אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אובכן אני סוף סוף עומד לפני רכישת כרטיס קול, כאשר ההתלבטות האחרונה שלי היא בין כאמור ה AUDIGY 2 ZS לבין המוצר החדש X-FI מה ההבדל ביניהם? כמו כן אני מתכווןן לרכוש אותו מחנות נועה מחשבים. www.noacomp.co.il למשהו היה נסיון איתם? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם איזה חיבור כדאי לחבר את הדיוידי שלי לטלוויזיה, כלומר איזה חיבור איכותי יותר: component out מהדיוידי או s-video. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה החלטתי לרכוש טלויזיה חדשה, (סלון ברוחב 3.6 מטרים, וראיתי שזה בהחלט אפשרי לצפות במסך בגודל כזה במרחק הזה) התחלתי לראות טלויזיות בחנויות שונות וראיתי שגם האיכות וגם המוכרים ממליצים על ה דגם של LG LB659Y זה הקישור: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=881170 חשבתי ללכת גם על סמסונג UA60H6300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879050 אך ראיתי שהאיכות פחות טובה ובהתאם ההמלצות של המוכרים...יש לו בסהכ 200 HZ בעוד של LG יש 500 HZ ורואים את ההבדלים בלייב. האם יש לכם המלצות נוספות על 60 או 58 אינץ במחיר של עד 9K ? אני מעונין שיהיה בה גם SMART TV תודה ~
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לאוזניות ל-zen micro המיועדות לפעילות ספורט מתונה. חשוב שיהיו נוחות וקלות (וכמובן באיכות טובה). באותו עניין - האם אוזניות עורף עדיפות לספורט על פני אוזניות כפתור? הם באמת נוחות בפעילות ספורט? ושאלה אחרונה - יש חנויות שמאפשרות להתרשם מאיכות השמע (ולא רק מהקופסא).
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות אוזניות והוא רוצה למדוד אותם קודם ,האוזניות לא אמורות להיות בתחום HIGH END אלא יותר פשוטות אבל לא פשוטות מאוד.יש מקום בירושלים שאפשר לבדוק אוזניות מהרבה חברות שונות .תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=621163 אני מתכוון נגיד הם נגמרים ב150-250 ש"ח ככה, שווה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[מדריך] אקוסטיקה לסטודיו ביתי זהו אוסף סרטונים אשר לוקטו בקפידה למטרת העשרת הידע הנוגע לגלי קול והתנהגותם במרחב תוך כדי היכרות מול מגוון הפתרונות הפרקטיים הקיימים בשוק ומיועדים לשיפור הסאונד בסטודיו הביתי שלכם! הדגמת קולות הלוואי בסטודיו להקלטה - אולפן ביתי מרופד בספוגים (זה סתם סרטון ארוך, רק לרפרף בזריז כדי לשמוע את השיפור הנולד כתוצאה של עבודה נכונה) הדגמת קולות הלוואי בסטודיו להקלטה - אולפן ביתי מרופד בספוגים (זה סתם סרטון ארוך, רק לרפרף בזריז כדי לשמוע את השיפור הנולד כתוצאה של עבודה נכונה) המחשה וויזואלית להתנהגות גלי הקול באמצעות תנועת כדורי פינגפונג ברחב - הד…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים אבל בכל מקרה אני רוצה לשאול כיצד ניתן לעשות תצוגות מקדימות לסרטים במזרים מדיה TVIX N1 כמו לדוגמא פה http://www.dtown.co.il/articles/1317.html ניתן לראות תמונות תצוגה מקדימות כאלו לכל הסרטים שהסטירמר מצא תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר רמקולים של רכב למערכת בבית? צריך איזה רסיבר מיוחד? אם כן איזה אם לא בכלל תמליצו לי על רסיבר סבבה זול, אני מתכוון לחבר 3 סאבוופרים של אוטו 400W כל אחד... ו2 רמקולים רגילים... כולם של פיונר... למי ששואל למה לעשות את זה, כי זה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה (אני יכול להמשיך..) יותר זול
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר כי כבר חיברתי אבל אני לא יודע אם זה יכול לעשות לא משהו... אז זה לא הורס אותו או משהו כזה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לעשות סקר אבל אז חשבתי לי שזה יהיה בעייתי כי לכל אחד יש חברה אחרת..אז פשוט תרשמו כאן מה יש לכם: חברה דגם ונפח תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חתכתי את הTRS הישן, קלפתי את הכבלים. עכשיו בכל צד של כבל יש בתוכו עוד כבל קטן. בנוסף לזה בTRS יש 3 הלחמות שצריך לעשות. L R G ואני לא ממש מבין מה מו מי. תודה. -- מצאתי מדריך ברשת שמסביר טוב, לצערי נכון לעכשיו אני לא מוצא את הלינק. אבל להבא אם משהו יצתרך עזרה בדבר דומה אני יכתוב בקצרה איך עושים את זה. הכבלים הקטנים- הנפרדים זה ה R L. את מה שסביבם צריך להלחים בייחד=G. שאלה אחרת, אשמח להסבר איך אני יכול לכווץ את השרינק?פן זה בסדר? והאם כשאני מכווץ את הכבלים עם השרינק אני צריך לבודד אותם שלא יהיה בילבול באותות? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קניתי בדיל אקסטרים ממיר USB לטלויזיה דיגיטלית על מחשב עובד עם Windows Media Center חבל"ז האם יש עוד תוכנות טובות לשימוש בממיר או שהתוכנה של מייקרוסופט הכי טובה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים סראונד לסרטים בעיקר. אבל אני רוצה שלא יהיה יקר ויסתדר עם כרטיס קול רגיל (בלי כל מיני חיבורים מיוחדים, רק PL ואופטי) אה ושיהיה שלט, זה חשוב (לא אלחוטי, כמו של הInspire) יש המלצות? מציאות? מאיזה סכום זה מתחיל? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאמור בכותרת, אני מחפש לקנות אוזניות (לא בררה, משהו מוכר וטוב) בסביבות ה- 200 שקל (אפשר לחרוג במעט אם חייב ) שבאות עם מיקרופון מובנה, מחנות בירושלים בלבד. תודה רבה רבה מראש, תום.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. עברתי על המדריך באתר הזה לגבי בדיקת כרטיס הקול בעזרת התוכנה RightMark Audio Analyzer 5.5 קיצור: RMAA 5.5 עברתי לפי ההוראות של המדריך אבל התוכנה מראה שיש לי בעייה בכרטיס ואין לי מושג איך לפתור אותה. זאת הבעייה: PROBLAM: the input level is low. try to increase recording or playback levels in your mixer עכשיו, אני חושב שהתוכנה מתכוונת שאני יעלה את רמת הווליום אבל אצלי הרמת עומדת על 100 אחוז. בבקשה עזרו לי. מצורפת תמונה של הבעייה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלוווםםם לכולם (: יש ברשותי אזניות Microsoft LX3000 USB. הם מותקנות על מחשב עם מערכת Win 7. והסאונד שלהם חלש לי מדי, הם איכותיות מאוד, אבל חלשות גם. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו כדי להגביר את הסאונד ? יש להוסיף כי אין ביכולתי לשלוט בעצמה ע"י האפשרויות הרגילות, מפני שהן מחוברות בUSB... רק הווליום הראש משנה פה. חשבתי שאולי יש איזה תוכנה או משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בנוגע לקניית כרטיס קול. אני חשבתי עד כה על ה-ASUS Xonar D2X, Razer Barracuda AC-1 ועליו, בגרסאת ה-Champion Series. למישהו יש את אחד מכרטיסי הקול? אם כן, מהי המערכת בה את/ה משתמש/ת? מה השיפור מבחינת FPS במשחקים כמו קרייסיס? איך הסאונד במשחקים, סרטים ומוסיקה? לאיזו מוסיקה את/ה מאזין/ה? המערכת בה אני מתכנן להשתמש היא מערכת 2.0 מבית Audioengine, ה-A5 Black. אני מתכנן גם לרכוש אוזניות לצורך גיימינג, ה-Razer Megalodon. המוסיקה לה אני מאזין היא רוק ומטאל. תודה רבה לעוזרים *ביקורות על הרייזר כבר ראיתי והן מדהימות בגיימינג. במוסיקה וסרטים הן גם ממש טובות אבל לפיהן הוא לא מציג ביצועים שמתאימים לכרטיס ברמתו. השיפורים שהוא נותן מבחינת FPS הם גם סבירים ביותר. אז א…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Logitech X530 אני רוצה שהרמקולים יהיו מחוברים ל: 1.מחשב 2. סוני 3 3. ממיר טלויזיה כדי לחבר לממיר ולסוני אני משתמש ב: למחשב אני מחבר רגיל כמובן, וכל פעם שאני רוצה לשמוע משהו אחר אני משנה את החיבורים.. איך אני יכול לחבר את זה בו-זמנית לשלושת הדברים ושאוכל לשלוט בכפתור מאיפה אני ארצה לשמוע (סוני\מחשב\טלויזיה) האם כדאי להשתמש במפצל או בריסבר (לא רואה טעם לבזבז 1000 שקל פה..?) ראיתי את המפצל הנ"ל: אך האם זה יקבל ויוציא 5.1 מקורי (Front,Left, Rear,Center..) או שפשוט ישמעו שווה ב 5 רמקולים? אשמח לתגובה ממישהו עם ידע בנושא שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מצורפות תמונות של הקריאטיב זן אקסטרא. ]http://www.pvmp3.biz/images/creative_xt/2.jpg[/img http://www.pvmp3.biz/images/creative_xt/3.jpg[/img לתמונות נוספות http://liorba.goldeye.info/index.php?showtopic=19&st=0entry32
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יכול להביא מחול עכשיו זאת בעיה, אבל אולי אולי אני יצליח דרך חבר שלי שנוסע עכשיו להביא התקציב שלי עכשיו בכלל לא יכול לעבור את ה350 ש"ח כי אני צריך עוד לקנות פדל קומפרסור ועוד מולטיאפקט ואלו השקעות לא פחות קריטיות ויקרות בהרבה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך..?או אולי את המוצרים שאני צריך לקנות...משהו :\
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-ATP3 שהזמנתי, ואני לא יכול לחכות כבר לשמוע איתם.... אני אבל צריך לחכות עוד כמה ימים עד שאקבל את המחשב החדש. כשאקבל את המחשב, אשרשר להודעה זו דעה שלי על הסאונד..... אני כבר לא יכול לחכות, ויש לי הרבה ציפיות מהסאונד שצריך להיות, היות ויהיה לי כרטיס קול מצוין (Soundstorm של nForce2 מובנה על לוח אם Epox 8RDA+) ורמקולים שאמורים להיות מדהימים. תודה על העזרה שלכם בעניין, ניר.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לסטרימר, האם זה בכלל כדאי (מבחינת איכות הקול והתמונה) הייעוד - סרטים, הקלטה אבל לפני הכל הרצת קבצי מוסיקה לכן איכות הסאונד חשובה לי (אין לי כניסה דיגיטאלית במגבר) השאלה הכי חשובה לי היא איכות כרטיס הקול ,כרגע אני מתשמש בג'וליה. בעצם רציתי לדעת האם סטרימר יעשה את העבודה כיון שאני לא מוענין במחשב מדיה סנטר. אשמח להמלצה על דגמים אשר עשויים להתאים אם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-