אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
טוב, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, עם סאבוופר ואני צריך משהו זול עם איכות שמיעה טובה. אם מישהו שמבין יכול לעזור לי אז תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , יש לי SB Live Value ! ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו מערכת 5.1 . אני צריך בשביל המערכת הזו כניסה לשני רמקולים קדמיים ,שניים אחוריים ,וכניסה לSub ולCenter . האם ב Value יש כניסה כזו לסאב ולסנטר? ואם לא ,לאיזה כרטיסים יש?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן פורום אני חייב עזרה . :'( יש לי מערכת של שארפ רגילה עם רמקולים גדולים ואני רוצה עכשיו לחבר את הרמקולים האלו (עם חיבורי הנחושת) למחשב . איך בבקשה אני יכול לעשות זאת?? ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס sb-live value 4.1 השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ על תוכנת דמו שמדגימה את הסראונד (ראית פעם משהו דומה של מסוק שמסתובב סביב מרכז החדר ןכן') תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר ברמקולים למחשב. אז ככה: רציתי לדעת, אם תוכלו לפרט לי, אילו חברות אתם חושבים שראויות, ואילו אינם שוות מאומה. מאחר וישנן הרבה, אז אני לא מצפה ממכם לכתוב את כולם, אני מדבר על המיינסטרים... תודה רבה רבה רבה! נ.ב. מעניינת אותי חברה בשם: PeerLess. ו Genius. ועוד משהו קטן, חשובה לי האיכות, לא העוצמה שלהם, אז משהו כזה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה לי לקנות מיני דיסק בחו"ל? איזה דגם? (מהמחירים של האתרים בארה"ב, לא לפי ישראל) חשבתי על סוני MZN1 או על סוני MZN10
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפחות 512 מגה...רצוי אפילו גיגה ומעלה. רצוי שתהיה אפשרות הוספת זיכרון. שיהיה טוב לספורט. שיהיה של חברה מוכרת. שלא יהיה יקר מדי. (שלא יהיה נגן 20 ג'יגה ב-100 ש"ח יותר...חחח)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום לשאול או פורום מצלמות דיגיטליות....אז אם זה לא המקום לשאול מצטער אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1500שח +- שתהיה תואמת לנגן אמפי3 שלי iriver h320 תאמינו או לא אבל זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי חחחח אז אני מחפש מצלמה פשוטה ככה לצילומים משפחתים לטיולים וכאלה אשמח לתגובות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך שתמליצו לי על אוזניות איכותיות וגם אפשר לשמוע באס טוב בהן בשביל ה GIMINI400
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
http://www.hmk.nl/view_product.php?database=kabel&productID=25000556 בלי ניחושים למה לא בא לי לזרוק כסף על משהו שלא מתאים לי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, מצאתי בעיתון מכירה של מערכת קולנוע מושלמת (כולל DVD) של Daewoo, אין עליה פרטים, לפי התמונה זה עם סאב, 5 סטלייטים ונגן DVD. המחיר שלה הוא 400 ש"ח. השאלה שלי מופנית לכול מי שמכיר את המערכת הזו, האם היא שווה את ההשקעה (המחיר נראה ממש טוב ;D)? מה דעתכם על החברה בכלל? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה.... מכירים את התופעה שאתם מריצים סרט והאודיו שלו נמוך בטירוף וצריך להגביר את הרמקולים לפול ווליום בשביל לשמוע נורמלי ולפעמים עדיין חלש מידי (ויש לי ATP3... ) ואז מישהו שולח לך הודעה באיסיקיו וה אואו כמעט ושובר את החלונות? אמרו לי כבר שאפשר דרך הקודק להגביר את האודיו לסרטים עם אותו הקודק ...אבל זה יגביר סרטים עם אודיו נורמלי יותר ממה שהם אמרוים להיות אני זוכר שלפני הרבה זמן דרך VD הגברת את האודיו בכמה סרטים,אני פשוט לא זוכר איך ואיפה.... תודה לכל העוזרים רועי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל. ואמא שלי רצתה שאני אביא וידיאו. הוידיואים בדיוטי פרי עולים בערך 80-90$. יש מערכת קולנוע ביתי של LG ב-200$ שכולתת 5 רמקולים וסאב ומכשיר וידיאו ו-dvd משולב. נראה לי שעדיף במקום וידיאו סתם ב-90$ לקנות כבר את המערכת ב-200$ לא? ורק רציתי לדעת אם צריך רסיבר למערכת הזאת,כי אם צריך לחבר גם רסיבר זה כבר לא שווה. אנ לא צריך משהו מאוד איכותי ,זה סתם לראות כמה סרטים בסלון ולשמוע קצת יותר טוב. וגם קצת להתלהב על חברים...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין ברסיבר איכותי עם 4 כניסות AUX, מומלץ שיהיה 6.1, גודל קומפקטי- יתרון. אם קיימת החיה הזאת אני אשמח אם יידעו אותי. תודה גדולה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן DIVX על איזה נגן אתם ממליצים שיש בו את הקרטריונים הבאים : עדכוני גרסא , קורא כתוביות בעברית וכל סוגי הדיסקים של DVD . כמו כן אם יש למישהו המלצה ל DVD-R שקורא גם DIVX. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס כרגע על הלוח משהו 850 והיה לי קודם לכן את ה creative 5.1 הרגיל אני רוצה כרטיס קול שיוציא לי צליל יותר טוב מהם האם ה 24 ביט יתן לי שיפור בסאונד? אגב יש לי מערכת 5.1 שמתחברת למחשב אנלוגית (לא משהו מיוחד מערכת קולנוע ביתית של גרטס עם 5 רמקולים וסאב של פיוניר 300rms ) רציתי ללכת על ה creative 7.1 24bit שעולה כ 199 שח אצל הדובים השאלה אם ה24 ביט יתן לי שיפור בסאונד
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התחבטויות רבות בין H10 ל-Ipod Mini ול- Rio Carbon הוחלט על קניית הH10. (אלא אם מישהו ממכם יאיר את עיניי) וזאת מכיוון שהוא נראה מאוד נחמד וידידותי מבחינת תפריטים, הוא קטן ונוח לכל כיס, יש לו רדיו (הוא מיועד לחייל ככה שזה דיי חשוב להתעדכן ולהנות גם מהרדיו), הבטריה שלו ניתנת להחלפה (מה שאומר שאם היא נגמרת או מתיישנת לא צריך לזרוק את המכשיר), הוא צבעוני ותומך הצגת תמונות (חלק חשוב בחייו של חייל קרבי) ובנוסף הוא תומך בעברית. לגבי העברית: אני מעוניין לשמוע מאנשים שהם בעלי המכשיר איך העברית? האם עדיין צריך לשנות את שם השיר ולהפוך אותו? במה מתבטאת התמיכה בעברית? האם גם ניתן לקרוא מסמכים בעברית? יש לי אפשרות לקנות את הנגן בצרפת ממש מחר...האם מישהו מכיר חנות טובה בפר…
-
- 12 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נראה טוב, נשמע טוב (מבדיקה ממש קצרה עם מכשיר של חבר) ועוד עם תג מחיר של 1.5-1.6k שקלים, אז בכלל... מה דעתכם?...
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות , הצרכים הם בעיקר למוזיקה וקצת משחקים. הסתכלתי על ה-HD457 , חבר שלי קנה אותם ב-280 שקל באיזה קניון , בכל מקרה זה התקציב שלי פחות או יותר. שווה לקנות אותם במחיר הזה ? עכשיו עוד שאלה, יש לי כרטיס קול OB של לוח Intel WinnipegD845WN ,לאוזניות ברמה של ה-HD457 +- ממש תירד האיכות בגלל הכרטיס קול? ועוד שאלה לגבי החיבור, זה חיבור רגיל מתחבר רק ליציאה הירוקה בכרטיס וזהו ? לא צריך שום מפצלים ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח למצוא קרטיס קול עם יציאה אופטית 5.1 בשביל לחבר לרסיבר אני יודע שהיום כל מחשב חדש עם קרטיס קול מובנה בא עם יציאה אופטית אבל אני צריך רק את הכרטיס קול ואני רוצה אחד שלא יהיה יקר מידי אני צריך משהו סטנדרטי וטוב בשביל סרטים ומשחקים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכ. קול איכותי (כרגע אני משתמש בכ. קול OB ) הדרישה שלי: שהוא יוציא 5.1CH(לפחות) דרך יציאה דיגיטלית(אופטית/קוואסיקלית). --זהו רק זה (בעיקר)חשוב לי. אני לא רואה סרטים דרך המחשב, אני שומע מוסיקה וצריך 5.1CH למשחקים. התקציב שלי עד 500 ש"ח ~ , רצוי זול יותר והעיקר שיהיה שווה את הכסף. נ.ב. --הכ. קול יתחבר לרסיבר.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7832207&type=2&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%f0%e9%e9%e33 הנגן הזה נראה פשוט מדהים ובמחיר מעולה. לדעתי הרבה יותר איכותי מ-iriver. מישהו שמע על החברה הזאת?
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
שלום. שכנעו אותי לא לקנות PMC, ולכן אני קונה MP3 רגיל. אני צריך MP3 שנראה טוב, עם חיי בטריה שיותר גדולים מ12 שעות, תפריט קל, מכשיר קל, עדיפות על אחד שיקרא גם עברית. אין הגבלה בתקציב. תודה לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-