עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bin,

קודם כל אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב אבל איזה כבל אני צריך ? יש לי גם רמקולים של מחשב microlab solo7c אפשר לחבר אותם לרסיבר ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Green,

שלום אני רוצה לקנות נגן לפחות 30גיגה רציתי לדעת איזה מהנגנים תומכים בעברית אני הכי בכיוון של קריאטיב החדש הZVM תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי לפטופ של DELL מסוג VOSTRO 1310. יש בו יציאת VGA. כרגע יש לי טלווויזיה די ישנה שיש בה כניסה של 21 פינים או RCA. 1. האם יש כבל של VGA (זכר?) ובצד השני RCA? 2. אני יודעת שVGA לא מעביר סאונד. איך כן אפשר להעביר בין הלפטופ לטלוויזיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, הייתי מעוניין בטלויזיה "42 למטרות הוט/יס , DVD. כמו כן אני צריך שיהיה לו חיבור USB להורדות סרטים דרך דיסק קשיח נייד וחיבורם לטלויזיה. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח. חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=721285 הוא אמנם קצת חורג, אבל אם הוא באמת כזה תותח אני חוטף אותוD: מישהו מכיר ביקורות/מישהו התנסה איתו כדי לראות שהוא באמת כזה טוב? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Kitt0s,

לאחרונה חיפשתי DVD שינגן גם DiVX עם כתוביות, אבל מכשיר איכותי. עשיתי כמה בירורים, ואמרו לי שכמעט כל נגן DVD במחיר סביר (לא בשמים) שאמצע הוא זבל. מה שכן, המליצו לי על נגן XBOX עם מוד שינגן DVD DIVX עם כתוביות. זה נכון? לא נכון? שקר גס?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הימרתי על הביקורות הטובות שקראתי כאן על ‏Altec Lansing ATP3, 2.1‎, קניתי ואני נהנה מכל רגע. בתקציב הזה (340 ש"ח) קשה לי להאמין שיש משהו טוב יותר. לחובבי הצליל הגבוה והמדוייק - חובה לשמוע אותם לפני שאתם קונים משהו אחר. שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. וכן, עשיתי חיפוש, ולא, לא מצאתי הפנייה לחנויות מסויימות, שזה מה שאני מחפש בעיקרון... אני חושב לקנות את הZEN PLAYER או משהו אחר שמתקרב לרמתו של חברה אחרת, אבל אני לא יודע איפה לקנות בארץ (בדגש על הארץ) מישהו מוכן להפנות אותי בבקשה?...

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי חבר'ה.. אח שלי רוצה לקנות ביחד עם כמה חברים שלו נגן Mp3 לאיזה חבר שלהם.. התקציב הוא עד איזור ה-1000 ש"ח.. עדיף פחות עקרונית.. לפי הסתכלות קצרה אני רואה שזה או 1GB בתקציב הזה, או להוסיף עוד כסף ל-Creative Zen בסביבות ה-1200-1300 ש"ח.. (אגב האם ל-Zen יש איזשהו חיסרון משמעותי חוץ מחוסר התמיכה בעיברית?) לא חייב להיות Top of the line.. אבל לא דרעק. אז איזה נגנים מעל 1GB בתקציב הזה? (אם בכלל יש) ראיתי שחלקכם ממליצים כאן על iAudio..ה-U2 וה-G3, יש סיבה מיוחדת לכך? האם לא עדיף ללכת על ה-iRiver iFP-799 באותה סביבות מחיר? דווקא בתחום של ה-1GB דיי נראה לי ה-Sandisk, הוא יותר זול באיזה 250-300 ש"ח, הביקורות משתמשים משבחות, נראה פשוט ומספיק, וניתן למצוא אותו דיי בקלות (בבאג…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by zion789,

יש לי קומפוננטים באוטו שך Audio Bahn AS62Q זה השם של הדגם..טוב עכשיו אין לי מגבר וסאב ואני צריך עזרה בבחירה Size: 6.5 Inch Sensitivity: 94dB Frequency Response: 50-20kHz RMS Power Handling: 90 Watts Peak Power Handling: 180 Watts Impedance: 4 Ohm Magnet Weight: 18 Oz זה הנתונים של הקומפוננט שיש לי שיעזור לכם לבחור מגבר ובאשר סאב אני רוצה משהו איכותי ושירעיד לי את הכיסאאא תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אחרי חיפושים והתייעצויות אין ספור כמובן גם האזנות מצאתי את השילוב שלי: מגבר אינטיגרטד של אונקיו - http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=9211&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=61 וזוג רמקולים רצפתיים של ג`אמו - http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-670&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8 אחרי התלבטות קלה במקום עם זוג מדפיים של B&W אהבתי יותר את מה שיצא מ ה- JAMO מחר או מחרתיים הם יגיעו לחדרי ואז אנ יוכל להתרשם עוד יותר (דרך אגב הכל עלה לי 4700 שקל ,לא מצאתי יותר זול מזה ,אז אם מישהו מעוניין לדעת יותר אני קניתי אותם מסטריאו שופ בחוצות המפרץ חיפה,אהבתי את השירות ,המגוון - מקום מומלץ ביותר!)

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. גימיק נחמד ניתן לראות אותו כאן מעניין אם ניתן להשתמש בהם למסיבות בריכה כשהם צפים במיים, יכול להיות נחמד.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by fedora,

שלום. בחודשים האחרונים יצא לי להשיג מחברים ומשפחה כמה רמקולים ישנים מסוגים שונים ומגבר ישן של KENWOOD הייתי רוצה לחבר אותם למחשב במקום המערכת Logitech הישנה שלי שכוללת 2 רמקולים קטנים על השולחן. חשבתי אולי למקם כל רמקול בפינה של החדר ואת הרמקול הנמוך יותר מתחת לשולחן לשמיעת צליל היקפי. אני לא זוכר את הדגמים שלהם אבל שמעתי אותם בפעולה והם חזקים מאוד, כולל המגבר. כל אחד מהרמקולים כולל בתוכו 3 רמקולים פנימיים. הייתי מעוניין לדעת, האם זה בכלל רעיון טוב לחבר רמקולים מסוגים שונים (שניים מהם בגובה מטר וחצי והם צרים וארוכים והשלישי נמוך) למגבר מסוג אחר? ואם זה כן יכול להתאים, היכן הכי מתאים למקם אותם? בפינות של החדר? בכל צד של השול…

15. שלום אני מנסה לקנות LCD 32 בחנות אחת ממליצים על SONY 302 בשנייה Toshiba AV700 בשלישית Toshiba LV703 ברביעית Toshiba AV703 בחמישית Toshiba LV733 ורוב האנשים שקנו טלוויזיה של ה HAIR אומרים שזו ההחלטה הכי טובה שלהם לי אישית יש בבית LG 23UR ובחנות ממליצים על LG LD460 אז יש פה 7 דגמים והמלצה מהחברים ללכת על HAIR כולן באותו מחיר 2200 +- הלכתי לחנויות בכל חנות תמיד זו שהמוכר ממליץ עליה נראית הכי טוב כי היא עומדת ומכוילת ככה שהיא תימכר אז מה אתם אומרים מה שווה לקנות? הדבר שהכי חשוב לי בטלוויזיה שהיא תציג סרטים וסדרות בצורה הטובה ביותר גם בערוצים בחדות גבוהה וגם בערוצים הרגילים שלא כמו במסכים שיצא לי לראות שיודעים לשדר טוב רק בחדות גבוהה ואי אפשר לראות בהם חדש…

16. Started by liho,

איזה נגן יותר טוב לפי דעתכם זן מיקרו או h10 ?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by tood24,

היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html

18. Started by danik,

שלום לכולם... אני עומד לפני קניה ויש לי היתלבטות גדולה! לקנות מיני דיסק של SONY הדגמים החדשים כמו זהעם קלטות חדשות עד 1GB) מפרט המיני דיסק: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3119&CatCode=34 או לקנות נגן MP3... הבעיה שאני לא ממש מבין בנגני MP3 ואני צריך את עזרתכם, להמליץ לי מה לקנות מיני דיסק או נגן... אני מחפש: *לא זולל סוללות (אני יודע שמיני דיסק לא זולל סוללות, פעם היה לי דיסקמן של MP3 זלל לי סוללות בטרוף) *המחיר עד 1500-1700 שח *קטן *מקומות קניה גם יתקבלו בברכה! תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, החלטתי שמספיק לקנות נגני DVD שנהרסים אחרי כמה חודשים, עדיף לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה. כרגע אני מתבלט בסוג הכבל וידאו שאני צריך לחבר, אני מתבלט בין הכבלים הבאים : כבל S-VIDEO http://www.daganm.co.il/rec/315-%D7%9B%D7%91%D7%9C-S-VIDEO-%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91,-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 כבל DVI - HDMI http://www.daganm.co.il/rec/321-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-DVI-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 כבל אודיו : http://www.daganm.co.il/rec/305-%D7%9B%D7%91%D7%9C-PL-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%96%D7%9B%D7%A8-2xRCA-%D7%96%D7%9B%D7%A8,-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 ההתלבטות שלי היא…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. עזוב רגע את הרסיבר , איך אתה יודע שזה בכלל פרולוגיק ? האם אתה בטוח שרק כשיש פרולוגיק הוא נידלק ותמיד שיש ? (ועל איזה נורית בדיוק אתה מדבר ושוב עם איזה ציוד ואיזה תוכן). יש להבין שפרולוגיק הוא קידוד אנלוגי ולא דיגיטלי , MP3 AC3 למשל הם דיגיטליים , יכול להיות AC3 וMP3 שהם פרולוגיק אין סתירה כאן , פרולוגיק זה מעיין מיקס של סאונד קבלו את זה ככה , קידוד דיגיטלי הכוונה לדחיסה - שימוש בקובץ שיכול גם להכיל את המיקס האנלוגי פרולוגיק.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מרחק צפייה- בערך 3.5 מטר. שימוש עיקרי: קונסולה PS3 (עיקר השימוש), צפייה בסרטים FHD וצפייה בממיר HD של הוט. תקרת תקציב הינה בערך 3000 שקל, אך אני מעדיף לא להגיע לסכום כזה עד 2700 ככה זה נחמד. אין העדפות לדגם מסוים או לחנות מסוימת, כמובן שאני מעדיף לראות בעיניים לפני הקנייה. אני לא יודע כמה ישנה LED או LCD מהבחינה הזאת, את זה אני משאיר לכם. תודה והמשך יום נעים..

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by SomeoneUknow,

אני פשוט רוצה לדעת איזה אוזניות הכי טובות לתקציב של 200-400 שקל, אני כבר חודש מחפש אוזניות נורמליות ואני לא יודע על איזה מקור להסתמך. פעם SHURE פעם SENHEISER פעם AKG וזה רק הולך ומשתנה . אני אישית אין לי ניסיון עם אף אחת מהחברות האלו ועם אף אחת מהאוזניות שלהם. אז רציתי לדעת מהניסיון האישי של הגולשים פה בפורום , איזה אוזניות הכי מומלצות !? ממש ממש תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שאלה היא כזאת... יש לי לוח אם מסוג ASUS P5W DH Deluxe אני רוצה לבטל את הסאוונד ממנו ולהשאיר רק את הX-fi איך עושים את זה ? ***עריכה*** > כתבתי נושא חדש בטעות הגבתי פה במקום שם וזה נגרר לפה הנושא הוא לא ניתוק כרטיס קול O\B מהלוח אלא הנושא הוא לגרום לX-FI לעבוד בצורה דיגטלית עם רסיבר ושכל ה5 רמקולים שלי יעבדו בינתיים אני במצב שרק שלושה עובדים אין לי פתרונות , בבקשה תתיחסו לזה ברצינות ותקראו לפני ואל תגיבו על דברים שכבר היו

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by goodspeed,

שלום, לאחרונה יצאו משירות ה-K324P והתחלתי לבדוק אוזניות חדשות. קוים המנחים בבחירה: שימוש כמעט אך ורק בתחבורה ציבורית, ובפעילות ספורטיבית, סוג מוזיקה אהוב: רוק וג'אז. לאחר בדיקה קצרה בהד-פיי החלטתי לנסות 2 דגמים: Brainwavz M1 (שנסקרו כאן בעבר) Xears Turbo Devices TD4 לצורך הסקירה נעשה שימוש באוזניות במשך חודשיים לפחות, שימוש בנגנים cowon c2 ו- sansa fuze+, מגבר fiio e6. אין בכוונתי להשתמש בסקירה במושגים שאיני מבין, והסקירה תעשה במילים פשוטות. בוצע burn in של 200 שעות, ונעשה שימוש בווליום לא גבוה (שלא יוצר נזקים לשמיעה). Brainwavz M1 קישור למפרט טכני: http://www.yourbrainwavz.com/m1.htm אריזה: מהדואר התקבלה אריזת משלוח בקרטון לא קשיח, בתו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, קניתי אוזניות עם מיקרופון ואין לי מושג כיצד להתקין את זה כראוי. אשמח להדרכה בנושא, תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים