עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by habahaba,

אהלן, ידידה רוצה לקנות אוזניות בכ- 300 ש"ח (ניתן לחרוג לפה ולשם). השימוש: מוסיקה מגוונת, קשה לשים את האצבע על סגנון ספציפי. מעדיפה over ear, אבל מוכנה גם ללכת על משהו אחר. האוזניות יתחברו למחשב/פלאפון ללא DAC/מגברים. היא מעוניינת לקנות אותן בארץ. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3352397,00.html :screwy: :screwy:

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אז סוף סוף ובמזל טוב, רכשתי היום את ה X530 (: הייתי אמור לקנות היום כרטיס קול, הלכתי, שילמתי 370 ש"ח ל גולד טופ על ה audigy 2 zs. כשהביאו לי את הקופסא, היא הייתה קצת קרוע בתחתית, העלמתי עין. הגעתי הביתה, אני בא לפתוח את החבילה, רואה ששום דבר לא סגור עם דבק, מרגיש דיי מוזר עם זה... הסתכלתי שום על הבאנדל שקיבלתי, וזה סה"כ דיסק בודד ( לעומת האתר של קריאטיב ששם רשום שיש גם משחקים, כמובן שלא בגירסת הגיימרים ) נעזרתי בחבר טוב ( אי אפשר שלא לתת קרדיט ),והוא באמת עזר לי להבין שזה לא שווה 370 שקל... קיבלתי אותו עם דיסק בודד, ניראה דיי עלוב האמת בשביל 370 ש"ח, הכרטיס עצמו לא ניראה משומש, היה חדש לחלוטין בלי אבק ובלי כלום, אבל בכל זאת, זו לא הרגשה טובה לקבל משהו פתוח וקצת הרו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום כולם !! היום בסביבות השעה 10 קיבלתי את הרמקולים שחיכיתי להם כל כך... לאחר שרציתי לקנות מתאם התחלתי להרכיב הכל... הכל סבבה רק בעיה אחת...אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים! שאני מריץ את הבדיקה של ה SB live הוא משמיע לי אותות שהיו אמורים להיות מהאחוריים ברמקולים הקדמיים (Rear right, rear left) *בקובץ המצורף ניתן לראות איך נראים החיבורים של הכ. קול שלי (לא יודע אם זה רלוונטי אבל היציאה הדיגטלית אצלי צהובה בעוד שבתמונה מראים שהיא וורודה בכל אופן חיברתי את הכבל מה S\PDIF ליציאה הדיגטלית (עם המתאם כמובן) ואת הכבל השני ליציאה השחורה... מה לא עשיתי נכון? איך אני מקנפג את הכל כמו שצריך? ולמה לעזאזל שאני מדפדף בתפריט של הסראונד מיקסר של הקרייטיב אני רואה רק אפשרות של אוזנ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by MDK,

רציתי לעשות סקר אבל אז חשבתי לי שזה יהיה בעייתי כי לכל אחד יש חברה אחרת..אז פשוט תרשמו כאן מה יש לכם: חברה דגם ונפח תודה

6. היי אני רוצה רמקולים חדשים לחדר, בעיקר בשביל מוסיקה! אני כל היום שומע מוסיקה ואמרו לי שבגלל שזה בשביל מוסיקה מהמחשב - מומלץ מערכת 2.1 (זה נכון דרך אגב?) אז אם ככה, אני יודע שכולם מתלהבים מה ATP3 .. ומהJBL Creature II אבל בכל זאת הייתי רוצה דעות על כמה דגים של CREATIVE (בעיקר בגלל שיש להם "שלט חוטי-רחוק" שמאפשר שליטה בווליום ובבאס..) מזפזופ קצר בזאפ (משחק מילים שכזה..) מצאתי את אלה: Inspire M2600: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501318 Inspire 2500: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=24891 Inspire T3000: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=151636 מה אתם אומרים? אפשר להשוות אותם לATP3? (שאני ממש לא מתלהב מהם מזה שהם נדלקים עם הווליום ועוד כל …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by slip,

אבא שלי רוצה לקנות אוזניות והוא רוצה למדוד אותם קודם ,האוזניות לא אמורות להיות בתחום HIGH END אלא יותר פשוטות אבל לא פשוטות מאוד.יש מקום בירושלים שאפשר לבדוק אוזניות מהרבה חברות שונות .תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. אני יודע שאפשר כי כבר חיברתי אבל אני לא יודע אם זה יכול לעשות לא משהו... אז זה לא הורס אותו או משהו כזה נכון?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה ימים אוזניות איכותיות כמה שניתן. כל הידע שלי באוזניות מתבסס יותר לתחום אוזניות ה- Over Ear, אבל עכשיו שאני זקוק ל- In Ear אני אשמח לעזרתכם. עם חיפוש קצרצר באינטרנט, חשבתי אולי ללכת על Sennheiser MX 880. מה דעתכם עליו? אני חושב שככל הנראה אקנה מאיביי וככה אחסוך עלויות. מה שמאוד חשוב לי, ואולי אפיל הכי, זה שהאוזניות יהיו אוזניות "כפתור" מהסגנון הישן ולא אוזניות "אצבע" שנכנסו חזק לשוק לאחרונה. במידה וחשוב לדעת איזה סגנון מוזיקה אני שומע ובאיזה מכשיר, אז: שומע מוזיקה בסגנון רוק קלאסי, גם קצת רוק כבד, אבל בעיקר רוק קלאסי והרבה פולק. ואני אשמע את המוזיקה בעיקר דרך אייפון 4 (שכל קבצי האודיו הם כמובן 320kbps) אשמח לשמוע הצעות! זה חשוב לי מאוד.…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי Akg 420. אני מעוניין לשדרג אותם לזוג טוב יותר. חשבתי בהתחלה על הbeats אך קראתי שיש להם הרבה עיצוב ומעט איכות. קראתי גם שה shure shr940 איכותיות אך אינני יודע אם הם צריכים מגבר, ואינני מעוניין לרכוש בשלב זה אחד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומהמחשב/אייפד. יש עוד דגמים שכדאי לקחת בחשבון? תודה רבה על הסבלנות מראש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by oronbh,

שלום לכולם אני מחפש שלט אוניברסלי שיתאים לרסיבר מסוג koda דגם AV 5060 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם! אני מחפש לקנות אוזניות כפתור חדשות עד מחיר של 300 שקל. התעניינתי בakg q350 אבל הבנתי שהם לא יתאימו למכשיר שלי (HTC SENSATION). מה יכול להתאים לי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by unix14,

http://www.no-risk.co.il/Product.asp?aff_a=1&Pid=SHQ4217&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=2&aff=Zap〈=he הוא מגיע עם מיקרופון ושלט ווליום .. עכשיו בעיקרון כתוב שהשלט מותאם לאייפון\אייפד השאלה שלי היא האם זה יעבוד עם Lg G2 mini ? תודה רבה חברים (אם ראיתם מבצע BF עליו במקרה תזרקו קישור )

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by furyanaor,

[מדריך] אקוסטיקה לסטודיו ביתי זהו אוסף סרטונים אשר לוקטו בקפידה למטרת העשרת הידע הנוגע לגלי קול והתנהגותם במרחב תוך כדי היכרות מול מגוון הפתרונות הפרקטיים הקיימים בשוק ומיועדים לשיפור הסאונד בסטודיו הביתי שלכם! הדגמת קולות הלוואי בסטודיו להקלטה - אולפן ביתי מרופד בספוגים (זה סתם סרטון ארוך, רק לרפרף בזריז כדי לשמוע את השיפור הנולד כתוצאה של עבודה נכונה) הדגמת קולות הלוואי בסטודיו להקלטה - אולפן ביתי מרופד בספוגים (זה סתם סרטון ארוך, רק לרפרף בזריז כדי לשמוע את השיפור הנולד כתוצאה של עבודה נכונה) המחשה וויזואלית להתנהגות גלי הקול באמצעות תנועת כדורי פינגפונג ברחב - הד…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום אני מעוניין לחבר את הרסיבר שלי לאוזניות בלוטות ( sony wh-1000xm4 ) הרסיבר הוא של Onkyo onkyo tx-nr575 איזה מוצר אני צריך עדיף אם אפשר באמזון ארצות הברית כי מכל מה שהצלחתי להבין באינטרנט הרסיבר לא יכול לשדר בלוטות החוצה לאוזניות האלה תודה רבה

16. תמיד זה קורה ברמקול הימני הקדמי.. כל כמה ביטים יש מעין צרימה בתדר גבוה (כמו צפצוף היתוש, לא כ"כ חזק אבל מאוד מאוד צורם בגלל הצדר הווקאלי הגבוה).. זה לא מגעים, הכבל מחובר היטב. הרמקולים אצלי כשלושה-ארבעה חודשים, וזה אף פעם לא קרה לי מקודם. אני חייב עזרה, זה פשוט לא כיף לשמוע מוזיקה עם הצרימה הזאת.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי, בבלאק פריידי האחרון קניתי את sennheiser hd 579 אך אחרי שימוש קצר איתם במשרד העירו לי שהרעש שדולף מהם מפריע לעבודה. https://www.amazon.co.uk/dp/B01L1IIF1K/ref=pe_3187911_185740111_TE_item אפשר לקבל המלצה לאוזניות באותה רמה שיעשו את העבודה טוב יותר? תודה דן

18. מכירים מישהו שיוכל לתקן אותם בארץ? קניתי אותן מKSP והאחריות כמובן לא תכסה את זה. הדגם הנו Shure SRH750dj.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shlooks,

אהלן, אז מהמעט שיצא לי לקרוא קיבלתי החלטה די מהירה שאקנה אחד מ-2 אלה. הם יישבו בסלון, בערך בגודל של 4 על 4 מטר. אין לי כרטיס קול יעודי. את ה-Solo6c אולי יש סיכוי שאוכל לשים על השולחן, לגבי ה-7 צריך כבר לחשוב על מקום אחר... אז כמה שאלות שעלו לי: 1. האם יהיה כדאי להסתפק בכרטיס קול Onboard ? 2. לגבי ה-7c, איך הכי מומלץ למקם אותם? (גובה, מרחק אחד מהשני, על מה כדאי שהם יעמדו וכו') 3. אם הם יהיו על כוורת במרחק של קצת יותר ממטר אחד מהשני, גובה של 80 סנטימטר מהרצפה. (אם יושבים על המחשב והרמקולים יהיו על הכוורת, ייצא שהם יפנו לגב, במרחק של 2.20 ) , זה סביר? או שעדיף סידור אחר? המון תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by arik100,

אהלן התחדשתי בHD600 איזה מגבר כדאי לשדך להם? יש לי תקציב ממש נמוך. המליצו לי על Fiio E07K אבל אני רוצה לשמוע קודם. איפה אפשר להאזין למגברים בכדי לבצע קנייה יותר מושכלת? תודה ושאלה נוספת יש לי יציאה מהאוזניות רק PL גדול כמו של מערכות סטריאו. איך אני מחבר דבר כזה בכלל למחשב או לנגן כלשהו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. תערוכה ceweek מתמקדת במולטימדייה הייתה השבוע בניו יורק , מצורף מוצרי ההייטק החדשים (וידאו ) בין המוצרים בתערוכה לצרכנים הפרטיים : מכוניות מחוברות לאודיו ברזולוציה גבוה רובוטים להדפסת 3D פתרונות בית חכמים לחכמים בריאות דיגיטלית לביש טק טכנולוגיות הכנס מכסה לכל היבט של החיים שלך ולכל אחד במשפחה מאות מוצרים בתצוגה ויותר מ -130 חברות מובילות בתעשיית טק שהשתתפו מוצרי אודיו / וידאו מתקדמים תפסו את מרכז הבמה כמו בתחום הטלוויזיה ,לחצו כאן תחום הסאונד , לחצו כאן מנהלים חברות אודיו / וידאו גדולות כוללים : סוני, LG, סמסונג וDolby, דנים בטכנולוגיות שמשפרות את הטלוויזיה ואת חוויית שמע עבור צרכנים. הכנס מביא נושאים חמים בתעשייה כולל הדפסת 3D, בריאות וכושר טק, רובוט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי! אני מעוניין להתחיל להשתמש בSKYPE דרך המחשב. עכשיו חשבתי אולי לקחת את האוזניות+מיקרופון בטכנולוגיית BLUETOOTH. הבנתי שמוטרולה טובים בזה. אז מה ההמלצה שלכם? אני מעדיף איכות שמע טובה ואיכות מיקרופון טובה. אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אבל אני מניח שאני מוכן להשקיע עד איזה 500-600 ש"ח גם לאוזניות+מיקרופון וגם למתאם BLUETOOTH שצריך לחבר למחשב.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yair_gobani,

שלום, אני יודע שהרמקולים שאני רוצה לקנות לא טובים אבל אין מה לעשות: 1) 2) creative inspire 2.1 טוב, אז מה עדיף?? נ.ב הרמקולים יתחברו לכרטיס קול : ג'יניוס 5.1 :'( :'( :'( :-X יאיר

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yoss,

?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by mariki,

משהו טוב אבל לא יקר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים