עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ibrow-Now,

אפשר למחוק את הת'רד הזה?!

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by BONO,

איזה כרטיס קול כדאי לי לקנות למערכת 5.1 שלי ? את ה Hercules Game Theater xp 6.1 או את ה Creative Extigy USB או את ה Creative AUDIGY LIVE 5.1 תסתכלו יש תמונות שלהם בפנדה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by MDK,

בבקשה תענו בהמוניכם

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Gohan,

אני גיימר שמשחק כל היום (CS) ואני רוצה לקנות אוזניות טובות (טובות מאוד) אני יכול להוציא עד 300 שקל. ואני רוצה סאונד טוב. נ.ב אם ממש צריך אני יכול הוציא גם 350שקל. תודה.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Dr-XP,

משהו פעם התנסה ברמקולים: GENIUS SW 5.1 CHANNEL HOME THEATRE SYSTEM NEW 3600 WATT + REMOTE ???

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. רסיבר של J.V.C RX-5022 ורמקולים של JAMO ממש טובים שעולים בסביבות ה-3 אלף.. ואת האמת שדי התאכזבתי מהביצועים... יש פה עוד מישהו עם מקרה דומה ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by BONO,

אני רוצה לקנות עכשיו דרך האינטרנט כרטיס קול ואני לא יודע איזה חשבתי על של הרקולס אבל אני עדיין לא בטוח תגידו לי אתם איזה כרטיס ומאיפה לא משנה המחיר אבל העיכר משהו טוב. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש בישביל משחקים מוזיקה וסרטים למחשב החדש שאני הקנה האם כרטיס הקול hercules game theater xp ברמה הגבוהה ואם יש משהו יותר טוב אפילו אין הגבלה של כסף בנוסף הייתי רוצה המלצה של מערכת רמקולים בישביל משחקים מוזיקה וסרטים בכל סוגי המחירים והאם אפשר (ושווה) בנוסף למערכת רמקולים חדשה לחבר מערכת סטריאו שיש לי כבר

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. סתם שאלה כי באתר של Altec Lansing יש יצוג של מוצר שניקרא ATP 4 . ועוד משהו ....בתאור המוצר של ATP 5 במפרטים המומלצים רשום " הספק כולל מארבעה רמקולים לוויניים ויחידת באסים של RMS 800W טהורים" 800?? ועוד משהו לידע כללי........מה עדיף ATP 5 או ADA880 (שלא מצאתי אותם באתר של Altec ) , שהם בערך אותו מחיר .

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by ONKYO,

רציתי לספר לכם על "חווית" השמיעה שלי ברסיבר yamaha rxv 496 (אם לא טעיתי במספר..) אצל בן דוד שלי.... הרמקולים שיש לו, הם רמקולים בינוניים....ושהם היו מחוברים לאונקיו שלי tx sv373 (הבאתי אותו איתי אליו כדי לבדוק...) הם נשמעו יותר טוב..... במוזיקה- בולשיט אחד גמור!!!!! וכל המצבי dsp ששוים בדיוק -כ-ל-ו-ם! הגעילו אותי..... נתחיל בזה שיש לו dvd של pioneer dv 535 או משהו כזה, חיברנו אותו לרסיבר גם באופטי, וגם באנלוגי רגיל, התוצאות היו מגעילות.... הצליל היה חלש ולא מודגש, בכל המצבי dsp הצליל היה יותר חזק ברמקולים האחוריים מאשר בקדמיים, בפרולוג'יק גם היה יותר חזק מאחורה מאשר מקדימה, ובסטריאו רגיל, הקדמיים היו חלשים ולא ממש מורגשים.... ניסינו מוזיקת האוס, טראנס, פופ, ורוק....הכל או…

11. Started by Dj_Infernal,

לפניי שאני שואל אני רוצה להגיד שחיפשתי ולא מצאתי, אם מישהו ימצא אז שיביא לי לינק ! Fortissimo II & S.B LIVE 5.1 הם כמעט אותו מחיר (הבדל של 20 שקל ) ואני רואה שהרבה בוחרים בפורטיסימו, אבל בלי שום קשר מה עדיף ? ולמה?, מה אחד נותן שהשני לא נותן ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by demultiplexer,

מי יודע האם והיכן אפשר לקנות את iPod של apple בארץ ? ואיך נראה לכם ה Archos Jukebox ואיפה אפשר לקנות אותו ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Sikamikanico,

קניתי באולסייל רסיבר קנווד KRF-7050, וקיבלתי אותו בלי חוברת הוראות ובלי אף כבל לחיבור. נראה לי קצת מוזר, לא?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Killer-Storm,

אני מחפש סאב וופר בגודל של 8 או 10 (ממש גדול עם הרבה עוצמה) שנמכר יחיד, למחשב - לסרטים מוזיקה ומשחקים. יש לכם רעיון ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by idanuel,

מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO מערכת הרמקולים הופכת את המחשב האישי שלך למיני מערכת קולנוע ביתית המפיקה איכות קול ברמה של מערכת קולנוע והנאה מקסימאלית במשחקי המחשב ב200 שקל הם אומרים שהמחיר מחירון זה 1990 למרות שאני יודע שזה פחות אבל שווה???????????

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by gforce,

אני מעונין לקנות אזניות אלחוטיות בתקציב של 300-400 ש"ח הם צריכות לאפשר קליטה גם מאחורי קירות וטווח כמה שיותר גדול (25 מטר),להתחבר גם לטלויזיה וגם למחשב ולהיות איכותיות. עשיתי בירור קצר וראיתי שיש ב130- 200 ש"ח אבל חברות לא מוכרות האם כדאי לי ? האם כדאי להשקיע במותג ? איך חברת vivanco? מישהו שמע על חברת vidpro ? כל תגובה תבורך

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by AVENGER,

קניתי דיסק מוזיקה בפורמט DVD AUDIO ואני לא מצליח להפעיל אותו אם יש למישהו רעיון איך אפשר לשמוע אותו אני אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש AVENGER

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, בימים אלה מצאתי (חרא) של עבודה, למשך שלושה שבועות, עד לגיוס. חלק מהמשכורת מתוכננת לרמקולים חדשים, וכנראה גם כרטיס קול חדש. מה שיש לי עכשיו: - רמקולי ג'נריק. סבירים ביחס לג'נריק, אבל עדיין לא משהו. - כרטיס קול OPTi Sound 16 (82C933) ISA. הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה להחליף אותו היא בגלל שהוא כרטיס ISA. מכיוון שאני מרוויח שכר מינימום וקורע את התחת בשבילו, אני מעוניין לחסוך בכסף עד כמה שאפשר. מצד שני, אני גם מעדיף שכספי לא ירד לטימיון. עקרונית יש לי עוד שבועיים לעבודה, אז אין לי כסף, אבל בנתיים זה נחמד להתלבט. חוץ מזה משעמם לי.... ;D במחשב בחדר שלי אין DVD. אני רואה הרבה (טוב, אין כבר הרבה סרטים שם, אבל שיהיה) סרטים בערוץ 4 בכרטיס טלוויזיה (עתיק- כזה שמעביר את…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by infer73,

טוב בעקבות מותו של המסך שלי והרמקולים שהיו לו אני מחפש עכשיו איזה מערכת 2.1 נחמדה, לא משהו איכותי במיוחד, אבל שלא יהיה מאוד גרוע אז חשבתי על איזה מערכת 2.1 זולה,אז רציתי לדעת מה דעתכם על זאתי: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41_50&products_id=1253 (לאו דווקא מזיגזג, סתם ראיתי אותם שם) או אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מערכת 2.1 זולה (עד 300 ש"ח) אני אודה לכם מאוד

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by evman007,

הבנתי שיש כמה דגמים אני צריך את הדגם שיש לו 3 יציאות אנלוגיות כדי לחבר סנטר אחוריים וקדמיים למערכת 5.1 אנלוגית שיש לי תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  21. האם הוספה תמיכה בעברית?

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי מערכת סטריאו ישנה ואני רוצה לחבר אותה למחשב. אבל אני לא בטוח שאפשר, כי מאחורה אין לה שום כניסות חוץ מ4 שהם ה פלוס ומינוס של ימין ושל שמאל שזה אפילו לא בננות אלא כבלים דקים כאלה בשחור ואדום אני בטוח שאתם יודעים על מה אני מדבר. האם אפשר לחבר מערכת כזאת למחשב? אם כן איך, איזה כבל? איך מחברים? וכמה עולה? תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Rule The Pc,

אהלן הייתי היום בחנות אלקטרוניקה שיש להם מלא אוזניות וכאלה הייתי בדרך לקנות שם PX100 אבל לא היה להם היה להם PX200 הוא היה ממש איכותי אבל עלה 440 שקל!! ממש לא שווה את זה E2C עולה פחות חחחח אז הוא הציע לי PX10 איכות ממש טובה יחסית למחיר 150 שקל מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  24. נפתח ת'רד חדש שלי בנושא דומה עם מעט תוספות ולכן אני רוצה ת'רד נקי.. למחוק בבקשה...

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by armed,

או קיי, יש לי כמה אופציות האחת , קנייה מישראל - אשר נפסלת ברגע זה עקב המחיר . השנייה , קניה מUS , אך הUSOTG לא יעבוד . השלישית , אירופה, אך איזו ארץ ? הרי באירופה יש הרבה, איזו ארץ הכי זולה ורצויה ? האם בUS יש אפשרות לנגן אירופאי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.