עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, יש בksp כרטיס קול ג'ניוס 5.1 ב85 ש"ח ויש בזיגזג אותו כרטיס ב140 ש"ח והשאלה שלי האם זה באמת אותו כרטיס או שבזיגזאג הוא יותר טוב בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אהלן אנשים, אז אחרי שיעצתם לי בחוכמה רבה לקנות דווקא את ה FORTISSIMO III אני אכן מתכוון לקנות אותו מחר בזיגזג הקרובה אלי והיא הכי זולה, 257 שקלים...ללא משלוח וכלום... שאלתי היא לכרטיס יש יציאת אוזניות מיוחדת השאלה שלי היא האם היציאה היא לסטריאו או שמא SURROUND באוזניות??? תודה מראש, אמיר.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הזמנתי ביום שישי, הגיע ביום שני. הגיע עם באנדל שכולל הכל: איפלו מיקרופון חיצוני שלא ידעתי שבא בבאנדל אני לא יפציץ בתמונות כי גם ככה כבר היו הרבה שקנו לפניי. אז יש טיפים ראשוניים? אני יתקין את הגרסא 1.28 עם העברית ויתחיל למלא תמכשיר מה מצב הבטריה שהוא חדש בקופסא? כמה זמן להטעין? איפה יש תתוכנת פילפלופ הזאת להפוך את השמות של השירים בעברית? (תתחשבו עם השאלות נשאלו כבר אני בדר"כ עושה חיפוש אבל שקונים חדש כל אחד רוצה טרד משלו )

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Ic3 CuB3,

Gmini 402 הגיע לארץ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. לי יש כשנה את נגן ה-IHP120 נהנה ממנו כל רגע ומשתמש בו המון אבל אחותי לא צריכה את הפיצ'רים הנוספים כמו רדיו\יציאות כניסות אופטיות וכדומה. המתמודדים הם קצת שונים אחד מהשני אבל עקב המחיר היחסית קרוב הם מתמודדים אחד מול השני בקרב, והם הריו קארבון 5GB מול הריו קארמה. על מה אתם הייתם ממליצים ? הדבר דיי דחוףשכם הנגן יקנה היום... תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MasterOr,

מה אני יכול לעשות עם היציאה הזאת? במה היא שימושית ? דרך אגב יש לי רק output על הלוח ראיתי שיש יציאה כזאת גם input

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. רמקולים... איזה קונים היום? ראיתי רק שאלות של אנשים, אם זה טוב... אם זה שווה את הכסף... אבל השאלה היא כזו... מה שווה את הכסף? יש לי לשים בערך 1200 (אפשר לגרד 1500) ואני רוצה 5.1... על איזו חברה כדי לחפש מידע? איפה קונים בארץ? יותר יעיל להזמין מחו"ל? לקנות בארץ? שווה להשקיע יותר? (לדוגמא בקריאטיב 5700)? הרעיון הוא שאני מחפש רמקולים... שהם 5.1... מתחברים למחשב... ואני רוצה שלט רחוק (לא כמו ב 5300 של קריאטיב, שזה רמקול מחוברת בחוט... אני רוצה אותו רחוק!!!) אנשים... בבקשה המצלות... במה כדי להשקיע?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית שתתאים לטלויזיה LG 47LA621Y תלת מימד וסמארט. הדרישות הם רמקולים, DVD עם חיבור HDMI, סאבוופר תקציב עד 1000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. אני מעדיף 7.1. שיתאימו לשימוש די ממושך. עדיף שיתמכו גם במחשב/360 אבל הכי חשוב פס3.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני צריך אוזניות עם מיקרופון לחיבור לRJ11 יש לי כרגע את האוזניות הפשוטות עם החיבורים הרגילים לכ.קול(ה3.5) יש איזשהו מתאם או מדריך להכנת מתאם שכזה? :s05: בתודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני יודע שיש הבדלי מחירים ענקי בין שניהם אבל אני מחפש רמקולים שייתנו לי סאב נעים וחזק ומדוייק גם בווליום גבוה גם במוזיקה ראפ וטראנס. רציתי לשאול אם ההבדל יהיה גדול בינהם.?,או שעדיף לי לקנות ישר Z2300 כי כיום יש לי creative inspire2500 ואני רוצה משהו שייתן לי הבדל מורגש מאוד.! אז השאלה האם כדאי לקנות ATP3 או את ה Z2300 ובהתחשב למה שיש לי כיום. תודה

12. אני מחפש דרך להיע באמצעות המחשב לרמת שמע של מכשיר CD כרע אני משתמש בכרטיס קול מובנה ואין כל קשר בין האיכות של הקומפקט דיסק לבין מה שמתקבל מהשמעת אותו דיסק באמצעות המחשב. אם מישהו מבין באמת בסטיראו 2 ערוצים ולא בכל הקולנוע ביתי שלא קשור לרמה הזו של השמע אני מחפש דרך לשמוע מוסיקה דרך המחשב ברמה לא פחות טובה מאשר באמצעות הקומפקט דיסק. האם הענין נתון רק להחלפת כרטיס קול ואם כן איזה יספק את הסחורה עד רמה של 500 ש"ח ?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. קניתי לפני 3 חודשים את ה sony 1000xm2 והאיכות בכלל לא משהו איזה כרטיס קול ישפר לי את החוויה? תקציב עד 800 שקל צריך כרטיס קול מיני בגלל שאני משתמש בהם במכון כושר.

14. Started by DORAZABI,

יש לי לוח אם ג'יגבייט B85 ואני רוצה המלצה על כרטיס קול טוב במחיר סביר שיאפשר לי שמיעה חדה במערכת.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by 6847761,

שלום וברכה, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, ברשותי המון דיסקים DVD של וידיאו ואני רוצה -על מנת להגן עליהם- לשמור אותם על המחשב, כרגע מה שעשיתי זה ששמרתי אותם כקבצי ISO ואז אני פותח אותם דרך DAEMON TOOLS ואז מפעיל את הדיסק ואת הווידאוים, רציתי לשאול האם יש תוכנת מדיה סנטר המאפשרת פתיחת קבצי ISO וישר לאחר מכן פתיחת הווידאוים, או אולי אתם ממליצים על דרך אחרת לשמור על DVD אך שיהיה אפשר במהירות להפעילו דרך תוכנת מדייה סנטר?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by avihugr,

אני צריך רמקולים לחדר קטן יחסית, העניין הוא שאני רוצה גם לחבר אותם לטלוויזיה שנמצאת בחדר (lg), אבל בעיקר שאוכל לשמוע מוזיקה אבל דרך הסמארטפון שלי (אנדרואיד), כמובן שארצה להעביר את המוסיקה בדרך אלחוטית(bt או wifi). חשוב לי האיכות למוסיקה הרבה יותר מהטלוויזיה.. עדיפות כמובן על 2 רמקולים, ולא הבודדים או הגדולים שיש היום שהם יחידים. התקציב הוא עד 300 עם אפשרות לחריגה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Zeev86,

יש לי סביבת מגורים שיש הרבה רעש מטוסים ועוד גורמי רעש אחרים. לצערי האוזניות שרכשתי הן איכותיות אבל לא חוסמות רעש בכלל, ואני די סובל מזה. אני מחפש אוזניות לצפיה בסרטים וגם למשחקי מחשב שיחסמו רעש סביבתי כמה שאפשר. אשמח להמלצות. אוזניות שברשותי שאני שומע דרכן את הרעש הסביבתי: Sennheiser HD 598 Steelseries Siberia V2

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. כיצד אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה שאין לה arc?

19. אני מתכוון כאשר אני מחבר טלוויזיה ב-TV-OUT למחשב אבל במקום שאת הסאונד אני אשמע ברמקולים של המחשב אני רוצה בטלוויזיה לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב דרך הטלוויזיה הבנתי שצריך איזה כבל מפוצל מצד אחד של זכרים לא? יש לציין שאני משתמש בכרטיס קול audigy 5.1 בעל 5 חיבורים בכרטיס קול

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. עברתי לאחרונה לארץ השמיים האפורים ולצערי השארתי מאחורי כל מיני דברים כמו את המחשב הנייח וסט הרמקולים הנחמד שהיה מחובר אליו. אני מתחיל להרגיש געגועים למוזיקה שלי ומעוניין לקנות משהו סביר שיאפשר לי להקשיב למוזיקת מטאל ופרוגרסיב. השמיעה שלי כבר ממש לא מה שהיא היתה (גנטיקה, לא בגלל המוזיקה) אז האיכות לא צריכה להיות בשמים. נכון לרגע זה יש לי פה בסה"כ יוגה 2 פרו עם יציאת 3.5מ"מ סטנדרטית, ככה שאני ממש לא בטוח אם יש מה לחבר אליו רמקולים. למרות שיש לי תוכניות להביא מחשב נייח, זה כנראה לא יקרה בזמן הקרוב, במקרה הטוב אולי טלוויזיה. אני קצת אבוד פה ולא ברור לי עם עדיף לי לחפש משהו פשוט שיכול לעמות בפני עצמו, או משהו שיתחבר למחשב. אשמח לעצות והמלצות. חג שמח, ד"ר שווארמה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by +Eliran+,

דרך איזה חיבור אני מחבר את הפלזמה למחשב? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ARI_ARI,

שלום, אז ככה יש לי טלויזית LCD ואני מעוניין לחבר אליה רמקולים 5.1 הטלויזה נמצאת בחדר של 3 על 3. כדאי לי להשקיע ולקנות את הZ5500 או שאני יכול לקנות משהו יותר זול (למשל G51) ולא ארגיש בהבדל? (בגלל החדר הקטן) ואיך הרמקולים מתחברים לטלויזיה כי אין לLCD כניסה 5.1...?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by LazyBoy,

ראשית, אני חייב להודות לאנטולי על עוד ביקורת מקיפה ומאלפת. כל הכבוד! (בהצלחה בצה"ל) כאשר קראתי את תג המחיר בחו"ל של הiDome ואת הפסקה שמשווה אותו לרמקולים אחרים בתצורה דומה עלתה במוחי השאלה המתבקשת: איך הרמקולים משתווים לfx6021 שהם המומלצים ביותר בארץ? (בתקציב של 200$) האם שווה להוסיף עוד 70$ בשביל הiDome ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by iakovl,

נושא חשוב לא פחות מהאוזניות עצמן יש לי עכשיו את הHD595 שלי ואני רוצה להשיג להם מעמד שיכבד אותן אני יודע שאפשר להכין לבד אבל אני רוצה לדעת מה יש מן המוכן על מנת לתת כבוד לאוזניות שלי (האמת מעניין אותי מה אפשר למצוא בארץ) ועוד שאלה קטנה אני משתמש בHD595 ובזוג הנוסף והישן שלי (עזבו שזה זוג זוועה אבל הוא איתי מזמן) JVC HA-G101 הHD ליום כשלא מפריע לי העובדה שהוא פתוח (שיפריע לעולם, אני שם !$%@) הHA ללילה כשכן מפריע לי העובדה שHD פתוחות (יש לי סבתא בבית, ואני אוהב רוק בווליום גבוהה) אני רוצה לדעת איפה אני יכול למצוא בורר לאוזניות שלא ידפוק את האיכות, או שאפשר להכין משהו נחמד קטן ואיכותי לבד

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. ברשותי רסיבר HARMAN/KARDON AVR142 וסט רמקולים של JAMO ההספקים של הרמקולים הם 120W לקדמיים ו 100 לאחוריים ולסנטר התנגדות הרמקולים כולם היא 6 אום (בנוסף יש סהב וואפר שאני לא יתיכס איליו ) עכשיו המערכת מגיע לווליומים ממש חזקים למרות ששמעתי באנטרנט שהרסיבר שלי מגיע רק ל 70W לערוץ (לא יודע אם נכון או לא) והרמקולים עצמם הם 120W/100W עכשיו פעם אחת (בטעות) המערכת הוגברה ל +20DB (המקסימום של הרסיבר) עכשיו זה היה נישמע רע ההורדתי את הווליות במהירות והכול חזר לעבוד כרגיל עכשיו לפי זה אני אמור להבין שהרמקולים עברו את גבול היכולת שלהם ולכן זייפו אבל איך זה ? אם הרסיבר מספק 70W והם דורשים 120W ? אם הם הגיע למקסימום שלהם אז זה אומר שהרסיבר עבר את ההספק שלו כמעט פי 2 ??? אי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים