אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
איזה מהם כדאי לי לקחת? אני חייב לקבל החלטה בדקות הקרובות כי היום אבא שלי טס :\ אני צריך את הרמקולים בעיקר למשחקים ולפעמים מוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה שאתם אוהבים לקרוא לה זבל - ראפ,היפ הופ וכדומה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי היום לבאג בכוונה לרכוש את הנגן הנ"ל, והמוכר אמר לי שלנגן אין רדיו. במפרט של הנגן כתוב שיש רדיו, וגם בביקורות של זאפ פה כתוב שיש רדיו. מצד אחד נראה לי מוזר שהמוכר ינסה למנוע ממני לקנות אצלו, לכן זה נראה כאילו באמת הייתה לו כוונה טובה. מצד שני באג ידועים כיבואני MPIO, וכדרך אגב הוא הציע לי את הMPIO FY600, שעל פניו נראה מצויין, אך עולה 60 שקל יותר. בכל מקרה המוכר עבד עלי או שהוא צודק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כמו שכתוב בכותרת אני מחפש רמקולים 2.1 טובים עד 350 ש"ח גג ולא שקל יותר. לא חשובה לי העוצמה אלא יותר האיכות.
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע נגן של 256 MB של IRiver אני מאוד מרוצה ממנו, שומעים מעולה והכל אבל אין מספיק מקום חשבתי לקנות נגן של איזה 5 GB , איזה כדאי? חשובה לי מאוד האיכות מוסיקה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת של לוגיטק Z-5500 שמחוברת לכרטיס קול של קרייטיב אוודיג'י פלטיניום אי אקס, ורציתי לדעת מה אני אמור לעשות באמת בכרטיס קול ובאילו חיבורים עלי להשתמש בכדי שהרמקולים באמת יעבדו כ-5.1? הכרטיס קול מעודכן לגירסא האחרונה ואני משתמש בכבל אופטי שמחבר מהרמקולים לכרטיס קול... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום!אני כנראה אעבור לסטריאו בזמן הקרוב כי אני שם לב שאני לא משתמש בסראונד(creative t5900) ורק שומע מוזיקה ומה שמפריע לי זה הב-א-ס הם לא יורדים נמוך ואני כל פעם צריך לשמוע את השירים עם האוזניות שהן עוד איכשהו יורדות עד30HZ והסאב של הקריאייטיב "יורד" עד ל40-45 וביעקרון טוב מאוד ל"בום-באס" שישנו בטראנסים למיניהם אבל לא סוחב בבאס נמוך שנמצא במוזיקה שחורה ואני נאלץ לעבור לאוזניות(שגם משמיעות לי על הדרך כמה הכרטיס אונבורד גרוע עם כל הרעשי רקע) אז מה כדאי לי לקנות בסביבות ה1500-2000? רמקולים 2.1 או רגילים?(ויש לי מגבר סטריאו ישן של מרנץ בבית ככה שזה יכול לחסוך כסף)
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://img470.imageshack.us/my.php?image=15ac.jpg טוב הינה החדר ^^ איך למקם את הרמקולים הכי טוב?
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לצערי האייריבר H120 שלי כנראה מת. ההארד דיסק לא מגיב, ועד אתמול כל מה שהיה אפשר לעשות זה היה לשמוע רדיו היום רק הרוקובוקס נדלק וגם זה לא עובר בוט. בכל מקרה אני צריך מחליף ועדיף אחד מעולה. אני מחפש מכשיר שיתמוך בfile tree כי בזה אני משתמש הטאגים שלי מבולגנים ואני מורגל לזה מאד. אני מחפש משהו עם סרטים ועם יציאה לטלוויזיה! יכולות הקלטה-בונוס, לא חובה בכלל. כמה שיותר קטן כמה שיותר זול לפחות לפחות 20 גיגה, עדיפות ל30. לצערי ה ויזן לא תומך בממשק הפייל טרי, והנגן היחידים שאני חושב עליו אחריו זה ה ארקוס AV500 אבל הוא יקר מאד... אגב, אני קונה בארה"ב. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום! אני די איבדתי את האוזניות שלי, אלו שבאו עם המיני. מכיוון שעוד פחות משבועיים אני באנגליה, אני מתכוון לקפוץ לחנות של אפל בלונדון ולרכוש סט אוזניות חדש. אני לא מעוניין באוזניות יקרות מידי ואני גם לא אודיופיל, פשוט אוזניות שיתנו תמורה טובה לכסף ויהיו נוחות. בהתחלה חשבתי על אלה: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16401A01&nplm=M9394, אבל מחיפו שפורום ראיתי שאנשים לא ממש אוהבים אותן... חשבתי על אלו: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16A7CD27&nplm=TD756. אך הן? נותנות תמורה טובה יותר לכסף? אם יש אלטרנטיבה אחרת של רכישת אוזניות בארץ …
-
- 11 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מערכת למחשב בתקציב של עד 600 ש"ח. ההמלצה שלי היא ה-ATP3 יחד עם כרטיס קול טוב אך הוא חשב שאולי עדיף לקנות ה-X530 של LOGITECH מבלי לקנות כרטיס קול (חשוב לציין שיש לו כרטיס קול מובנה על מחשב של כמה שנים, רוב הסיכויים שהכרטיס המובנה הוא באיכות נמוכה). חבר אחר התערב בשיחתנו והמליץ לקנות מערכת מיני סטריאו ופשוט לחבר אותה למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני שתי ההצעות הקודמות? חבר שלי החליט בסוף שהוא רוצה מערכת 2.1 וכנראה שהמערכת תהיה ATP 3. מישהו יודע האם ניתן לתלות את הרמקולים של המערכת? ואיזה כרטיס קול כדאי לקחת ביחד איתה? נ.ב. עדיין יש ויכוח לגבי חיבור מערכת סטריאו למחשב. האם זה יהיה עדיף על פני קניית ה-ATP 3?
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1337&products_id=9454 או שהם ביכלל לא מתאים לסלון?! תודה!
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן , כבר די הרבה זמן אני מתלבט בין נגנים שונים , אבל כעת כבר די ברור לי שאני הולך לקנות את הX5. יש עוד כמה עיניינים לא סגורים שרציתי לשאול ולהתעייץ איתכם: 1)מהו משך זמן המעבר בין שיר לשיר? אני לא יכול לסבול שלוקח לנגן כמה שניות עד שהוא קולט מה לנגן. 2)האם הנגן עמיד מפני נפילות ? אני שומר די טוב על הדברים שלי אבל די יבאס אותי אם המכשיר ישבר אחרי נפילה מ10ס"מ -מה עוד שהוא בא בלי כיסוי\נרתיק . מה שמביא אותי לשאלה הבאה 3)האם הוא נשרט בקלות? עד כמה רגיש המסך שלו? טוב , למרות שכתבתי שכבר די ברור לי שאני הולך לקנות את המכשיר הזה , אני עדיין בהתלבטות קלה , זאת אומרת , זה ללא ספק המכשיר שהכי מתאים לי , אבל המחיר שלו הורג אותי . זאת אומרת , הIPod Video שאותו אני ממש לא הולך לקנו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5489 מה אתם אומרים על האוזניות האלה ?? אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים .... יש משהו יותר טוב במחיר הזה ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו שמע על הכרטיס קול הזה Auzentech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect Sound Card - Dolby Digital Live Certified! ? http://www.frozencpu.com/snd-16.html לא שעמתי עליו והמחיר מאוד יקר ? האם יש צדק למחיר ? איך הוא בשהוואה ל xi-fi אני מתלבט בין שניהם איזה מערכת 5.1 מתאימה לכזה כרטיס תודה
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום טוב בעיקרון אני בקרוב קונה מערכת 5.1 חדשה למחשב ככל הניראה זאת תיהיה לוגיט'ק Z-5500 או מערכת 5.1 של JBL שתחובר ע"י רסיבר לכן אני חייב המלצה לכרטיס קול חדש כי המובנה שלי לא משהו למרות שהוא 8 ערוצים אז ככה מה ההבדל בין היציאה קוקסאלית(ככה רושמים את זה?) ליצאה דיגיטלית ואיך לעזזאל היציאה הזאת ניראת יש לי בכרטיס המובנה יצאת בננה כזאת ואין לי מושג מזה בקיצור אני חייב כרטיס קול שיהיה מספיק טוב לנצל את המערכת הזאת ראיתי כמה נחמדים של קריאטיב כל האודיוגי' למינהם אבל זה מוזר כי על פי זאפ הכי זול זה 390 בערך והכי יקר זה 100 ומשהו? WTF למה ההבדל הזה? תקציב אין לי מושג כל כך אני פשוט רוצה משהו איכותי שינצל את המערכת כמו שצריך אם זה ממש יקר אני ינסה להשיג את הכרטיס יד ש…
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות נגן PVP חדש הדברים החשובים לי הם: 1.נפח כמה שיותר גדול (מ60GB ומעלה כמה שיותר יותר טוב) 2.מסך רחב וכמובן כמה שיותר איכותי 3.שיהיה כמה שיותר קטן ונייד (זתומרת לא הAV700) 4.עדיפות רבה מאוד לD&D וסידור בספריות כמו במחשב (לא כמו באיפוד) 5.סוללה כמובן כמה שיותר חזקה 6.תמיכה בכמה שיותר פורמטים (DIVX,XVID וכו) עם עדיפות לתמיכה בAC3 7.אם יש אפשרות לקריאת קבצים בעברית זה יהיה מצויין 8.ואם יש תמיכה לתרגום בעברים זה יהיה עוד יותר מצויין 9.אפשרות של USB Host (למצלמות דיגיטליות) יהיה טוב אין הגבלת מחיר והוא לא חייב להיות זמין בארץ (אני יכול לקנות בארהב) זהו... תודה רבה עריכה: אחרי קצת בדיקות שעשיתי ראיתי כמה נגנים שנראו לי לעניין Archos AV 500 100GB או אולי לחכו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכנן לרכוש את הנגן U3 של IAUDIO, ואני מעוניין לקנות לו גם מטען חשמלי, כי לא בטוח שיהיה לי מחשב במקום הלימודים. הבנתי שמטען כזה למכשיר לא נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל הנה קישור: http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=70 אבל לאחרונה ראיתי באחד הת'ראדים שישנו מטען חשמלי אוניברסלי למכשירי הMP3 הנה קישור: http://www.e-buy.co.il/product.asp?cat2cat1id=5037&Cat2ID=0&pid=usbadapter האם הוא מתאים למכשיר הזה?
-
- 11 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע הלכתי לחנות בדיזינגוף סנטר והקשבתי לCX300. הצליל לדעתי היה מעולה, לפחות באותה איכות כמו הPX100 ואף יותר. לצערי, לא היה לי הרבה זמן להתרשם.. ולכן בדקתי את האזניות רק עם זוג אטמים אחד (מקבלים שלושה זוגות, גדול בינוני וקטן). בידוד הרעשים ממנו התרשמתי לא היה מי יודע מה.. הצלחתי לשמוע בקלות רעשים מבחוץ, גם כשהיה סאונד וגם כשהפסקתי אותו. השאלה שלי, היא האם בידוד הרעשים הגרוע היה תוצאה אולי של אטם שלא התאים בדיוק לאוזן, ואז בשימוש באטם אחר האוזניות מספקות בידוד רעשים טוב, או שפשוט האוזניות האלה לא מבודדות רעש בצורה טובה. אודה לתשובות מאנשים שמשתמשים באוזניות אלה.
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים של Creative ואני רוצה להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים. אני לא רוצה לפרק את הרמקול ולשים כבל חדש באורך המתאים, אני פשוט רוצה לקנות כבל מוכן באורך שאני צריך. צד אחד יהיה עם "נקבה" שאליה יתחבר החיבור הרגיל של הרמקול ובצד השני "זכר" שיתחבר לסאב (המקום שבדרך כלל מתחבר אליו הרמקול בצורה ישירה) קודם כל רציתי לדעת אם זה אפשרי. אם כן, איך קוראים לכבל הזה ולחיבורים האלה אני חושב שאלה שאלות פשוטות מאוד לאנשים שמבינים ואני אשמח מאוד אם תקדישו חצי דקה ותעזרו לי בזה כי אני לא יודע מה לעשות. Thank You.
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מדיי פעם, מתחשק דיון מהנה ולא משהו עם מטרה מובהקת של לעזור למישהו. בתור דיון פתיח, נראה מה יש לאנשים לספר, מה המערכת המרשימה ביותר ששמעתם איי פעם? אוזניות, רמקולים, סטריאו, סראונד, עוצמה, איכות, מה שעולה לכם בראש, תרגישו חופשי. המערכת המרשימה ביותר שאני שמעתי הייתה מגבר VAC (לא זוכר את הדגם) שמחובר לזוג רמקולים VSA VR-4JR. מערכת מדהימה, אומנם לא זולה בכלל (5-6 ספרות בשקלים) אבל בהחלט לא היקרה ביותר ששמעתי, עם זאת, המרשימה ביותר ששמעתי. היא פשוט הוציאה בצורה מדהימה כל דבר ששמתי, קלאסית, רוק, ג'אז, הכל. כל זה, בעוצמה מספקת מבלי להתאמץ, ועם במה, פירוט, דיוק, מהירות, פאנצ'יות, ופשוט כל מה שאפשר לחפש במערכת. שמעתי גם מערכות שהיו טובות יותר בחלק מהדברים, אבל באופן כללי זוהי לל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מערכת רמקולים למחשב בשביל מוזיקה... אני רוצה שהמערכת תנגן באיכות סבירה גם במשחקים וסרטים, אבל הדגש הוא על מוזיקה!! חשבתי על X530 Logitech בגלל ביקורות טובות ששמעתי ובגלל שהמחיר שלה נוח. ה- X530 Logitech מתאימה למוזיקה או שהיא מתאימה בעיקר לסרטים ומשחקים? יש לכם הצעות אחרות של מערכות אחרות שיתאימו יותר לניגון מוזיקה?? (אני מוכן להשקיע עד 700 ש"ח). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת ממי שמעודכן וניסה כבר מה הסטטוס הנוכחי של רוקבוקס ל- H3XX ול- X5L והאם הוא כבר מומלץ להתקנה בשני המכשירים? (יש לחברים ולא הייתי רוצה שיתקינו משהו לא יציב) אני פשוט יודע שהיו בעיות עם זמן הסוללה בגלל השבב של USB2GO וכו ונראה לי שכבר תיקנו את זה, אז אם מישהו עוקב ומתמצא ויכול גם להמליץ לי גם איזה בילד או בילד לא רשמי מהפורומים של מיסטיקריבר הוא יציב וטוב (יש הרבה) אני ישמח שאלה השניה היא אם מישהו פה החליף לבד סוללה של H3XX? הזמנתי את הסוללה שהומלצה בפורומים של מיסטיק ואני מתכוון להחליף לפי המדריך הזה, אשמח לטיפים. תודה
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות את הרמקולים למחשב של ALTEC LANSING ATP3 ב400 שקל..המליצו לי פה אותם שהם הכי טובים לשמיעת מוזיקה במחשב אני קונה את זה דרך הרשת ובחלק מהאתרים מצאתי שיש ATP3E מה ההבדל בינו לבין הגרסה הרגילה? או שהאות לא מסמלת כלום? כי בחלק האתרים כתוב שם שזה ENANCHED או משהו בסגנון הזה ובמקרה האים יש את גירסת ההמשך לרמקולים האלה? כאילו ממה שהבנתי הם כבר קיימים שנה וחצי בשוק
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-