עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כרגע אני משתמש בכרטיס המשולב שמגיע עם הP4P800-SE ורציתי לדעת אם שווה לשדרג לכרטיס לא משולב כדי לקבל בוסט קטן במשחקים (ואיכות סאונד טובה יותר כמובן). האם ההבדל יהיה מורגש?

2. איך אני עושה זאת הרמקולים https://www.next-pro.co.il/product/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-5-1-1?aff=GoogleMerchant&aff_a=1&gclid=CjwKCAiA98TxBRBtEiwAVRLqu3X-Kuus82F3avByzPcFJ7Du578eelsAUiLPJzW91FrXyS4iaptgphoCHSsQAvD_BwE הטלויזיה https://www.google.com/search?q=samsung+uhd+58+inch&rlz=1C1GCEU_enIL820IL820&oq=samsung+uhd+58+&aqs=chrome.1.69i57j0l7.24999j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

3. שלום אני קצת בבעיה , יש לי אוזניות Sony MDR81 שקניתי לפני כשנה , אבל לצערי כל החתיכות סיליקון לאוזן שלהם, נשחקו למוות או אבדו. הלכתי לכמה חנויות סטריאו ברחובות ולא מצאתי מקום שמוכרים בו סיליקונים כאלו. ראיתי פעם שמוכרים כאלו בEbay , אבל אני מעדיף שלא לקנות מחו"ל , האם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר כאלו דברים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by swg,

אני מחפש את האחד שיתן תמורה מ-ל-א-ה לכסף. הקריטריונים הם: 1.בעל 10 ג'יגה ומעלה 2.איכות סאונד גבוהה 3.יכולת חיפוש שירים מהירה\איכותית{לא רוצה שיהיה מצב שאני מחפש שיר ולוקח לי שעה למצוא אותו} 5.ווליום גבוהה 6.שיהיה אמין ולא יתקלקל מהר תקציב גמיש. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכם אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המערכת הזאת, האם היא מתאימה לאחד שחובב סרטים ולא ממש מבין ולא רוצה להשקיע המון על מערכת קולנוע ביתית? האם הספק של 330W יפיק צליל באיכות גבוה ושמע בעצמה שנוכל לשמוע אפקטים שונים? המערכת אמורה להתחבר לממיר מגיק של HOT ולמסך CRT 25 אינץ שאמור להתחלף גם הוא בקרוב. פירוט טכני של המערכת מאתר בזק סטור: http://www.bezeqstore.co.il/cinema/scpt75.html פירוט טכני מאתר היצרן: http://www.panasonic.com.my/web/pid/8633/Spec כולל הספק ונתונים על כל רמקול ורכיב במערכת

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היה לי DVD ישן של Pioneer והוא התקלקל לפני כמה ימים אז הזמנתי את הDVD הזה Sony DVP-NS 328. בDVD הישן הכתוביות עבדו בסדר גמור ואני בעיקרון יודע איך לסדר את ההגדרות כדי שהכתוביות יעבדו, אבל בDVD של Sony, למרות ששיניתי את הקוד ל Hebrew - 1257 בתפריט הראשי, צריך עדיין להפעיל את הכתוביות כשצופים בסרט, ואז הוא אוטומאטית משנה את הקוד לשפה אחרת מתוך 5 שפות - רוסית, תאילאנדית ועוד שלושה. ככה שהאפשרויות הן - OFF, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254 - אין אפשרות של ON פשוטה. הבנתי שהבעיה היא שכאשר מפעילים את הכתוביות הוא משנה את ההגדרות לכתוביות בשפה שונה, ואפילו אחרי זמן רב של חיפושים באינטרנט בעברית ובאנגלית לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה הזאת.. אם מישהו מבין בזה ויודע איך לסדר את הבעיה שי…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. זה נכון שאוזניות עם מיקרופון הן פחות איכותיות? אני מעוניין באוזניות גיימינג מהאתר best buy.com, או אם יש לכם אתר טוב לקנות שם אני מחפש אוזניות לקאונטר סטרייק ולמוזיקת רוק קצת וקצת יוטיוב היו לי סנהייזר HD205 אך הם התפרקו, לחצו לי חזק עם הראש והכבל היה ארוך מידי מחפש אוזניות נוחות עם כבל קצר ואיכות בנייה טובה תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. לצערי הרב הכלב שלי החליט שהכבל מעניין ונגס בו :'( כעת אני עם אוזניות חלופיות AKG K512 שכמובן לא ברמה של ה555, לכן אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעשות זאת. מוכן להגיע עד לביתו של האחד שיעשה את זה, העיקר שהאוזניות שלי ישובו לחיים. אני יודע אלקטרוניקה ולהלחים אך אני חושש לפגוע באפרכסת אז אני מעדיף שידיים מיומנות יעשו זאת ולא הידיים שלי אז מישהו מוכן לעבודה מזדמנת קצרה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Avi.Sprngr,

שלום, חיברתי XSTREAMER WONDER ל-טלוויזית SHARP ואני מקבל רק מסך שחור. הטלוויזיה מזהה את הסטרימר בתור "M8 MBOX SKTV1", אבל אני לא רואה תמונה. הסטרימר עבד לפני כן באופן תקין על סמסונג. תודה. הסתדר ע"י ניתוק זמני של החשמל.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום רב, אני מתלבט בין Onkyo TXSR607 או 608 לבין Yamaha RX-V667. חשוב לי מאוד הסטראו והאם הרסיבר מתחמם או לא. כמו כן אני מעוניין להתחבר לשקועים עם רמקולים או AMR-250 של Paradiam או B&W סדרה 800 CWM800. רמקולים אלה הם שקועי קיר וחשוב לי מאוד זון 2 אשמח מאוד לתגובה מהירה ומקצועית. ת ו ד ה רבה[

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. סוג האוזניות: אוזניות סגורות. תקציב: 500 ש"ח. שימוש: משחקי FPS, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים. ייעוד מוזיקלי: מוזיקה קלאסית, רוק קלאסי ובעיקר פסקולים של סרטים וחשוב גם שיהיה באס עשיר. גודל האוזניות: אוזניות גדולות כך שלא יישבו על האוזן אלא יקיפו אותה. שימוש: חובש את האוזניות כמה שעות ברצף, שימוש אינטנסיבי. מידע נוסף: חשוב שלאוזניות יהיה כבל עבה ואיכותי ושהחיבור בין האוזניות עצמן לקשת יהיה עמיד. בתקציב הנוכחי כדאי לקחת את האוזניות האלו או שאתם לא ממליצים?: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7751 תודה מראש -מתן

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. IPOD G6 אני לא יודע אם זה אמיתי אבל אם כן אז זה ממש אבל ממש שווה אבל ממש ממש מגניב אם זה אמיתי

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by dkaro,

שלום לכולם, היה לי עד עכשיו מערכת Microlab FC 730 5.1, שהייתה מחוברת למחשב (מחובר לטלוויזיה). האישה התעצבנה שמכוער לסלון אז מכרתי ב-340 ש"ח. כרגע אני מחפש לרכוש סאונד בר. השימושים הם הכל: סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב וכו'. המטרה היא לחבר לטלוויזיה בחיבור אופטי ושכל מה שהטלוויזיה תשמיע (מחוברת למספר מקורות) - ייצא מהסאונדבר. אני לא אאודיופיל גדול, אבל כן חשוב לי האפשרות לשמוע בווליום גבוה באיכות טובה עם בסים נקיים. בנוסף חשוב סאבוופר אלחוטי. אני מחפש משהו בתקציב של 500-700 שקל, להלן האופציות שלי: Samsung HW-F450 - משומש ממכר, 500 ש"ח. Samsung HW-M450 - חדש, 687 ש"ח Samsung HW-K450 - חדש, 595 ש"ח LG SJ4 - חדש, 681 ש"ח. LG SJ3 - חדש, 525…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by d_v,

שלום, במחשב הנייד יש לי יציאות VGA ו- HDMI (מחשב של compaq, מערכת הפעלה W7- אם זה משנה במשהו) הטלוויזיה היא טושיבה ישנה (מהשמנות... או המלאות אם להיות פוליטיקלי קורקט). מצ"ב צילום של פאנל החיבורים הקיימים בה. איך ניתן לחבר בין השניים? כולל העברת אודיו ולא רק וידאו. המטרה היא לצפייה בסדרות או סרטים, לא עבודה כמסך מחשב. ראיתי שיש חיבור קומפוננט (הומלץ כפיתרון בפורום זה) רק שאין לי מושג אם זה מתאים לטלוויזיה שלי. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכלום. אנחנו רוצים להחליף את הטלויזיה הישנה בסלון ומחפשים טלוויזה חדשה עם מסך '42 LED ופונקציית הSmart TV שתאפשר וגלישה ואפליקציות למינהן. הסלון הוא יחסית עם הרבה אור. השימושים העיקריים הם ערוצי הסרטים של YES ב HD כמובן והזרמה של סרטים בFHD מהסטרימר. התקציב הוא 4000 ש"ח. אני מאוד אשמח לקבל המלצה מהמומחים כאן באתר. תודה=]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by laviko1,

שלום מבקש לקבל חוות דעת על המסך LG 37LE5500 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4091=1403303&db4004=4008&db750770=750772 הוא יחסית זול למסך LED 37 אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבנים או או שיש להם את המסך, וגם הסבר כדאי או שלא. תודה לעוזרים :)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Moo,

כל הכבוד שהוספתם אותו ;D

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הי חבר'ה, ניסיתי וניסיתי, וכשלתי. אני לא מצליח לשמוע את הבס במחשב (דרך אוזניות). מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד?

19. שלום אם יש לכם איזשהיא תוכנה שאתם ממליצים לי עליה תודה מראש =) ואל תגידו שזו הודעה לא חוקית כי פשוט יש לי דיסקים מקוריים וחיברתי את המחשב שלי למערכת אז אני מעדיף לנהל את כל המוזיקה דרך המחשב ולא להתעסק עם יותר מדי דיסקים ניסיתי כמה תוכנות בינהם: easy cd-da freerip2 שניהם העתיקו אבל השירים נשמעו אחלה אבל מידי כמה שניות היה איזה ירידה באיכות לשנייה וחצי וכזה עושה את הקול של הזמר צרוד או המוזיקה מתערבלת כזאת.. ניסיתי עם שלושה דיסקים שייגעצ-ניו יורק רפיח שייגעצ-משקאות חריפים שלוח חנוך - יציאה 1 אחרי זה ניסיתי להפעיל את זה במערכת וזה עבד אחלה וגם ניגנתי את זה במחשב לפני שהעתקתי כאילו בתור קובץ WAV וזה גם עשה בעיות יש לי תכרטיס קול מובנה של EPOX KDA3J תודה מראש =)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. לפעמים אני מוריד סרט ויש את הפסים המעצבנים מלמעלה. איזו רזולוציה אני צריך על מנת שלא היה אותם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום אני מחפש אוזניות של SENNHEIZER מדגם MX500 או MX550 כבר הרבה זמן,ולא מצאתי אפילו חנות אחת שמוכרת את האוזניות האלו בירושלים [בכל חנות מוזיקה המוכרים לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם,ובמבט מבולבל הם גירדו את הראש ואמרו "אבל יש לנו אוזניות של סוני אם אתה רוצה" ] הקיצר,איזה חנות מקצועית מוכרת בירושלים את האוזניות האלה? אני שובר את הראש כבר

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מה אתם חושבים עליו? שווה? יש משהו אחר שכדי לי?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by aviad13,

בפלאפון נגמרת הסוללה מהר והאיכות על הפנים. עכשיו יש לי נגן sansa m250, בו אני שומע בדרך כלל, אבל הוא ישן מדי, והבנתי שיש נגנים שמשמיעים יותר באיכות אני צריך המלצה לנגן טוב ואני לא מבין בזה כל כך, זה הדברים שאני צריך בו: - קודם כל, הכי חשוב שהאיכות תהיה כמה שיותר גבוהה, יש לי sennheiser ie80 שקניתי לא מזמן, צריך לנצל אותם =] - שיהיה אפשר לשמוע בעוצמות גבוהות - לא צריך שהתפריט יהיה בעברית, אבל שאני אראה את השמות של השירים בעברית ולא בג'יבריש - זה מותרות, אבל שהנגן יהיה יכול להציג את התמונה של האלבום של השיר - גם מותרות, שהסוללה תחזיק לא צריך יותר מזה, תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אהלן. נכון להרגע ציוד האודיו שלי הוא הנייד שלי עם כרטיס המובנה שלו (נייד E6400 של דל, כרטיס IDT 92XXX), הנייח עם הכרטיס המובנה בלוח (הלוח הוא P5Q PRO TURBO הכרטיס הוא VIA VT1708S), נגן נייד SANSA CLIP, אוזניות ניידות KSC75 תוצרת KOSS, אוזניות "נייחות" HD280 PRO תוצרת SENNHEISER, מגבר אוזניות CMOY (נבנה ע"י BSG) ו FIIO E5. אני רוצה שדרוג עבור מוזיקה (כמובן שאני משחק וקואה סרטים וכאלה, אבל האודיו הרבה יותר חשוב לי במוזיקה) כאשר רוב הזמן אני מנגן מוזיקה ע"י הנייד. היות והאוזניות ה"רציניות" יותר (HD280) הן לא רעות עד כמה שידוע לי ולא ממש מנוצלות ע"י הציוד שיש לי... חשבתי אולי להתחיל את השדרוג ע"י קניית מגבר אוזניות נחמד שידחוף את ה 280? הקוס רוב הזמן מחוברות לסאנסה ונשמעות…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by gggil,

אני צריך אוזניות טובות, כאלה שמחברים לרמקולים של המחשב. כל האוזניות שיש לי הם באותה רמה כמו אוזניות שמחלקים במטוס. כל האוזניות עושות מין רעש סטטי כזה מציק או יש איזה מין קצב כזה של צפצופים כאלה מעצבנים. בקיצור אני צריך אוזניות למחשב, לא ברמה גבוהה במיוחד אבל לא ברמה נמוכה כמו שיש לי עכשיו מקווה שהבנתם, גיל

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים