אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בוקר בהיר אחד, (אתמול בבוקר) החלטתי שהרמקולים נורא מכוערים. מעוצבים סטייל שנות ה80. לא בשבילי. נתתי להם קצת טאץ' מודרני. אשמח לשמוע דעות. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את ה AL ATP3 אבל לא נראה לי שאני יצטרך כאלה רמקולים אלא אם הם מאוד משתלמים... החלטתי לרדת בתקציב לרמקולים - נראה לי שאני יסתפק בכאלה ב300 שקל. אני לא יודע כמה כדאי לי להשקיע אז סתם ניחשתי סכום בעיקרון אני יקשיב קצת למוזיקה וישחק די הרבה... כמה אני צריך להשקיע ובמה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איך אני משדרג את הפרמ-וור של האי אודיו X5L הורדתי את הגרסה 2.10 העתקתי אותה לספריה בגט של! אבל זה לא שידרג! מה הדרך בנכונה?
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני הסתכלתי באתר zap.co.il וראיתי שם כל מיני MP3 שאני רוצה לקנות לחברה שלי ,בעיקרון אני אמור לקנות לה MP3 256 מגה בייט פשוט של חברת ERGOTECH אבל החלטתי לקנות לה משו קצת מעבר =) בתקציב עד ל 800-600 ש"ח וראיתי את הנגן הזה --> http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=315&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 זה נגן שהדבר היחיד שאני מבין בו ,זה שקיים בו זיכרון שיכול לשאת בתוכו עד ל 2.2 ג'יגה של MP3, וזה נראה דיי הרבה יחסית לנגן שעולה רק 800 שקל אתם לא חושבים? אני חושב שיש בו מספר חסרונות ומכיוון שאני לא מבין בכלל בנגני MP3 באתי לשאול אותכם, בתודה Mister-G =)
-
- 11 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מתחברים לאיזה שהוא שירות בתשלום חודשי איך זה עובד :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל חו"ד לגבי ההשוואה בין ALTEC LANCING ATP3 לבין CREATIVE SBS 370 BLACK מי מהם יותר טוב, והאם הם באותה הרמה מבחינת: 1) איכות 2) עמידות לעוצמות גבוהות. 3) ועוצמת ה- SUB
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן בעבר קניתי את האוזניות Sennheiser HD205 והשתמשתי בהן תקופה אבל תמיד אחרי איזה חצי שעה של שימוש בהן כאבו לי האוזניים והראש כי האוזניות מאוד לוחצות למרות שניסיתי לסדר ולכוון אותן. חבר שלי הביא לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 שהאמת הן ממש נוחות אבל הוא הביא לי אותן עם בעיה כנראה במגעים שגורמת לזה שבאוזן ימין לא שומעים לפעמים ויש רשרושים וזה ממש יכול להציק. בא לי להתחדש באוזניות חדשות והכי חשוב לי שיהיו מאוד נוחות לשימוש של כמה שעות שלא יילחצו וכמובן עם איכות טובה ושיהיה בסביבות 250-350 ש"ח אשמח להצעות תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
Pocket Amp 2v2 או behringer MICROAMP HA400? אלו ממגברי אוזניות אלו כדאי יותר לקניה? מיועד לשימוש עם אוזניות SEN HD485
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש הרבה זמן פתרון לסאונד בחדר שלי. קצת רקע: רוחב החדר: 3 מטרים אורך החדר: 5 מטרים גובה (אם רלוונטי): 3.5 מטרים 2 קירות רגילים, קיר אחד רגיל שחלק נרחב ממנו הוא חלון וקיר גבס שצמוד למסך שהוא קיר לאורך (5 מטרים) מה שאמור להתחבר למערכת הכוללת: הדברים שמחוברים כרגע למסך טלוויזיה: 1. מחשב נייח (חיבור HDMI) 2. ממיר יס מקס (חיבור RCA) 3. פלייסטיישן 3 (חיבור HDMI) ובנוסף: 4. מחשב נייד (חיבור 3.5 מ"מ) 5. אייפון (חיבור 3.5 ממ) העניין הוא שכרגע הכל מחובר מסך טלוויזיה (פיליפס לד 32") שאליה מחוברים גם רמקולים פשוטים 2.1 וההסדר של הסאונד בעייתי מאוד בהתאם למצב שלי, אני אשמח לפיתרון כולל.. משהו שלא חשבתי עליו המטרה היא שאיכות הסאונד תהיה טובה ושתתאים לצרכים של כלל המכשירים שמת…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עומד לשדרג את ה2.1 שלי למגבר T-AMP ורמקולים Wharfedale Diamond 9.1 מקור השמע היחידי שלי הוא מהמחשב (הרוב FLAC) ככה שהכרטיס קול הנוכחי לא יישאר. השימוש הוא גם בעיקר למוזיקה ומעט לסרטים וסדרות. כמעט ולא למשחקים. התקציב הוא 300 ש"ח עם גמישות מסויימת ואפשרות לקנות מחו"ל. לפי מה שראיתי פה יש המלצה על הx-fi xtreme audio שעכשיו עולה בKSP כ270 ש"ח. הבנתי גם שהוא פחות איכותי משאר הx-fi בסידרה ועם DAC ודרייברים מסורסים. יש גם בטריידזון באתר M-audio Revolution 5.1 בן שנתיים ב280 ש"ח שזכור לי שהיה די אהוד עד לפני זמן מה. השאלה היא מה הן האלטרנטיבות בארץ לכרטיס קול בתקציב הזה ומה יש בהיצע בהנחה שאני קונה מEBAY.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה את הנגן בעיקר בגלל שאני צריך לעשות כמה הקלטות. לקנות טייפ מנהלים זה לא ממש הגיוני, כי אחרי ההקלטות לא יהיה לי ממש שימוש בו. לכן החלטתי ללכת על נגן MP3. אני לא מכיר את השטח, אבל אני חושב שזה לא פשוט, מכיוון שבתקציב שלי אמור להכנס גם טייפ מנהלים איכותי-סביר. התקציב הוא כ 500 ש"ח. נפח הנגן הרצוי הוא 512 מגה. יש המלצות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מגבר (חדש) בשביל לתפעל 2 רמקולים קדמיים בעוצמה של 250Watt RMS כל אחד, אני מחפש מגבר שיש בו כיוונים של מיד, בס וטרבל ויציאות לרמקולים (עם חוטים לא פינים) ואפשרות לAUX בסטריו. הא ועוד דבר זה מכשיר Pre-Amp חדש של מארנץ' הבנתי שהוא יקר אבל השאלה היא עם זה סוג המכשיר שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע הלכתי לחנות בדיזינגוף סנטר והקשבתי לCX300. הצליל לדעתי היה מעולה, לפחות באותה איכות כמו הPX100 ואף יותר. לצערי, לא היה לי הרבה זמן להתרשם.. ולכן בדקתי את האזניות רק עם זוג אטמים אחד (מקבלים שלושה זוגות, גדול בינוני וקטן). בידוד הרעשים ממנו התרשמתי לא היה מי יודע מה.. הצלחתי לשמוע בקלות רעשים מבחוץ, גם כשהיה סאונד וגם כשהפסקתי אותו. השאלה שלי, היא האם בידוד הרעשים הגרוע היה תוצאה אולי של אטם שלא התאים בדיוק לאוזן, ואז בשימוש באטם אחר האוזניות מספקות בידוד רעשים טוב, או שפשוט האוזניות האלה לא מבודדות רעש בצורה טובה. אודה לתשובות מאנשים שמשתמשים באוזניות אלה.
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם בכלל צריך להתאים בין פורמטים לאוזניות (או רמקולים), או שפשוט יש פורמט אחד שהוא האיכותי ביותר על גבי כל האוזנית/רמקולים?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מצאתי סאב 800 עם מגבר 1100 ב600$ עסקה שווה? יש משהו יותר חזק?
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס קול ורמקולים חדשים רמקולים- Z5300 Logitech 1500 שקל כרטיס קול התלבטות קשה עדיין אבל אני חושב שאני אלך על - Creative Audigy 2 ZS ההתלבטות היתה בינו לבין ה VALUE הרגיל.. חוץ מזה שה ZS עומד בתקן THX איזה עוד הבדלים יש בינהם? דבר שני ראיתי שרובם באים בגריסת OEM - שעולה בסביבות 500 שקל (ZS) ראיתי גירסת RETAIL ב 620 שקל בערך האם זה שווה להשקיע? אני יודע שיש דור חדש X-FI אך הם ממש יקרים 750 שקל הכי זול... ולא נראה לי שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה ZS תגובות יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי במגירה ווקמן, יש אפשרות שאני יכול להקליט מהמחשב ישירות לווקמן ? איך?
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היי, אוזניות הן דבר שאני ממש לא מתמצה בו לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב הוא כ500 ש"ח והשימוש העיקרי בהם הוא יהיה למשחקי מחשב ומסיבות רשת (UT2004, ועוד) מיקרופון לא דרוש. תודה
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מחפש זוג רמקולים (חדשים, לא יד שניה) בתקציב של עד 3500 ש"ח. הדרישות שלי מהרמקולים, שיספיקו לחדר דיי גדול ומרווח סאונד דינמי איכותי בס עמוק יכולת עמידה בעוצמה גבוהה ולהישאר באיכות צליל נקי שיהיו מחברה איכותית (לא פירלס זבל) ועם אחריות, הם אמורים להתחבר למגבר סטריו. המלצות ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם דיברתי עם מישהו שמוכר את הכרטיס שבכותרת (CREATIVE AUDIGY 2 ZS) שנמצא בשימוש מעל שנה. בשיחה עמו הוא אמר שהכרטיס פלטיניום אך לא חיצוני והוא מתמחר אותו ב-250 שקל. 1.האם הגיוני שזה CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINIUM או שהוא סתם לא מבין וזה הדגם הרגיל (לאור המחיר הנמוך)? 2: בהנחה שזה לא פלטיניום, במחיר הנ"ל- עסקה טובה(בהנחה שזה עובד והכל בסדר)? 3:כמה זמן מקבלים אחריות לכרטיסים כאלו(נניח שהכרטיס בשימוש שנה וחצי)?
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
Please someone can help? I don't understand how to connect the cables I tried with the green one but sound is shit thanks in adavnce for your help
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כרטיסי קול במחשב, אחד אונבורד והשני רגיל. יש דרך בה אני אוכל לגרום לשניהם להוציא סאונד באותו זמן (סאונד זהה, לא דברים שונים)? אני פשוט רוצה לחבר אחד מהם לטלויזיה, ואת השני לרמקולים, או אחד לאוזניות, והשני לרמקולים, או כל מיני דברים כאלו. כרגע אני יכול לבחור מאיזה מהכרטיסים זה יוציא סאונד, אלב הווינדוס לא מאפשר להוציא דרך שתיהם. יש מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-