עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Reality,

אהלן חברה ! בשנתיים האחרונות השתמשתי באוזניות XT-HS75MV של חברת Silver line הם נהרסו לפני כשבוע ושהלכתי לחפש בחנויות אוזניות זהות גיליתי לצערי שכבר לא מוכרים אותם. לא רציתי לקנות משהו בלי לדעת שהוא שווה את המחיר ולכן חשבתי לבקש את עזרתכם אני מחפש אוזניות לא מאוד יקרות (40-60 ש"ח) שלא ייהרסו לאחר חודשיים. הצרכים שלי הם משחקים ומוזיקה, לא משהו ברמה מקצועית. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  2. Started by nivz123456,

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר 32 אינץ' חשוב לי מאוד הקטע של האיכות והרזולוציה משום שאני משחק בxbox360 שהרזולוציה שם זה1080P אמרו לי שבטלויזיות בגודל הזה זה לא משנה אם הטלויזיה FULL HD או HD READY האם זה נכון? אני מתכוון ליהיות קרוב לטלויזיה בערך מטר - מטר וחצי שתיים מקסימום (עוד לא החלטתי איפה אשים אותתה) אני צריך בעיקרון 2+חיבורי HDMI ואחד לפחות של ממיר רגיל של הוט שהוא לא HD בעקרון התקציב שלי הוא 1400-1500 שח אך אני מוכן להוסיף עוד 200-300 בשביל איכות המליצו על הטלויזיה LG 32LD460 היא טובה? ובבקשה תביאו לי המלצות לטלויזיות טובות בתקציב הזה לדרישות שלי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by niva401,

חיברתי פעם ראשונה את המחשב לטלויזיה (כבל VGA), שיניתי SOURCE בטלויזיה למחשב אישי, ויש מסך שחור בטלויזיה- מה עוד יש להגדיר ? ( מ"ה WINXP)

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  4. Started by GladiuS,

אני כבר הרבה זמן מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה וסרטים,כרגע יש לי SONY MDRV150(די ישנות,קניתי אותן רק כשיצאו)..אני רוצה משהו שיהיה לי לכמה שנים טובות,התקציב שלי הוא 400 שקל(מוכן להוסיף עוד 50-70 שקל אם זה קריטי) תודה

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  5. שלום , קניתי מערכת RXV671 Yamaha עם רמקולים של BUSS 5.1 ,.. עשיתי את הכיוון האוטומטי של המיקרופון הוא סיים את הכיוון לחצתי SAVE ושמתי סרט .. אבל עדיין לא שומעים משהו ,.. השאלה היא כזאת איזה פונקציה צריך לשים את המגבר בשביל סרט מסויים ? יש כל מיני אופציות כמו דרמה.. סטריו ,.. שני ערוצים ,.. 7 ערוצים ,.. ויש עוד מלא אז על איזה לשים אותו ? או שצריך לעשות כיוון אחר ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי טלויזיה ישנה (תחילת ה90') היום הלכה לעולמה 21 אינץ', תלויה על הקיר מול המיטה. לאחר מדידה מהקיר עצמו לכרית עומד כעל כ2 מטר. אני מעוניינת להצטרף למאה העשרים ואחת. מבקשת אני מכם המלצתכם למסך 24-26 אינץ' כמובן עם USB. בעיקר לצפייה סדרות HD, סרטים- לפעמים באיכות גבוהה, מחיר 1600 שח. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bin,

קודם כל אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב אבל איזה כבל אני צריך ? יש לי גם רמקולים של מחשב microlab solo7c אפשר לחבר אותם לרסיבר ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by gilka,

funny video clip

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. השימוש העיקרי שלהם - האזנה למוזיקה (בעיקר קבצי FLAC) ישירות מהלפטופ. שמעתי על SHURE וסנהייזר שהם טובים, אבל אם יש חברות אחרות מומלצות אני אשמח לשמוע עליהן בתודה מראש

• 49 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. Started by Avivo,

אהלן יש לי רסיבר ותיק יחסית של חברת MARANTZ המצויינת, מדגם SR6200/N1G. כזה- http://www.avland.co.uk/marantz/sr6200/ הוא מקולקל, כל פעם שאני מדליק אותו, הדבר היחיד שאני שומע הוא זימזום מונוטוני אלקטרוני (סטטי?). לא משנה מה אני מחבר, מנתק, מגביר, מנמיך וכו', הזמזום לא מפסיק, ולא שומעים שומדבר אחר. הבעיה היא בוודאות במגבר, כשמחליפים מגבר הרמקולים עובדים יופי... השאלה היא מה הבעיה? (נשרף המגבר? צריך להחליף קבל\כבל\פיוז וכו')? האם אפשר לתקן אותה? איפה אפשר לעשות את זה? (אם כבר נסחפתי בבקשות, אז גם כמה זה יעלה?) והאם אני יכול לעשות את זה לבד? (אני לא מהנדס חשמל- יש לי ידיים "טובות", ואני לא אוהב לרוץ לתקן משהו שאני יכול לעשות לבד...) תודה מראש, אביב

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  11. Started by עילאי בן,

מתלבט בין ד"ר דריי דגם הסולו {בלי הסוללות} לבין SHURE 840 ..... אשמח להארות/הערות ו/או המלצה לדגמים אחרים. צריך לצורך שמיעה בחדר כושר בבית....שומע בעיקר מוסיקה ישראלית וערבית קלאסית {פחות ים תיכוני} תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by ch33,

היי. אני מחפש סט רמקולים 2.1 או אם אפשרי, אפילו מערכת סטריאו טובה בתקציב של 800 ש"ח. חשוב שיהיה סטריאו ולא סראונד, השימוש העיקרי הוא מוזיקה אלקטרונית (באסים חייבים להיות נקיים גם בווליום גבוה, זאת הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את הLogitech X210 שלי) בחדר יחסית קטן. 2 דברים שהם פלוסים גדולים מאוד עבורי - א. אפשרות לחבר אזניות לסט במקום למחשב. ב. שלט. כמובן שמערכת עדיפה אבל אני לא יודע אם יש משהו באמת שווה בטווח המחירים הזה. תודה אגב, בטעות פתחתי נושא זהה בפורום ציוד היקפי, אשמח אם הוא יימחק במידה וזה מפריע.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eviatarp,

אני מחפש אוזניות שמיועדות בעיקר לגיימינג מאוד חשוב לי: שהם יהיו טובות לשמיעת צעדים במשחקי יריות. ושהם יוכלו להחליש את את רעשי הסביבה. אני מתכוון לשמוע איתם גם מוסיקה וסרטים אבל בעיקר למשחקי מחשב. התקציב שלי עומד על 1000 שקל אשמח אם תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. התחדשתי בנגן COWON I9 ואני עכשיו מחפש אוזניות בשבילו. היו לי PX-100 של סנהייזר ומאוד נהניתי עד שאח שלי השתלט עליהם והרס אותם. מה אתם ממליצים שיהיה שדרוג? קראתי פה קצת וראיתי שיש Klipsch image s4a שהם IN EAR. וגם שמעתי על koss portapro דברים טובים למרות שהם נראות לי קצת מכוערות. אין לי העדפה כל כך ברורה אם לקשת או לאין איר מה שיהיה פשוט יותר טוב... ועוד משהו, משתלם להזמין אוזניות ב100$ באינטרנט? כי יש את המס קניה שזה 16% אז לא יודע אם כבר עדיף בארץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. שלום, 1. אם הטלויזיה שלי אינה תומכת בDTS, אם אנגן את הסרט דרך נגן בלוריי הDTS יתמך? כנ"ל לגבי סטרימר 2. איזה בלוריי מומלץ בתקציב של עד 800? מה חשוב לבדוק? 3. האם קיים בלוריי שהוא גם סטרימר? תודה.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by shakedd,

אני חדש באתר ואני ראיתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים ברמקולים ומערכות ושיש פה ביקורות ברמה גבוה ואני רוצה לקנות רמקולים/מערכת רק למוזיקה עד תקציב של 4 אלף אני ישמח עם תביאו לי דגמים ומה כדאי לקנות תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by noam_m,

אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לסלון במקום הסוני CRT המצוינת ששירתה אותנו שנים רבות. המרחק צפייה המקסימלי יהיה 4-5 מטר ולכן אני מעריך שצריך לפחות 50" - תקנו אותי אם אני טועה. הרוב המוחלט של הצפייה תהיה דרך ממיר הוט והתוכן יהיה SD בעיקרו. אין צורך בשום פונקציות מתוחכמות כגון צפייה בקבצי וידאו או חיבור ל USB וכו'. לגבי התקציב, אני לא יודע בדיוק מה המחירים שמתאימים לדרישות שלי. אני רואה הרבה טלויזיות במחירים של עד 5,000 ש"ח וגם דגמים של 15,000 ש"ח. אני מאמין שעד 10,000 ש"ח צריך להספיק, אבל מכיוון שחשוב לנו מוצר אמין עם גב שמסוגל לתת שירות אני אשמח לשמוע גם המלצות במחיר גבוה יותר. בתודה מראש, נעם

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by michael28,

לפי מה שראיתי בינתיים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=764002 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755053 בפועל המחיר עליהם די זה. אשמח לשמוע איזו יותר טובה וכן הצעות נוספות. תודה!

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  19. אהלן! לסלון הפיצי שלי (מרחק צפיה של כ-2.5 מטר) הייתי מעוניין לרכוש טלויזיית 32'' איכותית עם רזולוציית FULLHD, בתקציב של עד 2000 ש"ח. כמו כן, במספר חנויות כבר ניסו להסביר לי שיש הבדל משמעותי באיכות של טלויזיות, אף מאותו הדגם, כשמדובר בארץ ייצור. האם יש אמת בדבר, ואם כן כיצד לזהות? ושאלה אחרונה - היות ועכשיו פסח, האם יש סיכוי למצוא דילים טובים על טלויזיות? איפה כדאי לחפש? תודה רבה מראש, יוג'ין

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by german103,

שמתי עין על Microlab Solo 4c. לדעתי 6c יהיו אוברקיל לחדר 4X3 הז'אנר הוא אלקטרונית - טראנס, אמביאנט. עריכה: Microlab FC330 - יתכן ועדיפה? למרות שזולה יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ycltdycltd,

מישהו יודע אם הזרמה של סאונד דרך bluetooth מורידה את האיכות? כלומר, אם יש לי רסיבר כמו זה http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=508754 ואני מחבר אליו אוזניות, הסאונד יהיה פחות טוב? עוד שאלה שהתלבטתי בה: יש לי פלאפון עם יציאת PL נוראית, אם בהזרמה דרך bloutooth האותות הם דיגטליים(?), זה אומר שאין שום השפעה של חומרת הפלאפון האנלוגית על איכות הצליל, ולכן בחיבור רסיבר אלחוטי איכותי אני אקבל סאונד הרבה יותר טוב מאשר יציאת ה-3.5mm המפוקפקת. האם אני צודק?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אז ככה מסיבות שלא צריך להרחיב עליהן אני צריך מחר לקנות טלוויזיה תלת מימד, גודל אין לי בעיה עם 42" והעלות צריכה להיות עד גג 5,000 ש"ח! כעיקרון הייתי הולך על LG אבל הטלוויזיה תהיה גם מחוברת לאקסבוקס 360 ופלייסטיישן 3 ושמעתי שיש לLG לאג מטורף שהורס את חוויית המשחק. מה אתם אומרים? בינתיים נראה לי שהאופציות הן: Samsung UA40D6400 LED Philips 42PFL7606H LED LG 42LW570Y פליז תעזרו לי, אני מודה מאוד!

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  23. שלום! החלטתי שאני רוצה להשקיע קצת באוזניות הבאות שלי ואני פתוח גם להזמנה מחו"ל. מדובר באוזניות שיתחברו לפלאפון, ניידות, עדיפות ל-on-ear (לא מעוניין בכלל ב-in ear או כפתור למיניהם..) שומע כמעט הכל, אבל בעיקר רוק והרבה דאבסטפ ככה שצריך דגש על הבאס אני לא מבין בנושא ומחפש כיוון, אז תמליצו לפי דעתכם!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by 3pac,

אני מעוניין לקנות את האוזניות Shure SE215. ראיתי שבאייבורי יש את האוזניות במחיר 450 שקל עם שנתיים אחריות, לעומת KSP שמוכרים באותו מחיר עם שנה אחריות. אני יודע שהחנויות האלה לא ממש טובות מבחינת האחריות שלהם במחשבים. לכן אני שואל - כדאי לקנות מאייבורי מוצר כזה מבחינת אמינות? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. התחדשנו ב46" LCD LED 3D של טושיבה לסלון, יש צורך ברסיבר ורמקולים, 5 או 5.1. לטלויזיה עצמה אין יציאות סאונד, לכן הדרישות הן: כניסות: HDMI ברסיבר, 2 או 3 בשביל ממיר HD, מחשב HTPC וXBOX360. חיבורי RCA רגילים או SCART עבור DVD מקליט. יציאות: HDMI. הספק לסלון בגודל סביר, עד עכשיו הייתה שם מערכת מיני סטריאו שהתקלקלו לה הקומפקט והטייפ ושומשה כמגבר לטלויזיה שהייתה לה יציאת סטריאו בRCAים, בכל מקרה ההספק של הסטריאו היוצאת היה 40WRMS X2 כך שסביר שכל דבר יהיה עליה מזה. עוד דבר, אני אנסה למצוא את הדגם של הטלויזיה, אבל יש מצב שיש לה יציאה אופטית, אני לא יודע אם עדיין עובדים עם זה, אבל במקרה שכן, אולי יש רסיבר שיש לו כניסה כזו ואז אפשר לתת לרסיבר רק לטפל בסאונד ולסיים עניין בלי חיבורי …

• 1 תגובה
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.