אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
Hi all I'm sorry I'm writing this in english, I formated my comp' and for now my win xp supports only english.anyways, here' is my question: Is there a way to transfer music which was downloaded into my Ipod back to my computer?, I mean music syncornized with the pod, not files transfered to it as a hard drive. I know that there supposed to be a softwear which allows one to do so, beacause I saw it on teck-tv the other night, but I'm not sure what's it's name.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי שמתי לב שנגן ה-HD-MP3, ה-Treo 15 מציג תחרות קשה מאוד למתחרים, ושאלתי את עצמי למה הוא לא תופס כותרות (או שכן?) ? http://hardware.mp3.com/hardware/individual/3894.html נפח איכסון של 15GB, ממשק USB (כן, זה USB 1 "האיטי", אך הוא עדיין מהיר מספיק בשביל שימוש ממוצע..), קטן וקל למדיי, גישה נורמלית לקבצים דרך סיפריות ותת-סיפריות (כמו שתמיד רציתי, כמו שזה מסודר ב-WinAMP) כולל Playlists, זמן סוללה ארוך, אפשרות להעלאת כל סוגי הקבצים (לשימוש בתור כונן נייד), וכל זה בשביל סכום מגוחך של 169 דולר! בהתחשב בעובדה שמהירות ההעברה ממש לא מפריעה לי (להיפך, זה חוסך לי קניה של בקר נפרד...), זאת ממש מציאה ! ב-MP3.COM הוא הגיע למקום הראשון ב-Top 10 products picks. ביקורות ב-ePinions: http://w…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות קלה לפני שאני מוציא סכום נכבד שנ בין 700-800 שח לרמקולים למחשב לצורך משחקים [במיוחד] ומוזיקה איזה דגם אתם ממליצים לי ? אני חושב שמה שאני רוצה הכי אאאאאששש מרוב המערכות במחירים האלה !!! לא ?, אגב החדר עם המחשב שלי לא גדול ואני לא יודע עם לקנות 5.1 או 2.1 בגלל שהחדר יחסית קטן אני סגור על ה 2.1 !!! או שטעות בידי ... ????
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש את ה TSS-1 ב 850 ב OLSALE - היתרונות שלו זה הכניסות ותמיכה ב DTS ה Z-640 מקבלים ציונים טובים בביקורות - גם של משתמשים - וזולים יותר ! אני לא אוהב ווליום גבוהה ומחפש צליל נקי !
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
אני יכול למצוא את האוזניות האלו בארץ ???
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב ואיני מצליח. יש RCA בין היציאה של הכרטיס מסך ולבין הטלויזיה והמחשב לא מזהה את הטלויזיה ,אני משתמש בדריברים הכי חדשים של אומגה. יש לציין שזה עבד לי לפני מחקתי את כל הדריברים והשתמשתי בדריבר קלינר בשביל לא להשאיר כל זכר והתקנתי מחדש ועדיין לא עובד. בדריבר של אומגה יש לשונית אלץ את המחשב לקראו את הטלויזיה ושאני לוחץ על זה רואים בטלויזיה רקע שחור. אני משתמש בכרטיס מסך ריידון 9800 SE AIW תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי טלוויזיה בחדר שהיא לא סמארט ובגדול המטרה שלי היא להוסיף התקן שיתן לי את האפשרות להוריד אליה אפליקציות נניח popcorntime (ואז תיהיה לי בעצם אפשרות לראות סדרות וסרטים ב FHD בטלוויזיה מבלי לקום אפילו..) או youtube וכ'ו וכ'ו... אני מכיר בנתיים בשוק את ה chromecast ואת ה amazon fire stick . הבעיה היא שאני לא יודע אם אני יכול להתקין אפליקציות צד שלישי עליהם .. (יש להם שם נטפליקס שזה מעולה אבל לא למי שגר בארץ..) אז בקיצור איזה תוסף מומלץ כדאי לי לקנות לטלוויזיה ? (אגב שהמחיר יהיה דיי שפוי ולא מעל ה 40-50$ )
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה. אני עם TV samsung MU7000 ורסיבר YAMAHA V681, הם מחוברים עם HDMI ARC. אני משתמש ברסיבר כHUB שאליו מחוברת הטלוויזיה (על שלל אפליקציותיה) ובחיבור אחר, מחשב סלוני. הכל עובד יופי. אני שומע את הסאונד של נטפליקס מהטלוויזיה דרך הרסיבר, וכשעובר עם הSMART HUB של הTV למחשב, אז גם הוא נשמע דרך הרסיבר. אבל... ב99% מהפעמים, אחרי שאני מכבה ומדליק את הטלוויזיה, היא עוברת למצב "רמקול טלוויזיה" במקום "מקלט HDMI" ואני צריך שוב להכנס להגדרות הקול ולבחור ברסיבר. הרסיבר עובד תמיד, לא מכבה אותו, כך שזה לא נראה שהטלוויזיה לא מוצאת את הרסיבר. ישבלתי לחבר גם את המחשב לטלוויזיה במקום לרסיבר, ולהשתמש בTV כHUB, אבל לא נראה לי שזה ישנה משהו. מה עושי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התגלגל לידי מחשב נייד של סוני דגם PCG-R505ES אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה, אין לו יציאת RCA יעודית אבל ידוע לי בוודאות שיש ניידים וכרטיסי מסך שיודעים להוציא אות RCA על מחבר ה VGA ואז רק צריך כבל מתאם שאפשר להשיג בכמה עשרות שקלים. הבעיה שלא הצלחתי בשום מקום לגלות אם הדגם הזה תומך. מישהו מכיר את הדגם או יודע אם הוא תומך ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
[table][tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [/tr][tr] [td][/td][td] TVIX-HD M-6500A ישנם קבצים בסיומת MP4 אשר קורא וכאלו אשר אינו קורא [/td] [/tr] [/table] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]מצ"ב MEDIAINFO של הקבצים הייתי רוצה לדעת האם חוץ מהמרה ניתן לקמפג את המזרים שיקרא את הקובץ הבעייתי גירסת קושחה 1.5.19HB קובץ מנגן: General Complete name : E:\tvixhd2\amir\Veep.S01E06.HDTV.x264-ASAP.mp4 Format : MPEG-4 Format profile : Base Media Codec ID : isom File size : 216 MiB Duration : 26mn 20s Overall bit rate …
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום מחפש אוזניות איכותיות בסביבות 1000 שח tws ear hook יש לי כיום Sony WF-1000XM3 שנופלות לי כל הזמן כמו כל אוזניות tws שהיו בעלות זמן סוללה ארוך איכות סאונד ביטול רעשים חיבור טעינה חיבור usb a תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע את דעתכם בקשר איזה נגן כדי לרכוש: Iriver iFP895 או Iaudio U2 המחירים זהים לכן אני מעוניין לדעת בקשר לאיכות צליל והנוחות של שניהם. תודה רבה. עמית.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה נעלת את האשכול שלי??? בשביל מה יש את הפורום כדי שאנשים ישאלו שאלות אם הם לא יודעים נכון??אז תאמין לי שאם יחס כזה אף אחד לא ייכנס לפה בושה וחרפההההה יש פורומים אחרים הם כבר יעזרו... ועוד הערה קטנה תעבוד קצת על החוש הומור שלך אתה ממש לא מצחיק!
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
איך הם? שכן שלי הביא מארה"ב לבן שלו אבל הבן לא אוהב IN EAR, אז הוא רוצה למכור לי ב-200.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגרסה עם או בלי המקרופון המובנה.. http://www.amazon.com/gp/product/B001DCBBHK/ref=noref?ie=UTF8&s=electronics http://www.amazon.com/dp/B0019RBJOE/ref=nosim/?tag=fatwalletcom&linkCode=as1#productPromotions מדובר באוזניות מדהימות, שעולות בד"כ בין 300 ל-400 דולר בארה"ב.. בארץ המחיר הוא כמעט 1700 שח!! http://www.plonter.co.il/stores/main.tmpl?store=Ultimate%20Ears〈=heb&cart=1246183260784986 אני אישית משתמש כבר חצי שנה ב-Ultimate Ears - super-fi-3, והן אוזניות באמת מדהימות
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר את האוזניות האלה ויכול לתת עליהם ביקורת (או קישור לאתר עם ביקורת..) http://www.ultimateears.com/custom/item__view_item__prod-950.html והאם הם שוות כ"כ הרבה כסף?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה לקנות את האוזניות לצרכי מוזיקה כאשר אני משתמש בנגן D2? יש אוזניות עד 400 שקל שיהיו יותר טובות מהדגם הנ"ל למוזיקה?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=218_239_1037&products_id=5687
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת איך עושים את הUMS TRICK לאייריבר H10 האמריקאי? ואם זה לא חוקי או משהו, מסנג'ר:Roi054@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הזמנתי את האוזניות הנ"ל לפני שבועיים, אחרי בדיקות וקריאות וכו, והיום הם הגיעו! קבלו אנבוקס וסיקור קצר. אני אנסה לדייק כמה שיותר ולהיות כמה שיותר נייטרלי. זהו הסיקור הראשון שלי. *האוזניות עדיין לא עברו BURN IN, אשתדל לעדכן בהמשך. מפרט: Transducers/Drivers: Dynamic, 10.7mm Rated Impedance: 32ohms Closed Dynamic Sensitivity: 110dB at 1mW Frequency range: 20 ~ 20000Hz Distortion: <= 0.3% @ 94dB Channel balance: =< 3dB (at 1000Hz) Rated input power: 10mW Maximum input power: 40mW Plug: 3.5 mm 45-degree gold plated Cable length: 1.3 meters Y co…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצפות בסרטים מכל הסוגים (קנויים/צרובים) אני מקבל את ההודעה unknown disc. בהתחלה זה היה לפעמים ועכשיו כמעט בכל הסרטים. ??? ה-DVD נקנה לפני יותר משנה והוא בין המקליטים המומלצים. טכנאי אמר לי שאי אפשר לתקן. האם מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בנוגע לטלוויזיה Samsung LA22A450 22 אינץ' 1680x1050, האם עדיף לצפות בסרטים 720p, ואז לפי מה שהבנתי יווצר upscaling או לצפות ב1080p ויתרחש downscaling, שוב, לפי מה שהבנתי.. אני דיי חדש בעסק. ההיגיון הישר אומר שעדיף לאבד מידע ממקור טוב מאשר ליצור ...סוג של "יש מאין". מה אתם אומרים? תודה רבה =]
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן אנשים, קיבלתי בבוקר את המשלוח האחרון של החלקים למגבר, והתחלתי לעבוד עליו. ההלחמה מאוד קלה, גם ה-OPA לא בעיה בכלל. המעגל לא מסובך בכלל. החלק הכי קשה היה הקדיחה של החורים במארז, עשיתי את זה עם מקדחה ולא עם דרמל בגלל כמה סיבות (ראשית, אין לי דרמל, יש לי משהו מקצועי שעולה בערך פי 10, הבעיה היא שהוא במרפאה של אבא שלי וללכת לשם להביא את זה אין לי כח . וחשוב לא פחות, קניתי אתמול כמה מקדחים חדשים שרציתי לחנוך אז החורים חלא יצאו ממורכזים מושלם אלא עם חריגה של משהו כמו מ"מ באחד מהחורים מקדימה ואחד מהחורים מאחורה. אבל זה ממש שטותי וכיוון שממילא הכל שחור בתוך המארז, זה לא באמת מפריע לי . המגבר פועל, רק שלא ממש בחנתי אותו כי יש לי רק סוללה מגעילה. אני מקווה שהיום/מחר ייצא לי …
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-