אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
כבר ניסיתי הכל ואני די נואש, יש לי חיבור vga במחשב ו rca בטלויזיה (טלויזיה יחסית ישנה כפי שאפשר להבין) אני לא מצליח לחבר אותם בשום צורה ולגרום לצג המחשב לעבוד גם על הטלויזיה..... אם למישהו יש רעיונות שלא כוללים קניית ממיר ב200 ש"ח אני אשמח לשמוע ולהחכים.....תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לעסק (מסעדה\בר) רמקולים בשביל להשמיע מוסיקה - לא רועשת במיוחד, אבל רצוי שבלילות ישמעו אותה. כמובן שלא צריך איכות לאודיופילים, אלא משהו פשוט. יש ברשותי מערכת סטריאו של JVC עם 2 רמקולים, חשבתי שהם יהיו מספיק טובים. אני צריך קצת יותר מ-2 רמקולים (6, 2 קומות ולבחוץ) חשבתי לקנות עוד 4 רמקולים ופשוט לחבר אותם. התקציב כמה שיותר נמוך.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי סרט על המחשב HDTV 720P, אם אני יחבר את המחשב לטלוויזיה עם כבל DVI לDVI האם אני יראה בטלוויזיה ,שתומכת HD כמובן, בHD? הכרטיס מסך שלי לא תומך HD אני חושב : יש לי PX7600GT תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי לאה ואני זקוקה לעזרתכם בבחירת מערכת קולנוע ביתית + טלוויזיה. אני צריכה מערכת 5.1 לסלון, רסיבר, 2 רמקולים למטבח, אפשרות להפעיל רק את הרמקולים במטבח מבלי אלה שבסלון, וטלוויזית 50'. מבחינת שימושים - מקורות המדיה הם ממיר של HOT, תקליטורי DVD, ודיסקים מוזיקה. הרמקולים במטבח מיועדים בעיקר למוזיקה, בעוד שאלה שבסלון גם לסרטים וטלוויזיה. הלכתי לאחת החנויות וקיבלתי את ההצעה הבאה: Panasonic 50S60 Tannoy TFX 5.1 Pionner VSX-523 בורר A+B ידני ולמטבח Morel in6x רציתי לדעת: א. האם המפרט הנ"ל טוב ועונה על צרכי? ב. האם יש לכם המלצות אחרות? תודה רבה מראש לאה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים בחדר שלי טלוויזיית LCD ואני רוצה לדעת איזה גודל אני אוכל להכניס בערך בתקציב שלי. אני רוצה חברה טובה, אני לא ממש מבין בתחום כמו שאתם רואים, אני לא יודע אם זה בכלל הגיוני לחפש משו עם HD בתקציב הזה שהוא דיי קטן. כרגע יש לי את המסך 2007WFP של DELL ואני מרוצה מאוד... אני צריך משו דיי גדול נוסף לחדר. תגידו לי בבקשה אם התקציב הזה ראילי בכלל או שאני אצטרך להלעות אותו עוד קצת.. אני חושב שאני רוצה גם מתלה עם ציר, אם אפשר כלול בתקציב שנקוב.. הטלוויזיה נמצאת בפינת החדר למעלה. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שאני משתמש באייטיונס, כך שהפורמטים שאני יכול להשתמש בהם הם MP3/AAC/Apple Lossless. בAAC לא נראה לי שאני אשתמש, כך שהבחירה שלי היא בין MP3 לApple Lossless. מבדיקה שערכתי לא הצלחתי למצוא שום הבדל בין MP3 192KBPS ל-Apple Lossless ההפרש בגודל יוצא 317.4MB לאלבום לעומת 58.9MB - הבדל ענק יש סיבה כלשהי להשתמש בלוסלס בכל זאת? לא בדיוק חסר לי מקום אבל אם אין לי שום תועלת בלוסלס אז סתם חבל...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם מישהו עוקב קצת אחרי השאלות האחרונות שלי בפורום, יודע שירשתי רסיבר + 5.1 רמקולים בני 10 שנים בערך. כל המערכת עובדת בונבון אבל יש בעיה קלה עם הסאב-וופר. כשיש בסרט/משחק רעש עמוק כמו מנוע מכונית, גיטרה באס, מוזיקת מתח נמוכה, הבאס מתחיל לגרגר אני לא יודע את הפועל המדיוק, אבל אני בטוח שאתם מבינים על מה אני מדבר, במקום סאונד נמוך ונקי אני מקבל "ברררררררר" כזה. פתחתי את הסאב כדי לבדוק שהכל בסדר בפנים ומצאתי בתוך הקופסא 2 פיני באולינג של ילדים וכדור סיני אחד. מסתבר שזה מה שקורא שיש אחיין בן שנתיים בבית. הוא דוחף דברים לחורים גדולים. אבל בכל מקרה, זה לא פתר את הבעיה, כי הסאב עדיין מגרגר. גם שמתי לב שיש קרע קטן בספוג של הסאב, אבל קשה לי להאמין שזה הגורם. האם הסאב פשוט מת/גוסס או …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
צהריים טובים, רכשתי סט רמקולים MicroLab Solo 7c 2.0 עבור שימוש ביתי של מוזיקה (מרביתה MP3, מעט FLAC) וסרטים. כיום אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח אם ASRock Z68 Pro-3 (אני מניח שמדובר בשבב של Realtek), האם יהיה הבדל בשמע בסביבה זו במידה וארכוש כרטיס קול של Asus Xonar? מצד הסרטים מדובר בתוכן HD. ברשותי גם אוזניות Grado SR-80 והבנתי שבכרטיס הקול הנ"ל יש מגבר אוזניות - האם יהיה שיפור מורגש, כזה ששווה את ההשקעה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום. אופיר.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למטרות נגינת שירים. רצוי כמה שיותר איכותי שנותן את מירב התמורה למחיר. ורצוי עם באס איכותי. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג ת'אקוסטיקה של המחשב (כרטיס on-boardו ו2 רמקולים ב 100 ש"ח פשוט לא מספקים אותי :saint:) אז מה אתם מציעים לי א. כרטיס קול חדש וסט רמקולים טוב ב. כרטיס קול חדש ומערכת מיני סטאריו תקציב... בו נגיד לא מעל 1000 ש"ח נ.ב אשמח גם לקבל הצעות למה לקנות (דגמים מחירים) תודה חבר'ה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים ואני לא ממש מבין בתחום חשבתי על לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=18283 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה הוא טוב? ואולי להמליץ לי אפילו על משהו אחר
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שימושים: 80% צפייה יומיומית רגילה (לא HD) 20% צפייה בסרטי HD. חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מעולה, כניסת USB איכותית (על מנת לצפות בסרטים ישירות מהדיסק און קי ) קריאת כתוביות בעברית, אמינה ואיכותית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאחותי מתנה !!! ומכל מה שראיתי בארץ הוא נראה הכי שווה עולה 125$ אולי קצת יקר אבל לדעתי עדיף על חברות יותר זולות ולא ממש ידועות אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון איתו אתר המוצר
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא זוכר מתי זה התחיל או למה אז אל תשאלו. פשוט כל הזמן אני שומע רעשים מעצבנים מהרמקולים. זה קורה כאשר אני סתם משחק או עובד. ואני שם לב גם כאשר המחשב חושב או יש פעילות מסיבית של ההרד דיסק אז כאילו שהם מוציאים את הפלט של העבודה, יענו הרעשים מתגברים בהתאם למאמץ. ובקיצור, אני הולך להשתגע עם זה. פעם זה קרה עוד מזמן, ופתרתי אז זה ע"י החזרה של כל הדברים בביוס ל Optimized או Safe. ואז זה חזר לקדמותו. אך עכשיו כלום לא עוזר! ניסיתי להחליף גרסאות ביוס, עידכני לדריברים הכי חדשים. אציין שזו לא בעיה של הרמקולים כי המצב זהה גם באוזניות. HELP ME :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות רמקולים שאני יוכל לתלות אותם על הקיר ושיהיו בעוצמה טובה. מחפש 2.1 יש כאלו רמקולים מובנים? או שאני צריך לקנות מתלה או מעמד מיוחד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים 2.0 שיתחברו למחשב ויעמדו על השולחן ליד המסך בעיקר למוזיקה ומשחקים ומן הסתם גם סרטים. אני לא יכול להגיד שאני אאודיופיל אבל כן מעדיף מששהו איכותי יותר (אם כי לא משהו גדול מידי ושיהיה 2.0) ראיתי את הרמקולים האלו: http://www.audioengine.co.il/#!-----a2/ctbv ורציתי להתייעץ האם למישהו יש ניסיון או המלצה טובה יותר (יחסית למחיר) תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מרחק צפיה - 3-4 מטר (סלון קטן) תקציב - עד 4,000 שימושים - יחובר באמצעות הממיר הפשוט של הוט (נרכש בעת מעבר לשידורים דיגיטליים בארץ) לעיתים גם חיבור מחשב נייד לצפיה בתכנים מהאינטרנט(שולי ביותר, כמעט ולא יקרה) מערכת קולנוע ביתי - אין בתודה, נתן
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם חיבור טועה של האוזניות לטלויזיה יכול לשרוף את האוזניות?? חיברתי את האוזניות עם מתאם PL נקבה לשני RCA זכר אל הLINE OUT לטלויזיה ונשמע רעש צורם, ומאז האוזניות לא עובדות כראוי. הייתכן?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4850 הוא הגיע אם מתאם לכרטיס מסך ל hdmi העברתי כבל hdmi to hdmi מהמחשב לטלויזיה הבעיה היא שאין סאונד בטלויזיה. הסאונד מגיע רק מהמחשב hdmi to hdmi לא אמור להעביר גם סאונד? מה עושים? עריכה- תראו יש לי ויסטה ונכסתי ללוח הבקרה ולהגדרות צליל. ראיתי את ההתקן hdmi נכנסתי למתקדם ועשיתי "בדוק" ונשמע צליל מהטלויזיה אז איך אני מגדיר שישמע צליל מהטלויזיה באופן קבוע?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הדגם הנ"ל...E20..יש לי אפשרות לקנות את הזוג ב600ש"ח...בכול מקרה הבנתי שהם מספקים 60RMS....אם מישהו שמע אותם או יש לו אותם אשמח לחוות דעת.. יש לי מגבר ישן מאוד יחסית אבל דיי טוב...SHERWOOD RX4010R (אם מישהו מכיר) הוא יחזיק? למה לא רשום כמה וואטים הוא מוציא וכאלה...רק היתנגדות אפשר לקבוע לו..(עד 8 אום)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב, בזמן האחרון אני מתעניין באייפוד (20 GB), יש לי מיני דיסק וממש אהבתי אותו רק שעכשיו זה מעצבן כל הקטע של לשבת שעתיים ולהקליט. אז איך שאני יודע זה שיש פה לעוד כמה אנשים אותו, אז רציתי לשאול עליו כמה שאלות. 1. קודם כל בכלליות, האם אתם מרוצים ממנו? 2. איך איכות הסאונד שלו? 3. האם אני יכול לשמוע בו כל שיר MP3 שיש או שהוא יעשה בעיות עם חלק? 4.למי שיש אותו הרבה זמן, האם נתקלתם בבעיות עם הסוללה שלו שמתה או משהו כזה או גססה? 5.ואם זה קורה, אז כיצד ניתן להחליף אותה? ועוד שאלה חשובה: האם הוא תומך בעברית? תודה רבה רבה לכל העונים. אשמח לקבל תשובות ועצות. גם המלצות לגבי נגנים נוספים אפשריים. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 - 150 שקל, אולי קצת יותר אם תוספת הכסף מוצדקת. אני אינני אודיופיל, אך אני מעוניין לקבל תמורה מלאה לכסף. עדיף שהאוזניות יהיו מעוצבות בצורה יפה, אך אם ההבדל באיכות גדול אני מוכן ללכת גם על כאלו שמכסות את כל האוזן. הן ישמשו בעיקר למוזיקה מעט ומשחקים. קראתי מספר ת'רדים פה בנושא, אך באף אחד מהם לא הייתה מסקנה ברורה. מהן המלצותיכם? בתודה מראש, עדי.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-