אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני לפני קניית נגן חדש אני עוד מתלבט בין: archos av500, ipod G5, gigabeat S אני מחפש אוזניות ברמה גבוה עד 100$ בארהב לאחד מהנגנים שציינתי (אני לא חושב שזה משנה אבל שיהיה) אני רוצה אוזניות ניידות וקטנות אבל לא כאלו שנכנסות לאוזן לsennheiser יש כמה דגמים שנראו לי סבבה אבל אני לא יודע מה הם שווים omx50, omx52, omx90vc, omx70, pmx70, lx70, xl90 אלו הם הדגמים שנראו לי מעניינים ונוחים חשוב לי לציין שאני יוצא לטיול (טרקים ונסיעות ארוכות) ומאוד חשוב לי הניידות שלהם אני גם יודע שהsennheiser מגיעים עם נרתיק נסיע שזה ממש נוח בשבילי אם יש עוד הצעות אל תהססו לספר לי ותגיבו על אלו שאני שאלתי עליהם תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מערכת סטריאו לשימוש עיקרי, שמיעת מוזיקה במחשב. לשימוש גם לצפיית סרטים בדיוידי ובטלויזיה. בסביבות ה600 שקל. אני לא מבין בזה בכלל אז אשמח גם להסבר במילים פשוטות על דגמים מומלצים. שיהיה חיבור למחשב+דיוידי+טלויזיה. תתודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול X-FI ורמקולים 5.1 שעובדים מצויין במחקים אחרים כמו : BF2 עובד ממש מצויין ממש אפשר לשמוע מה מסביבי במשחק במשחק counter strike זה לא עובד טוב + גם בקונסול של הסאונד של המשחק זה לא עובד נכון , קנראה בעיה של תמיכה בויסטה אהה כן אני עם ויסטה 64bit כמוון שאני עם הדריברים הכי חדשים + התקני את המשחק היום בבוקר מחדש השאלה : האם משהו נתקל בתופעה או שמע על פיתרון ???? אני מחפש פיתרון אבל לא נראה לי שאני אמצא לבד
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קיבלתי A900 שקניתי על פי עצתו של Anatoli ב-EBAY. נשמעות מצוין. הפלאג שלהם לא נכנס עד הסוף כנראה לשקעים רגילים. חסר לו עשירית מילימטר או שתים. שומעים רק באוזניה אחת. מצאתי רק סוג אחד של כבל מאריך שאיתו אני שומע בשתי האוזניות. משהו מכיר את הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ברצוני להעביר את הרמקולים שיש לי במערכת שיפעלו במחשב, עכשיו אין לי מקום להביא את המערכת מהחדר השני לחדר שלי ולחבר לו יציאה האם אפשר לקחת רק את הרמקולים עם החיבורים של הכבלי נחשות האלה ליציאות אדום ושחור לחבר אותם לחיבור של הכרטיס קול שנמצא על הלוח אם ? האם יש כזה מתאם ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בין 42 ל46 אינץ Full HD led מעוניין יותר בדגמים של סמסונג בעיקר לצפיית סרטים בHD יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
היי, חבר הביא לי את הכרטיס קול הישן שלו - Essense ST - ואני קצת מבולבל. הוא השתמש בו בשביל יציאת האוזניות המוגברת שלו, אבל אני רוצה להשתמש בו בשביל רמקולים - Microlab C9. עכשיו, אם אני מחבר רמקולים ליציאת ה-SPDIF האופטית, זה אומר שהסאונד עובד כמו שהוא לרמקולים, ולא מתבצע שום עיבוד בכרטיס? לפי מה שקראתי בגוגל, היציאה הזו היא pass through בלבד, וזה עוקף את כל ה-DACים שבכרטיס. אז, עדיף לחבר את הרמקולים ל-RCA - או ליציאת האוזניות? מה עדיף לסרטים ומה עדיף למוסיקה? יש הגדרות מסויימות שצריך להגדיר...? (יש המון אופציות בתוכנה של כרטיס הקול.. בינתיים הכל על דיפולט ) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיקרון, זה בשביל עריכת בפוטושופ. עדיף ימני עליון - משם הסאונד הכי איכותי. בין העוזרים יוגרל סיבוב על בלוסקי.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעדיף 7.1. שיתאימו לשימוש די ממושך. עדיף שיתמכו גם במחשב/360 אבל הכי חשוב פס3.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קובץ שהסיומות שלו היא ,xviD.AC3.CD1-WAF והוא לא נפתח לי באף תוכנה , Media player , bsplayer ,vlc media player יש למישהו רעיון אם מה אפשר לפתוח אותו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחדש את מערכת הקולנוע הביתית שלי והחלטתי להתחיל עם החלפת סט הרמקולים הישן של חברת PEERLESS שיש לי. יש ברשותי רסיבר קנווד KRF-V4060D. קיבלתי הצעת מחיר סטי רמקולים הבאים: סט של 5.1 חברת Pure Acoustics דגם LORD ב-2400 ש"ח. סט 5 רמקולים של American Acoustics דגם Horizon ב-2900 ש"ח. את ה-LORD אני מכיר מחבר שלי והם נשמעים לי באוזן די טובים. ה-Horizon נשמעו לי בחנות יותר טובים מאשר ה-Lord. השימוש העיקרי שלי הוא לסרטים, אבל גם שומע איתם מוסיקה. אשמח לקבל חוות דעת על שני הסטים ואם יש אחרים אשר מומלצים יותר בטווח המחירים הזה. כמו כן האם ההתאמה בינהם לבין הרסיבר היא טובה (אם יש צורך בכלל בהתאמה כזאת). ועוד שאלה אולי טיפה מפגרת: אחד הלבטים שלי לגבי הרמקולים Horizon היא שא…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מקווה שזה הפורום המתאים המחשב שלי מחובר לרסיבר עם RCA (מקווה שככה זה נקרא) דרך ה Maudio revolution צצה לי בעיה של זימזומים מהרמקולים בזמן העבודה במחשב (פתיחת חלון, גלישה וכו) זה דיי מתחיל לשגע אותי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה נתי
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אילו רמקולים 2.1 הכי טובים בשיל מוסיקה בתקציב של עד 500 ש"ח... ? דיי חשוב שיהיה גם יציאה לאוזניות ... 1. Logitech Z4 2. Philips MMS430 מה אתם חושבים הכי טוב בשבילי?
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר את הקונסולות למחשב בשביל להשתמש ב5.1 שמחוברים אליו בקונסולות ולא ברמקולים של הטלוויזיה(מבחינות מיקום זה לא בעיה כי העמדה של הקונסולות ושל המחשב קרובות). אני מבין מדיון אחר(בפורום קונסולות) שאני צריך כבל אופטי. יש לי כרטיס קול audidy 2 zs . השאלה שלי זה איזה כבל אני צריך בדיוק(מה לשאול בחנויות) והאם צריך להגדיר משהו במחשב(ובקונסולות) אחר כך?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי שמגיע ללאפטופ ולי מתנה אני מעוניין בכרטיס כל usb שיעמיס כמה שפחות על המחשב ויהיה טוב. חשבתי על הhercules pocket אבל לפי מה שראיתי הוא מנצל את המעבד מאוד. אני לא מעוניין לעבור את ה600 שקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מיזמן מחכה ואתמול ההורים קיבלו כסף ויש תקציב!!! קטן אבל יש! אני רוצה ליקנות משהו איכותי 5.1 אמרו לי LOGITEK הם הכי איכותים במחיר שפוי אני ממש אשמח אם מישהו יתן קישור לחנות מיכרז שמוכר בזול כי אני זוכר שהיה פעם אבל איפה? ועוד שאלה אני צריך גם כ.קול כי שלי מסריח VIBRA 128 חשבתי על 5.1 LIVE אבל אומרים לי חברים שעדיף AUDIGY הכל מיועד בעיקר למישחקים קצת מוזיקה וקצת סרטים בערך 3-5 שעות ביום מישחקים 0.5-1 מוסיקה ו3-5 שעות בשבוע סרטים אני לא יודע איזה כרטיס עדיף אומרים שהAUDIGY ינצל אותם טוב יותר אבל אם אני רוצה אותו אני צריך לחסוך עוד כמה חודשים עד שיהיה מספיק...הכי חשוב הרמקולים כ.קול אני יכול להיתפשר דרך הגב יש לי מחשב די חלש P3-800 אומרים שזה משפיע על משהו,עלמה איך בבקשה…
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לא אודיופיליות למשחקים בטווח של ~250 חשבתי על שתי אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=7864 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1060&products_id=4415 מה ההבדל בניהם חוץ מהמיקרופון ??? אם אין אז אני יקנה את האלה אם המיקרופון. או שהאם יש לכם משו אחר מומלץ בטווח המחיר הזה ? תודה מראש ותענו כמה שיותר מהר למה אני קונה היום תודה !! עריכה: עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה של HD SoundMax (לוח M2N-E) אני צריך לקנות גם כרטיס קול ?? ועוד שאלה : שאני מדבר אם חברים בסקייפ הם לא שומעים אותי טוב וניסיתי מלההההההההההההה מיקרופונים ותמיד שומעים אותו דבר יש מצב זה קשור לדריבר ??? כילו אם המיקרופו…
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס טלוויזיה הזה, והוא מגיע עם שלט ורסיבר אינפרה רד שמתחבר למחשב. לפי ההוראות הreciver אמור להתחבר באמצעות כבל לממיר של יס כדי שאפשר יהיה להעביר ערוצים, אבל אני לא מוצא את הכבל ולא את החיבור על הממיר של יס. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מחפש המלצות לרמקולים לאחותי, עד כ-300 ש''ח. מדובר בעיקר על רוק. הרמקולים כמובן ישארו נייחים, החיבור יהיה למחשב נייד. אני רואה שב-KSP יש מספר דגמים במחיר המתאים. אשמח להמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין פלזמה לLCD?? פלזמה של 42 אינץ' עולה 6900 שקל LCD 32 אינץ' טוב עולה גם 6900 שקל בערך לא עדיף לקנות כבר פלזמה 42 אינץ'?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משדר איכותי למחשב שאני יכול סוף סוף להפסיק לקנות כל פעם אוזניות שנקרעות עם הזמן ולשמוע דרך הפלאפון תודה אגב אוזניות בלוטוס איכותיות אין במחיר סביר בכל זאת למישהו יש הצעה בתחום ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות נגן mp3 ויש לי גם מצלמה דיגיטלית של קנון (A70) אז חשבתי על הarchos gmini220 שכולל חריץ לכרטיסי sd בנוסף לכונן 20 ג"ב. אני יודע שהרבה בעלי אתרים שעוסקים בנגנים בעולם לא אוהבים את החברה הזו, בגלל שלנגנים שלה יש סקס-אפיל נמוך, אולי, אבל זה לא מה שאני מחפש. אם למישהו יש נגן של החברה בכלל או את הgmini220 בפרט אשמח אם הוא יגיד מה הוא חושב עליו ועל האמינות של הנגן והחברה. תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה מומלץ בתקציב של 300 ש"ח, חשבתי לקחת את הקראייטיב inspire 5200,מומלץ? יש אלטרנטיבה עדיפה? יש לציין שהשימוש הוא בדר"כ שירים ופה ושם משחקים, מעבר לכך כלום. חשוב לי עוצמה וכמובן אייכות, אגב,אין אפשרות לחרוג מהתקציב הנ"ל - יאללה ,המלצות בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
בדרייבר של הכרטיס יש הגדרות של THX מה זה אמור לשנות ,והאם זה משנה בכלל את איכות הסאונד ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-