עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מאז שהבאתי את כרטיס הקול שלי הביתה למחשב וחיברתי אותו למערכת הסטריאו אני שומע באופן קבוע רעשי רקע קבועים (לא עולה ויורד אלא רעש מונוטוני). כרטיס הקול שלי עובד טוב ללא בעיות - אפילו החלפתי אותו ליתר ביטחון ועדיין שומעים רעשי רקע. הדגם שלו הוא:apache ACS-200 הרסיבר הוא מדגם סוני str db830 מחובר אליו ממיר של "יס" , כבל אנטנה מהיציאת רדיו של מת"ב" , cd של סנסוי ,מיני דיסק דק של סוני , ואקולייזר. היציאה עוברת מרחק של מטר וחצי לכל היותר בהגזמה. הכבל הוא ארוך וללא חיבורים מיוחדים - 2 בננות בצד אחד וחיבור רגיל ליציאת ה-line out. (האמת שאין בכרטיס יציאת line out , אלא רק יציאת spk ) הסבירו לי פעם שאולי החיבור למת"ב עושה את הבעיה , אבל גם שזה מנותק יש רעש (פחות אמנם) מה יהיה הסוף -…

• 11 תגובות
    • 8.6k צפיות
  2. Started by Drek Boy,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה הכי מתאים הלכתי לחנות פיתוח תמונות כדי שימירו לי סרט וידאו לDVD והם עשו את זה אבל אני לא יכול לראות את זה במחשב משום מה... כאילו זה פותח לי 4 תיקיות שונות בתוך הכונן הזה EXT MPEGAV SEGMENT VCD בתוכם יש קבצים לא מזוהים... מה אני אמור לעשות עם זה כדי שאני אוכל לצפות בוידאו בפנים דרך אגב זה עובד סבבה במכשיר DVD תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by רונאלדו,

2 נגנים הגיעו לישורת האחרונה,מה לבחור? ה u3 של iaudio או T-10 של iriver u3 T-10

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by shtroodel,

טוב אז ככה יש לי כרטיס קול ויברה 128 של קריאטיב שמחובר למערכת סטריאו שלי אני רוצה להוסיף לזה סאב נפרד וליצור מערכת 2.1 מאולתרת... הקטע הוא שאני ממש ממש לא הולך להוציא על זה הרבה כסף ככה שבבקשה לא להציע לי קליפש למיניהם... אני רוצה או לקנות סאב ממש בזול או לבנות אותו בעצמי אם למישהו יש אתר שמסביר איך אז יש לי את היכולת והזמן לבנות כזה... בגלל שזה לחדר שלי ולא יגיע לרמה מדהימה גם ככה אני חושב ש 8 אינטש אפילו יספיק הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי רמקולים של Creative 390SBS. המגעים שלי נורא עדינים כל נגיעה משפיע יש דרך כלשהי לטפל בזה? ואיך אוכל לשמור על הרמקולים? מבחינת אורך חיים וכמובן איכות מתמדת ודברים כאלה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ערב טוב לכולם, אני רץ כל יום איזה 55 דקות, והגעתי למסקנה שזה משעמם. אז יש לי נגן MP3, ויש לי רצועת יד בשבילו, הדבר הבא שאני צריך זה אוזניות. אני מבקש ממי שיש לו ניסיון עם ריצה בשילוב עם אוזניות, שייתן את הדגם ואני אנסה למצוא אותו. ככה או ככה - אני חושב שהכי משתלב טוב עם ריצה זה רוק כבד, מטאל, אולי גם רוק רגיל וכו' וכו'... תחום הסגנונות הזה, אז אם מישהו יודע על אוזניות שמתאימות לריצה שטובות לשחזור הסגנונות האלה, זה יהיה מעולה. התקציב שלי הוא 150 שקל, אפשר גם לחרוג בטווח של 50 שקל אם ממש משתלם. תנו בראש

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by Dimer,

שלום כמו שכתוב בכותרת אני מחפש רמקולים 2.1 טובים עד 350 ש"ח גג ולא שקל יותר. לא חשובה לי העוצמה אלא יותר האיכות.

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by Svideo,

בעבר ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יציאת SVIDEO, ובטלויזיה יציאת 21 פינים. רכשתי את הכבלים/מתאמים הרצויים, חיברתי, כווננתי את כרטיס המסך להוציא את הפלט לטלויזיה, אך מאז אין יותר סאונד בטלויזיה. (שלא לדבר שגם הצלחתי להעביר את התמונה). הייתכן שעשיתי משהו לא תקין, שפגע בסאונד של הטלויזיה ?

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  9. אני רוצה לקנות דיסקמן mp3, ואחד הדברים החשובים לי הוא שיהיה בו רדיו. עדיפות עליונה לסוני. יש להם דבר כזה? אם כן, אני אשמח לקבל לינק/דגם. כמובן שרצוי מאוד שיקרא RW או שיהיה בו שלט, אבל זה הרבה פחות חשוב לי. העיקר שיהיה רדיו. אם לא של סוני, יש אולי המלצות לדיסקמן איכותי עם רדיו של חברה אחרת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by oznav,

קניתי את המכשיר וקיבלתי אותו היום מדובר במכשיר קטן שמגיע עם כל החיבורים הסטנדרטיים לטלויזיה איכות הקול והתמונה מצוינות וממשק המשתמש קל ופשוט עם מכשיר כזה נראה לי שגם אבא שלי יוכל לשתף קבצים שילמתי 1500 ש"ח שווה www.mvix.co.il [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. האם כדי לנסוע על אופניים עם ה h10?{כשהוא מנגן כמובן}. נסיעה בת 10 דקות, לא ארוכה. האם זה יהרוס את ההרדיסק של המכשיר או משהו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו מעולים למוזיקה וגם למשחקים. 2.1- לא יותר. אני רוצה איכות ממש טובה, שיהיה כמה שפחות "עיוות" של באס. עדיף של קריאטיב כי את שאר החברות קשה יותר למצוא לפי מיטב ידיעתי.. תקציב גמיש

• 11 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

יש לי טלוויזית FULL HD ואני מחבר את הלאפטופ בכבל VGA ואת הDVD בכבל HD אבל אני לא יודע איפה עדיף לראות סרטים... מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by katzar,

שלום. אני מחפש לקנות רמקולים פלוס מגבר בסביבות ה 1500 ש"ח אבל לא מערכת קולנוע ביתי רק שני רמקולים חזקים עם מגבר תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתכוון לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאלות בתקווה שלמישהו פה יש ניסיון בנושא. אם זה לא הפורום הרלוונטי אנא העבירו את השאלה שלי. אז כמו שאמרתי אני רוצה לבנות HTPC שישמש להקלטה מהטלויזיה, ניגון סרטים ודיסקים וכן למשחקים פה ושם. עלו לי מספר שאלות: 1. האם עדיף לקנות כרטיס ALL IN WONDER או לקנות שני כרטיסים נפרדים אחד לתצוגה ואחד ללכידה ? 2. אם אני קונה כרטיס עם טיונר, האם אפשר לוותר על הממיר של הכבלים/לווין ? אם אני כן משתמש בממיר, האם אפשר לוותר על טיונר ולקנות רק כרטיס לכידה ? 3. האם כרטיס ALL IN WONDER ידע לקלוט שידור ולהוציא אותו לטלויזיה באותו זמן ? (שבעצם שכבל מהממיר יתחבר לכרטיס ומהכרטיס לטלויזיה) ? 4. אם אני קונה כרטיס קול טוב, האם האיכות שלו תהיה כמו של מגבר נורמאל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ariel-ro,

שלום קניתי את הטלוויזיה הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589627 טלוויזיה מעולה! ואני רוצה לקדד את השלט של יס שישלוט גם עליה! איך עושים את זה? מישהו יודע? אין לי קוד על המכסה של השלט(אין לי בכלל מכסה) ואין באתר של יס על PROVIEW.. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש אריאל

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. אני לא מתכוון לסרטונים של DD... אם למישהו יש מקור אחר להורדה של סרטונים\שירים כאילה אשמח מאוד לקבל את הכתובת.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעונין במחשב לסלון שיישמש לסרטי HD אבל בעיקר לשמיעת מוזיקה. האם המארזים עם המסכים הקטנים מאפשרים שליטה במחשב מבלי להדליק את הטלוויזיה? עמית

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bah10,

היי, זוכרים שהיתה לי פעם בעיה עם הכרטיס קול AUDIGY? למי שלא זוכר קניתי כרטיס קול של CREATIVE דגם AUDIGY GAMER. חיברתי אליו בדרך אנלוגית רמקולים 5.1 של ג'יניוס הבעיה היתה שלא שמעתי בכל הרמקולים, הסנטר למשל לא עבד... אמרו לי שכדי לשמוע בכל הרמקולים אני חייב לחבר אותם דרך היציאה הדיגיטלית וגם צריך להשמיע משהו שתומך ב5.1 כמו סרט DVD לדוגמא וגם אמרו לי שצריך לחבר כבל נוסף מהDVD לכרטיס קול לכניסה הדיגיטלית SPDIF או משהו כזה לא היתה לי אפשרות לחבר אותם ליציאה הדיגיטלית כיוון שהרמקולים עצמם אנלוגיים. כרגע אני עובד עם הלוח ASUS P4T 533 עם כרטיס קול מובנה C-MEDIA 5.1 וחיברתי אליו (בדרך אנלוגית) את אותם רמקולים ו.... הפתעה כולם עובדים כולל הסנטר. אני שומע שיר (זה אפילו לא …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום יש לי שאלה... הרמקולים עולים 1486 שקל http://tms.co.il/product/5597 הרמקולים הולכים להיות למחשב! השאלה לי אליכם... הרמקולים האלה טובים ואיכותיים יחסית למחיר? ובקשר לכבלים הם נחשבים ארוכים יחסית ולא צריך להשקיע עליהם כבלים יקרים סתם? כי לא יהיה לי מאיפה... כי אם הם טובים ואני מחבר אותם למחשב אני חוסך עוד 250 שקל וקונה אותם... או שיש לי שאלה אחרת... עדיף יהיה להביא כבר את microlab X23 אבל בקשר לאיכות שמע הם איכותיים באותה מידה כי אם כן אני כבר יעדיף ללכת על X23 בכלל ושיישאר לי כסף לבילויים... אז תגידו לי אם שמעתם אותם או ששמעתם מאחרים איך הם בבקשה כי אני מת לדעת כבר עריכה: חשוב לי מאוד מאוד לדעת אם בשתיהם תהיה הרגשה מאוד חזקה של "בומים" שהסאב דופק חזק כמו ששומעים במערכ…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. לצערי האייריבר H120 שלי כנראה מת. ההארד דיסק לא מגיב, ועד אתמול כל מה שהיה אפשר לעשות זה היה לשמוע רדיו היום רק הרוקובוקס נדלק וגם זה לא עובר בוט. בכל מקרה אני צריך מחליף ועדיף אחד מעולה. אני מחפש מכשיר שיתמוך בfile tree כי בזה אני משתמש הטאגים שלי מבולגנים ואני מורגל לזה מאד. אני מחפש משהו עם סרטים ועם יציאה לטלוויזיה! יכולות הקלטה-בונוס, לא חובה בכלל. כמה שיותר קטן כמה שיותר זול לפחות לפחות 20 גיגה, עדיפות ל30. לצערי ה ויזן לא תומך בממשק הפייל טרי, והנגן היחידים שאני חושב עליו אחריו זה ה ארקוס AV500 אבל הוא יקר מאד... אגב, אני קונה בארה"ב. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך רמקולים כדי לשמוע מוזיקה לא אם הרמקולים 50שח' המחורבנים שלי אז כמו שאמרתי זה לשמיעת מוזיקה בעיקר וגם לקצת סרטים ומשחקים אבל המשחקים זה פחות חשוב והתקציב שלי הוא 300שח' ורק שתדעו אני בדרך כלל שומע די חזק מוזיקה אבל לא כל-כך חזק תודה מראש לכל העוזרים ולכל אלה שניסו לעזור ולא הצליחו חחחחח...

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  23. החלטתי להפטר מהATP3 ולהחליף אותם, אז אני זקוק להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של כ~800 ש"ח שאפשר להגדיל אותו מעט במידה וכדאי. השימוש העיקרי הוא מוזיקה וקצת פחות גיימינג. לא מעניינים אותי גימיקים/עיצוב ושטויות אחרות, רק איכות נטו. כמו כן אני אשמח לדעת אם הכרטיס קול המובנה שלי(אם אני זוכר נכון realtek 883) הוא מספיק או שיש צורך לרכוש חדש. כרגע אני חושב על: Audioengine a2 Logitech Z-4 Logitech Z-2300 MicroLab Solo7 Altec Lansing FX4021 Creative T20 Creative T40 כמו שאתם רואים אני לא ממש ממוקד... יש המלצות? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Heya.. חזרתי עכשיו מיריד "חבר" בגני התערוכה. מזה זמן שאני רוצה לקנות טלוויזית LED של סמסונג 46'' ועוד לא מצאתי דיל משתלם. קיוויתי למצוא משהו כזה ביריד, אבל לאכזבתי המחירים נשארו גבוהים בצורה מופרזת ולא ברורה. אני מסתכל על הטלוויזיות החדשות של סמסונג מסידרה D שיצאו זה עתה בחו"ל והמחירים של הדגמים היקרים זולים יותר ממחירי הדגמים הישנים פה בארץ.. מתסכל במיוחד כדאי אולי לעשות הזמנה מחו"ל? לדעתי עם המכס זה עדיין ייצא לי זול יותר מבארץ, ובטח שלא אצטרך להמתין 8 חודשים עד להגעת הסדרה החדשה..?

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. Started by frodo,

חוץ מה-WINAMP

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.