אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש פה, ויש לי נגן Archos 605 Wifi 30 GB שקיבלתי לא מזמן, והאוזניות שמקבלים איתו הם לא משהו בכלל... אני מחפש אוזניות in-ear עם הגומי הזה שגורם לרעש להשאר בחוץ, וזה ממש חשוב לי שהם יבודדו ממש טוב מהרעש וגם שיהיו מאד איכותיות מבחינת שמע... אני רוצה אוזניות במקסימום 100$ אבל עדיף כמה שפחות... תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות LCD. אחרי בדיקה של טלוויזיות בחנויות, אני מצאתי כמה LCD שמעניינות אותי: פיליפס 5405 סוני XB400 טושיבה 600 היטאצ'י A3 שארפ LE700 עכשיו בדקתי בעצמי וראיתי איזה טלוויזיות אהבתי, וברוב הבדיקות הפיליפס נראתה די טוב, הטושיבה בפעם היחידה שראיתי אותה נראתה גם טוב,ו השארפ נראתה בסדר. רציתי לבדוק פה בפורום אם יש המלצות בקשר לטלוויזיות או התנגדויות לאחת מהן (אם בכלל כל הטלוויזיות לא מתאימות או שאחת מהן) אז ככה חשובים לי מאד השידורים הרגילים שיראו טוב, כי אני רגיל לאיך שהם נראים ב-CRT, ובכלל רוב הערוצים ב-SD. אני די בטוח שטלוויזיה שיכולה להציג את ה-SD בסדר תראה גם את ה-HD מצוין. הגודל בין 37 ל-42 אינצ', ועדיף עם כניסות קומפוננט (עם חמשת הכ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
דיברתי עם המוכר בחנות שמבייאת את קליפש לארץ, והוא אמר שאחת הסיבות למחיר הגבוה היא העובדה שהוא חייב לשנות את המתח של הרמקולים בשביל שיתאימו למתח פה בארץ. כמובן שהייתי מעדיף שינוי פנימי שכזה, אבל אם אני אלך על האופציה היותר זולה ואזמין אותם מחו"ל, תהיה בעיה להפעיל אותם בעזרת מתאם כלשהו ? במחיר שלהם זה לא מסוג הדברים שהייתי רוצה לשרוף
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז ככה אני זקוק למערכת רמקולים חדשה למחשב- אני זקוק למערכת בעיקר למשחקים וכן לעיתים למוזיקה. שמתי לב שיש המלצות רבות על Altec lansing ATP 3 2.1 והבעייה הראשונה שעולה היא האם למשחקים כדאי ללכת על מערכת של 2.1 או שכדאי להשקיע במערכת של 5.1? אם אין הבדל משמעותי בין 2.1 ל- 5.1 אז אני בטוח ילך על ATP 3 ב- 380 ש"ח. אם כן יש הבדל אז חשבתי ללכת על המערכת הזו Logitech X-530 Speakers http://www.cooltechzone.com/index.php?option=content&task=view&id=661&Itemid=0&limit=1&limitstart=0 התקציב הוא פחות או יותר בין 500 ל 600 ש"ח וחשוב לציין שאני לא אודיופיל לכן ניתן להתפשר וכן שהמערכת תחובר לכרטיס קול 7.1 שבא יחד עם לוחות האם של ABIT. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מה ההבדלים? לא מצאתי ממש.. חוץ מזה שה E200 עולה ב200 שקל יותר.. יש למישהו מושג? שכחתי לציין, לפי מה שראיתי באתר של סאן דיסק, יש רק את ה250 260 ו270 , ואין 200, אבל משום מה בזאפ מצויין שיש גם E200. האם זה קיים באמת?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-G33M-S2L וכשהורדתי את הדריבר החדש לכרטיס קול היום שמתי לב לתוכנה נסיונית שבחינם בשם 3D Sound Back הורדתי והתקנתי ויש אופציות כדיי להגדיר משחקים וצריך לסמן היכן ולא ממש הבנתי מה התפקיד או המטרה של אותה תוכנה... יש לכם מושג? מכירים? (אולי היא כמו ALCHIMIA של קראיטיב) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אני קונה מערכת בימים הקרובים , ויש לי אפשרות לקנות את המערכת הזאת ב500 ש"ח (!!) שוטטתי ברשת ולא מצאתי ביקורת ממש מקצועית אבל מביקורות באמזון ועוד , אנשים נורא מרוצים מהמערכת , בכל זאת רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המערכת ואיך הסאונד שלה משתווה למערכות סטריאו אחרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אתמול חיברתי את הנייד לטלויזיה והוא עבד מעולה לכמה דקות אחרי זמן מה הטלויזיה כבתה והמחשב "השתגע" והראה צבעים מוזרים (ברגע שמוציאים את הHDMI המחשב חוזר לקדמותו) ניסיתי עוד פעם לחבר לטלויזיה הבעייתית והבעיה חזרה... היה את הבעיה כבר לפני כמה שבועות ואחרי שעידכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך היא נפסקה וחזרה שוב אתמול... אני כבר מיואש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חג שמח יש לי רמקולים של HEMILTON 5.1 שנקנו לפני 3-4 שנים ב-350 ש"ח. ברוך ה' הרמקולים עובדים כמו גדולים והכל בסדר, ומכיוון שחופש ומשעמם אני רוצה לתלות את ה-2 הרמקוליים האחוריים, לשם כך אני צריך 2 כבלים מאריכים של AUX בין 8-10 מטר.