אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
Hi, I've bought the Asus Xonar HDAV1.3 to be able to connect it into my Denon 1912 receiver and play 3D games with my Geforce GTX580 card. Just found that i have to connect the dvi / hdmi to the Asus card 1st and then from the card to the receiver and only then to the TV. from the little i know it will decrease performance especially in 3D movies and games, isn't it? Will be happy to hear any tips or comments since i'm thinking now to sell this card and my receiver and build more suitable system to analog connections. Thanks!
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש בעיה איתו בדיסקים של LG DVD+R יש תקיעות פריזים קפיצות של שניות קדימה בדיסקים אחרים אין בעיה ב DVD אחר סתם DVD פשוט עובר טוב זה קורה בעיקר מעל שני שליש מהדיסק יש מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני יכול לרכוש בהנחה DVD Xoro HSD2100. המחיר הוא 400 ש"ח. האם ה-DVD הזה טוב? ראיתי שהוא תומך בכל הפורמטים (כולל MPEG4) ובכתוביות בעברית. הוא מיועד להיות מחובר לטלביזיה פשוטה ולא למערכת קולנוע ביתית איכותית מדי. אז כדאי לקנות? האם הוא טוב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היום מחר נגן Dvix ורציתי לדעת איזה משני הדגמים האלו עדיף לי לקחת ולמה? רציתי ראשית כל לשאול מה ההבדל בין בפיוניר 393 ל-383 חוץ מזה שכמובן ה-393 חדש יותר. משום מה כאשר אני נכנס לכל חנות אלקטרוניקה אני מוצא רק את הדגם החדש, הבעיה שלי עם החדש היא העדר תמיכה בעברית כרדע ולא בא לי ממש לחכות כ"כ הרבה זמן עד שתצא תמיכה. רציתי גם לשאול על הדגם של האקסורו, איך הוא? איך הכתוביות בנגן הזה? לא קטנות מידי? יש איתו בעיות אם כן איזה? תודה לעזורים
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיוידי DIVX ויש לי התלבטות בין שני הדגמים xoro HSD 2100 http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=34 kiss dp 1100 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=4 ראיתי שהKISS לא תומך בGMC, QPEL והXORO כן, למרות שאני לא כ"כ יודע מה זה.. משהו עם גירסה של DIVX.. ושהKISS תומך ב1080i קיצר מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מתנה להורים שלי את ה- Xstreamer Side Winder בעקבות המבצע שיש בימים הקרובים ב- KSP. קראתי על המוצר אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע. 1. האם יהיה נוח להורים שלי (הבנה בסיסית בתפעול מחשב) להשתמש במכשיר הזה? 2. איך המכשיר ניגש לסרטים שנמצאים על מחשבים אחרים ברשת? האם התפעול של הפונקציה הזו נוחה? 3. האם גישה ל- Youtube נוחה? 4. הארדיסק - הבנתי שמומלץ לקנות למכשיר הארדיסק 'ירוק' של 5400 RPM מכיוון שהמשכיר לא דואג לקירור שלו כל כך טוב. על מה הייתם ממליצים? (כדאי הארדיסק שיש גם ב- KSP) עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכדאי גם 500GB או פחות... אשמח לתשובות מהירות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המכשיר עצמו מראה נורה אדומה,השלט עובד אבל אין תגובה,לוחץ על הדלקה ושום דבר לא קורה... ניתקתי מהחשמל וחיברתי ועדיין לא עוזר,המכשיר בן כחודש נרכש דרך 'באג'. מישהו נתקל בזה? מה דעתכם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, חיברתי XSTREAMER WONDER ל-טלוויזית SHARP ואני מקבל רק מסך שחור. הטלוויזיה מזהה את הסטרימר בתור "M8 MBOX SKTV1", אבל אני לא רואה תמונה. הסטרימר עבד לפני כן באופן תקין על סמסונג. תודה. הסתדר ע"י ניתוק זמני של החשמל.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר לרכוש את המכשיר הזה בגרמניה? עדיפות לברלין. הבנתי שמומלץ מאד ואהיה בקרוב בגרמניה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי היום שבאג יצאו במכירה מוקדמת ל multi console. אז קראתי עליו קצת והוא נשמע מעולה! משלב את כל מה שיש בסטרימר בנטסף לHTPC חזק מאוד. השאלה שלי היא האם אני מפספס משהו שאני פשוט לא מבין בו ומה הן האלטרנטיבות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה - קניתי אקסטרימר חדש מבאג, חיברתי בהתחלה בקונפיגורציה של: כבל HDMI מיציאת האקסטרימר לרסיבר ומשם עוד כבל HDMI מהרסיבר לטלויזיה LG 42 LD460. בנוסף - חיבור של כבל אופטי מהאקסטרימר ליציאה המתאימה ברסיבר. התגלתה אמנם בעיה מאוד מעצבנת של חוסר בסאונד אבל תמונה היתה. לאחר כמה ימים שניסיתי שוב לטפל בבעיה הנ"ל נוצרה בעיה חדשה: אין תמונה דרך יציאת ה HDMI. פשוט אין. אם אני מחבר כבל RCA אז יש תמונה אבל ברגע שאני מנסה לצאת דרך יציאת ה HDMI אני פשוט לא מקבל תמונה. הכבל תקין, הכניסה תקינה, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן, משחק בהגדרות (הורדת רזולוציה במכשיר), מעבר לטלויזיה אחרת (גם עם כניסת HDMI), חיבור ישירות לטלויזיה... כלום!!! אני כבר אובד עצות, יכול להיות שיציאת ה HDMI באקסטרימר נ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! בחיבור למחשב, אם אני מפעיל סרט על המחשב, האם יראו אותו דרך ה- Xtreamer? ואם אני מפעיל סרט בצפייה ישירה באינטרנט, האם גם את זה יראו דרך ה- Xtreamer? במקרה ולא, אז איך אני רואה סרטים שיש לי על המחשב ישירות דרך ה- Xtreamer SideWinder3, מבלי לעשות העברה של הקבצים? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים (MKV) עם מספר ערוצי אודיו, (לדוגמה דיבוב עברית ואנגלית). רציתי לדעת אם הXTREAMER תומך בקבצים כאלה, ומאשפר לעבור בין ערוצי הצליל השונים? ואם לא אז איזה מזרים מדיה כן תומך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות streamer כדי שאוכל לראות סרטי HD מהמחשב על הטלוויזיה. 1. קיימים גם מכשירי DVD עם תמיכה ב-USB, אולי עדיף לקנות זיכרון מהיר ופשוט לחבר ל-DVD? 2. רציתי לדעת אם מכשירי ה-streamer שיש בשוק מספקים את מה שהם מבטיחים המפרט http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx או http://www.xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx השאלה אם הוא תומך ב-1080p ברשת: Video Aspect Ratio..: 16/9 (1920x1080) Audio Codec.........: DTS Audio BitRate.......: 1536 kbit/sec Audio Channels......: 5.1 channels Subtitles...........: English Source..............: Blu-Ray File Size...........: 17.15 GB DXVA compliant......: Yes
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה לקנות אותו או שיש אלטרנטיבות שיותר שוות במחיר הזה? אני משתמש במערכת 5.1 בעיקר למוסיקה וקצת למשחקים תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה Xtreme Gamer ל Xtreme Gamer Fatality??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים, כל כך הרבה אנשים מבקשים עצה לגבי קניית כרטיס/מערכת חדשים שכבר לא נעים לי לשאול... אבל בכל זאת החלטתי שאין מנוס וניסיתי ליצור שם כמה שיותר מושך לטופיק שלי, מקווה שזה יעבוד;D. ולנושאינו, ה"ציוד" שלי כרגע: כרטיס און-בורד Realtek AC'97 Audio ומערכת סטריאו שמחוברת אליו aiwa NSX-SZ500. הצרכים: גם כרגע וגם לאחר הרכישה, מירב השימוש יהיה ל MP3 (ולא CD) ול DivX/XviD/x264 (ולא DVD), ההאזנה מתבצעת בחדר בגודל סטנדרטי (לא בסלון)... מיותר לציין שאם אני יכול באותה מכה להשיג גם סאונד טוב למשחקים, סידי, דיוידי, סראונד וכדומה אני *כן* אהיה מעוניין בכך, אבל רק במידה והדברים הנ"ל יושגו בהשקעה קטנה מעבר, כי לקפוץ מעל הפופיק בשביל דברים שאני בקושי משתמש בהם לא נראה לי סביר…
-
- 52 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים , לא הבנתי את ההבדל בדגמים הללו כאשר הפרש המחירים עומד על 400 שקל בין ה PRO לרגיל הנתונים של ה PRO : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15854&nav=1 הנתונים של הרגיל: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853&nav=1 ההבדל היחיד שראיתי שב PRO יש את ה XRAM שבמילא הבנתי שרוב המשחקים לא יודעים לנצל את זה כמו כן בגירסה הרגילה אין יציאה ל I/O CONSOLE שבמילא אני לא הולך לקנות את זה , אז איפה ה400 שקל (פי 2 מחיר של ה PRO מהרגיל) תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל. מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהכרטיסים והאם יש גרסאות שונות של הכרטיסים כמו Fatal1ty ו-Fatal1ty FPS, או שזה אותו כרטיס. הפלאטינום והFatal1ty PRO לא נכנסים לתקציב שלי. האם במיוזיק שומעים יותר טוב? או שהפאטאליטי פשוט כרטיס מיוזיק משודרג בתוספת X-RAM. צריך מישהו שיבהיר לי את הדברים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לתראד מאתמול, עכשיו שמתי לב שהמחשב לא מוציא אות אחר מאשר PCM לרסיבר. אפשרתי DTS\DOLBY בהגדרות, הגדרתי את יציאת הSPDIF לראשית - אך עדיין כלום. על מנת לשלול אופציות אחרות - החלפתי כבל, בדקתי כמה קבצי סאונד שונים. ובדקתי שהרסיבר יודע לקבל DTS ממקור אחר. יש לציין שבמחשב הקודם (win7) זה עבד פיקס עם הכרטיס הנוכחי. למישהו יש רעיון איפה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש, ייטב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה.. בXUKE יש 22 וואט עוצמה לאוזניות.. כמה יש לסאנדיסק? נראה לי מצאתי : "hát ha legalább 2x12mW lenne az már elfogadható..." http://it.news.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=144531 מישו יכול לאמת דבריי? במה מתבטאת רמת העוצמה הנ"ל? זה הבדל של פי2!! אני מבקש ממי שיש לו את אחד הנגנים.. שיביא תמונות וביקורות!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לספר לכם על "חווית" השמיעה שלי ברסיבר yamaha rxv 496 (אם לא טעיתי במספר..) אצל בן דוד שלי.... הרמקולים שיש לו, הם רמקולים בינוניים....ושהם היו מחוברים לאונקיו שלי tx sv373 (הבאתי אותו איתי אליו כדי לבדוק...) הם נשמעו יותר טוב..... במוזיקה- בולשיט אחד גמור!!!!! וכל המצבי dsp ששוים בדיוק -כ-ל-ו-ם! הגעילו אותי..... נתחיל בזה שיש לו dvd של pioneer dv 535 או משהו כזה, חיברנו אותו לרסיבר גם באופטי, וגם באנלוגי רגיל, התוצאות היו מגעילות.... הצליל היה חלש ולא מודגש, בכל המצבי dsp הצליל היה יותר חזק ברמקולים האחוריים מאשר בקדמיים, בפרולוג'יק גם היה יותר חזק מאחורה מאשר מקדימה, ובסטריאו רגיל, הקדמיים היו חלשים ולא ממש מורגשים.... ניסינו מוזיקת האוס, טראנס, פופ, ורוק....הכל או…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי ריסיבר חדש YAMAHA 430 וזה ממש (ממש) לא הפיוניר העלוב שהיה לי לפני. יש פה בערך מיליון חיבורים (מזל שלא קניתי את ה :D530) ואני לא מצליך להבין בשביל מה כל החיבורים של הוידאו מאחור. זה ריסיבר למה הוא צריך יציאות וידאו? ליד כל זוג חיבורים של קול (אדום לבן) יש חיבור וידאו (צהוב):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב הגבלת תקציב , הגעתי לשני הרסיברים הנ"ל , עכשיו אני מנסה להבין מה יותר חשוב בראיה קדימה התמיכה בפורמטים החדשים (HD למיניהם) או התמיכה ב 7.1 ערוצים? למרות שלא רשום בכותרת מה עם ה-663? הוא בעצם תומך ב 7.1 וגם בתכנים ולא יקר משמעותית, דעתכם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה קיבלתי מקרוב משפחה אקולייזר Yamaha eq-70 (במצב טוב). ברשותי גם רמקולים solo 6c שמחוברים למחשב. אין לי מושג מה אפשר לעשות איתו, אם בכלל. האם חיבור האקולייזר יתן לי שיפור בסאונד?איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב? אולי לנסות למכור?שווה?בכמה אפשר למכור? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-