא אצטרך לדחוף את הראש מאחורי השידה כדי לחבר בננות חח השאלה אם יש הבדל בין LCD ופלזמה...בחיאת אנשים תעזרו תודה מראש...מתכוון לקנות בראשון לחודש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by anarchio,

כבר ניסיתי הכל ואני די נואש, יש לי חיבור vga במחשב ו rca בטלויזיה (טלויזיה יחסית ישנה כפי שאפשר להבין) אני לא מצליח לחבר אותם בשום צורה ולגרום לצג המחשב לעבוד גם על הטלויזיה..... אם למישהו יש רעיונות שלא כוללים קניית ממיר ב200 ש"ח אני אשמח לשמוע ולהחכים.....תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by koko0,

אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by First Squad,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314170,00.html :bash:

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by KF,

מבקש המלצה ל-TV BOX עד 500 ש"ח. חשוב שהמכשיר יהיה איכותי ולא זול מידיי , לפחות עם 4GB זיכרון. רצוי שיהיה עם WIN10 כי אני רוצה שהממשק יהיה כמו במחשב רגיל. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטי FULL HD / BLUERAY / 4K על מסך הטלוזיה בסלון (בעזרת כבל HDMI , אשמח אם יהיו 2 יציאות כאלה) חשוב מאד שהמכשיר יתמוך בכל פורמטי ה-AUDIO החדשים DTS/DD וכד'.. (המכשיר יהיה מחובר ישירות לרסיבר בסלון). גלישה באינטרנט באמצעות WIFI בלבד (אין יכולת לחבר כבל) תודה לכם. *הסרטים יתנגנו עם VLC / MPHC.

9. Started by andrewz,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים 2.0 שיתחברו למחשב ויעמדו על השולחן ליד המסך בעיקר למוזיקה ומשחקים ומן הסתם גם סרטים. אני לא יכול להגיד שאני אאודיופיל אבל כן מעדיף מששהו איכותי יותר (אם כי לא משהו גדול מידי ושיהיה 2.0) ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.audioengine.co.il/#!-----a2/ctbv ורציתי להתייעץ האם למישהו יש ניסיון או המלצה טובה יותר (יחסית למחיר) תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום! יש לי זיכוי באופיס דיפו של 650 ש"ח והדבר שנראה לי הכי טוב לעשות עם הכסף שם זה לקנות נגן MP3. אז אני מבקש המלצות לנגן הכי טוב שאני יכול להשיג שם במחיר הזה (רצוי 1גיגה זיכרון). תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by The Dom,

אני יודע שאני אידיוט אבל לאן אני פונה? :-X

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות סראונד למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים. לסרטים ולמוזיקה שוטפת יש לי רמקולים שולחניים 2.1 פשוטים (ראה מפרט). התקציב כמו שצויין הוא עד 300 ש"ח אך אני גמיש, כלומר אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר אז אני מוכן לשקול. כרטיס הקול שלי הוא הצ'יפ שבא עם הלוח אם שלי, ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש אז אנא תתחשבו בזה. דבר נוסף, אני לא משחק משחקי רשת אז מיקרופון מובנה באוזניות הוא לא הכרחי (זה יהיה מאוד נחמד אם יהיה את זה אבל זה לא חובה). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by idan1836,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי את הרמקולים הנ"ל, ובמהלך כל שיר הווליום עולה ויורד עצמאית מבלי שאגע בווליום במקלדת/ רמקולים. הרמקולים בנויים מסאב+4 רמקולים+סנטר. חשוב לציין שהפוטנציומטר של הרמקולים מאוד (!) רגיש, והסאב + 2 רמקולים יושבים על ממיר של הוט. בהתחלה חשבתי שזה מהמדיה פלייר, אבל גם סרטונים באתרים כמו youtube הראו את אותה הבעיה ובנוסף חשבתי שאולי בגלל שהסאב יושב על הממיר אולי זה נובע ממגנט או איזה זרם שמשפיע. מישהו חווה את אותה בעיה עם הרמקולים? זה מגיע לרמות שאי אפשר לשמוע כלום בהם. כמובן שאם הבעיה תתגלה מהרמקול או כל חלק שלו נממש את האחריות. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. בחיפושי אחרי רמקולים עכשיו לאחר שכבר אי אפשר למצוא את הATP5 ואת הZ-560, נתקלתי ברמקולים האלה של Yamaha - NS-P220 הם נראים די סבבה, אבל הבנתי שצריכים רסיבר בשביל לחבר אותם למחשב.. זה סופי? אין איזה פלא טכנולוגי שיאפשר לי לחבר אותם ישירות ? ממש אין לי כסף בשביל לקנות רסיבר ב1500 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/nsp220.html

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Dj_Infernal,

אם מישהו יודע ....כמה יעלה לי ה Pulsar II והאם זה כרטיס יותר טוב מכל הכרטיסים האחרים כמו של Creative ו הרקולס?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by hassaf,

היי. רכשתי את האקסטרימר טיוי וכשאני מנסה להפעיל את התכנים שלו (מוזיקה, טריילרים, יוטיוב וכדומה) אני מקבל הודעת שגיאה: "לא ניתן לאתר קובץ הזרמה זמין" יש למישהו מושג מה עושים בנידון??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Ic3 CuB3,

טוב אז ככה.....לא שמעתי הרבה ביקורות ותמונות בייתיות (לא מהאתר ששם הכל נראה מושלם) ולכן החלטתי להביא לכם כמה : תהנו ! ! ! *** תודה ל www.iaudio.it אם תרצו אני אוסיף עוד תמונות -------- יאללה תגובות !!!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Dana_s,

שלום חברים ביום א אחי נוסע לכריתים. ברשותי תקציב של 120-150 דולר. על איזה נגן הייתם ממליצים שיקנה מהדיוטי פרי? (אין לי עדיפות בין נגני מינידיסק לפלאש. שניהם טובים מבחינתי). נ.ב. אתר הדיוטיפרי של סקאל פשוט עלוב ואין שם נגנים בכלל! איך אני יכולה לדעת איזה נגנים, אם בכלל, הם מוכרים???

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי אני רוצה לקנות מערכת פצצה לחדר, אני יכול לתלות את הרמקולים., בנוסף אני צריך אוזניות למשחקים (חשבתי על SSV2 או על משהו של סנהייזר) לאוזניות מחיר עד 350-400 לרמקולים אני לא יודע כמה צריך כי אני רוצה רמקולים+מגבר +הכל שיהיה קומפלט, אז בערך 1XXX המערכת אני רוצה סראונד הכל מיועד למשחקים

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shakedd,

יש לי מגבר pioneer vsx-822k אני לא יודע מה הסיבה אבל אני לא שומע מרמקול קדמי ימין פתאום דבר ראשון שעשיתי החלפתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים ועכשיו לא שומעים משמאל חשבתי נשרף לי החיבור של רמקול ימין או משהוא בדקתי את זה עם רדיו ושניהם עובדים כשאני מחזיר למחשב רק רמקול אחד עובד, עשיתי ריסט למגבר ועדין יש את הבעיה מישהוא יודע איך לסדר את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אהלן אנשים. לאחרונה התקלקלו לי הרמקולים של המחשב ואני מחפש רמקולים חדשים. אני מחפש רמקולים שולחניים, רצוי 2.1 כי אין לי שולחן גדול מדי. מחפש רמקולים איכותיים, תקציב 500-1000 ש"ח. אני יודע שזה טווח תקציבים רחב, אבל זה כדי לשמור על גמישות בעניין. רוצה את הרמקולים שיציעו איכות סאונד מקסימלית למוסיקה. עיקר השימוש הוא עבור זה. כמובן שאני מחפש רמקולים שיציעו יחס "ביצועים-מחיר" בריא. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by rozwarez,

התקנתי בפעם המיליון שלי בערך את הדרייברים לכרטיס קול שלי (creative SB live) לפי דעתי מהזיכרון שלי בפעמים האחרות לא היה בעיות, רק שהפעם יש בעייה מאוד רצינית יש לי וינדוס xp pro ואני לא מצליח לשמוע כלום.... ב"מנהל ההתקנים" יש על הדרייבר סימן שאלה אבל שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו"עדכן דריייבר" הוא מגלה אותו בתור Sb live כמו שצריך... רק שאז שהוא שניה מתחיל להתקין כתוב ארור והוא לא מצליח להתקין אותו, הורדתי את כל העידכונים לפי דעתי באתר של קריאיטיב אחד של 24/3 מגה אחד 6 אחד 3 כלום לא עבד מה אני יכול לעשות !? אין לי שום קול במחשב מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי אפשר גם לציין ששלחתי אימייל לתמיכה של קריאטיב לפני 4 ימים והם לא ענו לי, כתבתי שם בפורום והם לא ממש מגיבים, כתבתי …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by lover323,

יש לי חדר קטן 3.5X3.5 ויש לי שולחן פינתי שבפינה נמצא המסך של המחשב. איך אני צריך למקם את הרמקולים(5.1)? ============ X=מסך X|| || || || || ============

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. מישהו יודע איך הדגם הנ"ל...E20..יש לי אפשרות לקנות את הזוג ב600ש"ח...בכול מקרה הבנתי שהם מספקים 60RMS....אם מישהו שמע אותם או יש לו אותם אשמח לחוות דעת.. יש לי מגבר ישן מאוד יחסית אבל דיי טוב...SHERWOOD RX4010R (אם מישהו מכיר) הוא יחזיק? למה לא רשום כמה וואטים הוא מוציא וכאלה...רק היתנגדות אפשר לקבוע לו..(עד 8 אום)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by re5pect,

שלום, ראיתי שלא מזמן יצאו אוזניות חדשות בסדרת הCX. מישהו יודע אם יש הבדל גם בדרייבר של האוזניה או רק בתצורה החיצונית (עיצוב או עם\בלי שלט ווליום)? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים