עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה מטרת מגבר האוזניות? האם יש לו השפעה על עוצמת הצליל בלבד, או שהוא משפיע גם על האיכות? אני יכול לנחש שיש פה קשר לאיכות, מפני שהווליום של כל זוג אוזניות שחיברתי למחשב תמיד הספיק לי, ואני מבין שנהוג לרכוש גם מגבר לעבודה עם אוזניות בחיבור למחשב. אשמח אם תבהירו לי את הנושא, אני מאוד חסר השכלה בתחום. בנוסף, הייתי רוצה שדרוג. כרגע ברשותי זוג E2c של Shure, וכרטיס הקול שלי הוא הXonar D2 של אסוס. תוכלו להמליץ לי על תחליף משודרג לE2c ב-500$ בסה"כ (כולל מגבר, אם יש צורך)? תודה רבה! נ.ב. הכל מיועד רק למוזיקה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. זה שווה לי?? עד כמה הבדל אני ירגיש בשמע...?? (יש לי מערכת שמע רצינית ממש) ומוסיקה זה בערך החיים שלי.... נ.ב: ואם כן.. בכמה אני יכול למכור אותו?

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by armed,

או קיי, יש לי כמה אופציות האחת , קנייה מישראל - אשר נפסלת ברגע זה עקב המחיר . השנייה , קניה מUS , אך הUSOTG לא יעבוד . השלישית , אירופה, אך איזו ארץ ? הרי באירופה יש הרבה, איזו ארץ הכי זולה ורצויה ? האם בUS יש אפשרות לנגן אירופאי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by crik,

שלום, אני מנסה כיום לחבר את הממיר הדיגיטלי למחשב לכניסה של ה LINE IN... זה הצליח אבל יש רעשים ברקע וברגע שאני עושה השתק לממיר יש רעשים של הפרעות כאלה האם זה בעיה בכבל? או שזה בעיה בממיר כי כמו שידוע לי הפרשים בין היציאה ליחיבור של הממיר מהמחשב? ואם כן איך אני יכול לאזן את זה בתודה, משה

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by Sangha,

שלום לכולם! אז כמו בכתורת אני מעונין לקנות כרטיס קול חדש: עכשיו כמה דברים... יש את הכרטיס ?CREATIVE X-Fi Platinum + 5.25 + Remote? שמצא חן בעיני מאוד, שמצאתי אותו ב1190 שקל..ואני יכול לחרוג במחיר אבל עד 200 שקל גג. כמה שאלות: 1) איך הכרטיס הנ''ל בהשוואה לכרטיסים של סדרת ה Audigy? איכות יותר טובה פחות? 2)האם יש כרטיסים אחרים יותר טובים בדווח המחיר הנ''ל? 3) איזה רמקולים היתם ממליצים לי לקנות לכרטיס.. גם דווח המחיר הוא בין 800-1000? תודה רבה רבה לעוזרים..

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by Roshos,

לאחרונה התחלתי להתעניין בנגן חדש והגעתי למסקנה שלמרות שאני יודע את כל החסרונות שיש באייפוד ווידאו(ובאייפודים בכלל) אני מעוניין באחד... עכשיו אני יודע שתתחילו לספר בסופו של דבר על חסרונותיו,אני רוצה לשמוע על יתרונות שיש בו למה אני הולך להנות ממנו אם אני אקנה... המחיר של האייפוד ווידאו כיום הוא 1700 ש"ח 300 ש"ח פחות מהzvm.... 1.מה הם יתרונותיו של האייפוד ווידאו על מתחריו? 2.האם התוכנה שלו באמת בלתי נסבלת כמו שאומרים? 3.עברית יש עברית מלאה לאייפוד,של היצרן? 4.כיצד הייתם מגדירים את איכות השמע שלו? 5.כיצד הייתם מגדירים את איכות הווידאו שלו? 6.האם ה-ZV:M באמת שווה את ה2000 ש"ח ובמה מתבטאים יתרונותיו על האייפוד ווידאו ובמה מרגישים את החסרונות שלו(כלומר גודל נוחות שימוש תוכנה זמנ…

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by SubX,

היום קיבלתי אותו ושומעים ממנו ממש חלש, הסקאלה מתחילה מVol-100 ובמקסימום 0 עכשיו ב50 שומעים כזה נורמאלי לא חזק. יש לי מערכת סטריאו של SHARP שההספק שלה הוא 2X100W לאחוריים ו 2X250W לקדמיים ושומעים בה הרבה הרבה יותר חזק!! יש הצעות או שהרסיבר כזה חלש?!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הבנתי שפה אתם הכי מומחים לעניינים האלה. בבקשה תעזרו לי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eitanb3,

שיאכל את הלב!!!! (קיבלתי אותו היום).

