עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by matessim,

שלום, אני צריך מערכת בידור שלמה, זאת אומרת טלוויזיה, את כל הדבר הזה שאחראי על דיסקים ולהקליט וכל זה ועל הסאונד, ואף רמקולים. בבקשה לא טלוויזיות מפלצתיות, מעל 42" לא מקובל עלי. אני מקווה שהתקציב הזה מספיק, תודה מתן. אם יש מצב לשים מערכת HTPC במקום כל הזה שאחראי על הדיסקים והסאונד, בסדר גמור איתי, (אבל זה אומר שצריך שישאר 2000-3000 שקל אחרי המסך והרמקולים)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

מה גורם לזה ואיך אני מסדר את זה?

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  3. היי, רציתי לדעת למה אני לא שומע באסים בתדרים נמוכים בנגן שלי - iaudio u3?, ובדיסקמן mp3 או במערכת שלי בבית אני שומע אותם עם אותן האוזניות. וכן, אני יודע מה זה אקוליזר והבאס על המקסימום בנגן. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. השאלה בכותרת.. אני יודע שאפשר לחבר דרך וידאו אבל בטוח יש איזה מתאם הרבה יותר זול מוידאו... פשוט צריך מתאם רק ליציאת וידאו.. אוודיו אני יעביר ישירות למערכת... למישהו יש מושג אם יש כזה מוצר? אם כן איפה אפשר להשיג \ לבנות לבד אפילו אם זה פשוט.. תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Eranl99,

מחפש פתרון זול וטוב - קופסה/מחשב לצפות בסרטים מדיסק (אפשר דיסק חיצוני. חיבור HDMI לטלוויזיה. גם HD) ולחבר למערכת שמע. עד עכשיו היה לי נייד 11 אינץ שעשה עבודה מעולה ושבק. יכולות נוספות: 1. שליטה אלחוטית עם מקלדת ועכבר 2. צפיה בתכני מחשב YouTube, אתרי טלוויזיה וכו (שידע לשמש כמחשב בעצם, כי אין לנו כבלים. צופים בהכל דרך המחשב..) 3. שליטה דרך טלפון נייד Android (חשוב לי יכולת לשים ולשמוע מוסיקה בלי להדליק טלוויזיה..) מה הכי מתאים? לקנות עוד מחשב נייד קטן וזהו? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני מעונין לקנות מחשב יד שנייה כדי לראות סרטים לטלוזיה .. שאלתי עם פנטיום 3 800 מספיק בשביל לראות סרטים בלי קפיצות ? ואם לא איזה מחשב מספיק בשביל זה (הרעיון לא להשקיע יותר מ 1000 שקל ) מדובר רק במעבד + זיכרון + לוח אם+כרטיס מסך פשוט +DVD+ מארז משופצר+ ספק פשוט

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by alexta-z,

שלום לכולם ניסיתי לחבר את המערכת רמקולים שלי (2.1) לסאונדסטורם על הABIT NF7-S שלי ומשום מה שום צליל לא יצא ! בדקתי פעמיים שהרמקולים עובדים והדרייברים של הלוח אם מעודכנים. יש לי גם FORTISSIMO 7.1 של הרקולס ועליו הרמקולים עבדו נהדר.. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שרק כשקניתי את הלוח-אם הכרטיס קול עבד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by aquarius,

http://www.creativex.co.il/terminal/creative/product.asp?f=50 יש בכלל דבר כזה אם כן איך הוא?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yarkoni,

אוקי אני צריך המלצה לרמקולים 5.1 למחשב אני יודע שבמחיר זול של כ 480 שקל אני יכולה לקנות את ה X530 מפנדה [וזה כניראה מה שאעשה] אבל מצאתי את ה X540 במחיר דיי זול http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=202 השאלה עם הם שווים את ההפרש מחירים ואולי אפילו יש רמקולים אחרים יותר טובים אז עזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ראיתי את הרמקולים האלה מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=ONE710 איך הם ? מוצר זבל סיני ? יש משהו ב3000 שקל שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by DAVIDD,

http://img470.imageshack.us/my.php?image=15ac.jpg טוב הינה החדר ^^ איך למקם את הרמקולים הכי טוב?

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  12. שאלה חבר'ה אני מתכוון לקנות אוזניות, אני מחפש אוזניות בעל באס מרשים לשמיעת מוזיקה נטו. (טראקים, האוסים דאנסים וכו') ואולי קצת סרטים ומשחקים, לא משהו רציני. השאלה שלי זה איך האוזניות Sennheiser HD280 Pro והאם תג מחיר של 500 ש"ח (חדשות) זה סביר? האם יש משהו עדיף בתקציב הזה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם של GigaByte ga-z68x-ud3-b3 ויש לו כ.קול מובנה. ויש ברשותי שני סטים של רמקולים: 1. microlab solo7c -front 2. microlab fc330 -rear כשאני מנסה לחבר אותם לכרטיס קול הם לא עובדים (האחוריים) בתור רמקולים אחוריים רק בתור קדמיים על אותו הסינגל של הקדמיים. יש ברשותי 2 התלבטויות בדבר זה : 1. האם אני אקבל שיפור באיכות הסאונד כי מקריאה באינטרנט אני מקבל תשובות לכאן ולכאן. יש כאלו שאומרים שיש שיפור בין טוב למצויין. ויש כאלו שאומרים שהם לא שמעו שיפור כלל. האם ארגיש שיפור בסאונד עם הרמקולים הללו ? במידה וכן יש דגם מומלץ ? ( עדיפות לדגם שבתוך המחשב pci/pci-e) 2.האם דרך הכ.קול הזה יהיה כן אפשרי להגדיר את ה fc330 בתור רמקולים אחוריים והם יתפקדו במשחקים בתור רמק…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by raltal,

שלום לכולם, אני צריך עזרה כדי לדעת איזה אוזניות הכי כדאי לקנות אני קונה נגן IRIVER H10 6G ואיתו מקבלים Sennheiser MX400 רציתי לשאול אם אוזניות אלו מספיק טובות כדי לשמוע באיכות הכי גבוה אם יש לכם הצעות לאוזניות אחרות אני מעדיף של KOSS כי יש לי חנות ממש זולה שלהם בכל מקרה תיזכרו שהאיכות הכי חשובה תקציב של 300 שקל בערך עדיף של KOSS תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Flash_v5,

אני בעל מערכת רמקולים klipsch promedia 2-400 לפני מספר ימים החלה הפרעה בצליל שמאופיינת בכך שהבסים משובשים לחלוטין ונישמעים כמו רעש-חשמלי (כחחחכחכחכחכחכ.....) לאחר בדיקה מתברר שהבעיה אינה המחשב מאחר והיא מופיעה גם כאשר מחברים את הרמקולים למקור ניפרד כמו דיסקמן. כנראה שהבעיה ב subwooofer של המערכת אשר כולל בתוכו reciver. אם אתה בעל רמקולים דומים או יכול לאזור לי אנה השאר לי מודעה בלוח זה. :'(

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Bessmertniy,

דודים שלי מגיעים מחול וביקשתי בתור מתנה להביא לי אחד מאלו ... מקווה שזה יהיה האייריבר אחרי שהוא יגיע אני יביא תמונות ו דעה אישית

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  17. יש איזה שהוא כבל שיכול לחבר את החוטים השחורים והאדומים האלה לחיבור נורמלי לחור הירוק במחשב כדי שאוכל לשמוע מהמערכת בתור רמקולים? במקום לקנות רמקולים מעפנים ב30 שקל שיהרסו אחרי חודש . כל דרך אפשרית ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

הם של לקסון. תמונה: קישור:http://www.luxeonav.com/t5.htm אז איך הם? {אני יודע שהם לא איכותיים כל - כך אבל לי בקושי חשוב האיכות, העוצמה יותר קובעת} אז שאלה אחרת: איזה רמקולים יותר איכותיים הנ"ל או הקרייטיב 2.1 {אני יודע שזה 5.1 נגד 2.1} יאיר

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by dino,

שלום, הייתי שמח לשמוע על אוזניות איכותיות לנגן MP3, האוזניות שיש לי כרגע (ב-50ש"ח של Sanyo), לא מתפקדות במקומות שבהם יש רעש. הייתי רוצה לשמוע על אוזניות טובות שלא תהיה לי איתם בעיה גם במקומות רועשים ושיתנו איכות צליל טובה. אני לא פריק של איכות אבל אני אשמח לאוזניות קצת יותר נורמליות מאלו שיש לי כרגע. הנגן הוא מהפשוטים של Ergotech, האם האיכות ברובה קשורה באוזניות או בנגן? האם יהיה הבדל? (נ.ב, אם אפשר מחיר נורמלי , יש עוד דברים בתכנון ) תודה, מתן.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם. זה עתה קניתי כרטיס טלוויזיה: pinnacle PCTV Analog PCI חיברתי אותו למחשב אך המחשב לא מזהה אותו! במחשב מותקנת מערכת הפעלה windows vista ובדיסק שנתנו לי באריזה היה דרייבר לXP אזי ניסתי להוריד דרייבר לvista הורדתי מהאתר של pinnacle כמובן. אולם המחשב עדיין לא מזהה את הכרטיס! מה לעשות? דחוף! אם לא אני אחזיר את הכרטיס לחנות.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Kriz,

באחד הדיונים בפורומים השכנים הועלתה הטענה כי אם אני משתמש ביציאה אופטית (או לחלופין דיגיטאלית) אני בעצם מבטל את פעולתו של הכ.קול ומעביר את העיבוד למגבר (במקרה שלי רמקולים - Z5500) עד כמה הטענה הזאת נכונה , אשמח להסבר מפורט.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם! אני משחק בעיקר בFPS, אני מחפש אוזניות שיתנו צליל טוב במשחקים בסגנון הזה. היום יש לי אוזניות ב20 שקל ואני ממש לא אוהב אותן...(-: עדיף מחיר כמה שיותר נמוך, אני די לחוץ כרגע בכסף...(תקציב בערך 200 שקל) תודה לכל הממליצים!

23. SCP - Snap/Crackle/Pop לי אומנם אין את הבעיות הנ"ל, אבל לא מעט אנשים דיווחו על כך. מדובר באחת הבעיות המרכזיות של ה-X-FI. האם יכול להיות כי הבחור זיהה את סיבת הבעייה? http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=87066 בקצרה - מדובר על כך ש-Creative משתמשים בקבלים הכי זולים שיש (Jamicons) בפס הייצור של ה-X-FI, כנראה על מנת לקצץ בעלויות. בעיות שונות נובעות מכך - וניתן לומר (ע"פי ההיגיון) כי מדובר בסיבה לבעיות ה-SCP. הבחור החליף את הקבלים על הכרטיס (recap) באיכותיים יותר וטוען לשיפור - גם באיכות הסאונד וגם בפיתרון בעיות שונות. הוא לא היחיד ד"א, אחד המגיבים ניסה גם הוא וטוען שנעלמו הרעשים ב-BF2142 כשארטילריה נופלת בסביבתו. בואו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם! אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה 900-1000 שקל.... יש לי כרטיס קול ob של לוח p45-ds3.....ובנתיים אין לי תקציב לכרטיס קול איכותי יותר... עכשיו אני רוצה לדעת איזה רמקולים הכי טובים בתקציב הזה...והאם אני צריך להחליף כרטיס קול... תודה לכול העוזסרים ליאור!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות מערכת חדשה לחדר שלי (כיום אני משתמש ברמקולים מתקופת המנדט הבריטי) ואני מתלבט בין ה G51 ו X540 של לוג'יטק. יש לי מחשב (עם כרטיס קול רגיל) ופליסטיישן 3 . הבנתי שאפשר לשמוע בסראנוד בהם, זה נכון? יש להם חיבור אופטי לPS3? ואיזה יותר מומלצת? זה בעיקר למשחקים על הקונסולה ומוזיקה וסרטים במחשב. יש לי חדר בינוני אם זה משנה.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.