אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
לפעמים אני מוריד סרט ויש את הפסים המעצבנים מלמעלה. איזו רזולוציה אני צריך על מנת שלא היה אותם? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סטרימר של POPCORN דגם A-200 שמחובר לנתב לנתב מחובר גם המחשב שלי עם כבל רשת וגם הנייד באלחוטי האם אני יכול לראות סרטים בצפייה ישירה דרך הסטרימר ואיך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בעיקר בין PC150 של סנהייזר לH4 של STEELSOUND. המחיר של שניהם דומה (300+-). אני צריך אותן בעיקר למשחקי מחשב, מה שגורם לי לנטות לכיוון הH4, כי STEEL היא חברה שמתעסקת רק בגיימינג, אבל מצד שני יש לי כבר אוזניות של סנהייזר ואני בוטח בהם כחברה... אני יודע שהH4 הרבה יותר נוחות, שהמיקרופון של הPC150 טיפה יותר טוב, ושהH4 מתמקדות יותר בטרבל (צעדים של האויב וכו') והPC150 מתמקדות בבאס (אפקטים של פיצוצים וכו')... מישהו כאן יכול לייעץ? הזוג השלישי שאני מתלבט לגביו הוא הPC135, שאמנם הוא פחות טוב משני הזוגות האחרים, בלא מעט, אך מצאתי אותו במחיר מדהים של 170 שקל, במקום ה300 שהוא אמור לעלות (מה שמקפיץ את המחיר זה שמדובר בחיבור USB ולא אנלוגי. המחיר האמיתי שלהן אמור להיות 300 ש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני עומד לפני קניה ויש לי היתלבטות גדולה! לקנות מיני דיסק של SONY הדגמים החדשים כמו זהעם קלטות חדשות עד 1GB) מפרט המיני דיסק: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3119&CatCode=34 או לקנות נגן MP3... הבעיה שאני לא ממש מבין בנגני MP3 ואני צריך את עזרתכם, להמליץ לי מה לקנות מיני דיסק או נגן... אני מחפש: *לא זולל סוללות (אני יודע שמיני דיסק לא זולל סוללות, פעם היה לי דיסקמן של MP3 זלל לי סוללות בטרוף) *המחיר עד 1500-1700 שח *קטן *מקומות קניה גם יתקבלו בברכה! תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב כיום אני שומע מוסיקה באמצעות רמקולים ATP3 Altec Lansing . לכל הדעות מדובר ב - רמקולים משובחים בקטגוריית 2.1 ביחס למחירם . שאלתי היא : האם בהחלפתם ברמקולים מדפיים פשוטים למשל : וורפדייל וכד' (על מגבר בפעם הבאה) , אקבל איכות גבוהה יותר ? כלומר , האם יש ממש בטענה : "מדפיים אפילו פשוטים הינם מוצלחים יותר , בהשוואה מול רמקולי מחשב טובים ככל שיהיו !" ניצוץ
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו? שווה? יש משהו אחר שכדי לי?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש מתלבט בין שני המסכים הבאים של סמסונג: c550, c530. ה-550 יקר יותר בכמה מאות שקלים ולכן רציתי לשאול אם קיימים הבדלים מהותיים בין שני המסכים. כמו כן, עוד פרמטר חשוב מבחינתי הוא שהמסך יוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך (דרך ה-usb) מקובץ srt נפרד (לא תרגום מובנה) לכן אני אשמח לדעת אם המסכים תומכים בזה. תודה מראש לעוזרים, איתי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR, ושהמחיר לא יעלה על 100 שקלים בערך. הכיוון שלי הוא סדרת הCX של סנהייזר, וכרגע אני מתלבט בין הCX400 II לCX300 II. אני יודע שקיימים הרבה זיופים בארץ לאוזניות האלו, דיברתי עם היבואן בארץ(אם כי לא הבלעדי), והוא אומר שהחנויות שמוכרות ב90-100 שקל כנראה מוכרות זיופים, האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? או שמכיר את החנויות הראשונות פה בקישור למטה ששמתי ויודע מה הן מוכרות? נינג'ה פולו למשל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בפלאפון נגמרת הסוללה מהר והאיכות על הפנים. עכשיו יש לי נגן sansa m250, בו אני שומע בדרך כלל, אבל הוא ישן מדי, והבנתי שיש נגנים שמשמיעים יותר באיכות אני צריך המלצה לנגן טוב ואני לא מבין בזה כל כך, זה הדברים שאני צריך בו: - קודם כל, הכי חשוב שהאיכות תהיה כמה שיותר גבוהה, יש לי sennheiser ie80 שקניתי לא מזמן, צריך לנצל אותם =] - שיהיה אפשר לשמוע בעוצמות גבוהות - לא צריך שהתפריט יהיה בעברית, אבל שאני אראה את השמות של השירים בעברית ולא בג'יבריש - זה מותרות, אבל שהנגן יהיה יכול להציג את התמונה של האלבום של השיר - גם מותרות, שהסוללה תחזיק לא צריך יותר מזה, תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה זמן של בדיקות החלטתי סוף כל סוף על רמקולים ומגבר אותם אני רוצה לקנות. הדבר היחידי שעוד חסר לי בחבילה זה הכבלים, לכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה כבלים כדאי לקנות ואיפה. אציין שאין ברצוני להוציא מאות שקלים על קניית הקבל. תודה, שחר
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן להפריד את הכבלים מהרמקולים הסטליטיים (האחוריים בפרט) לטובת חיבורם לחיווט קיים? ואם לא, האם יש דרך להאריך את הכבל שלהם? מדובר בחיבור 3.5 רגיל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה 40-42 אינץ לחדר שינה. פרמטרים חשובים : - יכולת לנגן כל הפורמטים של סרטים מהרשת הביתית (LAN) בצורה חלקה ונוחה למשמתש - סאונד סביר, כדי לא לחבר רמקולים חיצוניים - זויות צפייה רחבות - ללא 3D - כמובן טכנולוגיית LED - ניתן לחרוג במחיר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני מחפש רסיבר 5.1 ערוצים ונתקלתי במבצע של alibuy ברסיבר מדגם - Denon AVR-X550BT במחיר 1240 ש"ח(מחיר בזאפ 1450 ש"ח)- https://ali-buy.com/denon-avr-x550bt מפרט מאתר denon: https://www.denon.co.uk/uk/product/homecinema/avreceiver/avrx550bt הבחור שמיבא אמר שהרסיבר תומך ב220 וולט,אחריות לשנה מול idgu ,נדרש מתאם בריטי למתח. השימוש למערכת קולנוע ביתית למשתמש הממוצע , הזרמה של שירים בבלוטות' מהטלפון ובעיקרלצפות בסרטים/סדרות דרך המחשב . מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקבל ממכם המלצות (מיודעי הדבר) על מגברים שיתאימו לרמקולים הנ"ל, תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רסיבר פיוניר 329 - עד היום צפייה בשידורי הלווין (YES) דרך HDMI הייתה מעבירה לטלוויזיה הן את התמונה והן את הקול. פתאום, המערכת אינה מעבירה את הקול לטלוויזיה באמצעות חיבור HDMI. הטלוויזיה עצמה תקינה כי דרך ה COMPONENT הקול והתמונה תקינים. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה ישירות לממיר יס והקול עבד בצורה תקינה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!!!!! ברצוני לרכוש אזניות למטרת משחקים כמו cs ולמטרת מוסיקה גם כן.....(פחות למוסיקה ויותר למשחקים....) תקציבי הינו בערך 300 שקלים.... ראיתי את האזניות של זלמן שנראו לי בסדר אבל רציתי בכל זאת להתייעץ איתכם לפני שאני סתם קונה.... חוות דעת על הזלמן והמלצות לאזניות אחרות באותו גבול התקציב, יתקבלו בברכה..... תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!!!! :-*
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי את הEP630 כעת ב38 ש"ח(כולל משלוח), זאת הפעם השלישית שאני רוכש את האוזניות הללו. כל זוג שרד אצלי שנה בממוצע,בראשון נהיו בעיות במגעים אז קניתי עוד זוג-שכרגע רק אוזניה אחת פועלת השד יודע למה -אבל זה כנראה בגלל השימוש האינטנסיבי שלי. אז האם מדובר בזיוף? הפידבקים של המוכר חיוביים והקונים לא ציינו שמדובר בזיוף כלשהו-אך בכל זאת איך המחיר כ"כ נמוך? ***עדכון***:האוזניות הגיעו-טוב אז כבר שפתחתי את האריזה(יותר נכון שקית ניילון) ידעתי שמדובר בזיוף-הכבל לא היה שווה(להרכבה מאחורי העורף),לא אותו הכבל. איכות השמע:כמובן שלא כמו המקורי-כנראה הקונים בEbay לא שמעו את האמיתיות-לכן התגובות חיוביות.עשיתי השוואה אחד מול השני:הצליל הרבה פחות חד מאוד לא מאוזן,אין גבוהים כמו במקורי כנ"ל ל…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Logitech® Z10 Interactive Speaker System VS. Altec Lansing VS2421 2.1 / Altec lansing ATP3 2.1 Speaker System שבת שלום וערב מעולה לכם. אני רוצה לדעת על ההבדלים בין הZ-10 של Logitech לבין הATP3/VS2421 של Altec lansing. כן אני יודע שהZ10 הוא בעל הרכב של 2 לעומת האחרים שהם הרכב של 2.1. אבל האם באמת הZ10 שווה את ה850 ש"ח לעומת האלטקים שנמכרים בכ370 ש"ח? האם באמת זו ליגה אחרת ומרגישים סאונד אחר? או שאפשר להסתפק באלטקים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך 24 אינץ אז החלטתי ללכת סטייל קולנוע ולשדרג את הרמקולים שלי 2.1 ל5.1 התקציב שלי הוא בסביבות 500 שקל. חשבתי על ללכת על הלוג'יטק X משהו 530 נראה לי...למישהו יש מה להגיד בנידון? ואמור להיות לי על הלוח אם משו של 7.1 רציתי לדעת אם זה מספיק הוא שצריך לקנות כרטיס קול אחר... אגב הלוח אם הוא ABIT AB9 PRO
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני עושה זאת הרמקולים https://www.next-pro.co.il/product/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-5-1-1?aff=GoogleMerchant&aff_a=1&gclid=CjwKCAiA98TxBRBtEiwAVRLqu3X-Kuus82F3avByzPcFJ7Du578eelsAUiLPJzW91FrXyS4iaptgphoCHSsQAvD_BwE הטלויזיה https://www.google.com/search?q=samsung+uhd+58+inch&rlz=1C1GCEU_enIL820IL820&oq=samsung+uhd+58+&aqs=chrome.1.69i57j0l7.24999j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
המבחן מציג את אותו הקטע פעם אחת בתור אות ליניארי, ופעם אחת בתור הקלטה מדרייבר של רמקול. עוצמת הדיסטורשן הולכת ופוחתת ככל שמתקדמים. השאלה מתי אתם לא תוכלו להבדיל בין 2 הקבצים? האמת היא שההבדלים כמעט ולא שמיעים בעוצמות הנמוכות יותר של הדיסטורשן. בפעם הראשונה שניסיתי נפלתי במינוס 33db, בפעם השנייה כבר הצלחתי לסיים ועברתי את כל השלבים. הסטטיסטיקות לרגע הבדיקה שלי (וגם בדרך אני מתלהב שבאמת הגעתי ל-45db, כפי שמסומן). וכמובן לקישור: http://www.klippel.de/aura/default.html Anatoli.
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הורים קנו לי את הטלוויזיה הנ''ל לחדר panasonic th-39b6 ..עכשיו שמתי סרט 1080P בדיסק און קי וחיברתי לטלוויזיה הטלוויזיה קראה תסרט(MKV) אך אין כתוביות(SRT) מה הפיתרון?בדקתי את כל ההגדרות בטלווזיה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ בבקשה על דגם טוב של אוזניות שלא מורידות מאיכות הסאונד ושניתן לנגן איתם באסים בלי שישברו בכלל?... כל האוזניות כמעט שקניתי באופיס-דיפו (גם היקרות) עד היום לא היו כאלה ונמאס לי כבר, אני רוצה לשקיע חד-פעמי עד ה1000 ש"ח אבל לקנות משהו רציני ולא מסחרי, עם אחריות גם כן, רצוי למעלה משנה. משהו עם כבלים רציניים שלא משתחררים, ולא עדינים לילדות... תודות!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-