• 13 תגובות
    • 784 צפיות
  11. Started by oorlevi,

לאחרונה אני מיתעניין מאוד ברמקולים MX5021. אני רוצה משהו איכותי מאוד מאוד וגם עוצמתי! עכשיו המחיר שלהם נע בין 1250 ל- 1400...... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40050 מצד שני אני רואה את כול המערכת 5.1 עם ריצפיתתים מגבר ו-DVD.. זה די מפתה אני חייב לומר! נגיד משהו כזה סתם דוגמא: http://nanashop.co.il/sale.php?sale=3103806 אני מישתגע איך ה MX5021 עולים כמו מערכת שלמה כזאת? הם ממש אבל ממש יותר איכותיים מהם? עוד שאלה: יש אפשרות לחבר את ה MX5021 למחשב וגם לטלויזיה? ומתי שאני רוצה לשמוע מחשב לעבור (ואז ישמעו מהרמקולים של הטלויזיה) ומתי שאני רוצה לשמוע איתם בטלויזה אז לעבור... יש אפשרות כזאת? אולי דרך החיבור של האוזניות? מתי שאני רוצה לשמוע מהם אנ ייחבר את…

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  12. שלום כולם !! היום בסביבות השעה 10 קיבלתי את הרמקולים שחיכיתי להם כל כך... לאחר שרציתי לקנות מתאם התחלתי להרכיב הכל... הכל סבבה רק בעיה אחת...אני לא מצליח לשמוע את הרמקולים האחוריים! שאני מריץ את הבדיקה של ה SB live הוא משמיע לי אותות שהיו אמורים להיות מהאחוריים ברמקולים הקדמיים (Rear right, rear left) *בקובץ המצורף ניתן לראות איך נראים החיבורים של הכ. קול שלי (לא יודע אם זה רלוונטי אבל היציאה הדיגטלית אצלי צהובה בעוד שבתמונה מראים שהיא וורודה בכל אופן חיברתי את הכבל מה S\PDIF ליציאה הדיגטלית (עם המתאם כמובן) ואת הכבל השני ליציאה השחורה... מה לא עשיתי נכון? איך אני מקנפג את הכל כמו שצריך? ולמה לעזאזל שאני מדפדף בתפריט של הסראונד מיקסר של הקרייטיב אני רואה רק אפשרות של אוזנ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by galz,

אוקיי, ידעתי שאני קונה 120, אבל היום אצל חבר שלי סתם נכנסתי לבדוק, וראיתי שהמחיר הרישמי באתר של iriver זהה לשניהם (הייתי בטוח שה320 עולה עוד 100 דולר). אני יודע שה320 יותר גדול (ומאד מאד חשובה לי הניידות) ובא בלי השלט, אבל הוא גם צבעוני ומציג תמונות. (שאר הפיצ'רס כגון ההקלטה, הקידוד ישירות למכשיר או הרדיו קצת פחות חשובים לי... ולפי מה שהבנתי קיימים בשניהם?). ההבדלים האלה הם היחידים ביניהם? ומה התגובות ברשת על נוחות השליטה ב320? כי אין אצלו את ה"ג'ויסטיק" שיש ב120... בכלליות, מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? בתכלס נראה לי שהצבעוניות והגימיק החביב של התמונות לא באמת עדיפים על נגן קטן יותר שגם בא עם שלט נהדר...

14. רמקולים לסרטים ומשחקים תבחרו לי שני מערכות בעדיפות ראשונה ושנייה ALTEC LANSING VS4121 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836113138 JBL CREATURE II http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836101058 Creative I-Trigue 3300 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836116120 Creative Inspire T5400 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836116137 Creative Inspire 5800 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836116151

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by esaly,

היי! אני מקווה שאני במקום הנכון רציתי לשאול אם יש אפשרות להתקין לXP גירסת מדיה סנטר או תוכנה טובה בסגנון? לאחרונה חיברתי את המחשב לטלויזיה 32 עם כבל HDMI מהכרטיס מסך ורציתי לנסות למקסם את היכולות. אני יודע שיש גירסת XP MEDIA CENTER אבל היא כרגע לא מותקנת לי ואני לא מעוניין לפרמט, אם אני אחליט לפרמט אתקין כבר 7. תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש בסכום הזה רמקולים איכותיים או שכדאי לחסוך עוד קצת ואז יש משהו הרבה יותר טוב (בקצת הכוונה היא מקסימום עוד 500)? אם כן אז על אילו רמקולים הייתם ממליצים לי לשים את עיניי? (כאשר אני נוסע לשמוע אותם) רצוי כאלה שגם נראים טוב....[=

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by lior322,

תקשיבו יש לי שאלה כזאת מהאוזניות האלה איזה הכי טובות? hd515 hd555 והאם הם סגורות? והאם shure e2c ברמה שלהם?

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by dids22,

ובשביל מה הוא טוב?זה מוריד באיכות של השיר? ומה ההבדל בין wma ל mp3?מי עדיף מביניהם? ומה האיכות של שיר מדיסק מקורי?320kbps? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by izikd,

שלום, כרגע אני עם האוזניות הג'נריות של אחי שפתאום (יותר נכון כבר פעם שניה אחרי שתיקנתי) החוט נדפק בקרבת האוזניות. נו אתם יודעים שצריך לשחק עם החוט כדי שאחת האוזניות תעבוד. אלו סתם אוזניות ג'ניוס. בקיצור אני מחפש משהו איכותי, אבל כמו שאתם מבינים אני לא משהו מתמחה בתחום אם עד עכשיו עבדתי עם ג'נריות לחלוטין. :-[ אני צריך אוזניות סבירות למוזיקה/משחקים/מחשב בעיקר, עדיף אוזניות שלא תכנסות לאוזניים, ובתחום מחירים של עד 300-350 ש"ח. אם אני אקנה אוזניות במעל תחום המחירים שלי, האם ההבדל יהיה כה משמעותי ואני באמת אשמע אותו? ועוד משהו, עד כדי כך לא מומלץ לא להזמין בארץ? :-\ תודה על העזרה, איציק.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקיי, כרגע יש לי קראייטיב אינספייר 4.1 4400 ואני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר! עכשיו יש לי 500+- כתקציב, כבר הייתי סגור על האלטק כי ידוע שהם איכותיים ביותר, אבל יש גם את הלוג'יטק כאופציה והם 5.1! אני רוצה לקנות רמקולים כדי להרגיש הבדל בשינוי לטובה מאלה שיש לי עכשיו. אני רוצה לדעת איזה סט ייתן לי הבדל מורגש, והאם ההבדל באיכות בין הלוג'יטק לאלטק הוא ממש גדול?? ועוד שאלה, הסט של הלוג'יטק יותר איכותי מקראייטיב אינספייר 4.1 מבחינת איכות? (יש לךי אותם כרגע כפי שציינתי). אגב, אני משתמש בכרטיס OB שעל הלוח שלי, אז לכן חשובה לי איכות הרמקולים שתהיה גבוה. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום הייתה לי מערכת ישנה מאור קניתי אותה בשנת 80 היה לה סאונד מעולה אבל היא הייתה מגושמת כשעברתי דירה נתתי אותה לאחי ובמקום זה קניתי רמקולים למחשב של אלטק לנסינג קישור http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=MX5021 אני לא מרוצה כי אני לא יכול להפיק את הצליל שהורגלתי אליו למרות שהרמקולים של אלטק לנסינג נחשבים איכותיים והשאלה שלי היא היכן הבעיה האם כרטיס הקול הוא צוואר הבקבוק או הרמקלים ,או שאי אפשר להגיע לאיכות ללא מע' סטראו תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם אני לפני קניית אזניות רחוב לנגן mp3 . אני מחפש אזניות כפתור - earbud או תעלה - canal בסביבות 200-300 ש"ח. אחרי קריאה כאן ובפורומים אחרים אני מתלבט כרגע בין Sennheiser MX 550 , Koss The Plug ו- MDR-EX51LP Sony . אם יש למישהו המלצות בעד או נגד אחת מהן (או כולן) מבחינת נוחות, איכות שמיעה ומחיר , אשמח לשמוע אותן. בנוסף אם יש דגמים מומלצים אחרים - זה מאד יעזור גם. כמו כן אני זקוק למקומות, בהם ניתן לרכוש את האזניות - רצוי באיזור חיפה. אם לא שכחתי משהו, אז זהו... הרבה בקשות - מקווה, שיהיו גם הרבה תגובות : תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oriel0018,

קראתי הרבה על הסט הזה לטוב ולרע....אבל הוא מתאים לי בול בגלל שעיקר השימוש שלי הוא קונסולה וסרטי MKV....! רציתי לשאול ככה: (אני יודע שאלה מפגרת) יש לי בחדר XBOX שמחובר לסמסונג C530.... הכי טוב זה לחבר את הרמקולים לXBOX? זה יתן סאונד טוב יחסית? יש גם אפשרות לחבר אותם למסך...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by GUNZ,

מאיפה אני מביא מערכת DVD עם מסך נישלף לא מפריע לי שיהיה סיני לא טחון. צריך גם עוד מסך תיקרה לאחור בגודל 10 אינץ. מישו יודע איפה יש במחיר טוב?

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  25. רק את שני אלה ... מה לבחור ... 5gb crtative או 5gb rio אלה השמות שהביאו לי אני איתו על הטלפון ... מה לקחת ? ואפשר להכניס חוץ Mp3 עוד דברים למכשיר כמו תמונות .? סרטים ולהעביר ממחשב למחשב או ששני הנגנים אך ורק למוזיקה

• 13 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.