אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
במחיר של 3700 את הפיליפס הזאת: http://www.samgalelectric.co.il/Product.asp?Pid=80PIL42PFL4606H&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he במחיר של 4600 את הסוני הזאת: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=UZKDL46CX520 היא תשמש אותי למרחק של כ 3.5-4 מטר. הסוני היא 50 הרץ לפי מה שהבנתי והפיליפס 100 ובהשוואות פה נראה שרואים יותר טוב בפיליפס תאכלס. חוץ מהפיצ'רים המגניבים שיש בסוני והעובדה שהיא יותר גדולה (שזה לא משמעותי עבורי) יש חוץ מאלה סיבה לקנות את הסוני ולא את הפיליפס במחירים שרשמתי? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האוזניות שלי מתות ואני צריך חלופה טובה ! התקציב שלי הוא 50$ , אפשר לחרוג בקטנה אבל לא בהגזמה. אם אפשר, שהאוזניות יתמכו גם במוצרי אפל (מקרופון העברת שירים וכו'). יש לי חבר בחו"ל והוא יקנה לי את האוזניות, אז אם אתם מכירים חנות או רשת חנויות טובות בארה"ב שיש להם את האוזניות שאני מחפש זה ממש יעזור !
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות In-Ear לנגני MP3 לשמיעה מחוץ לבית. תקציב: 150 ש"ח +-. חריגה מקסימאלית: 150 ש"ח. מה השימושים: שמיעת מוזיקה בלבד. בקשות מיוחדות: אוזניות In Ear, ממש לא חובה מותג מפורסם, שיהיו הכי טובות לתקציב שלי. תודה, נועם
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, המרחק צפייה שלי בחדר שינה הוא 2 וחצי מטר,.. אני לא מעוניין לחבר קונסולות לטלוויזיה אלא רק סרטים.. הסאונד ממש לא מעניין כי אני מחבר מערכת קולנוע ביתית.. עוד שימושים הם ממש קצת משחקים מהמחשב וכמה שידורי ספורט לפעמים... כמובן שיהיה חיבור ליואסבי ושזה ייקרא את כל הקבצים של הhd שמורידים באינטרנט.. ושלא יהיה בעיה לחבר אותה בעיקר למחשב רגיל ונייד.. הדגמים שמצאתי בנתיים הם: Fujicom fj37c6 Lg 37ld460 המלצותיכם......
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז היום הולדת מתקרב ואני מתלבט איזה אוזניות לקנות KOSS UR-55 או UR 50 אמרו לי שה50 יותר טובות אבל הUR-55 עולות יותר אז אם יש המלצות לאוזניות עד 300 למוזיקה משחקים ושימוש כללי אשמח מאוד תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת. ה-HTPC שלי מחובר כרגע בכבל VGA סטנדרטי (אין DVI ב-TV). הרזולוציה המקסימלית שהיא מוכנה לקבל בכניסה הזו היא HDR. כשאני מחבר את ה-HDMI אני מקבל no signal על המסך. כרטיס המסך הוא Onboard HD 3200.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לשימוש ביתי עם המחשב. התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. אוזניות לשימוש בייתי, שמיעת מוזיקת רוק לכל סוגיו, לא שומע מוזיקה אלקטרונית. טיפה למשחקים. 90% מוזיקה ו-10% משחקים. חשוב שהאוזניות יהיו מעל הראש, לא בתוך האוזן. שיהיה סאונד מעולה למוזיקה, לא ממש חשוב היופי, ורצוי שלא יהיה מותג שמשלמים בשבילו יותר, כמו SkullCandy. אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, אז אתם מוזמנים לתת הצעות גם לאוזניות שאי אפשר להשיג בארץ. תודה, נועם
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה חדשה לסלון. גודל נראה לי 40 - 42 אם אין משהו איכותי אז גם יותר קטנות אפשר. המרחק צפייה הוא בערך 3 - 3.5 מטר אולי קצת יותר תלוי כמה דוחפים את הספא אחורה שימושים בעיקר צפייה בסרטים וסדרות מהסטריימר ומשחקים בסלון fifa \ pes המלצות יתקבלו בשמחה :-)
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. התחדשתי ב-SGS2 שמגיע עם אוזניות זוועה לחלוטין... אני מחפש את האוזניות הכי טובות שמגיעות עם מיקרופון (כי חוץ ממוזיקה אני מעוניין גם לדבר איתם). טווח מחירים.. שפוי. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי לפני כמה שנים קניתי טלויזיית פלזמה 42" (של סוני, יכול למצוא דגם מדוייק אם זה רלוונטי). אני עובר דירה ומעוניין להעביר אותה איתי כי היא עדיין עובדת טוב. הבעיה היא שבדירה החדשה אין מיקום טוב לתלות אותה על קיר (כמו שהייתה בדירה הקודמת) ואני מעוניין לשים אותה על שידה. הטלויזיה מיועדת לתלייה ולכן אין לה תחתית שתאפשר לשים אותה על השידה, ולכן אני מחפש פתרון. ניסיתי לחפש מושגים כמו "תחתית לטלויזיה" או "מעמד לטלויזיה" באינטרנט אבל לא מצאתי כלום. האם קיים תחום כזה של מוצרים? האם תוכלו להפנות אותי לאתרים שמוכרים כאלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום , אחרי שנים ארוכות עם ה atp3 הם מתחילים להראות סימני גסיסה, אז החלטתי לקנות רמקולים חדשים למחשב. עיקר השימושים הם למוזיקה , אני גם צופה בסדרות והרצאות אבל זה פחות קריטי. אני מעדיף להוציא בסביבות ה 300-400 אבל אם יש משהו שממש משתלם במיוחד מבחינת העלות\ביצועים אני יכול לעלות עד ל 700-800 . חשוב לי לציין שאני לא אודיופיל אז בבקשה לא למשוך את התקציב למעלה בשביל שיפור קל ברמת הסאונד. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אהלן לפני מספר ימים פתחתי דיון עזרה כללי - אבל לא ענו לי. מאז עשיתי הרבה ש.ב וקראתי הרבה פה בפורום. הבנתי שבתקציב 2200-2500 ל-37" ה-LD460 של LG היא המומלצת ביותר. כמובן שאני אלך להתרשם ממנה בחנות, אבל אני די סגור עליה כרגע. יש עוד דברים שכדאי לבדוק לפני שאני הולך על זה? הערות\הארות יתקבלו בברכה. (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן הרכבתי את המערכת בסלון ואני צריך למצוא פתרון לסידור של החוטים שכרגע עוברים דרך הרצפה ומשתלשלים מהקירות בצורה קצת לא אסתטית. חיפשתי פתרונות באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון שאני בטוח לגביו. הפתרונות נעו בין להדק את החוטים עם וו ממוסמר לקיר, כבלים שטוחים לחלוטין שניתן להדביק על הקיר (שגם נורא יקרים - 100$ מחו"ל), וגם סתם מסילות פלסטיק מרובעות שאפשר להדביק לקיר. הבעיה שלי היא גם שאלא אם אני עובר דרך התקרה (שזה כנראה לא יהיה מלבב), אני אצטרך להעביר את החוטים דרך די ארוכה - אולי 5-7 מטר - האם זה לא יפגע באיכות הקול? המערכת שלי היא Logitech Z5500. אשמח להצעות! תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מערכת חדשה לפני יומיים של Creative Inspire t6100 , שזה המערכת הכי טובה שיכולתי לקנות בתקציב שהיה לי לאותו רגע . חיברתי את הכל למחשב כמו שצריך , דרך ה Realtek HD שעושים בדיקה הזוג רמקולים קדמיים ואחוריים פועלים , והסאב כמובן פועל אבל שאני מנגן שירים שומעים רק ברמקולים הקדמיים . עכשיו שמעתי שזה בגלל שזה קובץ MP3 וזה דחוף רק לסטריאו , וראיתי שיש דרך לעשות שהמחשב יזהה את הרמקולים כאילו הם 2.1 ויפעיל את כל הרמקולים ביחד השאלה שלי זה : איך אני עושה את זה ? יש לי לוח אם : EG43M-S2H שתומך 5.1 כמובן . של Gigabyte תודה לעוזרים !
-
- 30 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום כולם, בחודשיים האחרונים מאד קשה לי לישון..זאת משום שהשכן שלי קיבל מערכת רמקולים חדשה למחשב שלו...ומאז כל יום עד 1 וחצי-2 בלילה אני שומע באסים מטורפים בחדר שלי וזה הביא אותי למצב של חרפון לפעמים וניסיתי הרבה דברים, ניסיתי להידבּר איתו שיסגור את המערכת בחצות (או יחליש) אולם הוא אמר לי שפשוט אתקשר..וכשאני כן מתקשר הוא מתעלם, גם ניסיתי להשתיק את הקול על ידי השמת צמר גפן באוזניים+ פוך על הראש..אולם גם זה לא מועיל..(ולא אני אל הולך "להתעסק" בחשמל) לכן, אני אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה אטמי אוזניים לקנות, אשר יכולים לסנן את רעש הבאסים המטורף הזה..שפשוט אוכל סוף סוף לישון בשקט (:
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות ממיר דיגטלי לקליטת עידן+ עבור TV ב-EBAYשמכיל את מירב האופציות כפי שמופיעות במפרט שלהם http://www.rashut2.org.il/idan_equipment.asp וגם ב- https://docs.google.com/viewer?url=http://www.rashut2.org.il/editor/uploadfiles/memir.pdf&embedded=true&chrome=true. השאלות: 1. איך מחפשים ב- EBAY , מה המונח המתאים לממיר מהסוג הזה באנגלית? 2. האם זה טעות לקנות ב- EBAY כדי להשיג מחיר טוב, כי אולי לא יתאים לארץ (לדרוש מילוי כל הפרמטרים שמופיעים בעידן+-- זה מעשי)? 3. חשוב לי שיכיל אפשרות יציאה להקלטה, תמיכה בתחנות רדיו לעתיד , HD וכמובן שיתפקד בצורה תקינה. בתודה שאול
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Skullcandy 50/50 אלה הם האוזניות המחיר שלהם הוא 150 שקל . אני צריך אותם לאייפון 4 לאחר שהאוזניות שבאות עם המכשיר נאבדו לי): למישהו יש נסיון איתם ? איך החברה הזאת והאם הם שוות את המחיר ? אם יש משהו יותר איכותי במחיר הזה או אפילו פחות אני לא מחפש משהו יקר אשמח לשמוע הצעות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
[table][tr][td]*מרחק צפייה: 3.6 מטרים *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 3000-3500 אני מחפש טלוויזיה לסבתא שלי בשביל סרטים.[/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את המערכת הבאה http://tms.co.il/product/8511 microlab h600d רציתי לקבל חוות דעת איך היא לסרטים ומשחקים בעיקר וגם למוזיקה מדי פעם מכיוון שלא מצאתי עליה הרבה חוות דעת תודה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לראות אם שווה לי לחפש שידרוג ואם כן אז לאיזה תקציב לנסות להגיע
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות Boxee Box בנתב"ג, 200$. קראתי מפרטים וצפיתי בביקורות, נראה לי שהוא יותר מעונה על הנחוץ לי: תמיכה בפורמטים, פלט HD, אלחוטי, מבחר ערוצים, אפשרות להפוך ל-NAS בחיבור דיסק USB, דפדפן אינטרנט. אשמח לשמוע ממי שכבר יש לו מה דעתו ואילו ערוצי סטרימינג מובנים עובדים לו בישראל, כמו גם כמה טוב הדפדפן. בנוסף שאלה: יש לי כרגע מול המיטה טלביזיה מיושנת שאני אוהב עם כניסות אדום-לבן-צהוב ו-Scart. האם בוקסי בוקס תומך בזה ? אם לא, האם בהשקעה של 50 ש"ח אני אוכל לקנות כבל המרה מ-HDMI לאחת הכניסות האלה, שייתן איכות תמונה טובה מספיק בשביל 25 אינץ' PAL ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כבל HDMI כ5 מטר שיחובר ממחשב נייד לLCD. לצערי אני צריך את הכבל קצת בדחיפות לכן הזמנה באינטרנט לא בא בחשבון. כמה כסף יעלה לי התענוג?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן קודם כל אני רוצה להבהיר שאני ממש לא מבין בעניין של מסכי הטלויזיה ולכן מבקש את עזרתכם בנושא. אני רוצה לקנות אחת חדשה, סה"כ אני לא מקצוען או מדקדק במיוחד. רק מה שחשוב לי זה שיהיה לה תמונה יפה ושיהיה כיף לראות בה. נכון לעכשיו היא תחובר ל-ps3 ולממיר רגיל. מה המלצתכם בעניין?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON 5800 עם 2 יציאות DVI ומסך של סאמסונג 260T עם יציאת HDMI. מה הדרך הטובה ביותר לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל אחד ושיהיה סאונד? תודה!
-
ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. לא כ"כ ידעתי לאן לשייך את זה.. שנית, אני מחפשת כרטיס טלוויזיה טוב, שיכול להקליט באיכות טובה, בסביבות 200~450 ש"ח. אני מעדיפה שלא כרטיס טלוויזיה סתם יקר, אלה הדבר הכי הכי טוב שאפשר להשיג בסביבות המחיר הזה. הכרטיס כמובן לווינדוס 7, הולך להתחבר לממיר YES. תודה רבה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-