אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלומות חברי הפורום. ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שמהן אני מאוד מרוצה. לאחרונה התחיילתי(מלשון, נהייתי חייל) וככזה החלתי להשתמש די הרבה בתחבורה ציבורית(די הרבה מבחינת שעות נסיעה, לא די הרבה נסיעות). כמובן שאני בוחר להעביר את הזמן עם מוזיקה. ברשותי נגן של Iaudio. הI7. כפי שציינתי בהתחלה, ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שאני מאוד מרוצה מהן. אממה, מדובר באוזניות "פתוחות" שכאשר הווליום בהן יחסית חזק רבים מיושבי האוטובוס/רכבת האחרים שומעים את מה שאני שומע גם כן(ולכן אינ לא יכול לשמוע פורנו ווקאלי, הז'אנר המוזיקלי האהוב עליי) מה שגורר אותי להחליש בניגוד לרצוני, על מנת לא להפריע למנוחת הסובבים. כמו כן - אני גם יכול "לשמוע" את אשר שמסביבי - דבר רצוי לעיתים אך לא רצוי לעיתים אחרות. אצי…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סרט על המחשב HDTV 720P, אם אני יחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל DVI לDVI האם אני יראה בטלוויזיה ,שתומכת HD כמובן, בHD? הכרטיס מסך שלי לא תומך HD אני חושב : יש לי PX7600GT תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן.. קניתי אוזניות בלוטוס Philips SHC1300 אחלה אוזניות דרך אגב למי שמחפש עלו 130 שומעים סבבה לגמרי בכל מקרה הכל טוב ויפה שומעים נהדר אבל בואו נגיד אני שומע שיר, השיר מסתיים ויש איזה 4-5 דקות שלא יוצא שום מוזיקה\צליל מהמחשב האוזניות נכנסות לכמו מצב שינה כזה ואז הם מתחילות לעשות רעש כזה כמו של שלג בטלוויזיה.. ועד שאני לא מפעיל איזה משהו עם סאונד.. לא משנה מה אפילו סתם פותח תיקייה בווינדוס שיש את הצליל הזה הקצר הרעש ממשיך להיות וככה שוב פעם עכשיו זה נחמד אולי שומר על האוזניה או משו אבל זה חופר מישו יודע איך מבטלים את זה?? ניסיתי לחפש עידכונים לאוזניה ב-windows update לא מצאתי כלום... גם במאפיינים של השמע לא מצאתי.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים הX13 או X16 מבחינת ביצועים ויכולות טכניות אני רוצה לקנות מפנדה מחשבים את אחד מהם אבל אני לא יודע אם שווה להוסיף עוד כסף לX16 מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי לאה ואני זקוקה לעזרתכם בבחירת מערכת קולנוע ביתית + טלוויזיה. אני צריכה מערכת 5.1 לסלון, רסיבר, 2 רמקולים למטבח, אפשרות להפעיל רק את הרמקולים במטבח מבלי אלה שבסלון, וטלוויזית 50'. מבחינת שימושים - מקורות המדיה הם ממיר של HOT, תקליטורי DVD, ודיסקים מוזיקה. הרמקולים במטבח מיועדים בעיקר למוזיקה, בעוד שאלה שבסלון גם לסרטים וטלוויזיה. הלכתי לאחת החנויות וקיבלתי את ההצעה הבאה: Panasonic 50S60 Tannoy TFX 5.1 Pionner VSX-523 בורר A+B ידני ולמטבח Morel in6x רציתי לדעת: א. האם המפרט הנ"ל טוב ועונה על צרכי? ב. האם יש לכם המלצות אחרות? תודה רבה מראש לאה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
על הכרטיס מסך שלי יש חיבור RCA, ויש לי חיבור RCA גם בטלויזיה. רציתי לשאול אם הכבל שאני מחבר איתו את ה- DVD לטלויזיה (כבל RCA, צהוב, אדום, לבן) יכול לשמש אותי גם כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. מחכה לתשובה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תנסו לשכנע אותי בבקשה למה כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול כי אני לא ממש רואה את הטעם מה אני ישמע יותר טוב? במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס קול זבל ומשעתי מספיק טוב אז אם אני קונה חדש אז כדאי לי לבזבז כסף על כרטיס קול רק בגלל איכות קצת יותר טובה??
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חפש לקנות נגן MP3 טוב והכי חשוב קטו ככל האפשר. שיהיה גם בעל אפשרות USB 2 להעברה מהירה של הקבצים (נא לציין כמה זמן לוקח למלא את כל הכרטיס) תמיכה בעברית לא כל כך חשובה הרי במלא אין כמעט נגנים בעל אפשרות כזאת. זהו אני מחפש משהו במחיר 550 שקל כולל סוללות של GP לפחות 850MAH רצוי 950MAH בגודל AAA. שאלה נוספת היא האם כשאי לחכות זמן מסוים במידה ותהיה ירידה של מחירים. תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלתי לאידיוט אחד את האוזניות המדהימות שלי והוא הרס אותן. הכבל נשחק והחיבור של האוזניה השמאלית יצאה ממקומה. מישהו בפורום מסוגל לתקן אוזניות מהסוג הזה או שאצטרך להזמין חדשות?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אוזניות של חברת Sennheiser דגם HD555. ויש לי כמה שאלות. יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 1024 SOUND CARD ורמקולים של HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2. אבל (תקנו אותי אם אני טועה), יש מצב שהסאונד לא יהיה כל-כך טוב\נקי\יפה עם הכרטיס קול שיש לי כרגע? כי לפי מה שקראתי בכמה אתרים על האוזניות HD555, שהן ישמעו הכי טוב עם כרטיס קול טוב. (אצלי כרגע שומעים סביר, למרות שהרמקולים מאוד טובים, אבל הBASS והTREBLE לא הכי נעימים\נקיים\צלולים לשמיעה. הTREBLE צורם, והBASS לא משהו בכלל. ואני חושש שעם הכרטיס קול שיש לי כרגע, ישמעו ככה עם האוזניות החדשות שאני רוצה לקנות. עכשיו: אם זה נכון שלא ישמעו טוב כמו שאפשר לשמוע עם כרטיס קול טוב, אז עשיתי חיפוש על כ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כחצי שנה מכרתי מערכת ק.ביתית עקב הצורך בכסף-מערכת יקרה מאוד-שלא לדבר על הכאב העז שהיה כשמכרתי. לאחרונה, התגעגעתי מאוד למ. קולנוע, רק שהפעם זה לא היה לסלון אלא לחדר שינה שלי. הפרטים : Pioneer VSX-2020K ועל סט רמקולים הלכתי לאלה מבית B&W. מדפיים: B&W SCMS סראונד: B&W DS7 רצפתיים: B&W NAUTILUS 804 סאב: B&W NAUTILUS ASW-800 סנטר: B&W HTM3S -מחיר כולל בארץ, כ-100,000 ש''ח (וודאי שזהו לא המחיר שאני משלם ) ההזמנה מתבצעת מחו''ל, בהנחה מדהימה ! ההזמנה תתבצע מחר בבוקר. גודל החדר 35 מ''ר. טלוויזיה 55LE5300 LG LED מקור מהמחשב. בקרוב יתווסף נגן בלו-ריי (בהתלבטויות).
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה של LG מדגם 47LD450 וקיבלתי במקום זה 47LD450c (אני מנחש שה-c זה china) על הקופסא היה כתוב בסינית והכיתוב על השלט גם כן בסינית אבל הוסיפו תרגום לאנגלית התפריט בטלויזיה מופיע גם באנגלית אבל הוא שואל שם מה המיקום שלי והאפשרויות הן רק סין והונג קונג... בקיצור זאת טלויזיה שכנראה הייתה אמורה להיות משווקת בסין... אתם חושבים שיש הבדל? יכול להיות שהאיכות שלה פחות טובה בגלל זה וכדאי לפנות לחנות ולדרוש שיחליפו אותה או שזה לא משנה? אני פוחד מאיכות ירודה, הכיתוב בסינית לא ממש מפריע לי... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני מזמין את הרמקולים במחיר שפוי של 269 דולר , אני מקווה שאני לא אתאכזב מהאיכות שלהם ... ושיהיו שווים את הכסף . טוב בכל מקרה רציתי לדעת בוודאות אם יש אפשרות שאני מחבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה , האם יש לו2 סוגי חיבורים ? ואם כן איזה חיבורים ? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב4 בספטמבר ביירדינמיק תציג את אוזניות הדגל החדשות של החברה ושמן Tesla 1 המחיר - 880 יורו. ביירדינמיק סוף סוף מכוונת גבוה והמטרה - HD800. יהיה מעניין מאוד בנובמבר http://www.beyerdynamic.de/en/home/press/press-releases/presse-pool/press-release/article/beyerdynamic-shows-some-muscle-premium-t-1-headphones-generate-significantly-more-sound-pressure-th.html?tx_ttnews[backPid]=121&cHash=dd074aff11
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל. ואמא שלי רצתה שאני אביא וידיאו. הוידיואים בדיוטי פרי עולים בערך 80-90$. יש מערכת קולנוע ביתי של LG ב-200$ שכולתת 5 רמקולים וסאב ומכשיר וידיאו ו-dvd משולב. נראה לי שעדיף במקום וידיאו סתם ב-90$ לקנות כבר את המערכת ב-200$ לא? ורק רציתי לדעת אם צריך רסיבר למערכת הזאת,כי אם צריך לחבר גם רסיבר זה כבר לא שווה. אנ לא צריך משהו מאוד איכותי ,זה סתם לראות כמה סרטים בסלון ולשמוע קצת יותר טוב. וגם קצת להתלהב על חברים...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין creative nomad jukebox model: zen xtra 40/60 gb or I river דגמים h300/h140 אני רוצה להמין שני מכשירים לארץ.......מאיפה בכמה מה כדאי תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי[
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה מצאתי בEBAY את המגבר הזה: http://www.classic-audio.com/marantz/2238.html עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו המחיר שלו כרגע בEBAY הוא 46$ ונשארו עוד שלושה ימים ו7 שעות לסיום המכרז, 1. עד כמה נראה לכם שהמחיר יעלה בערך? (שאלה די דבילית) 2.כמה לדעתכם מגבר כזה שווה? 3. לאיזו רמה של מגברים הוא משתווה מבחינת האיכות שלו אני מתכוון בטווח מחירים של מגברים היום? 4. השימוש שלו אם הוא יגיע אלי יהיה בעיקר מוזיקה וסרטים במחשב אני רוצה להדביק לו שני מדפיים כרגע אין לי כסף בשביל הרמקולים, אבל בכול מקרה זה לא דחוף אני לא במצב גרוע(קליפוש פרומדיה 2.1) האם הוא יתפקד טוב בשימושים שלי אני יודע שהוא רק סטריאו אני לא צריך ליותר? 5. האם ההבדל בינו לבין הקליפוש שיש לי עכשיו יהיה משמע…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בכרטיס המשולב שמגיע עם הP4P800-SE ורציתי לדעת אם שווה לשדרג לכרטיס לא משולב כדי לקבל בוסט קטן במשחקים (ואיכות סאונד טובה יותר כמובן). האם ההבדל יהיה מורגש?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה אוזניות אתם ממליצים לאייפוד מהחברה הזו ? אוזניותוMX500וSennheiserו ? אלה החדשות לא ומה ההבדל בין mx לה cx תודה ורוצים לתת לי את הגירסא הזו mx 400 יש הבדלים בינהם ? לבין השאר... כאלה גדולים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150-200 ש"ח (או מקס' טיפה יותר), בעיקר למוזיקה. חשבתי על Creative SBS390, האם זאת הבחירה הכי טובה ? (אני מעדיף שיהיה שקע לאוזניות כמו שיש בו, אבל זה לא חובה לחלוטין) מה שכן אני צריך את הרמקולים עד יום חמישי, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לאסוף בעצמי לכן צריך לקנות את זה מחנות באזור המרכז, אני גר באזור גבעתיים, רמת גן. (למשל חנויות באזור שיכולות להתאים- LogicPC, Pompa) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לקנות מסך לחדר והנה כמה פרטים שיכולים לעזור: (תקציב 2000 עדיף בלי חריגה...אבל אם צריך עד 500 ש"ח חריגה רק במידה וזה באמת אבל באמת משמעותי) מרחק צפייה: 2 מטר אולי טיפה יותר גודל מסך רצויט: 32 אינץ' אני מניח שימושים: צפייה בתכני yes- סרטי hd וכד', סטרימר של yes- צפייה בהרבי תכני mkv+כתוביות, משחקים-שיהיה חיבור dvi אני מעוניין לחבר מארז לtv דרך dvi מרחק 3.5 מ'... (משחק בעיקר פיפא ברשת), בנוסף צפייה בהרבה משדרי כדורגל בצ'רלטון hd וספורט 5 hd... מן הסתם שה-tv תתמוך 1080p חדר בד"כ די חשוך... אני באמת לא מתמצא ויש כ"כ הרבה דגמים של טלוויזיות שאפשר ללכת לאיבוד בקלות... תודה רבה מקרב לב לעוזרים היקרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... הידע שלי בתחום האודיו דיי לא קיים, לכן אני צריך טיפה עזרה. רמקולים 2.1 למחשב, שימוש עיקרי למשחקים ומוזיקה, באיזור ה 500 שקל ניראה לי שאשפר להשיג מערכת 2.1 טובה. ועכשיו בחדר יש לי הכנה של כבלים שעוברים בקיר, כבלים כאלו: http://www.fuse.co.il/products/119001 אותם אני רוצה לחבר לטלוייזיה ( LCD, עוד לא ידוע איזה דגם ) וגם למחשב ( בשביל להעביר צפיה מהמחשב לטלויזיה לראות HD ). אני מאמין שבשביל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולמחשב צריך איזה מכשיר נוסף, רק שברח לי מהראש שמו. כן, אני דיי בור בנושא האודיו היוקרתי יותר, אף פעם לא התעסקתי בזה אבל הגיע הזמן... אם צריך למתוח עוד את התקציב אפשרי. אשמח לקבל עזרה! תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות את האוזניות האלה: http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=006 האם הם מומלצות? הבנתי שהם מתחברות בחיבור USB, זה אומר שיש באוזניות כרטיס קול מובנה או משהו כזה? מפני שזה מתחבר ב USB. איך איכות השמע שלהם? והאם חיבור USB לאוזניות הוא מומלץ ושומעים את הסאונד בצורה טובה? תודה רבה זה ממש חשוב מפשני שאני מענין לקנות אותם השבוע...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה הבדל יש בין AUDIGY ל-AUDIGY 2? אגב, ראיתי ליד חלק מכרטיסי הקול AUDIGY 2 כתוב BULK. מה זה אומר BULK? האם זה שונה מכרטיס קול רגיל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-