אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי ריסבר לייד המחשב שהוא דיי ישן rotel rx-830 מה אני יכול לעשות איתו? ועוד שאלה הוא יכול לשמש אותי ככרטיס קול במקום לקנות אחד חדש?(יאנו אם אני יחבר אליו אוזניות איכותיות יהיה שיפור?) ואם אני פותח כבר דיון אני ישאל עד שאלה למוסיקת מטאל מה יהיה יותר טוב Grado SR125i Audio-Technica ATH-M50
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בעיתון ממון פרסמו מכרז שבו מוכרים טלוויזיה METZ JT37 ב2400 ש"ח. האם זו טלוויזיה טובה +- ? האם המחיר הוא מחיר כדאי ? אנחנו מחפשים להחליף את הטלוויזיה בסלון שהיא "28 CRT מרחק הצפיה שלנו הוא כ2.5-3 מסתכלים לרוב שידורי טלוויזיה רגילים בכבלים (אם יהיה שווה את זה נאי מאמין שנסתכל גם ערוצי HD) אשמח לדעות והמלצות למשהו אחר אם יש לכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות המבצע שיש עכשיו בבאג של ה-1+1 אני החלטתי לקנות אוזניות. ההתלבטות שלי היא בין 3 הדגמים של /AKG 518/450/430 השימושים שלי לאוזניות זה בעיקר מוזיקה דרך מחשב נייד/ מכשיר ארקוס... מה שחשוב לי זה עוצמה גבוהה, באסים סבירים ובידוד כלפי חוץ, כלומר, מי שלידי לא ישמע את המוזיקה... מה היתרונות/חסרונות של כל אחד לעומת השני? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תסלחו לי מראש אם זה לא המקום. אני חייב לספר לכם שקניתי את הatp 3 רמקולים פשוט מדהימים.היום קיבלתי וחיברתי אותם. עד עכשיו היו לי רמקולים no name זולים (שמתפקדים 10 שנים !!!!) ואין בכלל מה להשוות:עומק,צליל מדהימים וכל זה באמת במחיר טוב (יחסית כמובן). ניסיתי לשמוע גם את הJBL-CREATURE וגם את הENCOUNTER ולדעתי הatp עולה על שנייהם.בוודאי יותר מהדגם הראשון שאפילו הוא עולה יותר. הבס מעולה (עד לרמה מסוימת) אפילו השכן אמר לי שהוא הרגיש רעידות בתקרה אצלו מי שמחפש רמקולים איכותיים ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף שירוץ לקנות. אני מוסיף שאלה,האם אני יכול והאם בכלל כדאי לי להחזיר את שני הרמקולים הישנים כך שתהיה לי מערכת 4.1 ?
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים למחשב עד 150 ש"ח. חשבתי על אלה: http://ksp.co.il/?uin=10036 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא זוכר מתי זה התחיל או למה אז אל תשאלו. פשוט כל הזמן אני שומע רעשים מעצבנים מהרמקולים. זה קורה כאשר אני סתם משחק או עובד. ואני שם לב גם כאשר המחשב חושב או יש פעילות מסיבית של ההרד דיסק אז כאילו שהם מוציאים את הפלט של העבודה, יענו הרעשים מתגברים בהתאם למאמץ. ובקיצור, אני הולך להשתגע עם זה. פעם זה קרה עוד מזמן, ופתרתי אז זה ע"י החזרה של כל הדברים בביוס ל Optimized או Safe. ואז זה חזר לקדמותו. אך עכשיו כלום לא עוזר! ניסיתי להחליף גרסאות ביוס, עידכני לדריברים הכי חדשים. אציין שזו לא בעיה של הרמקולים כי המצב זהה גם באוזניות. HELP ME :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקרון אני יודע שהאודיג'י 2 יותר טוב אבל פשוט הזמנתי את האודיג'י 2 מפנדה אחרי בערך חודש שאני מחכה התקשרתי לשאול מתי בערך זה צפוי להגיע ואמרו לי שאין ליבואן במלאי בינתיים אז חשבתי למה סתם לחכות, אולי אני ייקח לייב 5.1 שיש להם במלאי וזהו... השאלה היא האם ההבדלים הם ממש ממש גדולים שאני ירגיש בהבדל (הכרטיס יחובר עם ATP3 ואינספייר 4.1). תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . רציתי להתעייץ בנושא, צריך המלצה לאוזניות לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות עם דגש לסגנון R&B. חשבתי על אוזניות סגורות. ידידה משתמשת עם אוזניות Panasonic HT225 ישנות שנשמעות די גרוע. יש לי זוג אוזניות Koss K/6X Plus לפני איזה 15 שנה, וזוג sennheiser cx300-ii שאותם ניסתה והתלהבה מהצליל. הבעיה שלא נוח לה עם IN EAR לכן היא צריכה משהו בעל ביצועים של CX 300 ובסס מורגש, אבל עם קשת ושיתנו אטימות כמו הKOSS. יש חייה כזאת? המחיר בסביבות 250ש"ח אבל אם יהיה שווה אפשר להגדיל את התקציב ל300ש"ח. נ.ב בסטיקי באוזניות מומלצות כתוב על Shure SRH240 אבל התמונה שמתחתם היא של Shure SRH440 זאת טעות כתיב או בתמונה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רמקולים חדשים! אומגה אדיו 603 קיבלתי אותם מאודי התותח עכשיו אני מחפש להם מגבר (אנטולי מזהה? ;D )
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 סוגים של רמקולים האחד זה logitech g51 והשני altec mx5021 שהוא 2.1 לעומת הלוג'יטק, שניהם אני משיג באותו מחיר בערך המטרה היא משחקים וסרטים ב-HD(יש LCD) אני לא צריך שהרמקולים יהיו בעוצמה אדירה כי זה רק לחדר סטנדרטי. בנוסף יש לי PS3 ככה שאם יש משהו שיתמוך בו זה גם יעזור אבל לא חובה. אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בסכום הזה אני אשמח לשמוע תודה מראש :>
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם יש משהו שמכיר תוכנה שמאפשרת להוריד שירים מתקליטור ישירות לנגן MP3 ללא צורך בשמירה על הדיסק? ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני שוקל להזמין את ה-PortaPro (או PX-100, עוד לא נסגרתי ב-100% לגבי זה) מאמזון דרך מסטופ. לפי המחשבון שלהם זה אמור לעלות לי $57 כולל משלוח מע"מ והכל (כלומר קצת פחות מ-260 ש"ח). השאלה שלי היא, מישהו פה חווה איזה שהן חוויות עם מסטופ ששווה לי לדעת עליהן ? בעיות כלשהן ? אגב, אם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכר את ה-PortaPro או ה-PX100 במחיר "יחסית" שפוי (נגיד עד 280 ש"ח?), אני אשמח לשמוע על זה. (ושאדר סוכניות ירקבו!)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ועוד משהו אם אני רוצה לשמור את האודיו המקורי שלסרטי הdvd בזמן הכיווץ לdivx (אני מתכוון לac3 ו dts) מה אני צריך לעשות? אני משתמש כרגע בflaskmpg ושם לא מצאתי אפשרות לעשות את זה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון חזרתי לשחק במשחקי רשת תחרותיים ומפריע לי רעשים סטטיים באוזניות האלחוטיות (RS 130, לא כזה גרוע הרעש אבל הם גם ישנות אז אמרתי יאללה נחליף בא לי איזה מתנה נחמדה) ובא לי אוזניות חוטיות קצת יוקרתיות. עכשיו ראיתי אחלה ביקורות על האוזניות של SteelSeries כגון: http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_v2_White-16087.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 אבל בתאכלס, אין דבר כזה אוזניות גיימינג, זה נשמע כמו איזה תווית ששמו על האוזניות כדי למכור יותר. מה אתם אומרים, כדאי לקנות אוזניות מחברה נורמלית לאוזניות או שהאוזניות האלה יכולות באמת להיות טובות? עריכה: עוד שאלה, שווה לקנות אוזניות עם כרטיס קול מובנה כמו אלה: http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_V2_USB_Black-…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה קיבלתי אייפוד נאנו והחלטתי שזהו ג'אמפ סטארט מצוין להכנס קצת יותר חזק לתחום הHI-FI. אני מחפש אוזניות כאמור לאייפוד, במחיר שבין 200-400, אני אצטרך לחסוך קצת בשביל ה400 אבל אם התמורה למחיר שווה את זה אני מוכן. המטרה היא אוזניות להתנייד איתן[סגורות], לשמוע מוזיקה בדרכים וגם בבית אבל אני מוכן "להתפשר" על פתוחות אם איכות הסאונד שווה את זה; אני מתלבט בין הKOSS PortaPro, Sennheiser PX100, PX200, AKG k81dj ואולי גם גראדו 60, למרות שנראה לי שאני אסבול מאי נוחות איתן. ידוע לי שרק הPX200 והAKG הן סגורות אבל עד כמה שהבנתי הן גם נשמעות פחות טוב[?] והמחיר לרוב יותר גבוה לכן אני מעדיף את הפתוחות. עוד אופציה שעלתה היא Etymotic HF5 מבאג ב400 ש"ח, אבל הבנתי שחסר להן באס וזה לא…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עריכה: אפשר ביקורות על הZ5500? ואם אפשר גם ביקורות על נועה מחשבים. תודה [= שאלה נוספת האם יש סיכוי שבזמן הקרוב המחיר שלהם ירד בשאר החנויות כמו שהוא ירד בנועה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני מחפש אוזיות over ear מאוד חשוב לי שיהיה סינון רעשים הכי טוב שאפשר (גם אקטיבי) . השימוש בעיקר במקומות דיי רועשים ובקרוב גם בטיסה (13 שעות...). אני שומע בעיקר רוק (רד הוט, ניקלבאק) אני לא הצלחתי למצוא ממש משהו. אין לי בעיה לקנות מכל מקום. כל עוד זה ישאר בתקציב של 500-600₪ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל בעיקר לשמיעת מוסיקה, האם הם באמת איכותיות כמו שאומרים עליהן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בנושא, ואני מחפש אוזניות שיתאימו למשחקים\מוזיקה (אני שומע בעיקר Hip-Hop\Rap), קצת סרטים. אם אפשר גם יעזור לי מאוד קישור לחנות בראשל"צ. תודה מראש מיכאל
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לפני שאני מאבד את שפיותי אני זקוק לעזרתכם..... היה לי מחשב...למחשב הזה חיברתי אוזניות לרמקולים של לוגיטק ושמעתי נהדר... כעת יש לי מחשב חדש.....למחשב הזה אני מחבר את אותן האוזניות לאותם רמקולים של לוגיטק....ואני שמעתי ווליום נמוך בכ-50% מהווליום המקסימלי במחשב הקודם. כשהאוזניות לא מחוברות הסאונד חזק וטוב....אבל זה לא יעיל כל עוד אני לא גר לבד..... הורדתי דרייברים. הייתי בלוח הבקרה. הכל על ווליום של 100% קניתי אוזניות זולות של סילבר-ליין כדי לבחון האם הכרטיס קול שלי שונא ספציפית את האוזניות הנוכחיות...וגם בהן אני שומע חלש... מה אני אמור לעשות? מה? לקנות אוזניות יקרות..? שבגלל שזה מוצר סטרילי אני לא יכול להחזיר אותן אם הן לא טובות? אני אפילו לא יודע מה הבעייה ומדיבור עם…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה ל ''LED 55,תקציב עד 10K שקל מאד חשוב גם שרות הלקחות של החברה בישראל. אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי בישראל, ואני צריך המלצה ל LED 55 אינצט טובה שגם במידה ויהיו תקלות האחריות היא אמינה ונוחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי זה מגיע לארץ? האפשרות לצפות ולשמוע את המחשב במסך הטלויזיה ללא חוטים.. וללא שום מתאם שישב על המחשב. מתאים לכל בעלי הi3 i5 i7 של אינטל ..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסקמן של סוני מדגם D-E200 כבר שנים רבות (בערך 5 שנים) ועד עכשיו הייתי בטוח שהוא מקולקל בגלל שהוא סירב לקרוא דיסקים. לאחרונה החלטתי לנסות שוב את הדיסקמן אבל הפעם עם דיסק לא צרוב (קנוי), ולמרבה הפלא הדיסק קרא אותו במהירות. כל דיסק צרוב שאני מביא לו לא מצליח להיקרא. בדיסק מן השני שלי שהוא יותר חדש (בן שנתיים) הדיסקים הצרובים מתנגנים מעולה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את ה-Solo 6 של מיקרולאב שעולה כ-700 ש"ח ואת ה-solo 7 שעולה כ-900 ש"ח. רציתי לדעת איך הם, האם יש עליהם ביקורת רציניות, האם למישהו יש ניסיון איתם בהשוואה לרמקולים אחרים (ה-Z10 של לוג'יטק אולי?), איך הם מבחינת נתונים טכניים יבשים ואם בכלל מישהו ידוע את ההבדל בין 6 ל-7 והאם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בגללו. כל מידע נוסף יתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום קניתי (כמו רבים) את ה ADA880 במבצע (המפוקפק כבר ) יש לי 8RGA+ עם הכ.ק. משובח שבא עם ה NFORCE2 אני מחפש כל היום כבל בננה (PL נראה לי קוראים לו) על מנת לחבר ליציאה מהמחשב (הדיגי) ולחבר אותו ל ADA שיש לה SPDIF (קוראים לזה RCA - שוב נראה לי) חיפשתי במלא חנויות באזורי (נס ציונה) אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג - או באזור או בתל אביב והסביבה - לא אכפת לי לנסוע אני ממש ממש אודה ... יום טוב ותודה מראש לכל מי שיעזור !!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-