עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bah10,

באתר שלהם מופיע הדגם 251 שזאת מערכת 5.1 המתאימה למשחקים, סרטים ומוסיקה הנה הקישורהייתי בטוח שאין להם 5.1 מה אתם אומרים עליו?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Avi.Sprngr,

שלום, חיברתי XSTREAMER WONDER ל-טלוויזית SHARP ואני מקבל רק מסך שחור. הטלוויזיה מזהה את הסטרימר בתור "M8 MBOX SKTV1", אבל אני לא רואה תמונה. הסטרימר עבד לפני כן באופן תקין על סמסונג. תודה. הסתדר ע"י ניתוק זמני של החשמל.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני יודע שהתקציב דיי דל, אבל הלכו לי האוזניות הישנות ואין לי הרבה לבזבז. עכשיו יש לי בעיה בצורה של האוזן שהיא לא מסוגלת לתפוס ממש טוב את הסוג אוזניות הסטנדרטי/סטייל אייפוד ( ) ואחריי כמה צעדים של ריצה זה נופל. אז מבחינתי אוזניות כפתור רגילות הם מחוץ לתחום. אז בשביל לרוץ אני צריך או In ear או סטייל כזה - , בקיצור משהו שיחזיק ולא יפול או יזוז במהלך הריצה. תקציב של 250 ש"ח. מתכוון להזמין היום/בימים הקרובים אז בבקשה תתנו תגובות כי אני לא רוצה להתקע בלי אוזניות. לאחר קצת חפירות אני חושב שכדאי לי ללכת על ה Sennheiser CX300, Sennheiser omx70/80 דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 2 לרמקולים למחשב (רצוי לוג'יטק) כדי לשמוע סרטים ב 5.1 ואני לא רוצה להשתמש ברסיבר חיצוני או משהו כזה. הייתי בטוח שה- 5300e מגיעים כניסה לכבל אופטי. אבל טעיתי. האם מישהו מכיר מערכת 5.1 (או יותר) שמגיעה עם כניסה אופטית ? תודה HF

5. Started by liortaib,

שלום לכולם... רציתי לקבל חוות דעת על הטלויזיה הזאת של סמסונג LA32B530 רציתי לדעת איך היא באופן כללי.... וגם האם היא מתאימה לשיומשים של מסך ראשי של מחשב ולצפייה בטלויזיה ממיר hd של הוט... המרחק של הצפייה הוא בין 1-1.5 מטר.... נ.ב יחובר מסך 22 שיש לי עכשיו(2253bw) תודה לעוזרים....!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין 4.1 ל5.1 בDVD?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אהלן. נכון להרגע ציוד האודיו שלי הוא הנייד שלי עם כרטיס המובנה שלו (נייד E6400 של דל, כרטיס IDT 92XXX), הנייח עם הכרטיס המובנה בלוח (הלוח הוא P5Q PRO TURBO הכרטיס הוא VIA VT1708S), נגן נייד SANSA CLIP, אוזניות ניידות KSC75 תוצרת KOSS, אוזניות "נייחות" HD280 PRO תוצרת SENNHEISER, מגבר אוזניות CMOY (נבנה ע"י BSG) ו FIIO E5. אני רוצה שדרוג עבור מוזיקה (כמובן שאני משחק וקואה סרטים וכאלה, אבל האודיו הרבה יותר חשוב לי במוזיקה) כאשר רוב הזמן אני מנגן מוזיקה ע"י הנייד. היות והאוזניות ה"רציניות" יותר (HD280) הן לא רעות עד כמה שידוע לי ולא ממש מנוצלות ע"י הציוד שיש לי... חשבתי אולי להתחיל את השדרוג ע"י קניית מגבר אוזניות נחמד שידחוף את ה 280? הקוס רוב הזמן מחוברות לסאנסה ונשמעות…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by dardar4,

שלום לכולם! אני מתכנן להפוך את המחשב הישן שלי למחשב HTPC אך אבוי! אין לו יציאת HDMI.... ניסיתי לחפש מתאם DVI-HDMI וקצת התבלבלתי מהתוצאות כי מסתבר שיש כמה סוגים: 24+1 נקבה 24+1 זכר 18+1 נקבה.... הנה לדוגמה אחת מן התוצאות בDX שמצאתי http://www.dealextreme.com/p/dvi-24-1-male-to-hdmi-female-dvi-24-1-to-hdmi-male-dvi-18-1-to-hdmi-female-converters-set-109351 קיצר, השאלה היא איך אני יודע מה אני צריך? מה ההבדל בין המתאמים ומזה זה זכר\נקבה בכבלים? תודה לכל העונים ושבת שלום

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום אני קצת בבעיה , יש לי אוזניות Sony MDR81 שקניתי לפני כשנה , אבל לצערי כל החתיכות סיליקון לאוזן שלהם, נשחקו למוות או אבדו. הלכתי לכמה חנויות סטריאו ברחובות ולא מצאתי מקום שמוכרים בו סיליקונים כאלו. ראיתי פעם שמוכרים כאלו בEbay , אבל אני מעדיף שלא לקנות מחו"ל , האם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר כאלו דברים?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות אותה... אחד שעובד בחברה שמוכרת אותם אמר לי שהיא טובה ואני יכול להשיג אותה ב500 ש"ח פחות. כך שזה מתאים לי... זה לחדר ממרחק צפייה של 2 2.5 מטר... ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי חבר'ה.. אח שלי רוצה לקנות ביחד עם כמה חברים שלו נגן Mp3 לאיזה חבר שלהם.. התקציב הוא עד איזור ה-1000 ש"ח.. עדיף פחות עקרונית.. לפי הסתכלות קצרה אני רואה שזה או 1GB בתקציב הזה, או להוסיף עוד כסף ל-Creative Zen בסביבות ה-1200-1300 ש"ח.. (אגב האם ל-Zen יש איזשהו חיסרון משמעותי חוץ מחוסר התמיכה בעיברית?) לא חייב להיות Top of the line.. אבל לא דרעק. אז איזה נגנים מעל 1GB בתקציב הזה? (אם בכלל יש) ראיתי שחלקכם ממליצים כאן על iAudio..ה-U2 וה-G3, יש סיבה מיוחדת לכך? האם לא עדיף ללכת על ה-iRiver iFP-799 באותה סביבות מחיר? דווקא בתחום של ה-1GB דיי נראה לי ה-Sandisk, הוא יותר זול באיזה 250-300 ש"ח, הביקורות משתמשים משבחות, נראה פשוט ומספיק, וניתן למצוא אותו דיי בקלות (בבאג…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by spotash,

אני מחפש אוזניות במחיר 100-150 ש"ח למחשב, יש משהו בטווח המחיר הזה(אני יודע שזה מעט) ששווה את הכסף או שעדיף לקנות כבר איזה סתם אוזניות זולות כאלה באופיס דיפו???

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. זה נכון שאוזניות עם מיקרופון הן פחות איכותיות? אני מעוניין באוזניות גיימינג מהאתר best buy.com, או אם יש לכם אתר טוב לקנות שם אני מחפש אוזניות לקאונטר סטרייק ולמוזיקת רוק קצת וקצת יוטיוב היו לי סנהייזר HD205 אך הם התפרקו, לחצו לי חזק עם הראש והכבל היה ארוך מידי מחפש אוזניות נוחות עם כבל קצר ואיכות בנייה טובה תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. כל הזמן אני שומע על זה שמערכות רמקולים מתאימות יותר למשחקים ולסרטים ומתמודדות פחות טוב עם מוסיקה . למה זה ? והאם זה קשור לסוג המערכת (2.1 , 4.1 , 5.1 , 6.1) ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום אני מחפש אוזניות של SENNHEIZER מדגם MX500 או MX550 כבר הרבה זמן,ולא מצאתי אפילו חנות אחת שמוכרת את האוזניות האלו בירושלים [בכל חנות מוזיקה המוכרים לא הבינו מה לעזאזל אני רוצה מהם,ובמבט מבולבל הם גירדו את הראש ואמרו "אבל יש לנו אוזניות של סוני אם אתה רוצה" ] הקיצר,איזה חנות מקצועית מוכרת בירושלים את האוזניות האלה? אני שובר את הראש כבר

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by dkaro,

שלום לכולם, היה לי עד עכשיו מערכת Microlab FC 730 5.1, שהייתה מחוברת למחשב (מחובר לטלוויזיה). האישה התעצבנה שמכוער לסלון אז מכרתי ב-340 ש"ח. כרגע אני מחפש לרכוש סאונד בר. השימושים הם הכל: סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב וכו'. המטרה היא לחבר לטלוויזיה בחיבור אופטי ושכל מה שהטלוויזיה תשמיע (מחוברת למספר מקורות) - ייצא מהסאונדבר. אני לא אאודיופיל גדול, אבל כן חשוב לי האפשרות לשמוע בווליום גבוה באיכות טובה עם בסים נקיים. בנוסף חשוב סאבוופר אלחוטי. אני מחפש משהו בתקציב של 500-700 שקל, להלן האופציות שלי: Samsung HW-F450 - משומש ממכר, 500 ש"ח. Samsung HW-M450 - חדש, 687 ש"ח Samsung HW-K450 - חדש, 595 ש"ח LG SJ4 - חדש, 681 ש"ח. LG SJ3 - חדש, 525…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום רב, אני מחפש אזניות עם מיקרופון מובנה בסביבות ב100 ש"ח (אפשר לחרוג מעל אם זה באמת שווה את זה) למטרת שמיעת מוזיקה ובעיקר משחקי רשת אינטנסיביים עם חברים. אני יודע שמאה ש"ח זה כלום, אבל אני כן מחפש את הכי טוב שאפשר במחיר הזה, יש לי שמיעה מצויינת ואני סובל לשמוע באוזניות לא איכותיות, וכיודע במחירים האלה צריך לדעת מה לקנות, יש אוזניות זבל ב150 ש"ח ואחלה של אוזניות ב100. אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה להזמין עוד היום, תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכלום. אנחנו רוצים להחליף את הטלויזיה הישנה בסלון ומחפשים טלוויזה חדשה עם מסך '42 LED ופונקציית הSmart TV שתאפשר וגלישה ואפליקציות למינהן. הסלון הוא יחסית עם הרבה אור. השימושים העיקריים הם ערוצי הסרטים של YES ב HD כמובן והזרמה של סרטים בFHD מהסטרימר. התקציב הוא 4000 ש"ח. אני מאוד אשמח לקבל המלצה מהמומחים כאן באתר. תודה=]

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני רוצה לחבר את המערכת שלי ולמחשב, עכשיו המערכת שלי היא לא קולנוע ביתי היא מערכת רגילה (חזקה מאוד!!!) שחיברתי אליה עוד שני רמקולים גדולים שהיו בסלון שלי פעם ועכשיו יש לי 4 רמקולים חזקים אחושר@#$#$%..... הכרטיס שעל הEPOX 8RDA יספיק לי? או להשקיע ככה 600 שקל לXP של הרקולס??

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by alexrta,

שלום לכולם, לאחר שלצערי הרבה ה-X13 שלי הלכו (הסאב פשוט הפסיק לעבוד) ולאחר מאבק עם פנדה במשך חודשיים, הם כעת מציעים לי את ה-MICROLAB FC 720 במקום ה-X13 בטענה שאין כרגע מלאים של ה-X13. השאלה שלי איך ה-FC720 ביחס ל-X13 והאם זה כדאי? או שעדיף לי להמשיך להתעקש על ה-X13? FC720: http://cdlog.co.il/products.asp?pcid=12&pcsid=181&p=4&pid=3819 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. היי, מחפש המלצה לטלוויזיה בסביבות 40" במחיר של עד 2500 שקל (אפשר לחרוג מעט אם זה באמת שווה את זה). אין לי דרישות מיוחדות פרט לכך שתהיה FHD (מן הסתם) יכולה להיות smart tv אם זה באמת שימושי (אין לי מושג, מעולם לא היתה לי סמארט טיוי וראיתי שרובן עם אנדרואיד ישן, 4) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by shahar31,

אחרי שיטוט קל ב Kickstarter בעקבות המוצר האדיר הזה http://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button ראיתי שיש שם פיתוח של USB DAC ואבדיוק לאחרונה התחלתי להתעניין באחד, יש לי ATH M50 ואני רוב שעות היום בספריה, ולמחשבים פה יש כרטיס קול מחורבן "Beats" בחיי, ששמעתי יותר טוב עם נגנים סינים ב15 שקל. אז ראיתי את זה http://www.kickstarter.com/projects/gavn8r/geek-a-new-usb-awesomifier-for-headphones?ref=category ורציתי לדעת אם זה משתלם/שווה את זה, או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by d_v,

שלום, במחשב הנייד יש לי יציאות VGA ו- HDMI (מחשב של compaq, מערכת הפעלה W7- אם זה משנה במשהו) הטלוויזיה היא טושיבה ישנה (מהשמנות... או המלאות אם להיות פוליטיקלי קורקט). מצ"ב צילום של פאנל החיבורים הקיימים בה. איך ניתן לחבר בין השניים? כולל העברת אודיו ולא רק וידאו. המטרה היא לצפייה בסדרות או סרטים, לא עבודה כמסך מחשב. ראיתי שיש חיבור קומפוננט (הומלץ כפיתרון בפורום זה) רק שאין לי מושג אם זה מתאים לטלוויזיה שלי. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי דיסקמן MP3 והשאלה שלי היא האם ישנם מין אביזרים אשר דרכם ניתן לשמוע את המוזיקה שמתנגנת בדיסקמן דרך האוטו ? באוטו שלנו יש סתם רדיו-קסטה בלי LINE IN. אני חושב שראיתי פעם מישהו מחבר דרך הדיבורית (אבל אני לא בטוח)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, אני מחפש אוזניות בלוטוס איכותיות עם באסים נקיים ובידוד רעשים, אני גם מזיע הרבה באוזניים אז משהו טוב שלא מתקלף ויוצא, קניתי את האוזניות האלה לפני שנה:http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-ear-אלחוטיות-מבית-jabra-גברה-דגם-jabra-move אין באסים האיכות זוועתית, מתקלפות תוך 3 חודשיים, קניתי אותם ב-ksp ב-400 שקל התקציב הוא עד 800 שקל כמובן עדיף כמה שפחות רק מאנשים שעובדים בתחום או ניסו וחוו את האוזניות יש כמה דגמים שנראים לי 1. http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-earמבית-jbl-גי-בי-אל-דגם-t450-1 2. http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-ear-אלחוטיות-מבית-jbl-גי-בי-אל-דגם-e45bt 3. http://www.netoneto.co.il/Pr…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים