אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש לקנות אוזניות over ear בתקציב של עד 200 ש"ח שישמשו אותי בעיקר למוזיקה (אני שומע מוזיקה מכל מיני ז'אנרים אם זה משנה משהו). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות Over the ear להאזנה למוזיקה. התקציב הוא עד 500 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי היום אוזניות Sennheiser HD 202. אני סך הכל מרוצה מהן אבל בשימוש ארוך (שעתיים-שלוש+) הן מתחילות להציק לאוזניים. יש המלצות לאוזניות Over-the-ear איכותיות כמה שיותר נוחות? אני לא ממש אודיופיל ככה שכמובן שחשוב לי שאיכות הסאונד תהיה טובה אבל לא צריך משהו ייחודי. אני בעיקר משתמש בהן לצפייה בסרטים/סדרות ולפעמים מוזיקה, בבית. לא צריך Noise-Canceling מיוחד ולא אלחוט. אני חושב בעיקר על Sennheiser HD439 שלפי הביקורות מאד נוחות ואיכותיות. בפרט כי אני די אוהב את Sennheiser וגם יש מבצע 15% הנחה ב-KSP עד יום ג' (יוצא 430 ש"ח) האם אתם חושבים שהן באמת יהיו משמעותית יותר נוחות מה-HD202 שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע אוזניות שהזמנתי מעלי אקספרס, Bluedio T6S שבסה״כ עבדו בסדר. הבעיה היא שבחיבור למחשב (בלוטוס) יש רק שמע, המחשב מזהה שיש מיקרופון אבל כשאני מגדיר אותו ככניסת שמע הוא לא עובד. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיעשו את העבודה. כאלה עם ANC, שיהיה OvearEar נוחות ושיהיו אלחוטיות. יש חיה כזאת? אין לי בעיה להוציא עד אזור ה800 ש״ח פלוס מינוס. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אני מחפש לאחרונה אוזניות גיימינג זולות. הדגם שחיפשתי לאחר המלצה פה בביקורת של האתר הוא Plantronics 780. לאחר חיפושים מצאתי מישהו שיש לו למכור לי Plantronics 777. יד 2 (פתוח, לטענתו לא ממש השתמש). מה ההבדלים בין שני הדגמים?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לשתיהן יש נתונים זהים לפי אתר היצרן, רק שהראשונה מתקפלת כזאת ויושבת על הראש, והשנייה מאחורי הראש.. מישהו יודע עם יש הבדל בביצועים שלהן? מי יותר טובה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע כמה הם עולות בערך בארץ??? ושאלה נוספת, הייתםפ ממליצים להסתובב איתם בחוץ עם נגן?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את האוזניות האלה, אבל כמה דברים מרכזיים מטרידים אותי כרגע (חוץ מהמחיר כמובן ). 1) לאוזניות יש התנגדות מאוד מאוד גדולה (300 אוהם). האם זה לא אומר שחייבים מגבר כדי לשמוע בהן נורמלי? מביקורות שסקרתי, עושה רושם שלא צריך מגבר, אבל אני רוצה לוודא. 2) ההתקן המבטל רעשים, דורש שתי בטריות. אני לא אוהב את הרעיון של תחזוקה לאוזניות. למישהו יש מושג לכמה זמן מספיקות הבטריות האלה, והאם יש "עונש" על שימוש בלי בטריות, מעבר לביטול המנגנון לביטול רעשים? 3) אם נתעלם מהמנגנון לביטול רעשים, ונתרכז באיכות שמע של האוזניות - האם יש אוזניות זולות משמעותית, עם אותה איכות פחות או יותר? כלומר, האם המחיר הוא רק בגלל המנגנון הזה, אם שיש ערך מוסף מעבר לזה? אני יודע שלאוזניות יכולה לה…
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את חווית ההאזנה שלי וזכרתי את השם .EQUATION כמה שווה להשקיע?? האם זה איכותי ושווה?? מצאתי את הדגם בכותרת ב 470 שקל.יש מקומות יותר זולים? אשמח להמלצות לאוזניות טובות ואני פתוח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות הבאות? http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=0-N82E16826106328ד
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות סגורות שישמשו למוזיקה,סרטים וסדרות במחשב בתקציב עד 300 ש"ח,של חברת Sennheiser. איזה אוזניות אתם ממליצים לקנות? ראיתי את ה-HD205 שנראות איכותיות כדאי לקנות אותם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי אוזניות Sennheiser CX300. לפני כמה ימים אחת האוזניות נתפסה בדלת של המעלית ונקרעה. האם יש דרך לתקן או שעליי לזרוק אותן לפח ? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב. לצורך מוזיקה, וגם לצורך משחקי מחשב, הכוונה היא שהאוזניות ידעו למקם את הצליל כדי שאוכל לדעת מהיכן הוא בא במרחב. בדקתי קצת וראיתי אוזניות שנראות מצוינות, Sennheiser EH-350, אני מעוניין לקנות אוזניות מבית סנהייזר בעיקר. האם האוזניות ידעו לעשות את העבודה טוב? תודה מראש, PsyFire
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות מסוג sennheiser momentum 4 ואני מעוניין לחבר אותן לאייפון 13 פרו בצורה קווית אבל באופן דיגיטלי (בעזרת USB). אני לא רוצה לקנות מתאם ולחבר לשקע 3.5 כי אז האיכות יורדת לכן זה לא רלוונטי עבורי. ניסיתי לחבר כבל טייפ סי ללייטנינג אך האייפון לא מזהה את האוזניות כמקור חיצוני.. ניסיתי לקנות מתאם מצלמה של אפל , זה עובד אך מחייב אותי להטעין את המתאם הזה עם מקור כוח נוסף ככה שזה פחות רלוונטי לנסיעות ומסורבל מאד. האם הכבל הזה (שהוא לא סטנדרטי) יעשה את העבודה? האם בעזרתו ניתן יהיה לחבר באופן ישיר את האוזניות לאייפון? https://www.amazon.com/gp/product/B09Q2MQMQF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
- 1 follower
-
-
מאיפה אני יכול ליקנות את האוזניות Sennheiser mx 550 בישראל? אה ועוד שאלה ראיתי שהאוזניות האלה מגיעות עם קופסא וחבר שלי אמר שבתוך הקופסא יש מאריך, זה נכון? ועוד שאלה נכון של 500 יש אפשרות לכוון ווליום ול 550 אין?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חברים אני צריך את עזרתכם, אני מחפש אוזניות SURROUND שהיו איכותיות היעוד של האוזניות הוא חיבור למחשב למשחקים עם 5.1 וגם חיבור ל-DVD, הבעיה היא שיש לי DVD שהוא יכול להוציא SURROUND רק עם חיבור של HDMI וחיבור COX ואם אני רוצה לחבר בצורה אנלוגית אז יש לו רק L & R רגילים (אין לו עוד חיבורים של SURROUND כמו בשאר ה-DVD's שאני מכיר) וזה אומר שאני אשמע את הסרטים דרכו ב-STEREO וזה חבל, העיניין הוא כזה אני בדילמה בין "Medusa 5.1 Home Edition" לבין "Sennheiser PC155" מאחר ולא יכולתי לימצוא אף אוזנייה שתוכל להיתחבר ל-COX ללא רסיבר הבעיה היא שאני לא אוכל לחוות מהן את ה-SURROUND שאני משתוקק לה מה-DVD בגלל מגבלות חיבורי ה-DVD וזה חבל כי הבנתי שהן אוזניות מאוד טובות, בקיצור האם יש תיק…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בשנתיים האחרונות נהרסו לי 3 אוזניות של סנהייזר. הדגם האחרון שהיה לי הוא EH-150. משום מה יום אחד צד אחד הפסיק לעבוד לי. פתחתי כדי לראות אם השתחררה ההלחמה, אבל כלום. האוזניות נפלו לא מעט פעמים מהשולחן (גובה של מטר) אך הן המשיכו לעבוד רגיל. מה הסיבה לזה שצד אחד פתאום מפסיק לעבוד? אפשר לעשות משהו או פשוט לזרוק אותן? האם האוזניות של סנהייזר ידועות כאוזניות שנהרסות מהר? אני מרוצה מהמחיר שלהן ומהאיכות שלהן ובזכות זה המשכתי לקנות אותן, אבל לא ניראה לי שכדאי לי להמשיך לקנות אותן אם הן לא מחזיקות מעמד שנה בממוצע. על איזו חברה כדאי לי ללכת הפעם, אם אני מחפש אוזניות שיחזיקו לי מעמד לאורך שנים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האוזניות הנ"ל ויודע אם כדאי לקנות אותם? איך האיכות סאונד, נוחות וכו?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בפברואר 2006 [לפני שנה וחצי] קניתי בבאג אוזניות Shure E2c. עד עכשיו האוזניות עבדו ללא תקלות ובאיכות מעולה, בימים האחרונים האוזנייה השמאלית התחילה לעשות בעיות,לפעמים משמיעה, לפעמים לא ולפעמים משמיעה אבל לא באופן חלק. אין בעיה של קרע בכבל או משהו כזה [עשיתי פה חיפוש וראיתי שזה קרה לכמה אנשים] יש לי את הקבלה וגם את האריזה המקורית של האוזניות. [כולל התעודת אחריות של היצרן] האחריות של Shure היא לשנתיים,אבל באתר של באג [היום,לא יודע מה היה מתי ששקניתי] כתוב שיש אחריות לשנה של באג. השאלה אם אני צריך לפנות לבאג או ישר לחברה? ד"א עשיתי חיפוש ולא מצאתי יבואן רשמי של Shure בארץ,כלומר שאם באג לא יעזרו כנראה שאצטרך לשלוח את האוזניות אל היצרן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אייזה Burn in מתאים לאוזניות האלו כלומר כמה זמן על אייזה עוצמה ואיך הם בכללי? ובכמה הם יותר טובות מה srh 240?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם :) רציתי לדעת האם מישהו מכיר את האוזניות smartpods חיקוי של האיירפודס (הם עולות בערך 350 שח) והאם הם מתאימות לאנדרואיד? מבחינת שימוש כמובן..אם מישהו רוצה קישור אני אשלח אם מותר. תודה רבה לכולם! :)
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות רציניות במחיר של עד 700 גג של הגג. ראיתי את הSONY שעולות 640 שקל ורציתי לדעת אם הם מספקות את הסחורה. האם יש לזה זיופים? פשוט ראיתי ביד 2 כמה מודעות של אוזניות חדשות מהאריזה שלא נפתחו שדורשים עליהם בין 320 ל400 שקל. האוזניות יהיו בשביל מוזיקה, ובעיקר אלקטרונית. יש לי כרטיס קול creative sound blater live, האם הוא מספיק בשביל אוזניות במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה זמן יצא לי להאזין לדיסק דמו של חברת stax על זוג אוזניות ישן יחסית. הייתי המום מהחדות ומהאפשרות למקם כל ארוע אקוסטי בחלל. מצד שני מדובר, כאמור, בדיסק דמו שבא להבליט את היתרונות של האוזניות. רציתי לשאול אם מישהו מהפורום התנסה באוזניות האלו לאורך זמן והאם הן באמת שוות את המחיר המופקע שלהן? תודה, דותן
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
דיל מעולה ב-massdrop.com לאוזניות שנשמעות פשוט מצויין (בהשוואה לאוזניות אחרות ברמת המחיר הזו).
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-