אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש אוזניות ניידות סגורות בסגנון קשת. ראיתי בינתיים AKG K26P ב150. http://www.fontic.co.jp/mt/archives/RIMG0951_0609.jpg יש משהו יותר טוב ? כולל מחו"ל .... נא לצרף לינק אבל. בעיקר מוזיקה קלאסית, מטאל, רוק. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי סט של 2 רצפתיים, Wharfeadle דיימונד 8.4 מוגברים עם רסיבר harman/kardon avr137 ולצורך העניין יש לי גם סאב וואפר morel active 8 בהישג יד. השאלה הנשאלת היא- האם אגרום נזק למערכת הזו, אם אגביר בעזרה מסיבה בחצר? אם יש נזק, מספיק שאשיג מגבר רציני, או שהבעיה מתחילה ברמקולים?? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מנסה את מזלי פה ( מצטער אם זה לא המקום הנכון לפרסום) אוקיי אז ככה קניתי את הרמקולים הבאים : edifier 1700bt https://www.amazon.com/Edifier-R1700BT-Bluetooth-Bookshelf-Speakers/dp/B016PATXSI *אגב רמקולים עם איכות שמע מעולה בשביל מחיר כזה על הרמקולים עצמם יש כפתור לשליטה על הווליום ואפשר לשלוט עליו גם דרך השלט ,הרמקולים מחוברים לסטרימר של שיאומי דרך הbt , עכשיו הבעיה היא כששולטים בווליום דרך השלט של הסטרימר , יש את המד ווליום שמופיע על הטלוויזיה והרמות של הווליום הם מ0 עד 15 , עכשיו המד ווליום עובד עד רמה 5, מרמה 5 ועד 15 אין שום הבדל , כאילו 5 זה המקסימלי שניתן. אותה הבעיה בחיבור לטלפון שאם אני מגביר או מנמיך מהטלפון אז רק עד רמה…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני מחפש משהו זול אבל בנתיים לא מצאתי משהו בכלל.. אני מדבר על משהו בסגנון הזה: שיהיה אפשר גם לשלוט על הווליום תודה!
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לשמוע המלצות לגבי מכשיר די.וי.די המשלב בתוכו רסיבר (כמו MARANTZ ER1500, אם אתם מכירים...). המערכת שבחדר שלי נדפקה והתיישנה (LG LH-D6230), זו מערכת עם רמקולים ומכשיר די.וי.די עם רסיבר בשביל הרמקולים. אני רוצה לקנות את ה-MARANTZ ER1500 (יש בו גם DIVX) אבל קודם אני רוצה לשמוע המלצות למכשירים אחרים. נ.ב אולי אתם מכירים גם מכשיר שמסנכרן AUX מהטלויזיה כך שלא יהיה דיליי... אבל רק אם אתם מבינים בזה ... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, אני רוצה אוזניות עד 100 ש"ח. הן יחוברו לMP3. חשוב מאוד שיאטמו היטב את האוזן כי הן ישמשו לרכיבה על אופניים ויש רוח. באוזניות הזולות שבאו עם הMP3 יש איטום גרוע ושומעים רק רוח... הכוונה היא לאוזניות כפתור/IN EAR תודה, ניצן
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מיועד בשביל בחורה שהסתדרה הרבה זמן עם מערכת מיני פשוטה שהתקלקלה. היא עוד לא החליטה אם היא מעדיפה דיסקמן עם רדיו או עם MP3 - שניהם נכנסים בתקציב (הכל ביחד צריך לעלות פחות מ-1000 ש"ח). שווה?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות טלוויזיה 37" שתשמש בעיקר כמסך למחשב. אני מתכוון להשתמש בטלוויזיה בשביל גלישה ובשביל צפייה בסרטים (לא משחקים). כמובן Full HD. מעדיף שלטלוויזיה יהיה סאונד טוב, כי כרגע אני לא מתכנן לרכוש מערכת סאונד. התכנון הוא לקנות כרטיס מסך נוסף (כרגע יש במחשב יציאת DVI on board שמחובר אליה מסך המחשב), ולחבר את הטלויזיה בכבל HDMI באורך 5מטר. מחפש המלצות לטלוויזיה שאפשר לגלוש איתה באינטרנט, וכרטיס מסך מתאים. תודה, בוריס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש אוזניות טובות ואיכותיות לITOUCH. מאפיינים חשובים: -אוזניות קשת. (לא כפתורים )חשוב מאוד!! - שלא יהיו גדולות מדי אלא שישבו בדיוק על האוזן ולא יקיפו ממש את כל האוזן. אני מתכוון ללכת איתם הרבה ואני לא רוצה להראות כמו טרול ברחוב. - המוזיקה שמיועדת: ראפ, היפ הופ, רוק, טראנסים והאוסים אפשר לחרוג טיפה ב50-100 שח אם זה ממש ממש ממש שווה את זה.. תודה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה בכלל, ואיך אני מחזיר את זה לסיומת WMA? אם זה עוזר משהו אני עובד עם ADOBE AUDITION, אבל זה קרא רק עכשיו, קודם זה היה WMA
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי שאלה למומחים מתלבט בין pioneer lx304 לבין Yamaha rx-v6a תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, לאחר ההתקנה של הכרטיס הרשמים הם: - התקנה חומרתית לא פשוטה עקב ריבוי כבילה - התקנת דרייברים עברה בקלות - איכות בסטראו טובה יותר מזו שברסיבר NAD (ללא קשר להגברה כמובן, רק איכות ה-PRE) - כמות הפרטים בסאונד גבוה מאוד והרגישות גם כן - האיכות בסרטים גבוה מאוד - העוצמה של ההגברה של ה-OPAMPS המובנים גבוהה מאוד ולכן יש צורך להגביר פחות את ההגברה - איכות הוידאו השתפרה (כמעט מכל אספקט) - הצליל באופן כללי קר אבל מפורט באופן שאי אפשר לתאר במילים, אבל ככה זה במערכות HIGH-END, לטובה ולרעה. פינות לא סגורות: - לא נמצאה דרך לבחור את סוג המקור באופן אוטומטי (לדוגמה: אם המקור הוא 2.0 אז שגם הכרטיס יוציא כך ולא יעשה UPSAMPLE לערוצים נוספים). - לא נמצאה דרך להוציא את הנתון מה-…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית כולל טלוויזיה 42' מה המערכת הכי טובה עד 30 אלף שקל? תודה רז
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הכותרת מסבירה הכל. כרגע עובד עם כרטיס קול on-board, לא רע, אבל יש רעשי רקע והאיכות נמוכה, ובכל מקרה לא ציפיתי ליותר מדי. אני לא ממש יודע כמה לשים על כרטיס וכמה על רמקולים כדי לקבל את היחס הכי טוב בין מחיר לאיכות... השימוש העיקרי יהיה משחקים חדשים, אחרי זה הרבה סדרות וסרטים באיכות של טלוויזיה (כלומר לא יותר מסטריאו) ומדי פעם גם כמה סרטים איכותיים, די וי די וסראונד מלא. אולי גם למוסיקה מדי פעם, אבל לא יותר מדי. מדובר בחדר די קטן, משהו כמו 3X3 אז לא צריך הספק גבוה. הדגש העיקרי הוא על איכות. באופן אישי היו לי כמה מוצרים של Creative ותמיד הייתי מרוצה אבל אני לא יודע מה קורה בשוק היום. יש כ"כ הרבה כרטיסי מסך בין 200 ל-2000 שכולם 7.1 ולא ברור לי מה ההבדל בפועל למשתמש כמוני, אשמח…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו של המסך שלי והרמקולים שהיו לו אני מחפש עכשיו איזה מערכת 2.1 נחמדה, לא משהו איכותי במיוחד, אבל שלא יהיה מאוד גרוע אז חשבתי על איזה מערכת 2.1 זולה,אז רציתי לדעת מה דעתכם על זאתי: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41_50&products_id=1253 (לאו דווקא מזיגזג, סתם ראיתי אותם שם) או אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מערכת 2.1 זולה (עד 300 ש"ח) אני אודה לכם מאוד
