עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shimi 1,

שלום לכולם, התחדשתי בטלוויזיה חדשה מבית LG , מסך 47 אינץ' מסוג LED ( הדגם הוא : 47LV3550 ) השאלה שלי היא כזו: לטלוויזיה שלי אין DLNA אבל אני יודע שניתן לקנות דונגל של LG (אם זה משנה אז הדונגל הוא AN-WF100 ), במידה וחיברתי אותו לטלוויזיה, הטלוויזיה תקלוט אותו? יש תוכנה שצריך להתקין (על הטלוויזיה והמחשב) ? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מיועדות לשמיעת מוזיקה (עברית, רוק), טלויזיה וסרטים. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1825 או http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1813 אם יש אופציות נוספות (כיסוי מלא לאוזן, אפשרי עם מיקרופון) בסדר הגודל של המחירים של הנ"ל, אשמח לשמוע אותן.

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  3. יש בשוק? לא מצאתי הרבה מבחר, בטח לא בארץ. יש למישהו נסיון מהבית עם איזשהו דגם?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  4. כבר פתחתי בזמנו ת'רד בעניין אבל אני לא מוצא אותו... אשתי מלמדת 30-40 שעות בשבוע באוניברסיטה אז לפני שהיא מאבדת את הקול אני מנסה למצוא לה פתרון אלחוטי וקומפקטי למיקרופון להרצאות. כרגע על הכוונת ה-Samson Airline Micro Headset שמקבל חוות דעת מצויינות ועולה ~250$ (יש לי מי שיביא אותו השבוע): רגע לפני שאני מזמין אותו מאמאזון רציתי לדעת אם יש פתרון מיידי, פשוט, זול וקומפקטי יותר... מה שחשבתי זה: 1. להשתמש באוזנית BT איכותית וקומפקטית כמו ה-JAWBONE ICON למשל. 2. לקלוט את האודיו במחשב הנייד של אשתי שבתורו מחובר בכבל אוזניות למערכת ההגברה בכיתה. זה פתרון זול בהרבה ודורש בעצם רק אוזנית BT פיצפונת כי המחשב הנייד בכיתה ממילא בגלל המצגת. העניין הוא שעוד לא מצאתי דרך נ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by amarn,

היי אני מחפש אוזניות IN ERAS טובות עם שרידות גבוהה (שלא מפסיקים לשמוע בצד אחד אחרי שמגלגלים את הכבל) תקרת מחיר 300 ש"ח. כמובן שאחרי השרידות מגיעים מאפיינים של איכות שמע טובה ובידוד. האוזניות מיועדות להשמעת מוזיקה בנגן MP3. תודה מראש על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. מחפש לקנות אוזניות קשת, עוד לא ברור לי אם אני מעדיף סגורות או פתוחות. השימוש העיקרי הוא במחשב, בעיקר לצורכי עריכת ווידאו, ומידי פעם משחקים ומוזיקה. הן יתחברו לכרטיס קול של הלוח אם: asrock z68 pro 3 תקציב כאמור: 250 שקל (חריגה לכיוון ה300) או 70$ במידה והמשלוח סביר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by thelegend,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אני מחפש טייפ מנהלים/רשמקול טוב כאשר התכונות העיקריות שאני מחפש הן יכולת הקלטה איכותית ואפשרות להעביר את קובץ ההקלטה למחשב. ההקלטות הן למשל: שיחה בין אנשים במקום די שקט כאשר המכשיר נמצא בכיס, הרצאה שבה אני יושב בשורות הראשונות והמכשיר נמצא בחוץ לידי על השולחן שלי, בזמן שאני וכדומה אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. נתקלתי במבצע הזה: http://www.21.tv/p-210992/%E8%EC%E5%E9%E6%E9%E4_LED_Samsung_UA40C5000/cf-24562 מדובר על סמסונג לד FHD של 40"! היא עולה הכי זול בזאפ 3500 ש"ח ופה היא רק 2690 ש"ח. איך היא? דבר היחיד שמפחי אותי בה הוא שהיא רק 50 הרץ, זה יכול ליצור INPUT LAG במשחקי FPS? אני רוצה אותה למחשב (תשמש כמסך מחשב). ועוד שאלה, מישהוא יודע אם היא לד מלא או לד בקצוות רק? העניין דחוף.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. חפשתי אוזניות שיחליפו את הCX500 שלי שהם בהחלט מעולות וטובות לאוהבי באס כמוני ( זה מתאים גם לסגנון המוזיקה שלי : IRONMIADEN ACDC PEARL JAM ועוד )קראתי קראתי וקראתי ואחרי הרבה מאוד הצעות נשארו 3 דגמים שאני חושב ללכת עליהם dr dre tour - עולות בסביבות 650 שקל בלי הקונטרול (טוב יותר ככה) ואומרים שהם מעולות אבל לא שוות תמחיר אבל השגתי אותם ב400 חדשות ואמיתיות בקופסא מחבר שקבל מתנה. Klipsch s4 - כולם מדברים עליהם בפורומים כאוזניות טובות ומלאות באס אבל מעולם לא שמעתי עליהם לפני זה.. מחיר שאני משיג : 400 שקל לדגם המושקע יותר ( אפשר גם ב350 ) Sennheiser mm70 - נשמעות כמו דור חדש יותר של הCX500 אבל סהכ אני לא באמת משדרג (מצד שני חברה מעולה!) ההתלבטות שלי באמת קשה אני מקווה להשיג …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. פרסמתי נושא הדן בבעייה זו לפני מס' ימים אך לא ניסחתי בצורה מובנת ונכונה את השאלה שלי ולכן גם התשובה לא התאימה למקרה,לכן אפשר למחוק את הנושא הישן במידת הצורך. הנושא הישן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528686.0 הבעייה: יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 עם כרטיס מסך GeForce GT 525M רץ על וינדוס 7 64 ביט,מעודכן לדרייברים החדשים ביותר של nvidia. אני מחבר אותו דרך חיבור HDMI לטלויזיה toshiba 32av700v שהיא 32 אינץ' והרזולוציה שלה כפי שרשום בuser manual היא 1366x768. כאמור כשאני מחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיה,הדרייברים מגדירים את הטלויזיה להיות על 1920x1080 1080p כאשר 1920x1080 מוגדרת בדרייברים כ"רזולוציה הטבעית" של הטלויזיה שזה לא הגיוני כי הטלויזיה היא: א)HD …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קודם כל, אם כדאי אני מוכן להשקיע יותר.. אז ככה, אני מחפש אוזניות איכותיות, מהסוג הקטן ז"א בלי הקשת, מופרדות.. חשוב לי גם שהן יהיו טובות לריצות, שלא יפלו במהלך הריצה. איכות הצליל אבל חשובה יותר מהכל. אני מחפש משהו באמת איכותי יש המלצות? נ.ב - איזה סגנונות ? אני שומע הכל מהכל, אומנם פחות מזרחי אם זה משנה...... תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by evy,

צריך עזרה בשתי בעיות: 1)כאשר אני מחבר מקרופון למחשב,יש עיכוב של כחצי שניה בן מה שאני אומר למה שמושמע ברמקולים,איך אני מוריד או מקטין את העיכוב הזה? 2)בחיבור המיקרופון לקריוקי די וי די של pioneer dv-2022k ,קיימים רעשי רקע כאלה מעצבנים,ניתן אולי לבטל אותם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לקנות 2 טלוויזיות 42' במחיר של 2500 ש"ח כל אחת. [list type=decimal] [*]האם כדאי פלזמה או LCD? [*]האם יש המלצה לדגם במחיר הזה? [*]מה כדאי לבדוק כשקונים טלוויזיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום לכם, אני מחפש פתרון הגברה להורים שלי, לא מזמן קניתי להם טלויזיה LED והסאונד לא משהו. אני מחפש משהו לא יקר, ולא 5 רמקולים. השימוש העיקרי הוא לשמיעת תוכניות, חדשות וסרטים. אם מוזיקה אז בעיקר קלאסית של קול המוסיקה. על מה הייתם ממליצים? אם קיים משהו סביר עד 600-700 ש"ח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  15. Started by tomerdx111,

קניתי אותם אטמול ושומעים חלש ואני לא יודה איך להגדיר אותם למישקים ובאתקני שמה צריך שה ה Realtek Digital Output וה USBpnp יעבדו ביחד והם לא עודים ואני לא שומה כזה טוב מה לעסות ועים אני צריך 2 דריברים לאזניות אצמם וגם לכרטי עזרה בבקשה הסקיפ שלי מי שיכול זה TOMERDX222

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by fers,

אז ככה קניתי אותם לפני 4 חודשים מ tms , אחלה רמקולים. עד שלפתע אתמול לא שומעים כלום.. הקטע שאני לא יודע מה לעשות כי אין אחריות על רמקולים מה יכולה להיות סיבת הבעיה? עוד דבר פעם שהייתי נוגע בקבל הירוק הזה שמתחבר למחשב נגיד אז היה נשמע רעש מהרמקולים כאלו של חריקה וזה היה כאילו נורמאלי עכשיו כשאני נוגע בחיבור אין שום רעש אז אני לא יודע אולי זה הבעיה ברמקולים והם הלכו קפוט או שזה אולי בעיה בחיבור.[אני מתכוון לקבל שמחובר ביחד לאדום לבן שמתחברים לבאס וירוק למחשב]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש המלצה לאוזניה נורמלית ונוחה, וגם לא יקרה.. שפשוט אני יוכל להשתמש בה גם בפלאפון ובגם במחשב. אני משתמש במחשב נייח, ככה שאשמח גם לדעת כמה יעלה לי מתאם בלוטוס למחשב. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  18. דגם הטלויזיה 47LW450Y של LG. כרגע ברשותי מספר סרטים כגון אוואטר 3D, רובוטריקים 3D והרולד וקומר 3D. עם הטלויזיה הגיעו 9 זוגות משקפיים לצפיה ב-3D. הבעיה היא שכל סרט שאני מנסה לנגן לא מוצג כראוי בצפיה עם המשקפיים, או שאני רואה בצורה לא ברורה לחלוטין, שבא רואים בכל עין תמונה אחרת אבל בנוסף גם דמויות כפולות ובלאגן שלם, או שרואים 3D אבל עם "הילה" אדמומית נוספת של הדמויות וכ', מה שלא אמור לקרות בזמן לבישת המשקפיים מן הסתם אלא רק ללא המשקפיים כמובן. ניסיתי לשחק עם שלל אפשרויות התלת מימד שישנן בטלויזיה בזמן ניגון הסרט, בשום אופציה לא רואים כראוי.. ניסיתי גם לצפות בתכני 3D ביוטיוב וכ' ללא כל הצלחה. אני לא מבין בזה כלום אשמח אם מישהו יאיר את עיניי בעניין. תודה מראש!

• 28 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. יש לי טלויזיה 32 אינץ toshiba regza 32av700 שתומכת ברזולוציה 1366x768,כשאני מחבר את המחשב לטויזיה דרך חיבור HDMI אז אוטומטית מוגדר בדרייברים של הכרטיס מסך רזולוציה של 1920x1080 1080p,כפי שציינתי הטלויזיה שלי תומכת עד רזולוציה 1366x768 ונדמה לי שגם עד 1080i או 720p איך יכול להיות שהיא מסוגלת לעבוד על 1920x1080 1080p,האם עליי בכל זאת לבחור ברזולוציה 1366x768 עם720p או 1080i? פעם בהרבה זמן קורה שכשהמחשב מחובר לטלויזיה המסך נהייה שחור לשנייה וחוזר,זה קשור אולי לחוסר תאימות בין ההגדרות של 1920x1080 1080p לבין התמיכה של הטלויזיה של 1366x768 עד 1080i? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by THE_LORD,

שלום לכולם, יש לי מערכת רמקולים למחשב של microlab ב 5.1 ערוצים מחובר דרך כרטיס קול מובנה של לוח אם ASUS P5B DELUXE כל מה שאני מנגן ותומך ב 5.1 אני שומע והכל בסדר אני רוצה לשומע קבצים שלא תומכים ב5.1 בכל הערוצים מה שנקרא EXPAND CENTER TO REAR לדוגמה לשומע דרך יוטוב בכל הערוצים או סתם קובץ MP3 , סרט שלא תומך ב AC3 יש דרך לעשות את זה מבחינת תוכנה? או רק דרך חומרה שאני אצטרך לקנות כרטיס קול שעושה את כל זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני משדר ב16:9 בערך 73 אינטש, האם זה בסדר שהמסך הקרנה יהיה ביחס אחר 4:3 האם זה מפריע \לא משנה ? ואם אני יקח מסך הקרנה שהוא יותר גדול ב 10-20 אינטש (אוליי בעתיד גודל הקרנה יגדל) זה משנה\ לא מומלץ\ לא מורגש?? אשמח לדעת מנסיונכם האישי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, אני מחפש טלוויזיה חדשה לחדר, כרגע יש לי 32. אני מחפש 42. ראיתי 2 דגמים שלדעתי היו ממש טובים: samsung ua40d6000 panasonic e30 שתיהן היו מעולות, אבל נראה לי שd6000 הראתה איכות קצת יותר טובה, ועיצוב יותר יפה. אבל בכל זאת, זאת הייתה תצוגה בחנות שהיא לא הכי אובייקטבית (הזווית שהטלוויזיה ממוקמת בה, אחת הייתה מול האורות אחת לא, כיול, המפצל שמשתמשים בו). הטלוויזיה תחובר באופן קבוע למחשב, משחקים, סרטים ועוד. אין לי שימוש בתלת מימד או בכל שאר הפונקציות של דפדפן, dlna וכד'... אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by geniaXP,

יש לי חדר בגודל 10.5 מ"ר. עכשיו אני משתמש בזוג רמקולים פשוטים(מהסוג שעולה 80~ שקל). הייתי רוצה לקנות רמקולים טובים שישמשו אותי בעיקר במשחקים ומוזיקה. קראתי פה באתר שהX13 ממש טובים, האם הם משתלמים עבורי(יחסית למחיר הגבוה)? יחסית לחדר? כמה גדול יהיה השיפור בשימושים שלי?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה והמשך יום נעים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. הציעו לי את המסך הנ"ל במחיר של 2500 ש"ח, הפרש של כ800 ש"ח מהמחיר ברוב החנויות כחדש. המסך נמצא בשימוש קבוע בחנות כשנה וחצי, לא מצאתי עליו פיקסלים מתים והוא נראה במצב טוב. מתחייבים על אחריות לשנתיים. האם כדאי? ועוד שאלה, המסך מגיע ללא שלט, האם אוכל להסתדר בלעדיו עם השלט האוניברסלי של HOT? שלט חדש מהחברה עולה עוד 170 עד כמה שהבנתי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.