עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Tzion,

ראיתי את התמונה הזאת ולא הבנתי כלום [רמקולים למחשב] מה כל החיבורים האלה?!?! לאן הם מתחברים (לא נראה לי שיש כל כך הרבה כניסות במחשב..)?? מישהו מוכן לפרט קצת? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by LastForOne,

אני משתמש בתוכנה Guitar rig כמגבר לגיטרה, אני מחבר את הגיטרה בליין אין למחשב... הבעיה היא שיש לטנסי [דיליי] בסאונד.. המליצו לי להשתמש בדבר שנקרא ASIO.. שנתמך בחלק מהכרטיסי קול.. 1. תמליצו לי על כרטיס קול בטווח של 200 שקל שיש בו ASIO ויכול להתאים (שמעתי שבAUDIGY2 של קרייטיב יש) 2. איך אני אמור להשתמש בדבר הזה? שמעתי גם כמה דברים על תוכנה שהופכת כל כרטיס קול לASIO וזה לא עובד..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by borg,

אני מעוניין בנגן DVD איכותי מולטיזון שתומך בכל הפורמטים, כולל תמיכה מלאה בכתוביות בעברית בכל סוגי הקבצים הקיימים, ותמיכה בעדכונים דרך האינטרנט. לפי המפרט שלו, Xoro HSD4000 עונה על הדרישות, והוא כולל גם קורא כרטיסי זיכרון מובנה. העניין הוא שבביקורות בזאפ כתוב שהתמיכה שלו בכתוביות בעברית גרועה (יש לו delay). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הנגן הזה באופן אישי ויכול להמליץ עליו, ובמידה והבעיה שהזכרתי אכן קיימת בנגן, אז האם היא נפתרה באמצעות עדכון קושחה.

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by arkady,

שלום אנשים D: קיבלתי אור ירוק לקניית הIceMat הכוסיות והשוות אבל הבנתי שאני לא מכיר שום חנות במרכז שמוכרת אותם ): אז באתי לפה. אני חייב חנות במרכז שמוכרת אותם ב400 שקל (גג). וזה די דחוף לי. תודה רבה (:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Tzion,

שלום לכולם! לחבר שלי יש בחדר מערכת של שני רמקולים ומערכת ליזר דיסק+רסיבר (קצת ישנה- בעבר היא שימשה כרמקולים ל"קולנוע ביתי") כשהרסיבר מכוון על מקסימום באס וטרבל (וגם כפתור סופר באס) שומעים מעולה, למרות שאין לי ממש ניסיון עם מערכות מוסיקה, אבל זה נשמע טוב.. אבל לעומת זאת, כאשר לו משתמשים בפונקציית הסופר באס ומורידים את הבאס והטרבל למינימום, שומעים ממש חרא כמו רמקולים של רדיו מעפן... כמו שאמרתי, אני לא ממש מתמצא בנושא ואין לי הרבה נסיון, אבל הרמקולים שלו נראים לי סבירים+... אז השאלה שלי היא כזאת: האם כשהם לא מחוברים לרסיבר, האיכות שלהם תהיה כמו שמורידים את הבאס והטרבל למינימום? והאם "נוכחותו" של הרסיבר באמת משנה? off-topic: האם כשרוצים לחבר רמקולים+רסיבר למחשב, האיכו…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by moonjib,

שלום! אני רוצה לקנות מערכת 2.1 (לשימושים כללים)...ומתלבט בין creative ל-logitech. logitech http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/IL/EN,crid=2171 creative http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=4&subcategory=27& אם תוכלו לייעץ לי על המערכות הטובות ביותר ש-1700 שקל יכולים לקנות (אפשר גם פחות) אם יש הצעות לחברות אחרות גם סבבה. אנא ציינו את החנות ממנה לקחתם את המכיר . בתודה איתי. נ.ב: דיי התלהבתי מה-logitech z2300 מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by moon sun,

שלום רב לכם קניתי מערכת קולנוע ביתי למחשב סוג logitech z5500 ואני מחפש כרטיס קול מצויין למוסיקה וסרטים בעיקר. האם החיבור האופטי זה נותן קול יותר טוב? אם כן שיהיה כרטיס עם חיבור אופטי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by INFERNO,

שלום אני מחפש אוזניות למחשב במחיר של 150 ש"ח האוזניות צריכות להיות גדולות (מהסוג שעוטף את כל האוזן)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by mrraz,

חזרתי עכשיו מסוף שבוע באילת וכמו כולם עברתי בקניון מול הים ראיתי בחנות של שקם אלקטריק רמקולים של אלטק ATP3 ב 465 שקל בחנות הדיסקים דיסק קלאב דיסקים לצריבה כפול 48 מפירמות ידועות במחירים ממש זולים שבעים ומשהו שקל ל-50 דיסקים (כמו בנקיו) ועוד הרבה מוצרים במחירים ממש טובים והכל מחירים רגילים ובלי לבקש הנחה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכם. לפני כחודשיים ביצעתי שידרוג לכרטיס הקול הישן שהיה ברשותי, הלא הוא Creative SoundBlaster 16Bit. רכשתי את ה FORTISISIMO III וגיליתי מיד עם הפעלתו שישנה ירידה בעוצמת הסאונד. שני הכרטיסים חוברו אל מיני מערכת הסאונד שיש לי, של חברת KENWOOD בהספק של 2000W. ניתן להבחין בירידת העומצה באמצעות כפתור הVOLUME של המערכת שקרוב יותר לסף העוצמה מאשר שהיה בכרטיס הקודם. כלומר, עם הכרטיס הקודם שלי הייתה לי אפשרות להגביר את העוצמה באופן רחב יותר מזה של הכרטיס הנוכחי. האם אתם יכולים לשער מדוע הדבר? תודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by oorlevi,

מצד אחד ה FX6021 ניראים טוב איכותיים.. 6 דרייברים קטנים, עוצמה חלשה יותר לפי הנתונים. אני לא מבין איך הם מוציאים מיד בכלל? הדרייברים הקטנים שלהם ניראה כאילו הם מוציאים רק צלילים גבוהים ואם כן זה לא יישמע טוב! לעומתם ה MX5021 עם 3 רייברים 2 בגודל סביר ואחד קטן שאחראי על הצלילים הגבוהים, לפי הנתונים יש להם עוצמה יותר גבוהה לא יודע עד כמה זה נכון למישהו יש מושג אם יש בינהם הבדלים משמעותיים בעוצמה?!?!? לרגע חשבתי גם על ה Z5500 אבל ירדתי מהם כי 90% אני שומע מוזיקה והבנתי שזה מיותר! מתכנן לצרף להם כ.קול איכותי בכ-350 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by powersoul,

מה אתם אומרים? איזה מכשיר מוציא צליל טוב יותר? עזבו עכשיו את הנפח... מבחינת אקולייזרים ואיכות. mpio: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mpio8gb&Cat2Cat1ID=5060&Cat2ID=0&aff=Zap ipod: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4791

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by gladiator1105,

חברתי את המסך הזה http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=112277 למחשב שלי דרך כבל HD ל DVI והוא 10 מתר ונכנסתי לדריברים של ATI הגדרתי את המסך ושמתי 1920 × 1080 המחשב בחדר והמסך בסלון רציתי לראות סרט אך זה היה במסך של המחשב והסמסונג נהיה רק שומר מסך. נסיתי לעשות שהסמסונך מסך ראשי אך אז אני לא יכול לראות מה אני עושה כי אני בחדר והוא בסלון גם ראיתי שהאיכות לא טובה ובמסך המחשב יותר איכותי ... גם היו בסים שחורים ליד המסך כאילו לא על כול המסך ... אני מכווה שהבנתם אותי ושתעזרו לי איך לראות סרטים בחיבור המחשב למסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום אנשים, אני עכשיו באירופה לעוד כחודש וחשבתי אולי להתחדש במשהו נחמד. יש לי את הK414P של AKG ובאופן כללי הן טובות, אבל אני לא מרגיש את התמורה שלהן כמו לפני 4 שנים. אני מחפש משהו נייד, נוח, אטום כמה שיותר (מאוד מפריע לי כשאני שומע רעשים חיצוניים בזמן המוזיקה). האוזניות מיועדות רק למוזיקה (קלאסית, רוק). התקציב הוא עד 400 שקל (80 יורו, 100 דולר או 65 פאונד) אבל כמובן שעדיף כמה שפחות. איזה דגמים שווים יש בימינו? תודה מראש, Zinger777

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אז ככה יש לי בחדר מחשב וסוני פלייסטיישן 3 ושניהם מחוברים למסך שלי (2408wfp) וגם למערכת רמקולים של אלטק לאנסיג בחיבור בננה. הבעיה היא כאשר אני רוצה לעבור מהמחשב לסוני או להפך אני צריך להוציא את הבננה של המחשב\סוני ולחבר את הבננה של הסוני\מחשב. האם יש דרך לעקוף את הבעיה כך ששני המכשירים יהיו מחוברים באופן קבוע לרמקולים ויהיה ניתן לעבור למקור השמע הרצוי בליחצת כפתור? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. היי, אני רוצה לקנות טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', אני אשמח אם תמליצו לי על טלויזיות בתקציב של - 3500 ש"ח. שמתי עיין על הטלויזה הזאת של LG: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=703563 לפי הנתונים שלי היא נחשבת לטובה? יש טלויזיות בתקציב שיותר טובות ממנה? תודה לכם, שנה טובה!

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  17. אני מחפש מחפש קורא DVD (בלי מסך, לא צריך חיבור למסך, רק יציאת שמע) לרמקולים 5.1 של Creative, הרמקולים בעיקרון אמורים להיות למחשב, יש לרמקולים 2 סוגי חיבורים, האחד מיועד לנגן MP3 והוא בעל כניסת סטריאו רגילה, אבל דרך החיבור הזה רק 2 רמקולים עובדים, החיבור השני מיועד למחשב והוא בעל 3 חיבורים (לסאב, לקדמיים ולאחוריים). אני מחפש קורא DVD שיעבוד עם החיבור למחשב כך שכל הרמקולים יעבדו דרכו, יש למישהו הצעות? הדגם של הרמקולים הוא Creative Inspire T6060, קישור למפרט באתר היצרן של הרמקולים: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14090&nav=0&listby=usage אני מקווה שהסברתי את עצמי טוב, פשוט אני לא יודע איך קוראים לסוג החיבור הזה…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אני הזמנתי לפני כמה ד' את הרמקולים 5.1 של מיקרולאב ועכשיו אני זקוק לכרטיס קול שיתאים הכי טוב לרמקולים האלה בתקציב של בערך 200 שקל תודה רבה לעוזרים....

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  19. שלום יש לי רמקולים של logitech z5500 וכרטיס קול חיצוני בחיבור usb של קריאטיב x-fi 5.1 וכאשר אני מחבר אותם עם הכבל האופטי מתי שאני רואה סרט שתומך ב5.1 אני לא שומע את הדיבור רק רעשי רקע אם זה סרט שלא תומך ב5.1 אני שומע את כל הצלילים שאני מחבר עם lp רגיל הירוק שחור וכתום יש מצב אחד שנקרא 6 ch direct שרק בו ניתן לשמוע את הדיבור בסרטים שתומכים ב5.1 מה צריך לעשות שאני יוכל לשמוע את הדיבור דרך הכבל האופטי? תודה יואב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, יש לי אפשרות להשיג 4 רמקולים של סוני שבזמנו (לפני 10 שנים) היו עולים כמה אלפים של שקלים + סאב-וופר (אני לא יודע כמה W) שעלה גם הוא כמה אלפים, בקיצור, המערכת מאוד יקרה ואני בספק אם ניתן להשיג אותה היום. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותם ישירות למחשב? יש לי כרטיס קול מובה של 7.1 ערוצים, לפי מה ששמעתי (ואני לא ממוחה גדול) שאם אחבר אותם ישירות, כרטיס הקול שלי עלול להשרף משום שהם חזקים מאוד, ויש צורך להשתמש במגבר. האם זה נכון?

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  21. אוקיי, אני אחד מברי המזל\חסרי המזל שלא מרגישים שום הבדל בין mp3 192 ביט לבין wma 64 ביט (סתם דוגמא... אני גם לא מבדיל בין mp3 לאיכות של דיסק O_o). בשלישי באוקטובר אני טס לארה"ב (נקווה שדון פרץ יסיים לשחק עד אז), וחשבתי לקנות שם אוזניות ברמה בשביל המובו2 שלי ובשביל הihp120 שיצטרף אליו. לאור יכולות השמיעה שלי, אתם חושבים שיש טעם, או שאני לא אבחין בשום הבדל בין אוזניות פשוטות יחסית לבין משהו ברמה?

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by BoA,

שלום בעבר היו לי cx300 עד שנקרע להם הכבל. הן היו אוזניות מצוינות. אח"כ קניתי את הReference 220וJBL ואני בכלל לא מרוצה מהם. אני מחפש את הנפח בשיר את הבאס הזה והJBL אולי נותן צליל נקי יותר אבל בכל שאר הדברים הcx לא רואה אותו עכשיו בכלל הפסקתי לשמוע שירים בנגן בגלל האוזניות האלה וחשבתי לקנות את הcx500. השאלה היא אם זה שדרוג רציני מ cx300 ויורגש הבדל. אגב הJBL למכירה במחיר הזוי למעוניינים הזוי שווה כסף לסיגריות יאללה ביי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by holy_moses85,

אתמול קניתי כרטיס קול Hercules GameSurround Fortissimo III 7.1. היום חיברתי אותו והתחלתי להשתמש בו... לפני שאני בוכה עליו יש לי דבר אחד טוב להגיד עליו... האיכות קול שלו מצויינת... אבל... (תקראו את ההמשך) גיליתי שאין לו כיווני באסים וטרבל כמו שלקריאטיב לייב יש... זה דיי מבאס אבל מה שיותר גרוע זה שלכרטיס אין כמעט בכלל באסים!!! הפעלתי את האקוולייזר וזה עזר קצת אבל זה עדיין נשמע דיי גרוע ביחס ללייב... זה דיי מוזר כי בכל מקום שראיתי ושאלתי כמו בחנות ובבנצ'מרקים שראיתי אז הכרטיס הזה אמור להיות הרבה יותר איכותי מהלייב והוא אמור להיות בערך כמו הAudigy. אני משתגע כי משחקים הם חסרי באסים לגמרי...!!!! אני חייב באסים!! שיחקתי בהיילו וגם באנריל 2003 ובשתיהם המשחק היה חסר באסים, הפיצוצ…

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by Overkiller,

שלום לכולם; לאחר התלבטות מיגעת החלטתי לבסוף לקנות את האוזניות הנ"ל, ביחוד מאחר ואחותי נסעה לחו"ל ועברה בדיוטי פרי.......למרבה הצער, אזל המלאי, ומאחר שהשעה היתה 4 לפנות בוקר, היא פשוט עזבה את הרכישה; ברגע זה היא בברצלונה, ואני שוקל לבקש ממנה לרכוש את האוזניות בנמל התעופה שלהם, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: היכן אפשר לברר האם הדגם נמצא אצלם? (איזשהוא אתר אינטרנט שלהם) ובמידה והאוזניות לא יהיו, על איזה תחליף אתם ממליצים (אוזניות בתוך האוזן)? -רון

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. או שזה סתם מיתוס ? שמעתי אנשים אומרים שזה מוריד את איכול הקול או הצליל..

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.