עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by psychuil,

היי חבר'ה. אני צריך טלויזיה, וחשבתי לעצמי לקנות את זו - http://www.amazon.com/gp/product/B00IXPP7W0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER כי הרי איך אפשר להגיד לא לטלויזיה עם כאלה נתונים וביקורות ומחיר של 2000 ש"ח כולל הכל. השאלה שעולה היא, מה אני צריך לקנות בשביל להתאים אותה לרשת החשמלית בארץ? שימו לב, הדבר היחיד שאי פעם יתחבר לטלויזיה הזו הוא המחשב שלי, לא יהיה שום ממיר, אז אין מה לדאוג לגבי התאמה שלו.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך לטלביזיה בסלון. המרחק בין החדר שלי בו נמצא המחשב לבין הסלון בערך 15 מטר. מה שאני רוצה לדעת זה איזה רכיבים אני צריך לקנות בשביל לחבר את המחשב לLCD בסלון בשביל לקבל FULL HDMI, כמה זה יעלה והאם זה מסובך לעשות את זה. בתודה, דודי.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by bin,

קודם כל אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב אבל איזה כבל אני צריך ? יש לי גם רמקולים של מחשב microlab solo7c אפשר לחבר אותם לרסיבר ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אחרי חיפושים והתייעצויות אין ספור כמובן גם האזנות מצאתי את השילוב שלי: מגבר אינטיגרטד של אונקיו - http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=9211&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=61 וזוג רמקולים רצפתיים של ג`אמו - http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-670&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8 אחרי התלבטות קלה במקום עם זוג מדפיים של B&W אהבתי יותר את מה שיצא מ ה- JAMO מחר או מחרתיים הם יגיעו לחדרי ואז אנ יוכל להתרשם עוד יותר (דרך אגב הכל עלה לי 4700 שקל ,לא מצאתי יותר זול מזה ,אז אם מישהו מעוניין לדעת יותר אני קניתי אותם מסטריאו שופ בחוצות המפרץ חיפה,אהבתי את השירות ,המגוון - מקום מומלץ ביותר!)

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני יודע שפתחתי שירשור למטה על האוזניות CX300 וכ"ו, אבל השאלה שלי, האם יש אוזניות כפתור שנשמעות אותו הדבר כמו האוזניות IN EAR? כי מצד אחד שמעתי אוזניות בסגנון הCX ואין ספק שזה נשמע צלול בגלל ההשתקה של הרעשים מסביב, אבל מהצד השני דווקא ההשתקה הזאת היא בעייתית לי. יש משהו שנותן איכות סאונד טובה (יחסית לאוזניות כפתור "רגילות") אבל לא משתיק את הרעשים מסביב? (ואני יודע שיש כאן פשרה מסויימת). אני מיעד אותם לנגן I7 (ותודה לori14 ולכל השאר על העזרה בבחירת נגן) תודה מראש על הסבלנות.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי חבר'ה.. אח שלי רוצה לקנות ביחד עם כמה חברים שלו נגן Mp3 לאיזה חבר שלהם.. התקציב הוא עד איזור ה-1000 ש"ח.. עדיף פחות עקרונית.. לפי הסתכלות קצרה אני רואה שזה או 1GB בתקציב הזה, או להוסיף עוד כסף ל-Creative Zen בסביבות ה-1200-1300 ש"ח.. (אגב האם ל-Zen יש איזשהו חיסרון משמעותי חוץ מחוסר התמיכה בעיברית?) לא חייב להיות Top of the line.. אבל לא דרעק. אז איזה נגנים מעל 1GB בתקציב הזה? (אם בכלל יש) ראיתי שחלקכם ממליצים כאן על iAudio..ה-U2 וה-G3, יש סיבה מיוחדת לכך? האם לא עדיף ללכת על ה-iRiver iFP-799 באותה סביבות מחיר? דווקא בתחום של ה-1GB דיי נראה לי ה-Sandisk, הוא יותר זול באיזה 250-300 ש"ח, הביקורות משתמשים משבחות, נראה פשוט ומספיק, וניתן למצוא אותו דיי בקלות (בבאג…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני מוכרח להודות שממש התלהבתי מה-RIVER H340,והוא נראה כמו מכשיר שממש שווה את המחיר. השאלה שלי היא: מה הנגן הכי מומלץ של IRIVER? ה-H10 או ה-H340 או משהו אחר? ומה המחירים שלהם בחו"ל? תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by nettek,

אז בעיקרון, כל האוזניות האלו כרגע בהנחה של 75-80% (מסתיים בעוד כ-15 שעות). http://www.amazon.com/b/ref=lp_10298466011_gbsl_tit_l-1_7582_7a8acf9f?tag=at88-20&rh=i%3aelectronics%2cn%3a10298466011&ie=UTF8&node=10298466011&smid=ATVPDKIKX0DER יש טעם לקנות? החברה היא לא ממש מוכרת, ולצד הרבה דירוגים טובים אני רואה לא מעט דירוגים רעים. הרבה אנשים שנותנים כוכב אחד רושמים כי בהתחלה עבד להם טוב ואז: נשבר, צד אחד הפסיק לעבוד, איכות לא טובה וכדומה. אני אישית לא מבין בכלל באוזניות אז אשמח לעזרה, אני צריך לקנות לי איזה זוג וראיתי בהנחה הזאת הזדמנות, השאלה היא האוזניות האלו (אני מניח שאלך על הדגם J6M שלהם) כדאיות. ובכלל, אילו אוזניות מומלצות לי אם אני רוצה משהו של עד 200 …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. וכן, עשיתי חיפוש, ולא, לא מצאתי הפנייה לחנויות מסויימות, שזה מה שאני מחפש בעיקרון... אני חושב לקנות את הZEN PLAYER או משהו אחר שמתקרב לרמתו של חברה אחרת, אבל אני לא יודע איפה לקנות בארץ (בדגש על הארץ) מישהו מוכן להפנות אותי בבקשה?...

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by nati086,

אני מעוניין לקנות טייפ מנהלים בעל התכונות הבאות: נפח זכרון הקלטה פנימי או ע"י כרטיס זיכרון גדול, הקלטה סטריאופונית, נגן רדיו מובנה והקלטה של שידורי הרדיו, אופציה לחיבור מיקרופון ובנוסף חיבור בו זמני של קו טלפון קווי וסלולרי (להקלטת ראיון דרך קו הטלפון), כניסת אוזניות, חיבור USB, איכות הקלטה טובה. ובעל סוללה נטענת פנימית. ואם אפשר אבל לא חייב בלי כל מיני תוכנות לצפייה בקבצים וכל מיני תוכנות המרה ושהקבצים ישמרו בפורמט MP3 התקציב שלי הוא 500 שקלים תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. חברה יחסית חדשה שמתחרה באוזניות של DRE , הביקורות באינטרנט מאוד טובות. השאלה אם מישהו כבר רכש \ יצא לשמוע את האוזניות שלהם , אני מדבר על אוזניות ON EAR מהדגמים TRACKS \ TRACKS HD . תודה. http://www.solrepublic.com/headphones

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. Started by redead,

הכלבה הרסה לגמרי לגמרי את השלט אין ממנו כמעט זכר... איפה לכל הרוחות אני יכול למצוא עכשיו שלט מתאים לרסיבר הזה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by moshemaman25,

שלום רב ותודה על העזרה מראש יש לי רמקולים של POLKAUDIO 2 גדולים רצפתי+2 אחיריים אבל די גדולים. +סנטור +סאב. היה לי בעבר רסיבר של פיוניר ונהרס לי. יש איזה המלצה לרסיבר טוב ? המערכת הולעת להיות מחובר ל LED סמסונג 46 וגם למחשב

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. לחבר שלי יש אולפן הקלטות ביתי קטן כזה [לא לשימוש מסחרי] והוא צריך כרטיס קול טוב, עכשיו, עוד אין לו תקציב כי הוא לא יודע איזה טווח מחירים יש.. יש אפשרות להמלצות לכרטיס קול טוב? ואם אפשר קצת הסבר על טווח המחירים, כמה עולה פשוט כמה טוב וכמה מקצועי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by hzhz24,

ב250 שח. שוות ? (מחיר רגיל 480 שח ) או יש משהו עדיף? מחפש אוזניות בכללי טובות אבל לא משהו במיוחד. בשביל שמיעה אלחוטית דרך טלווזיה (סוני 828 50) ומחשב .

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. לילה טוב אנשים נכבדים, יש לי את Wharfedale 9.1 + rotel rx-850 כרגע יש מתחת לרמקולים פיסת "צמר" עבה מאיקאה (!) שמונעת רעשים גסים של רעידות. אבל עכשיו אפשר להרגיש ברגלי השולחן שיש רעידות ושחלק מהסאונד עובר כויברציות בשולחן. צירפתי תמונות על למנת לקבל עצות שיגעו טיפה אולי בנושא אקוסטיקה כמו הגבהה/הנמכה של מיקום הרמקולים. מה שעולה כרגע לראש זה או ספייקים שהרמקולים שיעמדו על השולחן איתם או סטנדים לרמקולים (ואם סטנדים, אז באיזה גובה?) אם יש רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה רבה, עומר [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום ! שיטטתי לי ב-eBay ונתקלתי באוזניות שעולות 220$ בערך , והם ממש ממש ממש קטנות (עם מחיר די גבוה)! אז חיפשתי ומצאתי עליהם ביקורת... http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:1 הנה התיאור שלהם : http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:3 הם עולות 330$ לפי הביקורת. ממה שאני מבין זה אוזניות שנכנסות עמוק במיוחד לתוך האוזן ,מבודדות רעשי רקע ונשמעות טוב במיוחד , זה העניין ? ואם לא...אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין פה כי 330$ לאוזניות סטריאו זה קצת גבוה ;D תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by T-Flash,

שלום מה אומרים הנתונים 16 או 24BIT בכרטיסי הקול? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by liho,

איזה נגן יותר טוב לפי דעתכם זן מיקרו או h10 ?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by dor17,

אז ככה אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך 24 אינץ אז החלטתי ללכת סטייל קולנוע ולשדרג את הרמקולים שלי 2.1 ל5.1 התקציב שלי הוא בסביבות 500 שקל. חשבתי על ללכת על הלוג'יטק X משהו 530 נראה לי...למישהו יש מה להגיד בנידון? ואמור להיות לי על הלוח אם משו של 7.1 רציתי לדעת אם זה מספיק הוא שצריך לקנות כרטיס קול אחר... אגב הלוח אם הוא ABIT AB9 PRO

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by elad1_2,

שלום לכולם, יש לי ממיר הוט שיש לו את היציאות: 1.RCA 2. SCART (21 פינים) 3. חיבור כבל לבן *2- אחד כניסה אחד יציאה ויש ברשותי LCD SHARP מדגם: 32M300 שיש לה את הכניסות: 1. RCA 2.HDMI 3. קומפוננט 4. S-video 5. חיבור כמו הכבל הלבן של הממיר 6.VGA (רשום שזה למחשב) כרגע החיבור בינהם מתבצע בכבל RCA, האם יש אפשרות לחיבור אחר שיתן לי איכות צפייה יותר גבוהה? או שRCA מספיק לאיכות השידור שממיר הוט משדר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כשאר מדובר ביציאה דיגיטלית? לדוגמא לחבר פוטיסימו3 לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית או לחבר GTXP לאותו רסיבר דרך היציאה הדיגיטלית. האם יהיה הבדל בסאונד? כי הרי במצב שמוצאים את הסאונד בצורה דיגיטלית, הוא לא עובר שום פיענוח או שינוי בכרטיס עצמו ופשוט יוצא ממנו אל הרסיבר (או כל דבר אחר..) ??? ??? מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מה אתם ממליצים? רצוי לתת סקרין שוט הנה שלי ךא הכי משה ובעולם אבל זה מה שהצלחתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני כבר מת להשתמש בהם שוב לאחר שהרסיבר התחיל לא לעבוד תמיד עם ה-HDMI גם אין לי מיקרופון התקנה של הרסיבר הקיים ואני לא יודע לכוון אותו

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by fedora,

שלום. בחודשים האחרונים יצא לי להשיג מחברים ומשפחה כמה רמקולים ישנים מסוגים שונים ומגבר ישן של KENWOOD הייתי רוצה לחבר אותם למחשב במקום המערכת Logitech הישנה שלי שכוללת 2 רמקולים קטנים על השולחן. חשבתי אולי למקם כל רמקול בפינה של החדר ואת הרמקול הנמוך יותר מתחת לשולחן לשמיעת צליל היקפי. אני לא זוכר את הדגמים שלהם אבל שמעתי אותם בפעולה והם חזקים מאוד, כולל המגבר. כל אחד מהרמקולים כולל בתוכו 3 רמקולים פנימיים. הייתי מעוניין לדעת, האם זה בכלל רעיון טוב לחבר רמקולים מסוגים שונים (שניים מהם בגובה מטר וחצי והם צרים וארוכים והשלישי נמוך) למגבר מסוג אחר? ואם זה כן יכול להתאים, היכן הכי מתאים למקם אותם? בפינות של החדר? בכל צד של השול…

דיונים חדשים בפורומים