(החיבור של הרמקולים הוא לסאב וזה בעזרת AUX) מה שעלה לי בראש זה לקנות 2 כבלי נחושת בגדלים הרצויים ואז להלחים לנחושת AUX זכר מכל כיוון, ולבסוף לחבר בעזרת AUX נקבה-נקבה לכבל המקורי של הרמקול. אני דיי קמצן בגלל זה אני לא רוצה לקנות כבלים רגילים מוכנים כי זה יוצא יקר יותר מאשר להכין כבל בעצמך. הינה 2 תמונות להמחשה, מה אתם אומרים? תודה מראש יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
עדכנתי אותו....אני יכול לראות סרטים כמובטח....הוא מציג עברית לבחירה בתפריט...אבל זה לא מזיז לו שאני מאשר את העברית...מישהו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אין לי מושג בנגני mp3 ואני רוצה לקנות אחד לאמא שלי,מבוסס זיכרון,שאלתי היא כמה שירים אפשר בערך להכניס בנגן כזה עם נפח של 256MB? והאם אני יכול לקודד שירים בכל bitrate שהוא?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הרסיבר שאני רוצה להביא הוא של DENON מדגם AVR1909 7.1 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AVR1909&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap〈=HE ההספק שלו לפי מה שרשום הוא 90X7 מישהו מכיר את המגבר? איזה רמקולים כדאי לי לחבר אליו? אני מדבר כרגע רק על 2 רמקולים רצפתיים גבוהים בתקציב של עד 1500 שקל. כמובן שבחירת הרמקולים צריכה להיעשות במחשבה קדימה להוסיף גם סנטר,סאב ואחוריים ( עוד כמה חודשים טובים אבל בכל זאת צריך לקחת את זה בחשבון ). תודה
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 5.1 של אזטק שמחוברים לכרטיס קול של NFORCE2 לוח epox 8RDA+ . עד אתמול הכל היה בסדר אתמול פירמטתי והתקינו לי אינטרנט בכבלים. ועכשיו הם לא עובדים טוב. שומעים כל הזמן רק ברמקול הימני והשמאלי השאר מתים! ניסיתי לשחק בלוח בקרה שלהם וכלום לא עוזר ניסיתי לעדכן דרייברים של NFORCE גם לא עוזר (לא שמתי לב לשינוי בכלל) מה קרה?? השינויים שקרו זה שפירמטתי והפעם עשיתי WINDOWS UPDATE.. עד עכשיו לא עשיתי אף פעם. ושהמודם עכשיו משתמש בכרטיס רשת ולא ב USB (אני יכול לבחור.. הכ. רשת הוא ON BOARD) מישהו?? :'(
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות לגיימרים, אוזניות מקצועיות, התקציב הוא עד 250 ש"ח, אני מעדיף אוזניות במחיר שנע בין 200-250 כך שהאוזניות יהיו איכותיות. חשוב לציין שהאוזניות הם למשחקים בלבד, לא לשמיעת מוזיקה בשביל זה יש לי את הX-530, אני רוצה לשמוע צעדים וממש שמיעה צלולה ונעימה לאוזן. אשמח להמלצות עם קישורים מהאתרים שבהם המחיר הוא הטוב ביותר! וכמובן שתיהיה אחריות. אני לא חושב שצריך להשקיע באוזניות 750 שקל כמו על ברקודה וכו', כאילו מה לא חבל על הכסף? זה סה"כ אוזניות, אני לא טייס שאני צריך לטוס איתם או משהו כזה :-\
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, ראיתי כמה וכמה המלצות ל2.1 למחשב ובתכלס כולם ניראים די דומה וכולם בערך באותו המחיר, האם יש באמת הבדל בין החברות המוכרות? אני צריך את הרמקולים בעיקר למוסיקה וסרטים, שום דבר שדורש יכולות מיוחדות או עוצמות גבוהות אבל עדיין אני רוצה לשמוע מוסיקה בצורה איכותית ונורמאלית. (אם יש המלצות ספציפיות זה גם יתקבל בברכה, התקציב גמיש יחסית) תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/461/314.htm http://en.wikipedia.org/wiki/GP2X ולאחר פשפוש קטן הופתעתי לטובה ממגוון התוספות: http://archive.gp2x.de/cgi-bin/cfiles.cgi
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם , אחי התחתן בשעה טובה והמתנה שלי לבית החדש שלהם זה רמקולים. בהתחלה חשבתי על לקנות לו רמקולים איכותיים ב2000 ש"ח (JBL CS460) ושהמגבר כבר יהיה על אחי אבל הוא הביע התנגדות להשקיע עוד 1000 ש"ח במגבר ולכן עכשיו אני מחפש לו סט רמקולים סטליטיים מוגברים. עדיפות לסט שמגיע גם עם אופציה של תליה לקיר. אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני באיחור של שבועיים כבר מהחתונה שהייתה. תודה רבה על העזרה!
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
Creative X-Fi Fatality FPS Creative X-Fi Titanium 7.1 תודה .
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
PIONEER VSXD-514 5X120W
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן בן 7 שנים בערך מהדגם הבא: AKAI computer controlled audio video receiver AA-V10SL ואיתו גם יש את האקוולייזר מהדגם הבא: AKAI computer graphic equalizer model EA-A7 ולהם יש שני רמקולים גבוהים כמטר של חברת KEF-KIT ובכל רמקול יש מין רמקול שנותן את הבאסים והוא נראה מוזר אבל הוא ממש חזק ורציני ושומעים יחסית נהדר והם עוצמתיים ביותר. ועוד שני רמקולים בגובה 60 ס"מ ישנים גם הם (כ-7 שנים) של פנסוניק שהיו פעם של פאטיפון וגם הם חזקים ונשמעים טוב. הייתי שמח לשמוע מה כל המערכת הזאת שווה, ולשמוע פרטים כל אחד מהפריטים במערכת, ובכמה אני יכול למכור כל אחד מהם בנפרד או כמערכת. **עריכה** זאת עקב רכישת רמקולים חדשים תוצרת ALTEC LANSING ADA880 המפורסמים בתקופה זאת.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם כן-כמה זה אמור לעלות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי לפני שבועיים רמקולים של Altec ada880 לאחר שחבר שלי המליץ לי עליהם. הרמקולים הגיעו אתמול... הרכבתי וחיברתי את הכל וכעת שסיימתי יש לי מספר שאלות. שאלה ראשונה היא, אני לא בטוח שחיברתי את החיבור של ה-S/PDIF נכון למחשב. כמובן שלא יכולתי לחבר אותו סתם ככה כי יש לו פלאג של בננה משני הכיוונים. אז מצאתי בבית כבל שמצד אחד שלו הוא פלאג PL שאותו אני יכול לחבר לכרטיס קול, ומהצד השני הוא חיבור שמתחבר לבננה (של הכבל S/PDIF). אז חיברתי ועכשיו אני רוצה לדעת אם זה משנה לאיזה חיבור בכרטיס קול אני מחבר אותו. יש לי שם איזה 5 חיבורים של PL. ואם זה לא משנה, איך אני יודע שזה באמת עובד. הבנתי שהחיבור של ה-S/PDIF הכרחי כדי לשמוע בפורמט AC3. אז איך אני יכול לראות שזה באמת עובד וחיברתי את זה …
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כשהיה לי את הXP יכולתי לשנות את העוצמה של כל רמקול (יש לי רמקולים של מחשב בתור קדמיים ומערכת סטריאו בתור אחוריים) עשיתי כך שהקדמיים ייתנו חצי מהעוצה שהם נותנים ועוד כמה דברים, אבל עכשיו אין לי את כל האפשרויות האלה. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם! לקראת השנה החדשה החלטתי לפנק את עצמי ברמקולים מכיוון שאין לי בכלל. חשבתי על לקנות SOLO 6C בהתחלה אבל עכשיו העיניים שלי נתפסו על ה7C. יש לי חדר בגודל ממוצע והשימושים שלי ברמקולים הם אך ורק בשביל מוזיקה (בשביל גיימינג יש לי כבר CORSAIR VENGEANCE 1500). כדאי לי להשקיע עוד טיפה כסף וללכת על ה7C? ואם יש עוד רמקולים שתוכלו להמליץ לי עליהם אני אשמח לדעת תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-