אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי הגעתי להחלטה אני קונה או את לוגיטק Z5500 או את המגה וורקס 550 של קריאטיב איזה ייתרונות יש למערכת של לוגיטק על קריאטיב חוץ מהכניסות הדיגיטליות שלה והשלט הרחוק... האם הייתרונות הללו מצדיקים הפרש של 600 שקל במחיר? עד כמה משמעותי זה בעצם הכניסות הדיגטליות הללו...האם יש הבדל ממשי בשמע?
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס קול של אסוס Asus Xonar D2X 7.1 PCIe Sound Card 1. למה לא מצויין שיש לכרטיס SPIDF אופטי ? זה הרי כרטיס חדש ויקר , אני מאמין שצריך להיות יציאת אופטית ? 2. האם הכרטיס טוב ? אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. נכון להרגע ציוד האודיו שלי הוא הנייד שלי עם כרטיס המובנה שלו (נייד E6400 של דל, כרטיס IDT 92XXX), הנייח עם הכרטיס המובנה בלוח (הלוח הוא P5Q PRO TURBO הכרטיס הוא VIA VT1708S), נגן נייד SANSA CLIP, אוזניות ניידות KSC75 תוצרת KOSS, אוזניות "נייחות" HD280 PRO תוצרת SENNHEISER, מגבר אוזניות CMOY (נבנה ע"י BSG) ו FIIO E5. אני רוצה שדרוג עבור מוזיקה (כמובן שאני משחק וקואה סרטים וכאלה, אבל האודיו הרבה יותר חשוב לי במוזיקה) כאשר רוב הזמן אני מנגן מוזיקה ע"י הנייד. היות והאוזניות ה"רציניות" יותר (HD280) הן לא רעות עד כמה שידוע לי ולא ממש מנוצלות ע"י הציוד שיש לי... חשבתי אולי להתחיל את השדרוג ע"י קניית מגבר אוזניות נחמד שידחוף את ה 280? הקוס רוב הזמן מחוברות לסאנסה ונשמעות…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדיסקים נשרטים כל כך מהר. לפני חודש צרבתי את כל הדיסקים שלי מחדש, וכבר הם הספיקו להישרט, והדיסקמן מתחיל לגהק כשהוא מנגן חלק מהשירים. ואני שומר עליהם באופן הכי קפדני שיכול להיות, שם כל דיסק באריזה משלו... עכשיו אני צריך לצרוב את הדיסקים עוד פעם! :pissed: יכול להיות שהדיסקמן הוא זה שגורם לדיסקים להשרט? יש לי אחד די טוב, Sony DNE509 או שאולי הדיסקים שאני משתמש בהם מעאפנים? אני צורב על הLG שמוכרים בזול ובכמויות... סתם רוצה לראות אם אני היחיד שסובל מזה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת המערכת http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=13086
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
קראתי איזה 200 תראדים בין "אני פוץ" ו"אני נהר" אבל הבעיה שהם יקרים... ואני לא רוצה להוציא יותר מ 250+מישלוח =(300$ גג) השאלות שלי 1. האם אמור לצאת איזה נגן מעניין ששווה לחכות לו? הבנתי שיש איזה דור חדש לקרמה ... עוד משהו מעניין ששווה לחכות לו? 2. מה באמת עדיף ה karma או ה Zen touch שנייהם עולים באיזור ה 225$ 3. והאם יש איזה אתר שאני יכול למצוא את ה ihp120 ב איזור ה 240-250 דולר? נגן יהיה לי כנראה מתנה ליום הולדת אז הייתי רוצה לדעת עם לקנות את זה עכשיו (אוקטובר) או לחכות קצת עד שיצא משהו מעניין ? תודה לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך רמקולים 2.1 למחשב משפחה...ככה שזה לא צריך להיות משהו מדהים אבל שיהיה נורמלי... אין לי ממש תקציב אבל שלא יהיה מופרע...אם זה יוצר בעיה שאין תקציב מוגדר אני יגדיר... שיהיה רק מפנדה כי משם אני יקנה... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי את Yamaha YST-MS50 System ,והם נהרסו לא מזמן. אני מחפש תחליף הולם לערכה הזו ,שהיתה אחת הטובות שראיתי עד 1000שייח , באותה תקופה בה הם נמכרו. המערכת של הרמן קרדון ,לפי מה שקראתי וראיתי היא כנראה הקנייה הכי טובה והכי זולה שיכולה לשמש תחליף לימהה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מאלה שמכירים את המערכת הנ"ל ויכולים לתת לי הסבר או השוואה בינה לבין הימהה (אני מחפש רמקולים שיהיו לפחות ברמה של הימהה),או לייעץ לי משהו אחר שיכול להיות שווה יותר מההרמן קרדון בטווח מחירים עד 1000 שייח . יש כמה ערכות שאני כבר יורד מהם אוטומטית כמו הZ-2300 והאנקאונטר של JBL ,אז חוץ מהם בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה נכון שאם חוסמים את החור של האויר מאחורי הרמקול, בהנחה שכל שאר הרמקול אטום לגמרי, זה ישפר את איכות הצלילי. כי ברגע שהאויר לא יוצא החוצה נוצא לחץ של אויר כל פעם שהרמקול זז קדימה ואחורה (לחץ של דחיסה לחץ של שאיבה לחץ של דחיסה לחץ...) הלחץ משמש כקפיץ שתמיד מחזיר את הרמקול למקומו המקורי באמצע וכך נוצר צליל מדויק יותר, אבל כתוצא מכך הרמקול צריך הגברה חזקה יותר כדאי להזיז את הרכיבים ( בגלל הלחץ) ולכן הווליום ירד. דבר נוסף שזה עושה זה מנטרל את הצליל הנוסף שהרמקול יוצר, כשהוא זז קדימה הוא "מעיף" סאונד קדימה וכשהוא זז אחורה הוא "מעיף" סאונד אחורה, כשהרמקול אטום לכניסה ויציאה של אוויר הוא לא יכל "להעיף" סאונד לאחור ואז נוצר רק צליל אחד ולא שנים, ואני מניח שזה יותר טוב. נשמע לי מא…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חלופה ל2.1 ישן של logitech שהתחיל לזמזם. השימוש: סרטים, סרטונים, משחקים, מוזיקה. החלופות המובילות בינתיים: microlab x13 http://www.skypc.co.il/pl_product~X13~11~0.htm microlab x16 http://www.tms.co.il/product/8534 הבעיה שלא יצא לי לשמוע אותם ואני מסתמך על ביקורות בלבד... יש הבדל מהותי ביניהם, מבחינת איכות הסאונד? איך הם בהשוואה לסדרה של fc330/fc530 (שגם די מככבים מבחינת המלצות) http://www.tms.co.il/product/5594 ממה שיצא לי לשמוע עד עכשיו: jbl creature 3 - לא התלהבתי בכלל harman cardon sticks 3 - גם לא הרשים יותר מדי, ביחס למחיר ולכל ההייפ שמסביב דווקא logitech (לא זוכר אם זה היה z323 או z523) היה די חביב
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התחבטויות רבות בין H10 ל-Ipod Mini ול- Rio Carbon הוחלט על קניית הH10. (אלא אם מישהו ממכם יאיר את עיניי) וזאת מכיוון שהוא נראה מאוד נחמד וידידותי מבחינת תפריטים, הוא קטן ונוח לכל כיס, יש לו רדיו (הוא מיועד לחייל ככה שזה דיי חשוב להתעדכן ולהנות גם מהרדיו), הבטריה שלו ניתנת להחלפה (מה שאומר שאם היא נגמרת או מתיישנת לא צריך לזרוק את המכשיר), הוא צבעוני ותומך הצגת תמונות (חלק חשוב בחייו של חייל קרבי) ובנוסף הוא תומך בעברית. לגבי העברית: אני מעוניין לשמוע מאנשים שהם בעלי המכשיר איך העברית? האם עדיין צריך לשנות את שם השיר ולהפוך אותו? במה מתבטאת התמיכה בעברית? האם גם ניתן לקרוא מסמכים בעברית? יש לי אפשרות לקנות את הנגן בצרפת ממש מחר...האם מישהו מכיר חנות טובה בפר…
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אחים שלי, תמליצו לי על רמקולים למחשב בסביבות 500-600 שח.. עכשיו אני לא יודע מה לבחו, 2.1 4.1 5.1? תעזרו לי.. הרמקולים הם לסרטים מוזיקה ומשחקים. תודה!
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
גם כשקניתי מיקרון איכותי יחסית (לא של מחשב, אלה של מחשב ממש לא טובים) ביותר מ100 ש"ח עדיין שמקליטים, לדוגמה ברשמקול, ההקלטה תמיד עם רעשי רקע. זה לא משהו במיקרופון כי כשמחבריםאותו למערכת ואומרים משהו שומעים חלק וטוב. זה נראה לי קשור לכרטיסי הקול הביתיים שאיכותם נמוכה... בקיצר, יש איזה תוכנה או סט מיקרופון מסויים שמסנן רעשי רקע? משהו שמסנן רעשי רקע.
-
- 12 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי DVD אם רסיבר ביחד כאילו מחובר ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כבל מהמחשב לDVD לכניסה AUX האם זה ניתן ויעבוד? צד אחד מתחבר כאילו במקום הרמקולים של המחשב ואז הכבל מתפצל לשניים ל אדום ולבן לAUX! תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממממ אני מעוניין לקנות נגן MP3 של כ20 גיגה ומעלה , לפי מה שהבנתי יש לי תזן האיפוד והIRIVER , אין לי מושג בהבדלים בנייהם או מה עדיף .. התקציב הוא עד 2000 שח (כמה שפחות עדיף כמובן ) ... הדברים שהכי חשובים לי זה ממשק נוח וקל , יכולת סנכרון קלה , והכי חשוב חיי סוללה. כמו כן אם אפשר להוסיף לתקציב איזה זוג אוזניות איכותיות או עזרים שימושיים אחרים שאני לא מכיר :> אל תגידו רק מה יותר טוב , תנו נימוק למה בחרתם כך וכך אחרת זה לא יעזור בשיקול הסופי .. תודה מראש נדב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום לשאול או פורום מצלמות דיגיטליות....אז אם זה לא המקום לשאול מצטער אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1500שח +- שתהיה תואמת לנגן אמפי3 שלי iriver h320 תאמינו או לא אבל זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי חחחח אז אני מחפש מצלמה פשוטה ככה לצילומים משפחתים לטיולים וכאלה אשמח לתגובות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי את האוזניות שהזמנתי. אז ככה: מדובר בAKG K324 שהוזמנו מאיביי ב3.7 ב18$ כולל ביטוח משלוח (משלוח בחינם). האוזניות עולות 200 ש"ח בזאפ. שמעתי את הדגם AKG K315 או דגם דומה שהיו לא משהו בכלל. לאחותי יש K312P שהן עוד פחות טובות (מן הסתם). שמעתי גם סנהייזר CX300 שלא אהבתי והימרתי על הדגם הזה. דבר ראשון איכות סאונד: מכל מה ששמעתי עד היום מin-ear אלה הכי טובות (לא שמעתי כ"כ הרבה איכותיות אבל בכל זאת כל מיני). הצליל מפורט, שמעתי צלילים בשירים שלא ידעתי שהיו קיימים בהם. הבאס יורד מספיק נמוך ולא נמרח/ נחתך כמו בכל דגם אחר ששמעתי. לא מכיר אוזניות טובות יותר במחיר הזה כפי שנקנה מאיביי ולא חושב שבכלל קיים דגם יותר טוב למחיר. תכולת אריזה: 3 מתאמי סילי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם חושבים? אולי יש מצב שהטלויזיות 3D יעשו זאת גם בארץ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Hi everyone, i encountered a problem with my ipod. The iPod itself works just fine, its the lack of information on apple website. I recently placed an order for a pair of soundmagic pl 50 in ear headphones, the headphones have the internal resistance of about 55ohm, now from what i understand this is not a small value. Now logic will dictate that such a small device as an ipod shuffle wont have a high amplification and as we have seen over the years apple makes their money from making small and good looking devices and not on performance. So my question is, is there a way to know what is the amplification per channel on that little device? "L]mW + [R]mW]" . Cheers Roma…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לקנות סט אוזניות סראונד 5.1 למחשב לצורכי משחקים ומוסיקה (אפשר גם סרטים אבל זה לא הכי חשוב) , עכשיו אין בעיה אם יש מוצר שזמין רק בארהב כי יש לי אפשרות שחבר יביא לי . עכשיו אני רוצה משהו עד 100 דולר , כמובן שאם יש משהו שהוא מספיק איכותי אני מעדיף בפחות . אני מתלבט בין האוזניות הבאות אך פתוח להצעות : -Speed Link Medusa 5.1 Headset -OK800 5.1 Headset -Tritton Audio Thunder 5.1 Gaming Headset -Zalman ZM-RS6F 5.1 Real Surround Sound Headphones -Ear Force AXT Ultimate Gaming Headset -Trust Headset 751B 5.1 Headset 5.1 Surround כמו שאמרתי אני פתוח להצעות ורוצה משהו טוב... **האוזניות האלה מחליפות לי רמקולים באופן קבוע , אני שומע רק באוזניות !** אל תציעו לי אוז…
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מערכת Sony MHC-RG60 4 רמקולים קדמיים - 13 ס"מ סאב וופר 13 ס"מ וופר 5 ס"מ טוויטר אחורים - 5 ס"מ full range הבעיה שלי שהרמקולים האחוריים ממש חלשים אני בכלל אל שומע אותם רק שאני מצמיד את האוזן ממש אפשר לשמוע שהם עובדים בכלל יש איזה מגבר או משהו שאפשר לחבר להם למישהו יש ידע בנושא או יכול להפנות אותי למישהו שמבין כי זה ממש מרגיז עריכה: תיקון טעות האחוריים הם 8 ס"מ Full Range
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי את הטלוויזיה הנל...ויש לי בעיה...אין לה חיבור SCART ולכן הדרך היחידה שלי לחבר אותה ללמיר יס היא רק דרך הכבל עם ה3 צבעים צהוב אדום ולבן...עכשיו אם אני רוצה לחבר די וי די...דרך איזה חיבור אני כבר יכול לחבר אותו? אם לא סקארט וה-RCA כי הוא כבר תפוס..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שמעוניין הוספתי גם לגירסה האחרונה 1.65 עברית מי שמעוניין שיצור איתי קשר...
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-