אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש mp3 לאוטו ונתקלתי בנגן הזה http://www.pompa.co.il/details.asp?id=243&lead_id=&look= הוא נראה כמו פתרון לא רע והמחיר גם הוא לא רע בכלל. כעקרון אני אשמח להמלצות על נגן MP3 בטווח מחירים של עד 1400 ש"ח שיתנו איכות טובה. ואם למישהו בא להמליץ על רמקולים עד 600 ש"ח (אחוריים בלבד) אני אשמח. אני מחפש איכות טובה עם פחות חשיבות לעצמה. ה 40W של הרוקפורד יספק אותי. עריכה: אם מישהו מכיר גם את החנות (Pompa) ויכול לתת חוות דעת ו/או המלצה על חנות באזור ראשון אני אודה לו מאד.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מיני דיסק וקיבלתי איתם אוזניות לא משהו אז אני רוצה לקנות איזה משהו איכותי אם תוכלו אז גם שלחו איזה לינק תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר ברמקולים האלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_263&products_id=4787 רציתי לדעת אם שווה לי לקנות אותם.... אם מישהו מכיר אותם אולי ויכול לעזור לי ?? תודה מראש על העזרה אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם רציתי לשתף אתכם , אולי יש כאלה שזה יעניין אותם אבל הם לא מסתכנים בלפרק. הדקודר: והסב , בנוי בצורה מעניינת מאוד כשהרכיב החיצוני הוא פסיבי ואין לו מגנט:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת הזאת, היא אחת המערכות הכי ישנות יש לי בבית (והיא עדיין משרתת אותי טוב). עכשיו, אני צריך לפתוח את הסאבוופר, בגלל להוציא עת שנפל לשם, וגם כדי להסיר את הכיסוי הקדמי המכוער. הסרתי את כל הברגים בפאנל האחורי (איפה שכל החיבורים), אבל עדיין כלום לא זז. הבאתי לכם תמונה, אמנם באיכות גרועה מאוד, אבל אולי היא תעזור לכם לפתור את הבעיה. כפי שאתם רואים, יש שלושה ברגים למעלה ושלושה למטה. יש גם שני ברגים קטנים מאוד בין החיבורים, אבל עקב איכות התמונה אתם לוודאי לא רואים אותם. אז הסרתי את כולם, ושום דבר לא זז. מה אני אמור לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הנגן הזה שווה? http://www.supermarker.co.il/multi.phtml?item=1237161 הוא דיי משתלם בגלל המחיר, אגב מצאתי משהו שמאפשר להפעיל את זה על XP. שאלה נוספת: מהי מהירות העברת הנתונים בחיבור הסיריאלי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.... אני פריק של סאונד... ככה ילדו אותי. המערכת שלי כרגע היא: * סאב Kicker Comp בקוטר 12" בתיבה 44L, עשויה אמ.די.אפ 17 מ"מ עם פורט (11.5 ס"מ אורך, 8ס"מ קוטר) (150W RMS) * 2 X רמקולים 20L (עשויים אמ.די.אפ בעובי 2 ס"מ) הכוללים כל אחד: וופר של 8" (אלום שם, ב100 ש"ח) שרשום עליו שהוא 300 W (עעעעעעלללללקקקק, אולי 30 RMS) מיד של פיליפס 4" (הוא משמש כרגע גם כטוויטר) שהוא 15W RMS הכנה לטוויטרים 1.5 - 2.5" (חור שכרגע מוסתר...) * מגבר רכב BOSS AUDIO Rip895 בעל 4 ערוצים עם 100 RMS לכל ערוץ (רשום 220, אבל אני לא מאמין בזה) שמחובר לספק מחשב בהספק 300W שנותן 10A ב12V (אני יודע שזה קצת...) עכשיו, אני מעוניין לרכוש וופרים חדשים וטוויטרים חדשים בעלות כוללת שלא תע…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי לאתר במחסן של ביתי, זוג רמקולים רצפתיים גדולים מצויינים של Sony, מגבר (או מה שזה לא יהיה ;D) ופטיפון. עכשיו, המערכת הזאתי ישנה מאד! איכותית מאד, אבל ישנה. אני חושב מלפני 20 שנה או יותר .. עכשיו, אני לא יודע אם המגבר (אני לא יודע אם זה מגבר מנורות, או מגבר אחר) , או מה שזה לא יהיה, יכול להתחבר איכשהו למחשב .. אז לפני שאני מתחיל לברר - אני רוצה לשאול - יש לאנשים כאן ניסיון עם חיבור מערכות ישנות (בעלות טכנולוגיות ישנות מאד) למחשב? .. אני מוכן להוציא כמה כסף שידרש עבור מתאמים, ודברים אחרים ..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר או לטעון את האיפוד לסוללות רגילות (אלקליין) בצורה כלשהי? ואם לא האם אפשר לקנות סוללה נוספת- וכמה היא עולה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המגבר של הרמן/קרדון AVR-45
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמה איפודרים אתם מעריכים שיש בישראל? אני מציע שנעשה עצומה וירטואלית על זה שאפל יוציאו תמיכה בפונטים עבריים, אם יהיו מספיק אנשים.. אולי זה ילך
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש קולנוע ביתי (רסיבר+רמקולים) ושמעתי כמה מערכות בינהם רסיבר של ימאה 430 שהוא על הפנים ומה שמצא חן בעיני היה רסיבר של פיוניר שיקר רק ב 200 שקל יותר, ואיכות הרבה הרבה יותר טובה!! לגבי רמקולים במחיר שביקשתי הציעו לי DOME שזה באמת היה על הפנים ו...סט של audio lapas 580 אמרו לי שבדר"כ מוכרים רק את הקדמיים ב 8000 ועכשיו יש מבצע רק אצלם לכל הסט ב 3600, עכשיו אם ככה סתם היו אומרים לי את זה ועוד שזאת חברה שאני ועוד כל מי ששאלתי אותו לא שמע עליה בכלל לא הייתי חושב פעמיים. הקטע זה שכששמעתי את זה התלהבתי, זה באמת היה באיכות מעולה עם הרסיבר pioneer 511. מה אתם אומרים על הרמקולים אם אתם בכלל מכירים....ועל הסט בגדול ביחד עם רסיבר של פיוניר? לינק לאתר של החברה של הרמקולים ושל ה…
-
- 12 תגובות
- 8k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש כאן כאלה ? אם כן ברצוני לשאול אותכם כמה שאלות..... so plz stand up
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה: אחרי השביתה המעצבנת, ואחרי שחיכיתי בדיוק 12 יום (שזה המקסימום שאמרו שיקח עד שיגיע הכרטיס), עד שהגיע הכרטיס קול, והרמקולים כבר חיכו שבוע בבית, חיברתי את שניהם, ציפיתי לחוויה מדימה, אבל ת'אמת - די התאכזבתי. אני מדבר על Fortissimi3 ורמקולים - logitech z-640. ציפיתי לשמוע צליל מדהים, משהו שבאמת שווה את ההשקעה, אבל שוב, קצת התאכזבתי. נתחיל בשמיעת שירים בMP3 - הצליל באמת נקי, אבל חשבתי שאני אשמע בכל רמקול משהו שונה, כמו סראונד אמיתי. ואם נדבר על משחקים, שיחקתי במטריקס - ולא ממש שמעתי איזה משהו מדהים, גם ברד פקשן 2 לא יותר מדי, אז עברתי לneed for speed 6 - וגם שם לא שמעתי משהו מדהים. סרטים עוד לא יצא לי לראות, האם פה אני ארגיש את ההבדל? והאם זה רק בסרטי די וי די א…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז זהו, בשעה טובה קניתי את האייפוד החדש (15 ג'יגה). קמתי יום אחד בבוקר, ופשוט החלטתי להזמין אותו. התקשרתי ל"ידע", הזמנתי טלפונית. במקרה, היה להם אחד במלאי... כבר באותו יום הוא היה אצלי. עד היום הייתי עם 6.4GB PJB, שבהחלט שירת אותי נאמנה כבר יותר מ3 שנים. ואני עדיין אוהב אותו. אבל... האייפוד פשוט עשה לי את זה. הבעיה היא, שאין לי כרטיס firewire, אז זה שדיברתי איתו בטלפון.. המליץ לי להזמין גם קאבל USB2... אז הזמנתי גם אותו ... בעוד איזה 130 שקל. הוא לא ידע לומר לי מתי הקאבל יגיע... אז אני בינתיים מחכה בסבלנות. האייפוד שוכב כאן על השולחן, וכל מה שאפשר לעשות איתו כרגע זה לשחק במשחקים שיש עליו וזה פאקינג מ-ת-ס-כ-ל. אבל ... אמרתי לעצמי שאני אחכה עוד קצת. חבל לקנות כרטיס …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הרסיבר של JVC דגם RX-5032 ב- 200 דולר בדיוטי פרי רציתי לדעת האם הוא רסיבר טוב ושווה את הכסף האם יש לו מפענח?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מספר שאלות : 1. האם בכלל אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתי למחשב (לפי מיטב ידיעתי כן ואם לא אז תקנו אותי...) ? בכל מקרה אם אפשר אז בעזרת מה מחברים ? 2. האם שווה לחבר מערכת קולנוע ביתית למחשב ? והאם זה תלוי במערכת עצמה ? 3. מערכת קולנוע ביתי תתאים למשחקים ? מפני שלפי מה שהבנתי היא מתאימה רק למוזיקה וסרטים , לא ? תודה על העזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר של HTR-5460 (RXV-620) YAMAHA ומן הסתם מחוברת אליו מערכת קולנוע ביתית 5.1 (עם הטלוויזיה) אני רוצה גם לקנות עוד מערכת כזאת קטנה למחשב שנקראת (5.1) YAMAHA NSP-230 ד"א במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY SE (לא 2) השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר גם את המערכת השניה לרסיבר בנוסף למערכת הקיימת, ולשמוע כל פעם במערכת אחרת לפי בחירתי - לדוגמה - פעם את ה-TV דרך מערכת ישנה ופעם את המחשב דרך המערכת החדשה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
8) אני מחפש אוזניות כמה שיותר איכותיות למחשב (מוזיקה בעיקר וגם משחקים) בסביבות 150 ש"ח מישהו חושב שהוא יכל לעזור? 8)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מתכוון , מי הם סוגי האנשים שיצטרכו כזה דבר כי לפי מיטב ידיעתי אני לא (או שכן ?) . בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש באפשרותי לקנות מחו"ל את אחד משלושת הסטים הבאים: Inspire 4400 Inspire 2400 Inspire 2500 כפי שאתם שמים לב כולם CREATIVE כי הבנתי שהם נותנים את מירב התמורה לכסף במחירים אלו. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם על מנת להשתמש ב4400 אני צריך כרטיס קול מיוחד ? כרגע יש לי פנטיום II 450 עם כרטיס קול רגיל 2) במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא שאני צריך כרטיס קול מיוחד, האם כדאי להוסיף עוד 10 דולר על ה 2500? ד"א האם ה SBS למינהם שווים את הכסף ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אניי חייב לגלות מה השם של הטראנס הזה! עשו לי טובה לכו לדף הבא: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels_billboard זה דף המצעדים של רדיו וואלה! שם במצעד טראנסים תשמעו את המקום הראשון ואם אתם מזהים תגידו לי בבקשה את השם... כי אני סגור 99% שמה שכתוב בפרטים של השיר בוואלה הם לא נכונים... אני הייתי בטוח שזה של חואן מאיביזה אבל אני כבר לא יודע... קיצר מי שיודע את השם של הטראק בבקשה שירשום... נ.ב. איך עושים פה קישור לעזאזל?!?!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש דיסק טראנסים טוב, לבית, למישהו יש המלצה בישבילי כי אני ממש לא מכיר שירים . :dJsmile: .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-