עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rank,

אני עדיין לא מבין למה יש כאלה הבדלים בין המחירים בין הכבלים . אני יכול למצוא כבל ב100 שקל ואני יכול למצוא את אותו כבל ב900 שקל . אז איזה כבל כדי לי לקנות את ה100 או את היותר יקר ??

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Chymes,

מישהו יודע איפה ניתן להזמין כזה? כי חיפשתי בחנויות שונות באשדוד (הום סנטר, ACE ועוד כמה) ולא מצאתי. איפה לקבל קישור לאתר או טל' של חנות המתמחה בתחום?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ToyMan,

אני מחפש כבל HDMI איכותי כמה שיותר של 10 מטר.. התקציב הוא 250 ש"ח אפשר לחרוג מקסימום 300 יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני הרבה פעמים מעביר סרט מהמחשב לדיסק עם תרגום וכשאני בא לראות בדיוידי אני לא יכול לראות את הסרט/ים.... מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אולי שיכולה לסנכרן את התרגום או משו כזה...??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הממיר למחשב ולראות טלויזיה במסך המחשב? אילו חלקים אני צריך לקנות? אני אשמח להמלצות ספציפיות... תודה אנשים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אחרי 4 נפילות של הרמקול החלטתי שנימאס לי הרמקולים שיש לי זה ATP3 הכבלים ממש קצרים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by טל,

כדאי לקנות אותו, או שיש המלצות לנגנים יותר טובים עד 500 ש"ח עם 512MB?

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  8. שלום! אני הבעלים הגאה של Sound Blaster 16 ורמקולים שנשרף להם המגבר ושעובדים ישירות מהחיבור של הכרטיס. אני שוקל לקנות או רק רמקולים ATP-3 של Altec לחבר אותם לכרטיס קול הישן שלי ולקוות לטוב, או Creative Audegy (1) without a Firewire port + Creative Inspire 2400. אני יודע שה- ATP-3 הרבה יותר טובים מה- Inspire אבל מה עדיף ? המחיר של כל אחת מהאופציות הוא 590 שקל ,אולי בכלל יש משהו יותר זול עם איכות סבירה ? אני מתכוון בעיקר לשמוע איתם מוזיקה ואלי משחקים פה ושם. יש לי חדר קטן ולכן רק מערכת 2.1 תתאים. תודה מראש, …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני חייב להודות שאני ממש אבל ממש לא מבין דבר ואפילו חצי דבר בסאונד, לא בכרטיסים ולא ברמקולים, ואם להודות בזמן קנית המחשב לא התיחסתי בכלל לנושא הסאונד במחשב ואילו לא היה על הלוח כרטיס קול on board סביר שזה לא היה משנה לי בכלל. הבעיה התחילה כאשר גיליתי לתדהמתי שכרטיס ה - on board שלי אינו תומך ב - DOS ולצערי בדיוק קפצו הילדים של הדודה (שני ילדים בני 10) לביתי עקב נסיעתה לחו"ל ומה לעשות הם מאוד אוהבים לשחק במשחק ישנים כמו אלדין ומלך האריות בדוס שעבדו נהדר במחשב הישן שלי בעל כרטיס הקול SOUNDBLASTER PCI64 וכעת הם נורא מעצבנים אותים שהם אינם יכולים לשחק כך, אז מה לעשות כועס ומעוצבן יצאתי שישי בבוקר לחפש כרטיסי קול זולים ונדהמתי למראה עיני, הרבה מאוד כרטיסים שלכל אחד הפלוסים ו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. טוב אז הכותרת אומרת הכל... לפני כמה שבועות קניתי מערכת רמקולים Creative inspire 4.1 ורק אתמול שמתי לב ששתי הרמקולים שמחוברים ליציאה האחורית לא משמיעים שום צליל! בדקתי את החיבורים למחשב והכל בסדר. אין לי מושג מה לא בסדר וקיוויתי שפה תוכלו לעזור לי אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל יש לי כרטיס קול: ac97 audio תודה מראש

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  11. שלום חברה מחפש המצלה לשתי אוזניות אחת קשת ואחת In ear בקתציב של כ 500 שקל אין סגנון מוזיקה ספיציפי באמת שומע הכל אוהב לשמוע את הפירוט של הצלילים צלילי נקי ואיכותי ואשמח לקבל קצת מידע על השוואה בין הדגמים בתודה מראש ליאור

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by x-boy_24,

חברה תיראו מה מצאתי בזאפ http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB26647=26963&DB58893=129104&DB26646=68811 זאת טעות נכון? כי לא יכול להיות שהם 800 ואט

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by Chevy,

אני בהתלבטות קשה לגבי איזה נגן לקנות. בהתחלה זה היה בין ה-Jukebox 3 לבין ה-Rio Riot. כעת כאשר ל-iPod יש תמיכה רשמית ב-PC זה נשמע רעיון די טוב לקנות אותו. Nomad Jukebox 3 = 400$ iPod = 500$ מחיר די משמעותי, אני נוטה לכיוון ה-Jukebox. בשניהם יש 20GB. קראתי יותר מידי ביקורות, דעות משתמשים וכו'.. אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. יש לי מערכת סטריאו של פיוניר עם רמקולים איכותיים ואני רוצה לקנות גם רמקולים למערכת קולנוע ביתית אבל התקציב שלי לא מאפשר שלי לקנות משהו יקר. אז עלה לי רעיון לקחת את הרמקולים של המערכת ולקנות רק רצפתיים וסנטר,אבל אני צריך לדעת אם הם מתאימים (מבחינת חיבורים).... הרעיון הכללי הוא לקנות רסיבר ואליו לחבר 5 רמקולים- 2 רצפתיים, 1 סנטר ועוד שניים מדפיים. או לחלופין לקנות מתאם SPDIF יש לי חיבור כזה בלוח אם- במקום הרסיבר אם זה לא יגרע מהאיכות של השמע) הנה הרסיבר שכנראה יהיה לי: http://walla.zap.co.il/model.asp?model_id=36432 *אני לא רוצה לדעת מחירים או משהו כזה אז לא צריך להוסיף תקציב לכותרת.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by elad-r,

חיברתי היום את ה-ada880 החדש שלי ויש לי בעיה שלפעמים זה מפסיק פתאום להשמיע לאיזה חצי שנייה בערך ואז חוזר להיות רגיל וזה קורה ככה כל דקה בערך במשך כמה דקות ואז מפסיק ואחרי כמה זמן זה חוזר לעוד כמה דקות ומפסיק.... מישהו מכיר את זה?.. נ.ב, מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד בדיקה של AC3? או איך אני מפעיל את הבדיקה שאפשר להוריד מהביקורת על ה-ada880? כי זה לא עובד לי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by HairyAss,

אהלן האם יש הבדל כלשהו בין אוזניות"גיימינג" לבין אוזניות למוסיקה? אני רואה בהמון פורומים, שילדים מבקשים המלצות לאוזניות, וממליצים להם מותגים כמו "RAZER" או "STEEL SERIES" במחירים מצחיקים של 350 שקל וכו.. ואני יודע שבמחיר הזה למשל אפשר לקנות Shure SRH440, שאני בטוח שטובות בהרבה. יש סיבה (אולי חוץ מהמקרופון המובנה... ) לקנות את האוזניות האלה?!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים מחברות שונות. אני ממש לא מבין בסוגי אוזניות למיניהם , אני אשמח אם תעזרו לי להחליט מה לקנות. הדגמים: JVC - http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1421 ZALMAN - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4415

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל... התקציב הוא 350 עם אפשרות לחריגה של מקסימום 30 ש"ח. מעוניין בנגן שיהיה איכותי, וייתן את התמורה המלאה לכסף, שלא יעשה בעיות בקריאת צרובים, ושיהיה לו אנטי שוק סביר.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by audigy,

creative עומדת לשחרר את דור ההמשך לסידרת כרטיסי ה-audigy שיקרא audigy 2 והנה המפרט שלו : DVD Audio, Dolby Digital EX 6.1 o THX de Lucasfilm and backwards standards compatible. Playback in 24 bits y 192 kHz. 106dB Signal to noise level (6 dB more than old generation). Recording in 24 bit/96 KHz. Frequency response from 10 Hz to 46 kHz. פרטים נוספים http://www.nvnews.net/

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. התקנתי את ה-emu1212m ומאז הכרטיס הישן שאליו מחוברים הרמקולים של המחשב לא פועל יותר,איך אפשר לסדר שאני יוכל לעבוד אם שניהם?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  21. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by boom!,

אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל הדעות פה ממש חלוקות. בדקתי מחירים והZVM יקר מאוד יחסית לאייפוד(30 ג'יגה), חלק אומרים שהZVM יותר טוב וחלק אומרים IPOD, מה גם שהמחיר שלו הרבה יותר טוב... אז מה יותר טוב?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by infer73,

אני יודע שנפתחים על זה עשרות ת'רדים, אבל אף פעם אין בדיוק אחד שהוא לפי הדרישות שאני רוצה, אז חשבתי שאני אפתח דיון כזה משל עצמי ונסגור את העסק... בכל מקרה, אני מעוניין בנגן mp3 עם 1gb חוץ מזה אין לי עוד דרישות, אפילו שדברים כמו זמן סוללה ארוך זה נחמד, סוללות נטענות, וכן תמיכה בעברית (שזה הייתי מאוד מעוניין) התקציב הוא נגיד עד 1000ש"ח, כאשר הייתי מעוניין להוציא כמה שפחות תודה רבה לכל מי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  24. אנשים יש לי מגבר משנות ה-80 אין לי מושג מה ההספק שלו ,ויש לי תקציב של עד 2,000 שח לקנות מערכת 5.1 סבירה אם אפשר למצוא משהו כזה במחיר הזה,בבקשה תיעצו לי מה לקנות כי אני לא מבין גדול בתחום הזה ! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. חשוב שיהיה קטן ונח (e250?) ועם איכות סאונד גבוהה (U3?). התקציב הוא בערך 1000 שקל. נפח - מינומום 2 ג'יגה. ברור שעדיף יותר, אבל לא אם זה בא על חשבון האיכות.

• 10 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.