אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה בחדר בלי חיבור USB ואני מעוניין לחבר לטלוויזיה DOK עם סרטים כדי שאני יוכל לצפות בהם בטלויזיה. יש לי בטלויזיה חיבורי HDMI. האם יש איזה מתאם שאני מחבר אליו תDOK ואז הוא מתחבר לHDMI ויוכל להריץ לי את הסרטים ששם? אם לא, יש איזה פתרון לזה? להתחיל עכשיו לחבר HDMI מהטלויזיה למחשב שלי זה סיבוך כי הכבל יפריע בחדר וזה. אני מעדיף איזה פתרון פשוט. תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אז ככה, כדי לשפוך קצת אור על הדברים, החלטתי לשאול ''קצת'' ;D שאלות: 1. מהו ''Speakers calibrator''? 2. מהו ''Bass redirect''? ועל מה הוא משפיע? 3. מהו ''Time Scaling''? 4. מהו ''CMSS 3D''? 5. מהו ''Treble''? 6. מה הפירוש של - Digital output sampling rate 48Khz\96Khz? ועל מה הדבר הזה משפיע? 7. מה ההבדלים בין Digital Speakers לבין Analog Speakers? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם? לפי מה שהבנתי, הרמקולים שלי אנלוגיים. אני אוכל להפוך אותם לדיגיטליים דרך מתאם מסוים? אלפי תודות לעונים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום על לוח האם שלי כ.קול מובנה 5.1 .אני מעוניין לשדרג למשהו איכותי יותר-6.1. האם היציאות/כניסות שבלוח אם תפסקנה לעבוד כשארכיב כרטיס נפרד? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי טלוויזיה חדשה SUMSUNG 32LCD היא מחוברת למחשב עם כבל HDMI רואים ממש טוב והכל אבל יש שם בעיה בקול הוא לא מועבר בצורה טובה יש כזה "תסס" בזמן דיבורים.(כשרואים סרטים או כששומעים מוזיקה!!) הבנתי שכבלHDMI אמור גם להעביר את הקול בצורה טובה אז אני לא מצליח להבין למה זה לא עובד טוב?? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים....
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מערכת רגילה גדולה כמו לכולם .... איך אני מחבר?? מקווה להסבר ברור..@ תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמובן שאין תקציב כי גם ככה אני יקנה אותם עם זה באמת שווה לי ולא משנה מאיפה, כרגע יש לי את הFC550 של MICROLAB ואני מאוד מרוצה מהם אבל אני רוצה להתקדם ל2.1 יותר איכותיים והX16 מאוד קורץ לי, צריך ביקורת אליהם למי שישתמש בהם או שמע אותם לפחות, נע לא להמליץ על 2.0 בגלל שאני מכור לבאסים ככה שאני לא מסוגל לשמוע מוזיקה ללא באס. באותה הזדמנות הייתי רוצה גם ביקורת על כרטיס הקול הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1147 אני יודע שכיום המובנים בהחלט מספקים, אבל אני רוצה לדעת האם שווה לי לקחת כרטיס קול בסגנון הזה ? השימושים הם בעיקר למוזיקה עם דגש מאוד גדול בנושא ומשחקים כמובן, אני דיי סגור על MICROLAB ואין לי צורך בחברה אחרת בגלל שהרמקולים שלהם מאוד איכותיים וזולים ככה שא…
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
משהו פעם התנסה ברמקולים: GENIUS SW 5.1 CHANNEL HOME THEATRE SYSTEM NEW 3600 WATT + REMOTE ???
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר ששאלתי את אייברייק שיש לו את הנגן בפרטי מספר דברים על הנגן.... מצאתי אותו ב-1200 ש"ח והזמנתי אותו....היום התקשרו על הבוקר...(למרות שעדיין בוקר) ועד יום חמישי או ראשון לכל המאוחר אני אמור לקבל אותו..... עכשיו אני כבר לא יכול לחכות....[= הנגן הוא Rio Carbon 5GB
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבית-הקפה יש מערכת סטריאו, שאני מנגן בה דיסקים רגילים. אני מעוניין למצוא פתרון שלא ידרוש החלפת דיסקים תכופה. חשבתי על שלושה פתרונות: א. לחבר מכשיר כמו אייפוד עם נפח גדול למערכת, ולהשמיע דרכו את השירים בפורמט mp3. ב. לקנות מכשיר CD או מכשיר DVD הקוראים קבצי mp3 שיתחברו למערכת, ולהשמיע דיסקים שצרבתי עליהם מוזיקה ב-mp3 (בעדיפות ל-DVD, בגלל הנפח הגדול בהרבה). ג. מחשב - אבל זה כבר מייקר את העלות בהרבה. אשמח לקבל תגובתכם/הצעותיכם לגבי פתרונות אלו/אחרים, אילו מכשירים מומלצים, ומה העלויות הצפויות. תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי לוח איפוקס עם SOUNDSTORM ו4 רמקולים. כשאני משמיע מוסיקה בסטריאו, לדוגמה MP3, אז אני שומע רק מ2 הקדמיים. איך אני יכול לקנפג את זה שאוכל לשמוע מכל 4 הרמקולים? כלומר הכפלת הערוצים או לחילופין חלוקה של הסטריאו ל4 ערוצים. עשיתי את זה פעם, אבל אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב... כעת הרמקולים האחוריים פועלים רק בסרטים לדוגמה ב-AC3. לא מצאתי אפשרות כזאת בלוח בקרה של הSOUNDSTORM. בתודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , הלכו לי (נקרעו) האוזניות סוני הנהדרות שלי שקניתי לפני שנתיים הדגם הוא mdr-ex81 http://salestores.com/sonymdre.html בכל מקרה , אז הגיע הזמן לחדשות ולמשהו טוב. האם אתם יכולים להמליץ לי על דגם של אוזניות בסגנון הזה (סיליקון שנכנס לתוך האוזן ואוטם אותה , אוזניות כפתור , תמיכה מאחורי האוזניים , כלי אחסון , סאונד טוב) ? חשוב לי מאד שיהיה סאונד טוב ושיהיו עמידות כמה שיותר (הסוני היו ממש עמידות , הן נתלשו לי אינסוף פעמים מהאוזניים עד שנקרעו). אני צריך את זה כמה שיותר מהר כי אני כנראה אזמין מחו"ל ויש לי פחות משבועיים כדי שהמשלוח יגיע לבית של האיש קשר שלי בארה"ב. תודה רבה רבה על העזרה חברים!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הנגן iaudio x5 אני מחפש אוזניות שיהיו על האוזניים (ללא קשת) בתקציב של 150 ש"ח אבל אפשר לחרוג (לא יותר מ-200 ש"ח) איזה אוזניות אתם מציעים לי?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הרמקולים שלי שווים מבחינת עוצמה ואיכות על הנייר הנה תמונות שסרקתי מהחוברת שבאה איתם תמונה 1 והנה תמונה שלהם תמונה 2 פשוט אף פעם לא יצא לי לשמוע רמקולים איכותים למחשב ....
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית שישמש ל HTPC ויתחבר לרסיבר. בכול אופן מצאתי רק כרטיסים עם SPDIF ואני לא בטוח שזו היציאה שאני מחפש.... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב? תקציב עד 300 ש"ח? אם אין משהו בתקציב הזה חשבתי לקנות כרטיס 5.1 ללא אופטי שיתחבר באנלוגי.. בעייה היא הורדת איכות - זה נכון? יש ירידה באיכות? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! כבר תקופה שאני מסתפק בלראות סרטים ב720p והגעתי למסקנה שנמאס! יש לי טלוויזיה שתומכת ב1080P וכרטיס מסך שתומך בכך! אבל כל פעם שאני מנסה לראות סרט ברזולוציה הזו אני נתקל בבעיות של חוסר סינכרון וקפיצות במהלך צפיית הסרט שהופכים את הצפייה בו לבלתי נסבל. השתמשתי כבר בVLC וBSPLAYER כנגנים עם כל מיני סוגי Codec, שום דבר לא עזר. לטעמי האישית המפרט של המחשב שלי מספיק כדי להריץ סרטים ב1080p, אבל אולי אני טועה. מעבד Intel Core 2 Quad 6600 ב2.40hz זיכרון 4gb לא זוכר באיזה מהירות הרצה אבל אני חושב שזה DDR2 ב1066hz כרטיס מסך Geforce Nvidia 9800GT 512ddr לא זוכר את מהירות ההרצה של הזיכרון הגרפי של המודל הזה. דיסק קשיח 1. 200 GB שעליו מותקנת המערכת הפעלה 2. של 150GB שעליו מות…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות שניתן להשיג בארץ שיוכלו להוות תחרות לSUPER FI 5 PRO שהיו לי ומכרתי(כן אני עקום) היחידות שעלו לי בראש זה הSHURE E4 אבל הם המחירים בארץ מוגזמים להחריד. יש עוד הצעות למשהו באזור? אפשרי משהו קצת פחות טוב אבל עדיין ברמה גבוהה... מדובר על בערך 1000 ש"ח אפשרי קצת יותר. ולא אין לי אפשרות להזמין מחול כי אין לי אשראי וזה בעיה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למקרים בהם אני נייד ואני עם חברים ורוצים לשמוע קצת יותר חזק ממה שהטלפון מסוגל חשבתי על רמקולים ניידים לחבר לנגן שלי, ראיתי שיש ל-JBL שני דגמים ב-400 וב-500 ש"ח וגם לחברות אחרות יותר בזול, עד כמה זה שווה ומה האיכות והעוצמה של הרמקולים האלו?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במה אני ישמע בכל ה5.1? השימושים שלי במחשב הם משחקים וסרטים שה"קניתי" (אסור להוריד! להוריד זה רע! ) מהאינטרנט... אני יודע שבסרטי DVD מקוריים יש 5.1 אבל אני לא יודע אם בסרטים כאלה יש... אז השאלה היא קודם כל האם בסרטים יש 5.1? וגם במשחקים האם יש שימוש ב5.1 תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן sandisk clip zip. האם האוזניות שמגיעות איתו מספיק טובות או שכדאי להשקיע באוזניות כפתור כדוגמת AKG או סנהייזר ? ארגיש בהבדלים ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמובן שלא רק לגיימינג וגם למוזיקה וסרטים. אני מעדיף אוזניות סגורות. יש לי כמה כיוונים, Denon AH-D1100 Ultrasone HFI 780 את האולטרסון אני יכול לקנות ב164$. זה שווה את זה? ראיתי גם Denon - AH-D1100 בקצת יותר יקר, 180$. או 122$ בamazon.co.uk תודה רבה! במחשב שלי יש כרטיס קול SupremeFX II של Asus.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , החלטתי לבסוף לרכוש LCD 32 אינץ' . השימוש הוא למחשב ומשחקים במחשב (הרבה) , לטלוויזיה וניגון סרטים דרך המחשב (בHD) ול DVD זה לא חייב להיות FULL HD מבחינת מה שקראתי בפורום בערך יש לי התלבטות בין 2 מסכים : SAMSUNG LA32R81B או SHARP LC32WD1E התקציב הוא 5000 ש"ח (אם יש צורך אפשר להוסיף ) יש לכם המלצות אחרות בשבילי? תודה רבה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני די מתלבט בין הפאטאליטי טיטאניום של קריאייטיב לבין הזונר D2X של אסוס האיכות בגיימינג, בסרטים ובמוסיקה חשובה לי באותה מידה אשמח להוציא כמה שפחות כל עוד האיכות נשמרת אין צורך בשלט, אכוון דברים בעזרת הדרייבר
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ראיתי בPS2 ובDVD ובמחשב ובכל מה שבעל חיבור סאונד יציאה שבעצם אין לה קונקטור אלא מן לייזר אדום, הבנתי שזאת יציאה אופטית. רציתי לדעת למה היא משמשת,למה משתמשים דווקא בה ומה היתרונות שלה... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון בעצם שאני רוצה לעשות סטירמינג מהמחשב שלי (מפרט בצד ) לפנטיום 4 -3000 1 גיגה זיכרון כרטיס מסך 6600GT אני לא צריך שהפנטיום 4 יקודד או משהו אלה רק אם אפשרי להעביר דרכו סרטים בFHD ? כרטיס רשת אלחוטי יש אם מישהו שואל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי win מחדש וגיליתי שנימחקו לי כול מני דברים.. בניהם הדרייבר של הכרטיס קול שהיה לי האמנתי שאני אמצא ברשת בקלות מקום שממנו אפשר להוריד דרייברים אבל להפתעתי זה התברר כמשימה דיי מסובכת... אני לא מוצא שום אתר נורמאלי יש לי רמקולים של creative. הבעיה היא שאני לא בטוח איזה כרטיס קול אבל הדרייבר הקודם שלי היה soundmax אפשר בבקשה לינק לאתר שנוח להוריד ממנו?
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-