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 חיברתי את המחשב עם סיב אופטי לרייסבר הבעיה היא שהרייסבר מזהה את המחשב כסטריאו ולא כסראונד משהוא יודע כיצד לפתור את הבעיה הזו?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אם יש Thread עם רמקולים מומלצים לרמות מחירים שונות, תפנו אותי אליו? לא מצאתי כזה. אם לא, איזה רמקולים מומלצים לטווח המחירים הזה? הדרישות לא גבוהות מדי. עבודה שגרתית, וצפייה בתוכניות טלוויזיה. הסאונד צריך להיות סביר, אבל אני לא אודיופיל יוצא מהכלל.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי רסיבר מבית Pionner כבר כמה שנים טובות. אני מחפש אתר שמכיל מידע אודות המכשיר שברשותי מדגם VSX-405. חיפשתי באתר של Pioneer אך לא מצאתי כלום. אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה יש לי במחשב גם אוזניות וגם רמקולים ואני רוצה לחבר את שניהם ישירות למחשב מאחורה ... עכשיו יש לי 3 חורים 1 מיקרופון 2 הירוק 3 הכחול עכשיו לחור של המיקרופון מתחבר מיקרופון וזה סבבה ... עכשיו יש לי בעיה יש לי את הרמקולים והאוזניות והחור הכחול עובד בתור יציאת אודיו רק מתי שאני מגדיר שיש לי מערכת של 4 או 5.1 רמקולים ואז אם אני עושה את זה אני שומע את כל המוזיקה מאחורה זאת אומרת כאילו הרמקולים מאחורה וזה ממש ממש הורס ! עכשיו אני רוצה להגדיר שהרמקולים יהיה בידיוק כמו האוזניות שאת אומרת החור הירוק איך אני עושה את זה ?!@# יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם מדגם: Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] PCI שהוא מובנה על הלוח…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי 5.1, אלו הרמקולים שברשותי: http://desmond.imageshack.us/Himg833/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg171/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg220/sc ... res=medium רציתי למצוא רסירבר טוב בסיבובות ה-2000-3000 למערכת 7.1 והמלצה לסאב טוב שיתאים ורמקולים נוספים . תודה רבה מראש לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים, 2.1. שיהיה סאב איכותי כמה שיותר ורמקולים שיתנו איכות סאונד גבוהה גם בווליום גבוה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים גדולים של מערכת ( אין לי את המערכת ) ואני מחפש דרך לחבר אותם למחשב.. יש איזושהי דרך לחבר אותם? קאבלים או משהו כזה ? כי מה שאני מנסה לא הולך.. :s05:
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בהשוואה לATP 3. אני יודע שהבקשה כוללנית מראש אז כל תגובה בנוגע לאחת המערכות תתקבל בברכה. אגב, מצאתי שהAX3021 בחנויות מסוימות עולה פחות מה ATP3. יש צדק בדבר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו פשוטה עם חיבורים של אוזניה ומיקרופון בלבד. שחיברתי את המחשב למיקרופון בקושי שמעו משהו.. סתם רעשים. איך עוד אפשר לחבר את המחשב למערכת? אפשר אולי לחבר רק את הרמקולים? (2 חוטים אדום שחור לכל אחד)
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן אנשים, עזרתם לי המון בעבר ואני מבקש לבחון את כוחכם שוב... הDVD הישן שלי גוסס ובקרוב יתפגר. לרגל המאורע, החלטתי לצעוד צעד טכנולוגי אחד קדימה ולרכוש את אחת האפשרויות הנזכרות בכותרת. השאלה שלי היא זו; בתור בן אדם פשוט שכל מבוקשו הוא לראות איזה סרט טוב, רצוי ב HD, ושאותו סרט יתנגן לו חלק ויאפשר קריאה של כתוביות בעברית, באיזה מן האפשרויות עלי לבחור? כמובן שאשמח אם אותו מכשיר שייבחר גם יחזיק כמה שנים טובות בזירה הטכנולוגית ושלא אצטרך להחליף אותו אחרי כמה חודשים עקב אי תמיכה כזו או אחרת בפורמטים שונים/כבלים שונים וכוליי... תודה מראש על עזרתכם, תמיר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-