אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עומד לרכוש I7 ולאחר שאיבדתי את האוזניות שלי (cx300 :'( ) החלטתי שזאת הזדמנות להצטייד באוזניות חדשות עכשיו שלא כמו הcx300 אני מעוניין באוזניות שנתלות על האוזן ככה שיהיו נוחות בזמן הריצה אז השאלות הם ככה, האם יש דגמים טובים יותר או פחות בטווח המחירים הזה (עם עדיפות לטווח הנמוך, סטודנט דל אמצעים ) והאם יש חנות בו אוכל לבדוק כמה מאותם אוזניות מומלצות, אם הן נוחות על האוזן וכאלה אין לי מושג לגבי העדפות של בס או דברים כאלה, אני פשוט רוצה שישמעו בהן טוב תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש אוזניות לריצה בתקציב של 300 ש"ח +- גמיש. חשוב שישבו בצורה טובה על האוזן ויהיו עמידות מאוד. הבנתי שיש את ה PMX 680i/CMX 680i אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם, והאם יש אוזניות אחרות שאתם ממליצים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן פה בפורום, אבל התקציב שלי די מוגבל ואני מניח שיצאו דגמים חדשים לאחרונה. אני מחפש אוזניות לריצה שלא יפלו מהאוזן במהלך הריצה. אני מעדיף אוזניות "קלילות" ולא אוזניות כמו ה-KOSS porta pro וכד'. די התלהבתי מהSennheiser PMX70, אבל שמעתי שכבר יצא דגם חדש יותר PMX80 אולם הוא מאוד יקר וההבדלים ביניהם לא נראים לי משמעותיים. אז לפני שאני קונה רציתי להתייעץ איתכם, ללכת על הPMX70 או שיש אוזניות אחרות שמומלצות בתקציב? תודה מראש עריכה: עכשיו ראיתי שגם הOMX70 והMX85 של sennheiser נכנסים בתקציב. מה לקחת? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2009 בשעה 10:54:03 עזרה? ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם ! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות IN-EAR שישמו אותי בעיקר לריצות , בתקציב של 350 ש"ח מצאתי לעצמי את האפשרויות הבאות - CX55 SE102 האם ההבדל במחיר בין שני הדגמים מצדיק את עצמו? כי שמעתי על הCX55 הרבה דברים טובים ואם ההבדל הוא לא עלייה לרמה אחרת אז אני לא חושב שאני אהיה מעוניין להוציא עוד 200 ש"ח סתם ככה מהכיס .... אם יש לכם הצעות אחרות לתקציב הזה אני אשמח לשמוע ! אה ומה שמתנגן אצלי זה בעיקר רוק קלאסי ומטאל , למרות שאני לא בטוח שיש חשיבות לזה בתקציבים כאלה נמוכים ... עריכה: שכחתי לציין שחשוב לי שהצליל יהיה כמה שיותר נעים, לא ממש אכפת לי עד כמה הוא טבעי העיקר ההנאה בזמן הריצה ואין לי אפשרות להזמין מEBAY או כל דבר בסגנון ... עריכה 2: אחרי ישי…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני רץ כל יום איזה 55 דקות, והגעתי למסקנה שזה משעמם. אז יש לי נגן MP3, ויש לי רצועת יד בשבילו, הדבר הבא שאני צריך זה אוזניות. אני מבקש ממי שיש לו ניסיון עם ריצה בשילוב עם אוזניות, שייתן את הדגם ואני אנסה למצוא אותו. ככה או ככה - אני חושב שהכי משתלב טוב עם ריצה זה רוק כבד, מטאל, אולי גם רוק רגיל וכו' וכו'... תחום הסגנונות הזה, אז אם מישהו יודע על אוזניות שמתאימות לריצה שטובות לשחזור הסגנונות האלה, זה יהיה מעולה. התקציב שלי הוא 150 שקל, אפשר גם לחרוג בטווח של 50 שקל אם ממש משתלם. תנו בראש
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
שלום, מחפש אוזניות שאוכל לעבוד איתן בשקט בסביבה רועשת. חשוב לי שאיכות השמיעה תהיה טובה, שלא יהיה צורך בשימוש במגבר חיצוני ושלא תהיה דליפת סאונד. מעדיף מסביב לאוזן ולא בתוך האוזן, אבל אם יש משהו ממש טוב בתוך במחיר אשמח לשמוע. תודה נעם
-
אהלן, ידידה רוצה לקנות אוזניות בכ- 300 ש"ח (ניתן לחרוג לפה ולשם). השימוש: מוסיקה מגוונת, קשה לשים את האצבע על סגנון ספציפי. מעדיפה over ear, אבל מוכנה גם ללכת על משהו אחר. האוזניות יתחברו למחשב/פלאפון ללא DAC/מגברים. היא מעוניינת לקנות אותן בארץ. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אוזניות נחמדות לשימוש כללי של קצת משחקים ומוזיקה, איכות סאונד מדהימה לא חשובה לי כל כך.. העיקר שיהיו בנויות בצורה איכותית ועם סאונד סביר. EBAY, עד 40-50 דולר, ואם יש משהו מתחת לזה, גם טוב. ראיתי SONY MDR V700 ב40 דולר כולל משלוח, נראות טוב, מה אומרים ? בקשר לסטנד- אשמח לכל הצעה לאלתור משהו נחמד, אפשר גם לשים תמונות..פעמיים הרסתי אוזניות של 800 שקל בגלל שהכסא עבר עליהם אחרי שנפלו מהשולחן... לא עוד ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות (חוטיות, Over Ear) איכותיות ועמידות שאשתמש בהן לשמיעת מוזיקה,סרטונים,וגיימינג במחשב נייח ובלפטופ (יותר גיימינג בנייח ויותר מוזיקה וסרטונים בנייד). חשוב שיהיו נוחות ועם יכולת לשליטה בעוצמת הקול-עדיף בחוט ולא באוזניה למען גישה נוחה ככל האפשר. חשוב שהשמע יהיה מאוזן וכל הצלילים יהיו צלולים אך גם חשוב בסים טובים (אך יותר חשוב האיזון והבסים הם משניים אבל בכל זאת צריך בסים טובים) ושהאוזניות יהיו נוחות לשימוש בבית במספר מקומות ותנוחות ושתהיה יכולת להתאים את גודלן (אבל לא לסובב אותן כי זה לא נוח). התקציב הוא 600 ש"ח אך עדיף לחסוך אם אפשר. אין בעיה לייבא מחו"ל אם המותג אמין (האוזניות מיועדות לשרת אותי מספר רב של שנים). אין צורך באוזניות מעוצבות וכדומה. …
-
- 38 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין באוזניות לשימוש ספורטיבי(קרי:ריצות של עד 52 דק'..), המבחר בארץ מצומצם למדי. בינתיים שתי אלה נראות אופציות לא רעות: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2459&scat=308&tcat= http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=580&scat=308&tcat= הנתונים של הסוני רחוקים מלהיות מרשימים, לי הטווח תדרים שהן משחזרות אפשר להסיק שהבאס בהן גרוע(מוזמנים לחלוק עליי). העיצוב שלהן לעומת זאת, מושלם. ללוגי' אין בכלל נתונים, קשה לי לגבש דעה עליהן(למרות שרוב מה שמצאתי מהלל אותן).האם מישהו התנסה איתן? האוזניות האולט' מבחינתי הן: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=MDRW20G&Dept=audio&a…
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- (ועדיין, אם אפשר לקצץ, מה טוב) הן צריכות להיות בצורת קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(:
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לריצה. חשוב לי שיהיה להם בידוד טוב לקול (אני לא מתחבר למוזיקה ששמים בחדר כושר בבסיס) עדיפות לאוזניות שהן לא בטוח האוזן אבל לא הכרח. יש המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי. בגדול - לא יודע אם אני מעדיף in-ear או over-ear. בתוך האוזן מן הסתם יותר נוח כנראה, אבל להבנתי יש היצע נמוך של אוזניות עם ביטול רעש אקטיבי בתצורה כזאת - וגם אז הן יקרות יותר. ובכנות - האמת שאני בכלל לא אודיופיל או אנין טעם לגביי איכות סאונד. אבל אולי הגיע הזמן לשנות את זה קצת. המטרה היא בעיקר אוזניות בשביל מוזיקה ללימודים. לכן אני רוצה ביטול רעשים אקטיבי. אבל כן אשמח שאלה יהיו אוזניות עם סאונד טוב כי בסוף אני גם רוצה להנות דרכן ממוזיקה - ואולי גם לא רק עבור לימודים ובידוד רעשים בסביבה רועשת. מוכן להשקיע עד 1000 שקל - וגם זה ממש אבל ממש יקר לי. בגדול משהו שמפריע לי בכל אוזניה שהיא לא in-ear : …
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי מינידיסק, וכידוע, ההספק שלו הינו נמוך ומעצבן. מהיכן אני יכול לקנות אוזניות שכאלה, ואיזה סוג נחשב למועדף (מבחינת איכותית וזמן משך חיי הבטריה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אילו אוזניות מהשתיים עדיפות ? sony mdr cd380 או koss portapro ? או שמא משהו אחר בכלל .. אני מחפש משהו בטווח 250-350, שיהיה נוח, איכותי ועדיף עם חוט ארוך.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום ! שיטטתי לי ב-eBay ונתקלתי באוזניות שעולות 220$ בערך , והם ממש ממש ממש קטנות (עם מחיר די גבוה)! אז חיפשתי ומצאתי עליהם ביקורת... http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:1 הנה התיאור שלהם : http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:3 הם עולות 330$ לפי הביקורת. ממה שאני מבין זה אוזניות שנכנסות עמוק במיוחד לתוך האוזן ,מבודדות רעשי רקע ונשמעות טוב במיוחד , זה העניין ? ואם לא...אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין פה כי 330$ לאוזניות סטריאו זה קצת גבוה ;D תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש מומלץ יותר מIN EAR אז תגידו לי למה אני לא מבין כלכך, פשוט זה נרראה לי הכי נוח. כרגע יש לי אוזניות ג'נריות ואני מאמין שעם אוזניות איכותיות אני אקבל איכות אחרת לגמרי מהם. כמוכן יש דבר כזה שנקרא מגבר - לקנות גם כן? למשל את הFIIO E5, או שלא יהיה הבדל כל כך ולא צריך? התקציב הוא עד 400ש"ח, אני מקווה שהמחיר יהיה נמוך בהרבה למשל יש ת CX300 ב 155ש"ח בKSP והם מומלצות מאוד, אבל ראיתי גם כן בKSP את הCX500 אז אני לא סגור עליהם ויכול להיות שיש עוד חברות חוץ מסנהייזר, כי ההבדל בין CX300 ל CX500 הוא לא רב. ניתן לקבל המלצה לאוזניות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האוזניות של הסנסה מצויינות, אבל אחי איבד לי ספוגית אחת, ולא כל כך נוח לשים את האוזניות בלי ספוגיות (אולי פסיכולוגי...). השאלה אם שווה בכלל לרכוש אוזניות אחרות עד 100 ש"ח +- או בתקציב הזה הסנסה עדיפים / נותנים אותה תמורה +- ? בכל מקרה, הנה מס' רשימות שאולי יעזרו לכם לעזור לי: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_2636_2661 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_2423 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_155_1575
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לאוזניות ל-zen micro המיועדות לפעילות ספורט מתונה. חשוב שיהיו נוחות וקלות (וכמובן באיכות טובה). באותו עניין - האם אוזניות עורף עדיפות לספורט על פני אוזניות כפתור? הם באמת נוחות בפעילות ספורט? ושאלה אחרונה - יש חנויות שמאפשרות להתרשם מאיכות השמע (ולא רק מהקופסא).
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות לשימוש חוץ בתקציב של עד 250 שקל. אני לא מעוניין באוזניות כפתור למיניהן אלא קשת. האוזניות ישמשו בעיקר לרוק. רצוי שיהיו ניתנות לקיפול כדי לאחסן בתיק (מהסיבה הזו גם כבל "עמיד" מהווה יתרון). תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אני מחפש אוזניות מומלצות לקנייה בארה"ב, השימוש העיקרי הוא מוסיקה וחשבתי ללכת על אוזניות in ear. נתקלתי באוזניות EP-630 של קריאייטיב, איך הן? האם הן מומלצות? התקציב עומד על כ-40$. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי פעם פוסט של אוזניות מומלצות לפי טווחי מחירים אבל אני לא מוצא אותו כרגע משום מה אשמח לקישור אם יש למישהו. בכל מקרה, הגיע הזמן להחליף את אזניות המשחק הנוכחיות שלי - הSpeedlink Medusa 5.1; הן כבר בלויות, חלודות, ומזייפות בטירוף - ולכן אשמח להמלצה לאוזניות חדשות. סגורות או חצי פתוחות. חשוב לציין שאני עם כרטיס קול אונבורד ושמפריע לי מאוד ההפרעות שאני שומע ממנו, אבל בווליום בינוני-גבוהה מרגישים את זה פחות ואין לי כסף או מקום בלוח האם להוסיף כרטיס קול XFi כלשהו. אם יש אוזניות סבירות כלשהן ובטווח המחיר שלי שמגיעות עם כרטיס קול USB שייתן לי איכות סאונד טובה יותר מאיכות הסאונד הנוכחי שהמחשב שלי מוציא - הוא יקבל עדיפות מבחינתי. מה חשוב לי (לפי סדר עדיפויות) - 1. נוחות. …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
חג שמח לכולם! לאחר שקניתי רמקולים אני עכשיו מעוניין לקנות סט אוזניות טובות להקלטות.. מה אתם ממליצים?? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד כמה הזיוף טוב ? כי המחירים הם מצחיקים אני חושב שKSP מוכרים CX300 מזוייפות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 מה פשר המכירים הזולים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-