אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המערכת הנ"ל אני מחפש מערכת לחדר ילדים.. רצוי שיהיה חיבור USB ודיסק MP3 וקריאת טאגים .. המערכת הזאת שווה את הכסף ? http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MCM233&Cat2Cat1ID=148&Cat2ID=789&aff=Zap〈=he מה זה אומר 20W ? היא עוצמתית ? תודה מראש בן.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, דפדפתי בין דפי הפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה שלי כי כל אחד והדרישות שלו. אני מחפש אוזניות בעקרון עד 500 ש"ח עדיף עם מיקרופון אך לא חייב, סגנון המוזיקה הוא בעיקר פופ,מזרחית. יחוברו לגלקסי2/נגן MP4. אשמח לשמוע המלצות לקניה בארץ/חו"ל. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות חדשות! תקציב- 450 שקל. אפשר אולי גם קצת יותר.... מקום קניה- רק מאמזון ( amazon) שימושים- להקשבה למוזיקה מחוץ לבית, דרך הנגן שלי שהוא גם הפלאפון שלי (גלאקסי S ) פנוקציות- שישתיק את הקול מבחוץ, שיראו טוב, כמובן שהאיכות מוזיקה עדיף שתהיה גבוהה אם באסים טובים, נוחות, עמידות, ומעוד חשוב שיהיה פירוד והפרדת צלילים גבוה (שישמאו כל צליל בנפרד במקום בגוש מעורבב.) סוגי מוזיקה- רוק (sistem of a down,ACDC, GUNZ N ROSES) , ג'אז, מוזיקת מערבונים (הטוב הרעה והמוכארמוזיקה אם צלילים של חיות והרבה כלים), בעיקר דברים מורכבים אם הרבה צלילים! אני מעוד אהבתי את הAKG הקודמים שלי, אבל הם היו לא נוחות מספיק.. וגם התקלקלו לי המגעים.. היה לי AKG K518 ו AKG K512
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
הזמנתי את האוזניות הנ"ל לפני שבועיים, אחרי בדיקות וקריאות וכו, והיום הם הגיעו! קבלו אנבוקס וסיקור קצר. אני אנסה לדייק כמה שיותר ולהיות כמה שיותר נייטרלי. זהו הסיקור הראשון שלי. *האוזניות עדיין לא עברו BURN IN, אשתדל לעדכן בהמשך. מפרט: Transducers/Drivers: Dynamic, 10.7mm Rated Impedance: 32ohms Closed Dynamic Sensitivity: 110dB at 1mW Frequency range: 20 ~ 20000Hz Distortion: <= 0.3% @ 94dB Channel balance: =< 3dB (at 1000Hz) Rated input power: 10mW Maximum input power: 40mW Plug: 3.5 mm 45-degree gold plated Cable length: 1.3 meters Y co…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, וחג שמח. יש לי בעיה מאוד מאוד מתסכלת. הרמקול השמאלי במערכת הרמקולים שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי לחבר הפוך את הרמקולים, והתוצאה הייתה שפתאום רק הרמקול השמאלי (שהיה מחובר ליציאה הימנית) עובד. הבעיה היא בבאס, שמשמש גם המגבר של המערכת, כנראה היציאה השמאלית שלו כבר לא עובדת. השאלה היא אם יש לי מה לעשות מלבד לממש אחריות, ואם כן, כמה אחריות יש על מוצרי האודיו של לוג'יטק.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה פרטים בקשר לבחירה נכונה של טלויזיה. הטלויזיה אמורה לשמש לPS3 .. למחשב לסרטי HD וגם לממיר הוט.מה אני צריך לחפש בטלויזיה ?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי ליקנות siberia v2 כי הרבה אמרו לי ליקנות ושזה שווה. מצאתי את הsiberia v2 אחרי הרבה חיפושים בtms ובבאג. tms 340 וbug 400 בבאג סתם יקר אז קניתי מtms. הזמנתי הייתי מאושר שזה יגיע לדלת שלי עוד 4 ימים, חיכיתי 4 ימים לא הגיע, התקשרתי, מתברר שהם פשוט החליטו לבטל את ההזמנה שלי בלי להגיד כלום כי אין את זה במלאי (דיברתי עם מוכר בחנות ליפני זה כדי לוודא את זה לפני הקנייה). נקודה למחשבה אם אתם באים להזמין מtms... ראיתי הרבה תגובות טובות מאנשים שקנו מהם ועיצבן אותי מה שהם עשו. אני לא מצליח לימצוא שום מקום אחר בארץ ליקנות ממנו. 2 שאלות: א. יש למישהו עצה לאוזניות עם מיקרופון (לגיימינג) אחרות? ב. אם הן בכל זאת הכי מומלצות, מישהוא יודע אולי על עוד חנות בארץ שמוכרת אותם ויש לה …
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
השימושים אך ורק HOT (ממיר HD) וסרטים בפורמט MKV. מרחק צפייה 1.5 מטר עד 3.5 מטר. (תלוי איפה יושבים בחדר יתרון לדגם שתומך בחיבור רשת וסטרימינג בחיבור USB. תקציב עד 5000.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי מקנדה ממישהו שאמר שקיבל את האוזניות האלו מתנה ומכר לי ב150 דולר אותם. לפני שיגיעו אני רוצה לדעת איך לדעת אם הם לא מזויפות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, החלפתי לאחרונה את המחשב למחשב עם הלוח של אסוס המצוין בכותרת. לפני זה השתמשתי בכרטיס קול PCI של MAUDIO דגם Audiophile 192, אשר עשה עבודה מצוינת אך לצערי הוא אינו מתאים ללוח החדש. רציתי לשאול האם הכרטיס המובנה של האסוס נחשב כרטיס ברמה ומספק סאונד טוב? שאלה נוספת היא לגבי כבלים אופטיים,האם אורך כבל של 3.5 מטר אמור לאבד מאיכות הסאונד בשל אורכו או שזה לא אורך מספיק גדול על מנת לאבד איכות. (עד היום השתמשתי בכבל קואקסיאלי) אם יש בעיות עברית אנגלית אני מתנצל מראש, אני כותב מהסמארטפון שלי. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תקציב : 500 ש"ח. שימוש במחשב לסרטים , משחקים ומוסיקה. גודל החדר 20 מ"ר. עדיפות למערכת עם אפשרות תלייה { מובנת - בלי צורך לקנות רכיב נוסף ( חשוב מאוד) } ועם שלט רחוק.(אמינות המערכת חשובה). חשבתי על אלהחדשים) - Microlab FC365 , Microlab M-960 , MicroLab M-860 . או על קולנוע ביתי יעודייםמשומשים או אולי חדשים) - Panasonic דגם SC-PT85 , דגמים של LG או חברות אחרות ( המלצות). והאם אפשר לשמוע באופן סביר + במערכת רמקולים לווינים? אשמח לקבל המלצות על אופציות נוספות (אם אפשר עם אפשרות תלייה) (שמעתי על לוגיטק). נ.ב : אני יודע שהתקציב נמוך מאד למערכת 5.1 אבל אני רואה סרטים בעיקר ו2.1 לא יספיק לי (ואני סטודנט). והאם בדוגמאות שהבאתי יש אפשרות תלייה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משלים ציוד.... ה-HD20 בסביבות ה-6K, ה-PRO8200 כבר בסביבות ה-7K קישורים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=HD20 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=PRO8200 סקירות: http://www.projectorcentral.com/home-theater-multimedia-projectors.htm?sort=8#1 http://www.projectorreviews.com/1080p-projector/projectors_under2000.php שימושים: * צפיה מגוונת - גם בחדר 3X3 וגם בסלון 5X6 * בעיקר תכני HD וקצת XVID ללא TV כלל. * יחובר למחשב - ממשק WIN רגיל ולכן חשוב שטקסט יהיה ברור דיו. * גם למצגות מדי פעם * צריך להיות שמיש ועם תמונה טובה גם בתאורה עמומה. * שקט ככל האפשר. * נייד אבל לא ברמה יומיומית. אשמח להמלצות - גם למשהו זול יותר בט…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש לשדך לK240 Sexttet שלי מגבר מנורות כלשהוא, כאשר שמעתי אותן מהSPL Auditor הייתי בהלם מרמת מהראליזם והשקיפות של המידריינג', לא שמעתי שום דבר דומה לזה עם אוזניות דינאמיות אחרות, גם מהסנהייזר HD800 מאותו המגבר. הבעיה הייתה שלאודיטור יש סאונד כמעט שטוח אבל עם נטייה קלה לטרבל ולכן התוצאה הייתה קצת צורמת עם גירסת המאוחרת והיחסית בהירה גם כך של הSexttets שלי. בנוסף, הבאס שלהן לא מצטין בנפח רב ואני חושב שמנורות ייתנו מענה יותר טוב מSS בתחום הזה. מגבר אחד שהשם שלו מושך תשומת לב מהר מאוד הוא הCrack, מגבר DIY מסוג OTL של חברת הבוטיק Bottlehead. מדובר על מגבר מנורתי טהור, מנורה בכניסה ומנורה ביציאה, DC coupled, ללא שנאי ביציאה, ולכן יתאים לאוזניות בעכבות גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מעבר למה שאמרתי בכותרת, הדבר העיקרי שחשוב לי במסך זה איכות הצבעים שלו, אני רוצה צבעים כמה שיותר חיים, ושחור באמת שחור. מבחינת חיבורים רצוי שיהיה DVI אין צורך בתלת מימד, חבור אינטרנט, מליון כניסות ודיאו, USB וכו אם יש מסך שעונה על כל הצרכים האילה ב37" או 42" אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תודה לעונים, http://www.alessandro-products.com/headphones.html
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום עקרונית השימוש היחידי שלי לטלויזיה העתידית יהיה גיימינג בחיבור לקונסולה (XBOX PS3) וקצת סרטי HD ממחשב לאחר דפדוף בפורום ראיתי המלצות על 40D550 ונראה שאני נעול עליה אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש בה מנגון 100HZ שיכול להפריע ולייצר לאגים במשחקים? כי משיחה עם סמ ליין הם טוענים שלא ניתן לכבות אותו 2. בדגם זה יש הגרלת פאנלים? במידה וכן איך לבדוק? אני מדבר על גודל 40 כי הבנתי ש37 סמסונג לא מייצרת
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים jbl tlx-8 בני בערך 25 שנים. כבר למעלה מעשור שלא השתמשו בהם וכעת אני רוצה להתחיל. הרמקולים עובדים מצויין. תהיתי האם יש מקבץ פעולות שעלי לבצע למען תחזוקה טובה ונכונה של הרמקולים? כלומר האם יש צורך לנקות אבק ואיך הכי מומלץ לעשות זאת? האם למרוח משהו על הרמקול עצמו בכדי לשמור על אלסטיות שבטח אבדה עם השנים?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה על אוזניות עד 150 שקל אם _הם שוות את החריגה אפשר לעלות לכיוון ה 2 00
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המבינים (והלא מבינים), נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את הרמקולים שמחוברים למחשב. היום יש לי ATP3, שנקנו לפני המון שנים תמורת כמה מאות שקלים. מאז הם עבדו ללא דופי ונתנו תמורה מטורפת לכסף. אבל... 2.1. אני רוצה לשדרג את חווית הגיימינג שלי והייתי שמח לעבור ל-5.1 (7.1? X.Y אחר כלשהו?). חיפשתי קצת בפורום, אבל טווחי המחירים גדולים מאוד. אנשים מבקשים רמקולים ב-500, ואחרים ב-1500. אני לא אודיופיל, והשירות בתותחנים גם ככה השאיר אותי עם שמיעה שרחוקה מ-100%. האיכות של ה-ATP3 מספקת אותי לחלוטין. לגבי כרטיס הקול, אני משתמש ב-OB של ה-Asrock Z68 Extreme4. באתר של Asrock: 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), THX TruStudio PRO™ גודל החדר בו נמצא ה…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי את הרמקולים ויש לי מספר שאלות: 1) יש לי חיבור חשמל אמריקאי ועל הסאב רשום 120V-240V , חיברתי את הסאב לשנאי עם יציאה של 110V זה בסדר?? אני שומע מהרמקולים כמו שצריך?? או שזה לא "בריא" ? אני צריך לקנות מתאם כמו זה : http://www.dealextreme.com/p/flat-to-round-power-plug-convertor-3529 ? 3) לגבי המיקום של הרמקולים, יש הצעות לשיפור??? קישור לפוסט קודם בנושא שבו עוד תמונות של החדר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512203.0 תודה מראש , אוראל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא חייב 3D! אני מתלבט בין samsung d6000 ל sony 46ex720 ו philips 6606. הטלויזיה עומדת בסלון ויש אור מהחלון אליה , ככה שיש חשיבות איך האור מהחלון משפיע אל הראות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש טלויזיה לסלון, מרחק צפיה 2.5 מטר. תשמש אך ורק לצפיה בסרטים מהמחשב בשעות הערב. האם כדאי לקנות בדיוטי פרי ? כמה החסכון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה חדשה ויש לי בעיה - כשחיברתי אותה לממיר של יס, כשתמונה כהה או שחורה רואים פסים רצים כאלה על המסך מלמעלה למטה..זה לא ממש מפריע אבל בכל זאת..כשאני מנתק את הממיר הטלווזייה מראה "אין אות" והמסך נהיה שחור, אבל אין את הפסים הרצים..יכול להיות שזה בעיה בממיר? ועוד דבר - רק בחלק מהערוצים התמונה רחבה מידי, כלומר היא יוצאת מהמסגרת של הטלוויזיה (למשל בערוץ הספורט). כשאני מוריד נניח מ16:9 ל4:3 עדיין התמונה כאילו נחתכת, כלומר התמונה לא על כל המסך, אבל עדיין התמונה יוצאת מהגבולות וחלק מהתמונה בשני הקצוות מוסתרת. יש פתרונות? (:
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, סבתא שלי קנתה את הטלוויזיה הנ"ל. ניסיתי לחבר דיסק און קיי בכדי לראות סרטים, אך יש שתי בעיות. בעיה ראשונה היא שלא רואים את כל הקבצים שנמצאים על הכונן. הבעיה היותר חמורה היא שאף קובץ לא עובד. אני מקבל הודעת שגיאה שהפורמט לא נמתך. ניסיתי 4-5 קבצים שונים ובכולם אותה הבעיה. יש לכם מושג למה? תודה וחתימה טובה
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש רמקולים של מיקרולאב ומתלבט בין שני דגמים - solo 6c או 16x הרמקולים ישבו בסלון קטן לטובת סרטים ומוזיקה, מרחק הישיבה כשני מטר וקצת מהטלויזיה והרמקולים. איזה דגם מתאים יותר? לא הצלחתי להבין מכל הביקורות. המלצה על דגם אחר בטווח מחירים של איזור ה 600 שח תתקבל בברכה תודה לכל העוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-