עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by _uri,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 46" או 47" (יש נישה בקיר ואי אפשר לשים שם טלוויזיה גדולה יותר). תקציב: כ 6500 שקלים, במידת הצורך אפשר לחרוג. מרחק הצפייה הוא כ 3 מטרים, במהלך היום החדר מואר. השימוש העיקרי יהיה שידורי yes (חשוב שגם שידורי sd יוצגו בצורה טובה). יש רסיבר ולכן נושא הקול אינו חשוב, כמו כן אין צורך בתלת מימד. יהיה נחמד אם יהיה חיבור usb עם תמיכה בפורמטים שונים. אם יש צורך בפרטים נוספים אני אעדכן. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Blah?,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות IE עד 50$, אני שומע בעיקר רוק, אלטרנטיב, קצת אינדי וקצת מטאל (קל). אני מחפש אוזניות לשימוש כללי, אטומות שנשמעות טוב (האוזניות הראשונות שאני קונה אני שומע עכשיו עם האוזניות שבאו עם הפלאפון אז בטח הכל ישמע לי טוב ). אני שומע דרך הפלאלופן שלי, HTC Desire HD. רוב השירים שלי הם mp3 באיכות טובה יחסית (320,V0,V2) וחלק גם בOGG. אני מתכוון להזמין מחו"ל אם זה יוזיל עליות. אשמח להמלצות, תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה מציקה. יש לי מערכת קולנוע ביתי פשוטה יחסית, אבל למרות זאת עדיין אמורה להיות מסוגלת לנגן סרטים ב-dvd/blu-ray בצורה משביעת רצון למישהו כמוני, שאינו אודיופיל מושבע. הבעיה העיקרית היא שבסרטים רבים הדיאלוגים נשמעים חלשים מאוד. אני מגביר את ה-volume, אבל אז בסצנות פעולה או מתח, הסאונד חזק ורועש מידי, ואני נאלץ להחליש. התוצאה המעיקה היא שבמהלך כל הסרט אני מגביר או מחליש את ה-volume לפי הסצנה. רסיבר: Yamaha RX-V571. אני לא מפעיל את התוכניות השונות, אלא משתמש במצב שנקרא Straight, שאמור להעביר את השמע כפי שהוא במקור בסרט, בלי עיבודים. אולי זו הטעות שלי? רמקולים: סטליטים של Morel. יש לי 5 רמקולים + סאב. נגן: LG BD550 תודה מראש לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. אני מחפש ממיר עידן+ שיודע לקרוא את כל סוגי הוידאו העיקריים כולל הסאונד...אם במקרה הוא יודע לקרוא גם מהרד דיסק אז עדיף.. מה האפשרויות שלי? יש משהו טוב ב 250-300 או שזה רק יקרים ואז אני צריך לחפש סטרימר עם יכולות DVB? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, כשאני עושה שיחת ועידה בסקייפ, משום מה אני שומע רעשי רקע מוזרים (רעש מעומעם)... החברים שלי אומרים שהם לא מדליקים מאוורר או משהו שיכול להפריע. ואצלי נראה הכל בסדר היות ואני מדבר מחוץ לזה, עם עוד קבוצת חברים שהכל נשמע בה מצויין. האם למשל גירסאת הסקייפ יכולה להשפיע כאן? מה עוד יכול להשפיע? נ.ב. רעש הרקע הוא קבוע.

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by dandul3,

שלום! אני חדש בתחום השמע , ולא מזמן קיבלתי מערכת רמקולים (BOSE acoustimass 15 home theater) מתנה ולכן אני מעוניין לקנות רסיבר כדי לחבר אותה. בגלל שאני לא מבין ברסיברים רציתי את עזרתכם... הסתכלתי על הרסיבר הבא: AVR 165 הרמן קרדון השימושים שלי הם מחשב מוזיקה וטלוויזיה בHD. רציתי לדעת איך הוא? האם הוא יתאים לרמקולים שיש לי?(BOSE) יש המלצות אחרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היום יש לי סוני 40 ונראית לי קצת קטנה. הטלויזיה תתחבר למחשב קולנוע ביתי + ממיר YES HD מוכן להשקיע עד 10,000 ש"ח אבל מעדיף להוציא פחות עדיפות לטלויזיות שמגיעים איתם משקפי 3D

• 42 תגובות
    • 6.2k צפיות
  9. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את האוזניות SENNHEISER MM50 לאייפון. חיפשתי את הדגם במספר חנויות ומצאתי מחיר 118 ש"ח באתר http://www.amperel.co.il/products/183188 שזה ממש זול. הבעיה היא שאני יודע שלסנהייזר יש המון זיופים. ואני לא מכיר את האתר ולא יודע לגבי אמינותו. יכול להיות שהאוזניות מזוייפות? האם מישהו מכיר את האתר? האם למשהו מכם יצא לנסות את האוזניות הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב ראיתי את האוזניות האלו באתר KSP במחיר 290 ש"ח. ועוד KSP ידועה כרשת מאוד זולה ואמינה שאינה מתעסקת בזיופים.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  10. קניתי כרטיס קול חיצוני ב 700 שח של m-audio בשביל לחבר מיקרופון למחשב לקריוקי ולאחר מכן ראיתי מיקסר של ברינגר ב700 ש"ח שיש בוא הרבה יותר פונקציות לחיבורים של יותר מיקרופונים ובכלל עוד אביזירים (מה שאין בכרטיס קול) אז למה המחירים שלהם הם דומים? אם למיקסר יש הרבה יותר אופציות?

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. Started by ASDAS,

שלום, ברצוני לקנות טלויזיה חדשה לחדר השינה שלי, מרחק הצפייה נע בין 1.8 מ ל2 מ, אני מעוניין בטכנולוגיית הLED. אני הולך לחבר את הטלויזיה למחשב ולאקס בוקס כך שרוב הזמן יהיו דברים בHD בלבד. לכן לדעתי יותר מתאים לקחת Full HD BackLight LED אבל הבנתי שהמחירים של BACKLIGHT יקרים והטלויזיות הפופלאריות היום הינם EDGE LIGHT וזה קצת מדאיג כי האיכות ירודה ויש הרבה אשכולות על זליגת אור. בקשר לגדלים 32 זה ממש קטן לדעתי, 37 נראה סביר למרות שראיתי הרבה אנשם פה בפורומים הולכים על 40-42 וזה קצת מטריד, באמת אפשר לראות 42 ממרחק של מטר וחצי ולא לשרוף את העיניים? כרגע אני מתלבט בין 37 שהוא לא גודל פופלארי ל40 שנשמע יותר סביר. אחרי קצת מחקר הגעתי לSamsung UE40C5100 LED t אבל מה שמטריד בדגמים של…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dor444,

היי, אני מחפש המלצה לרמקולים לחדר של 5*3 בעיקר למוסיקה אבל שיהיה גם לסרטים ולגיימינג, אני רוצה שהוא ייתחבר למסך טלוויזיה (שאליו מחוברים הסוני, המחשב, והטלוויזיה) התקציב הוא 600 עם אפשרות של חריגה קטנה במקרה של רמקולים איכותיים משמעותית חשוב לי שיהיה להם שלט רחוק חשבתי על ה-X16 של MICROLAB ועל Harman-Kardon SoundSticks 2.1 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by brsv,

שלום! אני לא רוצה להשקיע ברסיבר ומחפש רמקולים למחשב שיהיה בהם שלט רחוק.כמה הם יכולים לעלות ואיפה לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by lipner23,

קניתי לפני שבוע בערך FENDA Multimedia Speakers A310 , הבעיה היא שהסאב כל הזמן משקיע קולות. הקטע הוא שבמערכת הקודמת שלי זה לא עשה את הרעש המוזר הזה. אני מנסה לשחק בהגדרות במחשב והורדתי גם דרייבר חדש אבל זה לא עוזר. מישהו לעזור? הרעש זה לא בהכרח כשיש מוזיקה או סרט.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by slrr,

קניתי מסך חדש 3D פולורייזד.... הורדתי סרט 3D-SBS אבל אני רואה תמונה ליד תמונה.... מה אני צריך לעשות? תודה לכל העוזרים! רום.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by corefff,

רציתי לדעת מי בין השניים נותן איכות קול טוב יותר ויותר ווליום חזק. השימושים, מוזיקה, סרטים, משחקים. אבל עדיפות ראשונה היא מוזיקה. הכרטיס קול שיש לי זה Realtek ALC892 6-Channe

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן חבר'ה אני לא יודע אם זה הפרום הנכון אבל אני אנסה למרות זאת אני מחפש שלט אוניברסלי שלא יעלה יותר מדי, נגיד בסביבות ה 100 שח (לא אכפת לי להוסיף עוד קצת בשביל בשביל שיהיה לו גם מסך) אבל בנוסף לדברים הבסיסים שאני מעוניין לשלוט עליהם (טלווזיה, ממיר הוט, מגבר ו דיוידי) אני מעוניין יכולת לשלוט גם על המזגן לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by lempsar,

שלום נקרע לי הספוג באוזניות AKG 402. היכן מוצאים חלק כזה? האם מישהו יודע קוטר או התאמה לדגם אחר כדי לחפש באיביי? (חיפשתי ל 402 ואין מוכרים). תודה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  19. אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  20. אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין ברמקולים לשמיעת מוסיקה בתקציב עד - 700 ש"ח בדגש על איכות הרמקולים ימוקמו על שולחן העבודה בחדר 3X3 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yonash53,

שלום חברים, אני כרגע מחפש אוזניות למוזיקה וגיימינג שישמשו אותי לכמה שנים טובות. אני לא מבין בנושא כל כך אבל כמובן ששמעתי שהbeats studio by dre הם אוזניות איכותיות. האם אתם חושבים שהם שווים את המחיר? (1600 ש"ח) האם הם גם טובות לגיימינג לדעתכם? הבנתי שהסאונד דולף מהם. וגם צריך לשים בהם בטריות. אבל אם הסאונד באמת כל כך טוב, אני מוכן להתפשר. ומה בקשר לbeats by dre tour? (שעולות 600 ש"ח) בתכלס לא מעניין אותי המותג רק להוציא הכי הרבה נוחות ואיכות סאונד בתקציב של הbeats studio. ככה שאם למישהו יש אוזניות אחרות להמצליץ עליהם, אני אשמח. תודה רבה לכולם.

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by yosiba,

שלום, רסיבר לעיל, השלט הפסיק להגיב. החלפתי סוללות ולא עוזר. קניתי שלט אוניברסלי כזה, וגם לא מגיב. איך אני יודע אם הבעיה ברסיבר או בשלטים? זה רסיבר לא חדש. בן כ 10 שנים. אבל חוץ מעניין השלט עובד בסדר. תודה. יוסי.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום רב, ברשותי מחשב נייח ישן המריץ חלונות XP שעומד כבר שנה במחסן ללא שימוש (אך תקין לחלוטין). ברצוני לחבר אותו לטלוויזיית CRT על מנת לראות באמצעותו סרטים שהורדתי למחשב, גלישה באינטרנט ע"ג המסך וכ'. כרטיס המסך במחשב הוא מובנה על הלוח, ומכיל חיבור VGA וחיבור TVout. הטלוויזיה היא מסוג CRT המכילה חיבור RCA בלבד, ואם אהיה מדויק מדובר על כבל צהוב לאות וידאו, וכבל בודד לבן לאודיו. אין כניסה אדומה בדומה למכשירי CRT מתקדמים יותר, אך לטלוויזיה המדוברת שני רמקולים בצדדים. מבחינת המרחק בין המחשב לטלוויזיה המרחק אפסי, הם אחד ליד השני. ברצוני לדעת בבקשה אילו כבלים אני אצטרך ע"מ להריץ את העסק, באיזה חיבור להשתמש במחשב ומהיכן אני יכול לרכוש את הכבלים/מפצלים הרלוונטים באזור עמק יזרעאל או…

25. Started by maor5959,

יש לי טלוויזיה lcd sony 40 ופתאזום יש לי כתם כזה שחור תמונה http://www.interload.co.il/upload/3867309.jpg תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים