עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קודם כל יש לציין שאני משתמש באייטיונס, כך שהפורמטים שאני יכול להשתמש בהם הם MP3/AAC/Apple Lossless. בAAC לא נראה לי שאני אשתמש, כך שהבחירה שלי היא בין MP3 לApple Lossless. מבדיקה שערכתי לא הצלחתי למצוא שום הבדל בין MP3 192KBPS ל-Apple Lossless ההפרש בגודל יוצא 317.4MB לאלבום לעומת 58.9MB - הבדל ענק יש סיבה כלשהי להשתמש בלוסלס בכל זאת? לא בדיוק חסר לי מקום אבל אם אין לי שום תועלת בלוסלס אז סתם חבל...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Nirurshon,

שלום. קראתי קצת ועברתי על פורום HeadFi שהבנתי שהוא איכותי. הגעתי ל-3 אוזניות שנראו לי הכי איכותיות : 1. Shozy Zero http://www.ebay.com/itm/SHOZY-Zero-Dynamic-Driver-HiFi-High-Fidelity-Audiophile-In-ear-Earphones-/272454951632?hash=item3f6f94a2d0:g:O9MAAOSw44BYL8oI 2. JVC HA-FXT90 http://www.ebay.com/itm/Victor-HA-FXT90-Twin-System-In-ner-Ear-Stereo-Headphone-From-Jvc-/152245611666?hash=item23728bac92:g:RREAAOSwcBhWXA8n 3. JVC FRD80 http://www.ebay.com/itm/JVC-HA-FRD80-Z-BLACK-Micro-HD-In-Ear-Headphones-FRD80-Genuine-Brand-New-/161420256819?hash=item259565a633:g:1qUAAOSwuMFUYwBr מבקש מניסיון המלצה לאיז…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by The-Fine,

האם מישהו מכיר את האוזניות האלו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Component,

היי, אני רוצה לקנות אוזניות במחיר של 200 - 150 שקל, אולי קצת יותר אם תוספת הכסף מוצדקת. אני אינני אודיופיל, אך אני מעוניין לקבל תמורה מלאה לכסף. עדיף שהאוזניות יהיו מעוצבות בצורה יפה, אך אם ההבדל באיכות גדול אני מוכן ללכת גם על כאלו שמכסות את כל האוזן. הן ישמשו בעיקר למוזיקה מעט ומשחקים. קראתי מספר ת'רדים פה בנושא, אך באף אחד מהם לא הייתה מסקנה ברורה. מהן המלצותיכם? בתודה מראש, עדי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. טוב, כפי שכתוב בכותרת. אני משתמש בעקרון באוזניות (Beyerdynamic 880DT) ולא ברמקולים. בעתיד גם אני אשתמש במגבר אוזניות. אני מעוניין גם בשמיעת מוזיקה, וגם במשחקים. ה-ALC850 שיש onboard הוא זוועה, גם במשחקים, וגם במוזיקה. חשבתי לקנות X-Fi Xtrememusic אבל הוא עולה 750 שקל, וגם שמעתי על בעיות עם הדרייברים שלו. חוץ מזה ידוע שמדי פעם אפשר למצוא מוצרים יותר טובים מאלה של קרייאטיב בפחות כסף. בעיקר מטריד אותי הנושא של הדרייברים., כסף אפשר להוציא. אחת הבעיות היא שקשה למצוא ביקורות על כרטיסי קול שאינם CREATIVE. האם יש אלטרנטיבות באיכות דומה (SNR טוב, EAX4/5, יכולת headphones 3d virtualization)? והאם יש אותם בארץ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by url,

ועוד משהו אם אני רוצה לשמור את האודיו המקורי שלסרטי הdvd בזמן הכיווץ לdivx (אני מתכוון לac3 ו dts) מה אני צריך לעשות? אני משתמש כרגע בflaskmpg ושם לא מצאתי אפשרות לעשות את זה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלומות חברי הפורום. ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שמהן אני מאוד מרוצה. לאחרונה התחיילתי(מלשון, נהייתי חייל) וככזה החלתי להשתמש די הרבה בתחבורה ציבורית(די הרבה מבחינת שעות נסיעה, לא די הרבה נסיעות). כמובן שאני בוחר להעביר את הזמן עם מוזיקה. ברשותי נגן של Iaudio. הI7. כפי שציינתי בהתחלה, ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שאני מאוד מרוצה מהן. אממה, מדובר באוזניות "פתוחות" שכאשר הווליום בהן יחסית חזק רבים מיושבי האוטובוס/רכבת האחרים שומעים את מה שאני שומע גם כן(ולכן אינ לא יכול לשמוע פורנו ווקאלי, הז'אנר המוזיקלי האהוב עליי) מה שגורר אותי להחליש בניגוד לרצוני, על מנת לא להפריע למנוחת הסובבים. כמו כן - אני גם יכול "לשמוע" את אשר שמסביבי - דבר רצוי לעיתים אך לא רצוי לעיתים אחרות. אצי…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מישהו יודע איך הדגם הנ"ל...E20..יש לי אפשרות לקנות את הזוג ב600ש"ח...בכול מקרה הבנתי שהם מספקים 60RMS....אם מישהו שמע אותם או יש לו אותם אשמח לחוות דעת.. יש לי מגבר ישן מאוד יחסית אבל דיי טוב...SHERWOOD RX4010R (אם מישהו מכיר) הוא יחזיק? למה לא רשום כמה וואטים הוא מוציא וכאלה...רק היתנגדות אפשר לקבוע לו..(עד 8 אום)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Cilay,

טוב אני מזמין את הרמקולים במחיר שפוי של 269 דולר , אני מקווה שאני לא אתאכזב מהאיכות שלהם ... ושיהיו שווים את הכסף . טוב בכל מקרה רציתי לדעת בוודאות אם יש אפשרות שאני מחבר אותם גם למחשב וגם לטלויזיה , האם יש לו2 סוגי חיבורים ? ואם כן איזה חיבורים ? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by CraZy,

אני רוצה לקנות לאחותי מתנה !!! ומכל מה שראיתי בארץ הוא נראה הכי שווה עולה 125$ אולי קצת יקר אבל לדעתי עדיף על חברות יותר זולות ולא ממש ידועות אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון איתו אתר המוצר

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by smack,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ורמקולים altec lansing 4221 והתחילה בעייה כשאני שומע מוזיקה או סרטים משחקים וכו.. שפתאום הסאונד נעצר ועושה רעש מעצבן חשבתי שאולי הבעייה היא בחיבור מהרמקול למחשב, מה שרוב הסיכויים הבעייה, אבל גם כמעט כל פעם שאני נכנס לאפליקציה כלשהיא,נגיד נכנס לאינטרנט,עובר בין דפים וכו.. ,בזמן שאני שומע מוזיקה, זה עושה את הבעייה הזאת. אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה אשמח מאד תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2009 בשעה 20:06:08 אגב בדקתי את הבעייה גם בwinamp וגם ב windows media player ובעייה היא בשניהם

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לשים בחדר שלי טלוויזיית LCD ואני רוצה לדעת איזה גודל אני אוכל להכניס בערך בתקציב שלי. אני רוצה חברה טובה, אני לא ממש מבין בתחום כמו שאתם רואים, אני לא יודע אם זה בכלל הגיוני לחפש משו עם HD בתקציב הזה שהוא דיי קטן. כרגע יש לי את המסך 2007WFP של DELL ואני מרוצה מאוד... אני צריך משו דיי גדול נוסף לחדר. תגידו לי בבקשה אם התקציב הזה ראילי בכלל או שאני אצטרך להלעות אותו עוד קצת.. אני חושב שאני רוצה גם מתלה עם ציר, אם אפשר כלול בתקציב שנקוב.. הטלוויזיה נמצאת בפינת החדר למעלה. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אני מחפש רדיו-דיסק קורא אמפי3 וצרובים לרכב. שהמסך יהיה כמה שיותר גדול ושהרדיו-דיסק יקרא טקסט. שיהיו חיבורים למגבר [עדיפות לכבלים מוזהבים ] ולסאבוופר [או שהולך הסאב וופר ילך עם המגברים?] ושאוכל לחבר changer של 12 דיסקים. שכמובן יהיה שלט [יש לי כבר שלט במערכת הנוכחית שלי מבית "ביונר" אז אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום משום שהוא ממש טוב ונוח [יש לו גם מתקן שמחבר אותו על ההגה] התקציב - 700 שקל. בתודה מראש, אבי. נקנה! תודה לכל האנשים שעזרו... בהודעה האחרונה שלי תכלו לראות איזה דגם ותמונה של האריזה [לא היה לי כוח לרדת לצלם]

14. שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות סראונד למחשב שישמשו אותי בעיקר למשחקים. לסרטים ולמוזיקה שוטפת יש לי רמקולים שולחניים 2.1 פשוטים (ראה מפרט). התקציב כמו שצויין הוא עד 300 ש"ח אך אני גמיש, כלומר אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר אז אני מוכן לשקול. כרטיס הקול שלי הוא הצ'יפ שבא עם הלוח אם שלי, ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש אז אנא תתחשבו בזה. דבר נוסף, אני לא משחק משחקי רשת אז מיקרופון מובנה באוזניות הוא לא הכרחי (זה יהיה מאוד נחמד אם יהיה את זה אבל זה לא חובה). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, קניתי מע' קולנוע של סמסונג ואני מנסה למצא דרך לחבר את הטלוויזיה למערכת בכדי שאוכל לשמוע את שידורי הטלוויזה דרך רמקולי המערכת. האם יש למשהו דרך איך עושים את זה? תודה, יגאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם רציתי לשתף אתכם בסיפור שקראתי, על רמקולים מיוחדים בטירוף: Transmission Line Pro 9. הרמקול היה גמור, והוא נשלח לרפי האוזמן האחד והיחיד, שעשה עבודה מעולה, והחזיר את הרמקול למצב שבו הוא נמכר לראשונה. רציתי להגיד שגם אני בדרך לתיקון רמקולים אצל האוזמן ( JBL LX-55 ), ואחרי שקראתי את הסיפור הנ"ל, אין ספק שהרמקול שלי, יחזור למצב חדש ! לנושא : http://hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=37372 לפי דעתי, הדבר המרגש בנושא הזה, הוא שהבן של מי שבנה את הרמקולים האלה, נמצא בפורום הזה, והגיב ואמר שאברהם קדמוני ז"ל (בונה הרמקולים בארץ) היה אביו, איזה עולם קטן...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by koko0,

אני מחפש משהו שיהיה אפשר להתקין על מחשב חלש, שיהיה רק לסרטים ויעבוד כמו שצריך עם כתוביות והכל. להתקין ווינדוס שלם בשביל זה נראה לי כבד מדי. גם xbmc שמגיע כאובונטו שלם הוא ממש כבד... יש מערכת נורמלית שמיועדת לדברים כאלה? אין לי ממש דרישות מיוחדות...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by xfwind,

מבקש עצה לגבי לכידת וידאו לצורך המרת קלטות ודיאו אנלוגיות וקלטות 8MM מוידאו טייפ ומהמצלמה למחשב ומשם ל-DVD. התקציב לא גבוה - 150-200 ש"ח, ואני מעדיף אמצעי חיצוני עם חיבור USB כדי שלא אסתכסך עם תאימות כרטיס ללוח האם (P55M-UD2 של גיגהבייט). אשמח לדעתכם המלומדת תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לא זוכר מתי זה התחיל או למה אז אל תשאלו. פשוט כל הזמן אני שומע רעשים מעצבנים מהרמקולים. זה קורה כאשר אני סתם משחק או עובד. ואני שם לב גם כאשר המחשב חושב או יש פעילות מסיבית של ההרד דיסק אז כאילו שהם מוציאים את הפלט של העבודה, יענו הרעשים מתגברים בהתאם למאמץ. ובקיצור, אני הולך להשתגע עם זה. פעם זה קרה עוד מזמן, ופתרתי אז זה ע"י החזרה של כל הדברים בביוס ל Optimized או Safe. ואז זה חזר לקדמותו. אך עכשיו כלום לא עוזר! ניסיתי להחליף גרסאות ביוס, עידכני לדריברים הכי חדשים. אציין שזו לא בעיה של הרמקולים כי המצב זהה גם באוזניות. HELP ME :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני חושב שה-32A450 של SAMSUNG תהיה הבחירה הטובה ביותר... אבל בכל זאת, באתי להתיעץ. מה אומרים? יש יותר טובה בתקציב הזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Dj_Infernal,

אם מישהו יודע ....כמה יעלה לי ה Pulsar II והאם זה כרטיס יותר טוב מכל הכרטיסים האחרים כמו של Creative ו הרקולס?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by wampee,

שלום, אני מתכנן לקנות אוזניות+מיקרופון חדשות לצרכי גיימינג בזמן הקרוב. כרגע אני משתמש בrazer characias חצי מתות. אני מנסה להמנע מכל חברות הגיימינג כמו RAZER וסטילסירייס וכו כי אני רוצה אוזניות עמידות. חשבתי על הHyperX Cloud (גם כן מותג גיימינג אך נראות איכותיות) אך אני לא בטוח שיש אותן בארץ. אשמח להמלצות, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by RonCohen,

אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית בתקציב של 3000 שקל לא כולל טלויזיה שקיימת כבר.יש לי עכשיו בסלון טלויזיה 60 אינצ' ממיר של הוט ומחשב HTPC. עכשיו איך אני יודע איזה רמקולים לקנות ואיזה רסיבר מאיפה אני לומד על כל הדברים האלה מאיפה להתחיל. ויש דבר כזה שלט שמתממשק עם הטלויזיה הממיר המחשב ורסיבר כי זה כבר יותר מידי שלטים?!?!? בקיצור אני רק רוצה מערכת שתיתן לי את חווית הצפייה בסרטים(דרך המחשב) באיכות טובה (כולל גם הופעות חיות של להקות כמו לד זפלין....)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by fux,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1031735 משתלמת ביחס למחיר? היא חזקה? היא תוציא יפה? היא טובה בכללי? ימהה טובים במערכות לא? איך ה dvd? תודה מראש לכל העוזרים :)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, לאחרונה התבשם מזלי, וזכיתי לקבל אוזניות מהדגם לעיל. אמנם האוזניות משומשות אבל הסאונד שלהם ממש לטעמי! למרבה הצער הבד שמצפה את כריות האוזן התקלף והוא מתפורר משהו נורא. האם יש דרך לתקן את הבד הזה או להחליף את כריות הריפוד הללו? אם כן מהיכן ניתן להשיג כריות כאלה ? אני מוכן להשקיע כסף בשיקום האוזניות הללו, אני ממש אוהב איך שהם יושבות לי על הראש ואת הסאונד.. בתודה מראש govner_t.s.y

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים