אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש אוזניות בתג מחיר של עד 200$ כמובן אם למשל הסנהייזר 598: http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Headphones-Accents/dp/B0042A8CW2/ref=sr_1_5?s=aht&ie=UTF8&qid=1342980664&sr=1-5 יותר טובות מכל דבר מתחת ל- 200$ וההפרש הוא קטן אז אין בעיה להוסיף. הקנייה יכולה להתבצע מכל אתר בחו"ל ששולח לארה"ב. אשמח לשמוע את העצות שלכם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז? איזה אוזניות לדעתכם הם האוזניות הטובות ביותר שניתן למצוא בNEWEGG עד 60 דולר? אני חשבתי על אלו בינתיים : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106158
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
יש לי אוזניות גרדו SR80I ונאבד לי החלק השחור שתופס את האוזניות. ה"פין" השחור שמונע מהאוזנייה לצאת. חיפשתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי משהו דומה יש למישהו מושג איפה אני יכול להזמין כזה? אולי איך קוראים לזה שאני אוכל להזמין מאיביי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות קשת סגורות לנגן מוסיקה MP3. חשוב שהאפרכסת תאטום את כל האוזן. התקציב 300 ש"ח פלוס מינוס. בחנות המליצו לי בהתלהבות על HD202 של סנהייזר בטענה שהן כמעט לא צריכות מגבר אוזניות כדי להוציא סאונד טוב. אם אפשר חוות דעת עליהן בבקשה... תודה רבה! ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע ברשותי אוזניות HD201, אדם שאני מכיר מעוניין למכור ביד שניה אוזניות HD428 ב200 ש"ח בערך. האם ארגיש הבדל משמעותי בצליל? האם מדובר באוזניות סגורות או פתוחות? קנייה כדאית?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה אוזניות של monster beats הibeats. ההזמנה עוד לא הגיעה אליי, אבל שמעתי שסמסונג מעט בעייתיים כשזה מגיע לאוזניות.. יש לי galaxy s2 והבנתי שהאוזניות לא מתממשות כראוי עם המכשיר... שמעתי על מדריך בו מורידים קבצים מסויימים שהופכים את האוזניות לנתמכות, כמו בhtc, הbeats sound לפני שאני מתעסק עם המכשיר סתם, רציתי לשעת האם כבל 3.5mm יעשה את העבודה ויתקן את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לאייפון השאלה היא אם ללכת על BEATS או כי הבנתי שביחס למחיר הם לא שווים את הכסף. כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני לא אודיופיל, להיפך, אבל אפילו אני מרגיש שהאוזניות שמגיעות עם הנגנים/פלאפונים הי די זבל. אני זקוק לאוזניות IE סבירות לשמיעת מוזיקה. היו לי עד לאחרונה אוזניות מסוג MEElectronics M21 והייתי די מרוצה מהם, מחפש משהו דומה. המטרה היא למצוא כמה שיותר VALUE FOR MONEY ואנני מחפש להשקיע מאות שקלים - התקציב הוא כ 100 עד מקסימום 200 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!, אני זוכר שלא מזמן שמעתי על סיכונים שמצויים באוזניות ה In Ear למיניהן. מעוניין לדעת האם באמת הן יכולות לפגוע בשמיעה? והאם אוזניות שהן לא כאלה יפגעו פחות? תודה לעוזרים, Aviko
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות IN EAR בתקציב של עד 250 ש"ח. חשוב מאוד כבל ארוך, השימוש שלהם הוא לרוב תוך כדי ריצה וכו' אז חשוב שישבו טוב בתוך האוזן, ככה שגם אטמים בגדלים שונים זה חשוב לי (למרות שאני מאמין שבכל דגם במחיר הזה זה אמור להיות כלול). כרגע אני חושב על הJBL Reference 220 שקיבלתי עליהם המלצה חמה, אני יכול למצוא אפילו משהו יותר טוב? בנוסף הפאדים של A900 שלי התקלפו לגמריי, שלא לדבר על זה שעכשיו אחד מהם נקרע (מה שמכניס אותם כרגע לאפסון, אני לא יכול לשבת בלי פאד)...נמאס לי לשבת עם אוזניות כאלו שגל מה שמפריד ביני לבינם זה 2 חתיכות ספוג בלי ציפוי חיפשתי בAudiocubes (משם האוזניות הוזמנו) אבל לא מצאתי אופציה להזמין את הפאדים בנפרד, אולי מישהו יכול להכווין אותי לחנות אונליין…
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
דרופ חדש - במחיר כזה לא חושב שיש איפה לטעות כשמדובר ביצרן כזה. https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-hifiman-bolt-in-ear-monitors?utm_source=linkshare&referer=73UFHA
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אוזניות iGrado והקשת שלהן מעט לוחצת. האם ניתן להרחיב אותה בעזרת חום או בשיטה אחרת? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות In ear לגלקסי שלי מebay עד 200 שקל אני לא מכיר דגמים כול כך אני חשבתי על klipsch image s4 הם אוזניות טובות ? אשמח לעוד הצעות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקיצר אני רוצה אוזניות In ear/כפתור לצבא וזה... אני בעיקר רואה סדרות וסרטים, מדי פעם מוזיקה וריצות, אין לי הגבלה, רק חשוב שיהיו נוחות כי יש לי beats של ליידי גאגא והם פשוט זוועה מבחינת נוחיות, אגב אם מדובר באטמים, שיהיה כמה שיותר מבחר כי ככל הנראה יש לי תעלות אוזן בעייתיות
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחפש המלצה לאוזניות In Ear בסגנון ה- PowerBeats שישמשו אותי בעיקר לספורט - ריצה, מכון וכד' חשוב לי שיהיה סאונד איכותי. תקציב עד 500 ש"ח תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן החלטתי לנצל את הגימלים שלי לשופינג אני צריך אוזניות in ear שימוש עיקרי נסיעות, והליכות הכי חשוב שלא ייפלו מהאוזן ויהיו נוחות תקציב 200-300 +- חשבתי על CX300וSennheiser מה אתם אומרים? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 150 שקל? יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300? את הEP630 גם מזייפים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי.. התקלקלו לי האוזניות העלובות שבאו עם הפלאפון תודה לאל נפתרתי מהם ואני רוצה לקנות אוזניות יותר נורמאליות IN EAR ליציאה בחוץ וסתם לנסיעות. חשבתי על הCX300-II אבל אין לי מושג מאיפו לקנות אותם בזול אני יודע שפעם מכרו אותם ב115 ש"ח מקוריות בKSP אבל עכשיו אין לי מושג מאיפו אפשר לחרוג בתקציב בקצת אם זה מאוד שווה את זה! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עדיפות לעיצוב לפי האוזן ללא כל EQ בילט אין באוזניות חשוב שיהיה בידוד טוב רצוי שתיהיה אפשרות לעצב לפי צורת האוזן... מישהו מכיר חברות ודגמים מומלצים? אני בינתיים שמעתי רק על ה Ultimate ears customFi 18 אבל אני רוצה לראות ולהכיר עוד אוזניות לפני שאני קונה...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
תקציב:אין הגבלת מחיר, אני רוצה את הכי טובות שתואמות לדרישות שלי סגנונות מוזיקה: בעיקר פופ קצבי שמח, גם רוק קצבי סטייל הקצביים של imagine dragons, וגם מזרחית שמחה( בעיקר השירים שכוללים פופ שימושים: מ"צ חדש דנדש ועצוב לשנתיים ושמונה, נסיעות, הליכות, ריצות, ספורט, שימוש כללי בבית כולל שיחות. סרטונים ומשחקים בטלפון מראה האוזניות: אין משהו ספציפי- in ear אלחוטיות רגילות עם כבל בינהם , או עם קשת לטליה בצוואר או אלחוטיות לגמרי (עדיפות לאלחוטיות לגמרי) וחובה שיהיה את הבליטה הזאת שנועדה להחזיק את האוזניות יותר טוב באוזניים בשביל ספורט( כמו כל האוזניות כאן: https://www.bose.com/en_us/products/headphones/earphones.html ) סוג האוזניות: In ear אלחוטיות עם מסנן רעשים אקטיב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזיות in ear ל- H10 שלי... חשוב שיהיו עם אטימה. התקציב הוא 300 ש"ח. חשבתי על ה- CX300, מה דעתכם עליהם? האם אני ארגיש הבדל ניכר בהשוואה ל- MX400 שבאו עם הנגן?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי נגן סנסה קליפ והאוזניות שבאות איתו הם באיכות טובה, אבל יש להם בעיה אחת - הן כל שנייה נופלות מהאוזן. לכן אני רוצה לקנות אוזניות in ear חדשות ושיהיה להם סאונד נורמלי חיפשתי טיפה באינטרנט וראיתי את האוזניות האלו: Audio Technika ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6621&perur=2&t=12&c=308 Creative EP630 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=5711 Sennheiser CX300 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&uin=6199 איזה מהם הכי טובה? האם ההבדלים ביניהם משמעותיים או שכדאי פשוט לקחת את הכי זול? והאם יש אוזניות יותר טובות באיזור של חדרה?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותר אוזניות שאוטמות מרעש חיצוני ב150 בערך כמו הKOSS THE PLUG ...
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-