אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום! אילו חנויות יש לבדיקת אוזניות בירושלים, תל-אביב וחדרה? אני אודה לכם אם תוכלו למנות את כל החנויות שאתם מכירים בערים האלו, שנותנות לבדוק אוזניות. תודה מראש. -מתן
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון איתם?או לינק לביקורת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר כי כבר חיברתי אבל אני לא יודע אם זה יכול לעשות לא משהו... אז זה לא הורס אותו או משהו כזה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי בדיל אקסטרים ממיר USB לטלויזיה דיגיטלית על מחשב עובד עם Windows Media Center חבל"ז האם יש עוד תוכנות טובות לשימוש בממיר או שהתוכנה של מייקרוסופט הכי טובה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[מדריך] אקוסטיקה לסטודיו ביתי זהו אוסף סרטונים אשר לוקטו בקפידה למטרת העשרת הידע הנוגע לגלי קול והתנהגותם במרחב תוך כדי היכרות מול מגוון הפתרונות הפרקטיים הקיימים בשוק ומיועדים לשיפור הסאונד בסטודיו הביתי שלכם! הדגמת קולות הלוואי בסטודיו להקלטה - אולפן ביתי מרופד בספוגים (זה סתם סרטון ארוך, רק לרפרף בזריז כדי לשמוע את השיפור הנולד כתוצאה של עבודה נכונה) הדגמת קולות הלוואי בסטודיו להקלטה - אולפן ביתי מרופד בספוגים (זה סתם סרטון ארוך, רק לרפרף בזריז כדי לשמוע את השיפור הנולד כתוצאה של עבודה נכונה) המחשה וויזואלית להתנהגות גלי הקול באמצעות תנועת כדורי פינגפונג ברחב - הד…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה. הבעיה היא שאכן יש קשר בין שניהם אבל התצוגה על הטלויזיה לא טובה ומקבלים מסך שחור עם נקודות לבנות (לא כמו שאין קליטה). טוב, אני יסביר את הבעיה יותר בפירוט. אני משתמש בwindows xp ואני מחבר את המחשב לטלויזיה בשיטה של שני מסכים נפרדים שאפשר לגרור את החלון של הסרט לטלויזיה. לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב ושהגדרתי את חיבור המחשב לטלויזיה בצורה זו הכל עבד כמו שצריך , הבעיה היא לאחר שאני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך (7600GT), בטלויזיה רואים שחור עם נקודות לבנות. אני יודע שהמחשב כן מזהה את המסך השני כי אני יכול לגרור לשם את החלון של סרט (דבר שאני לא מצליח לעשות שאני מבטל את האפשרות של המסך טלויזיה). מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1000 שקל ואני לא יודע מה יותר כדאי אם אפשר המלצה ממה שיותר עדיף עכשיו השאלה שלי היא כמה יש בדיסק של מינידיסק מגה והאם אפשר לכתוב על אותו דיסק שוב ושוב מוזיקה? והאם יש נגן איזשהו עם כרטיס זיכרון? ו
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות רצון לקנות כרטיס קול משובח שיהיה האודיג'י 2 הסתכלתי קצת מסביב וגיליתי להפתעתי שיש משהו כמו 5 גרסאות שונות של הכרטיס . מה קורה פה ? מישהו מוכן להסביר מה ההבדלים בין כל כרטיס בסדרה ? 1. CREATIVE AUDIGY 2 - 700 ש"ח. 2. CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM - 1100 ש"ח . 3. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY - 1000 ש"ח. 4. CREATIVE LIVE PLATINUM AUDIGY EX - 1300 ש"ח. 5. CREATIVE EXTIGY USB - מה זה הכרטיס הזה בכלל ? כל המחירים לפי ה"דובים". תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום יש לי טלויזיה עם חיבור USB אך ללא BlueTooth איזה פתרון יש לאוזניות אלחוטיות? יש את זה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170837628824&ssPageName=ADME:X:eRTM:US:1123 אבל אמרו לי שזה לא יעבוד ללא בלוטוס פנימי בטלויזיה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם איזה חיבור כדאי לחבר את הדיוידי שלי לטלוויזיה, כלומר איזה חיבור איכותי יותר: component out מהדיוידי או s-video. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה לאח שלי מפרט שאמור להריץ לו world of warcraft על אולטרא. הוא גם שומע שירים ביוטיוב פה ושם. רציתי להעביר לו את הATP3 שלי שהיו מ-ד-ה-י-מ-י-ם לאורך השנים. נהניתי מהם מאוד, אבל אחותי עקצה לי אותם כשהייתי בחול איזה רמקולים נמכרים היום ששקולים לאיכות סאונד שלהם? היא בכלל נחשבת טובה למה שיש היום? אני לא מעודכן כבר שנים במה שהולך. איזה רמקולים היום הbang for the buck הכי טוב ברמות סאונד של הatp3 שלצערי כבר לא נמכרים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שלט אוניברסלי שיתאים לרסיבר מסוג koda דגם AV 5060 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב נמוך של עד 500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם זה שווה את ההבדל) הרמקולים צריכים להתאים לחיבור למחשב וטלוויזיה, רוצי שיהיה לרמקול גם בלוטוס ע"מ שאפר יהיה להשמיע מוזיקה ישירות מהטלפון ללא צורך בכבלים מיותרים. בנוסף אני מעדיף רמקול יחיד (ארוך כזה) שניתן לתלות על הקיר + סאב וופר ולא זוג רמקולים, פשוט כי זה חוסך מקום. הרמקול נועד לחדר קטן יחסית. אשמח להמלצות, תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לעשות סקר אבל אז חשבתי לי שזה יהיה בעייתי כי לכל אחד יש חברה אחרת..אז פשוט תרשמו כאן מה יש לכם: חברה דגם ונפח תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלוווםםם לכולם (: יש ברשותי אזניות Microsoft LX3000 USB. הם מותקנות על מחשב עם מערכת Win 7. והסאונד שלהם חלש לי מדי, הם איכותיות מאוד, אבל חלשות גם. רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו כדי להגביר את הסאונד ? יש להוסיף כי אין ביכולתי לשלוט בעצמה ע"י האפשרויות הרגילות, מפני שהן מחוברות בUSB... רק הווליום הראש משנה פה. חשבתי שאולי יש איזה תוכנה או משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אוזניות של חברת Sennheiser דגם HD555. ויש לי כמה שאלות. יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE SB LIVE 1024 SOUND CARD ורמקולים של HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2. אבל (תקנו אותי אם אני טועה), יש מצב שהסאונד לא יהיה כל-כך טוב\נקי\יפה עם הכרטיס קול שיש לי כרגע? כי לפי מה שקראתי בכמה אתרים על האוזניות HD555, שהן ישמעו הכי טוב עם כרטיס קול טוב. (אצלי כרגע שומעים סביר, למרות שהרמקולים מאוד טובים, אבל הBASS והTREBLE לא הכי נעימים\נקיים\צלולים לשמיעה. הTREBLE צורם, והBASS לא משהו בכלל. ואני חושש שעם הכרטיס קול שיש לי כרגע, ישמעו ככה עם האוזניות החדשות שאני רוצה לקנות. עכשיו: אם זה נכון שלא ישמעו טוב כמו שאפשר לשמוע עם כרטיס קול טוב, אז עשיתי חיפוש על כ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רסיבר בעל חיבור בלוטות' שאפשר לחבר לטלפון בשביל מוזיקה בנוסף עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת אקולייזר טובה ומפורטת למחשב. אני אשמח לקבל המלצות. תודה! נ.ב יש לי את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס קול אבל היא מסריחה.... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קניתי דיסק מוזיקה בפורמט DVD AUDIO ואני לא מצליח להפעיל אותו אם יש למישהו רעיון איך אפשר לשמוע אותו אני אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש AVENGER
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל איתו כתוביות. האם מישהו יודע אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעניין הבא: אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בקרוב, ומתלבט אם כדאי לקנות גם כרטיס קול. כיום אני מחבר את הרמקולים b&w mm-1 דרך כבל USB. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15458 האיכות של הרמקולים מאוד טובה. הדבר היחיד הוא, שבתור חובב מוזיקה תמיד הייתי שמח להגביר את האיכות/ווליום "עוד קצת". האם לדעתכם קנייה של כרטיס כמו essence stx או הממשיך שלו תשפר את האיכות/עוצמת ההגברה? אני מתלבט, כי אפשר לחבר את הרמקולים רק דרך USB (ואז הכרטיס קול לא רלוונטי, אם אני לא טועה), או דרך כבל 3.5 מ"מ - ולא ברור לי אם אפשר באמת לנצל את הכרטיס בחיבור שכזה. תודה ושבוע טוב. ליאור.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בתקציב של 700-800 אני מחפש רמקולים , מתלבט בין 5.1 לבין solo 7c השימושים שלי זה המון מוזיקה משחקים וסרטים אשמח לקבל עצות, אולי המלצות אחרות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בנוגע לקניית כרטיס קול. אני חשבתי עד כה על ה-ASUS Xonar D2X, Razer Barracuda AC-1 ועליו, בגרסאת ה-Champion Series. למישהו יש את אחד מכרטיסי הקול? אם כן, מהי המערכת בה את/ה משתמש/ת? מה השיפור מבחינת FPS במשחקים כמו קרייסיס? איך הסאונד במשחקים, סרטים ומוסיקה? לאיזו מוסיקה את/ה מאזין/ה? המערכת בה אני מתכנן להשתמש היא מערכת 2.0 מבית Audioengine, ה-A5 Black. אני מתכנן גם לרכוש אוזניות לצורך גיימינג, ה-Razer Megalodon. המוסיקה לה אני מאזין היא רוק ומטאל. תודה רבה לעוזרים *ביקורות על הרייזר כבר ראיתי והן מדהימות בגיימינג. במוסיקה וסרטים הן גם ממש טובות אבל לפיהן הוא לא מציג ביצועים שמתאימים לכרטיס ברמתו. השיפורים שהוא נותן מבחינת FPS הם גם סבירים ביותר. אז א…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-