אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזה חדשה בערך ב1500שקל אני מחפש משהו בסביבות 28אינץ . איזה חברה עדיפה? ומאיפה לקנות אני גר באזור המרכז ואם טלוויזיה במחיר הזה תהיה באיכות טובה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הטלוויזיה הזאת נמצאת אצלי כבר 4 שנים... לאחרונה יש בעיה שהיא פשוט לא נדלקת , מה שקורה זה שלאחר שהיא דולקת אני מבצע כיבוי (בעזרת השלט או הכפתור המובנה על הטלוויזיה) ולאחר מכן נשארת נורת החיווי האדומה על המסך כשאני מבצע לחיצה נוספת להדליק אותה הנורה נעלמת וכאילו שהחשמל לא מגיע כי היא לא מגיבה מה שנותר לי לעשות זה להוציא מהחשמל לכמה דקות ולאחר מכן להכניס שוב ולקוות שהיא תידלק. נסתי להחליף את מקור השקע , כבל מאריך , הוצאתי כל מיני כניסות וחיבורים וכלום לא עזר...האחריות שלי פגה לפני שנה אני אובד עצות...עזרה בבקשה..?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביקורת על קופסת אנדרואיד סינית זולה: X96Q Pro+ is a black matte plastic box containing H728 chipset from a company I don’t often get to review – Allwinner. X96Q Pro+ is rectangular, but not square. The power button button is located in the back, on the right. X96Q Pro+ does not have external antennas but uses internal ones. It includes a Micro-SD/TF Card slot, with support for high capacity Micro-SD memory cards (I have tested it successfully with a 200GB such card). The box also contains a bluetooth remote, a small user manual, the power adapter, and a HDMI 2.0 cable. לביקורת המלאה לחצו על הלינק: Review | X96Q Pro+ 8K Allwinner H728 Android 14 X96 TV Box
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, בימים אלה מכר שלי נמצא בארה"ב והייתי רוצה לקבל מכם המלצה לאזניות לשימוש מוסיקה. אני אעדיף המלצות לאזניות in ear, אך אם ישנם סוגים יותר מומלצים אשמח לשמוע. אני די מוגבל בזמן שכן הוא יחזור לארץ בעוד כמה ימים. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכנסתי עכשיו להום ת'יאטר וראיתי שיש עוד שבוע וחצי תערוכה בכפר המכביה. רציתי לדעת אם מישהו הולך. אני יכול להיות אבוא. מידע נמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=1205 ---------------- Now playing: Led Zeppelin - Heartbreaker via FoxyTunes
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי צריך המלצה על טלויזיה LED 32" לא צריך טלויזיה חכמה, וגם אפשר HD READY - מדובר בצפייה של תחנות בסיסיות כמו ערוץ 10,2 וכו'. אילו ערכים הכי חשובים בקניה של מסך LED? בהירות? ניגודיות ? זמן תגובה(MS) ? אחריות ? לשימושים הבסיסיים הנ''ל המליצו לי על החברות הבאות: TCL, HAIER, HISENCE, JVC כשהמחירים שלהם בסביבות 900-1000 שקל. מה עם החברות Muller / Infinity / Prosonic ? מדוע הם נמכרים במחיר מגוחך של 500-600 שקל? איזה הבדלים יש בינם לבין החברות האחרות? דוגמאות: http://www.bigdeal.co.il/Default.asp...d=20543&sId=74 http://www.getit.co.il/Prod/87916/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD 32 HITACHI , הרמקולים שלו נשרפו. כעת אני צריך למצוא פתרון זול ויעיל כדוגמת רמקולים\מערכת אשר יתחברו לxbox 360 , ולאייפד ואייפון לצורך ניגון מוזיקה. מה האפשרויות שיש לי ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת האם הנגן סאן דיסק (גם גרסת הג'יגה וגם גרסת ה-512) תומכות בספריות? הכוונה, האם אפשר לסדר את המוזיקה בספריות(תיקיות). אני צריך לדעת אם קיים דבר כזה בג'יגה או ב-512 מגה.. תודה לעוזר
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרטיס קול sb audigy 2zs ותקציב של 600 ש"ח. מחפש מערכת רמקולים מומלצת וידועה כאיכותית בצליליה וללא תקלות.. עדיפות לקריאטיב... תודה רבה אבי
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה מצאתי בEBAY את המגבר הזה: http://www.classic-audio.com/marantz/2238.html עכשיו אני רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו המחיר שלו כרגע בEBAY הוא 46$ ונשארו עוד שלושה ימים ו7 שעות לסיום המכרז, 1. עד כמה נראה לכם שהמחיר יעלה בערך? (שאלה די דבילית) 2.כמה לדעתכם מגבר כזה שווה? 3. לאיזו רמה של מגברים הוא משתווה מבחינת האיכות שלו אני מתכוון בטווח מחירים של מגברים היום? 4. השימוש שלו אם הוא יגיע אלי יהיה בעיקר מוזיקה וסרטים במחשב אני רוצה להדביק לו שני מדפיים כרגע אין לי כסף בשביל הרמקולים, אבל בכול מקרה זה לא דחוף אני לא במצב גרוע(קליפוש פרומדיה 2.1) האם הוא יתפקד טוב בשימושים שלי אני יודע שהוא רק סטריאו אני לא צריך ליותר? 5. האם ההבדל בינו לבין הקליפוש שיש לי עכשיו יהיה משמע…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! הנני חדש כאן ואני כמובן הגעתי לכאן עם סיבה. לא מזמן (טוב, בעצם כן מזמן), הייתה לי יום הולדת וכמתנה ליום הולדתי, הוחלט לקנות לי נגן MP3. כמובן, שאני, אחרי שנים של חסכון, החלטתי להוציא טיפה יותר מהסכום ולהשקיע מעט גם ברמקולים בשביל הנאה כפליים. המפ, בשביל מה רמקולים? את המחשב שלי הולכים לקחת ולשים בחדרם של הוריי, כלומר, לקחת ממני את המחשב. מדוע? אל תשאלו, סיפור ארוך. , מאחר ואני מעוניין לשמוע קצת רדיו, קצת שירים שאקבל מהמחשב של אחותי, חבריי ועוד שכולם מאופיינים באיכות מקסימלית ומצויינת, אשמח גם לשמוע מוסיקה לא רק דרך האוזניות, אלא גם דרך רמקולים. לפיכך, חשבתי על משהו שיישאר אצלי לטווח ארוך ויספק אותי נאמנות (קצת גיי, לא?) - Altec Lansing ATP3. משתלם? אה, שכחתי לציין…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רסיבר בעל חיבור בלוטות' שאפשר לחבר לטלפון בשביל מוזיקה בנוסף עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות עד 150 ש"ח לשימוש שמיעת מוזיקה בפלאפון SGS2. מה שחשוב לי: איכות טובה, באסים סבבה לא מטורפים, שיהיו עמידים ושיתאימו טוב לפלאפון SGS2. חשבתי על אחד הדגמים האלה: www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-headphone&modelsid=731921,595963,401055,595835
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר בדגמים AVR 1706 ו- AVR 130 130 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36156 1706 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375729 איזה מהם עדיף? מבחינת: איכות סאונד, מראה, נוחות תפעול, איכות, חיבורים, וכל מה שעולה לכם בראש! * ולא להציע לי רסיברים אחרים כי אני יכול לקנות רק את שני אלה במחיר מצחיק....
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי הרמקולים Z5500 אני לא יודע איך לתלות אותם השאלה העיקרית היא האם אפשר לתלות אותם כמו שהם עומדים על השולחן כך על התיקרה???? האם זה משנה שהרמקול הפוך? כי זה יוצא ממש מצויין? והאם יהיה הבדל בסאונד? תודה מיכאל
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה שלום. יש לי מיני-דיסק ועליו מוזיקה נדירה מאוד. האיכות של המוזיקה היא לא ברמה טובה. אני צריך למצוא דרך להעביר את המוזיקה למחשב,למצוא תוכנה תואמת, ולהעביר את התוצאות לדיסק מוזיקלי רגיל. יש לכם רעיון איך להתחיל? באיזה תוכנה להשתמש? איזה קבל אני צריך כידי לחבר מיני-דיסק למחשב? תודה!!! ???
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יום טוב לכולם, אני חדש בפורום ורציתי להתיעץ לגבי רמקולים למחשב שישמשו בעיקר למוזיקה מסוגים שונים ולפעמים סרטים. חשבתי בעיקר בכיוון הסולו 6סי כי חשוב לי צלילים עמוקים ונעימים לאוזן עם באס שחמיאה למוזיקה ולא שולט אלה, אבל בימים האחרונים עלה לי רעיון, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו של סוני משנת 97 שעדיין עובדים מצוין (רק המערכת עצמה הפסיקה לעבוד לא מזמן), חשבתי אולי יותר שווה לי לקנות מגבר או משהו כזה שאני אחבר למחשב ולמגבר לחבר את הרמקולים. תודה מראש על העזרה, קוסטה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים השגתי סרט HD 1080P , סוג הקובץ הוא mkv. המחשב שלי לא יכול להריץ את הסרט כי כנראה אין לי את הקודק המתאים / נגן מתאים . משהוא יכול להמליץ לי על איזה קודק / נגן שיוכל להריץ את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-ATP3 שהזמנתי, ואני לא יכול לחכות כבר לשמוע איתם.... אני אבל צריך לחכות עוד כמה ימים עד שאקבל את המחשב החדש. כשאקבל את המחשב, אשרשר להודעה זו דעה שלי על הסאונד..... אני כבר לא יכול לחכות, ויש לי הרבה ציפיות מהסאונד שצריך להיות, היות ויהיה לי כרטיס קול מצוין (Soundstorm של nForce2 מובנה על לוח אם Epox 8RDA+) ורמקולים שאמורים להיות מדהימים. תודה על העזרה שלכם בעניין, ניר.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכניס את היו אס בי אבל זה לא מראה לי סרטים רק תמונות או מוזיקה... זה בעיה? או שככה זה הטלוויזיה שלא מאפשרת לי את זה ובעיה אחרת חיברתי את הדיוידי ושמתי סרט דרך היו אס בי אבל זה לא משמיע לי את הקולות של השחקים רק קולות רקע. יש סיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לביקורת שהתפרסה לפני מספר דקות בקישור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/xonar_d2 כל תגובה/בקשה/מענה/שאלה (לא בסגנון של האם זה יתאים לכם אישית, אלא יותר על נושאים כללים בקשר לכרטיס עצמו), אתם מוזמנים בהחלט להגיב. Anatoli.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב והייתי רוצה שאני עובר למצב טלוויזיה ששימעו דרך הרמקולים וגם במצב של מחשב עכשיו יש לי רמקולים CREATIVE A300 יש פה תמונה של החיבורים בעיקרון זה רק אוקס אז מה צריך לעשות? אפשר לקנות משו שיחבר בניהם או שצריך לקנות רמקולים חדשים, הכוונה איך זה עובד אין לי מושג. ממש תודה ! תמונה של הרמקולים http://resim.donanimhaber.com/upfile...D47A01E46E.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Sony+MDR-V700DJ&_sacat=0&_odkw=Sennheiser+HD485&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 האוזניות האלה ב30$ מקוריות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בנוגע לקניית כרטיס קול. אני חשבתי עד כה על ה-ASUS Xonar D2X, Razer Barracuda AC-1 ועליו, בגרסאת ה-Champion Series. למישהו יש את אחד מכרטיסי הקול? אם כן, מהי המערכת בה את/ה משתמש/ת? מה השיפור מבחינת FPS במשחקים כמו קרייסיס? איך הסאונד במשחקים, סרטים ומוסיקה? לאיזו מוסיקה את/ה מאזין/ה? המערכת בה אני מתכנן להשתמש היא מערכת 2.0 מבית Audioengine, ה-A5 Black. אני מתכנן גם לרכוש אוזניות לצורך גיימינג, ה-Razer Megalodon. המוסיקה לה אני מאזין היא רוק ומטאל. תודה רבה לעוזרים *ביקורות על הרייזר כבר ראיתי והן מדהימות בגיימינג. במוסיקה וסרטים הן גם ממש טובות אבל לפיהן הוא לא מציג ביצועים שמתאימים לכרטיס ברמתו. השיפורים שהוא נותן מבחינת FPS הם גם סבירים ביותר. אז א…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-