עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי חבר'ה.. אח שלי רוצה לקנות ביחד עם כמה חברים שלו נגן Mp3 לאיזה חבר שלהם.. התקציב הוא עד איזור ה-1000 ש"ח.. עדיף פחות עקרונית.. לפי הסתכלות קצרה אני רואה שזה או 1GB בתקציב הזה, או להוסיף עוד כסף ל-Creative Zen בסביבות ה-1200-1300 ש"ח.. (אגב האם ל-Zen יש איזשהו חיסרון משמעותי חוץ מחוסר התמיכה בעיברית?) לא חייב להיות Top of the line.. אבל לא דרעק. אז איזה נגנים מעל 1GB בתקציב הזה? (אם בכלל יש) ראיתי שחלקכם ממליצים כאן על iAudio..ה-U2 וה-G3, יש סיבה מיוחדת לכך? האם לא עדיף ללכת על ה-iRiver iFP-799 באותה סביבות מחיר? דווקא בתחום של ה-1GB דיי נראה לי ה-Sandisk, הוא יותר זול באיזה 250-300 ש"ח, הביקורות משתמשים משבחות, נראה פשוט ומספיק, וניתן למצוא אותו דיי בקלות (בבאג…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. התחדשתי היום בN85 :-* איזה אוזניות הכי כדאי להשתמש לשמיעה מוזיקה? סוני אריקסון - אחותי קחה את הW760 נוקיה- האוזניות שהגיעו עם הN85 אפלל - יש לו אוזניות של איפון סארף ?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  3. Started by ZUMARA1,

אני מתלבט בין 3 זוגות התקציב הוא עד 500 ש"ח. אני מחפש איכות סאונד טובה צליל נקי ומאוד חשוב שיהיו נוחות וישבו טוב באוזן תודה לעוזרים. SE115 shure מחיר 360 ב-Ksp SE210-K shure מחיר 490 ב-Ksp ETYMOTIC HF5 מחיר 419 ב-באג

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Netanel o_0,

איזה אוזניות זולות אבל טובות אפשר למצוא עד כ150שח? (גם עם מיקרופון) ראיתי את ה logitech PC gaming headset.. איך הוא? איזה עוד טובים? כאלה שאפשר למצוא בחנויות ויתנו צליל איכוותי (כמה שאפשר) במוזיקה וטובות למשחקים. תודה!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, אני קונה תוך יום גג את אחד הכרטיסים הבאים, ורציתי לדעת האם יש סיבה ממש ממש ממש טובה לקנות את ה7.1 ב80 דולר במקום את ה5.1 ב60$..... בכל מקרה - אני ממש לא רוצה קרייטיב בגלל בעיות קודמות עם יותר מידי כרטיסים שלהם, ותהיתי האם יש כרטיס אחר מלבד זה בטווח ה60$ בnewegg.com ששווה את הכסף יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  6. אהלן, אני מחפש אוזניות חדשות לאייפוד ולמחשב, חשוב שהן יהיו קטנות וקומפקטיות ושיהיה בהם מבודד רעש. אשמח לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by shlomi2003,

עם הם לא טוסבים מבקש הצעה טובה לרמקולים לסרטים מוזיקה שיהיה באיכות !!! http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm התקציב 500 שקל גג 600 ויש לי ABIT AN7 יש לי כרטיס קול מתאים נכון ?5.1 ?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by OfirN73,

ברשותי זוג רמקולים מדגם Altec Lansing ATP3, ובנוסף כרטיס קול מדגם Creative SoundBlaster Live! 5.1. האם החלפתו ל-M-Audio Revolution 5.1 כדאית? האם אני ארגיש את השיפור באופן ניכר והאם אכן זה שווה את הוצאת הסכום כסף הלא מבוטל (לטעמי)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  9. תגידו מה אתם אומרים על הנגן המדהים הזה ? iFP-999 iRiver 1GB http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ir-irp999&Cat2Cat1ID=5034&Cat2ID=0&aff=Zap מתחרה ל H-10 ? מי יותר טוב ? זה או H-10 ? תודה לעוזרים, בר.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by stingeR-,

יש לי בבית מחשב מאוד קטן אך מעט ישן שכולל E2140 וכרטיס מסך מובנה X3100 של אינטל בלי שום סלוט PCI-E להרחבה או אפשרות לאוברקלוק..(לוח מוגבל .. המעבד דווקא מגיע לאיזור ה3.2GHZ בלי תוספת מתח בכלל) בכל מקרה.. כרגע בהרצת 1080P בקטעים מאוד עמוסים יש הרגשה כאילו המעבד לא עומד בעומס.. מה עלי לעשות על מנת לפתור בעיה זו? האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך לעזור כאן איכשהוא? זאת אומרת הסרט רץ סבבה וגם אין חוסר סנכרון בסאונד.. אבל למשל בהרצה של 1080P של הסרט הנבואה בקטע של המטוס שמתרסק פתאום מרגישים כאילו משהו שם זז לא כמו שצריך.. זה לא הכי מפריע וגם אם זה לא ייפתר זה לא יהיה כזה נורא.. אבל האם יש דרך לתקן את זה?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  11. הי שלום לכולם ותודה מראש. יש לי אוטוקראוון על משאית ובתוכו משובצים 4 רמקולים לרכב המעידים על עצמם שהם נותנים מקס של 200 וואט. הרדיו שלי שבק חיים ואני מנסה להבין איזה רדיו אני צריכה כדי להפיק את המירב מהם. הבנתי משיטוט באינטרנט שלשם הפעלה מיטבית של הרמקולים אני זקוקה לרדיו שיוכל לתת 800 ואט אבל נראה שאין כאלה הרבה בנמצא. האם מקובל לשם כך להשתמש במגבר או שאכן עדיף רדיו חזק? מנסה לצמצם עלויות עד כמה שניתן. מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה כאמור (;

12. Started by ירין ששון,

שלום לכולםת ברשותי טלוויזיה פשוטה ששל חברת MAG שקניתי לפני כמה שנים, לאחרונה קניתי מקרן קול של חבל JBL SB-150 וחיברתי באמצעות יציאת הAUX (אין לטלוויזיה שום יציאת אודיו אחרת) למקרן קולת מהיציאה של הAUX יוצא המון רעש סטטי בלתי נסבל, בדקתי את העניין ולא משנה איזה רמקול מתחבר לטלוויזיה הרעש הסטטי נשאר ככה שהוא ככל הנראה מגיע מהיציאה, יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? מבלי להחליף טלוויזיה... המון תודה! ירין

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by mmooss,

תודה מראש עבור ההצעות

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  14. שלום, יש לי לוח אם Asus A7N8X Deluxe http://usa.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm יש עליו כרטיס קול של 6 ערוצים, הנה התיאורים מהאתר למעלה: SoundStorm / Dolby® Digital Audio Experience the full power of surround sound audio with the NVIDIA® SoundStorm. With the integrated APU (Audio Processing Unit) you will feel the impact in games or music. And with the only Dolby® Digital 5.1 encoder you can hear it all in amazing digital cinema clarity on your home theater receiver or digital PC speaker system. 6-Channel Audio The A7N8X uses an onboard Realtek® ALC650 audio CODEC that lets you enjoy high-quality 6-channel audio without having to buy advanced sound ca…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by ranyr,

אם יש... אז איפה אני יכול לקנות אותו?? חיפשתי ומצאתי רק M3L או M3 30GB....

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. יש לי 600 ש"ח,איזה רמקולים כדאי לקנות? עד עכשיו האופציה הכי טובה שראיתי זה X 530 LOGITECH http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שבא ניתן נגזור מסרט את פס הקול שלו? נכון להיום אני מנגן את הסרט ומקליט אותו בתוכנה אחרת.... הבעיה שהזמן שזה לוקח את אותו הזמן של הסרט... שזה יותר מידי! תודה רבה!

18. עריכה: קניתי Microlab Solo 7c שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב שיתנו לי חווייה משופרת על ה Altec Lansing ATP3 שלי במשחקים,סרטים ומוזיקה. זה לא אמור להיות משהו שקשה לעשות. תקציב: 2000 אם כבר אני קונה, אז חשבתי לשפר כבר את ה-immersiveness של המשחקים והסרטים שלי עם מערכת סראונד. השאלה היא האם סראונד נותן חוויה מספיק טובה או שבכלל יהיה לי יותר נוח עם רמקולים 2.0-1 כמו Microlab SOLO 6C? בכלל מומלץ לקנות Z906? יש אלטרנטיבה יותר איכותית לסראונד או יותר כדאית? תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. Started by Odedb52,

אהלן אהלן! אז ככה.... יש לי גיטרה ומגבר... אבל(!)... בשעות המאוחרות או בשעות צהריים כשאי אפשר לשמוע עם הרמקול של המגבר.. אפשר לשמוע באוזניות. זאת הבעיה... האוזניות היחידות שיש לי בבית הם : אוזניות של ה- MP3... (כבל קצר מדי), אוזניות מעפנות של 30 שקל Maxell.. (לבנות כאלה עורפיות שנכנסות לתוך האוזן.. ואחרי 5 דקות האוזניים כואבות - לא בא בחשבון לשבת ולשמוע עם זה מוזיקה), וזהו! אז אני רוצה אוזניות איכותיות עד כמה שאפשר בתקציב של 200 שקל פלוס מינוס. ראיתי את ה- AKG K26P והם נראו לי כמו משהו שאני יהנה ממנו במחיר הזה.... אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא! תודה מראש, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. ממש עדיף אם אפשר להשיג את האוזניות שבאות עם ה H-10 בנפרד כי התרגלתי אליהן אם לא אני אשמח להמלצות על אוזניות אוזן עד 150 שקל בערך

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ABL,

יש לציין שזה ה(HUMMING) קורה רק שאני משתמש ביציאת 6-channel direct input ולא דרך האופטי,החיבור הוא ללוח אם והמגבר מחובר רק למחשב. עשיתי קצת מחקר ברשת וראיתי שזה נובע מ ground loop והפתרון הוא לשים ground loop isolators. אבל הם עולים בארץ מעל מאה שקל לאחד ואני צריך 6. האם יש פתרון אחר? האם יש מקום שמוכר בזול? Speakers: Yamaha NX-P120 | Receiver: Sharwood RD-6405R

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by BeNzZy-BoY,

אני רוצה לשמוע מבעליהם של שני הנגנים האלה את חוות דעתכם. יצא לא מזמן נגן חדש מבית אפל(האייפוד נאנו), בקיצור ראיתי אותו והתלהבתי ממש וכמעט והזמנתי עד שקראתי בוואלה תגובות של אנשים שאמרו שהוא עדין מאוד והמסך שלו בעייתי ושהוא נשרט וכל מיני כאלה. על המיני לא שמעתי מילה ראה ובנוסף הוא גם יותר זול מהנאנו והוא יכול להכיל יותר שירים.. אז מה ההתרשמות שלכם משני המכשירים זה מול זה ? מה עדיף יותר ? אה ואני מזמין מחו"ל ככה ששניהם עולים בערך 200 דולר אז המחיר זה לא קריטריון תודה מראש בן

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני לא רוצה כרטיס רציני,רק אחד שיש לו אנטנה שמרכיבים אותה על הכרטיס וזה קולט שידורים (שיטת השידורים החדשה DVB-T) באיכות HDTV חשוב גם שיהיה שלט שאיתו אפשר לשלוט בסרטים במחשב,ושהכרטיס יוכל גם להקליט באיכות טובה

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  24. קראתי שכדי לחבר אודיו של מחשב לטלוויזיה צריך לחבר את הכרטיס מסך אל היציאת spdif של הלוח אם, ואז לחבר מתאם hdmi על היציאת dvi, ולחבר את זה לטלוויזיה עם כבל hdmi. אז את הspdif בלוח אם יש, dvi בכרטיס מסך יש, יש hdmi בטלוויזיה, וכבל ומתאם אפשר לקנות. אבל הבעייה היא שבכרטיס מסך- Inno3D GeForce 9600GT Accelero L1 (שאני מאוד לא אוהב), חסכו (בין השאר) בחיבור הזה של הspdif... מה אני עושה עכשיו? ניסיתי קודם כל לחבר פשוט מפצל על היצאת 3.5mm של הלוח אם ולחבר צד אחד לרמקולים של המחשב וצד שני אל הטלוויזיה, אז בטלוויזיה זה עובד טוב אבל במחשב משום-מה אני מקבל את הסאונד במונו (רק רמקול אחד), אם אני מחליף בין השקעים של הטלווזיה והמחשב על המתאם אז אני מקבל מונו מהרמקול השני אז כרגע …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Stoichkov,

צריך המלצה לרמקולים עד 350 ש"ח שישמשו רק למוזיקה רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על רמקולים מחברת genius ועל הרמקולים האלה וSWHF5.1וGenius http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=26708 ואלה SW-5.1ValueוGenius http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967&DB26646=68451 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.