אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלומות חברי הפורום. ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שמהן אני מאוד מרוצה. לאחרונה התחיילתי(מלשון, נהייתי חייל) וככזה החלתי להשתמש די הרבה בתחבורה ציבורית(די הרבה מבחינת שעות נסיעה, לא די הרבה נסיעות). כמובן שאני בוחר להעביר את הזמן עם מוזיקה. ברשותי נגן של Iaudio. הI7. כפי שציינתי בהתחלה, ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שאני מאוד מרוצה מהן. אממה, מדובר באוזניות "פתוחות" שכאשר הווליום בהן יחסית חזק רבים מיושבי האוטובוס/רכבת האחרים שומעים את מה שאני שומע גם כן(ולכן אינ לא יכול לשמוע פורנו ווקאלי, הז'אנר המוזיקלי האהוב עליי) מה שגורר אותי להחליש בניגוד לרצוני, על מנת לא להפריע למנוחת הסובבים. כמו כן - אני גם יכול "לשמוע" את אשר שמסביבי - דבר רצוי לעיתים אך לא רצוי לעיתים אחרות. אצי…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי לנסות ולבדוק מה לא היה בסדר במגבר שלי ניסיתי כל הזמן לבדוק אופציות חוץ מבעיות חשמל. כמו אצל רובכם גם לי יש לפחות 10 מכשירים ולפעמים מקמבנים בין מפצלים ומאריכים. אני החלטתי שדי נמאס לי. קניתי מפצל נורמלי שבו ריכזתי לשקע אחד את כל הדברים החשובים, כולל מחשב, מגבר אוזניות, DAC ורמקולים. וגולת הכותרת היא - הפלא ופלא, שינוי לא נורמלי. רעש רצפה שמתחיל ב95% ווליום ולא ב70%, שיפור בפירוט בסאונד וברזולוציה. אני מתחרט שעד עכשיו לא ניסיתי לשנות דברים. אבל החל מהזמן הקרוב אני הולך לשפר קצת יותר את מה שאפשר כולל הארקת שקעים חדשים ושימוש כמה שפחות במפצלים. נראה איך זה יעזור.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי זה מגיע לארץ? האפשרות לצפות ולשמוע את המחשב במסך הטלויזיה ללא חוטים.. וללא שום מתאם שישב על המחשב. מתאים לכל בעלי הi3 i5 i7 של אינטל ..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל בעיקר לשמיעת מוסיקה, האם הם באמת איכותיות כמו שאומרים עליהן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חקרתי ברשת (כניראה יותר מידי) ומצאתי את המדריך הזה http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=137352 המדריך הזה מסביר איך להפוך את הCREATIVE שלכם לAUDIGY ZS דרך שינוי תוכנה. SOFTMODE לא נבדקו כל הכרטיסים, למטה ישנה רשימת כרטיסים שעברו בהצלחה את ה SOFTMODE ל AUDIGY 2 ZS Sound Blaster Audigy Sound Blaster Audigy Platinum Sound Blaster Audigy MP3+ Sound Blaster Audigy 2 Sound Blaster Audigy 2 Platinum Sound Blaster Live! Value Sound Blaster Live! 5.1 בהצלחה... אני את שלי ינסה על הבוקר כניראה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 520 ש"ח, וחשבתי לקנות לעצמי נגן MP3 עם זיכרון FLASH או כונן קשיח (אם אפשר בתחום התצקציב). איזה נגן הכי טוב ומומלץ לקנות בתקציב שציינתי? דרך אגב, הנגן לא מיועד לשום פעילויות... כמו ספורט...
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בעיתון ממון פרסמו מכרז שבו מוכרים טלוויזיה METZ JT37 ב2400 ש"ח. האם זו טלוויזיה טובה +- ? האם המחיר הוא מחיר כדאי ? אנחנו מחפשים להחליף את הטלוויזיה בסלון שהיא "28 CRT מרחק הצפיה שלנו הוא כ2.5-3 מסתכלים לרוב שידורי טלוויזיה רגילים בכבלים (אם יהיה שווה את זה נאי מאמין שנסתכל גם ערוצי HD) אשמח לדעות והמלצות למשהו אחר אם יש לכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נוסע בעוד חודש לחו"ל ואני רוצה לקנות נגן MP3 אני מבקש מכל מי שמצביע שיסביר את בחירתו ע"מ שאוכל לבחור בנגן המשתלם ביותר עבורי. STANLY.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני מחפש אוזיות over ear מאוד חשוב לי שיהיה סינון רעשים הכי טוב שאפשר (גם אקטיבי) . השימוש בעיקר במקומות דיי רועשים ובקרוב גם בטיסה (13 שעות...). אני שומע בעיקר רוק (רד הוט, ניקלבאק) אני לא הצלחתי למצוא ממש משהו. אין לי בעיה לקנות מכל מקום. כל עוד זה ישאר בתקציב של 500-600₪ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,מבקש עזרה בהמלצה על אוזניות קשת לניטור סאונד במהלך עריכת וידאו,הדגשים הם אוזניות שאינן "מייפות" את הסאונד,התקציב הוא עד 500 שח,עם חיבור PL קטן/גדול,עם איטום טוב לאוזן,כיום משתמש ב אוזניות sennheiser hd202 שאינן תקינות כבר,מעוניין לדעת אם יש חלופות אחרות יותר טובות מהדגם הזה במסגרת התקציב שהצגתי,תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את ה-Solo 6 של מיקרולאב שעולה כ-700 ש"ח ואת ה-solo 7 שעולה כ-900 ש"ח. רציתי לדעת איך הם, האם יש עליהם ביקורת רציניות, האם למישהו יש ניסיון איתם בהשוואה לרמקולים אחרים (ה-Z10 של לוג'יטק אולי?), איך הם מבחינת נתונים טכניים יבשים ואם בכלל מישהו ידוע את ההבדל בין 6 ל-7 והאם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בגללו. כל מידע נוסף יתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ועוד משהו אם אני רוצה לשמור את האודיו המקורי שלסרטי הdvd בזמן הכיווץ לdivx (אני מתכוון לac3 ו dts) מה אני צריך לעשות? אני משתמש כרגע בflaskmpg ושם לא מצאתי אפשרות לעשות את זה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה ל ''LED 55,תקציב עד 10K שקל מאד חשוב גם שרות הלקחות של החברה בישראל. אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי בישראל, ואני צריך המלצה ל LED 55 אינצט טובה שגם במידה ויהיו תקלות האחריות היא אמינה ונוחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עריכה: אפשר ביקורות על הZ5500? ואם אפשר גם ביקורות על נועה מחשבים. תודה [= שאלה נוספת האם יש סיכוי שבזמן הקרוב המחיר שלהם ירד בשאר החנויות כמו שהוא ירד בנועה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שאני משתמש באייטיונס, כך שהפורמטים שאני יכול להשתמש בהם הם MP3/AAC/Apple Lossless. בAAC לא נראה לי שאני אשתמש, כך שהבחירה שלי היא בין MP3 לApple Lossless. מבדיקה שערכתי לא הצלחתי למצוא שום הבדל בין MP3 192KBPS ל-Apple Lossless ההפרש בגודל יוצא 317.4MB לאלבום לעומת 58.9MB - הבדל ענק יש סיבה כלשהי להשתמש בלוסלס בכל זאת? לא בדיוק חסר לי מקום אבל אם אין לי שום תועלת בלוסלס אז סתם חבל...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 2-4 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) עוצמה ואיכות...חשוב מאוד...עם דגש על עוצמה אני אוהב לשמוע חזק באוזניות גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן …
-
- 35 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלפתי לפני כמה ימים מחשב וקניתי לוח של אינטל DP67BG אך לצערי הרב לא שמתי לב לעובדה שאין לו יציאת COAX מאחור אלא רק OPTICAL OUT. עד כה המחשב היה מחובר לטלוויזיה בכבל COAX 10 והסאונד היה מעולה. עכשיו בפני כמה אפשרויות או לקנות מתאם מאופטי ל קואקס (עלות: כ120ש"ח) ולהמשיך להשתמש באותו כבל שכבר יש לי או לקנות כבל אופטי באורך 10 מטרים שיעלה גם בערך 120 ש"ח. השאלה היא אם זה בעייתי להשתמש בכבל אופטי כה ארוך ולא תהיה ירידת איכות ושגיאות בדרך? יש לכם הצאות אחרות? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7. יש לי במחשב 2 חיבורים מקדימה אחד של מיקרופון ואחד של רמקולים. שניהם לא עובדים ואני חושב שהסיבה היא בגלל שהם לא מוגדרים. אז אני רוצה לדעת איך אני מגדיר אותם מישהו יודע? בברכה, גל
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תנסו לשכנע אותי בבקשה למה כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול כי אני לא ממש רואה את הטעם מה אני ישמע יותר טוב? במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס קול זבל ומשעתי מספיק טוב אז אם אני קונה חדש אז כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול רק בגלל איכות קצת יותר טובה??
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי אוזניות Xiaomi Piston 2 מהאתר Geekbuying. הן נשמעות בסדר, לא משהו לכתוב הביתה. אני לא בטוח לגבי המקוריות שלהן. הקונוסים שמחברים בין הכבל לאוזניה עצמה מכילים את האותיות L או R בצד הפנימי באופן בולט ולא בכתום\חום כפי שמופיע בפורומים שונים. בנוסף, בצד החיצוני של הקונוסים מופיע הלוגו mi, גם באופן בולט. מצורפות תמונות. האם הן מקוריות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך עצה בקשר קניית טלויזיה אני מחפש טלויזיה 42 אינץ' לא משהו מתוכם מידי(רק שישמעו בה טוב ויראו טוב ותיהיה אמינה) אני גם לא מחפש משהו עם סמארט TV (השידור יוזרםממיר של יס וממחשב דרך DVI TO HDMI) לכן גם עדיף שתיהיה כניסת 3.5 TO PC (כי הכרטיס מסך שיש לי במחשב לא תומך בDVI עם סאונד) ויש בעיה נוספת שאני מחפש טלויזיה עם סטנד קטן (ולא עם הרגליים שיש היום בצידי הטלויזיה בסטנדים החדשים) כי השידה שברשותי קטנה אם יהיה דגם שבאמת יהיה שווה את זה אז אני אשדרג כרטיס מסך התקציב הוא עד 2500 אלו הדגמים שמצאתי שבהם עם סטנד קטן ועם 3.5 TO PC : שהמחיר שלו ניראה טוב השאלה איך התאיכות שלו? Philips 42PFA4609 LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=888063 יש את הדגם הז…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום קניתי (כמו רבים) את ה ADA880 במבצע (המפוקפק כבר ) יש לי 8RGA+ עם הכ.ק. משובח שבא עם ה NFORCE2 אני מחפש כל היום כבל בננה (PL נראה לי קוראים לו) על מנת לחבר ליציאה מהמחשב (הדיגי) ולחבר אותו ל ADA שיש לה SPDIF (קוראים לזה RCA - שוב נראה לי) חיפשתי במלא חנויות באזורי (נס ציונה) אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג - או באזור או בתל אביב והסביבה - לא אכפת לי לנסוע אני ממש ממש אודה ... יום טוב ותודה מראש לכל מי שיעזור !!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי השבוע את הנגן הראשון שלי, X5L ... (: שאלה לי: מישהו יודע עם איזה אוזניות הוא מגיע? קראתי את "תרבות האוזניות בארץ..." כך שאני יודע שאיני יודע בתחום, ומעולם גם לא האזנתי לאוזניות מקצועיות. אז כך, האוזניות של ה-X5 טובות? לקנות Sennheiser MX500? אוזניות כפתור או קשת זה רק עניין של טעם, או שקשת יותר טובות חד משמעית (אין לי ממש ניסיון או הרגל)? עדיף לקנות משהו אחר כמו, נאמר, PX200? התקציב שלי עד 500 בערך, מה אתם ממליצים? אה, ועוד עניין, ניסיתי לחבר ב-USB TO GO את מצלמת הקנון שלי (A70) - אך ללא הצלחה, מישהו יודע משהו? ועוד אחד אחרון, הורדתי את עדכון ה-FIRMWARE האחרון ושמרתי אותו בנגן בספריה באותו השם, אך לא מצאתי איך לעדכן! אני אידיוט? לא באפשרויות ולא בחוברת ההדרכה …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314170,00.html :bash:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב מבין שתי אלה: 1. http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/Receivers_VSXD511.asp 2. http://www.eboodle.com/marketplace/search/search__cat_id--11070000,prod_id--5000804,name--Aiwa%20AVD77.html ואם הם בכלל טובים? (ולor007 אל תשווא אותם לרמקולים של 66000 אלף שקל!) ומה המחיר של כל אחד מהם בארץ? (כי אני לא הצלחתי למצוא)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-