עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אני מבלה לא מעט זמן בנסיעות, במהלכן הייתי שמח לנצל את הזמן טוב יותר ע"י ביצוע שיחות, צפייה בסרטונים והרצאות ועוד. ברצוני לרכוש אוזניות לשימושים אלו. ניסיתי תקופה אוזניות סטנדרטיות וסבלתי מחוסר נוחות - גם כל עסקי החוטים שיגעו אותי (לחבר, לנתק, מסתלסל מסביב...) וגם מצאתי את הInear בכללי לא נוח לאחר נסיעה ממושכת. כמו כן המיקרופון בד"כ דרש שיחזיקו אותו. לכן אני חושב (אלא אם תשכנעו אותי שיש אופציות נוחות אחרות) שאני רוצה אוזניות bluetooth בתצורת onear. הכי קריטי לי איכות השיחה ונוחות (לרבות חיי סוללה, ממשק), על איכות סאונד במוזיקה אני בהחלט יכול להתפשר. מבחינת המחיר - עדיף כמה שיותר זול, אבל מסקר שוק קטן אני מבין שאוזניות סבירות זה באזור ה350 ש"ח, אין לי בעיה לחרוג (אם כי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, בעיקר לסרטים במחשב וגם קצת למשחקים. בנוסף ארצה לשמוע בהם מוזיקה כשאני מתאמן בחוץ. כיוון שסרטים הם המטרה העיקרית חשוב שהדיליי יהיה מינימאלי, ושיהיו נוחות לאורך זמן. כמובן שגם האיכות צריכה להיות טובה כשארצה לשמוע מוזיקה למשל. בידוד רעשים מהסביבה יכול להיות נחמד אבל פחות קריטי. התקציב שלי הוא עד 800 שקל בערך. חשבתי על Backbeat Pro 2 או Bose Soundlink, אבל לא בטוח מה הדיליי שלהן. בנוסף האם הן באות עם דונגל של בלוטוס או שצריך לקנות אותו בנפרד? הסתכלתי גם על Arctis 7, הבעייה שהן לא מתחברות אלחוטית לפלאפון שזה קצת מבאס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yehonatan28,

שלום, אני רץ המון ואני החלטתי שאני רוצה להתחיל לשמוע מסיקה תוך כדי ריצה. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את האוזניות האלה: Jabra Sport Wireless - הם נראו לי מצוינות בשבילי אבל הבעיה היא שאני לא מוצא אותם בחנויות. הדגם היחיד שמצאתי הוא Jabra Sport Wireless+, וכמובן שהוא יותר יקר ואין לי בזה צורך. אז: 1) רציתי לבקש כאן אם מישהו יכול לומר לי איפה ניתן לקנות את המוצר ובכמה (הבנתי שהסכום שלו עומד על בערך 250 ש"ח) 2) אם אתם מכירים סוג אחר של אוזניות לריצה בסביבות 250 שקלים אני אשמח לשמוע. (אני מעוניין באוזניות שתופסות את האוזן מאוחר וכמובן שעובדות על בלוטוס) נ.ב : אני רץ בדרך כלל ריצות ארוכות ואני מזיע די הרבה אז האוזניות צריכות להיות נגד מים וכל זה... תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. הי חברה, יש לי חבר שמחפש לקנות אוזניות אלחוטיות לשימוש בהתאמה עם הטלוויזיה שלו, פיליפס דגם 6510 PFK. טווח מחיר -500 עד 900. שימוש: מוזיקה, סרטים הוא חשב לקנות אוזניות בלוטות או wifi אבל אין לו מושג מה מומלץ וגם נאמר לו שזה עובד גרוע, כל פעם מחדש ייקח זמן עד שהחיבור בין המכשירים יעבוד ושמומלצת אוזניה שמגיעה עם מתקן שידור משלה. בבקשה עזרתכם לדגמים מומלצים שמתאימים לצרכים וטווח מחיר, תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. למי שיש את חוברת ישראכרט זה עמוד 30, אין לי כוונה לקנות מכשיר אלקטרוני מהחוברת אלא אם כן מישהו מכיר ויכול לאשר. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. מתנה ליום הולדת אוזניות אלחוטיות עד 500+ הכי טוב שיש בשוק במחיר הזה ? למרחק של 3-4 מטרים , לצפייה בטלוויזיה שמחוברת למחשב (HT)שתהיה איכות טובה ואם יש משהו ב600+ וההבדלים הם שווים את זה תציינו זאת , תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  7. בוקר אור לכולם. אני מחפש אוזניות אלחוטיות נוחות לאוזניים, בהזדמנות גם מתאווררות עם חשיבות רבה ללא לחץ פנימי או בסים שמעייפים אוזניים. לרוב אני צריך אותן בשביל אמא לצפייה בטלוויזיה LCD של LG בטווח החל מ-4 מטר. צפי מחירים עד 600-700 ש"ח נתון אקבל אוזניות מאוד קרובות לאיכות שציינתי לעל. בינתיים ראיתי LEXUS IR222: http://www.getit.co.il/Prod/47959/?gclid=CLmLv7WAqLICFUEK3goduz8ASQ אולם יש ביקורות לא טובות בנוסף לטובות. בעיה היא שידור אינפרא אדום ולפי ביקורות מתברר שאוזניות מראישות כשמסובבים ראש וכל הזמן צריך להימצא מול המשדר. אשמח להמלצותכם!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  8. יש בשוק? לא מצאתי הרבה מבחר, בטח לא בארץ. יש למישהו נסיון מהבית עם איזשהו דגם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bluemail,

הן צריכות להיות מותאמות לסלולרי (כלומר בעלות 'שן כחולה' ) אבל השימוש שלה זה למוזיקה מהמחשב או נגן . אם יש המלצות חוץ ממה שארשום אשמח לשמוע . 2 ששמתי לב בזאפ הם : http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=465175 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 ותודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

מחפש אוזניות אלחוטויות לאמא על מנת שהיא תוכל לשמוע מה אומרים בטלוויזיה מבלי ששאר הבית ישמע את זה ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות, הבנתי שכל מה שעובד על רדיו לא משהו ועדיף אינפרא אדום, זה נכון? אשמח להמלצה עד 200 שקל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Noririco,

מחפש בטווח של עד 200 300 שקל לצפייה בטלויזיה. . יש המלצה?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  12. למישהו יצא להתנסות עם האוזניות האלו: http://62.219.78.110/bestdeal2000/product.asp?productid=197 אל תמליצו לי על משהו אחר בטווח מחיר הזה, אם למישהו יצא לנסות אותם, איך הם? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by eli33,

עדיף שיהיו קטנות ולא ענקיות..אם אין כאלה בתקציב אז תגידו.. בעיקר לטלויזיה ולמחשב כדי לראות סדרות ואולי גם סרטים. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 17:36:39 ראיתי כמה אוזניות בזאפ..אני נוטה יותר לאלה של הלוגיטק (שתי אלה מצד שמאל) אבל זה נראה כאילו הם יפריעו לי אם אני אשען אחורה אז נראה כבר..בכל מקרה מה אתם אומרים הכי עדיף מבין אלה..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by whodosntlikeomri,

שלום שמעתי שהיה לחבר של אבא שלי פעם אוזניות אלקטרו סטטיות של koss ורציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלו אם כן איך זה עובד? איזה דגמים יש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gman_il,

הי חברים. אני שמוע המון מוזיקה במשרד במהלך היום ואני מחפש אוזניות איכותיות , הבעיה היא שאני לא יכול לשבת עם בוקסות במשרד אני צריך משהו שנראה מינימליסטי, אוזניות אצבע זה הכי טוב אבל יש משהו דומה שהוא לא גדול מידי פיזית גם יענה על הדרישות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by elad_jacoby,

שלום לכולם אין לי כל כך ידע בנושא אוזניות, אז מבקש את עזרתכם, נסיתי לקרוא את הטופיקים בנושא האוזניות בתקציב שאני מבקש, אבל כמעט ולא מצאתי זכר לדגמים שאני רוצה לשאול עליהם. השימוש באוזניות יהיה לחיבור למחשב, ולראות סרטים ולשמוע מוזיקה. ראיתי כמה דגמים שנראים מעניינים:‎ - ‏ 250 שח: SRH240-A Professional Quality Headphones Sennheiser HD 205 350 שח: Sennheiser HD428 SteelSeries 5H V2 Headset Black‎ השאלה שלי, האם תוספת של 100 שקל תיתן מענה באמת ששווה את התוספת בשביל השימושים שלי. אם יש דגמים נוספים מומלצים, אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, אבא שלי נוסע לארה"ב בעוד כמה ימים ורציתי שהוא יקנה לי שם אזניות. התקציב הוא 100$. אני לא מבין גדול בתחום, אבל אני יודע ש sennheiser נחשבת לאחת המובילות, והדגמים שלהם בתקציב הזה הם ה HD570 וה HD515. בנוסף, לחבר שלי יש את ה HD590 שדי אהבתי, והבנתי שהן די דומות ל 570. אז השאלה שלי אליכם היא איזה דגם עדיף ומדוע. ואולי בכלל יש אזניות של חברה אחרת באותו תקציב שכדאי יותר לקנות... האזניות יתחברו לרוב למחשב(Creative SB Live 5.1) וישמשו למשחקים מוזיקה וסרטים (די מכסה את כל האפשרויות, הא? ). תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הגיוני ? יש לי את הרמקולים X520 של קרייטיב (5.1) ויש לי את האוזניות XT-HS77MV של SILVER LINE, ושאני שומע שירים אז אני מרגיש שבאזניות אני שומע על כל הפרטים, ושאפילו יש דברים שבאוזניות שומעים וברמקולים לא... עוד משהו ששמתי לב זה שככל שהווליום גבוהה יותר שומעים כאילו באיכות גבוהה יותר, הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. אז ככה כמו שהכותרת אומרה אני חשבתי על GARDO SR-80 השאלה שלי יש משהו בסכום הזה שיותר שווה מה SR-80 האאוזניות מיועדות ל iriver ihp120.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by eranir,

מחפש אוזניות קשת סגורות ב-400 שקל. ישמשו אותי בעיקר לשמוע מוסיקה בזמן העבודה, אז אני מעדיף שיהיו כמה שיותר סגורות לרעש מצד אחד, ומצד שני אני מוכן להקריב איכות על נוחיות - בעיקר שאני לא ארגיש שהאוזניים מתחממות יותר מדי. תודה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היה לי אותן כמה שנים והן היו מעולות, אבל צד שמאל עובד עכשיו רק לפעמים (כשמותחים או מזיזים את החוט יש איתו בעיות), אז אני מחפש משהו אחר להחליף אותן, עם עדיפות גדולה לאותה חברה (ואם אפשר גם אז שיהייה חוט ארוך כי לפעמים אני מחבר אותן למחשב ושומע במיטה). זה בעיקר למוזיקה ולמשחקים... אני שומע את כל סוגי המוזיקה כמעט כולל קלאסית אבל לא דברים עם הפקה מפלסטיק (פופ/ראפ או מזרחית). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. קודם כול שאלה- לפי מה שראיתי באתר המכס על אוזניות יש מס בשיעור של 17% נכון? סגנון מוזיקה- אני שומע בעיקר רוק- Pearl Jam, Alice In Chains, כריס קורנל, Guns and Roses, רוק משנות ה70. לעיתים גם מטאל הכיוון הכללי ברור. לא שומע לא מזרחית ולא פופ. דרישות- לא חייבות להיות אטומות וניידות בשביל זה יש לי אוזניות אחרות. אני השתמש בהם בבית בחדר. מגבר אוזניות אין לי, יש לי מגבר סטריאו רגיל לא יודע אם זה פותח את האופציות או לא, בכול מקרה ההעדפה היא לאוזניות שיתפקדו טוב גם ללא מגבר. אוזניות שהספקתי לראות בתקציב(ניתן לחרוג טיפה): Sony MDR XB700 Shure SRH 440 ATH700 של אודיו טכניקה(חורגות מהתקציב) Sure SRH840- ניתן להשיג בארץ בכ600 שקל שווה את תוספת המחיר? המלצות נוספות? מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by snowboy,

אני מעוניין לקנות אוזניות ב200 - 400 ש"ח למשחקים ומוסיקה שיתנו לי ביצועים טובים ויהיו נוחות אטומות ועמידות אשמח לשמוע רעיונות לקנייה תודה מראש. SNOWBOY

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Cropsey,

היי חברה, התקלקלו לי לא מזמן האוזניות סטוק שקיבלתי עם המכשיר שלי, אז חשבתי לקנות משהו יותר נורמלי ואיכותי. השאלה אם יש משהו באמת טוב בתקציב הזה? יש את הבלאק פריידי גם עכשיו. בנתיים על מה ששמעתי זה 2.0 zipbuds juiced. יש עוד המלצות או שבתקציב הזה זה לא כל כך משנה?

25. Started by .nimiking.,

אני צריך אוזניות בתקציב של 300 ש"ח פלוס מינוס. איזה אוזניות הכי מומלצות(אני ממש לא מבין בנושא)

• 7 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.