עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרגע אני משתמש בכרטיס המשולב שמגיע עם הP4P800-SE ורציתי לדעת אם שווה לשדרג לכרטיס לא משולב כדי לקבל בוסט קטן במשחקים (ואיכות סאונד טובה יותר כמובן). האם ההבדל יהיה מורגש?

2. היי אני בעלת עסק אשר יש לי בו מספר טלויזיות המציגות שידורי טלויזיה (HOT ו- YES), ובנוסף קיימת לי האפשרות לחבר את מסכי הטלויזיה למחשב על מנת להציג סרטונים ותמונות למיניהם. עכשיו לשאלתי - ראיתי בעסקים רבים כמו מסעדות ופאבים אשר משדרים שידורי טלויזיה אך מוסיפים "טקסט רץ" בתחתית המסך עם מידע פרסומי של העסק, כגון מבצעים ואירועים. בנוסף בחלק מהמקומות ראיתי שניתן להוסיף "לוגו" של המקום גם ממוקם על המסך. 1. איך ניתן לעשות זאת ? 2. האם ניתן לעשות זאת רק על ידי חיבור כרטיס טלויזיה למחשב ? 3. אם אני מחברת כרטיס טלויזיה למחשב, האם אין צורך בממירים ויהיה ניתן להעביר ערוצים דרך המחשב? חשוב לי לציין שחיפשתי נושאים קודמים בנושא זה לפי פרסום ההודעה אך לא מצאתי... במידה וחיפשתי ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. [glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לקח לי כמה זמן להבין שהכרטיס המובנה שלי הוא חרא ועכשיו אני רוצה כרטיס קול חדש! אני יכול להוציא עליו עד 600 ש"ח.. שמעתי שCREATIVE הם כר לא כמו שהיו פעם - זה נכון?, תשמעו - גם בלי קשר לזה אני רוצה כרטיס של DOLBI DIGITAL , אני פשוט לא יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה ואני גם לא מבין כ"כ גדול בכרטיסי קול - אז בבקשה תתנו לי הצעו לכרטיס קול חדש - וכן - שיהיה של 5.1 לפחות! ושיעלה 600 ש"ח גג.. תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Aviv Meir,

אהלן ערב טוב, אני רוצה לרכוש מקרן קול ורציתי לדעת מה לדעכתם הכי טוב בתקציב של אלף שקל

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן חברים. את הרעש די קשה לתאר, אנסה בכל זאת ואגיד שזה כאילו רעש "רעידות" ששומעים כשבדר"כ מגבירים יותר מדי והרמקול "לא יכול לעמוד בזה"..מקווה שהבנתם. בהנחה שכן, מה שמוזר הוא שאני אף פעם לא שומע ביותר מחצי מהיכולת של הרמקול (נדמה לי שהוא מגיע עם 60 ואני ב-30 גג) ולאחרונה (חודש חודשיים גג) שמתי לב שהרעש הזה קיים ומדובר באותם שירים שתמיד שמעתי (במועדפים ביוטיוב) ולא שיניתי סגנון מוזיקה או משהו. עכשיו פתחתי את הבד שמכסה את הרמקול, הכל מבחינה ויזואלית נראה בסדר גמור ואין שום דבר יוצא דופן. כמובן שמיקום הרמקולים לא שונה והם חלילה לא נפלו או ניזוקו בצורה כלשהי

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by lokorn,

שלום, חיברתי מחשב לטלויזיה ב HDMI ולרסיבר ב SPDIF במטרה לראות HD בטלויזיה ולשמוע סראונד משום מה לא שומעים כלום ברסיבר דרך ה SPDIF השאלה האם בכלל אפשרי לחבר כך ולשמוע ברסיבר? ואם כן איך? ניסיתי כל מיני מדריכים אבל לא התייחסו לחיבור גם של HDMI וגם של SPDIF והאם עדיף לי בכלל לחבר מהטלויזיה לרסיבר בכבל אופטי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ABL,

ידידה שלי רוצה שאני אמליץ לה על אוזניות in-ear בשביל הנקסוס 5 שלה. צריך שיהיה להם מיקרופון ושלט. תקציב עד 150 ש"ח. קנייה מהארץ או מאי-ביי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום יש לי מערכת רמקולים לווינים ואני רוצה לחזק אותה קצת מה אתם אומרים על הבוס 161 לינק: http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1294 האם הרמקולים האלה טובים ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת סאונד מתאימה לטלוויזיה בחדר. אני מעוניין במערכת סטריאו שתשב על השידה של הטלווזיה, מערכת 5.1 לא מתאימה לחדר. הסיבה שאני רוצה רמקולים מוגברים היא שהטלוויזיה מחוברת למחשב ממנו אני יראה סרטים ולא לרסיבר \ מגבר רמקולים. שקלתי לקנות מקרן קול (אם מקרן קול עדיף במקרה הזה אז בסדר גמור אשמח להמלצות למגברי קול טובים בתקציב) אבל אני בכל זאת אעדיף מערכת סטריאו סבירה + (למה שאפשר להכניס בתקציב היחסית נמוך). אשמח להמלצות, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by matan007,

חברים, אני כבר די הרבה זמן עם ה- SOLO7C שלי ומרוצה מאוד. נתקלתי ברמקול MICROLAB X6 ב- KSP, לא הכרתי לפני שקיימת סדרה HI-FI אחרת לחברה חוץ מה- SOLO. האם מישהוא שמה או התנסה? אני לא מצליח למצוא שום חוו"ד עליהם ברשת. מהניסיון עם ה- SOLO, החברה הזו יודעת איך לעשות רמקולים, אשמח להשתדרג אם אכן טובים משמעותית. זה אתר היצרן: http://www.microlab-global.com/product_show.asp?pro_id=207

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by TZuKi,

Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח זה המחשב שאני הולך לקנות. המחשב מחובר למערכת סראונד של JVC. המערכת משמשת אותי לרמקולים, 5.1. איזה כרטיס הכי יהיה לי טוב?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. עדיין לא החלטתי אז אני מקווה שתעזרו לי חשבתי על: 1. LUXON http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm הם עולים 1100 שקל 2. Creative Inspire 5300 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_155&products_id=607 הם עולים 1000 שקל 3. Altec lansing ATP-5 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_156&products_id=297\ הם עולים 1300 שקל אני לא יודע אם הם 4.1 או 5.1 תגידו לי אתם אם יש לכם רעיון למערכת אחרת תגידו לי. אני חושב גם לקנות איתם את הכרטיס קול של הרקולס GTXP הוא יהיה בסדר או שכדאי לי איזה כרטיס של קריאייטיב? הכרטיס של הרקולס תומך דולבי דיגיטל?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by xtract1,

אשמח אם יהיה משהו בסביבות 400-500 גג. אפשרי ואף מומלץ לנצל מבצעים כאלו ואחרים באתרים בחו"ל...

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. טוב......ביום שלישי החלטתי סופית לקנות את ה G3 כמתנה לאחי ( איזה חמוד אני ... :-) . מיום רביעי אני הייתי בטיול של 4 ימים והנגן פשוט לא הפסיק לנגן....( גם אני שמעתי בו...) פשוט אחלה נגן איכות סאונד מעולה , מסך תצוגה גדול ונוח , עיצוב יפה , ממשק נוח ביותר , זמן סוללה אדיר....פשוט לא נגמר , אפילו הגדרתי שהמסך ידלק כל הזמן... , רדיו מעולה שקולט בחורים הכי נידחים , אפשרות הקלטה מהרדיו , איכות הקלטת קול מעולה, הקלטת ליין-אין משובחת ביותר, הבאנדל שופע ! --------------- * הנגן . * אוזניות איכותיות (שאין טעם להחליף) . * שרשרת יפה לתלייה על הצוור . * נרתיק טוב ששומר על הנגן מכל נפילה . * סוללה . * כבל ליין-אין . * כבל יו.אס.בי . * ספר הפעלה באנגלית . * ספר הפעלה בעברית . * דיסק עם…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מכיוון שה-ATH-A900 שלי יוצאות לגמלאות מוקדמת(הן רק בנות 6 וכבר מגלות סימני שבירות, אבל על כך בנושא אחר), התחלתי לחפש אחר אוזניות סגורות חדשות. אך נראה שקיים מחסור במידע על רמת האטימה בפועל של אוזניות(בעיקר פול סיז, ב-IEM יש יותר מידע, אך גם לא מאורגן). אשמח לכול חוייה על רמות אטימה, לא דווקא בסביבה רועשת במיוחד - סביבות של בית שגרים בו עוד אנשים \ משרד ממוצע גם יתקבלו בשמחה. התרשמויות של אנשים בסביבה על רמת הדליפה יהוו פלוס רציני. אבקש ממי שכותב שיציין כול התרשמות שיש לו מאוזניות מסויימות, אפילו אם מישהו אחר כבר כתב התרשמות דומה(צורת הראש\אוזניים משפיעה מאוד על האטימה, אז יהיה נחמד אם יהיה רפרנס רחב ככול הניתן) בתקווה שיאסף מספיק מידע(אפרסם מאוחר יותר בפורומים אחרים גם) א…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. אז ככה יש לי מערכת קולנוע של Wharfedale Atlantic שכוללת 2 רמקולים + 2 טיוטרים + סנטר. (הדגם של הריצפתיים הוא 500 Atlantic, הטויטרים AT 100ET והסנטר SE ) חיפשתי באינטרנט כמעט בכל חור אפילו באתרים מחול ולא הצלחתי לשער כמה המערכת הזו שווה, יש חנויות שעדיין מוכרים אותן אבל רשום הצעות החל מ.. וגם לא את כל המערכת כולה. המערכת במצב מצויין הכל עובד כמו שצריך ללא תקלות, אצלי כבר כמעט 6 שנים בערך תכלס הסיבה העיקרית שאני נאלץ למכור זה בגלל שהם לא מתאימים לסלון החדש. תמונה של המערכת: http://mdata.yandex.net/i?path=b0419205840_img_id8792382740486424941.jpg

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by קוקה קולה,

אני מעוניין בכרטיס קול של אסוס Asus Xonar D2X 7.1 PCIe Sound Card 1. למה לא מצויין שיש לכרטיס SPIDF אופטי ? זה הרי כרטיס חדש ויקר , אני מאמין שצריך להיות יציאת אופטית ? 2. האם הכרטיס טוב ? אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן, מעוניין לקנות אוזניות כפתור (ולא קשת) שהשימוש העיקרי שלהן יהיה ריצה הכי חשוב שלא יפלו במהלך הריצה ויחזיקו כמו שצריך איכות סאונד טובה אמידות של הכבלים (היו לי כמה אשפה שאחרי כמה ריצות פתאום שמעו רק באוזן אחת וכו'.. רמה נמוכה) תקציב - ראיתי שהמחירים יכולים לנוע די הרבה לכל כיוון ולאן אין לי כל כך רעיון מניח שבאזור ה100$ אגב אם תגידו לי שטעות גדולה לקנות בדיוטיפרי ועדיף איפשהו בחו"ל (טס לברלין - למשל בסוני סנטר) אז אני מוכן להקשיב יש הצעות?

19. Started by EAD,

אני קצת לא מבין וצריך עזרה האם כל כרטיס ממוצע בשוק כיום מכיל יציאות אופטיות? מדובר ב SPDIF, נכון? ולמה יש כאלו שאומרים שמדובר ביציאה משולבת שיכולה להיות אופטית מצד אחד וקוקסיאילת מצד שני (בעזרת מעביר נניח), מה ההבדל ומה המשמעות של זה? בתודה

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום אנשים אשמח להמלצה עבור מחשב נייד בעל כרטיס קול איכותי ככל שניתן וכרטיס מסך טוב. המחשב מיועד לקולנוע ביתי הצגת סרטים ברזולציה גבוהה והשמעת מוסיקה (2 ערוצים). האם קיימים ניידים עם כרטיס קול טוב (הכוונה היא רק להשמעה) או שיש צורך בחיבור חיצוני? כרגע אני עובד עם ג'וליה במחשב שולחני ומחפש סאונד ברמה הזו. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Mr.Pepo,

סתם רציתי להודיע לכם שהאיי פוד מהדור הרביעי של אפל אמור להגיע אלי ביום שישי, ותצפו לביקורת עליו באתר בקרוב אני כ"כ שמח עכשיו D: רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת, איזה תוכנה הכי מומלצת וכו'.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום חברים, אשמח לקבל ממכם הצעות לשיפור חווית שמיעה. אז ככה, המקור שלי זה המחשב שלי. יש לי לוח אם טוב עם כרטיס קול לא רע, אבל בהחלט לא מספיק. מדובר על לוח אם Asrock Z77 Extreme4 שמגיע עם כרטיס קול 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC898 Audio Codec). לכרטיס קול מחובר סט איכותי 2.1 של ALTEC LANSING ומקדימה אני מחבר את האזניות שלי. 1. audio technica ath 50 2. V-MODA M80 בנוסף, למחשב מחובר דרך HDMI פרוססור של emotiva UMC-1 ביחד עם מגבר XPA-5. אלהם משודכים סט מלא(קדמיים,אחוריים,סנטר וסאב) של monitor audio RX6. מה שבעצם קורה שאני שומע פשוט "גרוע" מהאוזניות שלי. הם פשוט נשמעים לא זה! לאומת זאת במערכת אני שומע דיי טוב, למרות שאני חושב אפשר לקבל תוצאות הרבה יותר ט…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by gilad_mos,

היי אני רוצה לקנות נגן MP3 עם 40 ג'יגה. בגדול אני מתלבט בין הiPod לבין הזן, עם נטייה לזן. בגדול יש לי כרגע ג'וקבוקס 1 ואני די מבסוט ממנו, רק שהוא כבר די מיושן וגדול (למרות שיש לו 40 ג'יגה הרד דיסק תוצרת בית). הזן נראה לי מעניין מאד, ומאחר ויש לי נסיום טוב עם קריאטיב, אני די נוטה לכיוונו. דבר נוסף שמשמעותי, לזן יש חיבור חשמל סטנדרטי בניגוד לiPod שחיבור חשמל שלו לאוטו עולה עוד כמעט 500 ש"ח (אם אני לא טועה), ומאחר ואני מתכוון להשתמש בנגן בעיקר ברכב, זה נראה לי חשוב. חוץ מזה 24 שעות פעולה רציפה לא הולכות ברגל, אף אחד לא מתקרב לזה... אני אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן , וכן אם יש המלצות למכשירים נוספים תודה גלעד

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by LazyBoy,

ראשית, אני חייב להודות לאנטולי על עוד ביקורת מקיפה ומאלפת. כל הכבוד! (בהצלחה בצה"ל) כאשר קראתי את תג המחיר בחו"ל של הiDome ואת הפסקה שמשווה אותו לרמקולים אחרים בתצורה דומה עלתה במוחי השאלה המתבקשת: איך הרמקולים משתווים לfx6021 שהם המומלצים ביותר בארץ? (בתקציב של 200$) האם שווה להוסיף עוד 70$ בשביל הiDome ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני מחפש שירים שיהיה באמת אפשר להוציא את המיץ (לא העוצמה אני מתכוון) של הרמקול ולראות את היכולת שלו? אני בעיקרון עד עכשיו היתי מכור לדיסק הראשון של אניגמה ( :) ותמיד היתה לי צמרמורת כששמעתי אותו. אז מה יש לכם להציע? ולא בכוון של רוק כבד בבקשה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים