אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי חברים , אני מחפש המלצה לסט של רמקולים של 5.1 איכותיים שיעבדו עם כרטיס קול מובנה של GIGABYTE DS3L . אני רק רוצה שתהיה לי אפשרות לתלות אותם מאחורה וזהו. איכות חשובה ואמינות חוץ מזה תתפרעו ואם צריך להעלות את התקציב טיפה אז דברו איתי אחיי היקרים ותודה עדכון: משהו שמע על הרמקולים האלה? http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& ראיתי שיש עלייהם שלוש המלצות מפחידות בזאפ והם נראים רעים ביותר... מה אתם אומרים?1
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב (מפרט בצד) שאשמח לחבר לטלויזית הHD החדשה שלי... רשום לי כמובן שהכרטיס מסך שלי תומך בHD רק שלא קיבלתי איתו שום כבל מיוחד כדי לחבר. לכרטיס מסך יש DVI VGA S-VIDEO וקיבלתי איתו רק כבל S-VIDEO.. שאני מאמין שהוא לא מתאים כדי לשדר HD, איזה כבל אני צריך לקנות כדי לשדר דרך הכרטיס מסך HD? ומאיפה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החתול לא חיבב את הרמקולים והוריד את הבד מהרמקולים שלי. הרמקולים הינם קנטור של אפוג'י, דיברתי עם מספר מקומות אבל הם אמרו שהם לא עושים את התיקון אלא ללכת לרפד. השאלה איזה בד לקנות שיתאים והאם יש המלצה למקום ספציפי. תודה מראש, אור
-
- 12 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אני צריך לקבל גיטרה חדשה בקרוב אבל אני רוצה להבין כמה דברים לפני... אמרו לי שכדאי להחליף לה פיקאפים,הבנתי בכללי מה זה אבל לא הבנתי בדיוק מה זה וכמה כאלא צריך להחליף? מה זה גשר צף? אמ... נראה לי שזהו.. אם יהיו עוד שאלות אני יערוך... תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות שניתן להשיג בארץ שיוכלו להוות תחרות לSUPER FI 5 PRO שהיו לי ומכרתי(כן אני עקום) היחידות שעלו לי בראש זה הSHURE E4 אבל הם המחירים בארץ מוגזמים להחריד. יש עוד הצעות למשהו באזור? אפשרי משהו קצת פחות טוב אבל עדיין ברמה גבוהה... מדובר על בערך 1000 ש"ח אפשרי קצת יותר. ולא אין לי אפשרות להזמין מחול כי אין לי אשראי וזה בעיה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 ואין לו יציאת S/PDIF אבל רשום שהוא מוציא, עכשיו הוא רוצה לחבר ליציאה הדיגיטלית ברסיבר את הלוח ושיוציא לו 5.1 בסרטים. איך עושים את זה? מתאמים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים למחשב ב1200 שקל בעיקרון אני צריך אותם רק בישביל לשמוע מוזיקה ושהיו מאוד חזקים
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION 7.1 PCI אני אשמח לשמוע המלצות בנוגע לכרטיס קול הזה, זה במקום הכרטיס קול המובנה שיש לי בלוח אם של המחשב החדש שלי. למי שאינו יודע, הלוח אם של המחשב הישן שלי עשה את שלו וכנראה התפגר , ולכן העברתי את ההארד דיסקים החדשים (500GB IDE כל אחד) מהמחשב הישן לחדש, והסתדרתי לבסוף עם ההתקנה של הווינדוס. בסופו של דבר התקנתי אותו על ההארד דיסק השני וזה עבד. ההארד דיסק הראשון כבר זוהה אח"כ ומאז אני שמח. עכשיו אני צריך המלצה על כרטיס קול וכרטיס מסך. נתחיל עם כרטיס קול.
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. אח שלי טס לחו"ל והוא הציע ליקנות לי מגבר ב100$ לגיטרה, אני רוצה לנצל את העניין בצורה הטובה ביותר... איזה מגבר אני יכול לקנות לIBANEZ EX SERIES? אפשר לסטות טיפה מהמחיר המקורי... אני יוסיף.... בעיקר למוזיקה בסיגנון GREEN DAY/RED HOT CHILLI אגב... אני יודע שזה כבד וכל זה אבל הוא הציע... ואמרתי לו שזה כבד הוא אמר שזאת לא בעיה... אה ואפקטים ריברב ודיסטורשן חובה...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תחובר בעיקר למחשב (ואני בעיקר אנגן תכני וידאו באיכות גבוהה), ולא ברור אם בכלל היא תחובר לממיר. אולי תהיה גם קונסולה בהמשך. אני מעוניין להוציא לא יותר מ-5000 ש"ח אלא אם יש משהו ממש טוב בקצת יותר. הסתכלתי בזאפ, וראיתי שהמבחר הוא די גדול, ושבתקציב שלי יש לא מעט דגמים. הסתובבתי גם בכמה רשתות חשמל ליד הבית, וראיתי שהתצוגה היא במקרה הטוב DVD ובדרך כלל שידורי טלוויזיה, מה שלדעתי לא באמת משקף את איכות התמונה עם מקורות יותר איכותיים. מבחינת הגודל - מדדתי ולא תיכנס טלוויזיה יותר גדולה איפה שאני מעוניין למקם אותה. מצד שני, אם יש "32 ממש משתלמת אז אולי יהיה מקום לחשוב עליה. אז מה אתם ממליצים? עדכון: הכותרת נערכה וכרגע ההתלבטות היא בי…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את סט הרמקולים של Creative 2.1 (תהרגו אותי איזה דגם זה ), והבעיה קיימת רק כשאני שומע תוכן אודיו מהמחשב . הבעיה בעיקרון היא ששומעים רק בסאב וברמוק הימיני והשמאלי מושתק לגמרי. אבל , כשמחברים את הסט למערכת הסטריאו בבית גם הרמקול השמאלי פועל . מדוע ? ואיך אני יכול להגדיר את הסט כדי שהמחשב יזהה אותו בתור 2.1 ולא כ- 2.0 ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת ק"ב ורסיבר של אונקיו שרכשתי בעלות של כ10K ואני מחבר את המערכת למחשב בחיבור אופטי. במחשב יש כרטיס קול ONBOARD של REALTEK ואני ממש לא מרוצה מהסאונד וחשבתי להשקיע על כרטיס קול ואפילו לקנות את ה XONAR DX2 של ASUS החדש עם יציאת HDMI ואין לי בעיה להשקיע על כך 1K השאלה שלי היא האם בכלל יהיה הבדל כי אמרו לי שבחיבור דיגיטלי אין לכרטיס הקול שום השפעה על הצליל ולכן הייתי רוצה לדעת אם זו תהיה השקעה טובה או זריקה של כסף. אודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ לי לקנות של 32 אינץ מסך HDR או FHD? ומאיזה חברה כדאי לקנות? חשוב לי גם זמן רענון נמוך. רוב המטרות של הטלוויזיה יהיו עבור PS3.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בזה .אני רק יודע שזה משהו אם כרטיס טלוויזיה. אז איך אני עושה את זה?אם צריך המסך: AOC 19' Wide LCD 9165wa 1440X900
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ואני לא שומע בסרטים 5.1 וגם בבדיקה של הדרוויר לא שומעים 5.1 לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו ביציאה האופטית זה מה שרשום באתר החברה Connectivity Line in / Microphone in (shared 1/8" mini jack) Speaker out (4x 1/8" mini jacks) Optical out (TOSLINK)* Optical in (TOSLINK) Intel HD Audio Compatible Front Panel Header (2x5pin) * Digital Out supports stereo SPDIF out and pass through of multichannel DVD sound זה אומר שהכרטיס לא תומך 5.1 ביציאה האופטית ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! טלויזיה חדשה של טושיבה - 32AV500P יש 2 HDMI אין VGA מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה , דרך כניסת DVI בכרטיס מסך - ATI X600 PCIE השאלה: האם כבל 2 או 3 מטר של HDMI>DVI ב40 שקל בערך יכול לספק אותו איכות כמו כבל ב 80/100 שקל. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבית-הקפה יש מערכת סטריאו, שאני מנגן בה דיסקים רגילים. אני מעוניין למצוא פתרון שלא ידרוש החלפת דיסקים תכופה. חשבתי על שלושה פתרונות: א. לחבר מכשיר כמו אייפוד עם נפח גדול למערכת, ולהשמיע דרכו את השירים בפורמט mp3. ב. לקנות מכשיר CD או מכשיר DVD הקוראים קבצי mp3 שיתחברו למערכת, ולהשמיע דיסקים שצרבתי עליהם מוזיקה ב-mp3 (בעדיפות ל-DVD, בגלל הנפח הגדול בהרבה). ג. מחשב - אבל זה כבר מייקר את העלות בהרבה. אשמח לקבל תגובתכם/הצעותיכם לגבי פתרונות אלו/אחרים, אילו מכשירים מומלצים, ומה העלויות הצפויות. תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש וחיברתי את הכרטיס קול (און בורד realtek של לוח asus p5k) למערכת סאוונד-מגבר מרנץ סטריאו מקצועי על רמקולי b&w יש רעש לוואי מרגיז שגובר ככל שמגבירים וזה ממש ממש בלתי נסבל האם מקור הבעיה הוא כרטיס הקול און בורד??? אולי זרם החמל בלוח לא תקין וזה גורם לרעש הזה??? מה אפשר לעשות....??? קניית כרטיס קול נפרד???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רצית לדעת האם כבל VGA מסוגל להעביר אות HD ובאיזה איכות כוון שהמחשב שלי מחובר למסך 19 אינץ עם DVI וה VGA ל LCD בסלון 37 אינץ עם כרטיס תומך HD 7600GS העניין הוא שבדרייבר של נ-וינדיה יש רק אפשרות לצאת עם האות ל DVI
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי הרבה מחקר וגלישה בהד-פיי אני עדיין אבוד. אני מחפש אוזניות: 1.נוחות - אם מדובר בנוחות הפיזית של האוזניות על הראש (שיקיפו את האוזן) ואם מדובר בנוחות ההאזנה עצמה לאורך שעות (שלא יהיו "בהירות" מדיי). 2.בעלי איכות סאונד מעולה ובעלי סאונד "דיי" מאוזן - כלומר שהבאס לא ישתלט ללא טעם על שאר הספקטרום כמו הליין היותר זול של AKG...על המיד להיות מדוייק,לא מזייף בשום צורה ועל הגבוהים להיות נוכחים וחדים מספיק. 3.לא זקוקות למגבר. *אני ישמח מאוד אם האוזנייה תהיה פתוחה או חצי פתוחה. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (לא פסיי וסקאזי וכל זה)...ניתן למשל את סדרת המג'יק של טיאסטו - אני בטוח שהרבה מכירים פה, או את ארמין ואן ביורן וסאשה לקצת יותר מבינים. אני גם אוהב מאוד רוק והיפ הופ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה טלוויזות 29"+ CRT מומלץ לקנות היום לסלון ? וגם איזה טלוויזית LCD מומלץ לקנות לסלון שתהיה בגודל תמונה לא רחב זהה ל 29" CRT וגם שתחובר רוב הזמן לממיר של HOT ותציג איכות טובה ? אני מחפש דגמים שניתן להשיג בחנויות חשמל ולא משהו ביבוא איזוטרי. בסוף הלכתי על ה 37lc53 של LG זה 37 אינץ, איך היא יחסית לתחרות שלה בגודל זה ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר את המערכת קולנוע (5.1) למחשב והצלחתי לשמוע רק בשני הרמקולים הקדמיים. חיברתי את המערכת לכרטיס קול (Creative sound blaster x-fi xtreme audio) ע"י כבל אופטי אל הרסיבר. איך אני יכול לעשות שאני אוכל לשמוע בכל הרמקולים? מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל המלצות לטלוויזית LCD 32 לחדר השינה שלי. מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטרים השימושים הם כך - 60% צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT), המתחבר דרך SCRAT 30% צפייה ב-DVD בעל חיבורי RCA (בננות). שאר הזמן צפייה דרך מחשב נייד עם חיבור S-VIDEO ו-DSUB. כנראה שאחרי שאני אחליף טלוויזיה, יוחלף הדיוידי לטובת הצפייה דרך הלפטופ. התכנים מהמחשב הם בד"כ סרטיי Divx ומעט תכני 720P.... התקציב נע בין 4000- 6000 ש"ח. אשמח להמלצות לטלוויזיות שמציגות את שידורי הכבלים בצורה טובה מאוד (חשוב ביותר). שתוכל להתמודד עם תכני HD ותהיה טובה עם תכני Divx (חשוב גם כן). נ.ב - האיכות מאוד מאוד חשובה לי, לכן לא מפריע לי להוציא עוד כמה שקלים ולקבל טלוויזיה מעולה. תודה רבה לכולכם על העזרה, דוד…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז קודם כל למי שמתעניין עד מחר יש 40% הנחה על כל מוצרי לוג'יטק באפיס דיפו. התחדשתי לי ב X540 ואני ממש מרוצה , כרגע עם הכרטיס ON-BOARD של הלוח שלי (מפרט בצד) ואני חייב לציין שמרגישים את ההבדל בין כל ה MP3 שיש לי שהם 128 - 192 KBPS ולעומת זאת יש לי רק דיסק אחד שהוא OGG באיכות של ~180 וההבדל הוא מהותי מאוד. אז השאלות שלי הם מה המקודד הכי איכותי נתחיל לעשות RIP לדיסיקים,מחיפוש בפורום מצאתי שזה הכי מומלץ Exact Audio Copy האם נכון או שיש יותר טובים? והאם יש מקורות למוזיקה ברמה גבוה מבחינת KBPS וגם מבחינת KHZ , היה לי פעם הופעה של METTALICA שהיא הייתה ב 92KHZ או יותר , אני אנסה להשיג אותה שוב . בכול אופן אודה לעוזרים ..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-