אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב, כפי שכתוב בכותרת. אני משתמש בעקרון באוזניות (Beyerdynamic 880DT) ולא ברמקולים. בעתיד גם אני אשתמש במגבר אוזניות. אני מעוניין גם בשמיעת מוזיקה, וגם במשחקים. ה-ALC850 שיש onboard הוא זוועה, גם במשחקים, וגם במוזיקה. חשבתי לקנות X-Fi Xtrememusic אבל הוא עולה 750 שקל, וגם שמעתי על בעיות עם הדרייברים שלו. חוץ מזה ידוע שמדי פעם אפשר למצוא מוצרים יותר טובים מאלה של קרייאטיב בפחות כסף. בעיקר מטריד אותי הנושא של הדרייברים., כסף אפשר להוציא. אחת הבעיות היא שקשה למצוא ביקורות על כרטיסי קול שאינם CREATIVE. האם יש אלטרנטיבות באיכות דומה (SNR טוב, EAX4/5, יכולת headphones 3d virtualization)? והאם יש אותם בארץ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה סוג של כבל צריך לחבר ל סאב אני יודע שזה rca אולם האם הוא צריך להיות דיגיטלי עם התנגדות של 75 אום או מספיק rca רגיל עם חיבורים מוזהבים.והאם צריך לחבר אותו לכניסת ה low או לmono ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . רציתי להתעייץ בנושא, צריך המלצה לאוזניות לשמיעת מוזיקה מכל הסגנונות עם דגש לסגנון R&B. חשבתי על אוזניות סגורות. ידידה משתמשת עם אוזניות Panasonic HT225 ישנות שנשמעות די גרוע. יש לי זוג אוזניות Koss K/6X Plus לפני איזה 15 שנה, וזוג sennheiser cx300-ii שאותם ניסתה והתלהבה מהצליל. הבעיה שלא נוח לה עם IN EAR לכן היא צריכה משהו בעל ביצועים של CX 300 ובסס מורגש, אבל עם קשת ושיתנו אטימות כמו הKOSS. יש חייה כזאת? המחיר בסביבות 250ש"ח אבל אם יהיה שווה אפשר להגדיל את התקציב ל300ש"ח. נ.ב בסטיקי באוזניות מומלצות כתוב על Shure SRH240 אבל התמונה שמתחתם היא של Shure SRH440 זאת טעות כתיב או בתמונה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483020.0 ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם יש משהו שמכיר תוכנה שמאפשרת להוריד שירים מתקליטור ישירות לנגן MP3 ללא צורך בשמירה על הדיסק? ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לא זוכר מתי זה התחיל או למה אז אל תשאלו. פשוט כל הזמן אני שומע רעשים מעצבנים מהרמקולים. זה קורה כאשר אני סתם משחק או עובד. ואני שם לב גם כאשר המחשב חושב או יש פעילות מסיבית של ההרד דיסק אז כאילו שהם מוציאים את הפלט של העבודה, יענו הרעשים מתגברים בהתאם למאמץ. ובקיצור, אני הולך להשתגע עם זה. פעם זה קרה עוד מזמן, ופתרתי אז זה ע"י החזרה של כל הדברים בביוס ל Optimized או Safe. ואז זה חזר לקדמותו. אך עכשיו כלום לא עוזר! ניסיתי להחליף גרסאות ביוס, עידכני לדריברים הכי חדשים. אציין שזו לא בעיה של הרמקולים כי המצב זהה גם באוזניות. HELP ME :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן Mp3 ואני רוצה לדעת העם הנגן MP3 הזה הוא טוב: ???
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ריסבר לייד המחשב שהוא דיי ישן rotel rx-830 מה אני יכול לעשות איתו? ועוד שאלה הוא יכול לשמש אותי ככרטיס קול במקום לקנות אחד חדש?(יאנו אם אני יחבר אליו אוזניות איכותיות יהיה שיפור?) ואם אני פותח כבר דיון אני ישאל עד שאלה למוסיקת מטאל מה יהיה יותר טוב Grado SR125i Audio-Technica ATH-M50
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון חזרתי לשחק במשחקי רשת תחרותיים ומפריע לי רעשים סטטיים באוזניות האלחוטיות (RS 130, לא כזה גרוע הרעש אבל הם גם ישנות אז אמרתי יאללה נחליף בא לי איזה מתנה נחמדה) ובא לי אוזניות חוטיות קצת יוקרתיות. עכשיו ראיתי אחלה ביקורות על האוזניות של SteelSeries כגון: http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_v2_White-16087.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 אבל בתאכלס, אין דבר כזה אוזניות גיימינג, זה נשמע כמו איזה תווית ששמו על האוזניות כדי למכור יותר. מה אתם אומרים, כדאי לקנות אוזניות מחברה נורמלית לאוזניות או שהאוזניות האלה יכולות באמת להיות טובות? עריכה: עוד שאלה, שווה לקנות אוזניות עם כרטיס קול מובנה כמו אלה: http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_V2_USB_Black-…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה קיבלתי אייפוד נאנו והחלטתי שזהו ג'אמפ סטארט מצוין להכנס קצת יותר חזק לתחום הHI-FI. אני מחפש אוזניות כאמור לאייפוד, במחיר שבין 200-400, אני אצטרך לחסוך קצת בשביל ה400 אבל אם התמורה למחיר שווה את זה אני מוכן. המטרה היא אוזניות להתנייד איתן[סגורות], לשמוע מוזיקה בדרכים וגם בבית אבל אני מוכן "להתפשר" על פתוחות אם איכות הסאונד שווה את זה; אני מתלבט בין הKOSS PortaPro, Sennheiser PX100, PX200, AKG k81dj ואולי גם גראדו 60, למרות שנראה לי שאני אסבול מאי נוחות איתן. ידוע לי שרק הPX200 והAKG הן סגורות אבל עד כמה שהבנתי הן גם נשמעות פחות טוב[?] והמחיר לרוב יותר גבוה לכן אני מעדיף את הפתוחות. עוד אופציה שעלתה היא Etymotic HF5 מבאג ב400 ש"ח, אבל הבנתי שחסר להן באס וזה לא…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזניות In Ear בסגנון ה- PowerBeats שישמשו אותי בעיקר לספורט - ריצה, מכון וכד' חשוב לי שיהיה סאונד איכותי. תקציב עד 500 ש"ח תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני הולך ליקנות מחשב חדש בשבוע הבא ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס קול. אני קונה רמקולים ATP 3 וכרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card. עכשיו, יש לי בבית אורגן ואני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אז רציתי לישאול אותכם אילו איבזרים אני צריך? באורגן יש יציאות וכניסות מידי. האם אפשר לחבר את האורגן לכרטיס קול הזה? באיזו דרך? אנא מכם תעזרו לי זה מאוד חשוב. תודה רבה רבה.
-
יש ברשותי דיסקמן של סוני מדגם D-E200 כבר שנים רבות (בערך 5 שנים) ועד עכשיו הייתי בטוח שהוא מקולקל בגלל שהוא סירב לקרוא דיסקים. לאחרונה החלטתי לנסות שוב את הדיסקמן אבל הפעם עם דיסק לא צרוב (קנוי), ולמרבה הפלא הדיסק קרא אותו במהירות. כל דיסק צרוב שאני מביא לו לא מצליח להיקרא. בדיסק מן השני שלי שהוא יותר חדש (בן שנתיים) הדיסקים הצרובים מתנגנים מעולה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 סוגים של רמקולים האחד זה logitech g51 והשני altec mx5021 שהוא 2.1 לעומת הלוג'יטק, שניהם אני משיג באותו מחיר בערך המטרה היא משחקים וסרטים ב-HD(יש LCD) אני לא צריך שהרמקולים יהיו בעוצמה אדירה כי זה רק לחדר סטנדרטי. בנוסף יש לי PS3 ככה שאם יש משהו שיתמוך בו זה גם יעזור אבל לא חובה. אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בסכום הזה אני אשמח לשמוע תודה מראש :>
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני שוקל להזמין את ה-PortaPro (או PX-100, עוד לא נסגרתי ב-100% לגבי זה) מאמזון דרך מסטופ. לפי המחשבון שלהם זה אמור לעלות לי $57 כולל משלוח מע"מ והכל (כלומר קצת פחות מ-260 ש"ח). השאלה שלי היא, מישהו פה חווה איזה שהן חוויות עם מסטופ ששווה לי לדעת עליהן ? בעיות כלשהן ? אגב, אם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכר את ה-PortaPro או ה-PX100 במחיר "יחסית" שפוי (נגיד עד 280 ש"ח?), אני אשמח לשמוע על זה. (ושאדר סוכניות ירקבו!)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מבקש המלצה ל-TV BOX עד 500 ש"ח. חשוב שהמכשיר יהיה איכותי ולא זול מידיי , לפחות עם 4GB זיכרון. רצוי שיהיה עם WIN10 כי אני רוצה שהממשק יהיה כמו במחשב רגיל. השימוש העיקרי יהיה צפייה בסרטי FULL HD / BLUERAY / 4K על מסך הטלוזיה בסלון (בעזרת כבל HDMI , אשמח אם יהיו 2 יציאות כאלה) חשוב מאד שהמכשיר יתמוך בכל פורמטי ה-AUDIO החדשים DTS/DD וכד'.. (המכשיר יהיה מחובר ישירות לרסיבר בסלון). גלישה באינטרנט באמצעות WIFI בלבד (אין יכולת לחבר כבל) תודה לכם. *הסרטים יתנגנו עם VLC / MPHC.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני שאני מאבד את שפיותי אני זקוק לעזרתכם..... היה לי מחשב...למחשב הזה חיברתי אוזניות לרמקולים של לוגיטק ושמעתי נהדר... כעת יש לי מחשב חדש.....למחשב הזה אני מחבר את אותן האוזניות לאותם רמקולים של לוגיטק....ואני שמעתי ווליום נמוך בכ-50% מהווליום המקסימלי במחשב הקודם. כשהאוזניות לא מחוברות הסאונד חזק וטוב....אבל זה לא יעיל כל עוד אני לא גר לבד..... הורדתי דרייברים. הייתי בלוח הבקרה. הכל על ווליום של 100% קניתי אוזניות זולות של סילבר-ליין כדי לבחון האם הכרטיס קול שלי שונא ספציפית את האוזניות הנוכחיות...וגם בהן אני שומע חלש... מה אני אמור לעשות? מה? לקנות אוזניות יקרות..? שבגלל שזה מוצר סטרילי אני לא יכול להחזיר אותן אם הן לא טובות? אני אפילו לא יודע מה הבעייה ומדיבור עם…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברה. אני רוצה לקנות נגן MP3 חדש, הבעיה שלי שאני מתלבט בין אם לקחת אחד מאילה שמבוססים על HDD או אחד עם FLASH היתרון בHDD הוא גודל האיכסון והיתרון של FLASH הוא הקומפקטיות. נוצרת אצלי אילוזיה שלנגני HDD יש איכות צליל הרבה יותא גובה מעל זאת של FLASH! האם זה באמת כך או שאני סתם מזבל לעצמי ת'שכל? כעיקרון אני צריך משהו קטן שאוכל גם לרוץ איתו, אני לא צריך מקום איכסון גדול במיוחד וגם פיצרים לא! (מסך צבעוני,מצלמה) מה שאני כן מצפה מהנגן הוא שיהיה משם טוב,עם איכות צליל מעולה ושידיע לעוצמות גדולות (אני הולך לחבר אותו לפעמים לHD497..) אני לא כל כך מכיר את השוק אך ראיתי קצת נגנים אצל IRIVER מבין ה-HDD הH10 הכי אופטימלי בשבילי.. אבל חוששני שהוא לא יתאים לי לריצות ואני יוכל ל…
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעונין לרכוש בקרוב קולנוע בייתי שהולכת להתחבר למחשב דרך HDMI בכרטיס קול של ASUS AVHD1.3 DELUXE . אני מוכן להוציא 7.5K על מגבר טוב ורמקולים - לא איכפת לי אם יהיו יד שניה או מתצוגה או שהם יהיו זמנים לרכישה רק מחו"ל רק שיהיו הכי איכותיים שאפשר במסגרת התקציב(אומנם אני לא אודיופיל אבל אני בהחלט יודע להעריך איכות). החדר שהם יותקנו יהיה קטן למדיי בערך 3 על 3 . אני מעוניין שהמערכת תהיה כמה שיותר איכותית מבחינת רמות פירוט ווליום פחות חשוב לי כי זה בכל זאת חדר קטן וחשוב שתהיה תמיכה בפורמטים החדשים DD HD ,DTS HD ,DTS HD MASTER, DDP חשבתי על http://reviews.cnet.com/home-theater-systems/onkyo-ht-s9100thx/4505-6740_7-33332676.html?tag=mncol;lst או על הרסיבר הזה + רמקולי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה הבדל יש בין AUDIGY ל-AUDIGY 2? אגב, ראיתי ליד חלק מכרטיסי הקול AUDIGY 2 כתוב BULK. מה זה אומר BULK? האם זה שונה מכרטיס קול רגיל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים למחשב עד 150 ש"ח. חשבתי על אלה: http://ksp.co.il/?uin=10036 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה מצאתי בEBAY את המגבר הזה: http://www.classic-audio.com/marantz/2238.html עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו המחיר שלו כרגע בEBAY הוא 46$ ונשארו עוד שלושה ימים ו7 שעות לסיום המכרז, 1. עד כמה נראה לכם שהמחיר יעלה בערך? (שאלה די דבילית) 2.כמה לדעתכם מגבר כזה שווה? 3. לאיזו רמה של מגברים הוא משתווה מבחינת האיכות שלו אני מתכוון בטווח מחירים של מגברים היום? 4. השימוש שלו אם הוא יגיע אלי יהיה בעיקר מוזיקה וסרטים במחשב אני רוצה להדביק לו שני מדפיים כרגע אין לי כסף בשביל הרמקולים, אבל בכול מקרה זה לא דחוף אני לא במצב גרוע(קליפוש פרומדיה 2.1) האם הוא יתפקד טוב בשימושים שלי אני יודע שהוא רק סטריאו אני לא צריך ליותר? 5. האם ההבדל בינו לבין הקליפוש שיש לי עכשיו יהיה משמע…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים בחדר שלי טלוויזיית LCD ואני רוצה לדעת איזה גודל אני אוכל להכניס בערך בתקציב שלי. אני רוצה חברה טובה, אני לא ממש מבין בתחום כמו שאתם רואים, אני לא יודע אם זה בכלל הגיוני לחפש משו עם HD בתקציב הזה שהוא דיי קטן. כרגע יש לי את המסך 2007WFP של DELL ואני מרוצה מאוד... אני צריך משו דיי גדול נוסף לחדר. תגידו לי בבקשה אם התקציב הזה ראילי בכלל או שאני אצטרך להלעות אותו עוד קצת.. אני חושב שאני רוצה גם מתלה עם ציר, אם אפשר כלול בתקציב שנקוב.. הטלוויזיה נמצאת בפינת החדר למעלה. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-