עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Judas Iscariot,

אהלן חבר'ה אני כבר כמעט חודשיים עם האוזניות AKG K518LE(צהוב-שחור) ואני חייב לומר שנשבר לי הזין. בחיים לא היו לי אוזניות כ"כ לא נוחות. וכבר היו לי אוזניות "עוטפות"/"גדולות"/"DJ" או איך שלא קוראים להן. אבל אלה... לא משנה אם אני מקטין את הקשת או מגדיל אותה - התחושה היא שהמסגרת הפלסטיק עצמה פשוט מנסה כל הזמן להיסגר. זה גורם לי לכאבים באוזניים וכאבי ראש. וניסיתי להתרגל - באמת שניסיתי - כי את הצליל שלהן אני אוהב. אבל אני לא יכול יותר... עוד מישהו חווה את הבעיה הזאת? אני שם את אוזניות ה"חוץ" שלי - Sennheiser PX 100 ופשוט אי אפשר להשוות מבחינת נוחות. הAKG הן עינוי, הSennheiser בקושי מורגשות... עוד מישהו חווה דבר דומה? יש לי משהו לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by A.Z.P,

היי, ראיתי כבר כמה זמן שיש בmassdrop את האוזניות הנ"ל ב58 דולר עם המשלוח שבסך הכל יוצא כ205 שקל. אני מתמלל הקלטות ולכן מעניין אותי מאוד איך הסאונד שלהן לשימוש שכזה והאם אצטרך ציוד נוסף (DAC וכדומה) כדי לקבל את מלוא התפוקה מהן? אני יושב הרבה שעות עם האוזניות ולכן מאוד חשובה לי הנוחות, אז אשמח אם מישהו יכול לפרט גם על זה. לשם השוואה כבר הרבה מאוד זמן שאני משתמש בsiberia v2 usb version והן נוחות מאוד, אבל נראה שהן קולטות רעשים בהקלטות שאוזניות בחיבור 3.5 לא מעבירות. אולי אני עושה פה קצת בלגן במונחים, לא מבין גדול בסאונד אז אשמח להסבר האם זה קשור להבדלים בחיבורים או למשהו אחר ואולי בכלל ניתן לשפר את העניין. תודה מראש, זאב.

3. Started by bneli,

האם הם נחשבות אוזניות כפתור? (או IN-EAR?) אני מחפש אוזניות כפתור שיהיו נוחות לשמוע מוסיקה באיכות טובה(טארנסים בעיקר) בפלאפון ושיהיה אפשר לדבר איתם כדיבורית אישית האם הם תומכות במכשירים של נוקיה ? (בעלי חיבור לפלאג 3.5M"M כמובן) אתם יודעים הם קיימות בצבע שהוא לא ירוק? או שיש דגם מקביל להם שהוא לא ירוק? הירוק הזה ממש מפריע (פשוט שמעתי פעם שמשהו אמר שהם נחשבות טובות והם ניראות נוחות לכן אני שואל עליהם) האם הAKG Q350 מתאימות לי? תודה אלי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Domovoi,

אני מתכוון לקנות אוזניות עם חבר בחנות הזו:http://netoneto.co.il/ מצאתי שם אוזניות של AKG בתקציב שלי (~400) .עכשיו הקטע הוא איזה אוזניות טובות יותר? AkG 430/512/518?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Access Denied,

משהו מכיר את הדגם בכותרת? חבר בארה"ב יכול לקנות אותם ב-40 דולר מאמזון.. השאלה אם זה שווה או שיש אופציות עדיפות? http://www.amazon.com/gp/product/B000Q7IA5E/ref=s9_simz_gw_s0_p23_t3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1MZE8MAK3TSRSQPS34GK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938811&pf_rd_i=507846

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  6. Started by leoleo,

האם אוזניות כפתור apple ל-IPOD עם שלט על הכבל יתפקדו כמו שצריך עם נגן D2. היה לי פעם ipod ואיכות האוזניות היתה מספיק טובה לטעמי. מה דעתכם ? אם לא , אילו הצעות לאוניות כפתור תוכלול המליץ לי?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by Morphine,

שלום, אם אני אקנה אוזניות Beats pro ואחבר אותן לנגן של סאנדיסק, זה ישמע בדיוק אותו דבר כמו אם אחבר אותן לאייפוד של אפל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tomerA,

קניתי את האוזניות jaybird freedom 3. כשאני מחבר אותם לטלפון הם עובדות בסדר גמור ושומעים טוב. הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותם למחשב ככה שיהיה אפשר לשמוע מהם מוסיקה. ​

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Emms12,

היי אני שוקל לקנות את האוזניות האלה: http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=167&id=3834&nm=20&pg=1&pp=20 יש דעות עליהן? עוד משהו, אני מחפש בנרות מתאם מהחיבור הרגיל (3.5) לחיבור במטוסים (כפול כזה) יש למישהו מושג איפה להשיג? תודה מראש עריכה: שכחתי לציין, האוזניות ישמשו בעיקר למטאל רוק כבד ומטאל סימפוני ככה שחשוב שהאוזניות יהיו באיכות סבירה+. מצד שני, אלה האוזניות האלחוטיות היחידות שמצאתי בטווח מחירים כזה (אני לא יכול להתפשר על האלחוטי זה פשוט הכרח)...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by limer,

שלום, מחפש המלצה לאוזניות bluetooth over\on ear שיחוברו לסמארטפון ושמיעת מוזיקה באיכות גבוהה {פורמט FLAC} . הדגש הוא על איכות הסאונד ולכן גם אוזניות ללא מיקרופון באיכות טובה יותר באות בחשבון. התקציב הוא עד 400 ש"ח ואין לי בעיה להזמין מחו"ל {איביי וכו'} .

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום רציתי לדעת אם אפשר למצוא בארץ אוזניות בלוטות' למוזיקה במחיר סביר ובאיכות טובה, יש דבר כזה? והאם זה משתלם יש לי H340 ופלאפון 770 של סאמסונג (למרות שאני לא בטוח שזה יעבוד שם עם כל הסירוס שהוא עבר) תודה

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  13. האוזניות היחידות שראיתי הן של מוטורולה ולוג'יטק האם יש איכות בשוק האוזניות BT? כרגע יש לי Siennhizer MX550 (לא יודע כרגע איך רושמים נכון) ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני רוצה להפתר מהחוט, יש משהו שירצה אותי ויחליף אותן? (לא חייב בארץ, מוכן להזמין מחו"ל אבל עדיף בארץ)

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by gkman,

שלום. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH עד 200 שקל - עם כפתורי שליטה על הוויליום והעברת שירים. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  15. אני מחפש כבר כמה זמן אוניות BLUETOOTH תואמות A2DP כדי להיפטר מהחוטים המעצבנים האלה. אז הצרכים שלי: *תואמות A2DP חובה ורצוי גם AVRCP *זמן סוללה בינוני-טוב (רצוי 5,6 שעות לפחות למוזיקה) *לא חייבות להיות מסוגלות לקבל שיחות *שיהיו נוחות באופן כללי, ולא יכאיבו גם אחרי שימוש ממושך *שלא יהיו גדולות מדי, עיצוב יפה יחסית * שלא ישמעו רועשות מדי מבחוץ *שלא יהיו ניתוקים ובעיות סינכרון, צריך טווח קליטה של כמה מטרים בודדים, בד"כ אפילו פחות ממטר *בשימוש עם: מכשיר סלולארי תואם A2DP וAVRCP וגם מחשב (יש מקלט BT) *והכי חושב: איכות סאונד כמה שיותר טובה למוזיקה (סגנונות: מטאל וטראנסים). יהיה נחמד אם גם יהיה באס טוב. האם יש בשוק משהו איכותי יותר מאשר הPLANTRONICS PULSAR 590A או שהאוזניות הללו …

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by smisrael,

אשמח לקבל קצת ביקורת על האוזניות הסגורות של bose מדגם on ear מישהו מכיר? חנויות משתלמות בארץ? זה מה שיש בזאפ, מישהו יכול לתת עוד קצת מידע? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714549

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום במסגרת החיפוש שלי אחר אוזניות, הגעתי לאתר הזה http://best.shopy.co.il/products/170192 המחיר באמת מצוין, אבל האחריות שהם נותנים שם היא רק ל 3 חודשים, בעוד שבמקומות אחרים שמוכרים את האוזניות האלו, האחריות היא ל12 חודשים. שלחתי להם מייל בנושאף וזאת התשובה שקיבלתי: "אנו מספקים אחריות לשלושה חודשים אך אם אין זה מספק אותך תוכל לקבל אחריות לשישה חודשים האחריות שונה משאר האתרים מכיוון שאנו היבואנים ואנו מספקים את האחריות זו הסיבה גם למחיר הנמוך יותר" זה נראה לי קצת מוזר, כי כשחיפשתי בגוגול bose israel גיליתי שהיבואן הבלעדי של bose בישראל זו חברת elmor מקבוצת newpan http://www.elmor.co.il/Index.asp?CategoryID=122&ArticleID=83 אז מה אתם אומרים- לחשוד או לחשוד?

