עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ozeini,

שלום לכולם, יש לי מערכת 5 רמקולים שמחוברים למחשב, הבעיה שהכרטיס שלי מוציא רק ל-2 רמקולים. 2 שאלות: 1. אם אני יקנה כרטיס קול 5.1 או 7.1 אז אני יוכל לחבר את כולם? (באמצעות המגבר כמובן) 2. איזה מהכרטיסים הבאים עדיף מבין 3 הראשונים?: (ואולי יש כרטיס אחר שאתם ממליצים בתקציב הזה?) http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Soundblaster&DB46617=46621&orderby=price ואגב מה ההבדל בינם? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eazy,

מחפש אוזניות ב 70 דולר, אפשרי קניה בארה"ב, חשוב לי שיהיו נוחות לישיבה ארוכה, עם באס איכותי אך לא עוצמתי מדי, ראיתי המלצות כאן באתר ל GARDO S-60, אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהן לא נוחות, בנוסף קראתי על hd-500 כאן באתר אך מביקורות של גולשים שקנו בחו"ל קראתי שהבאס שלהן מעוות. אנא התייחסותכם ועצותיכם. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dvirs12,

אני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בארה"ב לשימוש עם נגן MP3, עדיפות לIn Ear, אבל יש לי שאלה: האם יש הבדל משמעותי באיכות הצליל בטווח מחירים הזה בין אוזניות In-Ear לסגורות? ואם הסגורות יותר איכותיות תנו גם המלצה לסגורות (אבל קומפקטיות) בטווח הזה. תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DJDAVID,

מה ההבדל בניהן לבין ה 5500 ואיך ראבק המחירים בארץ פי 2!! גנביםםםםםםםםםםםםםםם http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836121133 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5037 וזה עוד המחיר הכי זול בזאפ!! מה ההבדל בין ה 5450 לבין ה5500? ואיזה אתר יש שעושה משלוחה לארץ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Holography,

מה מצב...!? אני רוצה לקנות רמקולים חדשים... העבודות שלי הם משחקים,סרטים.(לא DVD,נו אתם יודעים איזה סרטים) אני לא צריך שהיא תהיה עוצמתית במיוחד המיוחד... אז רציתי לשאול אם המערכת הזאת טובה-http://www.pch.co.il/docs/pd-1325784047.htm נ.ב איך אני בודק שהלוח M שלי תומך ב-4.1 , 5.1 , 6.1 , 7.1 , 6.2 וחו...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by zam,

היי. עד היום היה לי את ה- Koss portapro נהנתי מהם עד שאתמול באופן טראגי הן שבקו חיים. מצבן הוא מעבר לתיקון. אני רוצה לקנות חדשות והתקציב הוא 100$ ולא לירה אחת יותר. השימושים שלי הם על המחשב בעיקר. משחקים מוזיקה וכדו'. המלצות לחנויות on-line תתקבלנה בברכה. הנה כמה דגמים שהומלצו ע"י אתרים בחו"ל: Sennheiser PC-330 חוות דעת חנות קילומבו - 390 ש"ח Razer Kraken pro חוות דעת חנות K.S.P מחיר 340 ש"ח Plantronics GameCom 780 Amazon - 60$ e-bay - 79$

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Aviko,

שלום, אני רוצה מערכת למחשב, 2.1 כאמור, עם איכות סאב מעולה, שהבאס יהיה נקי ועמוק, איכותי ללא פשרות... מתחבר יש למחשב, לכרטיס קול OB... המון מוזיקה, סרטים... משחקים גם אבל פחות, שוב מה שחשוב הוא הבאס... תודה לעוזרים... Aviko

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by m.s.u,

חבר שלי הביא לי אייפוד 20gb המחודש עם הגלגל עם הלחצנים עכשיו ניסיתי להעביר אליו שירים ובמקום זה דפק לי את רוב השירים בתוכו!!!! אני מנסה לשמוע שירים וכל הזמן זה קופץ לי משיר לשיר!!! חייב עזרה חברה מה אני אמור לעשות???! יש באייפוד מלא שירים!!

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  9. האם צריך ציוד נלווה נוסף?

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  10. שלום לכולם אתם בטח זוכרים אותי.. פתחתי כמה ת'רדים עם שאלות על רמקולים.. החלטתי שאני אלך על רמקולים רגילים למחשב כי הבנתי שרמקולים שמיועדים לקולנוע ביתי + רסיבר עולים יותר מדי.. =\ ואם כבר אני קונה, אז משהו טוב. אני מוכר את שלי.. אחסוך קצת ואקנה.. והנה שתי שאלות: 1. השימוש של הרמקולים יהיה מוזיקה ומשחקים (לא סרטים) לכן 4.1 מספיק לי נכון? או שמאיזה שהיא סיבה עדיף 5.1? 2. אני חשבתי על כמה דגמים של רמקולים והם: Z-560 (4.1) LOGITECH ADA-890 (4.1) ALTEC LANSING INSPIRE 5300 (5.1) CREATIVE TSS1W (5.1) YAMAHA אל תתייחסו להבדל במחירים ביניהם ובבקשה תענו לשאלה הראשונה קודם כדי שנוכל לענות יותר בקלות על שאלה שניה P: איכות צליל בכולם בערך פחות או יותר …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המחשב הקודם שלי athlon 500 / tnt 2 32mb סתאם זרוק לי בבית וחשבתי להפוך אותו לsff בשביל קולנוע ביתי לשאלותי: המפרט מספיק לdivx באיכות סבירה ואם כן כמה זיכרון צריך? יש כבל או משהו אחר להמיר את היציאה הרגילה לs-video או משהו אחר כדי לחבר לטלוויזיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ברשותי רמקולים של לוג'יטק X-540 רמקולים שאני מאוד מרוצה מהם.... וברשותי הלוח אם של גיגה-בייט P31-DSL3 עד כמה האיכות תשתנה אם אני אקנה כ.קול של עד 300 שקל?? ואם זה כן משמעותי אז אנא תנו לי דגם של כרטיס. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  13. אני צריך כרטיס טלוויזיה בשביל לקבל את התמונה של הממיר על מסך המחשב בשידור חיי בלי דילי אחרי שעשיתי את כול זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526247.0 אני צריך את הכרטיס בשביל שהלדים בתאורה האחורית של הטלוויזיה יקבלו את התמונה שהממיר משדר אפשר לראות עם כרטיס טלוויזיה בשידור חיי על המסך ? בלי דילי ? אם כן , איזה כרטיס טלוויזיה יעשה את העבודה ? (עדיפות למשהוא שמתחבר דרך USB ... משהוא פשוט ) חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.tms.co.il/product/8813 העניין זה אם הוא יכול להראות שידור חיי של מממיר... ? מישהוא יודע ? תודה - לא ראיתי שום פורום שמתאים 100% לנושא ... אם הנושא לא קשור לפורום כרטיסי מסך אז תעבירו את זה לפורום מתאים... תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. זאת כבר עובדה ידועה הייטב לכולם , שמיקרופון מובנה , זה גימיק , וכול הנגנים שיש בהם מיקרופון כזה , לא מסוגלים להקליט בצורה איכותית קול שמגיע ממרחק מטרים ספורים (במיקרה הטוב ניתן רק להקליט תיזכורות אישיות) אני חיפשתי כבר זמן מה , נגן mp3 עם יכולת הקלטה טובה ממיקרופון חיצוני , וכשקראתי מיספר סקירות על הנגן של cown-iaudio G3 התלהבתי מהשילוב האיכותי לכאורה של נגן טוב ,יחד עם טייפ מנהלים שמאפשר להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני. אתמול ניגשתי לחנות מצוייד במיקרופון חיצוני איכותי של חברת aiwa מהסוג שיש בו הגברה פנימית ( condenser microfhone) בעזרת סוללה עגולה קטנה 3v כמו שיש בשעוני יד (בתמונה המצורפת - הסוללה מסומנת בעיגול כתום). . מתוצאת הניסוי ,אני…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום חבר'ה, אז לאחר שהכלבה שלי אכלה לי את האוזניות של הגלקסי עוד לפני שיצא לי לבדוק אותם בכלל אני מחפש אוזניות אחרות, איכותיות אשר ניתן גם לשלוט בשירים ובשיחות דרכן. תודה ד"א כל האוזניות שתומכת באייפון יעבדו גם על מערכת אנדרואיד בצורה מלאה?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. הבעיה היא כשאני מנגן סרט שמקודד ב5.1 אז הרסיבר לא מראה שהרמקולים בקדמיים עובדים (ימין ושמאל), יוצאים מהם קולות ממש חלשים של דיבור אבל קולות רקע בעוצמה רגילה, זה לא נובע מה DVD בגלל שלא מזמן החלפנו ושום דבר לא השתנה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אז שתפו, תודה. עריכה: ניסיתי לשחק בהגדרות של הרסיבר (לשנות SURROUND MODES וכו') אבל לא עזר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lior322,

עכשיו קראתי כתבה בנענע http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=198766&sid=10 בקיצור הוא מדבר פה על המהפכה שהmtv עשתה לאומת הרדיו ועל המהפכה שהאינטרנט (דוגמא kazza) תעשה לאומת הטלוויזיה יש שם חלק שהוא אומר שבעתיד יכול להיווצר מצב שאומנים יקליטו בבית יפרסמו באינטרנט וזה יתפוס יותר במטלוויזיה עכשיו לשאלה שלי הוא אומר שם שבמחשב ממוצע עם קצת שינויים אפשר להקליט באיכות אולפן וזה נראה לי לא הגיוני ההאם זה נכון? ואם לא אם יהיה לי מחשב טוב עם כרטיס קול מצוין האם כן אפשר להגיע לאיכות אולפן? או שאין מצב בשום אופן להגיע במחשב לאיכות אולפן

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by Snatch,

למישהו יש מושג מתי הx5 מגיע לארץ בצורה קצת יותר מסחרית חוץ מכל החנויות המחתרתיות הקטנות האלו...?! וכמה הוא יעלה פה בערך ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by verynoti,

אני מחפש DVD שיציג לי FULL HD ומה שמצאתי הכי קרוב הוא זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692462# השאלה שלי היא האם הוא יקרא דיסקים של שכבה כפולה 8.5 ג'יגה אם יש DVD אחר שיכול להציג FULL HD שאתם ממליצים עליו במחיר סביר אשמח לשמוע

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, קטע שמע מסויים ישמע יותר טוב על מערכת טובה יותר? לדוגמא: קטע שמע באיכות wma 192 kps, ישמע טוב יותר על נגן MP3 יקר עם אוזניות מסוימות, מאשר על נגן MP3 זול עם אותם אוזניות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן חברים, בדומה לדיון הקודם על ה-K340 שלי, הפעם אני מצרף משהו אחר. היום שי ואני עשינו נסיעה לתל-אביב, קנינו כמה דברים, ובדרך חזרה שי החליט שהוא קופץ אליי ועושים לו מודינג לאוזניות. אז לקח לנו שעתיים, סיימנו לפני רבע שעה. אבל הכל טוב. ה-K81DJ במקור הן אוזניות טובות, אבל ממה ששי אומר הפריע לו הבאס המנופח שלהן, והעובדה של הייתה שום במה לצליל. המודים שעשינו הם הוספה של blu-tak לאוזנייה בשביל למנוע החזרות מהפלסטיק שלה. והחלפה מלאה של החוט. החיווט הוחלף לחיווט 22AWG נחושת מצופה כסף, הכל צופה בציפוי קארבון, פיצול יפה ואיכות עם 4-wire round litz (סוג שזירה של החוטים), הפלאג שהשתמשנו בו הוא בין הטובים ביותר שקיימים ומיוצר על ידי Switchcraft, וכל הבדיל בשימוש הוא בדיל קארדס אי…

• 11 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by Or ei,

כבר עשיתי ת'רד כזה על הרמקולים שלי במחשב עכשיו אני עושה על הרמקולים שלי בחדר (בקיבוץ) רסיבר: yamaha natural sound rx-360 רמקולים:פיירלס cd-800 mark 3 100 rms senstivity 96db זה מה שהיה רשום עליהם טוב, תגובות בקשה...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח שיר במדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר אליו. מה ניתן לעשות??

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by Knight,

מחפש רמקולים 2.1 למחשב ברמה גבוהה ,חשוב לי שהסאב ירד נמוך. התקציב שלי הוא מקסימום 1200 שייח ואני מעוניין רק ב2.1 ולא משהו אחר. אודה למי שיכול לעזור.

• 11 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.