עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ממש מוזר! השקעתי המון כסף, קניתי רמקולים איכותיים וכרטיס קול איכותי M-audio Revolution + FX6021Altec Lansing חיברתי הכל למחשב, התקנתי את הדרייברים שקיבלתי, ומשום מה הכל מזייף. לא שומעים יפה, פשוט כאילו האיכות לא משהו, כאילו הוא לא קולט את הכרטיס קול למרות שהוא בפירוש מוציא את הווילום משם, הרמקולים מחוברים לשם ואני גם משחק עם ההגדרות של ה-REVOLUTION דרך הדרייברים שהתקנתי מהדיסק המקורי. אני ממש נושא, חבר שלי שמבין קצת ניסה לעזור ולא הצליח, אשמח להנחיות!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by tm1988,

בעקבות המבצע שיש עכשיו בבאג של ה-1+1 אני החלטתי לקנות אוזניות. ההתלבטות שלי היא בין 3 הדגמים של /AKG 518/450/430 השימושים שלי לאוזניות זה בעיקר מוזיקה דרך מחשב נייד/ מכשיר ארקוס... מה שחשוב לי זה עוצמה גבוהה, באסים סבירים ובידוד כלפי חוץ, כלומר, מי שלידי לא ישמע את המוזיקה... מה היתרונות/חסרונות של כל אחד לעומת השני? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by vib,

שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה עבור רמקולים למוזיקה ומשחקים מNewegg. הרמקולים שאני רוצה צריכים להיות בסט של 2.1 והתקציב שלי עבורם הוא עד 200$ (כמובן שעדיף בכמה שפחות כסף ושעבור שיפור מינורי וכמעט לא מורגש בין רמקולים של 150$ לכאלה של 200$ אני לא מוכן להוסיף עוד 50$). http://www.newegg.com/ProductSort/Subcategory.asp?Subcategory=60 (לינק לעמוד הרמקולים ב newegg). אם יש בארץ רמקולים שווים ועדיפים במחיר של עד 900 ש"ח ובתנאים הללו אז עדיף. תודה לעוזרים, עמית

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by oOtalOo,

האם יש צורך בכרטיס קול לצורך הקלטת שירים/נגינה? (מעבר למובנה הקיים) מה צריך בכרטיס קול לצורך זה? האם אתם מכירים כרטיס מתאים לדוגמא? תודה!

5. שלי היה SOUND BLASTER 2.0,כרטיס שיצא ב-1991..מונו,איכות סאונד של רדיו טרנזיסטור,מקליט במקסימום 12KHZ ומשמיע 44.1KHZ שהיה המקסימום שלו..אבל מה? סוף סוף סאונד במשחקים במקום צפצוצי הרמקול הפנימי..זה היה כיף.. אוזניות? סוני מצ'וקמקות שהיו של הווקמן שלי..אם נשוב לכרטיס,הגיעו איתו תוכנות דוס דיי מסכנות אבל משעשעות כמו תוכי שמחקה אותך עם המיקרופון,תוכנת הקלטה ועריכה מכוערת בשם VOXKIT,והפסיכולוג שמדבר בקול של רובוט דר' סבייטסו.. אחח,הנוסטלגיה,מי חשב אז על DOLBY DIGITAL,DTS,EAX,HD AUDIO,192KHZ/96KHZ וכל השאר.. אם תסתכלו הייטב,תראו במרכז הכרטיס את המגברון המסכן המובנה שהיה לו(לא הייתה לו יציאת LINE OUT).יש שם גם צ'יפ מאפנן FM של YAMAHA,שימש למוסיקה ותאימות לתקן ADLIB?(חברה …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן. רציתי לדעת אם מישהו רכש איי פעם את האוזניות שלהן, מסדרת MS1\2....... אם כן - מה דעתו, איך הלכה הקנייה ו.......זהו בעצם. הבעיה הכי גדולה שלי עם האוזניות זה שהן חצי פתוחות = כל מי שסביבי שומע איתי, זה נראה לי קצת.. מביך לא? והבעיה האחרת היא, שהSSL של האתר של אלסנדרו פג תוקף..... משנת...2004, וזה קצת מדאיג בפני עצמו. תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן. יש לי טלוויזית סמסונג 40 אינץ עם חיבור HDMI. מדי פעם כשראיתי סרטים או שיחקתי במשחקי וידאו, נעלמה התצוגה לשניה. חשבתי אולי זה כבל הHDMI. הבעיה התחילה להופיע בתדירות רבה יותר, ושמתי לב שזו טלוויזיה לאחר שחיברתי קונסולת PS4, והיא כל הזמן מצפצפת כשחיבור HDMI לא משדר באופן קבוע. היא ממשיכה לצפצף אפילו כשהטלוויזיה על מצב STANDBY - ורק אחרי שאני מוציא אותה מהחשמל (את הטלוויזיה) - קונסולת הPS4 נרגע. עשיתי 1+1: את התמונה הנעלמת כשהשתמשתי בטלוויזיה עם מחשב (וגם קונסולות דור קודם) ועכשיו גם הPS4 כשהיא מצפצפת כשמחוברת לטלוויזיה זו (עם מסך מחשב זה לא קורה) אז לשאלה שלי עד שאני יוצר קשר עם היבואן: האם יש סיכוי שטלוויזיה, דרך חיבור HDMI, עלולה לגרום נזק למכשיר? או שאין שום חשש וא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום אני מעונין לקנות את האוזניות האלה: http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/productdetails.aspx?pid=006 האם הם מומלצות? הבנתי שהם מתחברות בחיבור USB, זה אומר שיש באוזניות כרטיס קול מובנה או משהו כזה? מפני שזה מתחבר ב USB. איך איכות השמע שלהם? והאם חיבור USB לאוזניות הוא מומלץ ושומעים את הסאונד בצורה טובה? תודה רבה זה ממש חשוב מפשני שאני מענין לקנות אותם השבוע...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by url,

ועוד משהו אם אני רוצה לשמור את האודיו המקורי שלסרטי הdvd בזמן הכיווץ לdivx (אני מתכוון לac3 ו dts) מה אני צריך לעשות? אני משתמש כרגע בflaskmpg ושם לא מצאתי אפשרות לעשות את זה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Moti Amir,

שלום, יש לי אפשרות לקבל את המקרן קול הנ''ל במסגרת מתנת ראש השנה. אני מנסה למצא חוות דעת אותודיו ללא הצלחה אשמח לחוות דעתכם, השימוש העיקרי, טלויזיה וקצת משחקי פלייסטיישן.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by rotemcg,

שלום! אני מחפש כרטיס קול לחבר למערכת קולנוע ביתית באמצעות כניסה אופטית חשבתי על זה: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand אשמח לקבל המלצות התקציב שלי הוא עד ה400 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני כרגע רוצה לבצע הזמנה מהאתר soundforless למי שמכיר ואני חייב התייעצות עם מביני עניין כמוכם!חשוב להדגיש, רוב השימוש לרסיבר יהיה על מערכת 5.1 כרגע boss שתשודרג בהמשך וטלוויזיה סוני 55 אינץ' 4K,עיקר השימוש וכמעט כולו יהיה לצורך סרטי קולנוע, זה הכי חשוב לי שהסאונד בסרטים יהיה אופטימלי.מצרף לכם לינקים שיהיה לכם קל:Yamaha RX V681:http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v681_u/Pioneer VSX-1131:http://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/def/products/vsx-1131אני לא באמת יודע מה ההבדל בין החברות ובין שני הדגמים הם פחות או יותר באותו הטווח מחיר ולכן אשמח לעזרתכם ודעתכם המקצועית בנושא,תודה לכל העונים מעריך מאוד!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי! אני מעוניין להתחיל להשתמש בSKYPE דרך המחשב. עכשיו חשבתי אולי לקחת את האוזניות+מיקרופון בטכנולוגיית BLUETOOTH. הבנתי שמוטרולה טובים בזה. אז מה ההמלצה שלכם? אני מעדיף איכות שמע טובה ואיכות מיקרופון טובה. אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אבל אני מניח שאני מוכן להשקיע עד איזה 500-600 ש"ח גם לאוזניות+מיקרופון וגם למתאם BLUETOOTH שצריך לחבר למחשב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eyal00,

שלום, לפני כשבוע קניתי את המערכת הנ"ל ,ולפני יומיים השלט התחיל לעשות בעיות. לפעמים עובד ולפעמים לא,פתחתי את מכסה הבטריה וראיתי שהבטריה לא "יושבת" כראוי . אני יוכל לתקן את זה אישכהו ע"י הדבקה או משהו בסגנון,אבל נראה לי שהביאו לי שלט שונה ממה שהייתי צריך לקבל. אם לפי התמונות זה השלט שהיה אמור להגיע עם הרמקולים: http://mognet.no-ip.info/wp-content/uploads/2011/05/microlab10.jpg אני קיבלתי שלט כזה: http://www.fastup.co.il/images/17405476.jpg לפנות אולי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים? או שזה לא אמור לשנות?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. קניתי את הממיר הבא: Realtek RTL 2832U DVB-T USB2.0 (בארץ ראיתי אותו ב200 שקל) המכשיר מבוסס צ'יפסט של Realtek RTL 2832U , הWINDOWS 7 זיהה והתקין לי את הדרייבר שלו. הבעיה החא שהמכשיר לא קולט כלום. בדקתי בחדר שבו יש ממיר עידן פלוס המחובר ישירות לTV אשר קולט שידורים, ולא קלטתי שידורים במתאם הUSB שלי. וידאתי שחיבורי האנטנה חזקים. אשמח לעזרה ממי שמכיר ועובד עם מכשיר דומה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=557377

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Mpro,

אני בדילמה רצינית ולא יודע מה לבחור! חייב את ההמלצות שלכם בנושא!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. נפלה לי הספוגית של אוזניה שמאל של האוזניות Sennheiser px100. מאיזה חנות ניתן לקנות ספוגית לאוזניות px100? אם יש רשת/חנות באיזור הדרום, מומלץ .

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי קניתי טל' סמסונג 32 FHD ואיתו רכשתי גם כבל מDVI לHDMI (מחובר לכרטיס 9600GT) כשחיברתי בבית ראיתי שרואים ממש גרוע, גם הכתב לא ברור וגם התמונה יוצאת מחוץ למסך (לא מכויילת) ניסיתי לשנות הגדרות גם במסך וגם בהגדרות של כרטיס המסך (NV) אך שום דבר לא שיפר את המצב... התייאשתי לבסוף וחיברתי כבל VGA רגיל ורואים מעולה, הכל ברור ווכמו שצריך, הקטע שגם הקבל לא עלה לי זול אז חבל לי שלא להשתמש בו וגם יש לי הרבה יותר אפשרויות במסך בחיבור מזה (מבחינת כיוון עומק השחור וכו') השאלה מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום כולם !! היום בסביבות השעה 10 קיבלתי את הרמקולים שחיכיתי להם כל כך... לאחר שרציתי לקנות מתאם התחלתי להרכיב הכל... הכל סבבה רק בעיה אחת...אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים! שאני מריץ את הבדיקה של ה SB live הוא משמיע לי אותות שהיו אמורים להיות מהאחוריים ברמקולים הקדמיים (Rear right, rear left) *בקובץ המצורף ניתן לראות איך נראים החיבורים של הכ. קול שלי (לא יודע אם זה רלוונטי אבל היציאה הדיגטלית אצלי צהובה בעוד שבתמונה מראים שהיא וורודה בכל אופן חיברתי את הכבל מה S\PDIF ליציאה הדיגטלית (עם המתאם כמובן) ואת הכבל השני ליציאה השחורה... מה לא עשיתי נכון? איך אני מקנפג את הכל כמו שצריך? ולמה לעזאזל שאני מדפדף בתפריט של הסראונד מיקסר של הקרייטיב אני רואה רק אפשרות של אוזנ…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ztakram,

אני מחפש תחליף לסינהייזר pmx70\80. השתמשתי עד היום בשני הדגמים הנ"ל - לא מת על הסאונד שלהם והאמת שגם נמאס לי מהקשת. המחיר צריך להיות בסדר הגודל של הדגמים שציינתי. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. טוב, כפי שכתוב בכותרת. אני משתמש בעקרון באוזניות (Beyerdynamic 880DT) ולא ברמקולים. בעתיד גם אני אשתמש במגבר אוזניות. אני מעוניין גם בשמיעת מוזיקה, וגם במשחקים. ה-ALC850 שיש onboard הוא זוועה, גם במשחקים, וגם במוזיקה. חשבתי לקנות X-Fi Xtrememusic אבל הוא עולה 750 שקל, וגם שמעתי על בעיות עם הדרייברים שלו. חוץ מזה ידוע שמדי פעם אפשר למצוא מוצרים יותר טובים מאלה של קרייאטיב בפחות כסף. בעיקר מטריד אותי הנושא של הדרייברים., כסף אפשר להוציא. אחת הבעיות היא שקשה למצוא ביקורות על כרטיסי קול שאינם CREATIVE. האם יש אלטרנטיבות באיכות דומה (SNR טוב, EAX4/5, יכולת headphones 3d virtualization)? והאם יש אותם בארץ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלומות חברי הפורום. ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שמהן אני מאוד מרוצה. לאחרונה התחיילתי(מלשון, נהייתי חייל) וככזה החלתי להשתמש די הרבה בתחבורה ציבורית(די הרבה מבחינת שעות נסיעה, לא די הרבה נסיעות). כמובן שאני בוחר להעביר את הזמן עם מוזיקה. ברשותי נגן של Iaudio. הI7. כפי שציינתי בהתחלה, ברשותי אוזניות שנייזר PX 100 שאני מאוד מרוצה מהן. אממה, מדובר באוזניות "פתוחות" שכאשר הווליום בהן יחסית חזק רבים מיושבי האוטובוס/רכבת האחרים שומעים את מה שאני שומע גם כן(ולכן אינ לא יכול לשמוע פורנו ווקאלי, הז'אנר המוזיקלי האהוב עליי) מה שגורר אותי להחליש בניגוד לרצוני, על מנת לא להפריע למנוחת הסובבים. כמו כן - אני גם יכול "לשמוע" את אשר שמסביבי - דבר רצוי לעיתים אך לא רצוי לעיתים אחרות. אצי…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dovik,

שלום לכולם. השאלה שלי נוגעת בנושא שרחוק מרמת הקולנוע הביתי, אז אם כבוד המנהלים ייחשבו לנכון, תעבירו את השאלה למדור שמתאים.. ישנה טלויזיה UA32D4000 של סמסונג. הכל טוב ויפה, עד שמגיעים לנושא של ראיית ערוצים עידן +. כל האנטנות שיש ברשותי לא עוזרות למצוא אפילו ערוץ אחד. האם צריך לרכוש אנטנה מיוחדת? האם צריך לשדרג את המכשיר? אשמח לכל העצות בנושא..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by dzbeda,

http://www.ebay.com/itm/361111417694

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים