אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן הרמקולים שלי החלו לזייף לאחרונה, אז חשבתי להחליף אותם (בנוסף לכך שאני עוסק במוזיקה אז אני מחפש רמה אחרת). התקציב הוא עד 200 שקלים, אפשר חריגה מעט. שיהיה מותאם לאיכות גבוהה עד כמה שאפשר, עם דגש של לשמוע את מירב הצלילים בקובץ. לגבי זה רציתי לשאול- במה כדאי להשקיע אם רוצים להשיג איכות מרבית? כרטיס קול? מערכת קולנוע? בנוסף אני משחק הרבה אז אם אפשר שהרמקולים יתנו חוויה ''סינמטית'' עד כמה שאפשר (דרוש סאב וופר טוב).
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לדעת מאנשים שכבר מכירים את הדגם (האיזניות) הללו. האם הם שווים את ה450-500 ש"ח? אפשרי להשוות אותן לאוזניות של סנהייזר? נכון לעכשיו אני עם אוזניות סנהייזר CX500, לטעמי האוזניות מדהימות עם איכות שמע מדהימה, הצליליו הנמוכים והגבוהים מעולים. השאלה האם הBEATS יתנו לי גם חוויה שאולי באמת שווה את הכסף הנ"ל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה נכון שאוזניות עם מיקרופון הן פחות איכותיות? אני מעוניין באוזניות גיימינג מהאתר best buy.com, או אם יש לכם אתר טוב לקנות שם אני מחפש אוזניות לקאונטר סטרייק ולמוזיקת רוק קצת וקצת יוטיוב היו לי סנהייזר HD205 אך הם התפרקו, לחצו לי חזק עם הראש והכבל היה ארוך מידי מחפש אוזניות נוחות עם כבל קצר ואיכות בנייה טובה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עדיין לא מבין למה יש כאלה הבדלים בין המחירים בין הכבלים . אני יכול למצוא כבל ב100 שקל ואני יכול למצוא את אותו כבל ב900 שקל . אז איזה כבל כדי לי לקנות את ה100 או את היותר יקר ??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה...אני מחפש מכשיר בעל 80GB-160GB אחסון...ההעדפה היא ל160GB...אבל לא מצאתי שום דבר... היחיד שמצאתי זה ה zune אבל אני לא מעוניין בו כמו שלא באייפוד... לפני כמה שנים ביקשתי עזרה והציאו לי מכשיר של סמסונג...רציתי לדעת האם עדיין קיימים אלטרנטיבות כאלו...זה לא חייב להיות בארץ אפשר להשיג דרך EBAY תודה רבה!!! משה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השימוש העיקרי: צפיה בתכני HD מהמחשב. בד"כ 720p. מרחק הצפיה הוא כ-2.5 מטרים. יש לי כרטיס מסך nvidia 8800gts עם 2 יציאות DVI וכרטיס קול audigy 2 עם יציאה דיגיטלית. המליצו לי בעבר על Panasonic FHD. תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט: כונן קשיח: SUBMICRO בנפח 4GB (הנגן הראשון בעולם) מסך: 260K צבעים בגודל 1.3" פורמטים נתמכים: WAV,WMA,MP3,OGG,FLAC,MPEG4 סוללה: עדיין לא ידוע הנגן כולל: רדיו, טייפ מנהלים, USB HOST, (מאפשר לחבר מצלמות/כרטיסי זיכרון ללא מחשב) הקלטה LINE IN. מחיר: לא ידוע תאריך השקה מתוכנן: אמצע - סוף פברואר. הנגן מנגן סרטים. עדיין לא ידוע באיזה מגבלות. הנגן הזה לא רואה ממטר את H10.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי טלוויזית LCD של Samsung - דגם: LE46C530F1WXZG. חיברתי ב-USB דיסק און קי שיש לי, על הדיסק און קי יש לי קובץ MKV וקובץ SRT בעלי אותו השם בדיוק. בהתחלה, הייתה לי בעיה שהכתוביות היו הפוכות, אז הפכתי אותן באמצעות תוכנה לעריכת כתוביות והבעיה נפתרה. כעת, הבעיה היא כזו: ברגע שמופיעה כתובית, אני מקבל בסוף כל משפט מין סימן של חץ ימינה (נראה כמו תו של "אנטר" - דומה לתו "|" אך בקצה העליון יש חץ ימינה). ניסיתי כבר עדכון חומרה לגרסה האחרונה, אך הבעיה לא נפתרה. איך אני פותר בעיה זו? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מוכרח להודות שממש התלהבתי מה-RIVER H340,והוא נראה כמו מכשיר שממש שווה את המחיר. השאלה שלי היא: מה הנגן הכי מומלץ של IRIVER? ה-H10 או ה-H340 או משהו אחר? ומה המחירים שלהם בחו"ל? תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הוא מתחבר לכרטיס קול? ב 2 כבלים (REAR\FRONT) או 3 (REAR\FRONT\CENTER&SUB) ?? אני יודע שאין בו סנטר אבל בכל זאת אולי הוא משתמש ביציאה בשביל הסאב?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני... אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף? מה זה גשר צף? אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך... תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב כיום אני שומע מוסיקה באמצעות רמקולים ATP3 Altec Lansing . לכל הדעות מדובר ב - רמקולים משובחים בקטגוריית 2.1 ביחס למחירם . שאלתי היא : האם בהחלפתם ברמקולים מדפיים פשוטים למשל : וורפדייל וכד' (על מגבר בפעם הבאה) , אקבל איכות גבוהה יותר ? כלומר , האם יש ממש בטענה : "מדפיים אפילו פשוטים הינם מוצלחים יותר , בהשוואה מול רמקולי מחשב טובים ככל שיהיו !" ניצוץ
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות נורמליות לנסיעה לעבודה (הסעה), יש לכם המלצות? עדיף אוזניות IN EAR חשבתי על ה CX 300 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=356&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 בלינק הזה הן מתומחרות ב 110 ש"ח, הגיוני? אם יש עוד הצעות אני אשמח..
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מנגן כבר כמה שנים וברשותי מספר כלים, לאחרונה חשבתי שכבר אולי אני ינסה להתקדם ולהתחיל להקליט סתם בשביל עצמי, ההקלטות לא יהיו מקצועיות וגם אין לי שום משיכה לעניין שזה יתמקצע, זה סתם עבור שמירה של רעיונות שלי והשמעה לחברים. כל העסק יתחבר דרך נייד כנראה (עדיין אין מתוכננת רכישה לכבוד לימודים) ובנתיים נסתפק במחשב הביתי (Q6600 4GB GT250 אם זה משנה). יש לי כבל של רולנד cakewalk um-1g כבל מידי. הכלים שאני ירצה לחבר: כמובן חשמלית עם מגבר פנדר ויאמה, איתה יש מולטי אפקט floorpod plus line6, ישנה אורגנית yamaha psr 540, ותופים אלקטרוניים roland td-4k, בעתיד יהיה גם באס כנראה בעז"ה. עכשיו אלו החיבורים, במולטי אפקט, התופים והאורגנית ישנו חיבור מידי מלבד היציאות הרגילות. …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבו פה באתר ביקורת על האוזניות האלה: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/peripheral/CMStorm_ceres300 קראתי והשתכנעתי. רק שאני לא רואה שום מקום שמוכר אותן. לא בארץ, לא באמאזון, לא ב NEWEGG. יש למישהו מושג איפה להשיג אותן? כמובן שעדיף בארץ אבל גם חו"ל אפשרי. ואם אי אפשר להשיג אותן, למה לכתוב עליהן ביקורת?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי microlab x16 חדש דנדש. חיברתי והכל, והפעלתי כל מיני שירים. עכשיו הסאב לא מדגיש מספיק את גיטרת הבאס, או הבאס המלודי. גם כשאני מעלה את רמת הבאס למקסימום (6) הוא לא מודגש כמו שהייתי רוצה. אבל הוא מדגיש יתר על מידה את התוף באס (בום בום בום בום !!) גם כשאני מוריד את רמת הבאס למינימום (-6) ברמקולים, עדיין שומעים את ההדגשה של התוף באס. אי אפשר לשמוע ככה מוזיקה, זה עושה כאב ראש גם בווליום נמוך. מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות בלוטוס איכותיות עם באסים נקיים ובידוד רעשים, אני גם מזיע הרבה באוזניים אז משהו טוב שלא מתקלף ויוצא, קניתי את האוזניות האלה לפני שנה:http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-ear-אלחוטיות-מבית-jabra-גברה-דגם-jabra-move אין באסים האיכות זוועתית, מתקלפות תוך 3 חודשיים, קניתי אותם ב-ksp ב-400 שקל התקציב הוא עד 800 שקל כמובן עדיף כמה שפחות רק מאנשים שעובדים בתחום או ניסו וחוו את האוזניות יש כמה דגמים שנראים לי 1. http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-earמבית-jbl-גי-בי-אל-דגם-t450-1 2. http://www.netoneto.co.il/Product/אוזניות-on-ear-אלחוטיות-מבית-jbl-גי-בי-אל-דגם-e45bt 3. http://www.netoneto.co.il/Pr…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי את הmicrolab x-13, רמקולים מעולים. בהתחלה תכננתי למקם אותם על מדף שנמצא בדיוק מולי ומעל המסך, בגובה הגיוני. כיוון שלא היו לי כבלים מספיק ארוכים, שמתי אותם באותו מקום, רק על השולחן, כשהמסך מאחוריהם, מימיני ומשמאלי. כשקניתי את הכבלים, התברר לי ששומעים פשוט יותר טוב כשהם היו בערך בגובה שלי על השולחן, כשהם למעלה אני מרגיש שאני מאבד משהו, יותר באס ופחות... חדות? אם זה נשמע הגיוני? אשמח אם תאשרו לי את זה, ותוכיחו לי שאני לא הוזה. את הסאבוופר מיקמתי מתחת לשולחן, על הרצפה כמעט צמוד לקיר, די ליד איפה שאני מניח את הרגליים. גם פה אני מניח שיש אופציות יותר טובות, במיוחד כשיש לי עכשיו כבלים ארוכים לסאב, אז שוב, המלצותיכם יתקבלונה בברכה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יצא לי לשמוע את ה-Pacific PI-40 ואת ה-Diamond 9.6. שניהם הרשימו אותי מאוד. שמעתי אותם בתצורות שונות מאוד, עד כדי חוסר יכולת לקבוע מה אני יותר אוהב. האם יש מישהו שמכיר את 2 הרמקולים הנ"ל ויוכל לתת את חוות דעתו ? בנוסף, מה נחשב יותר יוקרתי/איכותי מבחינת וורפידל ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה תיאורתית, שרציתי לדעת אם זה אפשרי ויעבוד טוב. נניח ואקח כרטיס קול - Hercules Digifire 7.1 ורמקולים - Logitech X-530. ואנסה לחבר אל הפלייסטיישן 2 ככה: כבל אופטי מהפלייסטיישן 2 ---> כרטיס קול, לחיבור אופטי רמקולים ---> כרטיס קול השאלה היא, האם במקרה הזה הסאונד שמועבר מהפלייסטיישן אל הכרטיס קול ישודר ברמקולים? האם הוא ישודר בצורה חלקה? האם הכרטיס קול כביכול מעבד את הסאונד ומשמש כמן "רסיבר" כזה? האם בדיעבד זה אפשרי? כלומר, הרמקולים אכן ישמיעו Dolby Digital אחרי כל החיבורים האלה? תודה מראש.. אני לא כל כך מבין בנושא.. ולכן אני פונה פה לעזרה.. עיינתי בכמה וכמה פורומים אמריקאים אבל עדיין לא מצאתי תשובה..
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב חברים, לאחר ציפיה של כמעט שבועיים האוזניות הגיעו!!! לכל מי שלא יודע התלבטתי בנוגע לאוזניות קשת, פתוחות שמיועדות בעיקר למטאל, לאחר מחקרים ארוכים צמצמתי את האפשרויות לGrado SR60 שכאמור מצטיינות ברוק ומטאל; הסכום שרציתי להשקיע היה בערך 400 ¤ (100$) וזאת הייתה הבחירה האולטימטיבית, אך חוקי מרפי הכו, ובדיוק כשהחלטתי להזמין האוזניות נעלמו מהאתר של אבי יפה, אך למזלי חוק מרפי הזה גרם לי לעשות השקעה טובה יותר. קראתי בת'רד כלשהו שהמליצו להזמין את האלסנדו MS-1 שעקרונית הם גראדו SR-60 משופרות, שאמורות להתחרות בגראדו SR-125, ולאחר קריאה מעמיקה ב-head-fi החלטתי להזמין אותם. לאחר שבועיים מייגעים הגיעו האוזניות! רושם ראשוני- האוזניות הן בהחלט שיפור לעומת ה-Sennheiser HD-201 שרכשתי בשנ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שלצערי הרבה ה-X13 שלי הלכו (הסאב פשוט הפסיק לעבוד) ולאחר מאבק עם פנדה במשך חודשיים, הם כעת מציעים לי את ה-MICROLAB FC 720 במקום ה-X13 בטענה שאין כרגע מלאים של ה-X13. השאלה שלי איך ה-FC720 ביחס ל-X13 והאם זה כדאי? או שעדיף לי להמשיך להתעקש על ה-X13? FC720: http://cdlog.co.il/products.asp?pcid=12&pcsid=181&p=4&pid=3819 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלויזיה 4k smart , ומסתבר שיש לה רק יציאת שמע אופטית. לי יש רמקולים microlab solo 7c עם כניסות אנלוגיות בלבד (כניסות RCA) האם יש דרך להעביר אודיו מהטלויזיה לרמקולים בכל זאת? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
Logitech® Z10 Interactive Speaker System VS. Altec Lansing VS2421 2.1 / Altec lansing ATP3 2.1 Speaker System שבת שלום וערב מעולה לכם. אני רוצה לדעת על ההבדלים בין הZ-10 של Logitech לבין הATP3/VS2421 של Altec lansing. כן אני יודע שהZ10 הוא בעל הרכב של 2 לעומת האחרים שהם הרכב של 2.1. אבל האם באמת הZ10 שווה את ה850 ש"ח לעומת האלטקים שנמכרים בכ370 ש"ח? האם באמת זו ליגה אחרת ומרגישים סאונד אחר? או שאפשר להסתפק באלטקים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. סוף סוף ההורים שלי החליטו לקנות מערכת קונוע. אין לי ממש ידע בכל הנושא הזה של רמקולים ורסיבר אז אני צריך המלצות. DVD- שיתמוך בכל הפורמטים(VCD SVCD MP3 וכו') שיקרא את כל סוגי הדיסקים הצרובים, עדיף גם שיתמוך ב DVD - RW כשיהיה לי צורב דיוידי אני יוכל אני יוכל לצרוב סרטים ולמחוק. שיהיה לו איכות סאונד טובה שינצל את כל המערכת, ואיכות תמונה טובה - הוא יתחבר כנראה לטלויזיה 42 או 34 של טושיבה. רמקולים - 5.1 - 2 ריצפתיים, סנטר ושתי אחורים מדפיים - עדיף שהסאב יהיה חלק מהרקולים הקידמיים כדי לחסוף בכסף. הרמקולים יהיה בעיקר לסרטים. רסיבר - בזה אין לי ממש מוסג,צריך רסיבר טוב שינצל את כל המערכת ויתמוך בכל ה doliv digital כל אלה, ושיאשפשר הדמיה של 5.1 לסרטים בצרובים בסטראיו. זהו בסה"…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-