אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני משתמש בכרטיס המשולב שמגיע עם הP4P800-SE ורציתי לדעת אם שווה לשדרג לכרטיס לא משולב כדי לקבל בוסט קטן במשחקים (ואיכות סאונד טובה יותר כמובן). האם ההבדל יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אין פורום יותר מתאים אז אני אשאל כאן ... יש לי מגבר מהדגם שציינתי ..עכשיו יש לו בעיה שאם המחשב לא משמיע קול כמה שניות המגבר אוטומטי נכנס להשהייה של כמה שניות אז אם נגיד אתה מפעיל ווינאמפ או איזה סרט ויש כמה שניות שקט זה מדליק את עצמו שוב רק כשיש סאונד עכשיו זו לא בעיה במגבר פשוט הבקר שלו ככה מתוכנט שזה משזה עושה ... השאלה אם יש לי מאיפה להשיג איזה קוד טכנאים דרך השטל או שיש איזו דרך לבטל פונקציה כזאת שהוא כאילו נכנס ל standby !? גיסי חשמלאי והוא יודע להוציא תבקר ולהחליפו אחרי שבדק תמגבר הזה הוא אמר שזה בקר חכם וזה בתוכנה שלו עצמה הפונקציה הזאת לכן לא ניתן לבטל בהחלפת בקר תודה על התשובה ואם אתם לא יודעים אולי מישהו יכול להגיד לי איזה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אוזניות 5.1 ROCCAT KAVE בחו"ל, חיברתי אותם למחשב, הכל עובד יפה, אבל אני רוצה שהאוזניות יעבדו ביחד זוג רמקולי הסטריאו שלי. כ.קול שלי הוא און-בורד של asus p5q-pro. האם יש דרך להשיג להגדיר אותו להעביר סאונד 5.1 לאוזניות, וסטריאו לרמקולים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה LG LG LW570Y כמעט בת 3 שנים. איבדתי את החשבונית אבל כן מצאתי התכתבות במייל עם הסוכן של החנות ממנה שקניתי את המסך (אספתי ישירות ממחסן ח.י). כלומר יש לי עוד חודש וחצי אחריות. קודם כל, חובה שתהיה לי את החשבונית או שהם יכולים לאתר זאת על ידי מספר סיריאל של המסך או משהו בסגנון? ולבעיה, אתמול ראיתי סרט עם המשפחה, הכל היה בסדר. ככה היה מאז ומתמיד. ולפתע, הדלקתי את הטלוויזיה היום בצהריים ואני מגלה להפתעתי קו ישר לאורך כל המסך, מלמעלה למטה. העברתי לעידן+, כיביתי, ניתקתי מהחשמל, חיכיתי 10 דקות. הדלקתי שוב ועדיין יש קו. מצאתי באינטרנט בעיות דומות אז הנה אותה בעיה כמו שיש לי: מעולם לא נתקלתי בבעיה הזו אז אינני יודע אם הינה קבועה או זמנית. בכל מקרה אנסה ליצור קשר עם הי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר כמה שנים שיש לי רמקולים FC-330 של מיקרולאב, ואני די מרוצה. הבעיה התחילה השבוע, קניתי שולחן מחשב חדש מאיקאה, ובגלל שהכבל שמתחבר מכל רמקול לסאב כל כך קצר, הייתי צריך למקם אותם בצורה מכוערת שהורסת את כל הסידור! יש כבלים מוכנים מראש שקונים בחנות להארכת הכבל שיוצא מהרמקול ומתחבר לסאב? אני מחפש משהו פשוט, באורך מטר או שניים. אשמח לקישור, תודה :-).
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב יש לי שאלה בתחום כרטיסי קול למחשבים. אני בעל לקות שמיעה וביומיום מסתובב עם מכשירי שמיעה. אני חושב בעתיד הקרוב לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם להתקין שם גם כרטיס קול, האם ישנם כרטיסי קול שבאפשרותם לעשות את היכולות הקיימות במכשירי שמיעה? לדוגמא טכנאי המכשירי שמיעה שלי מכוונן אותם פעם בכמה זמן בהתאם לתוצאות שהוא מקבל מבדיקת השמיעה שלי. או שבכלל עדיף להשתמש בבקר השמיעה של לוח האם ולקנות אוזניות יותר מתוחכמות. כמובן הכוונה כאן היא ברגע שאשחק או אראה סרט או אצור תוכן וידיאו עם סאונד במחשב החדש, אוריד את מכשירי השמיעה ואשתמש ברמקולים או יותר נכון באוזניות. תודה יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהו יודע ....כמה יעלה לי ה Pulsar II והאם זה כרטיס יותר טוב מכל הכרטיסים האחרים כמו של Creative ו הרקולס?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז הבנתי שלא כדאי לקנות בארץ אוזניות... אז האם יש חנות בחו"ל זולה ואיכותית שיכולה לשלוח ישירות לארץ ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדוגמא בישומים של ווינדוס....גם במישחקים אם הקטע קול קצר-כמו שני צלילים=לא שומעים או שומעים רק את הצליל השני יש כאילו השעייה מרגע שהמגבר ברמקולים מקבל/מזהה אות דיגיטלי ואז מתחיל להשמיע אותו....ולכן הוא חותך אותו. מישהו יודע איך פותרים את זה? מה ואיפה לשנות בהגדרות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת אם מישהו רכש איי פעם את האוזניות שלהן, מסדרת MS1\2....... אם כן - מה דעתו, איך הלכה הקנייה ו.......זהו בעצם. הבעיה הכי גדולה שלי עם האוזניות זה שהן חצי פתוחות = כל מי שסביבי שומע איתי, זה נראה לי קצת.. מביך לא? והבעיה האחרת היא, שהSSL של האתר של אלסנדרו פג תוקף..... משנת...2004, וזה קצת מדאיג בפני עצמו. תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אז קודם כל למי שמתעניין עד מחר יש 40% הנחה על כל מוצרי לוג'יטק באפיס דיפו. התחדשתי לי ב X540 ואני ממש מרוצה , כרגע עם הכרטיס ON-BOARD של הלוח שלי (מפרט בצד) ואני חייב לציין שמרגישים את ההבדל בין כל ה MP3 שיש לי שהם 128 - 192 KBPS ולעומת זאת יש לי רק דיסק אחד שהוא OGG באיכות של ~180 וההבדל הוא מהותי מאוד. אז השאלות שלי הם מה המקודד הכי איכותי נתחיל לעשות RIP לדיסיקים,מחיפוש בפורום מצאתי שזה הכי מומלץ Exact Audio Copy האם נכון או שיש יותר טובים? והאם יש מקורות למוזיקה ברמה גבוה מבחינת KBPS וגם מבחינת KHZ , היה לי פעם הופעה של METTALICA שהיא הייתה ב 92KHZ או יותר , אני אנסה להשיג אותה שוב . בכול אופן אודה לעוזרים ..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי רמקולים 5.1 והרמקולים האחוריים לא פועלים. הכל מחובר טוב, הרמקולים לא שרופים והגדרתי אותם בכרטיס קול. תודה לעוזרים!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות טובות יחסית AKG K-430 ועכשיו אני מחפש בשבילן נגן טוב. חשבתי לכיוון Sansa Clip Plus, יש נגן טוב יותר שדומה לקליפ שיכול להתאים לי, עם איכות טובה יותר ? מחיר - עד 500 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד קורה שאני מפעיל מכשיר מסוים, זה במיוחד שמדליקים מתג חשמל בבית, אז יש מן קפיצה ברמקולים של המחשב, ז"א שומעים צליל כזה מעצבן לכמה שניות....?? יש אפשרות למנוע את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי 4 נפילות של הרמקול החלטתי שנימאס לי הרמקולים שיש לי זה ATP3 הכבלים ממש קצרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאשר אני מקודד קבצי WAV ל MP3 ישנה אפשרות לקודד ב Joint-Stereo או ב Stereo רגיל. רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הקידודים ואיזה יותר איכותי... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים בחדר שלי טלוויזיית LCD ואני רוצה לדעת איזה גודל אני אוכל להכניס בערך בתקציב שלי. אני רוצה חברה טובה, אני לא ממש מבין בתחום כמו שאתם רואים, אני לא יודע אם זה בכלל הגיוני לחפש משו עם HD בתקציב הזה שהוא דיי קטן. כרגע יש לי את המסך 2007WFP של DELL ואני מרוצה מאוד... אני צריך משו דיי גדול נוסף לחדר. תגידו לי בבקשה אם התקציב הזה ראילי בכלל או שאני אצטרך להלעות אותו עוד קצת.. אני חושב שאני רוצה גם מתלה עם ציר, אם אפשר כלול בתקציב שנקוב.. הטלוויזיה נמצאת בפינת החדר למעלה. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה קשורה גם לסאונד וגם לוידאו כך שאם לא מתאים לכאן בבקשה להעביר פורום. כרגע יש לי לפטופ עם חיבור VGA וטלויזיה עם חיבור HDMI אני רוצה לחבר בין השניים וכבר יש לי כבל HDMI-HDMI, השאלה היא אם אקנה מתאם VGA-HDMI ללפטופ, ואוציא HDMI רגיל מהלפטופ עד לטלויזיה - תמונה תהיה, השאלה האם גם סאונד? (בגלל שזה עובר דרך מתאם) במידה וכן אחלה, במידה ולא - מה האופציות שלי? אשמח אם תתנו קישורים + מחיר למתאמים/כבלים וכל דבר אחר שיתן לי את הפתרון לזה. (זול ככל האפשר) דגם הטלויזיה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=731232 תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בכבל הזה: VGA HD AV Cable (למרות שהוא נועד למכשיר ה-XBOX-360) כדי לחבר דרך יציאת הVGA במחשב הנייד שלי אל כניסת HDMI בטלויזיה על מנת לראות תכני HD ?? אם לא ניתן באיזה דרךה הכי טובה יש לי כן להעביר תכני HD באיכות האופטימלית דרך יציאת VGA במחשב נייד ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אני יכול להביא משהוא יותר איכותי מי Altec Lansing MX5021 ב770 שקל איך הם ביחס למחיר הזה מישתלמים? סוג המוזיקה שאני שומע זה ראפ היפ הופ גם מיזרחית אם יש משהוא יותר טוב אז בטווח ה800 - אם אפשר לקבל חוות דעת ממי שיש לו אותם אני ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ערב נעים ושבוע טוב לכולם יש ברשותי מחשב בן 7 חודשים עם לוח אם MSI P43 Neo 7519 (התמונה של הלוח אם שלי זהה ללוח האם שבתמונה). http://i.testfreaks.co.uk/images/products/600x400/93/msi-p43-neo.3756125.jpg אני רוצה לחבר את המחשב לכניסה הדיגיטלית ברסיבר. ע"פ פירוט היצרן של הלוח אם (SPDIF-out pinheader) והעובדה שווינדווס מזהה שיש חיבור דיגיטלי - אמורה להיות במחשב יציאה דיגיטלית... יציאות האודיו היחידות שיש לי זה ה-6 שאתם רואים בתמונה, אז איפה היציאה הדיגיטלית? המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי טלויזית LED Samsung 40" מחוברת ב-HDMI לממיר,הממיר מחובר למערכת קולנוע בכבל אופטי. עד כה כאשר חברתי מחשב נייד עם HDMI הייתי מקבל את הסאונד מהטלויזיה ולא מהמערכת. איך ניתן לבצע את? אשמח לפיתרון.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני מחבר קונסולות XBOX360, PS3 וPS4. המשחקים, במיוחד GTA5 וWATCH DOGS, נראים די מפוקסלים בטלוויזיה שלי: Samsung UA40F5000 LED בהתחלה חשבתי שאולי זה אני אבל לא יכול להיות שכולם משבחים את הגראפיקה של 2 המשחקים בקונסולות ואני רק רואה את התמונות מפוקסלות. אולי אני טועה בהגדרות הטלוויזיה? ניסיתי לשחק עם פורפילים מוכנים של movie, gaming וכו אבל זה לא ממש עוזר. אני רוצה לציין שאני משתמש בכבלי HDMI וניסיתי גם רגילים וגם מוזהבים ועדיין אני לא מרוצה מהתמונה. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי ה CD PLAYER (חלק ממערכת) אחרי 17 שנה - הדלת לא נפתחת. האם כדאי לתקן, או למצוא אחר (נראה שקשה למצוא כאלו היום) במקומו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות הערב ביריד חבר טלביזיית סמסונג D6000 LED שא.ל.מ. מוכרים ב-4000 ש"ח כולל התקנה ומתקן לקיר. רציתי לשאול האם הדגם מוכר, מה הביקורות עליו וכו'. בגדול, זה מחיר טוב עבור טלביזיית לד בגודל כזה עם שלל פיצ'רים: תלת ממד, עידן+ מובנה, סטרימר מובנה, מעבד 200 הרץ ועוד. האם מאחורי המחיר הנמוך יחסית מסתתר חתול בשק ? כמו כן, א.ל.מ לא מוכרים טלביזיות LG, רציתי לשאול האם יש דגם LG מקביל במחיר דומה שעולה על הסמסונג באיכויותיו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-