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by g_s,

התגלגלו לידי האוזניות האלו... http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=qc2_headphones_index השאלה שלי היא בכמה אני יכול למכור אותם? * לא השתמשתי בהם בכלל, חדשות לגמרי

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by x-pac,

רציתי לדעת עם מישהו קנה אותם מKSP ויודע עם מוכרים מזויפים שם ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. עשיתי קצת סקר בפורומים בארץ בנושא סאונד והגעתי למסקנה שגם IN EAR לא יהיו רעות בשבילי למרות שהעדיפות שלי הן קשת עורפית. השאלה שלי, האם ההבדל בסאונד בין CX300 מקורי של סנהייזר לחיקוי מורגש באופן משמעותי ? חשוב לי גם קצת הבס. בנוסף, האם באוזניות מקוריות החוט ארוך יותר מבזיופים ? כי אני אחבר את האוזניות לא רק לנגן אלא גם למחשב וחשוב לי שהכבל יהיה לפחות 120 ס"מ אם אין הבדל נראה לי משתלם לקנות באיביי ב6 דולר כולל משלוח (24 שקל במקום 200 שקל) אם אין הרבה הבדלים. תודה לכל העוזרים. עריכה: הזמנתי את האוזניות האלה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=250347461556 די זול והפידבקים לגביו היו טובים גם אם מעט. כתבתי לו שאני רוצה בשחור.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  21. יש לי חבר עם תקציב גבוה לרכישת אוזניות, מה דעתכם על האוזניות? (המטרה: מוזיקה ) http://www.bhphotovideo.com/c/product/882291-REG/Denon_ah_d7100_Music_Maniac_Artisan_Headphones.html יש משהו יותר טוב במחיר יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kremb0,

שלום לכולם ,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לרשום את זה , לכן אם זה לא אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון . תודה רבה . אני מוכר את האוזניות ה DT880 שלי .האוזניות חצי פתוחות , מאוד נוחות על הראש עד שכמעט ולא מרגישים אותה . האיכות סאונד שלהם ממש מצוינת, והן בעלות התנגדות חשמלית של 250 אום .חשוב לציין , שהאוזניות נקנו נפני פחות מחודש , והן נראות כמו חדשות ממש מכיוון שבקושי השתמשתי בהם עקב הצורך במגבר . האוזניות מגעיות עם אריזתן המקורית. האוזניות נקנו ב-1700 שקל ואני מוכר אותם ב-1200 . איי סיי קיו : 241104551 איימיל: topi_pi@nana.co.il אני ממש מצטער אם זה לא המקום לכתוב את ההודעה הזאת , אבל לא ראיתי פה לוח מכירות .

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. Started by swampfrog,

האושניות שהגיעו לי עם ה ipod נהרסו ועכשיו אני מחפס אושניות earbud חדשות שיהיהו יותר טובות מהם במחיר של עד 150 שקל עם יש דבר כזה אני אשמח לקבל הצעות תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  24. Started by nineball,

שלום לכולם אני מחפש את האוזניות הכי טובות שאפשר למצוא באיביי/אמזון או מקומות דומים, במחיר של עד 75~ דולר (רצוי בסביבות ה 50), earbuds בלבד. אין לי ממש כיוון חוץ משמות כלליים, אני מתמצא הרבה יותר באוזניות קשת למיניהן מבקטנות יותר, עד היום היו לי EP480 של קריאייטיב ודומות, הן היו בסדר, אבל הגיע הזמן לעלות קצת רמה. אם למישהו יש המלצות, shoot תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Spitted,

יש לי אוזניות Etymotic Research 6i שקניתי יד-שנייה לפני כחצי שנה ואני מאוד נהנה מהם. לא היתה לי איתם שום בעיה עד שפתאום שמתי לב שבאוזנייה השמאלית לא שומעים כלום. כשמשחקים קצת עם הכבל שלה ומניחים אותו בזווית מאוד ספציפית היא עובדת, ובתזוזה הכי קטנה מפסיקה לעבוד שוב. מרגיש כמו איזשהי בעיה של מגעים בתוך האוזנייה. מה אפשר לעשות? האם לדעתכם אני אוכל לתקן אותה בעצמי יחסית בקלות או שצריך לשלוח לתיקון? (אם כן אז איפה? האוזניות לא נקנו בארץ)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.