עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR, ושהמחיר לא יעלה על 100 שקלים בערך. הכיוון שלי הוא סדרת הCX של סנהייזר, וכרגע אני מתלבט בין הCX400 II לCX300 II. אני יודע שקיימים הרבה זיופים בארץ לאוזניות האלו, דיברתי עם היבואן בארץ(אם כי לא הבלעדי), והוא אומר שהחנויות שמוכרות ב90-100 שקל כנראה מוכרות זיופים, האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? או שמכיר את החנויות הראשונות פה בקישור למטה ששמתי ויודע מה הן מוכרות? נינג'ה פולו למשל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני יודע שהתקציב דיי דל, אבל הלכו לי האוזניות הישנות ואין לי הרבה לבזבז. עכשיו יש לי בעיה בצורה של האוזן שהיא לא מסוגלת לתפוס ממש טוב את הסוג אוזניות הסטנדרטי/סטייל אייפוד ( ) ואחריי כמה צעדים של ריצה זה נופל. אז מבחינתי אוזניות כפתור רגילות הם מחוץ לתחום. אז בשביל לרוץ אני צריך או In ear או סטייל כזה - , בקיצור משהו שיחזיק ולא יפול או יזוז במהלך הריצה. תקציב של 250 ש"ח. מתכוון להזמין היום/בימים הקרובים אז בבקשה תתנו תגובות כי אני לא רוצה להתקע בלי אוזניות. לאחר קצת חפירות אני חושב שכדאי לי ללכת על ה Sennheiser CX300, Sennheiser omx70/80 דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום רב, אני מחפש אזניות עם מיקרופון מובנה בסביבות ב100 ש"ח (אפשר לחרוג מעל אם זה באמת שווה את זה) למטרת שמיעת מוזיקה ובעיקר משחקי רשת אינטנסיביים עם חברים. אני יודע שמאה ש"ח זה כלום, אבל אני כן מחפש את הכי טוב שאפשר במחיר הזה, יש לי שמיעה מצויינת ואני סובל לשמוע באוזניות לא איכותיות, וכיודע במחירים האלה צריך לדעת מה לקנות, יש אוזניות זבל ב150 ש"ח ואחלה של אוזניות ב100. אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה להזמין עוד היום, תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by shahar31,

אחרי שיטוט קל ב Kickstarter בעקבות המוצר האדיר הזה http://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button ראיתי שיש שם פיתוח של USB DAC ואבדיוק לאחרונה התחלתי להתעניין באחד, יש לי ATH M50 ואני רוב שעות היום בספריה, ולמחשבים פה יש כרטיס קול מחורבן "Beats" בחיי, ששמעתי יותר טוב עם נגנים סינים ב15 שקל. אז ראיתי את זה http://www.kickstarter.com/projects/gavn8r/geek-a-new-usb-awesomifier-for-headphones?ref=category ורציתי לדעת אם זה משתלם/שווה את זה, או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by d_v,

שלום, במחשב הנייד יש לי יציאות VGA ו- HDMI (מחשב של compaq, מערכת הפעלה W7- אם זה משנה במשהו) הטלוויזיה היא טושיבה ישנה (מהשמנות... או המלאות אם להיות פוליטיקלי קורקט). מצ"ב צילום של פאנל החיבורים הקיימים בה. איך ניתן לחבר בין השניים? כולל העברת אודיו ולא רק וידאו. המטרה היא לצפייה בסדרות או סרטים, לא עבודה כמסך מחשב. ראיתי שיש חיבור קומפוננט (הומלץ כפיתרון בפורום זה) רק שאין לי מושג אם זה מתאים לטלוויזיה שלי. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by {Ircroute_057,

שלום לכולם, רציתי לקבל ממכם המלצות (מיודעי הדבר) על מגברים שיתאימו לרמקולים הנ"ל, תודה!

7. Started by Sa,

שלום בבעלותי מכשיר אקסבוקס המתפקד גם כדיוידי עכשיו רציתי לדעת המלצה שלכם לרמקולים עד 500 ש"ח והאם הם מתחברים לבוקס \ לטלויזיה אני ממש לא מבין בזה [אני רוצה שיתמוך גם במשחקים עם הסאונד לא רק בסרטי הדי וי די] וכמו כן הייתי מעוניין לדעת האם אני זקוק לרסיבר או לכול מכשיר נוסף תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Shadow64,

האם ניתן להפריד את הכבלים מהרמקולים הסטליטיים (האחוריים בפרט) לטובת חיבורם לחיווט קיים? ואם לא, האם יש דרך להאריך את הכבל שלהם? מדובר בחיבור 3.5 רגיל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם, אני ממש מתלבט בין שני המסכים הבאים של סמסונג: c550, c530. ה-550 יקר יותר בכמה מאות שקלים ולכן רציתי לשאול אם קיימים הבדלים מהותיים בין שני המסכים. כמו כן, עוד פרמטר חשוב מבחינתי הוא שהמסך יוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך (דרך ה-usb) מקובץ srt נפרד (לא תרגום מובנה) לכן אני אשמח לדעת אם המסכים תומכים בזה. תודה מראש לעוזרים, איתי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by bah10,

באתר שלהם מופיע הדגם 251 שזאת מערכת 5.1 המתאימה למשחקים, סרטים ומוסיקה הנה הקישורהייתי בטוח שאין להם 5.1 מה אתם אומרים עליו?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by spotash,

אני מחפש אוזניות במחיר 100-150 ש"ח למחשב, יש משהו בטווח המחיר הזה(אני יודע שזה מעט) ששווה את הכסף או שעדיף לקנות כבר איזה סתם אוזניות זולות כאלה באופיס דיפו???

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה 40-42 אינץ לחדר שינה. פרמטרים חשובים : - יכולת לנגן כל הפורמטים של סרטים מהרשת הביתית (LAN) בצורה חלקה ונוחה למשמתש - סאונד סביר, כדי לא לחבר רמקולים חיצוניים - זויות צפייה רחבות - ללא 3D - כמובן טכנולוגיית LED - ניתן לחרוג במחיר

13. Started by HORADRiM,

מגוון מאמרים שמצאתי כמועילים / מעניינים / שניהם ;D מוגש באהבה לחובבי ה- Black Magic הזקן והטוב... אם נשארו עוד כאלה. Turntable System Setup מאת Galen Carol Audio http://www.gcaudio.com/resources/howtos/ttsetup.html Everything you always wanted to know about phono cartridges מאת.... A.J. Van den Hul. כן, כן... זיהיתם נכון. http://www.vandenhul.com/artpap/phono_faq.htm Tweaking your Record-Player מאת Stereophile http://www.stereophile.com//reference/170/index.html A Beginner's Guide to Cartridge Setup מאת Andrew Chasin / audiophilia http://www.audiophilia.com/features/cartridge_setup.htm Understanding The Issues Behind Cartridge Alignment מאת Gary Markowitz ht…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האם בגלל כדאי לי לקנות איזה PX 200 או MDR-Q33LP SONY או MX-300 לא אהבתי את הצורה של הPX....אבל האם האוזניות באמת שוות כל כך? אם למישהו יש עוד הצעות לאוזניות ואני מעדיף כמה שיותר קטנות ונוחות אז שיציע ובאמת כדאי לי להחליף את האוזניות שבאות עם הIRIVER? או שהם טובות מספיק? אני אוהב צליל נקי וטוב, באסים טובים ואיכות אתם חושבים שאוזניות הIRIVER יספקו את זה? או לקנות אוזניות אחרות?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by DxCK,

היי קניתי microlab x16 חדש דנדש. חיברתי והכל, והפעלתי כל מיני שירים. עכשיו הסאב לא מדגיש מספיק את גיטרת הבאס, או הבאס המלודי. גם כשאני מעלה את רמת הבאס למקסימום (6) הוא לא מודגש כמו שהייתי רוצה. אבל הוא מדגיש יתר על מידה את התוף באס (בום בום בום בום !!) גם כשאני מוריד את רמת הבאס למינימום (-6) ברמקולים, עדיין שומעים את ההדגשה של התוף באס. אי אפשר לשמוע ככה מוזיקה, זה עושה כאב ראש גם בווליום נמוך. מה אפשר לעשות עם זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. זה נכון שאוזניות עם מיקרופון הן פחות איכותיות? אני מעוניין באוזניות גיימינג מהאתר best buy.com, או אם יש לכם אתר טוב לקנות שם אני מחפש אוזניות לקאונטר סטרייק ולמוזיקת רוק קצת וקצת יוטיוב היו לי סנהייזר HD205 אך הם התפרקו, לחצו לי חזק עם הראש והכבל היה ארוך מידי מחפש אוזניות נוחות עם כבל קצר ואיכות בנייה טובה תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by dardar4,

שלום לכולם! אני מתכנן להפוך את המחשב הישן שלי למחשב HTPC אך אבוי! אין לו יציאת HDMI.... ניסיתי לחפש מתאם DVI-HDMI וקצת התבלבלתי מהתוצאות כי מסתבר שיש כמה סוגים: 24+1 נקבה 24+1 זכר 18+1 נקבה.... הנה לדוגמה אחת מן התוצאות בDX שמצאתי http://www.dealextreme.com/p/dvi-24-1-male-to-hdmi-female-dvi-24-1-to-hdmi-male-dvi-18-1-to-hdmi-female-converters-set-109351 קיצר, השאלה היא איך אני יודע מה אני צריך? מה ההבדל בין המתאמים ומזה זה זכר\נקבה בכבלים? תודה לכל העונים ושבת שלום

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, לאחר הרבה זמן של בדיקות החלטתי סוף כל סוף על רמקולים ומגבר אותם אני רוצה לקנות. הדבר היחידי שעוד חסר לי בחבילה זה הכבלים, לכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי איזה כבלים כדאי לקנות ואיפה. אציין שאין ברצוני להוציא מאות שקלים על קניית הקבל. תודה, שחר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by MDK,

ממה שראיתי יש 2 חנויות אינטרנט ישראליות שמוכרות אבל אבא שלי רוצה לקנות בחנות נורמלית. לשקם אלקטריק יש רק את הדגם 512 מגה ובכל שאר החנויות בכלל לא שמעו על החברה

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by aviad13,

בפלאפון נגמרת הסוללה מהר והאיכות על הפנים. עכשיו יש לי נגן sansa m250, בו אני שומע בדרך כלל, אבל הוא ישן מדי, והבנתי שיש נגנים שמשמיעים יותר באיכות אני צריך המלצה לנגן טוב ואני לא מבין בזה כל כך, זה הדברים שאני צריך בו: - קודם כל, הכי חשוב שהאיכות תהיה כמה שיותר גבוהה, יש לי sennheiser ie80 שקניתי לא מזמן, צריך לנצל אותם =] - שיהיה אפשר לשמוע בעוצמות גבוהות - לא צריך שהתפריט יהיה בעברית, אבל שאני אראה את השמות של השירים בעברית ולא בג'יבריש - זה מותרות, אבל שהנגן יהיה יכול להציג את התמונה של האלבום של השיר - גם מותרות, שהסוללה תחזיק לא צריך יותר מזה, תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by dkaro,

שלום לכולם, היה לי עד עכשיו מערכת Microlab FC 730 5.1, שהייתה מחוברת למחשב (מחובר לטלוויזיה). האישה התעצבנה שמכוער לסלון אז מכרתי ב-340 ש"ח. כרגע אני מחפש לרכוש סאונד בר. השימושים הם הכל: סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב וכו'. המטרה היא לחבר לטלוויזיה בחיבור אופטי ושכל מה שהטלוויזיה תשמיע (מחוברת למספר מקורות) - ייצא מהסאונדבר. אני לא אאודיופיל גדול, אבל כן חשוב לי האפשרות לשמוע בווליום גבוה באיכות טובה עם בסים נקיים. בנוסף חשוב סאבוופר אלחוטי. אני מחפש משהו בתקציב של 500-700 שקל, להלן האופציות שלי: Samsung HW-F450 - משומש ממכר, 500 ש"ח. Samsung HW-M450 - חדש, 687 ש"ח Samsung HW-K450 - חדש, 595 ש"ח LG SJ4 - חדש, 681 ש"ח. LG SJ3 - חדש, 525…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. רסיבר פיוניר 329 - עד היום צפייה בשידורי הלווין (YES) דרך HDMI הייתה מעבירה לטלוויזיה הן את התמונה והן את הקול. פתאום, המערכת אינה מעבירה את הקול לטלוויזיה באמצעות חיבור HDMI. הטלוויזיה עצמה תקינה כי דרך ה COMPONENT הקול והתמונה תקינים. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה ישירות לממיר יס והקול עבד בצורה תקינה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. כן חברים השאלה בכותרת, אני מעוניין לכרטיס קול בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וכמובן משחקים. תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בעיות בקטע של שיבושי תמונה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי, מחפש המלצה לטלוויזיה בסביבות 40" במחיר של עד 2500 שקל (אפשר לחרוג מעט אם זה באמת שווה את זה). אין לי דרישות מיוחדות פרט לכך שתהיה FHD (מן הסתם) יכולה להיות smart tv אם זה באמת שימושי (אין לי מושג, מעולם לא היתה לי סמארט טיוי וראיתי שרובן עם אנדרואיד ישן, 4) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.