עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by vincecarter,

אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי למרות שאני לא מחפש מסך מחשב אלא טלויזיה. אני עובר לגור ביחידת דיור ואני זקוק לטלויזיית 32 אינץ לסלון. ( המרחק בין הטיוי לספה יהיה לא יותר מ3 מטרים) מחיפוש בזאפ יש לי 3 אפשרויות: Panasonic Viera THL32C10 במחיר 1860 LG 32LD460 במחיר 1600 Samsung LA32C530 שהוא נראה לי הכי טוב מכיוון שמצאתי בחנות אחת בזאפ שנמכרת ב 1790 ובכל שאר החנויות ב 2500 כלומר היא היקרה מבין ה 3. נראה לי ההבדל במחירים נובע ממשך האחריות. השימוש בטלויזיה יהיה חיבור רגיל לYES וכמובן שאני חייב חיבור לכונן נייד על מנת לצפות בסרטים ( עם כתוביות בעיברית!!!) באיכות גבוהה מבלי לחבר למחשב. בכל מקרה התקציב שלי בסביבות 1800 ולא שקל יותר, אז אם יש דגם של טלויזיה שפספתי שאני אשמח…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by fushu87,

שלום. אחרי 7 שנים של שרות הרמקולים שלי M2600 של creative, נשברו. עכשיו אני מחפש רמקולים חדשים, השמח להמלצות לרמקולים של 2.1, בטווח מחירים 250-350. השמח לדעה על מספר רמקולים שמתי עין עליהם: microlab M-700 FC330 Altec Lansing VS4621 Logitech Z323 Creative Inspire T3130 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by omrik10,

מקווה שזה הפורום המתאים. הורדתי סידרה עם תרגום מובנה בעברית כשהוידאו מסוג MKV, במחשב אני תמיד רואה את התרגום, אבל בטלויזיה מסוג סמסונג לד D5000 כשאני מחבר DOK, בחלק מהפרקים אני רואה תרגום ובחלק לא, מישהו יודע מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by daphne_n,

שלום לכולם, יש ברשותי במחשב בחדר שינה רמקולים לוג'יטק X540 , אני מרוצה מאוד מהם, אני מתה עליהם! אני רוצה לקנות אותו סט 5.1 למחשב טלויזיה בסלון. הייתי רוצה לקנות את ה540 אך לוג'יטק המפגרים הוציאו את הדגם מהשוק וכרגע יש רק את הדגם המחליף שלו Z506, שגם קיבל ביקורות רעות גם ללא שלט (לסאבוופר ולסאוונד) והכי גרוע לא ניתן לתליה על הקיר. הרעיון הוא לתלות את כל הארבע על הקיר. לצערי אני לא מוצאת משהו טוב יותר מהלוג'יטק 540, מיקרו לאב אני לא מוצאת ביקורת אחת באנגלית באינטרנט. קרייטיב והחיבורים שלהם שיהיו בריאים - לא ראיתי צורת חיבור כל כך גרועה כמו שלהם. אשמח לשמוע מכם על המלצות ל5.1, במידה ואצטרך כרטיס קול יש לי כבר Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-e כך שבמידה ובאמת אצטרך, אוכל להעבי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hell,

שלום לחברי הפורום הנכבדים! באתי ליעוץ בסוגיה מעניינת, בדיוק עברתי חדר ומעוניין ליצור לי פינה ל"שקט הנפשי שלי". אני מתכן לקנות טלויזית LCD37-42 לתליה על הקיר שמיועדת לחיבור ללפטופ הקיים בHDMI שיחליף את המסך ברב הזמן, בשל בעית מקום צריך להסתפק ב5.1 לויינים לתליה על הקירות ללא רסיבר השאלה העיקרית היא האם חיבור המחשב בHDMI לLCD+חיבור 5.1 כלשהם לLCD, ידעו לשדר הפרדת צליל תקינה?(שלא ישמע כמו סטריאו רגיל) ועד כמה הגיוני יהיה לשמוע ככה מוסיקה? חשבתי על LD550 של LG בתוספת משהו כמו SAMSUNG HTC350 כי אין תקציב לרסיבר, כללי: מרחק צפיה2.5-3 מטר תיקרה גבוה יחסית כ5 מטר שימוש עיקרי סדרות ANIME(מישהו יודע אם הן מקודדות ל5.1?)+סרטים פה ושם( כניראה סופסוף מצדיק 1080)מוסיקה+גלישה והצגת אתרי…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחפש עכשו רמקולים חדשים ואין לי יותר מידי זמן לחפש חנויות ולשמוע 20 דגמים... חשבתי על הקריאיטיב T40, אבל אני כבר הרבה זמן לא בדקתי מה יש בשוק והT40 קצת מעל לתיקרה שאני מקציב לעצמי... יש הצעות נוספות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני רוצה לקנות רכיב סאונד שישמש כרמקולים ללפטופ שלי וגם כמערכת לשמוע איתה מוזיקה (אני לא משתמש בדיסקים או משהו, אז כנראה שהinput הוא רק usb או aux). חשבתי בגדול פשוט על 2 רמקולים עם סאב (ואז אין usb, אבל ניחא). השאלה היא איזה מומלצים במחירים האלה. התקציב שלי לא גבוה, אני רוצה משהו זול יחסית (עד 300 ש"ח). תודה (:

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by zabal12,

שלום נדפק לי הכרטיס קול במחשב ואני מחפש כרטיס קול חדש מישהו מכיר משהו מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by Demp,

שלום, אני צריך המלצה למגבר אוזניות שיוכל להתמודד עם האוזניות שלי AKG 240 DF, הן 2x600ohms הן מחוברות למחשב בכניסה 3.5 רגילה. המקסימום שאני מוכן להוציא הוא בערך 150 דולר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, הבנתי שכדי להנות מאוזניות SYBERIA2 צריך כרטיס קול 5.1. איך אני מזהה אם יש לי כזה במחשב ? תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. אוקיי הסטאפ הנוכחי שלי: מקור - כרטיס קול Xonar DX, יש לו יציאת אנלוגית וגם דיגיטלית. פלט - מהיציאה האנלוגית דרך מערכת סטריאו ישנה אבל שאני מאוד אוהב LG FFH-2020 אל זוג רמקולים סבירים של 6 אוהם, ובעיקר לאוזניות Shure SRH 840 דרך חיבור 6.35mm שיש במערכת. חיבור ה6.35 כנראה מעיד על כך שיש למערכת מגבר אוזניות סביר (השערה טיפשית ולא מלומדת, אני יודע) - אבל אני לא יודע עד כמה טוב המערכת יודעת להניע את האוזניות הללו. הגיע לרשותי רסיבר JVC RX-889P שאני לא בטוח מה מצבו / תקינותו. מצ"ב תמונת פנים וגב של המכשיר. לרסיבר הזה ממולץ לחבר רמקולי פרונט בעלי עכבה של 8 אוהם לכל הפחות, כך שאת הרמקולים הנוכחיים של המערכת לא כדאי לחבר אליו ישירות. אין לי רמקולים אחרים כרגע, אולם אוליי בעתיד (הל…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Or23Ta,

שלום לכולם אני חדש כאן.. אני מתכנן לקנות את הרמוקלים Z906 וכדי לנצל אותם כמו שצריך אז גם כרטיס קול (לסרטים, מוזיקה ומשחקים). אוקיי אז אחרי הרבה מאוד סקירות והשוואות אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות ואם אני צריך בכלל, כי יש לי על הלוח אם את כל החיבורים חוץ מה - RCA שלדעתי מאוד נחוץ בשביל. האחת הדילמות הם Asus או Creative רציתי בהתחלה מאוד את ה Asus Xonar HDAV1.3 אבל ראיתי שהוא לא תומך בגימינג מוד לכרטיס מסך שלא של Asus (למרות שזה לא נראה לי כזה ביג דיל) ואופציה שניה זה Creative X-Fi titanium HD אבל אין לו חיבור HDMI . האם חיבור RCA בלבד יספק את כל הדרישות שלי? כי אם כן אני יכול לקחת Essence STX ועד כמה הרסיבר הכרחי? הרי אחרי הכל יש לי חדר קטן..קצת מוגזם יהיה לה…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by 1GR,

ברשותי מערכת SANSUI STEREO RECEIVER R-550 אשר התצוגה הדיגיטאלית שלה פסקה מלפעול המערכת משנת 1990 מחפש מעבדה/טכנאי שיודעים לאבחן ולתקן מכשיר זה (רצוי בעלות סבירה) אשמח להמלצות

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלום, אני קונה מחשב חדש, ואני מעוניין להצטייד בheadset חדש. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אך גם למוזיקה. העדפה לחיבור 3.5 מ"מ. אבל גם USB מתקבל. חייב לכלול מיקרופון. תקציב עד 500~ ש"ח. עדיף פחות תודה רבה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by edenbd,

שלום, הרמקולים שלי די שבקו חיים ואני מתעניין ברכישה של רמקולים חדשים. התקציב הוא 300 שקל עם מקסימום חריגה של 50-100 שקל. מעדיף 2.1 אבל 5.1 גם בא בחשבון. ואם אפשר מחנויות מירושלים והסביבה (אייבורי KPS) תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. האם יש למישהו נסיון עם שלטים אלו? יש לי כבר כמה שנים את ה 525 (390 ש"ח) שעשה עבודה נאמנה אבל כבר די מתפרק. האם לקנות עוד אחד כזה חדש או שיש הצדקה לשדרג לharmony one בתוספת של בערך 500 ש"ח? מבחינת פונקיונליות ושימוש יומיומי האם יש הבדל משמעותי בין שניהם? ישנה עוד אופציה ב570 ש"ח בערך של 895 harmony לא מעניין אותי מסך צבעוני וכו. אני רוצה פעולה טובה של השלט.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by chelsky26,

שלום. אני אחד שלא כל כך מבין בטלויזיה ומערכות קולנוע ביתי, ככה שבאתי לפה להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת יותר ממני, אשמח לקבל עזרה. יש לי סלון לא גדול במיוחד, 5.5 מטר על 4 מטר. קודם כל טווח המחירים שאני מחפש זה עד 2600 ש"ח. מרחק העין מהטלויזיה יהיה בערך 2-25 מטר, אני חשבתי יותר על הטלויזיה 42 אינץ' אבל המליצו לי שזה מרחק קצר ועדיף 40, מה אתם אומרים? אני מבין שבטווח המחירים הזה אני לא יקבל טלויזיה הכי טובה שיש, אבל הייתי רוצה לבחור את הכי טובה בטווח המחירים הזה. איזה חברה הכי איכותית בטווח המחירים הזה? מצאתי כמה שחשבתי עליהן מה אתם אומרים? lg 42ld460- עולה 2420 lg 42lk450 - עולה 2500 lg 42ld550 - עולה 2800 קצת חורג האם הוא שווה את החריגה? lg 42ld450- עולה 2450 samsung 40c530-…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. חיברתי את הממיר של הוט למערכת (z-5500), ולטלוויזיה (ua40d6000), ומשום מה הקול והווידאיו לא מסונכרנים. אני חושב שהקול בא באיחור, ראיתי שיש אפשרות בהגדרות של הממיר לעשות דילאי לקול, אבל אין אפשרות לתמונה. כשאני שומע מהטלוויזיה הכל נשמע בסדר גמור. מה לדעתכם אפשר לעשות? אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by fungiman,

במסגרת מתקפת השדרוג האחרונה של מערכת הסטריאו שלי, החלטתי לשפר את המקור. אחרי מחקר מעמיק החלטתי לרכוש כרטיס קול פנימי דווקא, את ה-essence STX של חברת אסוס שגם כולל בתוכו מגבר אוזניות שנחשב לאיכותי למדי. לפני מס' ימים, שדרגתי גם את האוזניות. עד כה השתמשתי בעיקר בגראדו SR80 הישנות שלי, אוזניות שפעם (לפני 8 שנים) נחשבו ל-value for money מעולה. האוזניות הוותיקות עדיין מעולות ונשמעו נהדר עם כרטיס הקול החדש, אולם הרגשתי שאני מפספס המון פירוט במיוחד בתחום המיד והטרבל החשובים לי. החלטתי לפנק את עצמי באוזניות חדשות ואחרי חרישה בפורומים השונים בארץ ובחו"ל הפור נפל על ה-SRH940, שכאוזניות סגורות גם מאפשרות לי לנוח עם מוזיקה אחרי שאני חוזר מעבודת לילה וכן לאוזניות אימון קלידים לילד. …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  20. למשל sharpness - על כמה?noise reduction - מכוון אצלי על OFF אבל יש אפשרות ל - HIGH \ MEDIUM \ LOW mpeg noise reduction - אותם מצבים על מה לכוון אותם? יש בשלט אפשרות בשם theatre שמתי שאני לוחץ עליה זה עושה את המסך בצבע כהה ושאני עושה OFF חוזר להיות רגיל\בהיר יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה שמכוונת אצלי על CINEMA שזה 5.1 ערוצים , קיצר איך לכוון אותה?

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by shakedd,

ברצוני לקנות את ה MICROLAB SOLO7C לאחר הרבה ביקורות ששמעתי אליהם ותגובות האנשים שמשבחים את הרמקולים האלה ובחלק מהביקורות ראיתי שאנשים כותבים שמומלץ כרטיס קול ואני רוצה לדעת עם זה משהוא שבאמת יכול להשפיע על רמקולים שעולים פחות מאלף אני לא מבין בזה כול כך אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול עובד טוב איתם אם אפשר שיהיה עוד חיבור לעוד רמקול תודה רבה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by omer323,

שלום! עוד כחודש וחצי אני עובר דירה ועכשיו לדעתי זה הזמן המתאים להתחיל להתעסק בנושא הקולנוע הביתי אז 2 דברים אני צריך: -טלוויזיה: 42' , שתהיה FULL-HD כמובן, חשוב לי שתהיה דקה בגלל בעיות לוגיסטיות לכן אני חושב שאני צריך LED ולא LCD לא רוצה שום פיצ'רים טיפשים שמוכרים היום בטלוויזיות ומייקרות אותן. כל מה שאני צריך זה חיבור לHDMI ותו לא! (היא תעבוד עם סטרימר...) -מערכת סראונד(+מגבר מן הסתם) 5.1 כמובן, רמקולים קטנים שיהיו תלויים על הקיר שלא תופסים הרבה "נוכחות". חשוב שלמגבר תהיה יציאה אופטית, כי יש לי Xtreamer SideWinder 1 ואין לו קואקסלי חשוב שהכל יהיו מוצרים שמחזיקים שנים, אני לא מתכוון להחליף בשנים הקרובות כמובן שאני מעדיף בכל המוצרים כמה שיותר זול! חשוב לי שיהיה …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by Neus,

הצלחתי לקבל פלט HDMI ואני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב על מסך הLCD, הבעיה שלי היא עם הסאונד! ברגע שאני נמצא על MODE הAVI, אני רואה את תצוגת הפלט של הממיר, אך הסאונד-הוא מגיע בכלל מהמחשב. כשאני בMODE HDMI, אני כן רואה את התצוגה של המחשב במסך הLCD, אך אין סאונד מהמחשב. מה אפשר לעשות בעניין?!.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  24. יש לי סאב וופר של bose ובכניסה של המגבר יש לי כניסה של RCA אבל בכניסה של הסאב אין לי RCA בכלל יש לי כניסות של הכבלים של הרמקולים IN ו OUT תמונה http://www.up2me.co.il/images/56768249.jpg

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Reality,

אהלן חברה ! בשנתיים האחרונות השתמשתי באוזניות XT-HS75MV של חברת Silver line הם נהרסו לפני כשבוע ושהלכתי לחפש בחנויות אוזניות זהות גיליתי לצערי שכבר לא מוכרים אותם. לא רציתי לקנות משהו בלי לדעת שהוא שווה את המחיר ולכן חשבתי לבקש את עזרתכם אני מחפש אוזניות לא מאוד יקרות (40-60 ש"ח) שלא ייהרסו לאחר חודשיים. הצרכים שלי הם משחקים ומוזיקה, לא משהו ברמה מקצועית. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים