עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by avidan28,

שלום כולם הסתובבתי בחנויות אלקטרוניקה מוזיקה חשמל ומה לא ולא מצאתי כבל אודיו נורמלי לכרטיס קול שלי אני מחפש כבל בצד אחד PL מוגן כיפוף עם קפיצים מוזהב ובצד שני RCA מוזהב.חשוב שיהיו מאוזנים (BALANCED) כי זה כפול.ראיתי כאלה כבלים לגיטרות אבל זה שני מונו (טוב סטריאו זה שני מונו אבל לא הייתי בטוח אם לקנות אותם...) אשמח לעצות. קראתי את הספר של ה 1212 וחשוב שכבלים יהיו מאוזנים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. גימיק נחמד ניתן לראות אותו כאן מעניין אם ניתן להשתמש בהם למסיבות בריכה כשהם צפים במיים, יכול להיות נחמד.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום אני מנסה לקנות LCD 32 בחנות אחת ממליצים על SONY 302 בשנייה Toshiba AV700 בשלישית Toshiba LV703 ברביעית Toshiba AV703 בחמישית Toshiba LV733 ורוב האנשים שקנו טלוויזיה של ה HAIR אומרים שזו ההחלטה הכי טובה שלהם לי אישית יש בבית LG 23UR ובחנות ממליצים על LG LD460 אז יש פה 7 דגמים והמלצה מהחברים ללכת על HAIR כולן באותו מחיר 2200 +- הלכתי לחנויות בכל חנות תמיד זו שהמוכר ממליץ עליה נראית הכי טוב כי היא עומדת ומכוילת ככה שהיא תימכר אז מה אתם אומרים מה שווה לקנות? הדבר שהכי חשוב לי בטלוויזיה שהיא תציג סרטים וסדרות בצורה הטובה ביותר גם בערוצים בחדות גבוהה וגם בערוצים הרגילים שלא כמו במסכים שיצא לי לראות שיודעים לשדר טוב רק בחדות גבוהה ואי אפשר לראות בהם חדש…

4. היי, החלטתי שמספיק לקנות נגני DVD שנהרסים אחרי כמה חודשים, עדיף לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה. כרגע אני מתבלט בסוג הכבל וידאו שאני צריך לחבר, אני מתבלט בין הכבלים הבאים : כבל S-VIDEO http://www.daganm.co.il/rec/315-%D7%9B%D7%91%D7%9C-S-VIDEO-%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%96%D7%9B%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91,-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 כבל DVI - HDMI http://www.daganm.co.il/rec/321-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-DVI-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 כבל אודיו : http://www.daganm.co.il/rec/305-%D7%9B%D7%91%D7%9C-PL-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%96%D7%9B%D7%A8-2xRCA-%D7%96%D7%9B%D7%A8,-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8 ההתלבטות שלי היא…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by curdi1,

שבוע טוב לכולם יש לי ממיר דיגיטאלי של אפקס - STB230 הקלטתי ממנו ע"ג דיסק און קי האם יש אפשרות לצפות בחומר המוקלט במחשב (נגן מסויים ? קודק ?) ? האם יש אפשרות להמיר אותו לפורמט סטנדרטי ? תודה הרבה לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Kitt0s,

לאחרונה חיפשתי DVD שינגן גם DiVX עם כתוביות, אבל מכשיר איכותי. עשיתי כמה בירורים, ואמרו לי שכמעט כל נגן DVD במחיר סביר (לא בשמים) שאמצע הוא זבל. מה שכן, המליצו לי על נגן XBOX עם מוד שינגן DVD DIVX עם כתוביות. זה נכון? לא נכון? שקר גס?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by goodspeed,

שלום, לאחרונה יצאו משירות ה-K324P והתחלתי לבדוק אוזניות חדשות. קוים המנחים בבחירה: שימוש כמעט אך ורק בתחבורה ציבורית, ובפעילות ספורטיבית, סוג מוזיקה אהוב: רוק וג'אז. לאחר בדיקה קצרה בהד-פיי החלטתי לנסות 2 דגמים: Brainwavz M1 (שנסקרו כאן בעבר) Xears Turbo Devices TD4 לצורך הסקירה נעשה שימוש באוזניות במשך חודשיים לפחות, שימוש בנגנים cowon c2 ו- sansa fuze+, מגבר fiio e6. אין בכוונתי להשתמש בסקירה במושגים שאיני מבין, והסקירה תעשה במילים פשוטות. בוצע burn in של 200 שעות, ונעשה שימוש בווליום לא גבוה (שלא יוצר נזקים לשמיעה). Brainwavz M1 קישור למפרט טכני: http://www.yourbrainwavz.com/m1.htm אריזה: מהדואר התקבלה אריזת משלוח בקרטון לא קשיח, בתו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by tood24,

היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html

10. Started by fedora,

שלום. בחודשים האחרונים יצא לי להשיג מחברים ומשפחה כמה רמקולים ישנים מסוגים שונים ומגבר ישן של KENWOOD הייתי רוצה לחבר אותם למחשב במקום המערכת Logitech הישנה שלי שכוללת 2 רמקולים קטנים על השולחן. חשבתי אולי למקם כל רמקול בפינה של החדר ואת הרמקול הנמוך יותר מתחת לשולחן לשמיעת צליל היקפי. אני לא זוכר את הדגמים שלהם אבל שמעתי אותם בפעולה והם חזקים מאוד, כולל המגבר. כל אחד מהרמקולים כולל בתוכו 3 רמקולים פנימיים. הייתי מעוניין לדעת, האם זה בכלל רעיון טוב לחבר רמקולים מסוגים שונים (שניים מהם בגובה מטר וחצי והם צרים וארוכים והשלישי נמוך) למגבר מסוג אחר? ואם זה כן יכול להתאים, היכן הכי מתאים למקם אותם? בפינות של החדר? בכל צד של השול…

11. שלום, קניתי אוזניות עם מיקרופון ואין לי מושג כיצד להתקין את זה כראוי. אשמח להדרכה בנושא, תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שאלה היא כזאת... יש לי לוח אם מסוג ASUS P5W DH Deluxe אני רוצה לבטל את הסאוונד ממנו ולהשאיר רק את הX-fi איך עושים את זה ? ***עריכה*** > כתבתי נושא חדש בטעות הגבתי פה במקום שם וזה נגרר לפה הנושא הוא לא ניתוק כרטיס קול O\B מהלוח אלא הנושא הוא לגרום לX-FI לעבוד בצורה דיגטלית עם רסיבר ושכל ה5 רמקולים שלי יעבדו בינתיים אני במצב שרק שלושה עובדים אין לי פתרונות , בבקשה תתיחסו לזה ברצינות ותקראו לפני ואל תגיבו על דברים שכבר היו

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by zion789,

יש לי קומפוננטים באוטו שך Audio Bahn AS62Q זה השם של הדגם..טוב עכשיו אין לי מגבר וסאב ואני צריך עזרה בבחירה Size: 6.5 Inch Sensitivity: 94dB Frequency Response: 50-20kHz RMS Power Handling: 90 Watts Peak Power Handling: 180 Watts Impedance: 4 Ohm Magnet Weight: 18 Oz זה הנתונים של הקומפוננט שיש לי שיעזור לכם לבחור מגבר ובאשר סאב אני רוצה משהו איכותי ושירעיד לי את הכיסאאא תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. ברשותי כרטיס קול של הרקולס - Home Theater XP 6.1 . אני מחפש רמקולים בתקציב של עד 1300-1400 שקלים. הרמקולים לשמיעת מוסיקה, סרטים ומשחקים. יש לי מספר שאלות: כמה רמקולים כדאי? 2.1 , 4.1 , 5.1 או אפילו 6.1? והאם אפשר להוסיף למשל רמקול center אח"כ בנפרד אם אני מעדיף 4.1 . ואיזה סוג רמקולים יהיו איכותיים מספיק? תודה מראש על כל תשובה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by civic,

שלום. אני מחפש מסך LCD 32 אינץ לסלון במחיר של עד 2000 שקל. חשוב לי שיהיה לו אפשרות חיבור לHDMI כדי שאני אוכל לחבר את המחשב ....(האם חיבור HDMI מהמחשב לטלויזיה מעביר גם אודיו ? ) אם יהיה לו כניסת USB כדי לחבר כונן קשיח זה גם יהיה מאוד נחמד . אני לא כל כך מבין בנושא מסכים ומה למעשה ההבדלים .... חשבתי ללכת על זה : http://www.21.tv/p-94984/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%94_Dantax מה אתם חושבים? יש טוב יותר ? איך הוא ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by shantax,

כידוע, במסכי HD סרטים בעלי איכות גבוהה, כמו סרטי DVD, נראים טוב יותר מאשר בטלויזיה "רגילה", ואילו שידורי טלויזיה באיכות נמוכה (כמו שלמרבה הצער יש בארץ) נראים במסכים האלה אפילו פחות טוב מאשר בטלויזיה רגילה. רציתי לשאול לגבי סרטי DIVX, האם לגבי מי שצופה בעיקר בסרטים באיכות כזאת עדיף גם כן טלויזית HD, או שבמקרה כזה הסרטים יראו אפילו פחות טוב (או באיכות שווה) לטלויזיות רגילות? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם,יצא לי לקרוא הרבה זמן באתר, וגם להשתמש בכמה מדריכים. כעת יש לי בעיה שלא מצאתי לה עד עכשיו פיתרון,אני לא בטוח עם זה אפשרי אך אני בכל זאת רוצה להיות בטוח. אז ככה יש לי מערכת קולנוע sony dav-dz30, יש לה רק את שלושת היציאות ה"רגילות"-צהוב,אדום,לבן. ממיר-HOT VOD לא HD. וטלויזיה-LG Scarlet 32 בינתיים במערכת הקולנוע הצלחתי רק לשמוע סרטים בDVD ורדיו. השאלה שלי היא אם יש אפשרות, גם אם נדרש ציוד נוסף, לשמוע את השידורים בטלויזיה. תודה לכל העוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. הבעיה היא שהטלויזיה לא מגיעה מהיבואן הרשמי ולכן יש לה רק שנה אחריות. האם זה לא סיכון גדול לקנות טלויזיה עם רק שנה אחריות? והאם זה שהטלויזיה לא מהיבואן הרשמי זה בעייתי? יכול להיות שהיא תבוא בלי פאנל IPS? ואולי כדאי להוסיף כסף על דגם אחר? האם התוספת תהיה כדאית? והאם יש לדגם הזה חסרונות משמעותיים? המסך מיועד לשימוש כמסך מחשב!!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by R0tem1,

בהתחלה תכננתי לקנות את הסנהייזר HD595, המליצו לי פה בפורום על החנות "קילומבו" בסנטר שנותנים להקשיב לאוזניות לפני שקונים. הגעתי אליהם והקשבתי ל6 אוזניות שונות והכי אהבתי את האוזניות הנ"ל (במיוחד בגלל שהן סגורות). 700 שקל, מומלץ!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by rami367,

שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חברה: אני מעדיף טושיבה, אל גי או פיליפס המליצו לי גם עליהם. למרות שאני לא שולל חברות אחרות. סוג: LCD גודל: 32 אינץ אני לא בטוח לגבי LED כי אני לא כל כך יודע מה ההבדל ביניהם, לגבי FULL HD אני יודע שהמחירים ירדו אבל אני מוכן לשמוע הצעות גם על HD READY וההבדלים בינהם כי הידע שלי מועט בנושא. יש משהו שראיתי בטלוויזיות של Haier ואהבתי זה הנגן סרטים שלהם שקורא את רוב הפורמטים של הסרטים וחשוב לי שהטלוויזיה תקרא USB ופורמטים של קבצי וידאו ושמע. אם אפשר גם הצעות למתקן קיר והתקנות. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שבת שלום לכולם האם קיים פתרון זול(עד 600 שח) שיכול להריץ xbmc, סרטים ב720p, שהוא בגודל קופקטי עם כניסת usb? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, הייתי מעוניין בטלויזיה "42 למטרות הוט/יס , DVD. כמו כן אני צריך שיהיה לו חיבור USB להורדות סרטים דרך דיסק קשיח נייד וחיבורם לטלויזיה. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח. חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=721285 הוא אמנם קצת חורג, אבל אם הוא באמת כזה תותח אני חוטף אותוD: מישהו מכיר ביקורות/מישהו התנסה איתו כדי לראות שהוא באמת כזה טוב? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by liho,

איזה נגן יותר טוב לפי דעתכם זן מיקרו או h10 ?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by dadada,

איפה אפשר לקנות בחיפה במחיר זול יחסית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by SomeoneUknow,

אני פשוט רוצה לדעת איזה אוזניות הכי טובות לתקציב של 200-400 שקל, אני כבר חודש מחפש אוזניות נורמליות ואני לא יודע על איזה מקור להסתמך. פעם SHURE פעם SENHEISER פעם AKG וזה רק הולך ומשתנה . אני אישית אין לי ניסיון עם אף אחת מהחברות האלו ועם אף אחת מהאוזניות שלהם. אז רציתי לדעת מהניסיון האישי של הגולשים פה בפורום , איזה אוזניות הכי מומלצות !? ממש ממש תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים