עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית בסיסית של פיונר דגם pioneer dv-202 וברצוני לקנות סטרימר, שהמטרה שלי שיראו וידאו באיכות HD וישמעו קול 5.1. אך הבעיה היא שיש לי רק יציאה אחת של HDMI ברסיבר. מה לפי דעתכם אני יוכל לעשות כדי לחבר את המשולש סטרימר טלוויזיה ורסביר בדרך האיכות ביותר? תודה

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by avi_adam,

כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680 חלק בעד אלו וחלק בעד אלו מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אנשים, אני עכשיו באירופה לעוד כחודש וחשבתי אולי להתחדש במשהו נחמד. יש לי את הK414P של AKG ובאופן כללי הן טובות, אבל אני לא מרגיש את התמורה שלהן כמו לפני 4 שנים. אני מחפש משהו נייד, נוח, אטום כמה שיותר (מאוד מפריע לי כשאני שומע רעשים חיצוניים בזמן המוזיקה). האוזניות מיועדות רק למוזיקה (קלאסית, רוק). התקציב הוא עד 400 שקל (80 יורו, 100 דולר או 65 פאונד) אבל כמובן שעדיף כמה שפחות. איזה דגמים שווים יש בימינו? תודה מראש, Zinger777

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ranac,

שלום חברים, אני מחפש לקבל המלצות על טלוויזיה חדשה לסלון, קצת נתונים: מרחק צפייה - 3 מטר (גודל רצוי 47 אינץ') סלון מואר מאוד עם חלונות גדולים (לכן LED) אני מתכנן לרכוש את הNexus Q אז לא צריך Smart המסך יהיה מחובר לרסיבר ומערכת סראונד מקצועית ביותר אז בעצם לא משנה לי איכות הסאונד של המסך. ואין לי ממש צורך בתלת-מימד. התקציב יהיה 8-10K בערך. תודה על העזרה מראש.

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by DaniLp5,

אני מחפש נגן בעל סאונד איכותי. יש לי את ה-IPHONE 4S שלי ואני רוצה לדעת אם יש בכלל נגן שמסוגל לתת ביצועים יותר טובים ממנו מבחינת סאונד. אני מדגיש שאין לי צורך בנגן שינגן גם סרטים או משחקים, נטו מוזיקה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני מחפש רמקולים קטנים שיתאימו לשולחן ברוחב של 120ס"מ שמסך 24 כבר תופס חלק נרחב ממנו. אני מעוניין ברמקולים עם איכות כמה שיותר גבוהה. התקציב הוא עד 400 ש"ח בתור התחלה (אפשרות ליותר אם זה שווה את זה) ראיתי שיש המלצות בזאפ על B77 שדי עונים על מגבלת המקום, אבל הם נראים לי קצת חלשים. דגמים שיותר נראים לי הם: H11 שדי יקר בהשוואה לנתונים שלו. וכמובן, ה-SOLO4C שרציתי לדעת אם הסאונד שלו זהה ל-SOLO6C וההבדל טמון בהספק... אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם או המלצות על אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by אורן203,

יש לי מערכת סטריאו של שארפ שאני מכניס דיסק mp3 לתוך המערכת לא שומעים כלום וכתוב באנגלית אין דיסק לפעמים הדיסק עובד ושומעים עם אני מכבה ומדליק 6 פעמים גם במקורי זה עושה מה הבעיה תודה אורן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי מקרן קול Harman Kardon SB20 ואני מנסה לחבר אותו עם בלוטוס לטלויזיה. משום מה הטלויזיה לא מזהה אותו, יש כפתור ליד הבלוטוס, מין חץ כזה בתוך עיגול, בתמונה שהעלתי, מישהו יכול להגיד לי מה תפקידו?

9. היי, לקראת פסח החברה בה אני עובד נותנת לעובדים לבחור בין מספר מתנות. אחת מהן היא הסאונד-בר הנ"ל. תהיתי לגבי איכות הסאונד שלו ואם זו בחירה כדאית. ישמש בעיקר לסרטים/סדרות ומעט למוזיקה/משחקים. כיום אני משתמש ברמקולים של הטלוויזיה שלי - סמסונג H5000 בגודל 60" (פלאזמה) - מן הסתם המטרה היא לקבל שיפור מורגש. הטלוויזיה ממוקמת כ-4.2 מטר ממני בעת הצפייה. (אני מעריך שבעתיד אשדרג לOLED גדולה יותר, הסאונד שלהן טוב יותר או פחות מהנוכחית?) אופציית ברירת המחדל היא 400 שקלים של שופרסל + 70 לBE של שופרסל - כלומר שווה ערך לכ-400 שקלים במזומן. כלומר הדילמה היא אם המקרן קול הזה מצדיק את איכות הקול שלו בסכום הזה. (אני גם יכול לקחת את התווים ובעתיד לקנות מערכת טובה…

10. Started by sniper434,

שלום לכולם, האם יש איזה תרשים ברשת איך ליצור כבל עם הנחתה של 20 db בפלאג הRCA ? חפשתי המון ולא מצאתי. עם איזה נגדים משתמשים ? תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. קניתי מחשב טוב, פצצה, עלה כמעט 5,000 אבל התאכזבתי מאיכות השמיעה, דפוק וחלש ביותר התייעצתי עם מישהו והוא אמר לי שייתכן או שזה בעיה בדרייבר או משהו כזה או משהו פיזי ואז צריך להחליף רמקולים מובנים מה אתם אומרים? תודה רבה!

12. שלום לכולם, שאלה קצת מטופשת אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה כיצד ניתן לראות סרטים שמאוחסנים על המחשב בחדר שינה בטלויזיה שבסלון באופן אלחוטי? האם סטרימר יכול לעשות את העבודה? אם כן, כיצד הוא ניגש להארדיסק שעל המחשב? תודה

13. Started by ido-nava,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום, יש לי כרטיס קול Creative x-fi xtreme audio ורמקולים Logitech z-5500. http://creative.com/products/product.as ... &nav=1 (שלחתי את דודה שלי לקנות בארה"ב xtreme music אבל היא התבלבלה בין השנים וחזרה עם האודיו :\ אבל לא משנה ...) רציתי לשאול לגבי החיבורים שיש לכרטיס קול, הבנתי שיש חיבור דיגטלי (SPDIF) וחיבור אנלוגי (I/O או משהו כזה) אגב זה החיבור שאני משתמש בו ... רציתי לשאול לגבי החיבור הדיגיטלי, מה ההבדלים בינו לבין האנלוגי וכמה שיפור יהיה ביניהם? וגם איזה כבל הוא דורש? תודה מראש, עידו.

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  14. Started by lev-27,

אנטולי ביקש ממני לפתוח דיון נפרד ועשיתי זאת. תגובתי מהדיון הקודם: האם אודיופיליה באמת קיימת? אל תבינו לא נכון, ללא ספק יש הבדלים משמעותיים בין רמקולים ב-100 לרמקולים ב-1,500, אבל בטווח המחירים היותר גבוהים קיימים הבדלים זניחים לחלוטין. לדעתי קיים אפקט פסיכולוגי של תג מחיר. אנחנו חושבים שרמקולים ב-5,000 נשמעים בהכרח יותר טוב מרמקולים ב-1,500 שקלים והמוח מדמיין את ההבדל. רוב האנשים לא מסוגלים לשמוע הבדלים בין MP3 192 לדיסק מקורי. אדם יחשוב שרמקול ב-5,000 ישמע יותר טוב, גם אם בפועל אותו הרמקול נשמע בדיוק כמו רמקול ב-1,500 כי יש בנו חשיבה מובנת שדברים יקרים יותר בהכרח יותר טובים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by nim901,

היי, אני מחפש אוזניות inear ב50$ מאיבי. אני בעיקר שומע חרא של מוזיקה ( SUM 41 וכל מה שמסביב, לפעמים קצת מטאליקה, קצת טראנסים (או מה שזה לא יהיה)), רואה סרטים באיפוד, כנראה אקח את האוזניות למכון או אחבר למערכת (למשחקים). כמו שהבנתם, הציוד שלי בכלל לא משהו, סה"כ יש לי איפוד ונגן ג'נרי. אני כרגע משתמש באוזניות של האיפוד [דור 5] אבל אני רוצה להחליף אותן בגלל שאני לא אוהב לשמוע חזק ודי קשה לשמוע משהו באוטובוס או ברכב. דיברתי עם גיל והנה מה שהוא הביא לי - אני לא מבין כלום בנושא הזה וגיל שלח אותי להתיעץ פה אז הנה, באתי, מה כדאי? (לא חייב מהרשימה של גיל, אפשר הכל), מה טוב בדגם? מה פחות טוב? וכ'ו

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by XxehsomxX,

שלום, יש לי מסך עם שני רמקולים מובנים. יש לי את התוכנה realtek שכל פעם שאני מחבר את הרמקולים למחשב היא מקפיצה לי חלון. הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע. ניסיתי להיכנס ללוח הבקרה, ולשחק עם ההגדרות של השמע (hda primary output ו - hd audio 2nd ouput) אבל זה לא עזר. מה אני עושה? ??? תודה על הקריאה, moshe

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dddddd,

אז ככה אני מתלבט בין כמה דגמים Canton MOVIE 60 Boston MS8000 Boston MS4000S Morel BEAT85.1 איזה מהרמקולים הבאים הכי איכותי לבכינת סאונד? או שיש יותר טובים מהם בתקציב זה אז תמליצו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי במארז חיבורים לאודיו בצד האחורי של המארז ויש לי גם בצד הקדמי... בצד האחורי יש לי 8 חיבורים שאין לי מושג מהם אבל זה לא משנה... בצד הקדמי יש לי את החיבור הירוק הרגיל וגם הורוד... אני מנסה לחבר מקדימה את הרמקולים והם לא עובדים... כי פשוט אני כל הזמן מחליף בין הרמקולים לאוזניות אז אני רוצה לחבר אותם מקדימה וזה לא עובד! 1. למה זה לא עובד? (אני מחבר כל פעם משהו אחר ואף אחד מהם לא עובד). 2. איך אני יכול לסדר את זה?? 3. איך אני יכול להשאיר את הרמקולים מחוברים בצד האחורי של המארז וגם לחבר את האוזניות מקדימה ולשלוט על איזה התקן אני רוצה לשמוע? תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי LCD 32" של PROVIEW , תומך HD (רשום עליו HD READY) יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם חיבור HDMI. איך אני יכול לחבר ולהנות מHD ? אם אני מחבר כבל שמצד אחד הוא HDMI (למחשב) ומצד שני DVI (ל LCD) , אני אראה ב HD ? או שזה לא עובד ככה? חייבים לחבר HDMI ל HDMI כדי לראות ב HD? מבקש הבהרות והסברים... אני קצת מבולבל. עשיתי חיפוש אך לא מצאתי משהו שעזר לי להבין את הדברים הבסיסיים האלה. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי LCD Proview 32" EF321. אני מחובר עם המחשב אליה כרגע עם כבל VGA to VGA ורואה תכני HD 720P. לכרטיס מסך שלי יש DVI ב LCD יש HDMI. השאלה אם אני אקנה כבל DVI To HDMI אני באמת אראה הבדל באיכות? שווה את הכסף? או שזה איכות די זהה? תודה לכולם מראש.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by NM,

יש לי בעיה בדיוידי הוא קורא DIVX אבל משום מה את התרגום הוא לא מזהה הוא מציג אותו בשפה אחרת אידיש או משהו ופעם הוא קרא את זה טוב ניסיתי גם לשחק בהגדרות אבל לא הצלחתי לתקן

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by THE FOX,

יצא לי לשמוע את ה AKG 81 ואהבתי אותן... העניין הוא שמוכרים לרוב את ה AGK K518 האם יש הבדלים בין הדגמים הנ"ל? ומה מומלץ חוץ מהם?

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  23. אם התצוגה במסך היא כמו שרואים בסרט (מה שלא נראה לי ;D) אז זה צריך ליהיות מדהים.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RGod,

אני לא מוצא מאיפה להוריד את הדרייבר ואם אני כן מוצא אז ההורדה לא עובדת . ניסיתי באתר של אביט ,לא זז ,בגוגל גם אותו סיפור למישהו יש המלצה ?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים