אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש דיל לשעות הקרובות על אוזניות גיימינג אלחוטיות מעולות של לוג'יטק - http://www.amazon.com/gp/product/B003VANOFY נחשבות לאחד הדגמים המוצלחים בשוק, המחיר בהחלט בריצפה. המחיר 70 דולר, אבל יש משלוח של 20 דולר - סה"כ 90 דולר. הנושא הזה של האם מדרגת המס כוללת את המשלוח קצת מעורפל בעיניי, אשמח אם מישהו יעזור ויגיד לי האם משלמים מע"מ על המוצר. באמאזון כתוב: Estimated tax to be collected - 0 USD Import Fees Deposit - USD 16.22 אבל הם רושמים הערכה של אפס דולר גם כשאני מוסיף מוצרים שעולים 90 דולר, ככה שלא ניתן לדעת בוודאות..
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות לחדר כושר. השימוש העיקרי שלי בהם הוא שמיעת רדיו/פודקסטים כך שלא חשובה לי איכות השמע ברמה של FLAC וכו' מה שכן חשוב לי שהן לא יהיו in ear... אני לא יכול לסבול אוזניות בתוך האוזן.. יש לכם איזה המלצה לאוזניות כאלה בסביבות תקציב של 100 ש"ח? או שהתקציב נמוך מידי?
-
היי ניסיתי לסייר פה בפורום אבל אני עדיין לא מוצא את מה שאני מחפש קצת רקע.. אני עומד לפני טיול של כמעט שנה במזרח ואני ממש רוצה אוזניות טובות לנגן שלי, נגן מסוג ארקוס 5 אנדוראיד... כרגע יש לי סנהייזר IE7 אבל אני לא כל כך מרוצה מהעוצמה... כמה שאלות יש לי: 1) אוזניות דיג'יי שווה בכלל לשמוע איתן עם נגן בלי מגבר? 2) נניח שכן, אני מחפש אוזניות דיג'יי, סגורות מן הסתם, אך שיהיו גם מתקפלות כי בכל זאת אני בטיול ולא בבית תודה מראש לעוזרים ושבוע טוב
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה.. אבל אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלויזיה. היו לי כבר 2 שנדפקו אז אני מחפש משהו טוב שיחזיק מעמד. אין לי ממש מושג כמה הם עולות, אולי יש משהו טוב ב200 - 300 ש"ח ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות נורמליות לנסיעה לעבודה (הסעה), יש לכם המלצות? עדיף אוזניות IN EAR חשבתי על ה CX 300 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=356&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 בלינק הזה הן מתומחרות ב 110 ש"ח, הגיוני? אם יש עוד הצעות אני אשמח..
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהוא פשוט להרכבה , נוח על האוזן , תקציב סדר גודל של 500 שקל. ראיתי את ה HyperX Cloud II שאהבתי את זה שיש לו שליטה על הווליום מהכבל שמתחבר למחשב . חסרון שהמיקרופון ניתק ודורש חיבור ידני בכל פעם . מחיר תואם למחיר חו"ל + מע"מ. http://ksp.co.il/?uin=29043 ויש את ה SteelSeries Siberia 350 מחברה ידוע ליצור מוצרים לגיימרים , ניראה לי שמתלבש נוח יותר על האוזן , המיקרופון הוא מיקרופון נסתר / פנימי. http://ksp.co.il/?uin=32554 אשמח לכל המלצה בנושא , תודה מראש , דרור .
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון דומה, אז אשמח לעזרתכם - סבתא שלי (חירשת באוזן אחת, כבדת שמיעה בשנייה) רוצה לשמוע מוזיקה, ואני מחפש מכשיר מתאים עבורה. היא לא אוהבת לשים את מכשיר השמיעה שלה, לכן אני מחפש מכשיר/אוזניה שיגביר עבורה את הסאונד. מה האופציה העדיפה? האם יש אוזניות עם מגבר בתוכן? אשמח להמלצות. או שעדיף לקנות מגבר חיצוני (כזה - http://musicworld.co.il/index.php/mgbri-avznivt-v-dac/mgbr-avznivt-fiio-a1.html)? האם המגברים האלו מגבירים באופן משמעותי ונוחים לשימוש (מבחינת מורכבות פיזית ומחשבתית)? מה מומלץ, בהנחה ואיכות הסאונד פחות משמעותית (ויותר ההגברה). תודה רבה אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הי קניתי את הכרטיס קול של Asus ואני רוצה אוזניות שיוכלו לעביר את האיכות של הכרטיס. במחיר של עד 500ש"ח בתודה מראש לכול המגיבים......
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מגבר לגיטרה החשמלית שלי, vox 20 vat. בכדי לא להסתבך עם האישה, צריך אוזניות טובות שיעבירו את הצליל כאילו אני בלי אוזניות. ראיתי אוזניות מסוג sennheiser HD598 Cs. האם הן יספקו את הסחורה? תודה לעונין
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות over ear, סגורות (או אם יש משהו ביניים שלא מפריע לאנשים לידי), באיזור 350 ש"ח. אין לי בעיה להוסיף עוד אם ההבדל משמעותי. האוזניות מיועדות אך ורק למוזיקה, ויהיו מחוברות בעיקר לפלאפון שלי (אבל במשרד, כך שאין בעיית ניידות). המלצות? דרך אגב, מה דעתכם על אלו: https://www.massdrop.com/buy/akg-k553-pro-studio-headphone תודה רבה, שי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האוזניות הישנות שלי (ששירתו אותי נאמנה כבר שנה) הפסיקו לתפקד כמו שצריך, אז תהיתי אם יש משהו טוב בתקציב הזה שאפשר לקנות, יש למישהו הצעות למטרות שהגדרתי למעלה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא מכיר את השוק לא יודע את המחירים. מחפש כרגיל יחס איכות\מכיר אופטימליים. מכשיר הפלא שלי 5310 יש לי אוזניות HD-45 נשמעות לפי טעמי לא רע אבל בעיה בשבילי בגלל שהם כל הזמן נופלות מהאוזניים (למרות שיש לי תעלות די קטנות) לדעתי בגלל כל הבגדים והמעיל שמפריע. מחפש אוזניות כפתור טובות. כניסה 3.5 ממ . שמעתי כדי לקחת את הCX300 אבל המחיר מוגזם לדעתי 180 ש"ח לאוזניות כפתור???
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה ומשחקים, עד 100 ש"ח. אני לא בטוח אם יש משהו איכותי בתקציב הזה, אבל אני אשמח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות איכותיות שעולות 400 ש"ח, עם עדיפות לאוזניות שניתן להחליף את הכבל במקרה שהוא מתקלקל, ולא דורשות מגבר כדי להפיק צליל מענג? אני מקשיב בעיקר לרוק ומטאל, קצת היפ-הופ/ראפ, וקצת מוזיקה קלאסית. תודה רבה ויום נעים. עריכה: אופס, שכחתי לציין שאני מעוניין באוזניות over-ear.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב להאזנה למוזיקה וקצת משחקים וסרטים. שמעתי היום את הAKG K26P והחלטתי שאוזניות קטנות כאלה זה לא מתאים לי בעיקר בגלל האטימה של ה26P [לוחץ מאוד באוזן] וגם לא ממש ממש הרגשתי שיפור בסאונד [בהשוואה לאוזניות ג'נריות ב100 ש"ח] בכל אופן אני מחפש אוזניות גדולות כאלה שמכסות את האוזן. אני מאזין בעיקר לרוק, STEVE VAI [סגנון מיוחד ] וגם טראנס וקצת מטאל למרות שגם היפ הופ פופ וכאלה לפעמים לכן אני מחפש משהו שפחות או יותר ישמע טוב באותה מידה בכל הסגנונות.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל מעבר מעולם הרמקולים לעולם האוזניות : אף פעם לא שמעתי אוזניות נורמליות, רק כאלה שבאו עם כל מני מכשירים. צלילים גבוהים נשמעו טוב דווקא, אבל באס ועומק לא היה להם. באוזניות של 100 עד 300 שקל של חברות רציניות- יש באסים ומיד באסים כמו שצריך? (כמו מערכת 2.1) אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה בלבד, לשימוש רק מול המחשב בבית, שיהיו נוחות ושלא יגרדו או יחממו לי את האוזניים, שיהיה להם חוט עבה שלא נקשר וארוך שיגיע עד למארז של המחשב.. יש לי אוזנים לא קטנות במיוחד אז שיתאימו גם לזה. אני שומע infected, vibe tribe, intersys (אלה בflac) ועוד רמיקסים מזדמנים (בmp3).. אז אני מחפש אוזניות שעדיפות למוזיקה כזאת ולא לגיטרות אקוסטיות. שיהיה באס חזק ועמוק שלא נמרח וצלילים גבוהים מ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות מארה"ב לשמיעת מוזיקה מכל הסוגים לא משהו מקצועי אבל אוהב בסים דרישות הם: -לא משנה אם פתוחות או סגורות אבל אוזניות קשת -איכות בניה גבוהה שיהיו להרבה זמן -ממש חשוב העיצוב שלא יהיו סתם גדולות ומגושומות כי אני רוצה להשתמש בהם בכל מקום שיהיו בסטייל ויפות -שלא ילחצו על הראש בשימוש ממושך אם יש לכם מה לאוסיף אז בכיף כי אני לא ממש מבין בנושא תודה לעוזרים .... אם אפשר להמליץ גם על אוזניות לריצה באזור ה100-200 שקל גם מארה"ב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני צריך המלצות לאוזניות למטרות מוזיקה. התקציב הוא 600 ש"ח בערך, במטרה לא להתפשר על האיכות (בוקטע הזה אני יודע שסנהייזר מובילים). הייתי רוצה לקבל המצלות לאוזניות איכותיות, ואם אפשר המלצה אחת לאוזניות קשת והזמנה נוספת לאוזניות נפרדות (ככה ששני אנשים יכולים להאזין ביחד כשלכל אחד אוזניה). תודה רבה חבר'ה!
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך אוזניות לשמיעת מוסיקה HIP-HOP וראפ למחשב, לפי המוסיקה אני צריך לשמוע את הבסים... אני מעדיף אוזניות שלא נכנסות לאוזן כי אני שומע בערך שלוש שעות או יותר.. זהו נראה לי אני מקווה שתעזרו לי. תודה לכולם ואשמח אם תגידו לי אם שכחתי משהו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו האוזניות של AKG K24P שירותי אותי מעולה לשמיעת מוסיקה ומשחקים בחיבור למחשב. הם נשברו לי....(החיבור פלסטיק בקצה כנראה לא משהו) לכן אני צריך משהו חדש. יש המלצות למשהו איכותי בסכום 200 שקל בערך ? תודה וחג שמח.
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש אוזניות לשימוש בעיקר עם האייפון, אך גם במחשב כשאני בבית ואני רוצה לשמוע מוסיקה בשקט התקציב הוא לא כ"כ מוגדר, כי אני לא כ"כ מבין בתחום הזה של האוזניות. ה"שם" היחיד שעוד איכשהו שמעתי עליו הוא ה-Beats. אני מחפש משהו בסגנון, אוזניות שיושבות על הראש, ולא In-ear. הבנתי שה-Beats לא שוות את הכסף, ובעיקר משלמים על המותג. בחיפושים שעשיתי עד עכשיו הגעתי לאוזניות האלה: http://www.solrepublic.com/headphones והדגם שנראה לי מתאים זה ה-tracks hd. קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, ונראה שהם אמורות להתחרות ב-Beats. אשמח לשמוע אופציות נוספות בסדר גודל הזה. (נניח שהתקציב המקסימלי הוא ה-200 דולר של ה-beats solo hd, אבל הייתי מעדיף לא להתקרב אליו) כעיקרון אני מע…
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אוקיי אני מעוניין באוזניות למחשב תקציב ככה 500 מיועדות למוזיקה וקצת סרטים שומע בעיקר האוסים טראנסים שחורה ומעט מזרחית... בנוסף רציתי להבין מה יתן לי כרטיס קול מתקדם יותר מהכרטיס דיפולט על הלוח שלי -NFORCE2 ואם גם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טוב יותר גם מחיר סביב 300-400 ומממ האם מגבר משפיע על אוזניות במחיר של 500? מה זה יתן מה עדיף להשקיע בכרטיס קול טוב יותר או במגבר? הייתי מעדיף אוזניות סגורות (עד כמה שהבנתי סגורות הכוונה לאוזניות שלא מאפשרות לרעשים מבחוץ להיכנס) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. היום ההורים שלי קנו לי בבאג אוזניות עם מיקרופון של מיקרוסופט שניקראות lifechat ב170 שקל עם חיבור USB ותמיכה מיוחדת למסנג'ר( ). אני לא מרוצא מהם, העוצמה נמוכה , הם כן נוחות ויש את התמיכה במסנג'ר שאני לא משתמש בכלל. עכשיו יש בבאג אוזניות של לוג'יטק ב 350ש''ח http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=3198&perur=2&t=9&c=216 אבל אני יקבל החזר של 170ש''ח ניראה לכם שווה? הם שילמו בכרטיס אשראי אז אין מצב שיחזירו לנו תכסף...
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות בתקציב של 350 ש"ח. השימושים הם סרטים, סדרות ומשחקים. לא אשמע איתן מוזיקה. יש אפשרות לקנות מאיביי ומהדיוטי פרי. ככה שאפשר להמליץ על אוזניות שעולות יותר ואני כבר אנסה למצוא בזול יותר. אם אפשר אז אני רוצה המלצה לכמה דגמים. ראיתי את ה HD212, ואני יכול להביא ב250. יש לי אפשרות לקנות גם HD515 ב300 שקל. אבל קראתי ביקורות לא טובות עליהם. כדאי לקחת אחד מהשתיים? עד עכשיו הייתי עם זלמן 5.1.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-