עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cheif,

ה-Chromecast של חברת גוגל, שהוכרז בשבוע שעבר, נחת הבוקר של שולחני. אמנם לא היה לי הרבה זמן לשחק ולהתרשם ממנו אבל ממבט ראשון נראה שמדובר במוצר מצויין. סקירה ראשונית שלו, כולל מהלך ההתקנה ותמונות אוטנטיות של המוצר ותהליך ההתקנה ב-LINK המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3918

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by six99,

Please someone can help? I don't understand how to connect the cables I tried with the green one but sound is shit thanks in adavnce for your help

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by slipknot94,

אהלן בעבר קניתי את האוזניות Sennheiser HD205 והשתמשתי בהן תקופה אבל תמיד אחרי איזה חצי שעה של שימוש בהן כאבו לי האוזניים והראש כי האוזניות מאוד לוחצות למרות שניסיתי לסדר ולכוון אותן. חבר שלי הביא לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 שהאמת הן ממש נוחות אבל הוא הביא לי אותן עם בעיה כנראה במגעים שגורמת לזה שבאוזן ימין לא שומעים לפעמים ויש רשרושים וזה ממש יכול להציק. בא לי להתחדש באוזניות חדשות והכי חשוב לי שיהיו מאוד נוחות לשימוש של כמה שעות שלא יילחצו וכמובן עם איכות טובה ושיהיה בסביבות 250-350 ש"ח אשמח להצעות תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by דובי770,

היי זה בערך מה שאני רוצה: closed back, סאונד נקי בלי בס מיותר (הBEATS לשם השוואה לא הרשימו אותי), שמעתי את הATH-M50 והיה נשמע נחמד אבל הצליל פחות עשיר. לשם השוואה אני שומע בshure se215, בגדול אני רוצה צליל דומה. השימושים שלי הם: מוזיקה בסגנונות פופ, קלאסית, טראנס וגיימינג. התקציב הוא 1000 ש"ח, עם חריגה של עד 300 ש"ח אם זה באמת מצדיק את זה. יהיה נחמד אם זה יהיה אוזניות עם עיצוב יפה (אפילו שעיצוב זה לעיני המתבונן). תודה, דובי

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. רצוי מסך 37-42 אינץ' בתקציב עד 2500 שקלים. המטרה היא לחבר למחשב באמצעות כבל HDMI או משהו ולהפעיל משחקים כבדים וסרטים מהמחשב כדי שאוכל לצפות בזה במחשב. אשמח לדעת בנוסף - אם אני צריך לקנות משהו בטלוויזיה או במחשב כדי שההתאמה בין המחשב לטלוויזיה תהיה טובה יותר. - ואם יהיה דיילי במידה ואני מפעיל משחקים במחשב וצופה בהם בטלוויזיה, או שזה יהיה כמו לחבר מסך גדול יותר למחשב. הצעות?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by avilavi,

אעשה את זה קצר הרמקולים שלי הם SOLO6C שמחוברים ל PC נכון לעכשיו אני משתמש בכרטיס קול VT2021 המובנה בלוח H77-D3H עלה בדעתי נושא שדרוג כרטיס קול או איזה DAC חיצוני נחמד ASUS Xonar Essence STX ב 500 שקלים מיד שניה https://www.asus.com/Sound_Cards_and_DigitaltoAnalog_Converters/Xonar_Essence_STX/ כרטיס קול אגדי, אני מאמין שאין צורך לפרט SMSL SD-793II ב 60 דולר מאיביי http://www.ebay.com/itm/SMSL-SD-793II-DAC-DIR9001-PCM1793-OPA2134-Coax-Optical-Input-Headphone-Amp-B-/121195265287?pt=US_Home_Audio_Amplifiers_Preamps&hash=item1c37ccfd07 מדברים עליו המון בפורומים בחו"ל(ובכלל על המוצרים של SMSL) רובם ככולם משבחים אותו נתקלתי במספר תלונות על מכשירים ששבקו חיים בפתאומיות. אך לא…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. היי.. אז אני בעיקרון רוצה לקנות מחשב + טלוזיה המטרה העיקרית זה לצפות בסרטים / סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה לרב) אבל שיהיה גם אפשרות סתם לגלוש באינטרנט ולקרוא מידע וכאלה השאלה זה איזה מסך טלויזיה יתאים לי.. כלומר נניח אני קונה מסך טלויזיה 40" ואני גולש באינטרנט, אני אוכל לראות ולהבין את מה שכתוב? אם אני במרחק 3 מטר מהטלויזיה נניח.. משהו כזה? ראיתי שממליצים פה על המסך של סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=850381 אז לדוגמא הוא, זה מתאים לצרכים האלה? ואם לא כל כך אז מה כדאי לי לחפש..? דרך אגב.. יש מסכי טלויזיה.. בלי רמקולים? חח כאילו נניח ויש לי רמקולים משלי

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by zam,

היי. עד היום היה לי את ה- Koss portapro נהנתי מהם עד שאתמול באופן טראגי הן שבקו חיים. מצבן הוא מעבר לתיקון. אני רוצה לקנות חדשות והתקציב הוא 100$ ולא לירה אחת יותר. השימושים שלי הם על המחשב בעיקר. משחקים מוזיקה וכדו'. המלצות לחנויות on-line תתקבלנה בברכה. הנה כמה דגמים שהומלצו ע"י אתרים בחו"ל: Sennheiser PC-330 חוות דעת חנות קילומבו - 390 ש"ח Razer Kraken pro חוות דעת חנות K.S.P מחיר 340 ש"ח Plantronics GameCom 780 Amazon - 60$ e-bay - 79$

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אני מחפש המלצה לאוזניות in ear שתואמות לאייפון. אין ז'אנר ספציפי שאני שומע, אז אני צריך משהו שמתאים למגוון סגנונות מוזיקה. אם יש משהו בתקציב שמגיע גם על 'שלט' לאייפון אז מה טוב, אבל גם אם לא זה ממש לא מפריע לי. התקציב שלי כרגע הוא כ- 150₪ תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by YTZ,

-

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. מה נשמע חברה? אני מחפש לקנות מערכת סראונד לחדר. הבעייה היא שזו פעם ראשונה שאני קונה כזה דבר ואני באמת לא מבין בזה כלום. האם הכבלים שמגיעים מספיק ארוכים כדי לתלות אותם בחדר שגודלו 4 מטר בערך? (אני רוצה בכל פינה של קיר רמקול).. האם יש סאב וופר שהם צריכים להתחבר אליו איכשהו? המטרה היא שהוא יתחבר ללפטופ שלי ולטלוויזיה. LGהטלוויזיה היא מדגם 42LC53 (משנת 2007). תקציב הרמקולים: עד 800 ש"ח. המטרה של הרמקולים - מוסיקה וסרטים. לא צריך משהו מקצועי ממש.. העיקר שישמעו סבבה. (עד עכשיו השתמשתי ב- ATP5 או משהו כזה אם אני זוכר נכון - רמקולים2.1 והם היו מצויינים...) תודה רבה והמשך שבוע טוב!

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. בראשותי זוג SOLO7C שמחוברים למחשב לצורך מוזיקה, מאוד נהנה מהם. שואל האם כדאי לשדרג לדגם החדש (SOLO9C) מבחינת איכות סאונד? לא מצאתי סיקור בעניין או בכלל סקירה לגביהם. אשמח גם לשמוע חוו"ד ממי שמשתמש בדגם החדש (9C).

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Chiba,

קריאה לעזרה~ קניתי לאחרונה רמקולים שהמליצו לי כטובים ותמורה טובה למחיר שיכולתי להרשות לעצמי, Microlab M-111. חיברתי אותם למחשב בחדר ושמתי את הסאב במקום המומלץ (מתחת לשולחן, פונה לכיווני) אבל הסאונד היה ממש מזעזע. דהוי ומרוח, מזכיר זיופים של ביטס, אוזניות שחצי מקולקלות או כבל חצי מחובר (והכל היה מחובר והדוק כמו שצריך). לא היו הגדרות מיוחדות בכרטיס קול ובאקוולייזר וחיברתי אותם גם ל- HTC ONE לצורך בדיקה, אותה הבעיה. לקחתי אותם לבית של חבר לבדיקה ושם הם נשמעו סבבה לגמרי, לא משהו שהייתי מתלונן עליו. בדקתי גם במחשב וגם בפלאפון. הסיבה היחידה שאפשר לחשוב עליה היא אקוסטיקה, אבל אני לא מוצא למה האקוסטיקה בחדר שלי תהיה בעייתית ברמה של לגרום לרמקולים טובים להשמע כמו מה…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by fungiman,

במסגרת מתקפת השדרוג האחרונה של מערכת הסטריאו שלי, החלטתי לשפר את המקור. אחרי מחקר מעמיק החלטתי לרכוש כרטיס קול פנימי דווקא, את ה-essence STX של חברת אסוס שגם כולל בתוכו מגבר אוזניות שנחשב לאיכותי למדי. לפני מס' ימים, שדרגתי גם את האוזניות. עד כה השתמשתי בעיקר בגראדו SR80 הישנות שלי, אוזניות שפעם (לפני 8 שנים) נחשבו ל-value for money מעולה. האוזניות הוותיקות עדיין מעולות ונשמעו נהדר עם כרטיס הקול החדש, אולם הרגשתי שאני מפספס המון פירוט במיוחד בתחום המיד והטרבל החשובים לי. החלטתי לפנק את עצמי באוזניות חדשות ואחרי חרישה בפורומים השונים בארץ ובחו"ל הפור נפל על ה-SRH940, שכאוזניות סגורות גם מאפשרות לי לנוח עם מוזיקה אחרי שאני חוזר מעבודת לילה וכן לאוזניות אימון קלידים לילד. …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  15. שלום, אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין להצטייד בheadset חדש. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אך גם למוזיקה. העדפה לחיבור 3.5 מ"מ. אבל גם USB מתקבל. חייב לכלול מיקרופון. תקציב עד 500~ ש"ח. עדיף פחות תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by nirV33,

[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום רב, מעוניין לקנות טלויזיה חדשה לסלון, פרמטרים לבחירה: 1. מרחק צפייה עיקרי 4.3 מטר.(מרחק בין קיר לקיר 4.5 מטר) 2. יש חלון ומרפסת שמש ליד טלויזיה (יחסית מואר). 3. השימושים למסך- תכנים רגילים 80%, סרטים 10% באיכות HD, כבלים HD 10%. 4. תלת מימד רצוי למראות שאני לא ממש מבין בזה.5. השקעה- עד 10,000 ש"ח. כמובן שמחפש את המסך עם איכות התמונה הטובה ביותר. השאלה הראשונה מה גודל מסך שאני צריך האם 46-50 מספיק או שאפשר ללכת על 55-59 אינץ? :s05: בתודה מראש, ניר [/td][/tr][/table]

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. שבת שלום לכולם האם קיים פתרון זול(עד 600 שח) שיכול להריץ xbmc, סרטים ב720p, שהוא בגודל קופקטי עם כניסת usb? תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, יש לי לפטופ עם מסך 1366X768.אני מחבר אותו ב HDMI 1.3 מוזהב לטלביזיה FULL HD. שאני על הרזולוציה הטבעית של הלפטופ הכל נראה טוב ויפה במסך טלביזיה. ברגע שאני עולה לרזולוציה גבוהה בדרגה אחת (ומכבה את מסך הלפטופ כי הוא לא תומך) אז המסך טלביזיה נראה פשוט מגעיל ! מטושטש, אובר חדות, אובר קונטרסט, ועוד...זה לא בעיה של הגדרות כי חפרתי במשחשב ובמסך שעות בהגדרות וניסיתי לשפר את התמונה אבל היא נראית מגיעלה ! אני חושב שאני צריך אולי איזה שהוא דרייבר ללפטופ.... הדגם הוא אסוס U56E RAL9 תעזרו לי בבקשה למצוא מה הבעיה ! (:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות זוג רמקולים רצפתיים בתקציב של עד 1000 שקל שיספקו את העבודה למרות המחיר הזול יחסית שימוש בעיקר למוזיקה וסרטים. *חשוב שיהיה כולל בהם סאב.. אני רוצה פשוט לחבר את שניהם לרסיבר וזהו. הרסיבר שלי JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב . אני לא מבין ברמקולים ובאיכות אבל אני יודע שבמחיר כזה קשה למצוא משהו טוב. למרות זאת אני מעוניין לקנות משהו הכי טוב שאפשר במחיר זה. אמשח לקבל עצות וטיפים לקנייה . תודה ! שמעתי על רמקולים טובים מסוג Morel MLP-501 מישהו מכיר? ואיפה אפשר לקנות אותם וגם על הסוג הזה : Pure Acoustics דגם:650F - BLACK *דרך אגב אני מחפש רמקולים גבוהים כאלה עד גובה של מטר ורוחב עד 25 סמ

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לכולם! אחד המחשבים שלי מוציא זמזום מציק, שנשמע בעיקר כשהמחשב לא מנגן סאונד כלל, מדובר בזימזום די חזק שמפריע. הרעש נשמע כבר בכמה רמקולים שונים - שלעולם לא חוויתי איתם בעיות עם מחשבים קודמים. מה יכולה להיות הסיבה?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Psychedelic,

אהלן,אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. אני יודע שלSTX יש מגבר אוזניות,שזה תוספת נחמדה אבל לא משהו שישפיע על הקניה. השימושים הם מוזיקה וסרטים/משחקים 5.1,בדגש על המוזיקה. מה יהיה עדיף ולמה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Shoko,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות רקולים חדשים למחשב כי שלי כבר הולכים למות.. השימושים : 1. מוזיקה- באמת שמכל סוג, מאחותי ששומעת מזרחית עד אלי ולאבא שלי ששומעים רוק לסוגיו, גם פופ..באמת שהכל מהכל ישמע ברמקולים. 2. מעט משחקים - מידי פעם אני משחק ושומע ברמקולים. - לא כזה חשוב. 3. סרטים. עדיפות לרמקולים שקיימים ב- KSP כי זו החנות היחידה שיש לי בעיר (בית שמש). מה שחשבתי זה אלו : Altec Lansing VS4621, 2.1 http://ksp.co.il/?uin=10328 Microlab SOLO 4C 2.0 http://ksp.co.il/?uin=12992 Microlab X13 2.1 http://ksp.co.il/?uin=15357 כמובן שגם הצעות אחרות יתקבלו בברכה.. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן חברים, יש לי זוג רמקולים מדפיים של OMEGA AUDIO, לא זוכר אם זה דגם L-7 או 105. http://www.omega-audio.co.il/document/53,84,8.aspx http://www.omega-audio.co.il/document/53,84,9.aspx בנוסף יש לי סאב אקטיבי 10" שלהם: http://www.omega-audio.co.il/document/53,81,15.aspx רציתי לדעת מה אני צריך בכדי לחבר הכל שיעבוד עם המחשב וגם עם הממיר של YES. כרגע יש לי מגבר וינטאג' Harman\Kardon 330c שאני מעוניין לשדרג למשהו מודרני. הרמקולים מחוברים למגבר עם כבלים עם קצוות חשופים. הסאב למחשב עם כמו כבל AUX. והמחשב והממיר מחוברים ישירות למגבר. אשמח להמלצה על מגבר\רסיבר ולדעת אם יש כבלים נוספים שאנ…

24. Started by slamdunk,

אהלן מחדש את הסלון מחפש מערכת טובה למוסיקה חזקה, שתהיה איכותית בבאסים וגבוהים אני לא מבין כלום בכל מה שקשור למערכות שמע, יציאות וואטים כל מי סימבולים וז׳רגון ווקאלי, לכן אשמח להמלצות למערכת לסלון (לא גדול) ולחדר. תקציב לשניהם 1,000 שח, חשבתי להקצות 300 מערכת שמע טובה למוזיקה משחקיםלחדר ו700 למערכת סלון שתהיה חזקה יותר (אם זה תואם את הציפיות במחירים של היום) מצאתי את זה לחדר https://sel.co.il/mqrn-qvl-150w-em-arc-hdmi-vknish-avptit.html אשמח לעזרתכם

25. יש איזה שהוא כבל שיכול לחבר את החוטים השחורים והאדומים האלה לחיבור נורמלי לחור הירוק במחשב כדי שאוכל לשמוע מהמערכת בתור רמקולים? במקום לקנות רמקולים מעפנים ב30 שקל שיהרסו אחרי חודש . כל דרך אפשרית ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים