אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מרחק צפיה 2.70 מטר, 90% HD מהמחשב 10% צפיה בטלוויזיה (שידורי YES ממיר רגיל) כרגע אני כבר כמה שנים עם טלוויזיה 32 מעפנה והגיע הזמן להשתדרג. הסתכלתי על טלווזיות Led בזאפ של חברת LG ואני רואה 42 ב-3000 אלפים, ואחרי זה 37 ב-4000. שווה להתפשר על גודל מול איכות ברמות האלה או שיש הבדלים עצומים ? בכל מקרה, יש המלצות לטלווזיות שנותנות את העבודה ? העדיפות שלי היא לטלוויזיות LED. אני מאמין שהתקציב שלי עד 4000 אבל אם יש משהו חריג שחורג מהתקציב אני אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצות לרסיבר ורמקולים 5.1 למדיה סנטר בסלון גודל הסלון 3.2X6 מטר השימוש קצת מוסיקה וקצת סרטים מחובר למחשב htpc ואקס בוקס ומתחבר למסך led 42 אשמח לקבל המלצות בהקדם תודה רבה מולי
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב\מדיה סנטר מסוג ZBOX בעל כרטיס ויציאת HDMI לטלוויזיה. כשאני מנסה לראות סרט מדיסק בלוריי חוקי לגמרי אני מקבל הודעת שגיאה(בעזרת VLC). עם איזה נגן ניתן לראות את הסרט?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת מיקרו סטריאו של חברת סוני cmt mx700ni! כמה שאלות למבינים... 1)אין אותה בארץ וחבל,אני רוצה שדוד שלי יביא לי מחו"ל,יעשו לי בעיות על מערכת כזאת במכס?ואם אביא אותה מארה"ב האם יהיו לי בעיות במתח חשמל? 2)יש למערכת שיטת wifi ו dlna האם אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי בקלות למערכת,או שאני צריך לחבר את הראוטר דרך חיבור ישיר.אם מישהו יוכל להסביר לי אשמח.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב על הסט 2.1 הזה אם למישהו יש כאן את הרמקולים בבקשה לרשום יתרונות וחסרונות על המוצר! תודה.
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אני רוצה בבקשה חוות דעת על האוזניות האלה http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=SHO9560&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=56&aff=Zap〈=he אני קונה אותן ב250 תודה! והשימושים שלי הם 80% מוזיקה 20% גיימינג
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
כרגע אני חושב על פלאזמה של סמסטנג d490 מישהו מכיר והתנסה עם המסך במשחקים? או בכלל דעות על פלאזמות ומשחקים יתקבלו בברכה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.projectorcentral.com/Optoma-HD67.htm סקירות: http://www.otest.co.uk/p/optoma-tests/hd67-reviews.html לרוב בסלון מוחשך אבל גם בתנאי תאורה חלקית/עמומה. ללא תכני TV כלל. הקרנה ממרחק 3-5 מטר. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפשת אוזניות כמתנה למתגייס לרגל נסיעות רבות שיהיו לו. הוא מעדיף אוזניות כמו האוזניות של ד"ר דרה מבחינת המראה (אני לא יודעת את המינוח המקצועי), כלומר עוטפות את האוזן. התקציב נמוך, אני יודעת, 100-150 ש"ח. אני יודעת שאוזניות של Sennheiser טובות. אשמח לקבל המלצות לדגמים.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חברים יקרים אני מבקש את עזרתכם בקניית טלויזיה חדשה לסלון בגודל 42 אינצ והאם תוכלו לציין אילו דברים חשוב לשים לב אליהם לפני שקונים טלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במסגרת פרויקט שאני מבשל לבניית מגבר גיבוי למרנץ שלי (לפני שאני מנסה לעשות לו re-capping) התחלתי לחקור את עניין הספקת הכוח לציוד אודיו DIY ובכלל. אני מדבר בעיקר על ציוד דל-צריכה - DAC, מגברי-אוזניות ומגברים דיגיטליים (TA2020 וכד') שצורך עד 100W. באופן מסורתי, ציוד אודיו, במיוחד בקטגוריות היוקרתיות, מצויד בשנאי טורואידלי רב-מימדים ומיישר זרם גדל-קבלים. הדבר הפך להיות למעשה לסימן הכר של ציוד אודיופילי וככל הנראה גם מקדם מכירות. קופסאות של ציוד אודיופילי נשלטות על ידי ספקי הכוח העצומים והמהדרים מגיעים עם קופסא נפרדת וגדולת מימדים לספק. אופציה אחרת, פשוטה וקלה יותר, היא שימוש במקור כוח ממותג (SMPS) איכותי. ספק כוח 12V בהספק של 8.5A מחברה טובה עולה כ-$30 ושוקל כחצי ק"ג, זול וקל…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמובן לא לקולנוע ביתי מלא, אבל נאמר להקרנת מצגות בחדר ישיבות ביתי או הקרנת סרטים מזדמנים (AVI) בחדר סטנדרטי חשוך. http://tinyurl.com/43x7cf2
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה לרכוש את הסטרימר Xtreamer Sidewinder אך יש לי מספר שאלות לפני כן.. האם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח חיצוני לסטרימר ולצפות בסרטים שמאוכסנים על הדיסק הקשיח בקלות? למרות שאני בד"כ רואה סרטים ואז מוחק אותם אז אני יכול להסתפק בדיסק און קי של 32GB, אפשרי? האם יש אפשרות להריץ כתוביות בקובץ נפרד (Srt,Sub)? תודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול שיתאים ל5.1 ל X-540 של Logitech מיועד בעיקר למשחקים וסרטים.. כרגע אין לי הערכת תקציב ככה שאת השיקול אני יעשה בסוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבור SPDIF פנימי כדי לחבר כרטיס מסך. במחשב הקודם היה לי כרטיס קול ON-BOARD שכלל את החיבור אבל בחדש אין. (הוא נראה כמו 4 פינים שאחד חסר) אני צריך את זה כדי לחבר את הHDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ולשמוע סאונד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס כזה (עדיף כמה שיותר זול) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כמו הכתוב בכותרת - צריך עזרה, בבחירת סטרימר בסיסי לשימוש עם מסך פלזמה בסלון. המכשיר לא צריך להיות יקר מאוד, או לתמוך בפורמט אודיו מיוחדים - רק לנגן סרטי HD באיכות טובה בנוסף חשובה תמיכה בעברית (לשימוש אנשים מבוגרים) חשבתי על 2 אופציות : - playOn! HD mini שעולה כ-500 שח - Apple tv שעולה כ-600 שח מי מהם יהיה אופציה עדיפה? או שיש סטרימר עדיף על שניהם?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר המון זמן רוצה לקנות מערכת סטריאו, בכל וריאציה שהיא. אני פשוט לא מבין כל כך בתחום. הכי חשוב זה שהמוזיקה תהיה באיכות הכי טובה בהתאם לתקציב. כרגע יש לי מערכת של LG שהפסיקה לקרוא דיסקים וזה מחפרן אותי וגם הסאונד שלה לא בשמיים. לא עדיף לקנות איזה רסיבר או משהו? החדר הוא בערך 4 מטר על 5 מטר. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא ממזמן הזמנתי את האוזניות ATH AD-700 מחו"ל והם כנראה יגיעו אלי עד ראש השנה רציתי לשאול על כרטיס קול בשבילהם השימושים העקריים שלי הם בעיקר משחקים ופחות מוזיקה 70% משחקים 30% מוזיקה הרבה המליצו על ASUS XONAR D1 יש עוד המלצות? התקציב הוא עד 450 ש"ח (גמיש, אבל עדיף שלא לחרוג רק אם זה ממש שווה את זה) תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
זה מה שמצאתי בEBAY http://www.ebay.com/itm/White-Headset-Mic-4-Samsung-Galaxy-S-4G-T959V-Epic-i500-/320690834539?pt=PDA_Accessories&hash=item4aaaa9cc6b#ht_1215wt_905 לא מחפש משהו מטורף אבל לא זבל
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי רסיבר מסוג Kenwood KRF-V5100D כמו שאפשר לראות אותו פה בקישור ביחד עם השלט (שלי בצבע אפור אבל לא שזה משנה..) http://www.kenwood.eu/products/home/separates/avcc/KRF-V5100D/ כנראה שהשלט כבר התחיל לעשות את שלו וחלק מהכפתורים לא נלחצים.. ניסיתי כל מיני קומבינות שקראתי עליהן כאן עם נייר כסף וכו' אבל זה לא החזיק מעמד.. ובקיצור אני צריך המלצה לשלט אחר שיתאים למערכת או אפילו שלט מקורי אם אפשר למצוא בזול איפשהו למרות שהמגבר די ישן אז אני לא בטוח לגבי זה.. אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Sennheiser MM50 כדי לשפר את חווית השמיעה דרך הANDROID ולשמור את אופציית המיקרופון לשם שיחות. בדקתי בזאפ ומצאתי את טווחי המחירים האלו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716240 . בEBAY המכשיר נמכר קיים גם ב13$ אבל באמזון המחיר הוא 32$. על איזה חנות אפשר לסמוך שהיא מוכרת מוצר מקורי?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קצת חדש פה אז נא להתחשב.. אשמח לקבל ממכם המלצות וייעוץ לגבי תוכנה מתאימה לעניני הקלטות ועריכה של מוזיקה, אני מחזיק בבית גיטרה ומגבר ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט שירים ובנוסף לערוך ומקסס עד לשלב הסופי, כרגע אני מנסה את MAGIX MUSIC MAKER אבל בנתיים כבר הספיקו להגיד לי שזה סתם תוכנה וכדאי לי לעבור לפרו טולס או קיובייס או פרוטי לופס, מה לדעתכם התוכנה שהכי תתאים לצורך מה שאני מחפש? תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, התקלקלו להן ה-CX300 שהיו לי, ונמאס לי מהאזניות של האייפון. מחפש אוזניות IE איכותיות עד 250 ש"ח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כמו שראיתם בטח מהכותרת אני מחפש אוזניות in ear באיכות טובה שיהיו עמידות מאוד הקטע הוא שיש לי נטייה להשמיד כל אוזניות תוך פחות מחודשיים כבר הצלחתי להרוס סנהייזר cx400 (או 300, אני לא בטוח) פעמיים בפחות מחודשיים, koss plug פעמיים בפחות מחודש משהו של griffin באיזה שבועיים והמון המון אוזניות ג'נריות של חברות אקראיות בתקופה שלא עולה על 3 חודשים (אחרי שעטפתי את הכבל בהמון המון בידוד מתכווץ שיהיה עמיד) תמיד ההרס הוא קרע פנימי בחוט באיזור של הקונקטור (ככה שבאוזניה אחת לא שומעים וצריך לשחק עם החוט כדי לשמוע) אני לא מעוניין לשנות את היחס (הדי נוראי) שלי לאוזניות שלי אבל אני כן רוצה אוזניות שיוכלו לסבול התעללות שכזו. המלצות? (גם המלצות לחנויות טובות יתקבלו בברכה)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים ניידים, לא משהו יקר, עד 60 דולר\250 שקל. אין לי בעיה להזמין מחול. אני לא מצפה לפוצץ תשכונע עם רמקולים בגודל אפונה רצוי מאד שיפעל על סוללות AA. תודה(:
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-