אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות Smart TV אבל מכיוון שאני לא מבין גדול בעניינים טכנולוגים חשוב לי לדעת מראש מה צריך שיהיה בדגם שאני רוכש. קראתי כמה כתבות על איך לבחור טלוויזיה כזאת ומבחינתי חשוב בעיקר שתהיה תמיכה מלאה בעברית ושתתמוך בכל הקבצים האפשריים כי אני צופה המון בסרטים דרך המחשב וכמובן שיהיה מכשיר אמין שיחזיק מעמד לאורך זמן. ראיתי כאן דגם של PEERLESS שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורות http://www.21.tv/cn-8412778/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%95%D7%AA_SMART_TV ורציתי לדעת אם הוא עומד בקרטריונים מבחינת תמיכה בעברית ובקריאת קבצים מגוונים ואם מדובר במכשיר איכותי כי אין לי ניסיון עם החברה הזאת והמחיר הוא לא זול. תודה לעונים.
-
הבנתי שהם נורא איכותיים...אבל אני לא מצליח לדעת מי מבינהם יותר טוב ה HD2 או ה7.1 HIFI.. אני ישתמש בו רק לשמיעת מוזיקה ובסיטראו עם חיבור ה RCA.. למערכת משובחת ביותר. מי מבינהם יותר טוב וכמה שניהם עולים בחול? http://www.audiotrak.net/products/prodigyhd2/
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לעשות סקר אבל אז חשבתי לי שזה יהיה בעייתי כי לכל אחד יש חברה אחרת..אז פשוט תרשמו כאן מה יש לכם: חברה דגם ונפח תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. בחרתי את המודל, קופסא, כרטיס זכרון ושנאי - האם הכל יעבוד יחד היטב? האם שכחתי משהו קריטי? 2. האם כדאי להחליף חלק מהרכיבים ברכיבים אחרים? 3. שמעתי שאמור לצאל מודל עם 1GB זכרון RAM, האמנם? מתי? 4. אשמח לקבל המלצה לשלט USB IR שיתחבר ל Pi כדאי שאוכל לשלוט בו דרך הטלויזיה 5. האם יש שלט RF במקום IR? (מכיוון שהמכשיר יהיה מצידו השני של קיר הטלויזיה, ועדיף RF מאשר IR שידרוש העברת העינית) [ATTACH=CONFIG]6240[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הטלוויזיה הזאת נמצאת אצלי כבר 4 שנים... לאחרונה יש בעיה שהיא פשוט לא נדלקת , מה שקורה זה שלאחר שהיא דולקת אני מבצע כיבוי (בעזרת השלט או הכפתור המובנה על הטלוויזיה) ולאחר מכן נשארת נורת החיווי האדומה על המסך כשאני מבצע לחיצה נוספת להדליק אותה הנורה נעלמת וכאילו שהחשמל לא מגיע כי היא לא מגיבה מה שנותר לי לעשות זה להוציא מהחשמל לכמה דקות ולאחר מכן להכניס שוב ולקוות שהיא תידלק. נסתי להחליף את מקור השקע , כבל מאריך , הוצאתי כל מיני כניסות וחיבורים וכלום לא עזר...האחריות שלי פגה לפני שנה אני אובד עצות...עזרה בבקשה..?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כמובן את GROOVESHARK, TORCH ואחרים אבל איכות האודיו מזעזעת. יש אתר music streaming חינמי שנותן איכות גבוהה יותר, נאמר 320K MP3 לפחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככך האתר thinksecret גילה את הדברים האלה: 1. כנראה ב20 לחודש אפל מוציא ליין חדש לipod mini מבוסס זיכרון nand של samsung של 4 גיגה ולipod יהיה מקום ל2 כאלה כך יהיו דגמים של 4 6 ו8, המסך יהפוך צבעוני ,סוף סוף והגודל יהיה בין 80 ל75 אחוז מהגודל עכשיו (הכי גדול ביחס ל6 האחרים נראה לי) אבל זה יגרום לירידה ל0.2 אינצ'ים במסך לעומת המסך של היום אבל יהיה עליה ברזולוציה מ138X110 ל176x132 גם כנראה הscoll wheel יקטן קצת המחירים יהיו 199, 249, 299 בהתאמה (הם לא מפחדים מפגיעה בדגם של 20 בגלל שהוא פונה לקהל אחר) 2. בקשר לשפאל הדגמים יהיו 512 1 ו2 כאשר המחירים יהיו 69 99 ומשהו בין 129 ל149 בהתאמה. 3. הmotorola ipod phone שיצא ב7 לחודש יהיה ב512 ו256 מגה כאשר יאחסן 70 ו140 שירים בהתאמה מה…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בנוגע לקניית כרטיס קול. אני חשבתי עד כה על ה-ASUS Xonar D2X, Razer Barracuda AC-1 ועליו, בגרסאת ה-Champion Series. למישהו יש את אחד מכרטיסי הקול? אם כן, מהי המערכת בה את/ה משתמש/ת? מה השיפור מבחינת FPS במשחקים כמו קרייסיס? איך הסאונד במשחקים, סרטים ומוסיקה? לאיזו מוסיקה את/ה מאזין/ה? המערכת בה אני מתכנן להשתמש היא מערכת 2.0 מבית Audioengine, ה-A5 Black. אני מתכנן גם לרכוש אוזניות לצורך גיימינג, ה-Razer Megalodon. המוסיקה לה אני מאזין היא רוק ומטאל. תודה רבה לעוזרים *ביקורות על הרייזר כבר ראיתי והן מדהימות בגיימינג. במוסיקה וסרטים הן גם ממש טובות אבל לפיהן הוא לא מציג ביצועים שמתאימים לכרטיס ברמתו. השיפורים שהוא נותן מבחינת FPS הם גם סבירים ביותר. אז א…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יכול להביא מחול עכשיו זאת בעיה, אבל אולי אולי אני יצליח דרך חבר שלי שנוסע עכשיו להביא התקציב שלי עכשיו בכלל לא יכול לעבור את ה350 ש"ח כי אני צריך עוד לקנות פדל קומפרסור ועוד מולטיאפקט ואלו השקעות לא פחות קריטיות ויקרות בהרבה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי 2 רמקולים + סאב (לא משהו איכותי...), במשחקים כמו SWAT4, Half-Life 2, Medal of Honor הסאונד של הדיבור חלש מדי. כלומר כאשר אחת הדמויות מדברת אני חייב להסתכל עליה כדי לשמוע טוב, אחרת אם אני עומד ממש צמוד אליה אבל מסתכל הצידה אני בקושי שומע בכלל שמישהו מדבר והצלילים האחרים (לדוגמא שברקע) חזקים מדי. אני עובד עם לוח אם של Gigabyte- GA-8I945 PG * דרך אגב, במחשב אחר בבית, עם אותם רמקולים ובאותם משחקים הסאונד של הדיבור נשמע חזק ותקין. אני מבין שיכול להיות שזאת איזה הגדרה לשמיעה אזורית, כלומר בהתאם למצב שבו אני נמצא- אבל מבחינתי אני לא נהנה כשאני ממש מתקשה לשמוע את הדמות שמדברת אלי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך הצעות לרמקולים טובים עד 200 ש"ח מערכת 2.1
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך נגן MP3 ווידאיו מקסימום 3000 ש"ח ואפילו לא שקל יותר (אפשר שיהיה בנגן אפשרות אחרות כמו מראה תמונות מקליט שמעוכאלה...) עכשו אני חייב לקנות מהארץ כי אין לי ויזה בינלאומית לקנות במחו"ל ובבקשה אם אתם ממליצים על משהו תגידו למה תודה
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. קניתי לא מזמן גיטרה חשמלית חדשה ואני מעוניין לחבר אותה למחשב ולהקליט. יש לי במחשב כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם לוח האם. מעולם לא התעסקתי כל כך באודיו ואני לא מבין בגרוש בכל מה שקשור, תמיד היה לי כרטיס קול פשוט שהייתי משתמש בו רק ליציאת רמקולים ומיקרופון ושום דבר מעבר, אני רוצה כרגע לקנות כרטיס קול טוב ככה שאוכל להקליט גם את הגיטרה וגם בעתיד אם ארצה לחבר מיקרופון ולהקליט איתו באיכות טובה אוכל. מה אני צריך לחפש? איזה פרמטרים בכרטיס נחוצים והכי חשובים לאיכות טובה? אני מחבר את זה ללפטופ שלי כך שאני אקנה כנראה אחד חיצוני. ז"א מה ההבדלים הגדולים בין האחד לשני? לדוגמא, מה ההבדלים בין הבאים: http://cgi.ebay.com/Virtual-7-1-Channel-Surround-Sound-External-USB-Card-/22079392815…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-ATP3 שהזמנתי, ואני לא יכול לחכות כבר לשמוע איתם.... אני אבל צריך לחכות עוד כמה ימים עד שאקבל את המחשב החדש. כשאקבל את המחשב, אשרשר להודעה זו דעה שלי על הסאונד..... אני כבר לא יכול לחכות, ויש לי הרבה ציפיות מהסאונד שצריך להיות, היות ויהיה לי כרטיס קול מצוין (Soundstorm של nForce2 מובנה על לוח אם Epox 8RDA+) ורמקולים שאמורים להיות מדהימים. תודה על העזרה שלכם בעניין, ניר.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר בדגמים AVR 1706 ו- AVR 130 130 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36156 1706 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375729 איזה מהם עדיף? מבחינת: איכות סאונד, מראה, נוחות תפעול, איכות, חיבורים, וכל מה שעולה לכם בראש! * ולא להציע לי רסיברים אחרים כי אני יכול לקנות רק את שני אלה במחיר מצחיק....
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=621163 אני מתכוון נגיד הם נגמרים ב150-250 ש"ח ככה, שווה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראשית, אני מקווה שאני מפנה את השאלה לפורום הנכון. ותסלחו לי אם לא... רכשתי היום סטרימר WD TV HD MEDIA PLAYER. מראש ידעתי שיש לו בעיה עם קריאת כתוביות בעברית, ושיהיה צורך להמיר את הכתוביות מ-פורמט SRT ל-SUB. מה שלא ידעתי הוא כמה לא פשוטה המרה כזו יכולה להיות... :-\ ראשית הורדתי את התוכנה שהיבואן ממליץ עליה - AVIAddXSub. התוכנה עובדת, הבעיה היא שהכתוביות יוצאות ורודות (!). בהגדרות הן לבנות עם מסגרת שחורה, אבל כשמפעילים אותן (גם בסטרימר וגם על המחשב) הן ורודות עם מסגרת כחולה. בהתחלה הן גם הופיעו כמעט באמצע המסך במקום בתחתיתו, אבל את זה עוד הצלחתי לסדר לבד. ואם זה לא מספיק אז הן יצאו "מרוחות" ומטושטשות. כשלון ראשון. כשנואשתי מהתוכנה הזו פתחתי את האינטרנט ומצאתי המלצות ל…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ישלי תקציב של 800-900 שקל ואני מחפש רמקולים עם האיכות הכי טובה לשימוש של סרטים ומוזיקה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר כי כבר חיברתי אבל אני לא יודע אם זה יכול לעשות לא משהו... אז זה לא הורס אותו או משהו כזה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים השגתי סרט HD 1080P , סוג הקובץ הוא mkv. המחשב שלי לא יכול להריץ את הסרט כי כנראה אין לי את הקודק המתאים / נגן מתאים . משהוא יכול להמליץ לי על איזה קודק / נגן שיוכל להריץ את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רמקולים Edifier M1360 2.1 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35026 ניסיתי לבדוק אותם גם בלינוקס LIVE ללא התקנה ולא עזר חיברתי אותם לנגן MP3 ולא עזר חיברתי רק את הרמקולים לבד ללא הסאב לנגן MP3 ושומעים כאשר אני מדליק את הסאב אני אכן שומע "בום" שהוא נדלק אבל אין שום צליל רמקולים חדשים לא השתמשתי בהם כלל מערכת הפעלה חלונות 10 עם כל העידכונים תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן. חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס קול שיש לו יציאות מידי ו-או כניסות מידי..... בעיקרון הוא צריך לחבר את הגיטרה למחשב...... אם מישהו מבין ויודע אני אשמח לשמוע...... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי את המגבר Denon 1912 ואת כרטיס הקול Asus Essense ST תמונה של חיבורי כרטיס הקול: http://www.guru3d.com/imageview.php?image=25018 תמונה של חיבורי המגבר: http://www.productwiki.com/upload/images/denon_avr_1912.jpg מהי הדרך הטובה ביותר לחבר בין שניהם? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות אוזניות והוא רוצה למדוד אותם קודם ,האוזניות לא אמורות להיות בתחום HIGH END אלא יותר פשוטות אבל לא פשוטות מאוד.יש מקום בירושלים שאפשר לבדוק אוזניות מהרבה חברות שונות .תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-