אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לDVD עד 400 ש"ח. אני צריך רק שהוא יקרא DIVX תודה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות אוזניות מבין ה3 הבאות: sennheiser mx500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 koss spark plug http://www.amazon.com/gp/product/B00081A2DQ/103-9609472-6600604?v=glance&n=172282 sony fontopia ed21lp http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_Headphones_FontopiaEarbud&ProductSKU=MDRED21LP&TabName=specs&var2= מה אתם ממליצים מבין ה3 הבאות.. אין אפשרות לקחת דגמים אחרים, אלא אם כן יש משהו שבאמת כדאי להוסיף.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים למחשב במקסימום 100שקל עדיף 2.1 אם אפשר אבל גם 2.0 אם יש טובים
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לכרטיס ensonic או vibra, שניהם עובדים טוב. מצאתי קישור באתר של קראייטיב אבל כשניסיתי להוריד קיבלתי הודעת שהקישור שבור... תודה מראש לכל מי שיכול לעזור...
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתלבט אם לקנות טלויזיה LCD בחנות HI FI בת"א, רח' סלמה 121. מישהו מכיר את החנות? יכול לתת המלצה או אזהרה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דרך WINAMP (או כל תוכנה אחרת) ??? אולי יש תוסף מיוחד??? הכוונה כאן לשירים רגילים שהורדו מהרשת. כמובן שיש לי יציאה אופטית בכרטיס
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד לקנות רמקולים למחשב ותכננתי ממזמן כבר לקנות את Logitech X530 70 w 5.1 וכו' רציתי לשמוע דעות והצעות למיניהן תודה לעוזרים נ.ב יש לי כרגע E-199 של EACAN
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי את המיני דיסק החדש של סוני MZ-N1 והייתי מעוניין להחליף את האוזניות שלו כי המסופקות הם באיכות מאוד גרועה הבעיה שאני לא יודע איפה ניתן לקנות בארץ אוזניות עם חוט קצר שמותאמות לשלט של המיני דיסק!!! אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על חנות באינטרנט או איפה שהוא בארץ (רצוי באזור הדרום) שמוכרים אוזניות איכותיות עם חוט קצר שמותאם לשלט.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום חברים, אני כרגע שומע מהמחשב דרך מגבר סטריאו טוב של Pioneer ושני רמקולים גדולים אבל בסיסיים של Aiwa. אני מתלבט אם לקנות סט 2.1 מיועד למחשב, גם כדי לחכסוך במקום על השולחן (קניתי עכשיו מסך LCD גדול של Samsung, צריך משהו סקסי שיילך ביחד עם זה ), וגם בשביל איכות הסאונד. גם ככה הייתי רוצה לחבר את המגבר הזה לטליוזיה והDVD שלי בחדר, נראה לי זה יתאים יותר שם. אז: 1. האם שווה לי לקנות רמקולים המיועדים למחשב (עם subwoofer) או להשקיע ברמקולים יותר איכותיים למגבר Pioneer שיש לי כרגע? 2. אם עדיף לי לקנות רמקולים למחשב, איזה המלצות יש לך לכם בתקציב של עד 600 שקל? תודה! תום
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב עבור HTPC בחרתי בלוח הבא: GIGABYTE GA-785GMT-USB3 http://www.gigabyte.us/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3328&ProductName=GA-785GMT-USB3 המחשב מחובר באמצעות כבל HDMI למסך ה- LCD. לא הצלחתי למצוא את המקום הנכון/להגדיר שבחיבור זה (HDMI) הוא יעביר 5.1 בלוח מצויין שהוא תומך בדולבי דיגיטל וב- Home Theater. לאחר חיפושים רבים, מצאתי את השורות הבאות ב User's Manual : Please note the HDMI audio output only supports AC3, DTS and 2-channel-LPCM formats. (AC3 and DTS require the use of an external decoder for decoding.) מישהו יכול לתרגם לי את המשמעות ? האם זו הסיבה שממשק ה- HDMI לא מוציא לי 5.1 ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משעמם לי בעבודה במהלך המשמרת, אז אני שם את ה-X5 על הווליום הכי גבוהה ואת האוזניות על השולחן. האיכות לא משהו מן הסתם, ולא שומעים כל כך ברור, אבל לבנתיים זה עדיף כל כלום. בגלל זה אני חושב לקנות מערכת ניידת קטנה, קוראת דיסקים או מה שלא יהיה, ולהעביר איתה את המשמרת במקום עם ה-X5 (שהסוללה לא מחזיקה מעמד אגב, נשחקה לגמרי!). אני לא מחפש את הכי איכותית, כי התקציב מאוד דל. אבל יש משהו נורמלי בסביבות ה-500 שקלים? עם איכות קול טובה. (מטאל).
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום אני בשלבים ראשונים בקשר לקניית מכשיר pmp ויש לי מספר שאלות: 1)האם אין צורך בקידוד בשביל לצפות בסרט על המכשיר?פשוט לשים בתוך המכשיר 2)האם יש מכשיר שתומך בכתוביות בעברית?האם אני צריך לקודד את הכתוביות ואת הסרט ביחד או פשוט אפשר לשים את 2 הקצבים במכשיר והוא ידע לקשר 3)מה שעות הבטריה בדרך כלל שיש למכשירים? 4)איזה חברה ידועה ואמינה ? 5)האם המכשירים היום גדולים ומסורבלים או נוחים ואפשר לקחת בכיס?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה כרטיס קול (משהו איכותי)נותן? כי יש רמקולים ברמה והכרטיס קול שלי הוא על הלוח. אני ארגיש בהבדל אם יהיה לי כרטיס קול אחר? מה מומלץ? לי יש רמקולים 4.1.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר לפטופ לטלויזייה אצלנו בבית שתומכת רק בחיבור S-VIDEO ואני חושב שגם SCART. עכשיו, המחשב המיועד לחיבור הוא: HP PAVILION DV6 1230EJ. במחשב הזה יש לי רק חיבור HDMI-בהחלט לא עוזר,VGA,ועוד כל מיני חיבורים שלא קשורים כמו ESATA וכאלה... עכשיו, משום מה היה זכור לי שיש לי יציאת S-VIDEO במחשב וכשהייתי אתמול אצל בן דוד הוא נתן לי כבל SVIDEO-SVIDEO שהוא פעם השתמש בו וכבר לא צריך. עכשיו, משום מה היום כשבדקתי גיליתי שאין במחשב S-VIDEO (גם היה זכור לי חיבור לעכבר רגיל שמשום מה אני לא מוצא) (אני ממש זוכר שראיתי בעיניים את החיבורים...) :silly: בקיצור, עכשיו אני צריך מתאם/כבל בין שני החיבורים-יציאת ה-S-VIDEO של הטלויזייה שתתחבר ליציאת VGA של המחשב וככה אני יוכל לראות מה ש…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קבלתי דיסק התקנה, היה בו WINDOWS MEDIA PLAYER 10. התקנתי אותו. חברתי את האייריבר למחשב. איך אני מגיע לכונן שלו בבקשה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש רסיבר\מגבר ורמקולים (2+) שימשו בעיקר למוזיקה אבל גם לסרטים ולמשחקים (אני מחבר למחשב ולטלוויזיה) עד 1500 ש"ח אני מעדיף לחסוך בכסף ואין לי יותר מידי בעיה אם ציוד יד שניה אני מעדיף שהחנות\האדם שאת מביאים יהיו בעזור הרצליה רמת השרון רעננה כפר סבא אני מעדיף להימנע מרמקולים ריצפתיים כי אין לי הרבה מקום בחדר שלי אני מעדיף שולחניים או\ו כאלו שניתנים לתליע אבל אם יש הבדל גדול באיכות אז ריצפתיים זה בסדר תודה רבה על העזרה עריכה:אני מעדיף שיהיה ברסיבר\מגבר חיבור אופטי או HDMI הHDMI פחות חשוב לי מהאופטי
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ MP3 גדול של 66 דקות ובו הרבה שירים... אני רוצה לחלק אותו לפי השירים שבתוכו כדי כשאני אצרוב אותו כ Audio CD אני יוכל להעביר שירים. איך עושים זאת, והאם ישנה דרך אוטומטית ?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את האוזניות steelseries siberia v2 ורציתי לדעת עם המוכר הזה אמין :http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/320854535494?pt=LH_DefaultDomain_0& hash=item4ab46bad46 או אם בכלל כדי לי ליקנות את האוזניות האלו כי לפי הכתבה שראיתי פה באתר הם ממש טובות .. אם לא כדי לי אולי תמליצו לי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני חושד ברעשים שמגיעים מהלוח אם, ואין לי הרבה מה לעשות עם זה. הכרטיס הוא revolution 5.1. מישהו מכיר מוצר שיעשה לי לינק דיגיטלי מהDAC למחשב ללא הפרעות (חייב להיות אופטי או קואקסיאלי)?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם הטלויזיה 47LW450Y של LG. כרגע ברשותי מספר סרטים כגון אוואטר 3D, רובוטריקים 3D והרולד וקומר 3D. עם הטלויזיה הגיעו 9 זוגות משקפיים לצפיה ב-3D. הבעיה היא שכל סרט שאני מנסה לנגן לא מוצג כראוי בצפיה עם המשקפיים, או שאני רואה בצורה לא ברורה לחלוטין, שבא רואים בכל עין תמונה אחרת אבל בנוסף גם דמויות כפולות ובלאגן שלם, או שרואים 3D אבל עם "הילה" אדמומית נוספת של הדמויות וכ', מה שלא אמור לקרות בזמן לבישת המשקפיים מן הסתם אלא רק ללא המשקפיים כמובן. ניסיתי לשחק עם שלל אפשרויות התלת מימד שישנן בטלויזיה בזמן ניגון הסרט, בשום אופציה לא רואים כראוי.. ניסיתי גם לצפות בתכני 3D ביוטיוב וכ' ללא כל הצלחה. אני לא מבין בזה כלום אשמח אם מישהו יאיר את עיניי בעניין. תודה מראש!
-
- 28 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מחפש נרתיק לנגן שלי (IRIVER H320)....הוא נשרט בלי הפסקה בלי נרתיק אז אם מישהו מכיר מקום שמוכרים בו קייסים לנגן שיתן לי פרטים...
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים! באתי ליעוץ בסוגיה מעניינת, בדיוק עברתי חדר ומעוניין ליצור לי פינה ל"שקט הנפשי שלי". אני מתכן לקנות טלויזית LCD37-42 לתליה על הקיר שמיועדת לחיבור ללפטופ הקיים בHDMI שיחליף את המסך ברב הזמן, בשל בעית מקום צריך להסתפק ב5.1 לויינים לתליה על הקירות ללא רסיבר השאלה העיקרית היא האם חיבור המחשב בHDMI לLCD+חיבור 5.1 כלשהם לLCD, ידעו לשדר הפרדת צליל תקינה?(שלא ישמע כמו סטריאו רגיל) ועד כמה הגיוני יהיה לשמוע ככה מוסיקה? חשבתי על LD550 של LG בתוספת משהו כמו SAMSUNG HTC350 כי אין תקציב לרסיבר, כללי: מרחק צפיה2.5-3 מטר תיקרה גבוה יחסית כ5 מטר שימוש עיקרי סדרות ANIME(מישהו יודע אם הן מקודדות ל5.1?)+סרטים פה ושם( כניראה סופסוף מצדיק 1080)מוסיקה+גלישה והצגת אתרי…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש LCD 32 אינץ לחדר. הLCD לצורך YES יותר וקצת חיבור למחשב ולפלייסטישן. מה אתם אומרים על LG LC7. חיפשתי ביקורות- אין עליה או אם אפשר ממכם LCD טובה מבחינת איכות תמונה וקול. HD שיהיה READY. תודה.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
במשקל 160 גרם, 10 גיגה, 16 שעות פעולה, יציאות וכניסות(להקלטה!) אנלוגיות ודיגיטליות(אופטיות), תמיכה בווינדוס מדיה, רדיו ושלט. iRiver iHP-100: http://www.iriverjapan.com/product.php?product=iHP-100 Mech trans: http://www.minidisc.org/translations/iriver_ichp-100.html Some More Images(And The New SlimX 550): http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20030403/nhj.htm רק נקווה שהוא יהיה טוב במציאות כמו שהוא על הנייר.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלוםם ברשותי כרטיס קול M-AUDIO FIREWIRE SOLO להקלטות גיטרה שירה מידי וכו' ואני צריך רמקולים לשמיעתם ולמוסיקה סרטים ומשחקים בכללי בתקציב מאודד צפוף 100-200 ש"ח ראיתי את הרמקולים הבאים: Creative SBS370 ו S200וLogitech מי הטוב מביניהים ?הם טובים ואם יש לכם המלצות אחרותת? תודהה רבה מראשש =]
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-