אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
כל הזמן אני שומע על זה שמערכות רמקולים מתאימות יותר למשחקים ולסרטים ומתמודדות פחות טוב עם מוסיקה . למה זה ? והאם זה קשור לסוג המערכת (2.1 , 4.1 , 5.1 , 6.1) ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפעמים אני מוריד סרט ויש את הפסים המעצבנים מלמעלה. איזו רזולוציה אני צריך על מנת שלא היה אותם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכלום. אנחנו רוצים להחליף את הטלויזיה הישנה בסלון ומחפשים טלוויזה חדשה עם מסך '42 LED ופונקציית הSmart TV שתאפשר וגלישה ואפליקציות למינהן. הסלון הוא יחסית עם הרבה אור. השימושים העיקריים הם ערוצי הסרטים של YES ב HD כמובן והזרמה של סרטים בFHD מהסטרימר. התקציב הוא 4000 ש"ח. אני מאוד אשמח לקבל המלצה מהמומחים כאן באתר. תודה=]
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לצערי הרב הכלב שלי החליט שהכבל מעניין ונגס בו :'( כעת אני עם אוזניות חלופיות AKG K512 שכמובן לא ברמה של ה555, לכן אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעשות זאת. מוכן להגיע עד לביתו של האחד שיעשה את זה, העיקר שהאוזניות שלי ישובו לחיים. אני יודע אלקטרוניקה ולהלחים אך אני חושש לפגוע באפרכסת אז אני מעדיף שידיים מיומנות יעשו זאת ולא הידיים שלי אז מישהו מוכן לעבודה מזדמנת קצרה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו? שווה? יש משהו אחר שכדי לי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חיברתי XSTREAMER WONDER ל-טלוויזית SHARP ואני מקבל רק מסך שחור. הטלוויזיה מזהה את הסטרימר בתור "M8 MBOX SKTV1", אבל אני לא רואה תמונה. הסטרימר עבד לפני כן באופן תקין על סמסונג. תודה. הסתדר ע"י ניתוק זמני של החשמל.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש את האחד שיתן תמורה מ-ל-א-ה לכסף. הקריטריונים הם: 1.בעל 10 ג'יגה ומעלה 2.איכות סאונד גבוהה 3.יכולת חיפוש שירים מהירה\איכותית{לא רוצה שיהיה מצב שאני מחפש שיר ולוקח לי שעה למצוא אותו} 5.ווליום גבוהה 6.שיהיה אמין ולא יתקלקל מהר תקציב גמיש. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. נכון להרגע ציוד האודיו שלי הוא הנייד שלי עם כרטיס המובנה שלו (נייד E6400 של דל, כרטיס IDT 92XXX), הנייח עם הכרטיס המובנה בלוח (הלוח הוא P5Q PRO TURBO הכרטיס הוא VIA VT1708S), נגן נייד SANSA CLIP, אוזניות ניידות KSC75 תוצרת KOSS, אוזניות "נייחות" HD280 PRO תוצרת SENNHEISER, מגבר אוזניות CMOY (נבנה ע"י BSG) ו FIIO E5. אני רוצה שדרוג עבור מוזיקה (כמובן שאני משחק וקואה סרטים וכאלה, אבל האודיו הרבה יותר חשוב לי במוזיקה) כאשר רוב הזמן אני מנגן מוזיקה ע"י הנייד. היות והאוזניות ה"רציניות" יותר (HD280) הן לא רעות עד כמה שידוע לי ולא ממש מנוצלות ע"י הציוד שיש לי... חשבתי אולי להתחיל את השדרוג ע"י קניית מגבר אוזניות נחמד שידחוף את ה 280? הקוס רוב הזמן מחוברות לסאנסה ונשמעות…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות אלחוטיות לחבר לנגן MP3, הכוונה היא לאוזניות האלה שמכניסים לתוך האוזן (הקטנות). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כאלה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות טובות, כאלה שמחברים לרמקולים של המחשב. כל האוזניות שיש לי הם באותה רמה כמו אוזניות שמחלקים במטוס. כל האוזניות עושות מין רעש סטטי כזה מציק או יש איזה מין קצב כזה של צפצופים כאלה מעצבנים. בקיצור אני צריך אוזניות למחשב, לא ברמה גבוהה במיוחד אבל לא ברמה נמוכה כמו שיש לי עכשיו מקווה שהבנתם, גיל
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהמחיר קצת אם ההבדל הוא ממש משמעותי... אני מחפש אוזניות שדרכם אפשר לשמוע את הגיטרה בס באיכות גבוהה ולא לאבד איכות בסרטים ומשחקים. יש חיה כזאת? אה, ויש לי כרטיס קול חיצוני להקלטת גיטרות ומיקרופונים אז אני אשמח אם אפשר אוזניות שלא דורשות מגבר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בעיקר בין PC150 של סנהייזר לH4 של STEELSOUND. המחיר של שניהם דומה (300+-). אני צריך אותן בעיקר למשחקי מחשב, מה שגורם לי לנטות לכיוון הH4, כי STEEL היא חברה שמתעסקת רק בגיימינג, אבל מצד שני יש לי כבר אוזניות של סנהייזר ואני בוטח בהם כחברה... אני יודע שהH4 הרבה יותר נוחות, שהמיקרופון של הPC150 טיפה יותר טוב, ושהH4 מתמקדות יותר בטרבל (צעדים של האויב וכו') והPC150 מתמקדות בבאס (אפקטים של פיצוצים וכו')... מישהו כאן יכול לייעץ? הזוג השלישי שאני מתלבט לגביו הוא הPC135, שאמנם הוא פחות טוב משני הזוגות האחרים, בלא מעט, אך מצאתי אותו במחיר מדהים של 170 שקל, במקום ה300 שהוא אמור לעלות (מה שמקפיץ את המחיר זה שמדובר בחיבור USB ולא אנלוגי. המחיר האמיתי שלהן אמור להיות 300 ש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם רמקולים 2.1 ואני מתלבט בין ה Creative 2.1 2500 וה Altec Lansing ATP 3 2.1 ה Altec עולים 200 שקל יותר... זה שווה את זה? מה ההבדלים?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לקבל חוות דעת על הטלויזיה הזאת של סמסונג LA32B530 רציתי לדעת איך היא באופן כללי.... וגם האם היא מתאימה לשיומשים של מסך ראשי של מחשב ולצפייה בטלויזיה ממיר hd של הוט... המרחק של הצפייה הוא בין 1-1.5 מטר.... נ.ב יחובר מסך 22 שיש לי עכשיו(2253bw) תודה לעוזרים....!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותה... אחד שעובד בחברה שמוכרת אותם אמר לי שהיא טובה ואני יכול להשיג אותה ב500 ש"ח פחות. כך שזה מתאים לי... זה לחדר ממרחק צפייה של 2 2.5 מטר... ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אם יש לכם איזשהיא תוכנה שאתם ממליצים לי עליה תודה מראש =) ואל תגידו שזו הודעה לא חוקית כי פשוט יש לי דיסקים מקוריים וחיברתי את המחשב שלי למערכת אז אני מעדיף לנהל את כל המוזיקה דרך המחשב ולא להתעסק עם יותר מדי דיסקים ניסיתי כמה תוכנות בינהם: easy cd-da freerip2 שניהם העתיקו אבל השירים נשמעו אחלה אבל מידי כמה שניות היה איזה ירידה באיכות לשנייה וחצי וכזה עושה את הקול של הזמר צרוד או המוזיקה מתערבלת כזאת.. ניסיתי עם שלושה דיסקים שייגעצ-ניו יורק רפיח שייגעצ-משקאות חריפים שלוח חנוך - יציאה 1 אחרי זה ניסיתי להפעיל את זה במערכת וזה עבד אחלה וגם ניגנתי את זה במחשב לפני שהעתקתי כאילו בתור קובץ WAV וזה גם עשה בעיות יש לי תכרטיס קול מובנה של EPOX KDA3J תודה מראש =)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני קונה DVD בארצות הברית הוא יעבדו בארץ רגיל? (כי אמרו לי שאם אני קונה וידאו אז צריך לכוון ומשהו ומשהו)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני עושה זאת הרמקולים https://www.next-pro.co.il/product/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-5-1-1?aff=GoogleMerchant&aff_a=1&gclid=CjwKCAiA98TxBRBtEiwAVRLqu3X-Kuus82F3avByzPcFJ7Du578eelsAUiLPJzW91FrXyS4iaptgphoCHSsQAvD_BwE הטלויזיה https://www.google.com/search?q=samsung+uhd+58+inch&rlz=1C1GCEU_enIL820IL820&oq=samsung+uhd+58+&aqs=chrome.1.69i57j0l7.24999j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי ליפני חודשיים נגן IAUDIO U3 נגן חבל על הזמן כל פעם שאתה שומע שיר בו אתה מתחיל להרכיב קליפ לשיר. רציני! בקיצור אני רוכב על אופניים ונסעתי הרבה לרכיבות עם הנגן ואחרי איזה חודש אתם יודעים כשמכניסים תנגן לג'ינס ובאמצע נסיעה ניגמר שיר ואתה רוצה להחליף שיר וזה דרך הנגן כמובן אז כל פעם הייתי צריך להוציא את הנגן מהג'ינס וזה בעיה לידחוף לשם תיד באמצע נסיעה אז בקיצור התחלתי להוציא תנגן מהחוט של האוזניות אז אחרי חודש הכנסתי,הוצאתי.. וככה זה המשיך ויום אחד נסעתי ופיתאום אני מתחיל לישמוע רק באוזניה אחת ואני בהלם ואמרתי איך זה יכול ליהיות בנגן איכותי שכזה (זה קרה ביגלל שהחוט ככה ניקרע כביכול לאט לאט מהחיבור של האוזניה) בקיצור היתבאסתי ישר והתחלתי להיכנס לדיכאון מזה מזה של יום כיא…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שלצערי הרבה ה-X13 שלי הלכו (הסאב פשוט הפסיק לעבוד) ולאחר מאבק עם פנדה במשך חודשיים, הם כעת מציעים לי את ה-MICROLAB FC 720 במקום ה-X13 בטענה שאין כרגע מלאים של ה-X13. השאלה שלי איך ה-FC720 ביחס ל-X13 והאם זה כדאי? או שעדיף לי להמשיך להתעקש על ה-X13? FC720: http://cdlog.co.il/products.asp?pcid=12&pcsid=181&p=4&pid=3819 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי להשתדרג מהLogitech X-530 שלי למשהו רציני יותר, השימושים העיקריים הם 50% מוזיקה 40% משחקים ו10% סרטים. אז אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב הזה, לא משנה לי מספר הרמקולים, מה שכן חשוב לי זה הגודל שלהם, יש לי חדר קטן ואין סיכוי שאני אצליח להכניס רמקולים ענקיים ולכן חשבתי על Z5500, יש הצעות אחרות? תודה : עריכה: שכחתי לציין שברשותי כרטיס קול Creative SB X-FI XTREME GAMER
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב כיום אני שומע מוסיקה באמצעות רמקולים ATP3 Altec Lansing . לכל הדעות מדובר ב - רמקולים משובחים בקטגוריית 2.1 ביחס למחירם . שאלתי היא : האם בהחלפתם ברמקולים מדפיים פשוטים למשל : וורפדייל וכד' (על מגבר בפעם הבאה) , אקבל איכות גבוהה יותר ? כלומר , האם יש ממש בטענה : "מדפיים אפילו פשוטים הינם מוצלחים יותר , בהשוואה מול רמקולי מחשב טובים ככל שיהיו !" ניצוץ
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי את הEP630 כעת ב38 ש"ח(כולל משלוח), זאת הפעם השלישית שאני רוכש את האוזניות הללו. כל זוג שרד אצלי שנה בממוצע,בראשון נהיו בעיות במגעים אז קניתי עוד זוג-שכרגע רק אוזניה אחת פועלת השד יודע למה -אבל זה כנראה בגלל השימוש האינטנסיבי שלי. אז האם מדובר בזיוף? הפידבקים של המוכר חיוביים והקונים לא ציינו שמדובר בזיוף כלשהו-אך בכל זאת איך המחיר כ"כ נמוך? ***עדכון***:האוזניות הגיעו-טוב אז כבר שפתחתי את האריזה(יותר נכון שקית ניילון) ידעתי שמדובר בזיוף-הכבל לא היה שווה(להרכבה מאחורי העורף),לא אותו הכבל. איכות השמע:כמובן שלא כמו המקורי-כנראה הקונים בEbay לא שמעו את האמיתיות-לכן התגובות חיוביות.עשיתי השוואה אחד מול השני:הצליל הרבה פחות חד מאוד לא מאוזן,אין גבוהים כמו במקורי כנ"ל ל…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Logitech® Z10 Interactive Speaker System VS. Altec Lansing VS2421 2.1 / Altec lansing ATP3 2.1 Speaker System שבת שלום וערב מעולה לכם. אני רוצה לדעת על ההבדלים בין הZ-10 של Logitech לבין הATP3/VS2421 של Altec lansing. כן אני יודע שהZ10 הוא בעל הרכב של 2 לעומת האחרים שהם הרכב של 2.1. אבל האם באמת הZ10 שווה את ה850 ש"ח לעומת האלטקים שנמכרים בכ370 ש"ח? האם באמת זו ליגה אחרת ומרגישים סאונד אחר? או שאפשר להסתפק באלטקים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-