אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי חברה הSSv2 בנות ה-3,4 מתחילות לא לספק תסחורה והמיקרופון בכלל.. אז אשמח אם תמליצו לי על אוזניות קשת עד 300 אם צריך איזה חריגה של 50 שח חשוב שיהיה מיקרופון ושיתאימו לאיזה 70 אחוז מוסיקה כל השאר גיימינג סרטים וזה.. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב AND שמחובר למגבר לפתע אני לא שומע כלום ,אבל שאני הולך ללוח בקרה<צלילים והתקני שמע .עושה בדיקה למערכת דרך התוכנה המותקנת C- media AC'97 AUDIO הוא מפיל את הרמקולים החיצוניים מה שאמור להיות גם עים קובץ audio רגיל אבל ברגע שאני מפיעל קובץ audio מהקבצים במחשב הוא לא משמיע כלום עזרה דחוף
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משלים ציוד.... ה-HD20 בסביבות ה-6K, ה-PRO8200 כבר בסביבות ה-7K קישורים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=HD20 http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-slideprojector&keyword=PRO8200 סקירות: http://www.projectorcentral.com/home-theater-multimedia-projectors.htm?sort=8#1 http://www.projectorreviews.com/1080p-projector/projectors_under2000.php שימושים: * צפיה מגוונת - גם בחדר 3X3 וגם בסלון 5X6 * בעיקר תכני HD וקצת XVID ללא TV כלל. * יחובר למחשב - ממשק WIN רגיל ולכן חשוב שטקסט יהיה ברור דיו. * גם למצגות מדי פעם * צריך להיות שמיש ועם תמונה טובה גם בתאורה עמומה. * שקט ככל האפשר. * נייד אבל לא ברמה יומיומית. אשמח להמלצות - גם למשהו זול יותר בט…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/566420-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9F-(%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%9F-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95)-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%98-%D7%91%D7%93%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%93%D7%94! יש שני מועמדים סופיים למסך הקרנה במלאי: (1) ה-GRANDVIEW בגודל 120 אינטש http://softec.co.il/product--7672.aspx (2) ה-WEGA בגודל 133 אינטש http://softec.co.il/product--8386.aspx שניהם במלאי, שניהם באותו מחיר. לראשון מוניטין מעולים, השני סיני מוכר יחסית אבל גדול יותר. אשמח לעצתכם, רגע לפני קניה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יום שישי הזה ההורים שלי טסים להונג-קונג(כנס עסקים לשיווק - לא משנה) ואני הבנתי שהמחירים בהונג קונג דומים למחירים בארה'ב ואף נמוכים יותר ושהשוק שם לא מוצף בזיופים כמו בתאילנד(תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש נגן מוזיקה נייד ב100 עד 150 דולר. עד עכשיו חשבתי על הMNZF 610 של SONY. אבל אני לא 100% בטוח, מפני ששמעתי על הHIGH MD החדש.... בקיצור - הדרישות שלי מהנגן: - עמיד!!! הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בזמן רכיבה על אופניים!(ניסיתי לשמוע עם דיסקמן עם בולם זעזועים נורמים-טוב וזה היה פשוט נוראי!) אסור שיקפוץ!! - בעל עיצוב יפה! לא חייב איזה מלך יופי כמו הIpod אבל לא משהו ממש מכוער! - בעל ממשק נוח! הממשק שאני רגיל אליו הכי זה מחשב עם אוזניות וWINAMP - בעל יכולת איכסון …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן לפחות 30גיגה רציתי לדעת איזה מהנגנים תומכים בעברית אני הכי בכיוון של קריאטיב החדש הZVM תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הורדתי איזה סרט בלו ריי, הוא מגיע בחמישה קבצי TS כאלה. הצלחתי להפעיל את הוידאו, במדיה פלייר קלאסיק ובנגן של איזושהי חברת קודקים, ELECARD שמה, וגם התקנתי אינספור קודקים, גם של אלקרד האלה. סאונד בתוכנה שלהם לא פועל, במדיה פלייר קלאסיק כן, אבל הוידאו זז בפריימ-רייט נמוך להחריד. למישהו יש נסיון בהפעלה של קבצים כאלה? חייב עזרה, ישבתי על זה בשלושת הימים האחרונים ולא הצלחתי .... במדיה פלייר הרגיל מנוגן הסאונד אבל לא הוידאו, וב-VLC פלייר זה בכלל לא פועל.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה חמוד, הסאב נראה ענקי ובכללי מאד מזכירים את ה2100 של אלטק (אפילו השם דומה 2.1000 ) מעניין איך האיכות, נתוני ההספק נראים מאד גבוהים. http://europe.hercules.com/showpage.php?p=69&b=1&f=1 בדרך גם 5.100
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי פעם פוסט של אוזניות מומלצות לפי טווחי מחירים אבל אני לא מוצא אותו כרגע משום מה אשמח לקישור אם יש למישהו. בכל מקרה, הגיע הזמן להחליף את אזניות המשחק הנוכחיות שלי - הSpeedlink Medusa 5.1; הן כבר בלויות, חלודות, ומזייפות בטירוף - ולכן אשמח להמלצה לאוזניות חדשות. סגורות או חצי פתוחות. חשוב לציין שאני עם כרטיס קול אונבורד ושמפריע לי מאוד ההפרעות שאני שומע ממנו, אבל בווליום בינוני-גבוהה מרגישים את זה פחות ואין לי כסף או מקום בלוח האם להוסיף כרטיס קול XFi כלשהו. אם יש אוזניות סבירות כלשהן ובטווח המחיר שלי שמגיעות עם כרטיס קול USB שייתן לי איכות סאונד טובה יותר מאיכות הסאונד הנוכחי שהמחשב שלי מוציא - הוא יקבל עדיפות מבחינתי. מה חשוב לי (לפי סדר עדיפויות) - 1. נוחות. …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת ולא הבנתי כלום [רמקולים למחשב] מה כל החיבורים האלה?!?! לאן הם מתחברים (לא נראה לי שיש כל כך הרבה כניסות במחשב..)?? מישהו מוכן לפרט קצת? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש נגן 1GB לפחות (משער שגם אי אפשר יותר בתקציב הזה :-\), בעל איכות נגינה מצויינת... הנגן לא מיועד לספורט, סתם בזמן נסיעה במונית וכו'... אפשר בתקציב הזה? אני ממש לחוץ בכסף, אז אי אפשר להוסיף יותר! אבל אם בתוספת קטנה של מחיר אפשר להשיג משהו טוב, אז תרשמו את השם של המוצר רק אל תסתמכו על זה וותנו לי גם בתקציב מדוייק של 1000 ש"ח תודה
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! חברים שלי קונים לי מתנה לבר מצווה והם החליטו לקנות לי תווי קניה לרכישה בסך כ500- 1000 ש"ח ומכיוון שאני מקבל נאנו חשבתי לקפוץ על המציעה ולצ'פר ת' נאנו בכמה אביזרים, אך מכיוון שאני וחנויות לא מסתדרים טוב ביחד באתי להתיעץ איתכם באיזו חנות כדי לי לבקש את התלושים. מה שאני דורש מהחנות זה מחיר טוב והכי חשוב זה שיהיה מבחר. תודה ישי.
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני טס לניו-יורק ויש לי אפשרות לקנות שם אוזניות חדשות לאייפוד שלי ב-200$. אז אני יודע שעם אייפוד אי אפשר להגיע לאיכות סאונד מדהימה גם עם האוזניות הכי יקרות בשוק. אבל מה שיש לי עכשיו ממש לא טוב ובטוח יש דברים יותר טובים מזה שישמעו יותר טוב אפילו על אייפוד... בכל מקרה, אני מעדיף מאוד שהן לא יהיו IE..ואם אפשר סגורות אבל לא חובה העיקר שלא יהיו IE..
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך שתמליצו על סט רמקולים של 2.1 במחיר של 300-400 ש"ח. בעקרון אני עושה כמעט הכל, גם משחק במשחקים, גם שומע מוזיקה, וגם רואה סרטים, אבל כמובן שאני לא חייב משהו עם Dolby או משהו כזה. אני צריך משהו ממוצע פלוס. תודה לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה היא כזאת... יש לי לוח אם מסוג ASUS P5W DH Deluxe אני רוצה לבטל את הסאוונד ממנו ולהשאיר רק את הX-fi איך עושים את זה ? ***עריכה*** > כתבתי נושא חדש בטעות הגבתי פה במקום שם וזה נגרר לפה הנושא הוא לא ניתוק כרטיס קול O\B מהלוח אלא הנושא הוא לגרום לX-FI לעבוד בצורה דיגטלית עם רסיבר ושכל ה5 רמקולים שלי יעבדו בינתיים אני במצב שרק שלושה עובדים אין לי פתרונות , בבקשה תתיחסו לזה ברצינות ותקראו לפני ואל תגיבו על דברים שכבר היו
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בטלויזיה "42 למטרות הוט/יס , DVD. כמו כן אני צריך שיהיה לו חיבור USB להורדות סרטים דרך דיסק קשיח נייד וחיבורם לטלויזיה. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח. חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=721285 הוא אמנם קצת חורג, אבל אם הוא באמת כזה תותח אני חוטף אותוD: מישהו מכיר ביקורות/מישהו התנסה איתו כדי לראות שהוא באמת כזה טוב? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בע"ה בתחילת שבוע הבא אני מקבל את המסך החדש שלי ורציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הYES למסך כי הבנתי שזה אפשרי ישירות למסך ללא צורך בכרטיס טלוויזיה וכו'.. אז איך עושים את זה ואיזה כבלים צריך אם צריך? תמונה של היציאות שיש במסך אגב, איזה עוד דברים אפשר לחבר ישירות למסך? תודה [: ;D
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה קניתי הרמן קרדון, ומאד מרוצה מהרמקולים. אך משהו אמר לי שאני לא ממצא את כל האיכות המירבית מהרמקולים האלו, כי יש לי כרטיס קול מובנה. האם כדאי לקנות כרטיס קול לא מובנה בכמה מאות שקלים? אם כן איזה? עד כמה איכות השמע תעלה? בתודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות איכותיות עבור מערכת סטריאו (לחיבור לרסיבר), כאשר לפחות בשלב הראשוני (עד לרכישת הרסיבר) האוזניות מיועדות גם לחיבור לכרטיס קול פשוט במחשב (דרך הרמקולים של המחשב). האיכות של הצליל שהאוזניות מפיקות חשובה לי, אבל לא במידה מאוד גבוהה. הדבר הכי חשוב לי באוזניות זה הנוחות (וגם העיצוב). אני רוצה אוזניות קשת קלות משקל שמכסות את האוזניים ומאוד נוחות. בנוסף לכך, בד"כ אחרי שמאזינים למוסיקה באוזניות הרבה זמן ברציפות (יותר משעה בעוצמה נמוכה), אז האוזניים מתחילות לכאוב בגלל הלחץ של הויברציות. לכן, אני רוצה אוזניות שלא מייצרות את האפקט השלילי הזה ומצויידות במערכת אוטומאטית להפגת לחצים. בעיקרון חשבתי להוציא על האוזניות כ-500-600 ש"ח, אבל אני אהיה מוכן להוציא קצת יותר א…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כלומר יש לי בכרטיס קול מאחורה כניסה אחת לאחוריים,כניסה אחת לקדמיים,וכניסה אחת לסנטר\סאב. עכשיו במגבר יש לי 2 כניסות לכל קטגוריה:2 לאחוריים,2 לקדמיים, 2 לסאב-וואפר או סנטר. אני צריך כבל שמתחבר מהמחשב לרסיבר כלומר: בצד אחד 3 זכרים שמתחברים למחשב, ובצד השני 6 או 5 (זה לא משנה לי אין לי סאב) זכרים. קיימת חיה כזאת ? הפכתי את גוגל\זאפ ולא מצאתי משהו כזה עריכה: אחרי חיפוש מפורך מצאתי משהו בסגנון. ה-3 ירוקים מתחברים למחשב
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מה אומרים הנתונים 16 או 24BIT בכרטיסי הקול? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום היה לי עד לא מזמן אוזניות של קרייטיב EP510 והם היו זוועה מכל הבחינות וגם נהרסו והחברה שלחה לי אחד חדש,אני רוצה להחליף אותם בחנות ואני מחפש המלצה לדגם טוב.. אני מעוניין באוזניות שיושבות על האוזניים ושתהיה בהן איכות סאונד טובה . אם אפשר שיהיו חזקות גם טוב. מה אתם אומרים על הדגם הזה? אני אצטרך להוסיף בשבילו 50-60 שקל מהזיכוי,כדאי? http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=1723&CatCode=
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה לא עורכים מפגשי אוזניות, כמו שעושים הרבה בחו"ל? מלא פעמים אני רואה ב-head fi אנשים שמדברים על כמה הם נהנים לשמוע אוזניות שבלי המפגשים הם לא יכולים, להקשיב להשפעה של מגברים ו-dacים שונים על האוזניות וכו'. אני חושב שיש פה קהל לא קטן של חובבי אוזניות, עם ציוד לא מבייש בכלל וחבל לי שאנחנו לא מארגנים אף פעם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של אקו, וכאשר אני מחבר אותן למחשב, אני לא שומע כלום. באוזניות הישנות שלי, שיש להן בדיוק את אותו החיבור, אני שומע מצויין. אני לא יודע איך נקרא החיבור הזה אבל זה החיבור הנפוץ ביותר לאוזניות וסביר להניח שהבעיה אינה בחיבור. אולי משהו בתוכנת realtek?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, חבר'ה! מקווה שתוכלו לעזור לי למה לא מצאתי פתרון בשומקום! אני בונה איזה מתקן מסויים בחצר בו ארצה לחבר שתי אוזניות [marshall major]- לטלפון אנדרואיד, ולהשמיע דרך 2 האוזניות הללו מוזיקה בלופ, למשך 4 ימים רצוף. הבנתי שבכדי לספק ווליום טוב ל-2 אוזניות- אצטרך מגבר. Headphone Amp. ויהיה זה חייב להיות מגבר נייד\קטן שאין לו גם בעיה להיות מחובר כל הזמן לחשמל\למטען שלו, מבלי להתחמם או לעשות בעיות. הקטע הוא שאני לא מבין איזה מגבר אוזניות נייד מתאים לי ושלא עולה יותר מ-50$ [כי הכל יקר]. שמתי לב שישנם שני סוגי מגברים: 1. מגבר למחשב ולטלפון- לדוג', יש את ה- Creative Labs SoundBlaster E1, שנראה מתאים מבחינת 2 כניסות האוזניות שלו והגודל הקומפקטי, אבל הביקורות לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-