עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, אני מחפש רמקולים עבור הטלוויזיה ( LG 60fr, 42", lcd), עם שימוש משני עבור מוזיקת רקע. יש 3 מקורות קול (כרגע): 1. מחשב htpc - מכרטיס קול onboard ויציאת mini-plug סטנדרטית, המקור העיקרי עבור מוזיקה באופן כללי (חיבור rgb + miniplug, יכול להיות שבהמשך אעבור לממיר dvi to hdmi). רוב הקבצים הם mp3 ברוחב של 192kps ומעלה, בערך 10% הם loseless. כנ"ל סדרות וסרטים, רובם mp4 סטנדרטיים (480p), ובמקרים חריגים 720p, או 1080p (כמובן שאין קשר חח"ע לאיכות הקול) 2. קונסולת wii + ממיר ל hdmi. 3. ממיר עידן+, חיבור hdmi. אין דרישה אודיופילית מיוחדת, אלא בעיקר שיפור חווית הצפייה, ולשים קצת מוזיקה לילדה. הטלוויזיה נמצאת על זרוע דו-מפרקית, לכן עדיף soundbar ע"מ שיהיה אפשר לתלות מתחת למכשיר (א…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ~Pizza~,

היי, חושב לקנות לי טלויזיה+אקס בוקס (או פלייסטשיין...נראה כבר) ואני צריך את עזרתכם בבחירה של הטלויזיה. - הטלויזיה צריכה להיות תלויה על הקיר, ללא מעמד. - מרחק הצפייה הולך להיות 3.2 מטר. (מה הגודל הרצוי לטלויזיה ממרחק צפיה כזה?) - כמובן שצריכות להיות לה היציאות המתאימות לאקסבוקס ולאוזניות אל-חוטיות (או שאת זה אני מחבר לאקסבוקס? אני חדש בתחום..בכל מקרה מעדיף לא להתעסק עם רמקולים) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי אני יוצא לטיול ארוך, ואני מחפש רמקולים עם חשמל USB, שיהיו קלים ושישמעו טוב. שמעתי אצל חבר את ה Logitech V10 שנשמעו לי טוב והיו חזקים מספיק. אני אשמח לדעת אם יש רמקולים אחרים מומלצים באיזור התקציב הזה. תודה גדולה וחג שמייח

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם ! לפי מה שאני מצאתי זה איזה חברה פולנית ישנה מאוד. פשוט אני משתמש ברסיבר MARANTZ עם רמקולים של TONSIL וזה נשמע מדהים רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על החברה ועוד שאלה! יש לי CREATIVE LIVE! VALUE די ישן אבל טוב לא 5.1 אז רציתי לשאול עם אני יחליף כרטיס קול ל FURTISSIMO או AUDIGY אני ישמע הבדל?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by polkm,

שלום. אני מבקש המלצה לאזניות איכותיות למחשב, בעיקר לשמיעת מוסיקת ג'אז. אין צורך כמובן במיקרופון. חשובה מאוד האיכות. התקציב עד 400 ש"ח, אבל אם יש משהו מאוד מומלץ - אוכל להגיע ליותר. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by izir,

יש לי טלויזיה 46 סמסונג (https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-460mx-2-46-lcd-flat-panel-display/specs/) סמסונג דגם 460MX אז ככה בחיבור של hd יש בעיות צפייה ושמע שלא מאפשר להשתמש בזה אבל שמחברים את הממיר לdvi ואו avi הוא כל דבר אחר הכל עובד טוב ויפה פשוט לא רואים טוב כלכך ב dvi רואים תמונה קצת מטושטת מין פסים לאורך ושמחברים בשאר הדברים לא רואים באיכות hd שהייתי מחבר בhd הכל היה טוב מכל פרמטר מה עדיף לעשות לתקן את הטלויזיה או לרכוש חדש ? חשבתי אולי לקנות את החלק ולנסות להרכיב לבד אך אין לי ניסיון

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, אני מקווה לקנות נגן איכותי בזמן הקרוב, וביחד איתו אני רוצה להשקיע גם באוזניות איכותיות(נגן בסביבות ה700 שקל) השימושים שלי הם כמובן לשמיעת מוזיקה נטו. תודה. *לא רוצה אוזניות In ear כי גם ככה התקציב שלי הוא לא גבוה ואני לא רוצה להתפשר על חשבון איכות השמע בגודל האוזניות, רק חשוב לי שהאוזניות יתקפלו כי אני רוצה להכניס אותם לכיס של המכנס הצבאי שלי אם כי לא חובה מקסימום אני ינעל את התיק. תודה.

8. Started by Anonymous1,

שלום לכולם, רכשתי סאונד בר של Samsung מדגם Q800A ואת המקוליים האחוריים שלו. העניין הוא כאשר אני מפעיל בדיקה של הסאונד מהערוצים השונים, באמצעות סרטון YouTube או באמצעות Windows. בזמן שאמורים לשמוע את ה SUB לא שומעים כלום ובזמן שאמורים לשמוע את הרמקולים האחוריים שומעים גם ואלי אף יותר דווקא מהסאונד בר עצמו. האם באמת אני אמור לשמוע מהסאונד בר כפי שתיארתי או שמא זה מעיד על תקלה? בתודה מראש.

9. דיל מעולה ב-massdrop.com לאוזניות שנשמעות פשוט מצויין (בהשוואה לאוזניות אחרות ברמת המחיר הזו).

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by J S Bach,

היי, היום נסעתי להדים - מכון למכשירי שמיעה בו גם לוקחים מידות אוזניים [חלק פנימי]. החוויה לא הייתה מדהימה, UE מבקשים מידות בפה פתוח ולהדים לא היו בלוקים לנשיכה, משמע היה עלי להשאיר את הפה פתוח במקסימום למשך מספר דקות! לא הייתה אווירה של מקצועיות, היא לקחה לי שתי מידות: אחת בפה סגור ואחת בפה פתוח, למרות שאמרתי שאין צורך במידות כאשר הפה סגור. ודווקא כאשר היא לקחה את המידות בפה הסגור, הדגימה הייתה מאוד עמוקה ואילו המידות שנלקחו בפה פתוח היו פחות עמוקות בהבדל משמעותי, כמוכן לאור העובדה שהיה עלי להשאיר את הפה פתוח ללא בלוק נשיכה, כאשר היא הוציאה את הדגימה מאוזני הימנית סגרתי במעט את הפה [לחצי] ואני מאוד מקווה שזה לא דפק את הדגימה השמאלית... בקיצור, חוויה ממש לא מהנה! ומה שע…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by puki,

הזמנתי שדרוג למחשב, לוח של ASUS עם צ'יפסט 780G. ללוח יש יציאות DVI/HDMI/VGA, שזה יופי. הבעיה היא שאני רוצה להתחבר לטלויזיה דרך משדר AV שיש לי שמקבל קומפוזיט או SVIDEO (המחשב רחוק מהטלויזיה, עם קיר ביניהם). איזה פתרון קיים לזה ? אני חושב על שתי אפשרויות - או ממיר חיצוני מVGA לקומפוזיט, או איזשהו כרטיס פנימי, השאלה איך זה יעבוד מבחינת הפריסה של הדסקטופ (אני רוצה שזה יעבוד תמיד, ותמיד יהיה CLONE של הדקסטופ בטלויזיה). למיטב הבנתי כרטיס כמו PVR150 הוא רק כניסת וידאו, אין לו TV OUT, נכון ?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. סמסונג השיקה ערכת האבולוציה 2015 שנקרא (SEK-3500U) + שלט בארה"ב ובאופן בלתי צפוי . דגמים נבחרים מ-2014 יקבלו HDR במסך high dynamic range ( גם מערכת הפעלה חדשה Tizen operating system ) בין הדגמים הנבחרים טלוויזיות : HU9000, HU8700, HU8550 PQ format used for HDR content הפרוססור החדש מעבד את נתוני סרט HDR והנתונים מועברים למסך , איכות ה- HDR שנקבל ,לא ברור כל כך . סמסונג יצרנית יחידה שמסוגלת לבצע מהלך כזה למסכים של 2014 כי מוח המסך והמעבד נמצאים בערכה שניתנת לשינוי והחלפה . ערכת האבולוציה החדשה בעלת 8 ליבות הערכה מוסיפה מקודד / תמיכה ופיענוח VP9 שנותן לצופי YouTube לצפות ב- 4K http://www.flatpanelshd.com/pictures/samsungsek3500.jpg עלות הערכה 400$ בארה"ב ובאי…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by MaC_MaN,

יש לי כמה דגמים שאני מתלבט בינהם. אני מעוניין לקנות LCD המליצו לי על LG, בבדיקה קצרה ראיתי כמה דגמים מעניינים כגון, 32LG34R, או LG32LG32R או לסרוגין Philips 329fl5403d אלה ניראים לי מעניינים, אז כמו שהבנתם אני רוצה טלוויזיה 32 לחדר\סלון תקציב שעומד עד 3500 ש"ח, אני חושב שעדיף HD READY... כמובן שאני לא נעול על LG/PHILIPS אבל ממולץ משהו טוב... אודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני מחפש מסך בגודל 32'' עבור סלון קטן. לצפייה בתכני טלויזיה רגילים, כולל שידורי HD מה שחשוב לי זה תמיכה בחיבור USB וקיראה של פורמטים שימושיים - (AVI MKV) חיבור למחשב - אין צורך, אבל נחמד אם יהיה. אפשר למצוא במחיר הזה LED HDR ? ואם כן, אז מה עדיף LED HDR או LCD FULL HD ? התקציב, כאמור - עד 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. אשמח לאזער בנושא, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. הבעיה - קניתי אקסטרימר חדש מבאג, חיברתי בהתחלה בקונפיגורציה של: כבל HDMI מיציאת האקסטרימר לרסיבר ומשם עוד כבל HDMI מהרסיבר לטלויזיה LG 42 LD460. בנוסף - חיבור של כבל אופטי מהאקסטרימר ליציאה המתאימה ברסיבר. התגלתה אמנם בעיה מאוד מעצבנת של חוסר בסאונד אבל תמונה היתה. לאחר כמה ימים שניסיתי שוב לטפל בבעיה הנ"ל נוצרה בעיה חדשה: אין תמונה דרך יציאת ה HDMI. פשוט אין. אם אני מחבר כבל RCA אז יש תמונה אבל ברגע שאני מנסה לצאת דרך יציאת ה HDMI אני פשוט לא מקבל תמונה. הכבל תקין, הכניסה תקינה, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן, משחק בהגדרות (הורדת רזולוציה במכשיר), מעבר לטלויזיה אחרת (גם עם כניסת HDMI), חיבור ישירות לטלויזיה... כלום!!! אני כבר אובד עצות, יכול להיות שיציאת ה HDMI באקסטרימר נ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by kashatxx,

PHILIPS FULL HD מחוברת דרך מגבר לכ. מסך ATI 5850. כבל HDMI כמובן. משום מה, למרות שהמחשב יושב על רזולוציה 1920 על 1080 בטלוויזיה יש מסגרת של 1-2 ס"מ, כלומר אני לא רואה תמונה מלאה אלא כאילו תמונה קטנה יותר. הקטע המוזר הוא שלמגבר מחובר מחשב מדיה סנטר שמחובר באותה צורה ודרך כ.מסך ONBOARD והטלוויזיה מראה תמונה מלאה בלי מסגרת. ה עדכנתי את הדרייברים, שיניתי סוגים של HDMI אפילו התקנתי וינדוס מחדש ועדיין זה ממשיך לקרות. למה זה קורה?? הצעות, השערות ופתרונות יתקבלו בברכה! מחשב I5 חדש עם 4 גיגה זיכרון וספק חדש 500W.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני מחפש לקנות נגן מוזיקה מהסוג של האייפוד וכל אלה... קיצר הייתי בקניון הקרוב וראיתי תדברים הבאים: archos Gmini XS200 זיכרון של 20 ג'יגה ב1450 שקל אייפוד מיני 6 ג'יגה ב1400 שקל אייפוד 20 ג'יגה ב2500 שקל אייפוד 40 ג'יגה ב3000 שקל אולימפוס mrobe עם זיכרון של 5 ג'יגה ב1400 שקל I RIVER עם זיכרו ןשל 40 ג'יגה ב2000 שקל I AUDIO עם זיכרון של 20 ג'יגה ב1700 שקל I AUDIO עם זיכרון של 40 ג'יגה ב2000 שקל עכשיו....מה מפה הכי טוב? אני לא מבין בחברות ואיכות וכל זה... אולי יש אפילו יותר טובים שפשוט לא ראיתי בקניון...? על מה אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. קניתי את הרמקולים של ALTEC בדגם ADA880 במחיר מבצע. כרגע יש לי כרטיס קול חרטה שמוציא רק סטריאו. איזה כרטיס קול יפיק את המירב מהרמקולים החדשים? עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום המלצות לכרטיס קול...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מעוניין לקנות סטרימר המליצו לי על minix x8 plus הוא שווה את המחיר או כדי משהו אחר? אני מעוניין להריץ סרטים בקודי ופופקורן נ. ב הminix תומך עברית?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by omerha,

השאלה בכותרת .

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by shlompis,

שלום, רכשתי לאחרונה מחשב עבור HTPC בחרתי בלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 המחשב מחובר באמצעות כבל HDMI למסך ה- LCD. לא הצלחתי למצוא את המקום הנכון/להגדיר שבחיבור זה (HDMI) הוא יעביר 5.1 בלוח מצויין שהוא תומך בדולבי דיגיטל וב- Home Theater. לאחר חיפושים רבים, מצאתי את השורות הבאות ב User's Manual : Please note the HDMI audio output only supports AC3, DTS and 2-channel-LPCM formats. (AC3 and DTS require the use of an external decoder for decoding.) מישהו יכול לתרגם לי את המשמעות ? האם זו הסיבה שממשק ה- HDMI לא מוציא לי 5.1 ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by naor-007,

שלום, אני צריך המלצה לאוזניות OVER EAR, לשמיעת שירים במחשב, ללא מגבר. הז'אנרים שאי שומע הם דאנס,פופ ודיסקו בעיקר. נראה לי שעדיף אוזניות פתוחות, לא? התקציב 1000 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ralman,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב לחדר. שימוש עיקרי טיפה משחקים, בעיקר שירים. חשוב לי שיהיה להם שליטה נוחה מרחוק (שלט רחוק או קונטרול). אני מוכן להשקיע עד 500 שקל אני חושב שזה מספיק, במקרה קיצוני אני מוכן לעלות עד 600 שקל. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ToyMan,

אני מחפש כבל HDMI איכותי כמה שיותר של 10 מטר.. התקציב הוא 250 ש"ח אפשר לחרוג מקסימום 300 יש המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. רצוי SAMSUNG או LG.. מנסים לדחוף בחנות Toshiba של 37.. הדגם הו Toshiba 37AV600 . כזאת: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7005 במחיר 3400 שקל כולל התקנה. (הובלה עצמאית) בבסט-ביי הטענות הן בגלל ש"לא רואים טוב בסמסונג כמו בטושיבה" , "אין עברית בסמסונג" , "אתה לא תקלוט את כל הערוצים דרך כבל" "אין לך צורך בFULL HD, אין ממירים בארץ של זה במילא" (מה קשור, למה אין נגני בלוריי שאני יכול לחבר ולראות ב1080 אמיתי? : ) טושיבה פחות טובים מסמונג באופן כללי נכון? ופיליפס נחשבים די בטופ של הLCD מבחינת איכות? מה לגבי הדגם LA37B530 / 550 של סמסונג? הוא יותר טוב מהטושיבה המדוברת? הדגם עם הפס האדום.. כזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732742 תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים