אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלון לכולם, יש לי אוזניות 5.1 של זלמן שמתחברות לכרטיס קול מובנה. מחפש לחדש אותם באוזניות גיימרים ולא יודע איך להחליט. יש את הלוג'יטק G35 אבל הוא מאוד יקר, השאלה אם הוא שווה את המחיר ? יש בKSP הנחה של 40 אחוז עד סוף החודש לאוזניות של TT, שווה משהו ? בקיצור אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הי, אשמח לטיפ / עצה לגבי מסך 40" לחדר שינה שיהיה led תקציב עד 6,000 ולסלון גודל 55" תקציב עד 11,000 שיהיה led + 3d חשבתי על ה Samsung סידרה 7000 לשניהם אבל זה טיפה מעל התקציב תודה!
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום . לפני חודש ראיתי ב IDIGITAL אוזניות כאלה http://www.marshallheadphones.com/product/major נדלקתי אליהם אבל במחיר של 500 שח, ויתרתי. היום מצאתי חנות שמוכרת כאלה ב350 . שאלתי : האם הן שוות את המחיר? והאם יש אוזניות יותר מומלצות במחיר הזה? למה?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. עוד כ3 חודשים נאי טס לדרום אמריקה לכחצי שנה, ואמרו לי שכדאי לי מאוד לקנות נגן MP3 שעובד על בטריות, כך שאוכל להחליף אותן כשיגמרו (הרי שם יש נסיעות של 16 שעות בכיף..). מישהו מכיר נגנים כאלה טובים? אולי אפילו יש למישהו פה למכור לי? הנגנים היחידים מהסגנון הזה שאני מכיר הם כמו הישנים ישנים הראשונים עם מסך קטנצ'יק השבירים האלה עם איזה 4 גיגה זיכרון... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה שומעים עם הרסיבר כמו שצריך..הבעיה היא כשיש קפיצות קטנות של מתח. לדומא, אם אני מדליק את האור בחדר או בחדר ליד או אפילו אם אני מחבר מטען של פלאפון לחשמל, יש קיטוע קטן שנמשך חצי שניה, כאילו המגבר מפסיק לעבוד ומיד חוזר. וזאת חצי שניה מטרידה ביותר כשהיא חוזרת 3 פעמים בדקה.. מישהו מכיר את הבעיה שציינתי? תודה!! :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי, קניתי TV מדגם LD650, במקור באריזה לא היה שלט והוא נשלח בנפרד. הבעיה שחסר לי הכפתור של ה-NETCAST (מה שמדליק את הגישה למזג אויר וכו') אני פשוט לא יודע איך להדליק את זה... התחלתי לחשוד שהשלט שקיבלתי לא מתאים... הנה תמונה של ההשלט שיש לי: Uploaded with ImageShack.us בנוסף: אני לא מצליח לעשות שום דבר שקשור לרשת עם הטלויזיה הזאת...לא להכינס לאתרים ולא לשתף תוכן מהמחשב (כמובן שיש רשת מחוברת והיא גם עובדת - הטלויזיה מזהה את המחשב רק מסרבת לפתוח תוכן ממנו).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התקציב הוא כ-250 שקלים ואני מתלבט בין: 1. Creative Inspire T3130 במחיר 230 ש"ח. 2. Logitech Z323 במחיר 255 ש"ח. או ללכת על יותר זולים (ובהפרש אני גם אקנה מצלמת רשת) 3. Logitech s220 במחיר 140 ש"ח. 4. sonicgear ego 3nity במחיר של 160 ש"ח. מה אתם מציעים לי לקחת מבין הארבעה מבחינת האיכות? תודה, גיל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר על מערכת 5.1 של לוגיטק והיא המחליפה של ה- X530 וה- X540. מחר אני מתכנן לקנות אותה במבצע של 1+1 על לוגיטק באופיס דיפו. יוצא 350 ש"ח למערכת. האם היא טובה ומומלצת? יש למישהוא ניסיון איתה? ושאלה ממש חשובה לי היא האם ניתן לתלות את הרמקולים האחוריים על הקיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות עם עדיפות לעורפיות עם באס טוב בעיקר. אין לי תקציב בשמיים, ולרוב אני מסתובב איתם בחוץ, בדרך לעבודה וכו. עד לאחרונה היו לי פיליפס שקניתי ב80 שח שעשו את העבודה מעולה. יש למישהו הצעה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש לסלון מסך בגודל 42" שיחובר לממיר של הלוויין + למחשב (בשביל סרטים). + כניסת USB לצפייה בסרטים. יש המלצות לתקציב 2500 ש"ח ? תודה לעוזרים !
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי שאלה קצת מורכבת, אני מקווה שאני בפורום הנכון. 1. אם אני לוקח קובץ MP3 וממיר אותו ל-WAV, האם יש פגיעה באיכות? כלומר האם איזשהו מידע "הולך לאיבוד"? 2. אם אני עורך את קובץ ה-WAV, נניח מוחק ממנו מקטע או מקטעים, ואז ממיר שוב ל-MP3 באותם פרמטרים כמו של קובץ ה-MP3 המקורי, האם תהיה פגיעה באיכות? אני מתכוון יחסית לקובץ ה-MP3 המקורי, כמובן לא כולל המקטע או המקטעים החסרים. בעצם אני שואל אם, באופן תיאורטי, נמיר MP3 ל-WAV ואותו נמיר שוב ל-MP3 ונחזור על התהליך שוב ושוב ושוב ושוב... האם בסוף נישאר עם פיסת רעש לבן? רן
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לעצמי זוג אוזניות ואני מתלבט בין שני דגמים: Sennheiser HD205 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=377038) Skullcandy G.I. (http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=916840070&sog=e-headphone) האוזניות הן בעיקר לשמיעת רוק כבד וטראנס בתחבורה ציבורית ,הליכות וכו'. אשמח לשמוע עצות בנושא. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
KSP הורידו אותם מהאתר משום מה... יש חנויות נוספות באיזור ת"א שמומלץ לקנות מהן?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אנשים שלום, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי למשהו שמתחבר למחשב ויכול להשמיע MP3 מUSB [נשבר לי מדיסקים..] הייעוד הוא למוסיקה ולמחשב והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח. שלוש אפשרויות שאספתי לי משיטוט קצר ברשת: 1) X16 של מיקרולאב - פשוט מומלץ מכמה כיוונים. חסרון: אי אפשר להפעיל "עצמאית" (חיבור ישיר לUSB) M700U (2גם של מיקרולאב - 2.1 עם רדיו, וכניסת USB . חסרון: לפי הנתונים (שאני לא מבין בהם) הם חלשים יותר מה X16 3) תוכנית לא ברורה לחבר איכשהו רמקולים ישנים (מדפיים, של SONY) למחשב. חסרון: אין לי מושג איך עושים את זה+ אי אפשר להפעיל עצמאית אשמח אם מישהו יסביר לי: א. מה ההבדל בין X16 עוצמה כוללת 72 וואט (RMS), עוצמת סאב וופר 40 וואט (RMS),עוצמה לערוץ 16 וואט (RMS) לM700 עוצמה כוללת 4…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך לרכוש מספר מוצרים לסלון ורציתי את חוות דעתכם לפני הקניה. המכשירים בסלון: Sony BRAVIA EX500 טלוויזיה 46 אינץ' ממיר HD של HOT אני הולך לרכוש את המוצרים הבאים: סטרימר: Popcorn Hour A-210 - מהארץ כונן קשיח: Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB - מהארץ רמקולים: Energy Take Classic 5.1 - מחו"ל רסיבר: Onkyo TX-NR609 - מחו"ל יבוא דרך ushops סה"כ יוצא באזור ה6,600 ש"ח אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות... אם מישהו מכיר ממיר מתח קטן וטוב אז אני אשמח לדעת. מה אתם אומרים על כל החבילה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי מגבלה מבחינת תקציב בגדול, כל הכרטיסים הם בסביבות 150-400 אני ירצה את זה בגדול לצפייה בטלוויזיה דרך ממיר של yes או דרך אנטנה. אפשרות לחבר גם מצלמת וידאו למחשב. אכן לי מושג בכלל בזה, מבחינת חברות חיבורים וכו' יש המלצה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אחרי ניסיון רב מרמקולים למחשב ממגון חברות עד 500 ש''ח, חלקן איכותיות חלקן פחות. לא מזמן שמעתי מערכת סטריאו שחבר שלי חיבר למחשב שלו, והאיכות, והעוצמה היו הרבה יותר גבוהים מכל מה שהיה לי. עכשיו אני רוצה עד הדעה שלכם מה עדיף? כמובן למוזיקה. עד 500 ש''ח פתוח ליד 2. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב (2.1) שיעמדו בשלוש דרישות: א. ניתן לשמוע בהם מוזיקה קלאסית באיכות טובה (בהתאם למגבלת התקציב). ב. סביבות 35W לרמקולים הלוויינים. ג. בסביבות 700 ש"ח. בעיקרון שקלתי לקנות את ה-Logitech Z623 ואולם מביקורות שונות שראיתי (כולל ביקורת מאתר זה) החלטתי לרדת מהם. הצעות לרמקולים אחרים? דרך אגב, האם כדאי להתפשר על מערכת 2.0 ולקבל רמקולים באיכות טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מסכים אתכם מראש שלאנשים שאוהבים סינמה שווה להשקיע יותר אבל זה בשביל סבתא שלי והיא לא מוכנה להשקיע שקל נוסף. בטווחים האלה אני לא מתצא ולכן אני זקוק לעזרת מומחים בעלות\איכות עבור 1400 שח. איזה דגמים לשקול? (קישורים לזאפ יעזרו)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי. מחפש כרטיס קול למערכת רמקולים הזאת ,ממחיר סביר והאם משתלם. כרטיס קול ב150 שח אתן שיפור משמעותי לעומת הכרטיס המובנה בלוח אם? זה ביד 2 כ 50 שיח, משתלם לי? אני ארגיש בהבדל לעומת הלוח אם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=26978
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי ראיתי את הרמקולים הנ"ל ב-KSP והנה הקישור: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan רציתי לדעת אם חייבים לחבר אותם למגבר/רסיבר או אם אפשר לחבר ישירות לממיר הוט? או ישירות לנגן DVD? וכו'... תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי LG 32LD460 ואני רוצה לקנות לאמא אוזניות אלחוטיות שתשמע טוב שידורים. אני לא יודע איזה לקנות אבל בזאפ התעניינתי באלה: PHILIPS SHC1300 LEXUS DH100 SHD8900 היעוד ראשי הוא לשבת 2 מטר מטלוויזיה ולשמוע. אך גם לחבר אוזניות למחשב בחדר אחר ולדבר בסלון דרך סקייפ לא יזיק. האם אופציה ראשונה תעשה את העבודה עם טלוויזיה וסקיים? או שרק טלוויזיה? DH100 קצת יקר בשבילי... תודה.
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בא לי להתחדש באזניות איכותיות עם סטייל אז חשבתי על אלה http://www.audiostore.co.il/accessories/monster-beats/monster-beats-by-dr-dre-tour/ עכשיו משהו מרגיש לי לא מקורי לא כתוב משהו לגביי היבואן
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי... אני עושה הופעות רחוב ואני רוצה להתחיל לשלב בהן הופעה של מוסיקה חיה עם שימוש בלופים. אני מופיע עם חבר ונשתמש בכמה כלי נגינה ונעשה עם זה מוסיקה להופעות שלנו. אני צריך קצת עזרה בלמצוא ציוד מתאים לזה... הציוד שצריך לפטופ (יש, ואחד דיי טוב) תוכנה (המליצו לי על אבלטון לייב) כרטיס קול מיקרופון בעצם אני צריך לדעת איזה כרטיס קול יתאים לזה?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מעוניין לחבר מערכת שליטה למחשב HTPC. שלט רחוק שישלוט על הפונקציות השונות ואולי גם פנל תצוגה תואם. נתקלתי בדגם VERIS Elite של ANTEC. מישהו יודע איך הוא? האם יש מערכת אחרת מומלצת? האם מערכת PVR של hauppauge הכוללת שלט מסוגלת לשלוט גם על פונקציות אחרות במחשב מלבד כרטיס הטלוויזיה? בכלל, כל נושא השלטים למחשב לא כל כך ברור לי. האם ניתן להגדיר את השלטים כך שאפשר לתפעל איתם כל תוכנה במחשב?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-