אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום, קיבלתי היום את הRAZER PIRANHA ושמעתי עליו ביקורות בינוניות. לעומת הPLANTRONICS 376 שעליו שמעתי ביקורות נהדרות. השאלה אם להחזיר את הPIRANHA ולקנות PLANTRONICS, או להוסיף 70 ש"ח ולקנות את הRazer Carcharias. תודה!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן קנו בשבילי את האוזניות האלה מארה"ב, רציתי לשאול מה דעתכם עליהם כי נשאר לי עד יום שבת בערך להחזיר אותם ;D http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/computer/pc-gaming-headsets/gamecom-777
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המוצר איכותי? (באס חזק, סאונד נקי וכדומה) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני די בור בכל העניין הזה...מה עדיף מבין שתי הטכנולוגיות? ואיזה יש טלויזיה מומלצת ? (אבל מהאלה שעל הקיר , דוגמא: http://www.udt.co.il/Pioneer/Main/Club/contest.asp?cid=10 http://www.udt.co.il/Pioneer/Main/Club/contest.asp?cid=11) תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם גם הפלזמות והLCD כיום משתמשים בPAL ו NTSC ועוד שאלה אם אני אביא טלוויזיה מארה"ב) האם תהיה לי בעיה איתה בארץ מבחינת אזורי שידור
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עזרה בבקשה ברשותי כרטיס קול קריאטיב לייב פלאטינום 5.1 בכרטיס יציאה אופטית , שמסיבה בלתי מובנת אני לא מצליח להפעילה אני משתמש בווינדואוז אקס פי אם למישהו יש מידע כל שהו אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם גרסת תוכנה 2.05E היא הכי עדכנית לדגם האירופאי? איך אפשר לעשות רשימת שירים quick list דרך הנגן עצמו?... תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
-
Hello! Please help urgently! Need to decide: I'm new in audio, so entry level receiver for LED TV Samsung (new Pioneer DVD new with HDMI. Here is the list: Denon DRA 500, 1600 NIS AVR 1508 SR, 1000 nis AVR 1709 SP, 1000 nis AVR 390 , 1200 nis Kenwood 5300D, 900 nis I'm 62 years old, retired programmer. תודה רבה לכולם
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי שרת וירטואליזציה, שיצרתי בו container (דומה למכונה וירטואלית) בשביל PLEX הקצתי לו 16GB RAM ו-8 ליבות מהשרת, ככה שלא אמורה להיות בעיה של כוח או ראם. ומערכת ההפעלה היא ubuntu server 20.10 הורדתי 16 סרטים באיכות 1080P וניסיתי להזרים אותם לטלוויזיה שלי בסלון והם כל הזמן נתקעו (buffering) וכשהורדתי רזולוציה ל-720P לא היו תקיעות בכלל לאורך כל הסרט. יש לי חיבור קווי לטלוויזיה, עם אינטרנט במהירות 1000 מגה, ככה שהאינטרנט הוא לא הבעיה. למרות שהמכונה וירטואלית שהקצתי ל-PLEX מאוד חזקה, בדקתי בכל זאת את אחוז השימוש במעבד בזמן התקיעות, וגילית שזה בקושי עובר 3 אחוז, והראם מנוצל רק 5 אחוז, ככה שזאת לא הבעיה. יש למישהו מושג למה זה נתקע כל הזמן ב-1080P ? אני מנסה כ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
i need a new sound card.. my current one which i dont quite now what it is.. some creative PCI.. old.. It cant handle BF1942 and sends all the jobs to the cpu which makes the game sloooooww.. I need a good sound card that could handle all those chans and still mentain quality AND not rely on my cpu.. and not to costy.. plz?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחר בדיקה התברר לי שניתן להגדיר כאיכותיים רק את אותם הנגנים המבוססים על דיסק קשיח מתוצרת מפעלים ידועים כמו archos (av500) , cown iaudio (a2), iriver וכיוצא בזה אני מחפש את הנגן\מקליט האולטימטיבי אולם כול הנגנים שיצא לי ליבדוק (iriver hd340, iaudio cown x5l) איכזבו אותי מהסיבות הבאות: 1.הם לא מקליטים באיכות מספקת (30fps ,640x480 אות וידיאו אודיו אנלוגי ניכנס לקובץ avi בפורמט xvid/divx) 2. כולם ללא יוצא מהכלל דורשים המרה מוקדמת כולשהיא , וזה לא מקובל עליי , גם אם ההמרה לוקחת רק 5 דקות לסרט. אני מחפש נגן כזה שכול מה שאני אצטרך לעשות כדי לנגן אותו זה לקחת סרט xvid/divx במחשב ופשוט להעתיק אותו לדיסק הקשיח של הנגן ולילחוץ על play אם אתם מכירים נגן כזה ויודעים ש…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הנה כל מי ששאל אינספור פעמים מתי זה מגיע הנה זה........ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-120pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 (קרדיט ללינק הולך לron_bby) עולה פחות מH340 וH320.................. חי חי....
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אוקי אני בטוח שהרבה כבר שאלו את השאלה הזאת אבל אני ממש רוצה לקנות ואני ממש לא יודע מה לבחור. בשום חנות שאני מכיר לא היה את שתי האוזניות האלו ביחד ולא יכולתי להשוות מה גם שלא שמעתי לא את זו ולא את זו. קראתי באיזה אתר שהPMX 100 יותר טובות מהפורטה פרו. מה דעתכם? האם הבאס בPMX100 רועש מדי? מבחינת נוחות וכל השאר לא מעניין אותי עדיפות ראשונה שלי היא איכות הסאונד בשמיעת כל סוגי המוזיקה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
איזה אוזניות עדיפות מבחינת נוחות לדעתכם? ואיזה אוזניות יותר טובות? האם אפשר להשתמש בAKG כאוזניות עורפיות?(ראיתי פעם מישהו הולךככה אבל זה לא נראה לי מחזיק טוב) תודה.
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן..... אני רציתי לקנות את הKOSS PORTA PRO אבל בגלל ההתנגדות הגבוהה שלו אני מעדיף שלא....... סיירתי לי באתר של סנהייסר...... וראיתי את הPMX60.... נראות ממש איכותיות ואני אוהב את העיצוב אבל איך הן באמת לעומת הKOSS PORTA PRO? http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04917?Open&print=#
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
Pocket Amp 2v2 או behringer MICROAMP HA400? אלו ממגברי אוזניות אלו כדאי יותר לקניה? מיועד לשימוש עם אוזניות SEN HD485
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו יש לי רמקולים מדפיים של POLK מלפני שנתיים, חבר שלי רוצה להביא רמקולים של boston acoustics ולקחת את POLK. אני לא מכיר את החברה ולכן מבקש עצה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הפופקורן C200 מ KSP. היות ואין לי נקודת רשת אני חייב להשתמש בפתרון wireless. אפילו אם רק לצורך העתקת הקבצים אל הדיסק שבסטרימר. לצורך כך, ב KSP המליצו לי על ה edimax EW-7206APg. בכל מקרה יש לי גם בבית compact wireless G USB Adapter, של linksys - WUSB54GC. כמובן שיש לי ראוטר אל חוטי בחדר המחשב. עכשיו, מכל החלקים הללו, איך אני גורם ל c200 שלי להיות נגיש אלחוטית? מה מכל אלו אני צריך ומה לא? תודה לכולם, יניב.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המכשיר הבסיסי, בלי תוספות של אלחוטי, עולה הכי זול בארץ 1500. אם אני אזמין מהאתר של החברה זה יעלה 1000 שקל. ההבדל הוא שבארץ אני אקבל אחריות לשנה מהחנות בה אני אקנה את המכשיר, ואם אני אזמין מחול האחריות שלי תהיה רק בארהב, כלומר צריך לשלוח את זה לשם במקרה של בעיה. זה הבדל עצום במחיר, ולמען האמת מה הסיכוי שתהיה תקלה בשנה הראשונה? רציתי גם לשאול עוד שאלה, אני רוצה לקנות גם כונן בלו-ריי ואני מתלבט אם לחבר אותו לC200 או למחשב. בעצם אם אני אחבר למחשב אני אוכל להשתמש בו בסטרימר בכל זאת, אבל אם אני אחבר לסטרימר אני לא חושב שאני אוכל להשתמש בו במחשב בלי לנתק אותו ולחבר ממש למחשב. אז לאיפה עדיף לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים חברים,מחר קונים לי זן מיקרו בניו יורק ואחת מהאוזניות אלה, אני פשוט ממש ממש מתלבט. קראתי שהפורטה פרו פשוט חלום וגםpx100 חיות רעות עולות גם יותר ב-10$...(וכן זה כן משמעותי) אז מה אתם מציעים? כי זה דחוף מחר קונים לי!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב אני רציתי לדעת על מי מהנ"ל הייתם ממליצים - השימוש הבעייתי שמדובר כאן זה ריצה אני אוהב ת'סאונד של ה-porta אבל ה-sporta קצת יותר נוחות לי ל-sporta יש קצת באס מוגזם (אני חושב שזה בגלל הפלסטיקה ששונה מה-porta ויותר מאסיבית) אבל יותר זולות מה-porta בקיצור אני מבולבל מת עצה תתקבל בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-