עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אני מחפש זוג אוזניות בתקציב של כ$200 מחו"ל השאלה היא אם שווה להשקיע כזה סכום אם אני מחבר אותם ל כרטיס קול ולא למגבר? אין חשיבות כ"כ לבידוד, מעדיף משהו נוח תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tintin,

טוב אז ככה. היה לי למשך שנתיים E2C של SHURE, אבל אתמול הכבל הימני ליד האוזן התפוצץ כנראה מרוב סיבובים, כי צריך לסובב את האוזניה בתוך האוזן, ולא שומעים מהצד הימני, דבר דומה קרה לי עם ה SENHISER 477 לפני כמה חודשים. עכשיו אני לא יכול לשמוע לא בנגן ולא לראות סרטים במחשב כמו שצריך!!!! איזה באסה. לפי דעתי יש לי עדיין אחריות על השור, יש להם שנתיים אבל אין לי קבלה, קניתי אותם ממש השבוע לפני שנתיים. לפי דעתכם באג יחליפו את כל האוזניות בגלל שהכבל התפוצץ?, או שיגידו שאני גרמתי לזה ולא יחליפו? הכבל של השור חזק אבל מרוב סיבובים הוא כבר התחיל להתקמט בעוד אזורים. רציתי לשאול אותכם איך האוזניות האלה מEBAY? http://cgi.ebay.com/Ultimate-Ears-Super-fi-3-Studio-In-ear-Earphones-Clear_W0QQit…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

שלום, אח שלי נוסע לארה"ב מחר בערב(לסן פרנסיסקו אם זה יכול לעזור איכשהו מבחינת חנויות) ואני רוצה שיקנה לי שם אוזניות, המיועדות למחשב נייד. כרטיס הקול במחשב הנייד: 3D Sound Blaster Pro?, עם HD AUDIO, אם יש צורך במידע הזה מבחינת זה שכרטיס המסך עלול להגביל את האוזניות. אין לי צורך באוזניות in-ear, כי זה קצת מגביל את השימוש של האוזניות לאישי בלבד לא? אלא אם כן ממש שווה ללכת על דגם מסויים בגלל סאונד מדהים שלו. בכל מקרה חשובה לי איכות הסאונד נטו, סוג האוזניות משני. מה שגם קצת חשוב לי שהאחרים לא ישמעו את האוזניות בווליום גבוה, כי למשל באוזניות פשוטות in-ear שיש לי, זה מפריע לפעמים לאנשים שיושבים לידי ורוצים לישון ברכבת אם יש אוזניות שהן באמת קפיצת מדרגה אדירה, אז אפשר לחרוג …

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by davidz,

יש לי אפשרות כרגע להביא אוזניות מחו"ל (ארה"ב) אני לא מבין באוזניות כ"כ אז אשמח אם תכוונו אותי קצת מעוניין באוזניות סגורות (על כל האוזן) טווח מחירים (30$-35$) ישמשו לשמיעת מוסיקה (בעיקר אלקטרונית) יש אוזניות מומלצות בטווח המחירים הזה? אם אפשר גם לקבל המלצה איפוא לקנות (אינטרנט) :

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by ben007,

שלום לכולם, בקרוב אבא שלי טס לארה"ב ואני זקוק לעצתכם בקנית אוזניות. התקציב - עד 400 שקל, גג. הנוחות חשובה, ובקשר לפתוחות/סגורות אני לא סגור. ( אם זה עוזר, אני שומע רוק, מטאל וקצת קלאסי ) האוזניות יתחברו למגבר מרנץ ישן שמחובר למחשב. חשבתי על ה-HD497 וקראתי עליהן ביקורות טובות לרב, אך הן נראות לי לא מספקות ביחס לתקציב ( מחיפוש פה בפורום ) ( אודיופיל אני כן, אבל עדיין מוגבל תקציבית ) מה אתם אומרים על ה-HD280, והאם הן נכנסות לתקציב? כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום, מישהו יכול להמליץ בבקשה על דגם טוב של אוזניות שלא מורידות מאיכות הסאונד ושניתן לנגן איתם באסים בלי שישברו בכלל?... כל האוזניות כמעט שקניתי באופיס-דיפו (גם היקרות) עד היום לא היו כאלה ונמאס לי כבר, אני רוצה לשקיע חד-פעמי עד ה1000 ש"ח אבל לקנות משהו רציני ולא מסחרי, עם אחריות גם כן, רצוי למעלה משנה. משהו עם כבלים רציניים שלא משתחררים, ולא עדינים לילדות... תודות!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by zZz.,

בעיקר למוזיקה/סרטים. פחות לגיימינג. באס חשוב לי מאוד. אני אודיופיל צעצוע חובב היפ-הופ "אלטרנטיבי" (j dilla, pete rock, וכו'), ג'אז, טריפ-הופ וכו'. לא חייב מיקרופון. רצוי over-ear. לא אלחוטיות/בלוטות'. רצוי ברשת KSP: סניף קרית ביאליק / סניף קריון קרית ביאליק. רשת Ivory סניף קריות. אוזניות קודמות שהלכו לעולמן: AKG K518 Red - http://eu.akg.com/akg-product-detail_eu/k518-neon-red.html יש לי גם Beats Studio 2014 ואני לא סובל את הסאונד שלהן, מעבר לזה שצריך להטעין אותן לשימוש במחשב. תציעו גם אוזניות שהן מתחת או מעל לתקציב, דגמים ישנים, חדשים לא משנה. מראה גם לא משנה, כי בתכלס הן חבויות בתוך חדר ולא משו שמטיילים איתו בחוץ. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני קונה נגן FLASH של LENCO אני יודע, לא הכי מזהיר אבל במחיר ממש טוב http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=149523 (ועם כל הרצון הטוב אין לי כסף ואני צריך מוזיקה). הבנתי שהאוזניות שמגיעות איתו מזעזעות באיכות הירודה שלהן והייתי רוצה לקנות אחרות, התקציב: 75 שקל (הנגן עולה לי 230 !) אם ההבדל בין מה שאני יכול לקנות בסכום הזה לא שווה את הרכישה תגידו אבל אני מקווה שמישהו פה מכיר אוזניות שיצדיקו קניה אפילו במחיר כזה.

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by gibm,

לאחרונה אני ניתקל יותר ויותר בנגני מדיה שיציאת האודיו שלהם היא מיקרו USB, מן הסתם מדובר בנגנים משולבים בסלולארים (וברור לי שהקונספט מזעזע אודיופילים שכמוכם - אבל זה מאוד פרקטי). הייתי שמח לשמוע המלצות לאוזניות תואמות שקע כזה, לקראת רכישה עתידית. מאחר ומדובר בדיון תיאורטי בשלב זה (עדיין לא רכשתי) אז הייתי שמח לקבל הצעות במגוון המחירים הקיימים. אם אתם נגד דיונים תיאוטיים (למרות שלדעתי בשביל זה יש פורום) אז אני מניח שסכום רלוונטי עבורי יהיה כמאתיים שקל. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שווה להזמין מחו"ל במחיר של בערך 1400 ? המלצות לדגם אחר כלשהו שיטיב מעט יותר עם חשבון הבנק שלי? עד 1000 נניח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by NeoNate,

שלום, רכשתי לפני מספר ימים את האוזניות Creative EP 630 ורציתי לדעת אם הן מקוריות. הן באו בקופסא קשיחה (לא שקית פלסטיק), עם 3 גדלים של eardubs, ואפילו עשיתי Register עם הSerial Number שלהם באתר של קריאייטיב והרג'יסטר הצליח, זה מידע מספיק על מנת להחליט אם הן מקוריות? (אם לא אצלם את הקופסא). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SagroN,

שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות לגיימרים, אוזניות מקצועיות, התקציב הוא עד 250 ש"ח, אני מעדיף אוזניות במחיר שנע בין 200-250 כך שהאוזניות יהיו איכותיות. חשוב לציין שהאוזניות הם למשחקים בלבד, לא לשמיעת מוזיקה בשביל זה יש לי את הX-530, אני רוצה לשמוע צעדים וממש שמיעה צלולה ונעימה לאוזן. אשמח להמלצות עם קישורים מהאתרים שבהם המחיר הוא הטוב ביותר! וכמובן שתיהיה אחריות. אני לא חושב שצריך להשקיע באוזניות 750 שקל כמו על ברקודה וכו', כאילו מה לא חבל על הכסף? זה סה"כ אוזניות, אני לא טייס שאני צריך לטוס איתם או משהו כזה :-\

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. אני לא יכול להביא מחול עכשיו זאת בעיה, אבל אולי אולי אני יצליח דרך חבר שלי שנוסע עכשיו להביא התקציב שלי עכשיו בכלל לא יכול לעבור את ה350 ש"ח כי אני צריך עוד לקנות פדל קומפרסור ועוד מולטיאפקט ואלו השקעות לא פחות קריטיות ויקרות בהרבה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי אפשרות לקנות אותם מיד שניה ב 200שח שווה?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by amitbret1,

תנו לי בבקשה קישור למקום שמוכרים אוזניות משולבות אם מיקרופון שאני יוכל לשחק בכיף בut2004 תקציב עד 100 שקל בתודה עמית

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by LaCostE,

הלכו לי האוזניות הישנו אז אני ורצה לקנות משהו טוב עכשיו . משהו בסביבות גג 200 וקצת . חשבתי על משהו כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13153 חשוב לציין בעיקר למשחקים , ולמוזיקה . אשמח אם תעזרו לי , תודה נ.ב מה ההבדל בין זה לבין http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683&catid=930 אותו מחיר

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. עקב כניסתי לעולם משחקי הרשת,חשבתי שכנראה עדיף אוזניות משולבות מיקרופון כדי לשחק ולדבר עם החברים. האם זה כדאי בכלל? או שעדיף להישאר עם רמקולים ומיקרופון רגיל? מישהו משתמש בכזה דבר? ואם כדאי אז על מה ללכת? נ.ב. התקציב עד 200 שקל.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות משולבת עם מיקרופון למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# השני http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=765 תגידו לי מה כדאי גם מבחינת הנוחות וגם בכללי.. תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by dkn1,

אני מחפש להיתפנק באוזניות ברמה גבוה ,מצאתי שני דגמים שאשמח לישמוע מי המומלץ ואם יש עוד אופציות אשמח לישמוע. http://www.turtlebeach.com/product-deta ... e-tango/27 http://www.astrogaming.co.uk/a50/a50-wi ... system-486

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  20. היי כולם, יש טלויזיה נהדרת 55 אינץ תלת מימד עם מערכת סראונד ממש חביבה אבל.. יש לי ילד קטן ועם כל האהבה שלי אליו, לצערי מאז שנולד אני כבר לא יכול לראות סרטים בכיף ולכן אבקש את עזרתכם במציאת אוזניות איכותיות שיתנו חוויה של קולנוע אולי אפילו יש אפשרות לסוג של סראונד (אני לא מבין בתחום) אלחוטיות מן הסתם לדעתי עדיף אני יכול לרכוש גם באיביי או אליאקספרסס אז לינקים יתקבלו בברכה, אודה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by ElPipita,

היי , מעוניין לקנות אוזניות over-ear נוחות בתקציב של 500 שח עם עדיפות לקניה מחול (אמזון בעיקר, יש לי דודים שבאים כל הזמן לארץ וזה יכול לחסוך בעלויות המשלוח והמעמ והמכס). אני שומע בעיקר רוק, לפעמים דאבסטפ ואלקטרונית. מה שחשוב לי באוזניות זה הנוחות, כרגע יש לי HD-205 ואני לא נהנה בכלל, הכריות קטנות מדי ולוחצות. אני משתמש באוזניות שעות רבות ביום ואני חייב שהן יהיו נוחות. לא משנה לי פתוח/סגור . תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. הי אני רוצה לקנות אוזניות אשר קודם כל יהיו נוחות לעבודה ממושכת. אני עורך סרטים ורוצה נוחות לאורך זמן מלבד זה האוזניות ישמשו למוזיקה, סרטים ומשחקים והייתי רוצה שיהיו איכותיות כמה שניתן בתקציב הנתון. ברור לי שאני לא אקבל משהו דומה לאוזניות לאודיופילים של 1000 ש"ח אבל גם לא רוצה זבל. לצורך השוואה - בינתיים אני משתמש ב-Koss KSC75 שלי שהן סבבה אבל לא נוחות לאורך זמן חשבתי על ה-AKG K512 שאפשר לקנות כרגע במבצע של באג ב-125 ש"ח. מה דעתכם? ראיתי גם את ה-Koss UR40 באופיס דיפו, לא זוכר כמה עלו. איך הן? יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by THE FOX,

אוזניות ניידות,מה מהם עדיף?... מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? לי יצא לשמוע מעט את הAKG K26P והן מלאות באס

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום! החלטתי שאני רוצה להשקיע קצת באוזניות הבאות שלי ואני פתוח גם להזמנה מחו"ל. מדובר באוזניות שיתחברו לפלאפון, ניידות, עדיפות ל-on-ear (לא מעוניין בכלל ב-in ear או כפתור למיניהם..) שומע כמעט הכל, אבל בעיקר רוק והרבה דאבסטפ ככה שצריך דגש על הבאס אני לא מבין בנושא ומחפש כיוון, אז תמליצו לפי דעתכם!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  25. קניתי את הSIBERIA V2, והן נשמעות מצוין בטלפון שלי ׁׁ(GALAXY NEXUS), אבל גרוע במחשב, לוח אם P5KPL-CM ישן של אסוס בלי כרטיס קול. לפני זה היה לי CORSAIR HS1 שנשמעו מצוין, אני מניח בגלל שהן USB ולא קשורות לכרטיס קול של המחשב. האם הסאונד המחורבן הוא תוצאה של הדרייבר סאונד הגרוע של הכרטיס קול? כרטיס קול USB פשוט כמו ASUS XONAR U3 יפתור את זה? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.