אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314170,00.html :bash:
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב בלה בלה בלה אני יקח את הלוג'יטק ותודה רבה לעוזרים! והנה השאלה: ההורים שלי תמיד מתלוננים על הרעש שיוצא מהחדר שלי (ואז אומרים להנמיך) אז יש אפשרות לחסום את הצליל שלא יצא מהחדר? גומיות על הדלת והמשקוף אולי? יש לי דלת מעץ הכי פשוטה שיש אז חשבתי אולי להדביק על המשקוף גומיות וגם על הדלת גומיות וכשאני סוגר את הדלת הגומיות לוחצות אחת על השנייה. זה יעזור? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצה ל-TV BOX עד 500 ש"ח. חשוב שהמכשיר יהיה איכותי ולא זול מידיי , לפחות עם 4GB זיכרון. רצוי שיהיה עם WIN10 כי אני רוצה שהממשק יהיה כמו במחשב רגיל. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטי FULL HD / BLUERAY / 4K על מסך הטלוזיה בסלון (בעזרת כבל HDMI , אשמח אם יהיו 2 יציאות כאלה) חשוב מאד שהמכשיר יתמוך בכל פורמטי ה-AUDIO החדשים DTS/DD וכד'.. (המכשיר יהיה מחובר ישירות לרסיבר בסלון). גלישה באינטרנט באמצעות WIFI בלבד (אין יכולת לחבר כבל) תודה לכם. *הסרטים יתנגנו עם VLC / MPHC.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהו יודע ....כמה יעלה לי ה Pulsar II והאם זה כרטיס יותר טוב מכל הכרטיסים האחרים כמו של Creative ו הרקולס?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. רכשתי את האקסטרימר טיוי וכשאני מנסה להפעיל את התכנים שלו (מוזיקה, טריילרים, יוטיוב וכדומה) אני מקבל הודעת שגיאה: "לא ניתן לאתר קובץ הזרמה זמין" יש למישהו מושג מה עושים בנידון??
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות+מיקרופון חדשות לצרכי גיימינג בזמן הקרוב. כרגע אני משתמש בrazer characias חצי מתות. אני מנסה להמנע מכל חברות הגיימינג כמו RAZER וסטילסירייס וכו כי אני רוצה אוזניות עמידות. חשבתי על הHyperX Cloud (גם כן מותג גיימינג אך נראות איכותיות) אך אני לא בטוח שיש אותן בארץ. אשמח להמלצות, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביקורת על קופסת אנדרואיד סינית זולה: X96Q Pro+ is a black matte plastic box containing H728 chipset from a company I don’t often get to review – Allwinner. X96Q Pro+ is rectangular, but not square. The power button button is located in the back, on the right. X96Q Pro+ does not have external antennas but uses internal ones. It includes a Micro-SD/TF Card slot, with support for high capacity Micro-SD memory cards (I have tested it successfully with a 200GB such card). The box also contains a bluetooth remote, a small user manual, the power adapter, and a HDMI 2.0 cable. לביקורת המלאה לחצו על הלינק: Review | X96Q Pro+ 8K Allwinner H728 Android 14 X96 TV Box
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ובשביל מה הוא טוב?זה מוריד באיכות של השיר? ומה ההבדל בין wma ל mp3?מי עדיף מביניהם? ומה האיכות של שיר מדיסק מקורי?320kbps? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות סראונד למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים. לסרטים ולמוזיקה שוטפת יש לי רמקולים שולחניים 2.1 פשוטים (ראה מפרט). התקציב כמו שצויין הוא עד 300 ש"ח אך אני גמיש, כלומר אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר אז אני מוכן לשקול. כרטיס הקול שלי הוא הצ'יפ שבא עם הלוח אם שלי, ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש אז אנא תתחשבו בזה. דבר נוסף, אני לא משחק משחקי רשת אז מיקרופון מובנה באוזניות הוא לא הכרחי (זה יהיה מאוד נחמד אם יהיה את זה אבל זה לא חובה). תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב שה-32A450 של SAMSUNG תהיה הבחירה הטובה ביותר... אבל בכל זאת, באתי להתיעץ. מה אומרים? יש יותר טובה בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי את הרמקולים הנ"ל, ובמהלך כל שיר הווליום עולה ויורד עצמאית מבלי שאגע בווליום במקלדת/ רמקולים. הרמקולים בנויים מסאב+4 רמקולים+סנטר. חשוב לציין שהפוטנציומטר של הרמקולים מאוד (!) רגיש, והסאב + 2 רמקולים יושבים על ממיר של הוט. בהתחלה חשבתי שזה מהמדיה פלייר, אבל גם סרטונים באתרים כמו youtube הראו את אותה הבעיה ובנוסף חשבתי שאולי בגלל שהסאב יושב על הממיר אולי זה נובע ממגנט או איזה זרם שמשפיע. מישהו חווה את אותה בעיה עם הרמקולים? זה מגיע לרמות שאי אפשר לשמוע כלום בהם. כמובן שאם הבעיה תתגלה מהרמקול או כל חלק שלו נממש את האחריות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחיפושי אחרי רמקולים עכשיו לאחר שכבר אי אפשר למצוא את הATP5 ואת הZ-560, נתקלתי ברמקולים האלה של Yamaha - NS-P220 הם נראים די סבבה, אבל הבנתי שצריכים רסיבר בשביל לחבר אותם למחשב.. זה סופי? אין איזה פלא טכנולוגי שיאפשר לי לחבר אותם ישירות ? ממש אין לי כסף בשביל לקנות רסיבר ב1500 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/nsp220.html
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מערכת 4.1 או 5.1 הכי איכותית שאפשר בתקציב לא גדול במיוחד ואני מתלבט בין 3 המערכות הבאות: 1. CAMBRIDGE DTT2500 DIGITAL 5.1 2. Altec Lansing 641 3. Logitech Z560 2 האחרונות הן 4.1 הרמקולים מיועדים לכל המטרות (מוזיקה, משחקים ובמיוחד סרטים). כבר קראתי כמה ביקורות על 2 מערכות ה4.1 אבל יש הבדל של 26$ קנדי במחירים (90 ש"ח), AL עולה 225$ וLogitech 199$. איזו מהשלוש עדיפה? לא ראיתי הרבה ביקורות על הראשונה כך שאני לא כל כך מכיר אותה אבל היא הזולה פה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר בחרתי ב-ATP 3 השני שלי, אבל רציתי לדעת מה דעתכם, איזה סט אתם הייתם לוקחים הבייתה ולמה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה להשתמש ברדיו דיסק עם אוזניות אלחוטיות, חשבתי לקנות את זה: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-A2DP-3-5mm-Stereo-Audio-Transmitter-Adapter-Dongle-for-MP3-TV-/161313986842?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item258f10191a ואוזניות בלוטוס כלשהן. מה שאני לא מצליח להבין זה איך זה יתחבר. למשל אם אני רוצה להשתמש באוזניות כאלה בטלפון סלולרי, צריך לחפש את ההתקן ואז להתחבר אליו (עם 0000 או מה שזה לא יהיה). אשמח לעזרה. עריכה: רק עכשיו ראיתי שכתוב will automatically search for pairing; ואם יש כמה התקנים, איך זה בדיוק ידע?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מגבר pioneer vsx-822k אני לא יודע מה הסיבה אבל אני לא שומע מרמקול קדמי ימין פתאום דבר ראשון שעשיתי החלפתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים ועכשיו לא שומעים משמאל חשבתי נשרף לי החיבור של רמקול ימין או משהוא בדקתי את זה עם רדיו ושניהם עובדים כשאני מחזיר למחשב רק רמקול אחד עובד, עשיתי ריסט למגבר ועדין יש את הבעיה מישהוא יודע איך לסדר את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שלא מזמן יצאו אוזניות חדשות בסדרת הCX. מישהו יודע אם יש הבדל גם בדרייבר של האוזניה או רק בתצורה החיצונית (עיצוב או עם\בלי שלט ווליום)? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם אני מברר בשביל קרובי משפחה שהתחדשו במערכת קולנוע ביתי, יש לי כמה שאלות: מדובר במערכת 5.1 בסלון, הדגש הוא על מוזיקה יותר מאשר סרטים. כרגע יש רסיבר ורמקולים. לגבי המקור למוזיקה יש התלבטות: כמעט כל המוזיקה נמצאת על דיסקים, ובנוסף יש דרישה לשמוע מיוטיוב ומאתרים של שידור חי באינטרנט (ערוצי טלוויזיה מחו״ל). הגענו למסקנה שהכי טוב זה מחשב בסלון, גם בגלל הערוצים מחייבים דפדפן אינטרנט וגם בגלל שהצפייה ביוטיוב במחשב נוחה פי 700 מאשר בtv חכמה וכו׳. אז כדי לדעת איזה מחשב אני צריך, כמה שאלות: 1. האם כונן cd/dvd רגיל של מחשב יכול להיות מקור איכותי לסאונד? הבנתי שיש נגני דיסקים ייעודיים שיכולים להיות נורא יקרים, וכונן כזה עולה פחות מ 100 ש׳, האם עלו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש ורמקולים altec lansing 4221 והתחילה בעייה כשאני שומע מוזיקה או סרטים משחקים וכו.. שפתאום הסאונד נעצר ועושה רעש מעצבן חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור מהרמקול למחשב, מה שרוב הסיכויים הבעייה, אבל גם כמעט כל פעם שאני נכנס לאפליקציה כלשהיא,נגיד נכנס לאינטרנט,עובר בין דפים וכו.. ,בזמן שאני שומע מוזיקה, זה עושה את הבעייה הזאת. אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה אשמח מאד תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 20:06:08 אגב בדקתי את הבעייה גם בwinamp וגם ב windows media player ובעייה היא בשניהם
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית בתקציב של 3000 שקל לא כולל טלויזיה שקיימת כבר.יש לי עכשיו בסלון טלויזיה 60 אינצ' ממיר של הוט ומחשב HTPC. עכשיו איך אני יודע איזה רמקולים לקנות ואיזה רסיבר מאיפה אני לומד על כל הדברים האלה מאיפה להתחיל. ויש דבר כזה שלט שמתממשק עם הטלויזיה הממיר המחשב ורסיבר כי זה כבר יותר מידי שלטים?!?!? בקיצור אני רק רוצה מערכת שתיתן לי את חווית הצפייה בסרטים(דרך המחשב) באיכות טובה (כולל גם הופעות חיות של להקות כמו לד זפלין....)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי windows vista ויש לי רמקולים 5.1t6060 עבודים טוב ושתיים אני שומע מנגינה ללא זמר אשאלה שלי אם זה צריך להיות כך הוא משהוא לא בסדר הוא הגדרות ואם זה הגדרות אפשר הסבר
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אתכם בסיפור שקראתי, על רמקולים מיוחדים בטירוף: Transmission Line Pro 9. הרמקול היה גמור, והוא נשלח לרפי האוזמן האחד והיחיד, שעשה עבודה מעולה, והחזיר את הרמקול למצב שבו הוא נמכר לראשונה. רציתי להגיד שגם אני בדרך לתיקון רמקולים אצל האוזמן ( JBL LX-55 ), ואחרי שקראתי את הסיפור הנ"ל, אין ספק שהרמקול שלי, יחזור למצב חדש ! לנושא : http://hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=37372 לפי דעתי, הדבר המרגש בנושא הזה, הוא שהבן של מי שבנה את הרמקולים האלה, נמצא בפורום הזה, והגיב ואמר שאברהם קדמוני ז"ל (בונה הרמקולים בארץ) היה אביו, איזה עולם קטן...
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את העדכון עברית מהאתר hebpod עשיתי כל מה שצריך לפי ההוראות שלהם, ולא עובד לי.. יש לי אייפוד 29 ג'יגה צבעוני מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות? אם למישהו עבד העדכון אז בבקשה אם אפשר לעזור
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי הרבה מחקר וגלישה בהד-פיי אני עדיין אבוד. אני מחפש אוזניות: 1.נוחות - אם מדובר בנוחות הפיזית של האוזניות על הראש (שיקיפו את האוזן) ואם מדובר בנוחות ההאזנה עצמה לאורך שעות (שלא יהיו "בהירות" מדיי). 2.בעלי איכות סאונד מעולה ובעלי סאונד "דיי" מאוזן - כלומר שהבאס לא ישתלט ללא טעם על שאר הספקטרום כמו הליין היותר זול של AKG...על המיד להיות מדוייק,לא מזייף בשום צורה ועל הגבוהים להיות נוכחים וחדים מספיק. 3.לא זקוקות למגבר. *אני ישמח מאוד אם האוזנייה תהיה פתוחה או חצי פתוחה. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (לא פסיי וסקאזי וכל זה)...ניתן למשל את סדרת המג'יק של טיאסטו - אני בטוח שהרבה מכירים פה, או את ארמין ואן ביורן וסאשה לקצת יותר מבינים. אני גם אוהב מאוד רוק והיפ הופ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה.....לא שמעתי הרבה ביקורות ותמונות בייתיות (לא מהאתר ששם הכל נראה מושלם) ולכן החלטתי להביא לכם כמה : תהנו ! ! ! *** תודה ל www.iaudio.it אם תרצו אני אוסיף עוד תמונות -------- יאללה תגובות !!!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-