אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
הי חבר'ה יש לי לוח אם עם 6 יציאות , תראו ת'מפרט מחשב ( דגם הלוח ) .. אני מנסה לעשות שמישהו שאני מדבר איתו שיחה במסנג'ר ישמע את המוסיקה שאני שומע בווינאמפ ישירות ( בלי רעשי רקע ) ! אמרו לי משהו בקשר ל-line in אבל לא הבנתי שום דבר , נסיתי פעם פעמיים היתייאשתי ועזבתי את זה . אני מבקש קצת עזרה ותמיכה אם למישהו יש מושג תודה רבה לכם !
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ברסיבר איכותי עם 4 כניסות AUX, מומלץ שיהיה 6.1, גודל קומפקטי- יתרון. אם קיימת החיה הזאת אני אשמח אם יידעו אותי. תודה גדולה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז זהו, בשעה טובה קניתי את האייפוד החדש (15 ג'יגה). קמתי יום אחד בבוקר, ופשוט החלטתי להזמין אותו. התקשרתי ל"ידע", הזמנתי טלפונית. במקרה, היה להם אחד במלאי... כבר באותו יום הוא היה אצלי. עד היום הייתי עם 6.4GB PJB, שבהחלט שירת אותי נאמנה כבר יותר מ3 שנים. ואני עדיין אוהב אותו. אבל... האייפוד פשוט עשה לי את זה. הבעיה היא, שאין לי כרטיס firewire, אז זה שדיברתי איתו בטלפון.. המליץ לי להזמין גם קאבל USB2... אז הזמנתי גם אותו ... בעוד איזה 130 שקל. הוא לא ידע לומר לי מתי הקאבל יגיע... אז אני בינתיים מחכה בסבלנות. האייפוד שוכב כאן על השולחן, וכל מה שאפשר לעשות איתו כרגע זה לשחק במשחקים שיש עליו וזה פאקינג מ-ת-ס-כ-ל. אבל ... אמרתי לעצמי שאני אחכה עוד קצת. חבל לקנות כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני קניתי את הרמקולים 5.1Z5500 ועכשיו הבעיה היא לסדר אותם . יש לי כמה שאלות: 1) אם אפשר לשים את הבאס בכל מקום בחדר? 2)באיזה גבוה עדיף שהרמקולים יתלו? 3)האם הסנטר יכול להיות בגבוה המסך מחשב למרות ששאר הרמקולים תלויים ? תודה
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני לא אנין טעם (או במקרה הזה סאונד) בעניין הזה ואין לי צורך במערכת יקרה כך שאני צריך לדעת מה המערכת 2.0 באיזור ה 200 ש"ח הכי טובה. אני לא רואה סרטים כמעט על המחשב ומוזיקה אני שומע עם אוזניות, אבל כשאני משחק במשחקים בלי לשמוע מוזיקה ביחד אני שומע דרך הרמקולים כך שהרמקולים לא מיועדים למוזיקה וסרטים אלה רק למשחקים. אני יודע שתגידו שב200 ש"ח כל המערכות גרועות (במונחים שלכם לפחות), אבל אני משתמש ממוצע ואני צריך רק משהו סביר. אגב, אני ראיתי את המערכות שמומלצות בסטיקי, אבל יש שם איזה 4 מערכות במחירים שונים, ואני לא יכול להחליט מה הכי טוב לי מבינהן כי אין לי מושג בקשר לפרמטרים במערכות סאונד שעושים אותן יותר טובות. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מערכת רמקולים של קריאייטיב SBS370 ששימשה אותי כבר שנתיים ואני מחפש להן תחליף... הגבול הוא 400 שקל אך כמובן שאשמח לא להתקרב אליו יותר מדי... כמובן שהדרישה היא מערכת 2.1. יש הצעות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי הבנתי שליצרן Sennheiser יש אוזניות איכותיות. הלכתי לצליל בסניף אחד, והיה להם את HD437, HD202, HD212. ובסניף אחר היא להם גם את HD457. חשבתי גם לקנות את PX-200/100 , כי שמעתי שהם יותר קטנות ונוחות. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר אוזניות חוטיות לטלוויזיה שלי 32AV700 ואני רוצה לדעת איך הכנסתי את הפלאג של האוזניות לכניסה בטלוויזה ואני עדיין שומע מהרמקולים שלה מה אני צריך לעשות כדי לשמוע דרך אוזניות ? זו הטלוויזיה http://www.toshiba.com.my/product/pr...uctid=32AV700E
-
- 12 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
קניתי לוח חדש IS7 של ABIT נשרף לי הלוח הקודם לא הייתי עם מחשב שבוע!! עכשיו ה SPDIF בלוח שלי לא מוציא סאונד הקבל נבדק והוא במצב מעולה!. הכרטיס קול הוא REALTEK ALC650 הבעיה היא למצוא את הדרייברים הבנתי שזה בעיה אצל הרבה אנשים הדרייברים החדשים מסריחים ולא טובים. אני צריך את הדרייברים גירסא 3.63 למישהו יש אותם או יכול לעזור לי למצוא אותם ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התלבטתי באיזה פורום לשאול. מקווה שזה בסדר בפורום זה. יש לי לפטופ מצוין. הוא מחובר לטלוויזיה 40 אינצ' בסלון. הכל טוב. לאחרונה אני צריך יותר מחשב, ופחות מחשב על הטלוויזיה. קשה מאוד "לתת עבודה" כאשר אתה יושב בסלון בבית והמחשב הנייד כל כך רחוק ומחובר לטלוויזיה. חשבתי בהתחלה לקנות מחשב נוסף (עם מסך גדול - 24 אינצ'). אבל במחשבה שנייה, עלתה לי מייד השאלה - האם אי אפשר לחבר ליציאת ה HDMI של הלפטופ שלי גם את הטלוויזיה וגם את מסך המחשב (שאותו ארכוש בקרוב)? (כמובן, אני משתמש במחשב הנייד כנייח בשני המקרים). כך תהיה לי עמדה אחת שאפשר לגלוש בה ולכתוב ביתר קלות. ועמדה שנייה שהיא עמדת טלוויזיה. אשמח לשמוע הצעות בכלל, כי אני מעדיף לחסוך את העלות של קניית מחשב שולחני יעודי רק בשביל ש…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למה לי לקנות את הMUVO על פני הZEN XTRA של קריאיטיב- אותו מחיר, אבל פי 7 יותר מקום. בגלל שהמובו יותר קטן? יותר עמיד? מה? חוץ מזה, אם לא MUVO, ולא IPOD (כי הם יקרים מדי, ביחס למה שהם מספקים), אז מה כן? יש לכם המלצות? אני מנסה לא להוציא יותר מ220$ (בהנחה שאני קונה את זה בארה"ב)
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 170 שקל עדיף 2.1 לשימוש בסיסי(אפילו הרמקולים של ה 30 שקל היו מתאימים לי אבל אני רוצה להשקיע טיפה) תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כמו שכבר הזכרתי בנושאים קודמים אני קונה את הכרטיס קול של HERCULES Game Theater XP . כנו כן אני צריך את הרמקולים רק בשביל מוזיקה ...( לא מישחקים ולא סרטים ) אני מחפש איכות גבוה של שמיעה! מידות החדר שלי הם 3.5X3.8 . אני מחפש שהרמקולים ישבו בפינות העליונות של החדר ולא על הריצפה (כי אין מקום). אני באמת לא יודע מה ליקנות וכמה רמקולים ליקנות ! (אני צריך גם מגבר) תקציב: בערך 2000 ....( אולי אפשאר לקנות משהו שיספיק לחדר שלי בפחות כסף?!) בבקשה אני ממש צריך את עזרכתכם בכל לשון של בקשה - אני לא רוצה לעשות טעות בקנייה ואחר כך להיצטער עליה! תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו את הרמקולים האלה Luxeon lx-v998H יש סיבה למה הם עולים כל כך מעט ? עריכת העקרב: סליחה אבל אין כאן פירסום.....
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אממ אז ככה אני רוצה לקנות iAudio X5 בארה"ב אז ככה האם זה יכול משהו?? יש סוג של בעיית קידוד או משהו? ואם אפשר לפתור את זה בעזרת תוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב המוגבל והדל שלי הוא 160~170 ש"ח , אני מאוד רוצה לרכוש אוזניות סגורות (או פתוחות אם אין ברירה ) כי המשפחה שלי לא הכי בקטע של מטאל , או CRYSIS בפול וולוים באמצע השבת >_< אני יודע שבתקציב כזה אני לא אקבל איכות , ואפילו לא משהו שמתקרב לאיכות (שזה לא נורא כי אני לא כזה אאודיופילי ) אבל בכל זאת הייתי רוצה אוזניות כאלה שאני לא אצטרך לרכוש אספקת אספירין במקביל כדי להשתמש בהן . השימושים העיקריים זה משחקים ומוזיקה (ואני די מתקשה לחשוב על שימושים אחרים שיכולים להיות לאוזניות ) מסריקה קצרה של הרשת קפצו כמה דגמים שאנשים נתנו להם ביקורות חיוביות : Sennheiser HD202 (עד כמה ההבדל מורגש בין שני הדגמים והאם הוא שווה את הוספת המחיר ? ) Sennheiser HD201 SteelSeries 3H H…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניתן להשיג בדיוטי פרי את ה-Z560 או מערכת רמקולים ברמה דומה למחשב? אם כן, איך המחיר ביחס לארץ ולארצות הברית? לגבי הבאת הרמקולים לארץ מארצות הברית, מה גודל הקופסא בערך? ומה משקלה? יש אפשרות ל"עבוד" על המכס איכשהו שלא יקח מיסים?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אח שלי טס לחו"ל והוא הציע ליקנות לי מגבר ב100$ לגיטרה, אני רוצה לנצל את העניין בצורה הטובה ביותר... איזה מגבר אני יכול לקנות לIBANEZ EX SERIES? אפשר לסטות טיפה מהמחיר המקורי... אני יוסיף.... בעיקר למוזיקה בסיגנון GREEN DAY/RED HOT CHILLI אגב... אני יודע שזה כבד וכל זה אבל הוא הציע... ואמרתי לו שזה כבד הוא אמר שזאת לא בעיה... אה ואפקטים ריברב ודיסטורשן חובה...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הסתכלתי באתר של פנדה וראיתי את הרמקולים הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8357 המחיר שלהם ממש ירד ואני יודע שיש עליהם ביקורות טובות, האם משתלם להביא אותם או לחכות עד שהמחיר ירד עוד? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כלומר יש לי בכרטיס קול מאחורה כניסה אחת לאחוריים,כניסה אחת לקדמיים,וכניסה אחת לסנטר\סאב. עכשיו במגבר יש לי 2 כניסות לכל קטגוריה:2 לאחוריים,2 לקדמיים, 2 לסאב-וואפר או סנטר. אני צריך כבל שמתחבר מהמחשב לרסיבר כלומר: בצד אחד 3 זכרים שמתחברים למחשב, ובצד השני 6 או 5 (זה לא משנה לי אין לי סאב) זכרים. קיימת חיה כזאת ? הפכתי את גוגל\זאפ ולא מצאתי משהו כזה עריכה: אחרי חיפוש מפורך מצאתי משהו בסגנון. ה-3 ירוקים מתחברים למחשב
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את הרסיבר של JVC דגם RX-5032 ב- 200 דולר בדיוטי פרי רציתי לדעת האם הוא רסיבר טוב ושווה את הכסף האם יש לו מפענח?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לחבר את המערכת קולנוע (5.1) למחשב והצלחתי לשמוע רק בשני הרמקולים הקדמיים. חיברתי את המערכת לכרטיס קול (Creative sound blaster x-fi xtreme audio) ע"י כבל אופטי אל הרסיבר. איך אני יכול לעשות שאני אוכל לשמוע בכל הרמקולים? מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה.... מכירים את התופעה שאתם מריצים סרט והאודיו שלו נמוך בטירוף וצריך להגביר את הרמקולים לפול ווליום בשביל לשמוע נורמלי ולפעמים עדיין חלש מידי (ויש לי ATP3... ) ואז מישהו שולח לך הודעה באיסיקיו וה אואו כמעט ושובר את החלונות? אמרו לי כבר שאפשר דרך הקודק להגביר את האודיו לסרטים עם אותו הקודק ...אבל זה יגביר סרטים עם אודיו נורמלי יותר ממה שהם אמרוים להיות אני זוכר שלפני הרבה זמן דרך VD הגברת את האודיו בכמה סרטים,אני פשוט לא זוכר איך ואיפה.... תודה לכל העוזרים רועי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האייפוד יכול לקרוא סוג כלשהו של פורמט שדומה לOGG או לFLAC? ואם כן האם אפשר לעשות RIP מדיסק מקורי דרך הiTunes לאותו קובץ?
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-