אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, החלטתי להשתדרג מהLogitech X-530 שלי למשהו רציני יותר, השימושים העיקריים הם 50% מוזיקה 40% משחקים ו10% סרטים. אז אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב הזה, לא משנה לי מספר הרמקולים, מה שכן חשוב לי זה הגודל שלהם, יש לי חדר קטן ואין סיכוי שאני אצליח להכניס רמקולים ענקיים ולכן חשבתי על Z5500, יש הצעות אחרות? תודה : עריכה: שכחתי לציין שברשותי כרטיס קול Creative SB X-FI XTREME GAMER
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מחפש רסיבר 5.1 ערוצים ונתקלתי במבצע של alibuy ברסיבר מדגם - Denon AVR-X550BT במחיר 1240 ש"ח(מחיר בזאפ 1450 ש"ח)- https://ali-buy.com/denon-avr-x550bt מפרט מאתר denon: https://www.denon.co.uk/uk/product/homecinema/avreceiver/avrx550bt הבחור שמיבא אמר שהרסיבר תומך ב220 וולט,אחריות לשנה מול idgu ,נדרש מתאם בריטי למתח. השימוש למערכת קולנוע ביתית למשתמש הממוצע , הזרמה של שירים בבלוטות' מהטלפון ובעיקרלצפות בסרטים/סדרות דרך המחשב . מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב. בקרוב אקבל את ה-M8 שלי, וברצוני לרכוש לו אוזניות איכותיות, כאשר התקציב עוד 85$. מתלבט בין ההרמן קרדון AE לבין ה-AKG K376 / AKG K375. ראיתי גם המלצות על הסנהייזר CX300II. על ההרמן קרדון קראתי שבגלל צורתן המרובעת, הן לא נוחות לכל אחד. בנוסף, קראתי עליהן שקרו מקרים שהן התפרקו אחרי מספר שבועות של שימוש, משמע איכות היצור לא אחידה - לא הולם לאוזניות שהמחיר MSRP שלהן הוא 150$. מקריאה על ה-AKG, הן וורסיה מעוצבת אחרת של ה-AE (ונוחה יותר). נכתב שהן מאוד זהות בסאונד לאלו של HK AE - לא מפתיע אותי, היות והן שתי חברות השייכות לאותו בעל הבית (קונצרן JBL). המוזר הוא שהן מעט יקרות יותר (85$ - מול 70$). על ה-CX30 II קראתי שהן לא מדהימות בכל סוגי המוזיקה (כמו אלקטרונית). בניגוד ל-…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכרטיס הזה כבר הגיע לארץ או שזה סתם תרגיל ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11658 המחיר שלו סבבה יחסית לרמה שלו .
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך הרסיבר Yamaha RX-V496 ? אני אולי קונה אותו ואני רוצה לדעת אם הוא נחשב טוב? אני רונה אותו יד שנייה, איך אני בודק אותו אם הוא טוב , מצב טוב, שאני לא ידפק ואיך הרמקולים האלה? סט 5 רמקולים XL300 ADC
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, החלטתי לשדרג את המסך (והישן נעלב ושבק לגמרי ). אני מחפש מסך "46 שעיקר השימוש בו יהיה מחשב וצפייה בתכני FHD. התקציב שלי הוא באזור ה9K (למרות שכמובן שרצוי פחות). חשבתי על הPHILIPS 7605, אך לא ראיתי ביקורות מתלהבות ככ. מישהו מכיר? בעל מסך כזה שיכול להמליץ? כמו-כן אשמח המלצות כלליות לגבי מסך שתואם את הדרישות שציינתי. אני ממש בבלבלות ואני די לחוץ על זה-אין לי מחשב כבר זמן מה וזה ממש ממש נוראי תודה ואחלה שבת
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אשמח אם לכל מישהו שיש לו איזשהי תובנה בנושא שיתן דעתו בפרט אנטולי . ב HT דיברו על כך שהמובנה עושה איזה המרה , אבל לכרטיסים המובנים של רילטק ניתן לקבוע תדר 44.1\16BIT ביציאה , כמו שמקודדים רוב קבצי המוזיקה . ככה שלא הבנתי איזה המרה בדיוק המובנה עושה ??? ונגיד שיש איזה המרה הרי זה מדיגיטאל לדיגיטאל ככה שלא הבנתי איזה איבוד נתונים יכול להיות ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול creative SoundBlaster live 5.1 עם הפאנל מקדימה ורסיבר philips fr 975 (לא משהו, אני יודע) כשאני מחבר את הכרטיס קול מהיציאה האופטית של הפאנל לרסיבר אני מקבל רק סטריאו. הדרך היחידה שאני מקבל סראונד זה כשאני משתמש בחיבור האנלוגי של ה- 6 ערוצים. מה אני צריך לעשות בשביל לקבל סראונד מהחיבור האופטי? אם זה בכלל אפשרי. יש לי win xp pro והדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיברתי את כל הרמקולים למגבר Yamaha RX-A6 חיברתי את הטלוויזיה לחיבור שרשום עליו hdmi out 1 eARC/ARC את המחשב חיברתי לhdmi 1 אם אני צופה דרך המחשב שם על הערוץ של hdmi 1 והכל עובד מעולה אם אני רוצה לצפות דרך הטלוויזיה לא משנה מה אני עושה זה לא עובד אין לי מושג לאיזה ערוץ להעביר בישביל שהוא יקבל סאונד מהטלוויזיה ניסיתי לחבר אותה גם לhdmi 2 אבל אז הטלוויזיה לא קראה את המגבר מה הדרך הנכונה לחבר את הכל שאני אוכל לקבל סאונד גם דרך המחשב וגם דבר הטלוויזיה?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום!!!!! ברצוני לרכוש אזניות למטרת משחקים כמו cs ולמטרת מוסיקה גם כן.....(פחות למוסיקה ויותר למשחקים....) תקציבי הינו בערך 300 שקלים.... ראיתי את האזניות של זלמן שנראו לי בסדר אבל רציתי בכל זאת להתייעץ איתכם לפני שאני סתם קונה.... חוות דעת על הזלמן והמלצות לאזניות אחרות באותו גבול התקציב, יתקבלו בברכה..... תודה רבה מראש לכל העוזרים!!!!!! :-*
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתר שלהם מופיע הדגם 251 שזאת מערכת 5.1 המתאימה למשחקים, סרטים ומוסיקה הנה הקישורהייתי בטוח שאין להם 5.1 מה אתם אומרים עליו?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שכבר הזכרתי בנושאים קודמים אני קונה את הכרטיס קול של HERCULES Game Theater XP . כנו כן אני צריך את הרמקולים רק בשביל מוזיקה ...( לא מישחקים ולא סרטים ) אני מחפש איכות גבוה של שמיעה! מידות החדר שלי הם 3.5X3.8 . אני מחפש שהרמקולים ישבו בפינות העליונות של החדר ולא על הריצפה (כי אין מקום). אני באמת לא יודע מה ליקנות וכמה רמקולים ליקנות ! (אני צריך גם מגבר) תקציב: בערך 2000 ....( אולי אפשאר לקנות משהו שיספיק לחדר שלי בפחות כסף?!) בבקשה אני ממש צריך את עזרכתכם בכל לשון של בקשה - אני לא רוצה לעשות טעות בקנייה ואחר כך להיצטער עליה! תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם רמקולים 2.1 ואני מתלבט בין ה Creative 2.1 2500 וה Altec Lansing ATP 3 2.1 ה Altec עולים 200 שקל יותר... זה שווה את זה? מה ההבדלים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רסיבר של ימאה rx-v650 הרסיבר מגיע עם שלט אוניברסלי את השלט ניתן לתכנת ע"י הכנסת קודים של 4 ספרות. קניתי לא מזמן דיוידי וטלויזיה של ITT ממחסני חשמל ואני רוצה לשלוט על הכל משלט אחד ניסיתי קרוב ל 50 קודים שונים ועדיין לא מצאתי קוד מתאים . מישהו מכיר אופציה של סריקה או לימוד בשלט של הימאאה? או אולי אתם יודעים איך אפשר לדעת מה הקוד של השלט המקורי ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזית LED בגדול 42-47" התקציב הוא כ 3000-3500 ש"ח פחות חשוב שתיהיה SMART אבל חשוב הדברים הבאים: 1. עידן פלוס כלול 2. כניסת USB שמאפשרת צפיה ב MKV עם כתוביות בעברית. רצוי שהטלביזיה תהיה של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, PHILIPS ברפרוף מהיר בוואלה שופס תפסה את תשומת לבי הטליביזיה הזו: טלויזיה "42 LED SMART Full HD מבית PHILIPS דגם 42PFH5609 אבל אשמח לשמוע על כל המצלה אפשרית! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות בלוטוס איכותיות עם באסים נקיים ובידוד רעשים, אני גם מזיע הרבה באוזניים אז משהו טוב שלא מתקלף ויוצא, קניתי את האוזניות האלה לפני שנה:http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-ear-אלחוטיות-מבית-jabra-גברה-דגם-jabra-move אין באסים האיכות זוועתית, מתקלפות תוך 3 חודשיים, קניתי אותם ב-ksp ב-400 שקל התקציב הוא עד 800 שקל כמובן עדיף כמה שפחות רק מאנשים שעובדים בתחום או ניסו וחוו את האוזניות יש כמה דגמים שנראים לי 1. http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-earמבית-jbl-גי-בי-אל-דגם-t450-1 2. http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-ear-אלחוטיות-מבית-jbl-גי-בי-אל-דגם-e45bt 3. http://www.netoneto.co.il/Pr…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, מועדים לשמחה! אני לא הכי מבין באודיו ואיכויות יש לי זוג רמקולי מדף JBL TLX 151 שקיבלתי מחבר, והם שוכבים אצלי ללא מעש הרמקולים עובדים אבל הממברנות קרועות 2 ממברנות של 8 אינץ' ו2 של 4 אינץ' אני חושב השאלה היא אם הרמקולים האלה שווים תיקון? תודה מראש לכל העונים והמתעניינים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני מנגן כבר כמה שנים וברשותי מספר כלים, לאחרונה חשבתי שכבר אולי אני ינסה להתקדם ולהתחיל להקליט סתם בשביל עצמי, ההקלטות לא יהיו מקצועיות וגם אין לי שום משיכה לעניין שזה יתמקצע, זה סתם עבור שמירה של רעיונות שלי והשמעה לחברים. כל העסק יתחבר דרך נייד כנראה (עדיין אין מתוכננת רכישה לכבוד לימודים) ובנתיים נסתפק במחשב הביתי (Q6600 4GB GT250 אם זה משנה). יש לי כבל של רולנד cakewalk um-1g כבל מידי. הכלים שאני ירצה לחבר: כמובן חשמלית עם מגבר פנדר ויאמה, איתה יש מולטי אפקט floorpod plus line6, ישנה אורגנית yamaha psr 540, ותופים אלקטרוניים roland td-4k, בעתיד יהיה גם באס כנראה בעז"ה. עכשיו אלו החיבורים, במולטי אפקט, התופים והאורגנית ישנו חיבור מידי מלבד היציאות הרגילות. …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שיטוט קל ב Kickstarter בעקבות המוצר האדיר הזה http://www.kickstarter.com/projects/556341540/pressy-the-almighty-android-button ראיתי שיש שם פיתוח של USB DAC ואבדיוק לאחרונה התחלתי להתעניין באחד, יש לי ATH M50 ואני רוב שעות היום בספריה, ולמחשבים פה יש כרטיס קול מחורבן "Beats" בחיי, ששמעתי יותר טוב עם נגנים סינים ב15 שקל. אז ראיתי את זה http://www.kickstarter.com/projects/gavn8r/geek-a-new-usb-awesomifier-for-headphones?ref=category ורציתי לדעת אם זה משתלם/שווה את זה, או שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות במחיר 100-150 ש"ח למחשב, יש משהו בטווח המחיר הזה(אני יודע שזה מעט) ששווה את הכסף או שעדיף לקנות כבר איזה סתם אוזניות זולות כאלה באופיס דיפו???
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך טלויזיה לחדר, 32". תקציב עד 2800 שקל. לא קריטי שהיא תהיה FullHD אם זה בא על חשבון תכונות חשובות אחרות. היא כנראה תהיה מחוברת למחשב שבחדר באופן קבוע, ככה שאכפת לי מאוד מהחיבוריות שלה למחשב... תודה :} אגב, אשמח גם לדעת מה הדרך הטובה ביותר לתלות אותה (מה לקנות, למי לפנות).
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי רציתי לקנות את ה sennheiser momentum, ,השאלה שלי היא האם הם ישרדו ריצות ארוכות מבחינת זיעה , ולא יתחממו באוזניים יותר מדי
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל הזמן אני שומע על זה שמערכות רמקולים מתאימות יותר למשחקים ולסרטים ומתמודדות פחות טוב עם מוסיקה . למה זה ? והאם זה קשור לסוג המערכת (2.1 , 4.1 , 5.1 , 6.1) ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני קונה DVD בארצות הברית הוא יעבדו בארץ רגיל? (כי אמרו לי שאם אני קונה וידאו אז צריך לכוון ומשהו ומשהו)
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-