עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני לא יכול להביא מחול עכשיו זאת בעיה, אבל אולי אולי אני יצליח דרך חבר שלי שנוסע עכשיו להביא התקציב שלי עכשיו בכלל לא יכול לעבור את ה350 ש"ח כי אני צריך עוד לקנות פדל קומפרסור ועוד מולטיאפקט ואלו השקעות לא פחות קריטיות ויקרות בהרבה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. השאלה בכותרת מה עדיף מערכת מיני סטריאו חזקה יחסית של AIWA בעוצמה של 100*2 W RMS (אם אתם זוכרים את הדגם שברמקולים אין מכסה על הסאב והוא מין שקע כתום שכזה. מאד אהבתי את זה) לעומת נגיד ATP-3 (ששמעתי היום אבל זה היה בחנות רועשת אז קשה לומר מה האיכות והעוצמה...) אגב אני מחפש צליל שיקיף אותי (לא סראונד, צליל באסי שמרגישים) ושיהיה עוצמתי. פשוט יש לי בעיה עם הATP-3 הקטנטנים לעומת המערכת המאסיבית השניה...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by crazy man,

היי. רציתי לדעת האם הנגן סאן דיסק (גם גרסת הג'יגה וגם גרסת ה-512) תומכות בספריות? הכוונה, האם אפשר לסדר את המוזיקה בספריות(תיקיות). אני צריך לדעת אם קיים דבר כזה בג'יגה או ב-512 מגה.. תודה לעוזר

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eyazlaz,

היי, מעוניין לרכוש רמקולים שיחוברו בעיקר למחשב ואולי גם קצת לטלוויזיה, אבל העיקר זה למחשב. התקציב הוא בסביבות ה-500 ש"ח, אם הם יהיו תומכי בלוטות' זה יהיה בונוס נחמד, אבל לא חובה\על חשבון איכות. חשבתי על Microlab solo6c \ Logitech Z337 מה אתם אומרים? אפשר לשים את הסולו על הרצפה בחדר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. אני מחפש אוזניות, ומיקרופון טובים בניפרד או ביחד, העיקר שהמיקרופון יהיה טוב, דיבור חלק, אני משחק הרבה ב-Cs אז מיקרופון שישמעו אותי חלק, וטוב. ובקשר לאוזניות שישמעו חזק באסים, וצלילים נמוכים, יחסית חזק ובולט. תודה מראש לעוזרים, ולכול חברי הפורום סתם עם ניכנסתם חג שמח!!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. חברה שלום. יש לי מיני-דיסק ועליו מוזיקה נדירה מאוד. האיכות של המוזיקה היא לא ברמה טובה. אני צריך למצוא דרך להעביר את המוזיקה למחשב,למצוא תוכנה תואמת, ולהעביר את התוצאות לדיסק מוזיקלי רגיל. יש לכם רעיון איך להתחיל? באיזה תוכנה להשתמש? איזה קבל אני צריך כידי לחבר מיני-דיסק למחשב? תודה!!! ???

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by g_s,

מדובר בדגמים AVR 1706 ו- AVR 130 130 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36156 1706 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375729 איזה מהם עדיף? מבחינת: איכות סאונד, מראה, נוחות תפעול, איכות, חיבורים, וכל מה שעולה לכם בראש! * ולא להציע לי רסיברים אחרים כי אני יכול לקנות רק את שני אלה במחיר מצחיק....

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום.. יש לי כרטיס קול sb audigy 2zs ותקציב של 600 ש"ח. מחפש מערכת רמקולים מומלצת וידועה כאיכותית בצליליה וללא תקלות.. עדיפות לקריאטיב... תודה רבה אבי

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אז הבנתי שלא כדאי לקנות בארץ אוזניות... אז האם יש חנות בחו"ל זולה ואיכותית שיכולה לשלוח ישירות לארץ ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by tora26,

רמקולים Edifier M1360 2.1 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=35026 ניסיתי לבדוק אותם גם בלינוקס LIVE ללא התקנה ולא עזר חיברתי אותם לנגן MP3 ולא עזר חיברתי רק את הרמקולים לבד ללא הסאב לנגן MP3 ושומעים כאשר אני מדליק את הסאב אני אכן שומע "בום" שהוא נדלק אבל אין שום צליל רמקולים חדשים לא השתמשתי בהם כלל מערכת הפעלה חלונות 10 עם כל העידכונים תודה !

11. Started by ilanb0,

רכשתי הנ"ל באיביי וקרוב המשפחה שהביא לי אותם איבד את הכבל. למישהו המידע איפה בארץ אוכל לרכוש ac adapter מתאים? מקריאייטיב מסרו שאינם מוכרים את החלק. איסטרוניקס שתומכים במוצר בארץ גם הם לא מוכרים לי. התקשרתי לכמה חנויות - לשווא. מדובר על מתאם שהספציפיקציות שלו הן 11.5V AC 1.6Amps.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מרגיש שככול שאני קורא ובודק יותר ככה אני יותר מאבד את עצמי אולי תצליחו להשיב על מספר שאלות. 1. רציתי לדעת מה האיכות הטובה ביותר שאפשר לצפות בה היום? ובפרט בבית(full hd).(שמעתי על דברים כמו 48 fps???) הורדתי תכנים של בלו ריי שממה שאני מבין אלה התכנים הטובים ביותר, ולא ראיתי הבדל מטורף כאשר אני מוריד 1080p שלא רשום שהוא בלו ריי. בנוסף עד כמה אני ארגיש הבדל בצפייה במעבר לתוכנות מעט יותר רציניות מvlc (ראיתי שיש מדריך כלשהו לעניין). 2. הבנתי שהרבה בהבדל בין האיכויות הן דווקא בסאונד, בהנחה שאני משתמש ברמקולים solo 6c(שני רמקולים בלבד) עד כמה אני ארגיש בהבדל של הסאונד או יותר נכון מה האיכות שאני צריך לרמקולים האלה שהיא אופטימאלית? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני שוקל אם לקנות את הz906 איך הם בהשוואה לz5500? אני לא מצפה למשהו יותר טוב רק שלא תהיה ירידה ברמה ואם יש לך רמקולים אחרים להמליץ לי עליהם בסביבות ה2000 וקצת אני ישמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום אני מחפש רסיבר בעל חיבור בלוטות' שאפשר לחבר לטלפון בשביל מוזיקה בנוסף עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by shloosh,

אני נוסע לחו"ל. ואמא שלי רצתה שאני אביא וידיאו. הוידיואים בדיוטי פרי עולים בערך 80-90$. יש מערכת קולנוע ביתי של LG ב-200$ שכולתת 5 רמקולים וסאב ומכשיר וידיאו ו-dvd משולב. נראה לי שעדיף במקום וידיאו סתם ב-90$ לקנות כבר את המערכת ב-200$ לא? ורק רציתי לדעת אם צריך רסיבר למערכת הזאת,כי אם צריך לחבר גם רסיבר זה כבר לא שווה. אנ לא צריך משהו מאוד איכותי ,זה סתם לראות כמה סרטים בסלון ולשמוע קצת יותר טוב. וגם קצת להתלהב על חברים...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ExtraSi,

1. בחרתי את המודל, קופסא, כרטיס זכרון ושנאי - האם הכל יעבוד יחד היטב? האם שכחתי משהו קריטי? 2. האם כדאי להחליף חלק מהרכיבים ברכיבים אחרים? 3. שמעתי שאמור לצאל מודל עם 1GB זכרון RAM, האמנם? מתי? 4. אשמח לקבל המלצה לשלט USB IR שיתחבר ל Pi כדאי שאוכל לשלוט בו דרך הטלויזיה 5. האם יש שלט RF במקום IR? (מכיוון שהמכשיר יהיה מצידו השני של קיר הטלויזיה, ועדיף RF מאשר IR שידרוש העברת העינית) [ATTACH=CONFIG]6240[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ראיתי את המגבר הזה בארץ: http://www.eurotal.co.il/Product.asp?Pid=22222&Cat2Cat1ID=6150&Cat2ID=0 נראה מחיר די נחמד, אולי בחול יותר זול, אבל 500 שקל ממש לא יזיזו לי. בכל מקרה, חשבתי על לקנות אותו (זה גם גרסה חדשה יחסית) ולחבר אותו לרמקולים מדפיים נחמדים עבור המחשב. מה דעתכם? איזה כבלים הוא צריך? ויש המלצות על כאלו מאוד איכותיים שיתאימו לרמקולים טובים?? ולגבי רמקולים - אני מחפש משהו בטווח מחיר של נניח עד 2500 (לא ממש הגבלה, גם אם יעלו 1500 או 3000 זה בסדר), שיהו איכותיים ועם באסים נחמדים (למוסיקה כמו מטאל) וכמובן שבעלי הספק שTAMP יסתדר איתם אשמח לעזרה ולהמלצות

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני מתלבט מאוד בנוגע לקניית כרטיס קול. אני חשבתי עד כה על ה-ASUS Xonar D2X, Razer Barracuda AC-1 ועליו, בגרסאת ה-Champion Series. למישהו יש את אחד מכרטיסי הקול? אם כן, מהי המערכת בה את/ה משתמש/ת? מה השיפור מבחינת FPS במשחקים כמו קרייסיס? איך הסאונד במשחקים, סרטים ומוסיקה? לאיזו מוסיקה את/ה מאזין/ה? המערכת בה אני מתכנן להשתמש היא מערכת 2.0 מבית Audioengine, ה-A5 Black. אני מתכנן גם לרכוש אוזניות לצורך גיימינג, ה-Razer Megalodon. המוסיקה לה אני מאזין היא רוק ומטאל. תודה רבה לעוזרים *ביקורות על הרייזר כבר ראיתי והן מדהימות בגיימינג. במוסיקה וסרטים הן גם ממש טובות אבל לפיהן הוא לא מציג ביצועים שמתאימים לכרטיס ברמתו. השיפורים שהוא נותן מבחינת FPS הם גם סבירים ביותר. אז א…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Sparkle,

אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 ש"ח לשימוש שמיעת מוזיקה בפלאפון SGS2. מה שחשוב לי: איכות טובה, באסים סבבה לא מטורפים, שיהיו עמידים ושיתאימו טוב לפלאפון SGS2. חשבתי על אחד הדגמים האלה: www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-headphone&modelsid=731921,595963,401055,595835

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש כמובן את GROOVESHARK, TORCH ואחרים אבל איכות האודיו מזעזעת. יש אתר music streaming חינמי שנותן איכות גבוהה יותר, נאמר 320K MP3 לפחות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. חשוב שישבו טוב (אוזניים יחסית גדולות ). תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ככך האתר thinksecret גילה את הדברים האלה: 1. כנראה ב20 לחודש אפל מוציא ליין חדש לipod mini מבוסס זיכרון nand של samsung של 4 גיגה ולipod יהיה מקום ל2 כאלה כך יהיו דגמים של 4 6 ו8, המסך יהפוך צבעוני ,סוף סוף והגודל יהיה בין 80 ל75 אחוז מהגודל עכשיו (הכי גדול ביחס ל6 האחרים נראה לי) אבל זה יגרום לירידה ל0.2 אינצ'ים במסך לעומת המסך של היום אבל יהיה עליה ברזולוציה מ138X110 ל176x132 גם כנראה הscoll wheel יקטן קצת המחירים יהיו 199, 249, 299 בהתאמה (הם לא מפחדים מפגיעה בדגם של 20 בגלל שהוא פונה לקהל אחר) 2. בקשר לשפאל הדגמים יהיו 512 1 ו2 כאשר המחירים יהיו 69 99 ומשהו בין 129 ל149 בהתאמה. 3. הmotorola ipod phone שיצא ב7 לחודש יהיה ב512 ו256 מגה כאשר יאחסן 70 ו140 שירים בהתאמה מה…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by lirancoh85,

אהלן. חבר ביקש ממני לבדוק לו כרטיס קול שיש לו יציאות מידי ו-או כניסות מידי..... בעיקרון הוא צריך לחבר את הגיטרה למחשב...... אם מישהו מבין ויודע אני אשמח לשמוע...... תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Sparkle,

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Sony+MDR-V700DJ&_sacat=0&_odkw=Sennheiser+HD485&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 האוזניות האלה ב30$ מקוריות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים