עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מקבל היום במתנה (!!!) אינספיר 5700... יש לי כרגע כרטיס PCI 5.1 אנלוגי (עם שלוש יציאות... רונט, ריאי וסנטר\סאב) אמרו לי שזה לא טוב לרמקולים האלו... וכדי כרטיס דיגיטלי... על מה את אתם ממליצים? בוא נגיד שאני מוכן להשקיע עד 600 שקל (אבל עדיף כמה שפחות...) קראתי איפה שהוא בש אודג'י 1 אין חיבור אופטי או משהו, שב 2 יש... מה הכוונה? איזה חיבור אני צריך בשביל מקסימום ביצועים מהרמקולים? ואיזה כרטיס כדי לקנות? (ואם התשובה תהיה מוקדמת אז יש מצב שאת הכרטיס אני אקבל גם במתנה... אז בבקשה... תשובות מהירות...)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by guycnaan,

אני מעוניין בקניית מקרן כיס, כשהפונקציה היא מקרן שמאפשר את הפיצ׳רים הבאים: א) מקרן איכותי שנותן עוצמת הארה בהירה וממוקדת גם בחדר בהיר ולא חשוך יחסית, חדות לסרטים רצויים אך לא על חשבון מחיר גבוה מדיי ב) חיבור אפשרי לאייפון לפטופ או כרטיס sd ג) מחיר שנמוך מ-200 רצוי המקרן יכול להיקנות בארצות הברית, תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by R0ck,

Hiver & Hammer feat Javah - 5 Million Miles (A Side Mix) 9:30 בלי שום ספק, אחד הטראקים שאני מכניס לאוסף "יום הגיוס". אךךך איך שמתאים לי כזה דבר עכשיו.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by .AloN,

היי לכולם, אני לפני רכישה של אחד משני הדגמים הנ"ל. לא ממש הצלחתי למצוא אתר/ביקורת המשווה בין שניהם.. למישהו כאן יש במקרה תובנות? ובאותו עניין, הבנתי שיצא גירסה מעודכנת יותר ל5C. במידה ואני נמצא בחנות, אילו מאפיינים אני יכול לראות על הגירסה החדשה יותר, בכדי להיות בטוח שהיא אכן לא הגירסה הישנה (הבנתי שיש חנויות שמשקרות או שפשוט לא מודעים לגירסה החדשה יותר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by sbhtkK7,

תיראו את הסירטון, http://eu.akg.com/akg-k3003-video-eu.html

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום אנשים אשמח להמלצה עבור מחשב נייד בעל כרטיס קול איכותי ככל שניתן וכרטיס מסך טוב. המחשב מיועד לקולנוע ביתי הצגת סרטים ברזולציה גבוהה והשמעת מוסיקה (2 ערוצים). האם קיימים ניידים עם כרטיס קול טוב (הכוונה היא רק להשמעה) או שיש צורך בחיבור חיצוני? כרגע אני עובד עם ג'וליה במחשב שולחני ומחפש סאונד ברמה הזו. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. קניתי אוזניות סיניות זולות מאי ביי לשמוע מהמחשב באלחוטי... לא מצליח להגדיר אותן כדי לשמוע :s05: הן עובדות מול הפלאפון...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום לכולם קניתי רדיו דיסק חדש לרכב, JVC KD-R506 ויש לי שאלה בקשר לנגינת קבצי wav. בדקתי בחוברת שלו ומצוין שם שהמערכת תומכת בפורמט mp3 ו wma. לא מצוין ש wav גם נתמך. אז ברור לי שדרך ה usb אני לא יכול לנגן דרכו קבצי wav - lossless, אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לצרוב דיסק עם קבצי wav ולנגן במערכת? ( wav מ rip של דיסק מקורי, לא מכווץ) ואם המערכת תנגן את הקבצים, היא תנגן אותם ב bit rate המקורי של הקבצים בדיסק?, או שהיא תבצע המרה בדרך ותוריד bit rate? מקווה שהבנתם את השאלה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. - יצא לי לשמוע כמה דגמים של אוזניות כמו ביטס (ד"ר דריי),AKG, פיליפס, סקולקנדי ג'אברה (בכלל לריצה) וכו.. החלטתי ללכת על אלו של AKG.. עם זאת.. המבחר כל כך גדול שנורא קשה לי לבחור. השימוש באוזניות הוא בעיקר, אם לא רק.. לצורך האזנה למוסיקה (כל סוגי המוסיקה: ג'אז, קאנטרי, רוק, פופ, לטיני, צרפתי, עברית וכן .. אפילו עד מזרחית) כמה קריטריונים חשובים : - אזניות קשת - אין הגזמה בהדגשת הבאס - אין צורך באוזניות ענקיות.. הבינוני מספיק לי (ואם יש אופציה של קיפול.. הרי זה משובח) - נוחות להליכה (לא ריצה או משהו כזה), לא כבדות מידי ובכלל לשימוש יום יומי - כניסת אודיו 3.5 (יהיו בשימוש בעיקר על הנייד והאמפי) - אורך כבל סביר - וכמובן מצוי בארץ ;D מחיר בין 300 ועד…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by elad216,

יש לי ממיר דיגיטלי של עידן פלוס עם יציאת HDMI ויציאת וידאו רגילה (בננה צהובה) עכשיו אני מתכננן לקנות מסך מחשב עם חיבורים vga + dvi . יש כבל שממיר מHDMI לDVI השאלה היא כזאת: האם הכבל יעביר גם את הקול למסך (וע"י כך יעלים אותו כי הרי DVI לא מעביר קול!) ?? המטרה שלי היא להעביר רק את התמונה למסך ולחבר רמקולים חיצוניים מיציאת האאודיו (אדום לבן..) הסיבה שאני לא קונה פשוט מסך אחר/טלוויזיה היא תקציב ושימוש במסך גם בתור מחשב. *הממיר הוא של silver line

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום רצית לדעת האם כבל VGA מסוגל להעביר אות HD ובאיזה איכות כוון שהמחשב שלי מחובר למסך 19 אינץ עם DVI וה VGA ל LCD בסלון 37 אינץ עם כרטיס תומך HD 7600GS העניין הוא שבדרייבר של נ-וינדיה יש רק אפשרות לצאת עם האות ל DVI

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. עברתי לאחרונה לארץ השמיים האפורים ולצערי השארתי מאחורי כל מיני דברים כמו את המחשב הנייח וסט הרמקולים הנחמד שהיה מחובר אליו. אני מתחיל להרגיש געגועים למוזיקה שלי ומעוניין לקנות משהו סביר שיאפשר לי להקשיב למוזיקת מטאל ופרוגרסיב. השמיעה שלי כבר ממש לא מה שהיא היתה (גנטיקה, לא בגלל המוזיקה) אז האיכות לא צריכה להיות בשמים. נכון לרגע זה יש לי פה בסה"כ יוגה 2 פרו עם יציאת 3.5מ"מ סטנדרטית, ככה שאני ממש לא בטוח אם יש מה לחבר אליו רמקולים. למרות שיש לי תוכניות להביא מחשב נייח, זה כנראה לא יקרה בזמן הקרוב, במקרה הטוב אולי טלוויזיה. אני קצת אבוד פה ולא ברור לי עם עדיף לי לחפש משהו פשוט שיכול לעמות בפני עצמו, או משהו שיתחבר למחשב. אשמח לעצות והמלצות. חג שמח, ד"ר שווארמה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום. אני עומד לקנות MP3 חדש, אני מעוניין רק לשמוע מוזיקה איתו, ואני רוצה 20 GB (כבר היה לי 6 ומילאתי אותו מהר מידיי, והוא נהרס לפני יומיים בערך). עכשיו השאלה שלי היא בעצם לאיזה נגן (לדעתכם) יש את איכות השמע הכי טובה? כמובן שחיי סוללה זה גם חשוב, אבל אחרי איכות שמע.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by LazyBoy,

ראשית, אני חייב להודות לאנטולי על עוד ביקורת מקיפה ומאלפת. כל הכבוד! (בהצלחה בצה"ל) כאשר קראתי את תג המחיר בחו"ל של הiDome ואת הפסקה שמשווה אותו לרמקולים אחרים בתצורה דומה עלתה במוחי השאלה המתבקשת: איך הרמקולים משתווים לfx6021 שהם המומלצים ביותר בארץ? (בתקציב של 200$) האם שווה להוסיף עוד 70$ בשביל הiDome ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DORAZABI,

[h=1] יש לי פלזמה "LGpn4500 42 רציתי לשאול מה המלצתכם לרשום במדד של ניגודיות,בהירות,וחדות על מנת לקבל תמונה מושלמת...אני יודע שאני יכול לשחק עם זה אך מעדיף המלצה. [/h]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by hellforce,

שלום לכולם אני מחפש מערכת סטריו איכותית לחבר למחשב , לפי מה שראיתי האופציה הכי טובה זה : Microlab solo 6C - 650 שח או Mircolab solo 7c - 800 שח האם ישנה אלטרנטיבה טובה יותר ? האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג edifier R2700\2800 ? בreview שונים טוענים שאלו רמקולים טובים יותר בטווח המחירים שציינתי ... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אז ככה יש לי מערכת קולנוע של Wharfedale Atlantic שכוללת 2 רמקולים + 2 טיוטרים + סנטר. (הדגם של הריצפתיים הוא 500 Atlantic, הטויטרים AT 100ET והסנטר SE ) חיפשתי באינטרנט כמעט בכל חור אפילו באתרים מחול ולא הצלחתי לשער כמה המערכת הזו שווה, יש חנויות שעדיין מוכרים אותן אבל רשום הצעות החל מ.. וגם לא את כל המערכת כולה. המערכת במצב מצויין הכל עובד כמו שצריך ללא תקלות, אצלי כבר כמעט 6 שנים בערך תכלס הסיבה העיקרית שאני נאלץ למכור זה בגלל שהם לא מתאימים לסלון החדש. תמונה של המערכת: http://mdata.yandex.net/i?path=b0419205840_img_id8792382740486424941.jpg

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by rantza,

היי אנשים יקרים, שבוע שעבר הייתה סופת ברקים בירושלים ולפתע ה- Philips 32 PFL 7962 הפסיקה לעבוד. לקחתי אותה למעבדה, שם טענו שכרטיס הפיקוד נישרף מחיבור ה-HD שמחובר אצלי מהמחשב, לאחר החלפת הכרטיס התיקון עלה 1200 ש"ח. מששאלתי איך אפשר למנוע את הדבר שוב בעתיד?, טענו במעבדה שיש אפשרות לקנות מפצל HD שכביכול אמור למנוע, ובמקרה הכי גרוע המפצל שעולה כ-250 ש"ח ישרף. רציתי לדעת אם יש מישהו שניתקל בדבר ועד כמה מפצל HD יכול להוות חוצץ במקרה של פגיעת ברק. :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Kidney_stonE,

אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב נייד, טאבלט , של ACER אני מרוצה ממנו מכל בחינה, מלבד הסאונד - הרמקולים שלו (שאני בכלל לא יודע איפה הם) ממש חלשים אם אני רוצה לשמוע ממנו מוזיקת רקע כשאני עובד או לומד, או אם אני רואה בו סרט או סדרה הסאונד ממש חלש ולא מספק בכלל, אפילו אם אני בדירה קטנה ושקט מוחלט מסביב, עדיין הסאונד שלו לא מספיק טוב בשביל ששני אנשים יוכלו להינות ביחד מאיזה סרט. מחפש המלצה לרמקולים שאפשר לחבר למחשב נייד (יש לו LINE OUT רגיל) כמה שיותר ניידים, כמה שיותר קטנים, כמה שיותר סאונד טוב. אם יש חיה כזאת - אז בלי חיבור נפרד לחשמל. תקציב עד 800 ש"ח אשמח לשמוע דעות מכם תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היה לי את הCX500 מאיביי ב18 דולר משתלם :] רק שהחיבור אל הוליום של אוזניות נדפק ולא היה מה לעשות איתן חזרתי לקודמות שהן של ראזאר גם הן נדפקו! היה לי את הסיינהייזר שמונה חודשים והזוג השני שנה+ עכשיו אין לי מושג על מה ללכת חשבתי לקנות עוד פעם את הCX500 מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אז ככה אימא שלי נוסעת להונג-קונג ואני רוצה שהיא תביא לי משם נגן mp3 איזה הכי כדאי? כמה עולה ipod או איזה נגן mp3 של סוני... אבל שיהיה עם הרבה זיכרון אז תנו דגמים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי, בימים אלה מצאתי (חרא) של עבודה, למשך שלושה שבועות, עד לגיוס. חלק מהמשכורת מתוכננת לרמקולים חדשים, וכנראה גם כרטיס קול חדש. מה שיש לי עכשיו: - רמקולי ג'נריק. סבירים ביחס לג'נריק, אבל עדיין לא משהו. - כרטיס קול OPTi Sound 16 (82C933) ISA. הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה להחליף אותו היא בגלל שהוא כרטיס ISA. מכיוון שאני מרוויח שכר מינימום וקורע את התחת בשבילו, אני מעוניין לחסוך בכסף עד כמה שאפשר. מצד שני, אני גם מעדיף שכספי לא ירד לטימיון. עקרונית יש לי עוד שבועיים לעבודה, אז אין לי כסף, אבל בנתיים זה נחמד להתלבט. חוץ מזה משעמם לי.... ;D במחשב בחדר שלי אין DVD. אני רואה הרבה (טוב, אין כבר הרבה סרטים שם, אבל שיהיה) סרטים בערוץ 4 בכרטיס טלוויזיה (עתיק- כזה שמעביר את…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Zeev86,

יש לי סביבת מגורים שיש הרבה רעש מטוסים ועוד גורמי רעש אחרים. לצערי האוזניות שרכשתי הן איכותיות אבל לא חוסמות רעש בכלל, ואני די סובל מזה. אני מחפש אוזניות לצפיה בסרטים וגם למשחקי מחשב שיחסמו רעש סביבתי כמה שאפשר. אשמח להמלצות. אוזניות שברשותי שאני שומע דרכן את הרעש הסביבתי: Sennheiser HD 598 Steelseries Siberia V2

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, יש בksp כרטיס קול ג'ניוס 5.1 ב85 ש"ח ויש בזיגזג אותו כרטיס ב140 ש"ח והשאלה שלי האם זה באמת אותו כרטיס או שבזיגזאג הוא יותר טוב בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אהלן חברים.. הילדים הקטנים שיחקו לי בחדר, והחליטו שבא להם ללחוץ על השחור הזה באמצע של הרמקולים (איך קוראים לו?). מישהו מכיר איזו שיטה להחזיר אותו למצבו? תודה רבה ושבת שלום..

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.