עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. נכנסתי עכשיו להום ת'יאטר וראיתי שיש עוד שבוע וחצי תערוכה בכפר המכביה. רציתי לדעת אם מישהו הולך. אני יכול להיות אבוא. מידע נמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=1205 ---------------- Now playing: Led Zeppelin - Heartbreaker via FoxyTunes

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הבנתי שהם נורא איכותיים...אבל אני לא מצליח לדעת מי מבינהם יותר טוב ה HD2 או ה7.1 HIFI.. אני ישתמש בו רק לשמיעת מוזיקה ובסיטראו עם חיבור ה RCA.. למערכת משובחת ביותר. מי מבינהם יותר טוב וכמה שניהם עולים בחול? http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום.. יש לי כרטיס קול sb audigy 2zs ותקציב של 600 ש"ח. מחפש מערכת רמקולים מומלצת וידועה כאיכותית בצליליה וללא תקלות.. עדיפות לקריאטיב... תודה רבה אבי

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Spirox,

אני מחפש טלוויזיה לצפייה בכבלים, ופה ושם בסרטים שאעביר באמצעות USB. גודל 46"~50". אני רואה שהמחירים מתחילים מה-2,000 שקלים ועולים צפונה. השאלה, עד כמה ההפרש מורגש בין הטווחי מחירים? כי אני כן בהעדפה לקנות בכמה שיותר זול, אבל שתהיה באיכות סבירה. שמתי עין על: http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22989751 שמאוד זולה. דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני צריך נגן MP3 ווידאיו מקסימום 3000 ש"ח ואפילו לא שקל יותר (אפשר שיהיה בנגן אפשרות אחרות כמו מראה תמונות מקליט שמעוכאלה...) עכשו אני חייב לקנות מהארץ כי אין לי ויזה בינלאומית לקנות במחו"ל ובבקשה אם אתם ממליצים על משהו תגידו למה תודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Director,

שלום לכולם. לפני מספר ימים השגתי סרט HD 1080P , סוג הקובץ הוא mkv. המחשב שלי לא יכול להריץ את הסרט כי כנראה אין לי את הקודק המתאים / נגן מתאים . משהוא יכול להמליץ לי על איזה קודק / נגן שיוכל להריץ את זה ? תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. קצת חפרתי באינטרנט ומצאתי את הרמקולים: MicroLab M200 וטוענים שהם מאוד טובים ביחס למחיר וכו'(שאלה יעלו בערך עד 250 ש"ח) השאלה שלי כזו האם כדאי בשאר הסכום להשקיע בכרטיס קול(כרגע חשבתי על כרטיס כולשהו של creative) יש לי כרגע לוח אם H61H2-M2 אם כן איזה ואם לא אז איזה רמקולים הייתם ממליצים עד הסכום 450 ש"ח? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם! השאלה שלי היא כזו: אני עומד לרכוש את הסטרימר Xtreamer אשר תומך בפורמטי האודיו החדשים: DTS-HD, DTS-MASTER, Dolby Digital TrueHD מלבד ה-DTS וה-DD הרגילים. העניין הוא שיש לי מגבר ישן של JVC מדגם RX5062S (http://ypk.cs4u.co.il/mall_product_images/auction_product/QDRX5062S.jpg) האם כאשר אפעיל סרט HD בעל אחד מפורמטי הסאונד החדשים דרך ה-Xtreamer ואזרים את סאונד למגבר (נניח דרך כבל אופטי) תהיה איזושהי בעיה? האם יתבצע Downstream כלשהו או הורדת\המרת איכות של הפורמטים החדשים ל-DD\DTS רגילים עבור המגבר ועדיין לפחות אקבל סאונד ב-5.1? או שמא שתהיה בכלל בעיה ואני לא אשמע כלום? זה מאוד קריטי לי לרכישה, אודה לכם מאוד עבור תשובותיכם. תודה וחג שבועות שמח

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by eyazlaz,

היי, מעוניין לרכוש רמקולים שיחוברו בעיקר למחשב ואולי גם קצת לטלוויזיה, אבל העיקר זה למחשב. התקציב הוא בסביבות ה-500 ש"ח, אם הם יהיו תומכי בלוטות' זה יהיה בונוס נחמד, אבל לא חובה\על חשבון איכות. חשבתי על Microlab solo6c \ Logitech Z337 מה אתם אומרים? אפשר לשים את הסולו על הרצפה בחדר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by levelone,

שלום. רציתי לדעת מה תיהיה דרך טובה יותר לחבר את המחשב למגבר בשביל להוציא צליל איכותי: שימוש בNuforce u Dac שיתחבר למחשב דרך כבל USB ולמגבר דרך כבל RCA או שימוש בכרטיס בקול Xonar D1, שיתחבר למחשב דרך חיבור PCI ולמגבר דרך כבל אנלוגי 3.5 מ"מ לRCA? תודה, levelone.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום! ברשותי קיימים זוג microlab solo 7c ורציתי לבדוק אם ניתן לחבר להם עוד זוג רמקולים בפלוס ומינוס של כל רמקול, עכשיו לדעתי המגבר של המיקורלאב לא מספיק לכל ארבעת הרמקולים. האם יש איזשהי דרך לגרום לכולם לעבוד באופן מקסימלי מבלי לחבר את המגבר שבא עם הרמקולים של המערכת סטריאו

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by crazy man,

היי. רציתי לדעת האם הנגן סאן דיסק (גם גרסת הג'יגה וגם גרסת ה-512) תומכות בספריות? הכוונה, האם אפשר לסדר את המוזיקה בספריות(תיקיות). אני צריך לדעת אם קיים דבר כזה בג'יגה או ב-512 מגה.. תודה לעוזר

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by SaXtoR,

היי צריך המלצה על טלויזיה LED 32" לא צריך טלויזיה חכמה, וגם אפשר HD READY - מדובר בצפייה של תחנות בסיסיות כמו ערוץ 10,2 וכו'. אילו ערכים הכי חשובים בקניה של מסך LED? בהירות? ניגודיות ? זמן תגובה(MS) ? אחריות ? לשימושים הבסיסיים הנ''ל המליצו לי על החברות הבאות: TCL, HAIER, HISENCE, JVC כשהמחירים שלהם בסביבות 900-1000 שקל. מה עם החברות Muller / Infinity / Prosonic ? מדוע הם נמכרים במחיר מגוחך של 500-600 שקל? איזה הבדלים יש בינם לבין החברות האחרות? דוגמאות: http://www.bigdeal.co.il/Default.asp...d=20543&sId=74 http://www.getit.co.il/Prod/87916/ תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ככך האתר thinksecret גילה את הדברים האלה: 1. כנראה ב20 לחודש אפל מוציא ליין חדש לipod mini מבוסס זיכרון nand של samsung של 4 גיגה ולipod יהיה מקום ל2 כאלה כך יהיו דגמים של 4 6 ו8, המסך יהפוך צבעוני ,סוף סוף והגודל יהיה בין 80 ל75 אחוז מהגודל עכשיו (הכי גדול ביחס ל6 האחרים נראה לי) אבל זה יגרום לירידה ל0.2 אינצ'ים במסך לעומת המסך של היום אבל יהיה עליה ברזולוציה מ138X110 ל176x132 גם כנראה הscoll wheel יקטן קצת המחירים יהיו 199, 249, 299 בהתאמה (הם לא מפחדים מפגיעה בדגם של 20 בגלל שהוא פונה לקהל אחר) 2. בקשר לשפאל הדגמים יהיו 512 1 ו2 כאשר המחירים יהיו 69 99 ומשהו בין 129 ל149 בהתאמה. 3. הmotorola ipod phone שיצא ב7 לחודש יהיה ב512 ו256 מגה כאשר יאחסן 70 ו140 שירים בהתאמה מה…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, רכשנו טלויזית SAMSUNG 40C5000 (לא רעה כלל) יש לנו בבית ממיר (לא יס או הוט) עם חיבור HDMI מאחור וחיבור אופטי יש רסיבר KENWOOD עם חיבורים אנלוגים וחיבור אופטי אחד (בטלויזיה גם קיים אגב) עכשיו הסוגיה : איך אני מחבר את המערכת בצורה כזו שהסאונד יתקבל מהמערכת ולא מהרמקולים בטלויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Fetalo,

חוץ מהתמיכה ב7.1 ערוצים, יש שיפורים חדשים בגרסה ה - 3?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by z-1,

שלום קניתי LCD 42 FHD וחיברתי אותו ל ממיר YES אבל לא רואים טוב איך אני מקוון את הרזולוציה כדי שיראו יותר טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום! הנני חדש כאן ואני כמובן הגעתי לכאן עם סיבה. לא מזמן (טוב, בעצם כן מזמן), הייתה לי יום הולדת וכמתנה ליום הולדתי, הוחלט לקנות לי נגן MP3. כמובן, שאני, אחרי שנים של חסכון, החלטתי להוציא טיפה יותר מהסכום ולהשקיע מעט גם ברמקולים בשביל הנאה כפליים. המפ, בשביל מה רמקולים? את המחשב שלי הולכים לקחת ולשים בחדרם של הוריי, כלומר, לקחת ממני את המחשב. מדוע? אל תשאלו, סיפור ארוך. , מאחר ואני מעוניין לשמוע קצת רדיו, קצת שירים שאקבל מהמחשב של אחותי, חבריי ועוד שכולם מאופיינים באיכות מקסימלית ומצויינת, אשמח גם לשמוע מוסיקה לא רק דרך האוזניות, אלא גם דרך רמקולים. לפיכך, חשבתי על משהו שיישאר אצלי לטווח ארוך ויספק אותי נאמנות (קצת גיי, לא?) - Altec Lansing ATP3. משתלם? אה, שכחתי לציין…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by dj-ariel,

שלום הטלוויזיה הזאת נמצאת אצלי כבר 4 שנים... לאחרונה יש בעיה שהיא פשוט לא נדלקת , מה שקורה זה שלאחר שהיא דולקת אני מבצע כיבוי (בעזרת השלט או הכפתור המובנה על הטלוויזיה) ולאחר מכן נשארת נורת החיווי האדומה על המסך כשאני מבצע לחיצה נוספת להדליק אותה הנורה נעלמת וכאילו שהחשמל לא מגיע כי היא לא מגיבה מה שנותר לי לעשות זה להוציא מהחשמל לכמה דקות ולאחר מכן להכניס שוב ולקוות שהיא תידלק. נסתי להחליף את מקור השקע , כבל מאריך , הוצאתי כל מיני כניסות וחיבורים וכלום לא עזר...האחריות שלי פגה לפני שנה אני אובד עצות...עזרה בבקשה..?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by amd@ati,

היי כולם, בימים אלה מכר שלי נמצא בארה"ב והייתי רוצה לקבל מכם המלצה לאזניות לשימוש מוסיקה. אני אעדיף המלצות לאזניות in ear, אך אם ישנם סוגים יותר מומלצים אשמח לשמוע. אני די מוגבל בזמן שכן הוא יחזור לארץ בעוד כמה ימים. תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום ! הכרטיס קול הזה מובנה לי בלוח אם (Asus P5WDH Deluxe). אני משתמש 99% מהזמן עם אוזניות במחשב. עד לפני שבוע וחצי בערך הייתי עם Windows XP והסאונד היה תענוג, חזק כמו שצריך, מאז המעבר ל-Windows 7 הסאונד ממש אבל ממש חלש, אני מרגיש כאילו 50% פחות עוצמה. בהגדרות של הצלילים שבלוח הבקרה הגברתי הכל.. יש שם משהו להקטין עוצמה ל-80% או 50% לחצתי לא לעשות דבר.. התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש לכרטיס קול, גירסא 2.51 ועדיין העוצמה אותו דבר, נמוכה ומעצבנת. מה אני יכול לעשות ? התקשרתי היום למיקרוסופט ישראל לתמיכה והעזרה היחידה שנאמרה לי שאכן יש בעיות עם הסאונד אבל זה קשור לדרייברים ופשוט להוריד מהיצרן של הכרטיס קול את הגירסא החדשה והתואמת ל-Windows 7 וזה מה שעשיתי - אך ללא הצלחה. אשמח ל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by maimon_y,

שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזה חדשה בערך ב1500שקל אני מחפש משהו בסביבות 28אינץ . איזה חברה עדיפה? ומאיפה לקנות אני גר באזור המרכז ואם טלוויזיה במחיר הזה תהיה באיכות טובה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by naknir,

קיבלתי היום את ה-ATP3 שהזמנתי, ואני לא יכול לחכות כבר לשמוע איתם.... אני אבל צריך לחכות עוד כמה ימים עד שאקבל את המחשב החדש. כשאקבל את המחשב, אשרשר להודעה זו דעה שלי על הסאונד..... אני כבר לא יכול לחכות, ויש לי הרבה ציפיות מהסאונד שצריך להיות, היות ויהיה לי כרטיס קול מצוין (Soundstorm של nForce2 מובנה על לוח אם Epox 8RDA+) ורמקולים שאמורים להיות מדהימים. תודה על העזרה שלכם בעניין, ניר.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים