אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני פשוט רוצה לדעת איזה אוזניות הכי טובות לתקציב של 200-400 שקל, אני כבר חודש מחפש אוזניות נורמליות ואני לא יודע על איזה מקור להסתמך. פעם SHURE פעם SENHEISER פעם AKG וזה רק הולך ומשתנה . אני אישית אין לי ניסיון עם אף אחת מהחברות האלו ועם אף אחת מהאוזניות שלהם. אז רציתי לדעת מהניסיון האישי של הגולשים פה בפורום , איזה אוזניות הכי מומלצות !? ממש ממש תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם האם קיים פתרון זול(עד 600 שח) שיכול להריץ xbmc, סרטים ב720p, שהוא בגודל קופקטי עם כניסת usb? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בטלויזיה "42 למטרות הוט/יס , DVD. כמו כן אני צריך שיהיה לו חיבור USB להורדות סרטים דרך דיסק קשיח נייד וחיבורם לטלויזיה. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח. חשבתי על זה http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=721285 הוא אמנם קצת חורג, אבל אם הוא באמת כזה תותח אני חוטף אותוD: מישהו מכיר ביקורות/מישהו התנסה איתו כדי לראות שהוא באמת כזה טוב? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי קומפוננטים באוטו שך Audio Bahn AS62Q זה השם של הדגם..טוב עכשיו אין לי מגבר וסאב ואני צריך עזרה בבחירה Size: 6.5 Inch Sensitivity: 94dB Frequency Response: 50-20kHz RMS Power Handling: 90 Watts Peak Power Handling: 180 Watts Impedance: 4 Ohm Magnet Weight: 18 Oz זה הנתונים של הקומפוננט שיש לי שיעזור לכם לבחור מגבר ובאשר סאב אני רוצה משהו איכותי ושירעיד לי את הכיסאאא תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות מעבר לz5500 / z906 אני מוכר את הATP3 המדהימים. הם במצב מצוין, ללא שום סימנים. כמה לדעתכם אפשר למכור אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יצאו משירות ה-K324P והתחלתי לבדוק אוזניות חדשות. קוים המנחים בבחירה: שימוש כמעט אך ורק בתחבורה ציבורית, ובפעילות ספורטיבית, סוג מוזיקה אהוב: רוק וג'אז. לאחר בדיקה קצרה בהד-פיי החלטתי לנסות 2 דגמים: Brainwavz M1 (שנסקרו כאן בעבר) Xears Turbo Devices TD4 לצורך הסקירה נעשה שימוש באוזניות במשך חודשיים לפחות, שימוש בנגנים cowon c2 ו- sansa fuze+, מגבר fiio e6. אין בכוונתי להשתמש בסקירה במושגים שאיני מבין, והסקירה תעשה במילים פשוטות. בוצע burn in של 200 שעות, ונעשה שימוש בווליום לא גבוה (שלא יוצר נזקים לשמיעה). Brainwavz M1 קישור למפרט טכני: http://www.yourbrainwavz.com/m1.htm אריזה: מהדואר התקבלה אריזת משלוח בקרטון לא קשיח, בתו…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. בחודשים האחרונים יצא לי להשיג מחברים ומשפחה כמה רמקולים ישנים מסוגים שונים ומגבר ישן של KENWOOD הייתי רוצה לחבר אותם למחשב במקום המערכת Logitech הישנה שלי שכוללת 2 רמקולים קטנים על השולחן. חשבתי אולי למקם כל רמקול בפינה של החדר ואת הרמקול הנמוך יותר מתחת לשולחן לשמיעת צליל היקפי. אני לא זוכר את הדגמים שלהם אבל שמעתי אותם בפעולה והם חזקים מאוד, כולל המגבר. כל אחד מהרמקולים כולל בתוכו 3 רמקולים פנימיים. הייתי מעוניין לדעת, האם זה בכלל רעיון טוב לחבר רמקולים מסוגים שונים (שניים מהם בגובה מטר וחצי והם צרים וארוכים והשלישי נמוך) למגבר מסוג אחר? ואם זה כן יכול להתאים, היכן הכי מתאים למקם אותם? בפינות של החדר? בכל צד של השול…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
למה לא עורכים מפגשי אוזניות, כמו שעושים הרבה בחו"ל? מלא פעמים אני רואה ב-head fi אנשים שמדברים על כמה הם נהנים לשמוע אוזניות שבלי המפגשים הם לא יכולים, להקשיב להשפעה של מגברים ו-dacים שונים על האוזניות וכו'. אני חושב שיש פה קהל לא קטן של חובבי אוזניות, עם ציוד לא מבייש בכלל וחבל לי שאנחנו לא מארגנים אף פעם.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני טס לניו-יורק ויש לי אפשרות לקנות שם אוזניות חדשות לאייפוד שלי ב-200$. אז אני יודע שעם אייפוד אי אפשר להגיע לאיכות סאונד מדהימה גם עם האוזניות הכי יקרות בשוק. אבל מה שיש לי עכשיו ממש לא טוב ובטוח יש דברים יותר טובים מזה שישמעו יותר טוב אפילו על אייפוד... בכל מקרה, אני מעדיף מאוד שהן לא יהיו IE..ואם אפשר סגורות אבל לא חובה העיקר שלא יהיו IE..
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות עם מיקרופון ואין לי מושג כיצד להתקין את זה כראוי. אשמח להדרכה בנושא, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי את הנגן (H340) כבר שבוע והכל עד עכשיו סבבה (חוץ מהבטרייה שמשום מה נגמרת אחרי איזה 7 שעות) לאחרונה ניסיתי להעביר קבצי וידאו לתוכו והיו כאלה שעברו (סרטונים קצרים) וכאלה שהנגן פשוט לא קרא אותם (סרטים, סדרות) ניסיתי 4 תוכנות המרה שונות (כולל ה Iriveter) ועדיין שום דבר לא מצליח... ??? רציתי אולי לדעת אם אני עושה משהו לא נכון... או שאולי הוא לא תומך בקבצים כל כך גדולים... אין לי מושג כבר מה לעשות :-X אם למישהו יש מושג... תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק שתמליצו לי על דיסקמן אשר מבוסס על MP3 טוב. אני לא רוצה משהו קקי. שיהיה בזה איכות טובה. עזבו כרגע את התקציב תביאו לי פשוט את הדיסקמנים ואני כבר יראה.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין HERCULES Game Theater XP לבין Creative SB Live PLATINUM AUDIGY EX הקיאטיב שציינתי עולה יותר מכפול מההרקולס.......... מה ההבדלים?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! שיטטתי לי ב-eBay ונתקלתי באוזניות שעולות 220$ בערך , והם ממש ממש ממש קטנות (עם מחיר די גבוה)! אז חיפשתי ומצאתי עליהם ביקורת... http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:1 הנה התיאור שלהם : http://www.stereophile.com/showarchives.cgi?805:3 הם עולות 330$ לפי הביקורת. ממה שאני מבין זה אוזניות שנכנסות עמוק במיוחד לתוך האוזן ,מבודדות רעשי רקע ונשמעות טוב במיוחד , זה העניין ? ואם לא...אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין פה כי 330$ לאוזניות סטריאו זה קצת גבוה ;D תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה היא כזאת... יש לי לוח אם מסוג ASUS P5W DH Deluxe אני רוצה לבטל את הסאוונד ממנו ולהשאיר רק את הX-fi איך עושים את זה ? ***עריכה*** > כתבתי נושא חדש בטעות הגבתי פה במקום שם וזה נגרר לפה הנושא הוא לא ניתוק כרטיס קול O\B מהלוח אלא הנושא הוא לגרום לX-FI לעבוד בצורה דיגטלית עם רסיבר ושכל ה5 רמקולים שלי יעבדו בינתיים אני במצב שרק שלושה עובדים אין לי פתרונות , בבקשה תתיחסו לזה ברצינות ותקראו לפני ואל תגיבו על דברים שכבר היו
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל יותר ויותר במותג הסיני "KANEN". התעניינתי בדבר, וחיפוש קצר בגוגל העלה שאנשים בHEAD-FI דווקא מרוצים מהן! מדובר באוזניות IEM מדגמים KM-948 וKM-92 (מעץ..!) שעולות בערך 4-6 דולר לחתיכה מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון איתן? שווה להזמין? (אני יודע שאין הרבה מה להפסיד.. בכל זאת)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחבר שלי יש אולפן הקלטות ביתי קטן כזה [לא לשימוש מסחרי] והוא צריך כרטיס קול טוב, עכשיו, עוד אין לו תקציב כי הוא לא יודע איזה טווח מחירים יש.. יש אפשרות להמלצות לכרטיס קול טוב? ואם אפשר קצת הסבר על טווח המחירים, כמה עולה פשוט כמה טוב וכמה מקצועי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מצורף שרטוט של הדירה שאני רוצה לאבזר. הסטטוס כרגע הוא 1. ללא רמקולים למחשב 2. רמקולים BUILT IT במסך טלוויזיה 3. חוטים מושחלים בשביל כל הרמקולים שציירתי בשרטוט (סנטר, סאב, 4 היקפיים) 4. ללא רסיבר - הוא אמור להיות איפה שהטלוויזיה - לשם כלל החוטים מגיעים. מה אני רוצה / שואל רוצה לקנות רסיבר ורמקולים לדירה ושגם המחשב יחובר (אלחוטית?) לרסיבר בצורה כלשהי. כשהמחשב מחובר - ה"תצורה" של הרמקולים צריכה להיות שונה מאשר כשהטלוויזיה / מקרן עובדים. כלומר הרמקול הקדמי -ימני הופך להיות קדמי - שמאלי והרמקול הימני-אחורי הופך להיות קדמי-שמאלי. כלומר הכל עושה שיפט 90 מעלות (סוג של..). זה אפשרי? על איזה רמקולים הייתם ממליצים לחדר כזה? על איזה רסיבר? יש פתרון להעברה של סאונד מהמחשב למערכת…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה אוזניות איכותיות יותר Senheisser px100 או AKG k518 le ? יש לי את שניהם, ושניהם שוכבים לשווא מתחת למיטה. הAKG חדשים לגמרי טרם נפתחו, כך שאוכל למכור אותם. את הסנהייזר אני מכיר, שמעתי אותם רבות פעם. אגב, האוזניות יעבדו עם הCowon D2+ .
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בא לי לשדרג קצת את הSR-80 שלי שאני מאוד אוהב אבל אני פשוט רוצה יותר טוב כי אני אהנה מהן יותר http://www.headphone.com/guide/by-manufacturer/ultimate-ears/ultimate-ears-superfi-5pro-black.php חשבתי על אלה, איך הן? למישהו כאן יש ניסיון איתן? לא קריטי לי IN EAR או לא פשוט עדיף לי כי אני אסתובב איתן (עם הSR-80 אין לי בעיה להסתובב, פשוט חבל לי קצת שהן לא מבודדות) שקלתי גם SR-225, לא בטוח מה אני רוצה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לדעת מה אתם חושבים על המסך של סמסונג LA37d550 לא מצאתי סקירות בשום מקום וזה מסך שהמליצו לי בחנות ולכן אני חושש :-) אני הבנתי שלא כל כך מפתחים טלוויזיות בגודל 37 תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ובכן, ברשותי ה- IRIVER H10 5GIGA SILVER כחודש ימים. החלטתי לכתוב עליו ביקורת מקיפה על יתרונותיו וחסרונותיו. קריאה נעימה! הקדמה לאורך זמן רב רציתי לקנות נגן. היו לי התלבטויות רבות בנושאים שונים למשל: גודל ההארד דיסק, חברה, משקל, רדיו ועוד... כמובן שזה יצר גם בלבול רב אצלי מכיוון החברות השונות: IRIVER,RIO,IPOD. בהתחלה חשבתי דווקא ללכת על ה-RIO. הוא נראה נגן חמוד קטן, נפח קטן גם (אני מדבר על ה-1.5 גיגה), אבל בכללי הוא בהחלט נגן שמכבד את עצמו. אז עוד לא הייתי מבין כל כך ובקלות הייתי יכול לעשות בחירה טיפשית. אבל בסופו של דבר הלכתי על ה-IRIVER H10 5GIGA SILVER. כשהגעתי לחנות, ראיתי אותו בתוך הקופסה ופשוט "התאהבתי", הנגן בעל מראה מעולה ומאוד מושך ואפילו סקסי, במיוחד בצבע …
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן לפחות 30גיגה רציתי לדעת איזה מהנגנים תומכים בעברית אני הכי בכיוון של קריאטיב החדש הZVM תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלםו לכולם, אבא של אישתי החליט שנמאס לו לצרוב סרטים כל היום כדי לראות ב-DVD בסלון. התלבטות היא האם הוא באמת צריך סטרימר או אפשר להסתפק בחיבור המחשב לטלוויזיה בסלון. להלן ההתלבטויות והשאלות: אם מחברים את המחשב לטלוויזיה 1. המחשב נמצא בחדר אחר. יש חורים בקירות כדי להעביר כבלים אבל עדין, השליטה לא תהיה מאד נוחה, אלא אם נחבר מקלדת אלחוטית חזקה. 2. אני מניח שיש צורך בכרטיס מסך עם יציאת HDMI. אני יודע שיש היום כבלי HDMI שמעבירים גם אודיו, השאלה איך זה עובד בדיוק מבחינת כרטיס המסך? האם כל טלוויזיה תומכת בזה (יש לו TOSHIBA-REGZA 42RV635)? יש לכם המלצות על כרטיס מסך לא יקר שתומך בזה? אם קונים סטרימר 1. איזה סטרימר מומלץ? ??? אני צריך משהו לא יקר ובעיקר הכי ידידותי למשתמש, נוח לתפע…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-