עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by razoli,

איך הכרטיס הנל?? ראיתי אותו ב 170$ ב NEWEGG

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. שלום לכולם... אם לדוגמא אני הולך לבצע שינוי דראסטי במערכת השמע שברכב יש צורך להודיע על כך לרשויות? כי צריך להודיע על כל שינוי ברכב השאלה אם זה כולל גם את המערכת שמע שבמכונית ברמה של ממערכת שמע פשוטה מאוד למערכת של סאב 12 אינץ מגבר מאק אודיו וכל הדברים האלו... תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  3. בעקבות תגובות של אנשים שאומרים שבלו טאק משפר את איכות הסאונד באוזניות סגורות החלטתי שאני רוצה גם ורציתי לשאול אם האם יהיה שיפור באוזניות שלי? סנהייזר HD-205 ואיפה בדיוק אמורים להשים את הבלו טאק? אני יודע שבתוך האוזניה אבל אני לא יודע בדיוק איפה (מסביב, מאחורי הדריבר/ממברנה של האוזניה...) וכמה להשים? תודה, גיל 8)

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. ראיתי הרבה המלצות וחשבתי לרשום פה הודעה, אולי יצא סוג חדש אני יודע.... מערכת 2.1 למחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה, שיהיו רמקולים עוצמתיים ואיכותיים , תקציב עד 900 ש"ח...

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by ekroni,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות כי האוזניות שיש לי עכשיו ממש לא טובות והם באיכות נמוכה . התקציב שלי הוא 520 שקל עם חריגה של איזה עשרים שקל . בנתיים ראיתי שיש את ה SHURE SRH750dj ואת ה reloop rhp 10 אני שומע דאבסטאפ ראפ היפהופ מטאל , תראש מטאל וממש קצת קלאסי , בקיצור הכול חוץ ממזרחית ודיכאון אבל עם דגש על תראש מטאל , מטאל דאבסטאפ ראפ והיפהופ. חשוב לי איכות שמע כמובן העיצוב פחות אבל עיצוב טוב גם נחמד שיהיה אפשרי להסתובב איתם ברחוב שיהיו ניידות תודה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  6. היי, לחבר שלי H10 (של iRiver מין הסתם), והוא התנתק לו מהמחשב תוך כדי העתקת קבצים. עכשיו כשמנסים להדליק את המכשיר, הוא מראה שעון של טעינה אבל לא עובר את זה. מה עושים, למישהו יש הצעות? יש איזה משהו שאפשר לעשות? לתקן את הקבצים של מערכת ההפעלה של המכשיר? לשחזר את המערכת?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  7. לתמונות : ( השוואה עם דגמים קודמים , סדרת H100 ו H300 ) http://www.misticriver.net/boards/articles.php?action=viewarticle&artid=14 לאתר שכבר מציע את האייריבר למכירה , במחיר מפתיע של 250 דולר : http://www.adorama.com/IRHR1020BL.html?searchinfo=h10&item_no=3

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TicTacToe,

משיהו מחברי הפורום מכיר את המותגים הללו יותר ממבט חטוף בחנויות אלקטרוניקה? מתלבט בין דגמי 40 אינץ' LED (בשני המקרים מדובר באחריות ל3 שנים). האם זו קנייה חכמה לשימושי קונסולה וHTPC (סרטים פה ושם)? או שמא עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים ולקחת SAMSUNG/LG (למרות שבהמון מקרים לא ראיתי הבדלים מבחינת איכות התמונה וTCL אף הפתיעו עם איכות לא רעה בכלל).

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן. קניתי היום את הX5 מבאג . הגעתי הביתה והדבר הראשון שעשיתי זה לחבר את הנגן למטען (הכוונה היתה ל16 שעות כמו שהמליץ לי המוכר). אחרי בערך חצי דקת טעינה פתאום הנגן כותב לי שהטעינה הושלמה ואז כיבה את עצמו. זה היה נראה לי מאוד מוזר , במיוחד כאשר ביררתי עם המוכר שהמכשיר חדש לגמרי ואף אחד לא נגע בו (כלומר לא מכשיר תצוגה). איך יכול להיות שמכשיר שצריך להיות מוטען 16 שעות יטען אחרי חצי דקה בלבד. אז חיברתי אותו שוב למטען , ושוב , אחרי חצי דקה הוא שוב החליט שהוא נטען לגמרי ומכבה את עצמו. לפעמים הוא נכבה ככה סתם ואז אני צריך לשחק קצת עם החיבור ושוב הוא נטען לחצי דקה. התקשרתי למוקד תמיכה ארצי של באג ושם התומך אמר לי להדליק את המכשיר . לא הבנתי בדיוק בשביל מה , הרי תמיד אומרים שקודם…

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  10. אני רוצה לקנות טלויזיה לסלון בגודל 42" מישהו יכול להמליץ לי על אחת טובה? ומה שווה לקחת? HD READY או FULL? הטלויזיה תשמש לצפיה בסרטים דרך יס ואולי בעתיד אני אקנה לה גם מחשב להצגת סרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by -=THE MUMMY=-,

בקומנדוס 3 וגם היו לפני זה אם כמה משחקים אז ככה.. שאני נכנדס למשחק..המשחק מבחינה גרפית טס..עובד חלק.. אבל הסאונד..הוא עושה רעשים...שמישו מדבר או שיש שיר..אז זה עושה רעשים צרודים כאלה.. מה עושים?????? נ.ב התקנתי דירקט איקס (directx) והורדתי עדכון לכרטיס קול ולא עוזר..

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. Started by asheryo1,

יש לי מחשב HTPC עם כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 האם אפשרי לחברו לרסיבר כך שיוציא סראונד מסרטי HD ו-DVD? אם כן אך?? או שכדאי לקנות אחר, תקציב של 200-250 שקל. תודה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  13. בעיה במגבר harman jardon avr 7500 המגבר נדלק ונכבה אחרי 5 שניות בחיים לא היו לי בעיות איתו היום אני בא להדליק את המגבר הוא נדלק אני רואה על איזה ערוץ אני מחובר כאילו aux cd/dvd וכול זה ואני רואה מה הווליום שלי ל 5 שניות והמגבר נכבה מה יכולה להיות הבעיה?? בתודה עמית עריכה- עכשיו חברתי את המגבר לטלויזיה ואני רואה תצוגה אני יכול להכנס להכל אבל המגבר נכבה כרגיל אחרי 5 שניות ואז לחצתי על הלחצן Multiroom בשלט הוא נכנס למצב שאני לא רואה כלום כתוב לי מולטי בקטן ולא שומעים ולא רואים כלום?!?!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. ע"פ בדיקות באינטרנט אני מסוגל להתייחס רק להבדלים הוויזואליים ביניהם: 1. דרייבר MID קטן יותר ב 8C. 2. פורט אחד במקום שניים ב 7C וממוקם בגבהים שונים. 3. אין צלעות קרור למגבר. 4. כניסות דיגיטליות. 5. שלט שונה. מאוד הייתי רוצה להבין איך סעיפים 1 - 4 משפיעים על הצליל, העוצמה והאמינות אך לא ניתן להאזין להם באף חנות. האם יש למישהו את ה 8C ? האם יש למישהו תובנות על ההבדלים ומה עדיף ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by gili222,

קניתי לאחרונה בנפרד DVD וגם חמישה רמקולים עם סאב. הבעיה שלי היא שאני מצליח למצוא את החיבור הנכון בין הסאב לDVD כך שאני אוכל לשמוע את הרמקולים כל אחד בנפרד. אני יכול לשמוע סטארופונית אך בSUROUND אני שומע רעשים וזמזומים. הכבלים שקיבלתי מDVD:כבל עם 3 בננות (אדום שחור וצהוב) בכל צד וכבל עם פינים (כמו במדפסת) בצד ו3 בננות בצידו השני מרמקולים:בננה עם פינים בתוכה ובצד השני יציאות ל-6 בננות (כביכול לDVD) אם תוכלו לפרט כיצד אני יכול לחבר את DVD לSUB כך שאני אשמע SUROUND אשמח מאד אם תצטרכו פרטים נוספים אשמח לעזור תןדה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חיבור מ DVD לרמקולים z-5500 (הגיעו היום )... כרגע אין לי אף אחד מהכבלים ואני שואל לפני הקנייה. תודה לעונים חיים בהמשך לתשובה שקיבלתי: לוג'יטק ממליצים על כבל קואקס 75 אום. האם מדובר בכבל סטנדרטי או שזה כבל מיוחד?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. משתמש באזניות ובסרטונים\שירים אני שומע דיבורים חלש מאוד לעומת רעשי רקע ששומעים רגיל. התופעה קיימת רק באזניות שאני מחבר לחיבור AUX בלפטופ. עכשיו בדקתי עם אוזניות עם חיבור USB ואין את אותה בעיה. הבעיה לא באוזניות, הן עובדות מצוין שאני מחבר אותן לאייפון.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by DaniLp5,

אני מחפש נגן בעל סאונד איכותי. יש לי את ה-IPHONE 4S שלי ואני רוצה לדעת אם יש בכלל נגן שמסוגל לתת ביצועים יותר טובים ממנו מבחינת סאונד. אני מדגיש שאין לי צורך בנגן שינגן גם סרטים או משחקים, נטו מוזיקה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

יש איזו תוכנה שאתם ממליצים עליה להפוך CD רגילים לקבצי MP3?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני חייב עזרה בבחירת רמקולים למפרט מחשב שהורכב באתר IQPC על ידי המומחים בפורום מפרטי מחשב... הרמקולים צריכים להיות איכותיים ( עדיפות ל-CREATIVE, החברה הגדולה ביותר שאני מכיר).... הם צריכים להיות סראונד כמובן, ובנוסף הם צריכים להיות רמקולים שניתן לתלות אותם על הקיר.. עקב היותי חובבן בתחום האודיו למחשבים החלטתי לפנות לפורום זה בבקשת עזרה... :s05: אודה מאוד למייעצים ולעוזרים.... להלן המפרט ---- כרגע ללא כרטיס מסך...(עקב התלבטויות קשות :s05:) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤426…

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  21. http://www.samsung.com/in/consumer/detail/spec.do?group=television&type=television&subtype=plasmatv&model_cd=PS42Q91HM/XTL&fullspec=F מלבד חוות דעת כללית שהייתי רוצה לקבל (בייחוד ביחס ל LG PG200R) מטרידה אותי העובדה הבאה: ע"פ הנתונים מאתר החברה, הרזולוציה של המסך היא 1024X768. המסך הוא 16:9 והרזולוציה 4:3 מה שאומר שהפיקסלים הם רחבים או שיש ביניהם רווחים גדולים. השאלה היא כיצד האינטרפולציה תשפיע על האופן שבו תוצג התמונה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  22. הזמנתי אותו אתמול מPCH מה אתם אומרים עליו? יש לי צורך בפאנל אני רוצה להקליט מהפטיפון ולערוך ולנקות רעש במחשב ואני גם צריך יציאה אופטית בשביל להקליט למיני קיצר יש לי מה לעשות עם הפאנל מה אתם אומרים עליו? אני חושב שהסאונד של הפרודיג'י 7.1 יותר טוב אבל איך הכרטיס?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by B0necrack3R,

האלן.. היום בעת תנועה אחת לא זהירה באוטובוס משכתי בחוט של השלט של IMP 250 ועוד כך שהחוט יצא מתוך השלט ועוד הספיק להיקרע בתוכו! החוטים בפנים מאוד מסובכים ואיני יודע מה להלחים למה! האם מישהו שניתקל בבעיה דומה יכול לעזור לי? או להגיד איפה אני יכול למצא איזהשהו תרשים\מפה של מה להלחים למה?? תודה! 8)

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by nbd,

שלום. אני מבקש שתמליצו לי על DVD שקורא XVID וDIVX וגם כתוביות בעברית לא מובנות. אני מתכוון שאני פשוט יצרוב סרט יחד עם הכתוביות על דיסק DVD ואני יוכל לראות את זה. חשוב שהוא יקרא צרובים ואולי גם MP3 אבל לא הכרכי. שיהיה מחברה אמינה ואיכותית. המחיר לא ממש חשוב אבל שלא יהיה בשמיים. אני מתכוון שיהיה יחס איכות-מחיר. יכול להיות שאני קונה את המכשיר בדיוטי פרי אז אולי שמה יותר זול. הרצתי חיפוש והדבר היחיד שהיה לא כל כך ישן המליצו על Pioneer DV575 אני לא ממש מבין בכל העניין של המכשירים האלו. אז אני מבקש שתמליצו. תודה רבה [:

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by steelmanx,

אי מעוניין לקנות נגן ואוזניות דרישות: נגן: 16GB זיכרון מינמום תמיגה בFLAC אוזיות:מיעודות למוזיקה בלבד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.