עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני קצת בבעיה , יש לי אוזניות Sony MDR81 שקניתי לפני כשנה , אבל לצערי כל החתיכות סיליקון לאוזן שלהם, נשחקו למוות או אבדו. הלכתי לכמה חנויות סטריאו ברחובות ולא מצאתי מקום שמוכרים בו סיליקונים כאלו. ראיתי פעם שמוכרים כאלו בEbay , אבל אני מעדיף שלא לקנות מחו"ל , האם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר כאלו דברים?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום!!!!! ברצוני לרכוש אזניות למטרת משחקים כמו cs ולמטרת מוסיקה גם כן.....(פחות למוסיקה ויותר למשחקים....) תקציבי הינו בערך 300 שקלים.... ראיתי את האזניות של זלמן שנראו לי בסדר אבל רציתי בכל זאת להתייעץ איתכם לפני שאני סתם קונה.... חוות דעת על הזלמן והמלצות לאזניות אחרות באותו גבול התקציב, יתקבלו בברכה..... תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!!!! :-*

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון- כי יש כאן הקשר גם לרשתות. התחדשתי בLG LD650 37". היא מחוברת בHDMI למחשב. המחשב מחובר בWIRELESS לאינטרנט דרך ראוטר שיושב בחדר אחר. מה שאומר שהכ.רשת החוטי של המחשב פנוי. לטלויזיה יש חיבור רשת. האם אני יכול לחבר אותה למחשב וש"תתחבר" לאינטרנט דרך החיבור שלו לראוטר? אם כן אשמח לעזרה והכוונה. במקרה של תהיה למה לי לעשות את זה ולא להשתמש בולויזיה כ"צג למחשב" וככה להנות מהאינטרנט:- אז , בטלויזיה יש כמה "אפליקציות" כמו יוטיוב ופיקאסה שאמורים להתחבר לרשת- מה שמוריד את צהורך להתעסק במחשב ולקבל קצת "שליטה מהספה עם השלט". תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

מה ההבדל בין 4.1 ל5.1 בDVD?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מעוניין לקבל בסלון את היכולת להציג סרטים, סדרות ומוזיקה, בדקתי קצת את נושא ה XBMC, הוא נראה לי מצויין לנושא, הן מבחינת יכולות ההרחבה שלו, הן מבחינת התוספות הקיימות (ערוצי Yes, וואלה וכו'), הן מבחינת היכולת למשוך תאור הסרט/עטיפה/שחקנים, פרטי דיסקים וכו', הצגה ויזואלית, יכולת להציג תכנים ב Streaming בארץ ובעולם נוחה ועוד. 1. אני מתלבט בין מחשב רגיל, HTPC וסטרימר, האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? 2. יתכן והמוצר הנבחר כלל לא יהיה פיזית בסלון, אלא דרך פתח בקיר הסלון, מאחורי הטלויזיה, ישב על מדף בחדר שנמצא מצידו השני של קיר הטלויזיה בסלון (ואעביר עינית לצורך תפעול וקליטה), בהנחה וזה יהיה המצב, האם ההתלבטות בין מחשב רגיל ל HTPC לא רלוונטית, ועדיף מחשב רגיל? (מכיוון שאין …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. אהלן, שבת שלום, אני מחפש המלצה ל-LCD/LED, מכיוון שבתקציב שלי פלזמה טובה אני בטח לא אמצא... אגב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה כמה סוגיות שמעניינות אותי: 1. מה ההבדל בין LED ל-LCD ומה עדיף מתי וכו'? 2. מה זה SMART TV ולמה הוא משמש? 3. מקלט DVBT, מה זה? כמה דגשים שאני רוצה ב-LCD/LED: גודל: 40,42,46 אינטש, כמובן FULL HD. על הדרך, מצאתי את אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823187 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822765 האמת שאני לא כל-כך מבין בנושא ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, כי אני נורא רוצה לסגור על טלויזיה לפני פסח אשמח להמלצות נוספות, תודה רבה, תום.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Avivo,

אני יודע שבמחיר הזה אפשר להשיג איזה משהו מפוצץ הרבה יותר- אבל אין לי כוחח ממש להתעסק עם למצוא מגבר ורמקולים ולחבר וכו וכו (אני חייל...) אז אני צריך משהו דיי באנאלי, שיחליף את הימאהה העייפות שלי... (ולהעביר אותן לחדר בצבא) חשבתי ללכת על הLogitech Z-10 ולשדרג אולי את הכרטיס קול שלי (AC97 אם אני לא טועה), אבל השאלה אם אני ארגיש בהבדל אם כאלה רמקולים...? בקיצור, אני צריך המלצות על מוצרים (לא דברים בסגנון של "תקנה זוג יד שניה.." -הבנתם) השימושים הם בעיקר מוזיקה, ומדי פעם סרטים (ככה שלא חובה 2.1 אפשר גם 2?) ולא חייבים להשתמש בכל התקציב.. הדברים שחשבתי עליהם הם ה Logitech Z-10 או ה GigaWorks T20 שקראתי עליהם פה ביקורת מחמיאה אם יש משהו שייתן יותר תמורה, גם במחיר יותר גבוה (שוב, …

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Ic3 CuB3,

באג החלה לשווק את ה iAUDIO A2 בגרסאות 20 ו30 GB. מחיר בשמיים !!!!!!!! http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2595&scat=277&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2594&scat=277&tcat=33

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by dardar4,

שלום לכולם! אני מתכנן להפוך את המחשב הישן שלי למחשב HTPC אך אבוי! אין לו יציאת HDMI.... ניסיתי לחפש מתאם DVI-HDMI וקצת התבלבלתי מהתוצאות כי מסתבר שיש כמה סוגים: 24+1 נקבה 24+1 זכר 18+1 נקבה.... הנה לדוגמה אחת מן התוצאות בDX שמצאתי http://www.dealextreme.com/p/dvi-24-1-male-to-hdmi-female-dvi-24-1-to-hdmi-male-dvi-18-1-to-hdmi-female-converters-set-109351 קיצר, השאלה היא איך אני יודע מה אני צריך? מה ההבדל בין המתאמים ומזה זה זכר\נקבה בכבלים? תודה לכל העונים ושבת שלום

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלומות! אני מחפש מערכת סטיריאו ב 1500 ש''ח + - ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. מה כדאי לי לחפש? איזה סוג מערכת? (2.1, 5.1, וכ''ו) אם לקנות סאב\פרונט וכ''ו אני צריך גם רמקולים וגם רסיבר במחיר הנ''ל. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by DL,

שלום, אני קונה מחשב חדש עם רמקולים 2.1 ואני מתלבט בין ה Creative 2.1 2500 וה Altec Lansing ATP 3 2.1 ה Altec עולים 200 שקל יותר... זה שווה את זה? מה ההבדלים?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. לא מזמן אבא שלי הביא הביתה לסלון טלוויזית CRT של TOSHIBA בגודל 34". הטלוויזיה בעלת איכות תמונה הכי טובה שראיתי עד כה...על הטלוויזיה רשום למעלה HD READY 1080i, זה בולשיט או שזה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by odedidush,

הי, אני מחפש רסיבר 5.1 ערוצים ונתקלתי במבצע של alibuy ברסיבר מדגם - Denon AVR-X550BT במחיר 1240 ש"ח(מחיר בזאפ 1450 ש"ח)- https://ali-buy.com/denon-avr-x550bt מפרט מאתר denon: https://www.denon.co.uk/uk/product/homecinema/avreceiver/avrx550bt הבחור שמיבא אמר שהרסיבר תומך ב220 וולט,אחריות לשנה מול idgu ,נדרש מתאם בריטי למתח. השימוש למערכת קולנוע ביתית למשתמש הממוצע , הזרמה של שירים בבלוטות' מהטלפון ובעיקרלצפות בסרטים/סדרות דרך המחשב . מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הי חבר'ה, ניסיתי וניסיתי, וכשלתי. אני לא מצליח לשמוע את הבס במחשב (דרך אוזניות). מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד?

15. רכשתי את הEP630 כעת ב38 ש"ח(כולל משלוח), זאת הפעם השלישית שאני רוכש את האוזניות הללו. כל זוג שרד אצלי שנה בממוצע,בראשון נהיו בעיות במגעים אז קניתי עוד זוג-שכרגע רק אוזניה אחת פועלת השד יודע למה -אבל זה כנראה בגלל השימוש האינטנסיבי שלי. אז האם מדובר בזיוף? הפידבקים של המוכר חיוביים והקונים לא ציינו שמדובר בזיוף כלשהו-אך בכל זאת איך המחיר כ"כ נמוך? ***עדכון***:האוזניות הגיעו-טוב אז כבר שפתחתי את האריזה(יותר נכון שקית ניילון) ידעתי שמדובר בזיוף-הכבל לא היה שווה(להרכבה מאחורי העורף),לא אותו הכבל. איכות השמע:כמובן שלא כמו המקורי-כנראה הקונים בEbay לא שמעו את האמיתיות-לכן התגובות חיוביות.עשיתי השוואה אחד מול השני:הצליל הרבה פחות חד מאוד לא מאוזן,אין גבוהים כמו במקורי כנ"ל ל…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אהלן אני מנגן כבר כמה שנים וברשותי מספר כלים, לאחרונה חשבתי שכבר אולי אני ינסה להתקדם ולהתחיל להקליט סתם בשביל עצמי, ההקלטות לא יהיו מקצועיות וגם אין לי שום משיכה לעניין שזה יתמקצע, זה סתם עבור שמירה של רעיונות שלי והשמעה לחברים. כל העסק יתחבר דרך נייד כנראה (עדיין אין מתוכננת רכישה לכבוד לימודים) ובנתיים נסתפק במחשב הביתי (Q6600 4GB GT250 אם זה משנה). יש לי כבל של רולנד cakewalk um-1g כבל מידי. הכלים שאני ירצה לחבר: כמובן חשמלית עם מגבר פנדר ויאמה, איתה יש מולטי אפקט floorpod plus line6, ישנה אורגנית yamaha psr 540, ותופים אלקטרוניים roland td-4k, בעתיד יהיה גם באס כנראה בעז"ה. עכשיו אלו החיבורים, במולטי אפקט, התופים והאורגנית ישנו חיבור מידי מלבד היציאות הרגילות. …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by JAMOOS GADOL,

אני מדבר על ה5.1 מעץ מלא+ שלט??? ועוד שאלה קטנה LUXON נחשבת חברה טובה בעלת מוצרים איכותיים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי, אני רוצה לקנות 2 קומפוננטים חדשים, ואני מחפש חנות שמוכרת כאלה. את ההלחמות מאחורה וההברגה לגוף הרמקול אני אבצע לבד (אלא אם זה כיף של החנות והם יהיו מוכנים לעשות את זה בחינם). אתם מכירים מקום כלשהו? אופיר.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by alexrta,

שלום לכולם, לאחר שלצערי הרבה ה-X13 שלי הלכו (הסאב פשוט הפסיק לעבוד) ולאחר מאבק עם פנדה במשך חודשיים, הם כעת מציעים לי את ה-MICROLAB FC 720 במקום ה-X13 בטענה שאין כרגע מלאים של ה-X13. השאלה שלי איך ה-FC720 ביחס ל-X13 והאם זה כדאי? או שעדיף לי להמשיך להתעקש על ה-X13? FC720: http://cdlog.co.il/products.asp?pcid=12&pcsid=181&p=4&pid=3819 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by dotanalbert,

איך הרסיבר Yamaha RX-V496 ? אני אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת אם הוא נחשב טוב? אני רונה אותו יד שנייה, איך אני בודק אותו אם הוא טוב , מצב טוב, שאני לא ידפק ואיך הרמקולים האלה? סט 5 רמקולים XL300 ADC

21. Started by spotash,

אני מחפש אוזניות במחיר 100-150 ש"ח למחשב, יש משהו בטווח המחיר הזה(אני יודע שזה מעט) ששווה את הכסף או שעדיף לקנות כבר איזה סתם אוזניות זולות כאלה באופיס דיפו???

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by maxim22,

קיבלתי את ה PSP לפני כמה ימים מארה"ב במחיר של 1100 ש"ח. יחד עם המכשיר קיבלתי case (די מעפן), רצועה ליד אוזניות ושלט. קנו לי יחד עם ה PSP את המשחק TWISTED METAL: HEAD ON שזה משחק בן זונה. הגרפיקה של ה PSP מדהימה! הגרפיקה של המשחק היא בערך כמו של PS2 והמשחקים העתידיים אמורים להיות עם גרפיקה הרבה יותר טובה. בקיצור כל מי שישי לו את הכסף אני ממליץ לו מאוד מאוד על המכשיר תמונות אני יעלה בהמשך

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזית LED בגדול 42-47" התקציב הוא כ 3000-3500 ש"ח פחות חשוב שתיהיה SMART אבל חשוב הדברים הבאים: 1. עידן פלוס כלול 2. כניסת USB שמאפשרת צפיה ב MKV עם כתוביות בעברית. רצוי שהטלביזיה תהיה של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, PHILIPS ברפרוף מהיר בוואלה שופס תפסה את תשומת לבי הטליביזיה הזו: טלויזיה "42 LED SMART Full HD מבית PHILIPS דגם 42PFH5609 אבל אשמח לשמוע על כל המצלה אפשרית! תודה לכל העוזרים!

24. Started by OR007,

אז ככה: יש לי מגבר JVC-RX-5022... והמחיר בין שתי הרמקולים זה 200 ש"ח. הכרטיס קול הקיים זה פורטיסימו 3. ז"א שאם אני אקנה את השאלטק המגבר ישאר ללא שימוש (אבל הרווחתי סאב ) ואם אני קונה את הורפדייל אז קיבלתי 2 קדמיים ! מה יותר כדאי/משתלם לי ? התקציב בין שניהם זה לא הבעייה. הבעייה היא הבחירה. (אל תשכחו שהרסיבר שלי לא נחשב כ"כ איכותי זה כולה איזה JVC RX-5002 ולא איזה ROTEL....אז זה גם שיקול גדול בקשר לאיכות). אז תכתבו מה אתם חושבים ואל תשכחו לפרט את הסיבות ! תודה רבה לכולכם. (כנראה שזה האשכול האחרון שייפתח בעניין הזה שלי...)

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by oreng0070,

יש לי מחשב AND שמחובר למגבר לפתע אני לא שומע כלום ,אבל שאני הולך ללוח בקרה<צלילים והתקני שמע .עושה בדיקה למערכת דרך התוכנה המותקנת C- media AC'97 AUDIO הוא מפיל את הרמקולים החיצוניים מה שאמור להיות גם עים קובץ audio רגיל אבל ברגע שאני מפיעל קובץ audio מהקבצים במחשב הוא לא משמיע כלום עזרה דחוף

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים