עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ArielElia95,

שלום, יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Chymes,

השאלתי לאידיוט אחד את האוזניות המדהימות שלי והוא הרס אותן. הכבל נשחק והחיבור של האוזניה השמאלית יצאה ממקומה. מישהו בפורום מסוגל לתקן אוזניות מהסוג הזה או שאצטרך להזמין חדשות?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות USB בתקציב של עד 150ש''ח, אם למישהו יש הצעות על סוגים שונים של אוזניות שמתאימות לתקציב,וגם על חנויות באזור המרכז, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה וגמר חתימה טובה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by YAHOOGEEK,

יש לי רמקולים 2.1 של LOGITECH ואוזניות עם חיבור USB גם של LOGITECH, אני מעוניין שהאוזניות תמיד ישארו מחוברות וכמובן גם הרמקולים, איך אני יכול להגדיר שבאמצעות כפתור או משהו אני יוכל לבחור בין לשמוע באוזניות או ברמקולים? כמו כן באוזניות תמיד מה שאמורים לשמוע בצד שמאל אני שומע בצד ימין של האוזניות, בדיוק ההפך. במיוחד במשחקים תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש אוזניות In Ear בתקציב של עד 120 דולר כולל המשלוח והמיסים. צריך להיות: - Cancelling Noise - כבל שעובר מעל האוזניים. - Bass enhancer. שימוש: - בבית. אופניים. היום הסתיימו 5 שנים של שימוש מוצלח ב-SHURE SE215. רציתי לקנות SE425 או דגם יותר חדיש של SHURE אבל אני לא אוהב אותם כי ניסיתי אותם בחנות. אני מתלבט בין משהו חדש למותג אמין ומוכר כמו SHURE. מוצר חם עולה הוא: [h=1]Velodyne vPulse[/h]http://www.amazon.com/gp/product/B006CVBHUI/ref=s9_psimh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1DM2CVXV49H4RDETYC6A&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1688200382&pf_rd_i=507846 תמליצו לי מה לקחת. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eln4,

מה דעתכם על הדגם הזה: vsonic gr02 ? קישור לebay: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR02-ProII-Silver-Cable-Flagship-Edition-Low-Frequency-IEM-Earphone-/380376622782?pt=US_Headphones&hash=item589036a6be כמה זה יותר טוב מדגם אחר של החברה הזאת: gr99? קישור לebay: http://www.ebay.com/itm/VSONIC-GR99-Luxury-Edition-Inner-Ear-HiFi-Stereo-Audio-Earphones-/380417498074?pt=US_Headphones&hash=item5892a65bda אני שומע כמעט ורק רוק ומטאל, וחשוב לי גם איטום טוב (אבל לא צריך ממש טוב) עוד שאלה למי שמכיר את החברה, במקרה שהאוזניות מתקלקלות, יש אחריות של החברה? אם כן לאיפה אני אמור לשלוח? אגב אני אשמח לקבל גם המלצות על אוזניות אחרות באיכות ומחיר (באיזור 120-150 ש"ח) דומים במיוחד לחברו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן חברים, סתם מתוך התעניינות אני פותח סקר קצר. כמובן שאתם מוזמנים להגיב כאן ולפרט במידה ויש הערות. Anatoli.

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. בעבר השתמשתי בנגן COWON עם אוזניות Sennheiser CX500 (הכולל בקר עוצמת קול). השימוש הוא להליכה וריצה על חוף הים. לאחר שימוש כשנה בהגיע הקיץ, האוזניות החלו לזייף, מעת לעת הסאונד נשמע רק באוזניה אחת ובקר עוצמת הקול החל להרעיש תוך כדי שימוש בו ולא תפקד טוב. לפני כמה חודשים זכיתי בהגרלת מנויי מפעל הפיס ב Ipod Touch 8GB. לאחר שבועיים קניתי את האוזניות המשופרות של Apple עבור Ipod Touch הכוללות בקר עוצמת קול (Volume Control) ומגעים לקידום שירים קדימה ואחורה. לאחר שימוש כחודש האוזניות הפסיקו לתפקד באופן תקין. ניגון השירים הופסק לאחר פעילות של 40 דקות כאילו לחצתי על ה PAUSE באוזניות. לחיצה חוזרת על ה PAUSE או שלא עשתה דבר או שקידמה את השירים קדימה אחורה כאילו שלחצתי על ה PAUSE לחיצה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ניצוץ,

חברים יקרים , שבוע טוב ! נכון להיום הציוד שלי הוא : 1. כרטיס קול Juli . 2. אוזניות 580 HD ללא מגבר אלא בחיבור ישיר לכרטיס הקול(אני מודע לפיספוס). המוסיקה שאותה אני שומע היא קלאסית - כל הסיגנונות : תיזמורתי , קאמרי , סולו . כעת אני רוצה לעלות רמה , ומלבד החלפת האוזניות להוסיף גם מגבר ייעודי . מנסיונכם הרב בתחום , איך אתם מדרגים ועל מה אתם ממליצים מבין הדגמים הבאים : אוזניות K 701 . בייר : 880 , 990 . מגבר - וינסנט , אקווה . יש מגברים נוספים בארץ (אינני רוצה ליבא מחו"ל)? אולי בכלל כדאי להמתין ולחפש אצל חברים את K 340 . אלא שאז יש בעיה אחרת , איזה מגבר מבין הקודמים ידחוף אותו ? נ"ב : נוחות האוזניה חשובה לי , לא פחות מהמוסיקה . אשמח על תשובות מפורטות . תודה מראש

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by trocker,

שלום, מישהו אולי יכול להמליץ לי על אוזניות טובות באזור ה200 שקל היה לי עד עכשיו JVC HA-G55 אבל הם הפסיקו לעבוד לי אחרי שנתיים בגלל שהם כל הזמן היו נתקעות לי בין הגלגלים של הכיסא של המחשב עד שנהרסו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by x-pac,

שלום, אני צריך עצה בנוגע לאוזניות תוך אוזן אכותיות במחיר בין 100 - 400 שקל . האוזניות הן למטרות מוסיקה בלבד. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  12. שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SV,

אני טס לניו-יורק ויש לי אפשרות לקנות שם אוזניות חדשות לאייפוד שלי ב-200$. אז אני יודע שעם אייפוד אי אפשר להגיע לאיכות סאונד מדהימה גם עם האוזניות הכי יקרות בשוק. אבל מה שיש לי עכשיו ממש לא טוב ובטוח יש דברים יותר טובים מזה שישמעו יותר טוב אפילו על אייפוד... בכל מקרה, אני מעדיף מאוד שהן לא יהיו IE..ואם אפשר סגורות אבל לא חובה העיקר שלא יהיו IE..

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני צריכה המלצה לאוזניות שיכולות להחזיק צליל באס, אבל לא צריכות להיות מקצועיות. זה בעיקר לשימוש ביתי (חיבור למגבר של גיטרה באס ולנגן בלי להפריע לשכנים). תקציב כמה שיותר נמוך

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Or ei,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות שישדרגו את הסיבריה 3 שיש לי עכשיו. תקציב יכול להגיע גם ל1300 +- יש אפשרות להזמין מאמאזון UK כמעט הכל אבל אם יש עניין של אחריות אעדיף לשלם טיפה יותר ולקנות בארץ. השימושים העיקריים יהיו(לפי תדירות השימוש) : גיימינג בבית. סרטים וסדרות. מוזיקה כשאני במשרד או בטיסות (לעיתים רחוקות) זה למה חשבתי על ANC. מה חשוב לי באוזניות: 1. Over ear חייב להיות גדול ולכסות את כל האוזן בצורה נוחה. 2. נוחה לשימוש ארוך - גיימינג לפעמים זה כמה שעות. 3. מיקרופון טוב שיהיה אפשר לדבר במשחקי מולטיפלייר. 4. ANC לרוב הסביבה שלי בבית שקטה אבל הייתי שמח לבטל רעשי סביבה נוספים. לא חובה אבל יהיה נחמד. בנוסף אני אוהב באסים מודגשים במוזיקה. לא ח…

16. Started by Dr.Drek,

אהליין... לאחרונה חל שיפור במצבי הפיזי, ואני עומד להתחיל בהליכות יומיות של חצי שעה...עד שעה...בתקווה להגיע לריצות גם כן... יש לי מכשיר RIO עם 32 מגה שמבחינתי הוא הפיתרון המוסיקלי הטוב ביותר...בחיים לא קופץ...בעוד שהצלחתי להקפיץ את כל שאר המכשירים (דיסקמן, מינידיסק - כבד, Ipod קופץ, Mp3-Discman קופץ)... אני קונה לו כרטיסי הרחבה של 32 מגה (זה הבאסה היחידה, שלא תומך ביותר)... וזה מספיק לי לעד שעה בכיף... גם צריך רק בטריה AA אחת... בכל מקרה, אני מבקש המלצות לאוזניות איכותיות לריצה/הליכה, (יש לי בבית גדולות ומפלצתיות שזה די משפיל ללכת איתם ברגל מחוץ לבית) אני שונא את אילו הקטנות שנכנסות לתוך האוזן - הם גורמות לי לגירוי...בעוד שאילו שיושבות כזה עם כריות - לרוב הן לא איכותיות וש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shibby15,

במהלך התהליך שלי לשיפור הציוד ההיקפי אני חייב לשפר את תחום הסאונד ומהר! בכל אופן אחרי שבחרתי רמקולים (ATP3 או 621 של אלטק לנסינג. לא בטוח) אני צריך לבחור לי אוזניות איכותיות. בבית יש לי אוזניות סבירות בהחלט של איווה אבל הן ענקיות, אי אפשר להסתובב עם זה ברחוב. לגבי האזניות הקטנות שיושבות על האוזן בלי קליפס ובלי כלום לא נוחות בשיט! אחרי כמה זמן הן מתחילות להרגיש לא נוחות ומעיקות על האוזן יש איזה משהו איכותי שיבודד כמה שיותר טוב את הסביבה. יהיה נוח. ואיכותי. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. שלום, אני מחפש אוזניות סופר איכותיות למחשב, שיכללו גם מיקרופון ויתנו לי אפשרות להנות מסאונד איכותי מבחינת מחירים נראה לי כול מחיר כמעט (סה"כ לפי מה שראיתי אין דברים יותר מידי יקרים בתחום הזה) יש מוצרים שאתם ממש ממליצים עליהים בחום שיספקו סאונד עשיר וחם ואיכותי ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by Ben N,

אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות, הכי איכותיות שאפשר להשיג במחיר של עד 200 ש"ח. כולל אפשרות קנייה מeBay, ככה שהמחירים חצי מבארץ.. לחבר שלי יש אוזניות Sennheiser PX100 שכששמעתי אותן נדהמתי.. האיכות סאונד שלהן מדהים ובמחיר של 150 ש"ח בערך באיביי. השאלה שלי אם יש אוזניות טובות יותר שאפשר לקנות עד הסכום המבוקש, אולי PX200 או אוזניות של חברות אחרות שאני לא מכיר.. אה ואני לא מעוניין לשמוע על אוזניות In-Ear שבדר"כ ידוע שהאיכות שלהן ירודה משל קשת איכותיות, ולא על אוזניות ענקיות שצריך תיק בשבילהן... קטן, נוח, כמו מה הPX100.. תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dino,

שלום, הייתי שמח לשמוע על אוזניות איכותיות לנגן MP3, האוזניות שיש לי כרגע (ב-50ש"ח של Sanyo), לא מתפקדות במקומות שבהם יש רעש. הייתי רוצה לשמוע על אוזניות טובות שלא תהיה לי איתם בעיה גם במקומות רועשים ושיתנו איכות צליל טובה. אני לא פריק של איכות אבל אני אשמח לאוזניות קצת יותר נורמליות מאלו שיש לי כרגע. הנגן הוא מהפשוטים של Ergotech, האם האיכות ברובה קשורה באוזניות או בנגן? האם יהיה הבדל? (נ.ב, אם אפשר מחיר נורמלי , יש עוד דברים בתכנון ) תודה, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברים, אני מתעניין ברכישת אוזניות איכותיות שישמשו אותי בעיקר לריצה. חשוב שיהיו נוחות, יציבות (שלא יפלו במהלך הריצה) ועמידות בפני זיעה. כמובן שאני מחפש משהו איכותי. התקציב הוא 300 ש"ח אך ניתן לחרוג במידה ויש הצדקה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  23. Started by user-69225,

שלום, יש באפשרותי להזמין עד מחר אוזניות מאמזון (ומישהי שמגיעה לארץ תביא אותן). יש ברשותי כרגע למוזיקה akg q460 שאני דיי מרוצה מהן, אך הן התחילו להכאיב לי בגלל שהן לוחצות. לכן אני מחפש Over Ear, אני משתמש אישית בRazer Megalodon למחשב והן נורא נוחות (לא מדבר על איכות שמע.) מחפש אוזניות יותר איכותיות מזו הנ"ל, ברמה של Audiophile או מתקרב לכך. אני אוהב בעיקר מוזיקה אלקטרונית אבל אני שומע כמעט הכל. תקציב באיזור 100-200$, אני מחפש את המוצר שיביא את יחס העלות-תועלת הכי גדול ויהיה טוב יותר מakg-q460. תודה! עריכה: אם זה משנה את האוזניות אני אחבר לGalaxy note והקבצי המוזיקה הם Flac / 320kbps MP3

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, אני מחפש אוזניות עד 200 ש"ח, עם 3 דברים: 1) שיהיו מסביב לאוזן ולא בתוכה (לא תהיה כמעט פגיעה באוזן). 2) שהמחבר יעבור מעל הראש ולא מאחורי העורף. 3) איכות, איכות, איכות. אני צריך שהאוזניות יהיו סופר איכותיות, הכי איכותיות שאפשר. כל הדיבורים של אנשים על סאונד חם, בס רחב ומרטיט, זה צריך להיות מרגש. אני חייב שהאוזניות יהיו כמה שיותר איכותיות. זה הכל... תודה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by Andrey22,

האם קיים דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.